Home / Chestiunea Jidănească / Nu am tras primul, ci ultimul!

Nu am tras primul, ci ultimul!

Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu
Incorect Politic
Februarie 7, 2021

 

Nu am tras primul, ci ultimul!

 

 

Îi mulțumesc în mod deosebit admiratorului meu, dl Mihnea Codrescu, pentru acest elogios eseu întru apărarea mea[1] și, totodată, așa cum și susține, a întregii Românități! Dar, în iureșul elogiului, s-au strecurat cîteva ambiguități, care, pe de o parte, i-ar putea induce în eroare pe unii cititori și pe alți eventuali susținători ai mei, iar, pe de altă parte, le-ar putea da apă la moară denigratorilor din presa mainstream – denigratori care, deja, au început să mă „degradeze“, scriind că sunt „un fost locotenent colonel…“, că aș fi „un fost ofițer al S.R.I.“ etc. Fac o paranteză și relev că din 2002, de cînd am fost trecut în rezervă, am semnat numai așa: „Colonel (r./rtg.) Vasile I. Zărnescu“, fapt bine cunoscut de către respectivii denigratori, care, dacă ar fi fost bine intenționați și nu doar niște dezinformatori calificați – adică perfizi și instruiți să falsifice convingător realitatea –, ar fi văzut, inclusiv în fotografia mea pe Internet, că sunt îmbrăcat în uniforma cu gradul de colonel. Aceasta, pe lîngă faptul că, din articolele mele anterioare, precum și din referirile altor autori la respectivele articole, știau clar că am gradul de colonel și, deci, în mod deliberat au recurs la „degradarea“ mea. Un astfel de individ este Petru Clej (citește nemțește: Clei), care, în cadrul dezinformării totale din mizeria sa publicată pe R.F.I.[2], comite această insanitate.

Faptul că dezinformează deliberat o atestă chiar pagina sa de pe R.F.I., unde îi apare maculatura, pagină care, în partea de jos, printre alte materiale ale lui în care își deșartă injuriile antiromânești, este menționat și articolul d-lui Ovidiu Nahoi, care conține și forma audio a interviurilor luate mie și lui Maximilian Marco Katz[3], referitoare la lansarea cărții mele[4], din 8 aprilie 2016, și la sesizarea sa penală adresată, chiar a doua zi, Parchetului General al Î.C.C.J., sesizare despre care s-a făcut mult tam-tam în presa mercenară, îndeosebi de către agenția Hoitnews[5]. Totuși, în neghiobia sa, Petru Clej îmi face și un bine: în deschiderea articolului său, după cum vedeți, pune coperta cărții HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust“, vol. 1, 2015, care are 808 pagini, lansată în 8 aprilie 2016, la Librăria „Mihai Eminescu“, și pentru care îmi făcuseră sesizări penale cei patru pîrîcioși: M. K. Katz, Aurel Vainer, Liviu-Ștrul Beris și – cronologic, ultimul pe listă, dar cel dintîi dintre gogomani – Alexandru Florian. Dar etalarea acestei coperți nu a comis-o spre a-mi face un bine – adică spre a-mi face publicitate – ci, dimpotrivă, spre a minți opinia publică pretextînd că pentru această carte m-ar fi condamnat infama instanță a Judecătoriei Sectorului 3. NU, am fost condamnat pentru două articolașe, însumînd cam patru pagini, și pentru broșura-pamflet[6] despre cel mai abject condeier contemporan, intitulată SABIN ORCAN $UPORT€R[7].

Firește că Newsweek.ro, maculatura impostorului Sabin (B)Orcan tipărită pe hîrtie scumpă, s-a alăturat corului calomniatorilor, care, oricum, cîntă în falset. Astfel, în articolul în care chinuie hîrtia, printre alte greșeli gramaticale și de conținut, Flavia Drăgan a reprodus chiar din broșura-pamflet, printre altele, și acest citat: «În cartea „Sabin Orcan Suporter”, Zărnescu a susținut că „eu nu neg „Holocaustul unic”, vociferat peste tot de jidani, fiindcă nu poți nega ceva ce nu a existat niciodată și pe nicăieri, ci eu demasc documentat criminala propagandă holocauslică [sic!], veche de peste 150 de ani (…) Holocaustul unic vociferat de jidani este o născocire pur propagandistică»[8].

Fraza subliniată de mine, aici, cu litere aldine (zise și „bold“) este citatul care le-a încrețit – degeaba! – creierul plat al magistraților: începînd cu porcurorul Florin-Oprică Cîrciumaru și terminînd cu procuroarea Corina Diaconu, care propusese condamnarea mea „la trei ani închisoare cu executare, confiscarea cărților, amendarea“ etc., din instanța Judecătoriei Sectorului 3, toți m-au întrebat ce am vrut să spun cu această frază, care li se părea dubioasă. Firește, m-am eschivat și am bălmăjit-o mereu, dar, în declarația finală, am explicat instanței, cu adresă directă la procuroarea Corina Diaconu, care le pusese această întrebare „încuietoare“ – căci, evident, părea să mă autoacuz, fiindcă mă „contraziceam“ – tuturor martorilor mei: „Este o parafrază a celebrului paradox al lui Epimenide, despre care ați învățat la facultate, căci știu că la Drept ați avut cursuri de logică generală și de logică juridică“. Eu am urmat, între anii 1968-1972,  Facultatea de filosofie în „clădirea de la Drept“ și aveam buni prieteni studenți de acolo, cum au fost, de exemplu, Andrei Popescu – ajuns consilier special al Elenei Ceaușescu – și Antonie Iorgovan –  „părintele Constituției!“ –, și aveam și profesori care predau logica și filosofia la Drept, ca logicianul Gheorghe Enescu și politologul Ovidiu Trăsnea – acesta îmi fusese și conducătorul lucrării mele de licență!

Magistrații cărora mă adresam – adică judecătorul Cristian Dumitru, președintele instanței, și procuroarea de caz Corina Diaconu – au mimat că ar ști despre ce-i vorba, ca să nu se dea de gol că erau „habarniști“: de peste 26 de secole, Paradoxul lui Epimenide – supranumit și Paradoxul mincinosului[9] – pusese pe moațe mintea gînditorilor care au încercat să îl descifreze. Credeți că pe magistrații care m-au anchetat și care m-au condamnat îi dădea cultura afară din casă?! Nu, ei făceau din ignoranță o virtute, și nici nu se străduiau să și-o ascundă: procurorul Florin-Oprică Cîrciumaru a și recunoscut, la interogatoriul din 27 februarie 2020, că nu a citit articolele mele, nici contestațiile, memoriile depuse la dosar, zicînd, cu impertinența și cu nonșalanța pe care i-o dau postul de magistrat inamovibil, că „nu-l interesează“!

Dar Flavia Drăgan, în însăilarea sa agramată, mai debitează niște prostioare cu care păcălește cras cititorii. «Pe numele lui Zărnescu, autorul cărții „Holocaustul – Gogorița diabolică – Extorcarea de bani de holocaust”, Institutul „Wiesel” a depus prima plângere penală în 2014. La această plângere au fost conexate și altele, iar, între timp, prima faptă (scrierea primei cărți negaționiste) s-a prescris, dar dosarul a mers înainte, fiind trimis în judecată abia anul trecut».

Înțelegeți ceva din acest galimatias?! Reiese că «Institutul „Wiesel”» – efectiv, omnipotentul Alexandru Florian – (1) „ar fi depus prima plângere penală în 2014“, contra cărții indicate, și (2), că, „între timp, prima faptă (scrierea primei cărți negaționiste) s-a prescris“. Deci, în concluzie parțială, prescrierea ar fi vizat „scrierea primei cărți negaționiste“ – adică studiul de 808 pagini, HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust“! Dar volumul 1 al acestui vast studiu a fost încheiat în 22 decembrie 2015, a ieșit de sub tipar în februarie 2016 și lansat în 8 aprilie 2016, la Librăria „Mihai Eminescu“, iar Maximilian K. Katz și-a înaintat sesizarea penală în 9 aprilie 2016. Ca atare, Alexandru Florian nu putea să facă plîngere penală contra acestei cărți „în 2014“, de vreme ce încă nu exista! El și-a extins sesizarea penală din 14 martie 2014, spre a include și această cercetare masivă, abia în 17 decembrie 2017! Dar sesizarea sa penală din 14 martie 2014 a fost soluționată de Parchetul de pe lîngă Judecătoria Sectorului 2 prin decizia de „neîncepere a urmăririi penale“ (N.U.P.). Alexandru Florian s-a ofuscat tare și a adresat o nouă sesizare Parchetului General de pe lîngă Înalta Curte de Casație și Justiție (Î.C.C.J.), condus de procurorul general interimar Dimitrie Bogdan Licu-Plagiatoru’. Acesta, strîns de boașe de organizațiile jidănești fiindcă era un plagiator, „s-a sesizat din oficiu“ (!) și a dat o ordonanță de anulare a neînceperii urmăririi penale inițiale (N.U.P.) și de reluare a urmăririi penale (R.U.P.). Am contestat ordonanța lui D.B. Licu prin NOTELE SCRISE[10] amănunțite și argumentate depuse la dosar, dar care nici nu au fost citite de către judecătoarea de la camera preliminară a Judecătoriei Sectorului 2 – fiindcă „nu putea să dea“ în procurorul general Dimitrie Bogdan Licu-Plagiatoru’, fie el și interimar.

Autoarea acestui articol agramat și ilogic, Flavia Drăgan, continuă cu alte falsuri:

«În final, Zărnescu a fost trimis în judecată pentru trei infracțiuni de negare a Holocaustului: două texte publicate online – „Falsitatea noțiunii de holocaustolog” și „Înșelătoria secolului XX” – și cartea „Sabin Orcan Suporter”, care pleacă de la o emisiune în care jurnalistul Sabin Orcan l-a criticat pe Zărnescu pentru „Holocaustul – Gogorița diabolică”».

Vedeți ce neutru și convingător se exprimă individa?! Chiar dacă nepoliticos: „…jurnalistul Sabin Orcan l-a criticat pe Zărnescu…“. NU, (B)Orcan etalase pe ecran, bîlbîindu-se de revoltat ce era, semnalarea de către Departamentul de Stat al S.U.A.[11] a apariției cărții mele, HOLOCAUSUTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust“[12], la care mă pîrîse I.N.S.H.R. „E.W“! În emisiunea X-PRESS din 5 martie 2017, realizată de el la B1 TV, mîzgăliciul  Sabin Orcan-Insalubru’ mă insultase în cel mai grobian mod: „…dacă colonelul ăsta nu e caz de balamuc, atunci e sigur de pușcărie!“[13]

Și de ce?! Credeți că citise cartea mea?! NU, dar era însurat cu Rashela Moshe.

Aș putea să pariez că el le-a dat jidanilor ideea să mă bage la pușcărie – idee înfăptuită, la fond, de instanța Judecătoriei Sectorului 3; dar adevărul este că liderii jidanilor și marioneta lor, președintele Klaus Werner Iohannis, mă pîndeau de multă vreme. Am fost mult timp redactor-șef al revistei JUSTIȚIARUL și, împreună cu regretatul Marius-Albin Marinescu, am denunțat activitatea ilicită a lui Klaus Iohannis încă dinainte de a fi fost el băgat în „politica mare“ de către marele demagog Crin Antonescu-Vorbete[14]. Și Klaus Iohaniss are multe păcate, inclusiv pe acela de a fi foarte ranchiunos[15].

Nu eu am tras primul ci ultimul!

Faimoasa revistă americană NEWSWEEK a dat, practic, faliment, pentru că excelase în publicarea de fake news și, pentru a ieși din clinci, proprietarii ei s-au gîndit, speculînd celebritatea anterioară, să mai facă ceva bani vînzînd în franciză titlul faimos. A cumpărat și Sabin Orcan o așchie și, firește, publică și el tot fake news, precum aceasta despre mine a Flaviei Drăgan, care își încheie dezinformarea astfel:

«Apărarea lui Zărnescu, căruia i-a sărit în ajutor un alt negaționist cunoscut în spațiul românesc, Ion Coja, a constat în relativizarea Holocaustului în fața instanței: „6.000.000 de evrei, de toate vârstele, majoritatea din Europa, uciși în lagărele de concentrare. Sunt de acord cu prezentările și afirmațiile procurorului de caz. Sunt evenimente și fapte istorice pe care domnia sa le cunoaște dintr-un anumit punct de vedere și nimeni nu poate să reproșeze pe această temă domniei sale sau Parchetului ori publicului larg. Totuși, ținând cont de un alt punct de vedere susținut cu argumente concrete în ambele lucrări și care răstoarnă propaganda favorabilă Holocaustului, mai avem oare de-a face cu infracțiunile indicate de OUG 31/2002?“»

Adică tot o bolboroseală din care nu înțelegi prea multe. Dar, cu greu, s-ar putea deduce cîteva informații de interes: 1) că citatul însăilat de ea ar face parte din declarația dată în instanță de către dl prof. univ. dr. Ion Coja (pentru agramata asta, dl prof. Ion Coja este doar un simplu „Ion Coja“). 2) Presupun că fragmentul citat este din pledoaria inițială a apărătorului meu, depusă la dosar. De unde are textul individa? NU cred că i l-a dat instanța (deși, după cum se face justiție în România, prin condamnarea mea ilogică, nici nu ar fi de mirare!) și nici că Sabin Orcan-Impostoru’ are atîta putere încît să-l obțină ilicit din dosar. 3) Presupun că individul care a pătruns fraudulos în sală a înregistrat cîte ceva, pînă să-l dea afară președintele instanței, cum am arătat în alt material[16].

Trebuie să relev că titlul studiului meu, de 808 pagini in-folio, HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust“, i-a produs o puternică disonanță cognitivă agresivului parlamentar fariseu Silviu Vexler[17], promotorul legii nr. 157/2018 și fiul lui Iancu Vexler, expropriatorul coetnicului său Jon Syllman, fost Zilberman[18]. Silviu Vexler declară: «– Pentru prima dată în România după 1990, ieri (4 februarie 2021 – n. red.) o persoană a fost condamnată pentru negarea Holocaustului. Este vorba despre Vasile Zărnescu, autorul volumului intitulat „Holocaustul – gogorița diabolică. Extorcarea de bani de Holocaust”. În afară de faptul că titlul este agramat, cartea conține materiale de o mizerie cumplită, de genul celor care puteau fi citite în perioada legionară»[19].

Un jidan nu doarme liniștit dacă nu aplică, în orice împrejurare și prin orice formă, preceptul de bază al Talmudului: „Pe cel mai bun dintre goyimi, ucide-l![20] Evident, în interpretarea jidanilor de rînd, directiva are forma la plural: „Pe cei mai buni dintre goyimi, ucideți-i!“ Orice apologet holocaustist nu se simte bine dacă nu atacă Mișcarea Legionară, devenită calul de bătaie în propaganda lor. De aceea, cu orice ocazie, jidanii așkenazi denigrează[21] Mișcarea Legionară – cea mai curată organizație a românilor din etapa interbelică, pe care – tocmai din acest motiv – au susținut-o atît elita intelectualilor din presă, literatură, cadre militare și universitare, oameni de știință, studenți, preoți, cît și oamenii simpli din popor! De aceea, așa cum am mai scris inclusiv în studiul politologic HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust“, este necesar să reînființăm mai multe Mișcări Legionare, ca să avem și de rezervă! Elocvent, în acest sens, este faptul că liderul Corneliu Zelea Codreanu și Mișcarea Legionară au devenit modelul unor Mișcări similare din Spania, Italia, Brazilia, Germania, iar eroi naționali ca Ionel Moța și Vasile Marin[22] sunt comemorați în aceste state!

Probabil că de aceea, în 2 februarie 2021, Judecătoria Sectorului 2 confirma definitiv – fapt incredibil! – decizia procurorilor privind renunțarea la urmărirea penală în cazul profesorului Șerban Suru, liderul organizației „Mișcarea Legionară“ – care fusese reclamat la Parchet, evident, de aceiași ultravigilenți și omnipotenți Alexandru Florian și Silviu Vexler[23]!

În schimb, în neocolonia România, comemorarea acestor eroi le atrage anchetarea penală din partea autorităților statului antiromân, cum i se întîmplă chiar în aceste zile profesorului Florin Dobrescu[24], unul dintre liderii organizației „Ion Gavrilă Ogoranu“! De asemenea, elocventă este atacarea continuă a personalității marelui filozof naționalist Mircea Vulcănescu[25], a martirului Valeriu Gafencu[26], precum și a altor mari români, ca Mareșalul Ion Antonescu[27].

De cinci ani de cînd am publicat acest titlu, nu mi-am dat seama că aș fi un agramat – cum sunt, realmente, atîția reporteri, condeieri și chiar miniștri – în acest titlu și nici alți cititori pro sau contra mea nu mi-au reproșat acest lucru, mai ales că unii postaci „contra“ mă înjurau copios. Cum poate acest individ cu un craniu neanderthalian[28] și cu o față de prădător – specifică neamului său – să își dea seama că am comis un „agramaticalism“ în titlu?! Mai ales că, în copilăria și junețea sa iudaică din orașul moldovenesc Roman, a vorbit în idiș, nu în limba română?! Și, deși îi era mai la îndemînă – sau, mai corect zis, mai la înde-creierul său de „popor ales“ și, deci, „superior“ tuturor celorlalte – să exemplifice cu cîteva „materiale de o mizerie cumplită“ din cartea mea, ca să fie mai convingător – căci de palavre holocaustice ni s-a făcut greață! –, totuși, nu a făcut-o. Îi sugerez eu cîteva!

Nu eu am tras primul ci ultimul!

De ex., să fi dat ca mostră – din cartea odiosului Ilya Ehrenburg, Cartea complet neagră a jidănimii rusești – un fragment din capitolul „Odessa“, scris de Vera Inber, prezentată pe Wikipedia ca „poetă rusoaică“; dar autorul minibiografiei sale o dă de gol că este jidancă: este născută Shpenzer, iar tatăl ei se numea Moshe. Vera Inber descrie cu multă precizie, cu lux de amănunte și cu adjective emoționante, chiar lacrimogene – din care motiv a și fost decorată de Stalin! – atrocitățile care ar fi fost comise de Armata a IV-a Română după ce a cucerit Odesa și după ce partizanii sovietici, în totalitate jidovi (în U.R.S.S. nu li se spune jidani, ci jidovi), au aruncat în aer Comandamentul Armatei Române, ucigîndu-l pe comandant și pe alți circa 70 de militari români și germani[29]. De ce este textul de zece pagini al Verei Inber o veritabilă „mizerie cumplită“, cum scrie Vexler, dar fără să-l dea ca exemplu? Din acest motiv, consemnat de minibiografia sa de pe Wikipedia: „During World War II she lived in besieged Leningrad where her husband worked as the director at a medical institute[30] – „În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial ea a locuit în Leningradul asediat, unde soțul ei lucra ca director al unui institut medical“. Adică trai neneacă pe banii rușilor generoși, dintre care mulți mureau de foame în Leningradul asediat, sau chiar deveniseră canibali și ajunseseră să fure copiii vecinilor ca să îi mănînce!

Mai clar zis: textulețul ei mizerabil, preluat din marea murdărie-reper a apologeților „Holocaustului“, confecționată de ticălosul Ilya Ehrenburg, a fost scris de către „poeta rusoaică“ în timp ce a stat tot timpul războiului în Leningradul asediat, în adăpostul bine păzit, fiindcă era nevastă jidoavcă de jidov nomenclaturist; deci, ea nu pusese piciorul niciodată în Odesa. Dar, cu tupeul tipic neamului lor de farisei, a născocit en gross falsuri poleite și preluate, apoi, de alți falsificatori, care și-au împăunat cu ele maculatura holocaustică[31].

Și, ceva mai jos, torționarul Silviu Vexler continuă: „… între motivele sentinței pronunțate de Tribunalul Sectorului III împotriva lui Vasile Zărnescu, unul dintre cei mai activi antisemiți și negaționiști…“! Ceea ce dovedește, încă o dată, că este un jalnic „habarnist“ cu ifose: Sectorul 3 nu are decît o judecătorie, iar Tribunalul este unul singur și aparține Municipiului București.

Un alt exemplu de „material de mizerie cumplită“ conținut în acest volum 1 al cercetării mele este un pasaj din cartea renumită scrisă de filozoafa Hannah Arendt, Eichmann la Ierusalim, în care pretinde că Armata Română ar fi ucis la Odesa 60.000 de jidani! E o măgărie atît de gogonată încît alți apologeți holocaustiști – ca Lucy S. Davidowicz, Raul Hilberg, Yuri Slezkine, Timothy Snyder, Paul Johson, Antony Beevor, Jean Celan ș.a. – nu îndrăznesc că o preia, fiindcă prea s-ar fi compromis. Aceștia s-au mulțumit să colporteze cifra de 35.000 de persoane, dar și aceștia scriu cu rezerve, cum că ar fi fiind vorba de valori oscilînd între „25.000 și 35.000 de victime“. Or, o aproximație atît de „precisă“, cu o marjă de eroare de 10.000 de persoane – cît populația unui orășel –, nu mai este știință, ci bîrfă holocaustică; cifra de 35.000 este cel mai frecvent citată, dar, evident, fără o documentație statistică, oficială care să o susțină.

Alt exemplu de „material de mizerie cumplită“ conținut de studiul meu este menționarea afirmației criminale a șef-rabinului Moses Rosen – scrisă pe menora de lîngă gardul sinagogii Coral – cum că „fasciștii germani, români și maghiari au ucis 400.000 de evrei în Al Doilea Război Mondial“; și, legată de această „mizerie cumplită“, este și pretenția „porcului“ șef-rabin Moses Rosen ca România să plătească „despăgubiri de Holocaust“ cîte 50.000 de euroi de fiecare jidan ucis – i-a numărat el, personal, pe cei 400.000 de jidani –, adică 20 de miliarde de euroi, taman suma pretinsă de Moses Rosen și împrumutată de Traian Băsescu în 2009, despre care nu se știe ce a făcut cu această sumă enormă! Nicolae Ceaușescu împrumutase 19,5 miliarde de dolari U.S.A., cu care, în 20 de ani, a industrializat România. Dar, deși în 2009 Traian Băsescu tocmai zisese că România nu are nevoie de un împrumut de la F.M.I., ca „centură de siguranță“, totuși, s-a răzgîndit repede și a împrumutat 20 de miliarde de euroi, iar în 2010 a tăiat pensiile și salariile „pentru că nu sunt bani“! Prin acel împrumut oneros, Traian Băsescu a ruinat, brusc, România! „Unde sunt cele 20 de miliarde de euro?!“ – se întreabă opinia publică[32].

Dar Silviu Vexler nu se mai împiedică de asemenea realmente mizerii, consemnate de mine în carte; este de ajuns ca el doar să pretindă, la modul general, că eu aș scrie mizerii, iar cititorii să-l creadă pe cuvînt. Ce-i mai trebuie lui amănuntele astea pentru a se exprima corect; este de ajuns că el face parte din „poporul hales“ și poate să impună în Parlamentul României legi absolut antiromânești!

Prin titlul de „Bătrânul colonel Vasile Zărnescu nu a tremurat…“ autorul a vrut să atragă atenția tinerilor că trebuie să fie și ei curajoși, fermi, complet hotărîți pentru luptă și, deci, să nu fie fricoși, șovăitori, „să nu le tremure mîna cînd trag!“ Adică să își amintească spusele tatălui lui Nicolae Steinhardt, care, înainte de a merge la Poliție „să dea cu subsemnatul“, l-a îndemnat: „Să nu fii jidan fricos, să nu te caci în pantaloni![33] În comparație cu acest îndemn, este evident că mizeria de material a lui Maximilian Marco Katz – escrocul vamal cu dosare penale mușamalizate de Parchet devenit, spontan, „lingvist“, fil-olog –, în care spune oțios că „cuvîntul jidan este o expresie a rasismului în cea mai primitivă formă și conține esența urii față de evrei“[34] nu este altceva decît clișeul-standard jidănesc care exprimă esența urii acestora față de români! În Polonia, jidovii spun Żydowski Komitet, iar ei nici nu suferă că se autojidănesc și, deci, nici nu protestează!

Ca preambul, poate fi analizată și expunerea mea[35] despre O.U.G. nr. 31/2002, care constituie „sediul materiei“ – cum zic oțios avocații – de la care au derivat legile liberticide ulterioare: legea nr. 107/2006, legea nr. 217/2015[36], legea 157/2018[37] și, cea mai recentă, legea „antițigănească“ – toate trecute prin Parlament prin criminalul articol 75 al Constituției revizuite fraudulos, în noiembrie 2003, al „aprobării tacite“! După emiterea O.U.G. nr. 31/2002, în calitatea pe care o aveam atunci, de director al Departamentului de presă și relații publice al P.U.N.R., am emis un Comunicat de presă, în care ceream efectuarea unui referendum național pentru aprobarea sau respingerea respectivei Ordonanțe. Comunicatul a fost publicat în revista România Mare și a fost semnalat de alte trei publicații. Cînd 33 de parlamentari au propus, în replică la legea „Vexler“, un proiect de lege care să condamne antiromânismul, antiromâneasca Cur-te Constituțională a României (C.C.R.) a pretins că respectivul proiect este „anticonstituțional“! Dar legile antiromânești sus-enumerate ar fi constituționale, după mintea tăiată-mprejur a lefegiilor partinici antiromâni ai C.C.R.!

Revin la tema titlului. NU eu „am tras“ primul, ci ultimul! Ideea că am tras primul induce și riscul potențial de a se conchide, superficial, de către unii că eu aș fi un fel de cap al răutăților, un provocator, care aș fi stîrnit scandalul mediatic actual în urma condamnării mele, fiindcă aș fi declanșat ostilitățile contra jidovilor inocenți!

DA, am tras ultimul, și foarte tîrziu, dar după ce am inventariat cele mai oribile agresiuni jidănești contra românilor băgați în pușcării între 1945-1964, din vremea stalinistei Ana Pauker (poreclită „Stalin cu fustă“!), urmate de acțiunea odiosului șef-rabin Moses Rosen prin care a împiedicat publicarea volumului al IX-lea al OPEREI lui Mihai Eminescu. Apoi, după retrovoluția din decembrie 1989, Moses Rosen a organizat supravegherea presei românești pentru a măsura antisemitismul conținut în ea – misiune preluată acum de M.K. Katz. Prin 1993-94, am primit din partea conducerii S.R.I. – și nu a „superiorilor săi din fosta Securitate“, cum dezinformează Michael Shafir, ca farseur calificat în cei 40 de ani cît lătrase la Radio Europa liberă contra României – ordinul de a face un articol pentru a demasca acțiunea ilegală a lui Moses Rosen, pe care l-am intitulat „Moses Rosen Antiromânul“ și l-am publicat în revista „România Mare“ – după cum relevasem și în interviul dat d-lui Ovidiu Nahoi, menționat mai sus.

Legat de Moses Rosen, trebuie să spun că îmi era o cunoștință literară mai veche. După absolvirea Facultății de filosofie, secția sociologie, a Universității București, am fost repartizat de Guvern la Centrala Industriei de Confecții București (C.I.C.B.), unde am lucrat ca sociolog industrial 18 ani – pînă cînd am fost concediat cu art. 64, lit. „t“ din Legea 5/1978, republicată în 1982, articolul contra oponenților regimului, în baza căruia nu puteai da în judecată întreprinderea întrucît erai concediat „cu aprobarea adunării generale a oamenilor muncii“. Adică „adunarea generală a oamenilor muncii“ (o făcătură!) se substituia Justiției: era, prin terorismul său, un articol de lege unicat pe plan mondial!

Ceea ce m-a surprins profund și neplăcut a fost faptul că parcă nimerisem într-o sinagogă laică: întreaga ierarhie de conducere era formată în cvasitotalitate din jidani; mai erau și cîțiva ingineri români, de „imagine“. Întrucît eram un spirit dialectic – adică distingeam cu acuitate contradicțiile din realitatea socială –, încă din facultate am devenit cunoscut ca un tip cu un dezvoltat spirit critic; iar, pe alocuri, eram și un pic frondeur – așa cum îi stă bine unui tînăr. Așa că, deoarece în biroul în care fusesem plasat erau, cu excepția a două-trei inginere, numai jidoavce, și cum eu, ca un intelectual liberal ce eram, puteam citi cîte ceva în birou ca să mă documentez continuu, într-o zi am adus la serviciu să studiez cartea lui Moses Rosen ÎN LUMINA TOREI; pe care, ca să fac o pauză, la un moment dat, am închis-o, desigur, cu titlul deasupra, ca să se vadă ce „studiez“. În biroul nostru lucra și un tehnician, „domnul David“. Era destul de vîrstnic, aproape de pensionare și, cu experiența lui îndelungată de viață și cu statutul său de jidan, m-a apostrofat brusc, văzînd cartea lui Moses Rosen: „De ce citești, domnule, cartea porcului ăstuia?!“ Și a pronunțat mai apăsat cuvîntul „porcului“. Deși, de obicei, îmi păstram prezența de spirit – mai ales că, înainte de facultate, satisfăcusem serviciul militar (un an și patru luni!), aveam, pe atunci, gradul de sergent, calitatea de comandant de autotun și, deci, eram „un bărbat în toată firea“ –, firește, reproșul dur, vehement și neașteptat al „d-lui David“ m-a siderat. Mi-am revenit, totuși, repede, și am încercat să mă apăr, reproșîndu-i: „Bine, dar este șef-rabinul dvs.!“ „Și ce dacă: tot porc este!“ Din respect față de verdictul său categoric și pentru că, în fond, îmi făcusem numărul, am băgat cartea în servietă și nu am mai adus-o la birou. Incidentul se petrecuse după scandalul provocat de „porcul“ șef-rabin Moses Rosen, cu interzicerea volumului al IX-lea al Operelor lui Mihai Eminescu și știam că este o jigodie de jidan. Adusesem la birou cartea lui Moses Rosen doar pe post de hîrtie de turnesol. Și mă lămurisem jubilînd, dar și foarte contrariat: cum îndrăznea un oarecare tehnician să-l insulte, public, în așa hal pe șef-rabinul lor, și încă în mijlocul unui mediu saturat de jidani, cum era C.I.C.B., o sinagogă laică dogmatică?! Mai ales că șef-rabinul Moses Rosen era poreclit „satrapul roșu“ chiar în mediul intelectualilor jidani?!

Dactilograma articolului „Moses Rosen Antiromânul“ o făcusem la birou și nu am păstrat o copie, iar originalul fusese dus la redacția revistei de către purtătorul de vorbe al S.R.I., Nicolae Ulieru[38], poreclit „Mister No comment!“ Ș tot el încasase banii care mi se cuveneau mie, ca autor al articolului! Dacă îl recuperez din revista „România Mare“, am să-l republic, întrucît este un document istoric.

Între timp au apărut și alți denigratori ai Culturii și Istoriei României, precum unul despre care opinia publică a cam uitat, H.-R. Patapievici – ai cărui părinți, după cum a relevat generalul (r.) Aurel Rogojan, au fost agenți ai N.K.D.V.-ului trimiși în Germania, Austria și plantați, în final, în România –, acel Patapievici care i-a scandalizat pe români fiindcă a scris,  în cartea sa Politice, ediția 1996,  că Mihai Eminescu „este scheletul nostru din debara“, de care, evident, trebuie să ne debarasăm; că suntem „un popor cu substanţă tarată. Oriunde te uiţi, vezi feţe patibulare, ochi mohorâţi, maxilare încrâncenate, feţe urâte, guri vulgare, trăsături rudimentare“ (pag. 34); că „radiografia plaiului mioritic este ca a fecalei: o umbră fără schelet, o inimă ca un cur, fără şira spinării“ (pag. 63); că „în toată istoria, mereu peste noi a urinat cine a vrut …“ (pag. 64); că „Româna este o limbă în care trebuie să încetăm să mai vorbim sau… să o folosim numai pentru înjurături…“[39] (pag. 64); și alte asemenea mizerii, mizerii pe care, firește, Silviu Vexler le escamotează. În campania denigratorilor României s-au înregimentat și mulți iudei ashkenazi virulenți, ca Radu Ioanid-Sperjuru’, Michael Shafir – care nu a scăpat ocazia să mă înjure copios pe tema cărții mele[40] –, Teșu Solomovici, Lya Benjamin, Liviu Rotman, Randoph L. Braham, Mihai-Răzvan (Austro)Ungureanu, Andrei Cornea, Andrei Oișteanu și alții.

 

Misiunea de măsurare a gradul de antisemitism prin supravegherea ilicită a mass media românești, comisă de șef-rabinul Moses Rosen, a fost preluată de I.N.S.H.R. „E.W.“, condus de Alexandru Florian. Au devenit notorii acțiunile I.N.S.H.R. „E.W.“ de denigrare a personalităților Istoriei, Culturii, Spiritualității României[41], pentru a diminua valorile românești și a fi înlocuite cu non-valorile iudaice. Agresiunile comise de I.N.S.H.R. „E.W.“ sunt dublate de escrocul vamal cu dosare penale mușamalizate Maximilian Marco Katz[42]. Firește, acțiunile acestora au fost susținute, „la vedere“, de celelalte organizații jidănești, îndeosebi de F.C.E.R., condusă de Aurel Vainer – înlocuit recent, evident, de agresivul Silviu Vexler – și de A.E.R.V.H., condusă de veterinarul nonagenar Liviu-Ștrul Beris.

În aceste trei decenii post-decembriste, România a fost agresată continuu de organizațiile iudaice interne și externe, iar rezultatul acestui război atipic a fost transformarea țării într-o neocolonie ruinată industrial, economic, agricol, financiar și patrimonial. Ca atare, noi, românii, suntem în stare de legitimă apărare în propria noastră țară din cauza agresiunilor economice, financiar-bancare, culturale, imagologice, axiologice, cultice, psihologice, informative și informaționale comise de finanța iudaică internațională. O reacție de apărare – repet, de legitimă apărare – este absolut necesară. Activitatea mea publicistică, sintetizată în cercetarea istorico-politologică HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust“, este expresia materială, concretă a acestei apărări necesare, care are și rolul de a educa poporul inclusiv sub aspect contrainformativ. Faptul că – pe urmele multor autori revizioniști români și, îndeosebi, occidentali – le-am demascat escrocheria propagandei holocau$tic€ în mod absolut și incontestabil este atestat de reacția furibundă a organizațiilor jidănești interne, manevrate de cele externe. Așadar, nu eu „am tras“ primul, ci ultimul – în disperare de cauză!

Simptomatic este că, de exemplu, Yuri Slezkine o citează pe Hannah Arendt, care, la rîndtul ei, în citează pe Karl Marx, care enunțase această celebră axiomă de un antisemitism exponențial: „The chimerical nationality of the Jew is the nationality of the merchant, of the man of money in general…. The social emancipation of the Jew is the emancipation of society from Judaism[43]. Iar, în traducere, Marx zice: „Naționalitatea himerică a jidanului este naționalitatea negustorului, a omului venal în general …. Emanciparea socială a jidanului este emanciparea societății de iudaism[44]. Explicînd pe românește limbajul hegelian al lui Marx, aceasta înseamnă că jidanul se  poate emancipa social atunci cînd societatea întreagă se va elibera de jidănism! Or, iată că, după 180 de ani, Silviu Vexler și ciracii săi vor să ne impună nouă, ortodocșilor, talmudismul lor, respins cu toată energia încă de Marx!

ESTE INACEPTABIL!

Condamnarea mea criminală, prin încălcarea tuturor reglementărilor interne – Constituția, în primul rînd – și externe – Declarația Universală a Drepturilor Omului –, a dus la trezirea la realitate[45] a multor români. Prima consecință notabilă este că președintele Asociației Neamul Românesc, dl Vasilică Militaru, a descoperit că așa-zisul Institut Național de Studiere a Holocaustului din România „Elie Wiesel“ (I.N.S.H.R. „E.W.“), care, în esență, este antinațional și antiromânesc, mai este și înființat ilegal[46]! Ca atare, trebuie desființat – așa cum s-a și cerut printr-o petiție[47] –, dar și obligat să restituie banii pe care i-a încasat ilegal de 15 ani!

Recent, Partidul NOUA DREAPTĂ a organizat o manifestație de sprijinire a mea și, printre altele, a etalat o lozincă inspirată și premonitorie, dar care sper că nu se va realiza: Pentru că a scris o carte, a fost condamnat la „moarte“[48]! Amintiți-vă că judecătorul Ion Stan, fost președinte al Comisiei parlamentare de control al S.R.I., a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare; dar a murit[49] după trei luni de la ieșirea din pușcărie. Evident, de bine ce fusese tratat în pîrnaie! Mai mult! Judecătorul Stan Mustață, grav bolnav, a murit[50] în ambulanța care îl plimba de la un spital al închisorii la altul și, apoi, la spitalul unei „pușcării de maximă securitate“ din Giurgiu (!); evident, îl mutau acolo ca să fie tratat mai bine! Recent, Codrin Ștefănescu a relatat că Liviu Dragnea este tot mai bolnav, așa că nu este exclus ca, în viitorul apropiat, să moară și el în pușcărie.

Așa cum am mai arătat, în urma probelor și argumentelor aduse, în ancheta penală de anul trecut s-a disjuns „infracțiunea“ reprezentată de publicarea studiului HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust“ și urmează ca această „infracțiune“ să fie anchetată ulterior. Procurorul Florin-Oprică Cîrciumaru a tergiversat pînă acum să reia ancheta penală pe tema cărții, fiindcă a așteptat decizia de condamnare pronunțată, în 4 februarie[51], de instanța Judecătoriei Sectorului 3. Firește că Oprică Cîrciumaru mă va trimite iarăși în judecată la instanța penală, deși, dacă ar fi corect, ar da N.U.P.! De fapt, dacă ar fi fost corect, trebuia să dea N.U.P. și pînă acum. Dar dacă pentru două articole de patru pagini și o broșură-pamflet de 80 de pagini m-au condamnat la 13 luni de pușcărie, atunci pentru 808 pagini, de format in-octavo, îmi vor da maximum: 10 ani de închisoare cu executare. Și, pentru că mai am, deja, această condamnare penală – fiindcă nu cred că voi fi achitat în apel –, a doua condamnare nu va mai fi cu amînare, ci cu executare imediată. După care va urma aplicarea „rețetei contra judecătorului Stan Mustață“ de „îngrijire a sănătății“ pînă cînd, cum am spus recent într-un interviu[52], aș da ortul popii! Vedeți ce țară frumoasă și ce Ju$tiți€ independentă avem?!

Stimați români! Nu credeți că, pentru a ieși din această nenorocire, ar fi bine să puneți de o revoluție, în baza celui de-al treilea Considerent al Declarației Universale a Drepturilor Omului[53], care consfințește dreptul cetățeanului la insurecție?!

 

28 februarie 2021, Duminica a 34-a după Rusalii; Sf. Cuv. Vasile Mărturisitorul

[1] Mihnea Codrescu, „Bătrânul colonel Vasile Zărnescu nu a tremurat, a tras primul!“, 16 februarie 2021, pe https://www.incorectpolitic.com/batranul-colonel-vasile-zarnescu-nu-a-tremurat-a-tras-primul/, preluat și pe alte site-uri.

[2] Petru Clej, „Verdict așteptat în cazul Vasile Zărnescu de negare a Holocaustului“, Radio France International, 23 ianuarie 2021, pe https://www.rfi.ro/politica-129786-verdict-asteptat-cazul-vasile-zarnescu-de-negare-holocaustului. Vezi și replica: Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu, „Petru Clej, un ignobil dezinformator“, pe https://www.incorectpolitic.com/petru-clej-un-ignobil-dezinformator/; https://ioncoja.ro/petru-clej-recidivist/; http://www.trezirealarealitate.ro/2021/02/petru-clej-un-ignobil-dezinformator/; http://www.trezirealarealitate.ro/2021/02/corul-calomniei-continua-sabina-fati/.

[3] Ovidiu Nahoi, „Fost ofițer SRI, reclamat la Parchet pentru o carte în care neagă Holocaustul“, R.F.I., 12 aprilie 2016, pe https://www.rfi.ro/social-86207-fost-ofiter-sri-reclamat-la-parchet-pentru-o-carte-care-neaga-holocaustul

[4] Cf. https://www.youtube.com/watch?v=zdOkjdNj1GE&ab_channel=MihailGeorgevici. Vedeți și lansarea ediției concentrate, de 350 de pagini, format mic, din 2014, aici: https://www.bitchute.com/video/BvUij446SMMr/; cf. și aici: http://asymetria-anticariat.blogspot.com/2014/09/lansare-de-carte-vasile-zarnescu.html. Această ediție poate fi descărcată de aici: https://www.scribd.com/document/411270991/Col-Vasile-Zarnescu-Holocaustul-Gogorita-Diabolica.

[5] Articolul lui M. Ivașcu expune denaturat evenimentul, conține și „plîngerea“ lui M.K. Katz și publică – fapt, totuși, meritoriu – o fotografie a cărții, expusă din 5 aprilie 2016 pe standul girator din librărie: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20929734-mca-romania-acuza-intr-scrisoare-transmisa-procurorului-general-presupus-colonel-sri-rezerva-publicat-carte-care-neaga-holocaustul.htm. Vezi și: https://www.justitiarul.ro/inchizitia-evreiasca-in-tara-romaneasca/; https://sites.google.com/site/cevaabsurd/infamul-katz-plesnit-peste-bot-de-d-na-emilia-corbu; https://actadiurna2016.wordpress.com/2018/04/16/terorizarea-lui-vasile-zarnescu-pentru-indrazneala-de-a-fi-dat-pe-fata-un-adevar-privitor-la-romania-articol-consemnat-acum-cca-1-an-si-jumatate-dar-plin-de-actualitate-si-azi-p/

[6] Cf. https://www.hotnews.ro/stiri-esential-24583851-prima-condamnare-romania-pentru-negarea-holocaustului-vasile-zarnescu-fost-ofiter-sri.htm

[7] Cf.  https://necenzuratmm.ro/dezvaluiri/53603-iudele-autohtone-propaga-holocaustul.html;  https://www.scribd.com/document/370895915/Sabin-Orcan-%C8%98i. Vezi, pe larg, varianta dezvoltată a broșurii aici: https://www.incorectpolitic.com/mlastina-mass-media-serial-complet/

[8] Cf. https://newsweek.ro/justitie/ex-ofiterul-sri-zarnescu-condamnat-la-un-an-de-inchisoare-pentru-negarea-holocaustului

[9] Cf. https://math.wikia.org/ro/wiki/Paradoxul_lui_Epimenide

[10] Cf. https://ioncoja.ro/colonelul-vasile-zarnescu-versus-procurorul-general-dimitrie-bogdan-licu-care-pe-care/; https://ioncoja.ro/cerere-de-arestare-a-procurorului-general/; https://www.incorectpolitic.com/emilia-sercan-versus-procurorul-dimitrie-bogdan-licu/

[11] Cf. https://www.state.gov/j/drl/rls/hrrpt/humanrightsreport/index.htm?year=2016&dlid=265464#wrapper; https://www.state.gov/documents/organization/265676.pdf. Vezi și https://www.incorectpolitic.com/cartea-mea-defaimata-in-raportul-pe-2016-al-departamentului-de-stat-al-s-u-a/

[12] Vedeți, de la minutul 34, aici: https://www.youtube.com/watch?v=8MI6hDbx8-U&ab_channel=B1.

[13] Detalii aici: https://www.incorectpolitic.com/mmm-si-sabin-orcan-analfabetul-de-presa/

[14] Cf. https://www.justitiarul.ro/crin-antonescu-vorbete-omul-cu-ochi-de-pete-mort-de-trei-zile/ ; https://www.incorectpolitic.com/crin-antonescu-vorbete-omul-cu-ochi-de-peste-mort-de-trei-zile/; https://www.nationalisti.ro/crin-antonescu-vorbete-omul-cu-ochi-de-peste-mort-de-trei-zile/; https://www.justitiarul.ro/klaus-iohannis-fost-protejat-de-procurorii-care-trebuiau-sa-l-ancheteze/; https://www.justitiarul.ro/de-ce-antena-3-nu-a-dezbatut-niciodata-cazul-fdgr-succesor-al-organizatiei-naziste-grupul-etnic-german/

[15] Cf. https://www.incorectpolitic.com/dezvaluiri-presedintele-klaus-iohannis-a-cerut-public-condamnarea-domnului-colonel-vasile-zarnescu/

[16] Cf. http://www.trezirealarealitate.ro/2021/02/petru-clej-un-ignobil-dezinformator/

[17] Cf. Sterie Ciumetti, „Începutul sfîrșitului pentru Silviu Vexler, pe https://www.incorectpolitic.com/inceputul-sfarsitului-pentru-silviu-vexler/

[18] Cf. Sterie Ciumetti, „Cazul Zilberman – o nedreptate machiavelică“, pe https://www.incorectpolitic.com/cazul-zilberman-o-nedreptate-machiavelica/

[19] Cf. Realitatea Evreiască, nr. 578-579 (1378-1379), 1-28 februarie 2021, pag. 2, care poate fi descărcată de pe adresa https://www.jewishfed.ro/downloads/realitatea/RE578-579.pdf

[20] Cf. Josy Eisenberg, IUDAISMUL. Editura Humanitas, 1995, pag. 70 și urm.

[21] Cf. https://www.incorectpolitic.com/purulentul-silviu-vexler-defaimeaza-miscarea-legionara-si-acuza-parlamentarii-care-depun-legi-in-favoarea-romaniei/

[22] Cf. https://jurnalfm.ro/2020/01/13/ionel-mota-si-vasile-marin-doi-mucenici-ai-neamului-romanesc-ucisi-in-spania-la-13-ianuarie-1937-majadahonda-83-de-ani-de-neuitare/

[23] Cf. https://www.comisarul.ro/articol/ce-vedeti-nu-incalca-legea_1199399.html

[24] Cf. https://www.incorectpolitic.com/noua-tinta-a-corectitudinii-politice-comemorarea-de-la-tancabesti-dosare-penale-pentru-florin-dobrescu-si-eugen-sechila/

[25] Cf. https://www.incorectpolitic.com/sorin-lavric-scanteiaza-in-parlament-cinsteste-jertfa-legionara-si-arata-ca-iudeii-sunt-adevaratii-dusmani-ai-romaniei/

[26] Cf. https://www.incorectpolitic.com/institutul-national-pentru-studierea-holocaustului-din-romania-elie-wiesel-profaneaza-credinta-neamului-romanesc/

[27] Cf. https://www.incorectpolitic.com/ambasadorul-israelului-in-romania-cere-redenumirea-strazii-maresalului-ion-antonescu-din-constanta/ ; vezi și: https://www.incorectpolitic.com/calin-georgescu-corneliu-zelea-codreanu-si-ion-antonescu-sunt-eroi/

[28] Vezi aici: https://www.incorectpolitic.com/biciul-prigonirii-romanilor-este-in-mana-jidanilor/https://sites.google.com/site/cevaabsurd/biciul-prigonirii-romanilor-este-in-mana-jidanilor; https://www.justitiarul.ro/19352-2/; https://octavpelin.wordpress.com/2018/04/16/biciul-prigonirii-romanilor-este-in-mana-evreilor-khazari/; https://www.trezirealarealitate.ro/2018/05/biciul-prigonirii-romanilor-este-in-mana-khazarilor/https://actadiurna2016.wordpress.com/2019/08/28/cei-care-au-condus-inchisorile-lagarele-de-munca-ministerele-in-romania-ani-lor-1945-1964-au-fost-jidanii-ei-trebuie-sa-le-plateasca-romanilor-persecutati-despagubiri-pentru-holocaustul/

[29] Cf. Ilya Ehrenburg, Vasily Grossman, The Complete Black Book of Russian Jewry. Translated and edited by David Patterson. Transaction Publishers, New Brunswick (U.S.A.) and London (U.K.), 2002, ediția a patra, 2009, pag. 55.

[30] Cf. https://en.wikipedia.org/wiki/Siege_of_Leningrad

[31] Cf., pe larg, aici: Vasile I. Zărnescu, HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust“, Editura Tempus, București, 2015, vol. 1, pag. 376-383; 406-414.

[32] Cf. https://www.incorectpolitic.com/unde-sunt-cele-20-de-miliarde-de-euroi/; https://www.justitiarul.ro/unde-sunt-cele-20-de-miliarde-de-euro-imprumutatate-de-tandemul-basescu-boc/; https://www.facebook.com/rroncea/posts/2944976709055014/; https://ioncoja.ro/deci-intreb-inca-o-data-unde-sunt-cele-20-de-miliarde-de-euro-au-fost-date-israelului-ca-despagubiri-de-holocaust/; https://ziare.com/economie/fmi/de-ce-am-luat-de-la-fmi-20-nu-doar-10-miliarde-de-euro-explicatii-de-la-bnr-dupa-un-dosar-penal-la-dna-1443260

[33] Nicolae Steinhardt, JURNALUL FERICIRII, Editura Mănăstirii Rohia, Rohia, 2005, pagina 22, ISBN: 973-87153-0-X. Vezi și pag. 11, pe https://www.pdfdrive.com/jurnalul-fericirii-de-nicolae-steinhardtpdf-d49115596.html

[34] Cf. https://www.mediafax.ro/cultura-media/centrul-pentru-combaterea-antisemitismului-in-cuvantul-jidan-se-afla-esenta-urii-fata-de-evrei-8590667

[35] Vedeți și aici: https://sites.google.com/site/daleluivadimitadandanache/supraordonanta-si-subordonatul-1-3.

[36] Cf. https://necenzuratmm.ro/dezvaluiri/48537-reactia-bumerang-contra-legii-nr-217-2015.html; https://ioncoja.ro/efectul-de-bumerang/; http://www.trezirealarealitate.ro/2017/07/reactia-bumerang-a-unor-intelectuali-romani-contra-legii-nr-2172015/

[37] Cf. https://www.petitieonline.com/petiie_contra_legii_propuse_de_silviu_vexler; https://www.incorectpolitic.com/biciul-prigonirii-romanilor-este-in-mana-jidanilor/

[38] Vasile I. Zărnescu, „Disfuncționalitatea de la prostie la epidemie“, pe http://monitorsri.blogspot.com/2011/12/disfunctionalitatea-de-la-prostie-la.html

[39] Cf. https://www.blogulautorului.ro/2016/05/rusuinarea-romaniei-de-catre-horia-roman-patapievici/; https://cersipamantromanesc.wordpress.com/2016/08/25/88701/

[40] Cf. Michael Shafir, în cartea cu titlul idiot TRECUTUL PREZENT, Cluj-Napoca, 2018, pag. 202-204.

[41] Cf. https://www.hotnews.ro/stiri-esential-7665033-patriarhia-romana-despre-scandalul-monedei-rasiste-dedicate-patriarhului-miron-cristea-reactiile-sunt-nejustificate-bnr-dorit-evidentieze-lumina-nu-judece-post-mortem.htm; https://www.rfi.ro/articol/stiri/economie/bnr-criticata-nou-muzeul-holocaustului;

https://romanialibera.ro/economie/finante-banci/bnr-bate-moneda-cu-un-fost-patriarh-turnator-la-securitate-193955;

https://www.historia.ro/sectiune/actualitate/articol/scandal-intre-muzeul-holocaustului-si-bnr-din-cauza-fostului-patriarh-miron-cristea;

https://www.contributors.ro/centenar-paulescu-parintele-rasismului-stiintific/; https://www.art-emis.ro/stiinta/romani-nedreptatiti-la-acordarea-premiului-nobel-1;  Lucian Zeev Herşcovici, „Nicolae Paulescu, mare om de știință, antisemit furibund“, pe https://acum.tv/articol/9720/ ;

https://www.justitiarul.ro/cuvantul-jidani-concept-geopolitic-si-istoric/; https://www.cotidianul.ro/academia-romana-recunoaste-ca-a-gresit-cu-cuvantul-jidan-in-dex-si-il-va-schimba/ ; https://politicata.wordpress.com/2011/08/11/cuvintul-jidan-n-a-ucis-pe-nimeni-armele-da/;

https://www.academia.edu/32219302/Colonel_rtg_Vasile_I_Z%C4%83rnescu_Cuv%C3%A2ntul_evreu_trebuie_scos_din_uz;

https://jurnalul.ro/stiri/observator/evreii-cer-academiei-romane-schimbarea-definitiei-cuvantului-jidan-din-dex-586905.html;

https://mizeriaistoriei.wordpress.com/2013/05/21/masacrul-de-la-abator-anatomia-unei-abjectii-51/; https://pagumar.wordpress.com/2016/05/24/cazul-zarnescu-si-legea-2172015-trambulina-i-n-s-h-r-e-w-3/; https://www.curentul.info/dezvaluiri/legea-turnatorului-nica-va-duce-la-interzicerea-lui-eliade-cioran-si-gyr/;

[42] Cf. http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/in-urma-presiunii-lui-maximilian-katz-academia-romana-nu-schimba-definitia-cuvantului-jidan-dar-va-reintroduce-in-dex-mentiunea-peiorativ-nerecomandat/; https://www.mediafax.ro/cultura-media/centrul-pentru-combaterea-antisemitismului-in-cuvantul-jidan-se-afla-esenta-urii-fata-de-evrei-8590667; https://www.hotnews.ro/stiri-esential-9725220-centrul-pentru-combaterea-antisemitismului-cere-schimbarea-definitiei-cuvantului-jidan-din-dex.htm; https://www.rfi.ro/social-49551-maximilian-katz-definitia-cuvantului-jidan-trebuie-modificata;

http://www.ziaristionline.ro/2015/09/09/maximilian-katz-tovarasul-de-antisemitism-al-lui-alexandru-florian-intre-spaga-pentru-duty-free-si-chestiunea-evreiasca-in-romania-i-ion-spanu-katz-si-florian-au-raspandit-in-lume-ca-suntem-84/http://www.ziaristionline.ro/2015/09/10/ion-spanu-despre-dementa-antisemitismului-marca-katz-si-florian-ii-lista-neagra-a-reprezentantilor-celor-84-milioane-de-romani-antisemiti-parintele-justin-parvu-jurnalistii-victor-roncea-si/http://www.ziaristionline.ro/2015/09/14/noi-antisemiti-in-raportul-penalului-katz-eminescologul-constantin-barbu-si-presedintele-romaniei-klaus-iohannis-iii/.

[43] Yuri Slezkine, THE JEWISH CENTURY, Princenton University Press, Princenton, New Jersey, 2004, pag. 99.

[44] Karl Marx-Engels, Opere, București, 1960, vol. 1, pag. 412; cf. și: https://www.marxists.org/romana/m-e/1844/problema.htm  Vezi și: https://www.incorectpolitic.com/colonel-vasile-zarnescu-jidanul-este-antihristul/

[45] Vezi și http://www.freepdf.info/index.php?post/Duke-David-Trezirea-la-realitate

[46] Cf.  http://www.trezirealarealitate.ro/2021/02/sesizare-privind-functionarea-ilegala-a-institutului-national-pentru-studierea-holocaustului-din-romania-elie-wiesel-depusa-de-catre-asociatia-neamul-romanesc/; https://ioncoja.ro/urgenta-maxima-desfiintarea-institului-elie-wiesel/; https://www.cotidianul.ro/presedintele-sesizat-in-legatura-cu-instit-holocaustului/; https://www.art-emis.ro/jurnalistica/sesizare-privind-functionarea-ilegala-a-institutului-national-pentru-studierea-holocaustului-din-romania-elie-wiesel; https://www.incorectpolitic.com/asociatia-neamul-romanesc-depune-sesizare-privind-functionarea-ilegala-a-institutului-elie-wiesel/

[47] Cf. https://www.incorectpolitic.com/petitia-pentru-desfiintarea-i-n-s-h-r-e-w/; https://petitieonline.net/petitie/08306149 .

[48] Cf. https://www.youtube.com/watch?v=_zGHI_d7IVs&ab_channel=PartidulNouaDreapt%C4%83Sector3; https://www.incorectpolitic.com/noua-dreapta-apara-libertatea-opiniei-primul-partid-din-romania-solidar-cu-vasile-i-zarnescu/

[49] Cf. https://www.youtube.com/watch?v=n32MR2XVjc0&ab_channel=Antena3

[50] Bogdan Gâlcă, „Asasinii și-au lăsat semnătura“, Lumea Justiției, 9 august 2018, pe    https://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimente/asasinii-si-au-lasat-semnatura-judecatorul-stan-mustata-a-fost-ucis-in-data-de-8-august-2018-la-fix-4-ani-dupa-ce-in-8-august-2014-lotul-lui-dan-voiculescu-a-fost-condamnat-la-ani-grei-de-puscarie-calvarul-lui-mustata-a-inceput-dupa-ce-dna-l-a-scos-in-cat; Simona Ionescu, „Cum a fost chinuit în detenție fostul judecător Stan Mustață până când a murit“, Evenimentul zilei, 10 august 2018, pe https://evz.ro/detentie-stan-mustata.html.

[51] Cf. https://www.incorectpolitic.com/ziua-infamiei-justitiei-romane-4-februarie-2021-condamnarea-mea-este-condamnarea-romaniei/?unapproved=33435&moderation-hash=8912075582d1e089255d86f6de54b536#comment-33435

[52] Cf. și https://www.incorectpolitic.com/exclusiv-emisiune-interviu-cu-vasile-zarnescu/

[53] Cf. http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/22751

5 comments

 1. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Vin în completarea celor relatate pe larg de domnul colonel (rtg.) S.R.I. Vasile Zărnescu, cu următoarele completări utile. Urmare a Legilor Înrobirii Naționale, privind reeducarea forțată a poporului român, O.U.G. nr. 31/2002, Legea nr. 217/2015, Legea nr. 157/2018 și Legea nr. 2/2021, au fost blocate toate acțiunile de studiere și dezvăluire a adevăraților asasini ai poporului român.
  Istoricii români, care ar încerca divulgarea procentului minoritarilor din primele guverne comuniste, precum și a ponderii minoritarilor din instituțiile de opresiune ale statului bolșevico – comunist, riscă ani de grei de închisoare pentru acuzația de antisemitism și antițigănism. A spune că niște evrei au pus bazele ideologiei comuniste, sau că niște evrei comuniști din Rusia bolșevică au pătruns, pe tancurile sovietice, pe teritoriul României și au ocupat funcții de conducere, sau că niște evrei au participat la acțiunile de exterminare a românilor anticomuniști întemnițați, constituie infracțiuni pedepsite de legile în vigoare din România. Desigur că nu numai unii evrei au participat la aceste acțiuni ci și români, precum și membri ai altor etnii minoritare. Dintre aceștia, cei mai vinovați au fost acei români care au trădat și au pactizat cu forțele ostile Neamului românilor.
  În schimb asistăm periodic la condamnarea întregului popor român ca un popor criminal, antisemit, xenofob și rasist. A fi naționalist este interpretat ca echivalentul cu a fi un criminal terorist. Dovadă este faptul că nici o publicație din România, nici vreun Președinte sau instituție publică, nu comemorează noaptea de 14/15 mai 1948 când au foat arestați 15.000 de români. A fost cea mai amplă acțiune de arestare, desfășurată într-o singură noapte, din istoria României. Dovada este faptul că se consideră necesară o reeducare a tuturor românilor în privința dramelor istorice referitoare doar la minoritățile naționale. Aceasta se face concomitent cu ascunderea și desconsiderarea dramelor cauzate de unii minoritari asupra românilor. Acest tip de abordare reprezintă un asasinat moral al ființei Neamului românesc. Până și conceptul de apartenență la Neamul românesc este considerat o crimă, de către asasinii morali ai poporului român.
  Un alt institut care ar trebui desființat sau reorganizat este I.I.C.C.M.E.R.. Din anul 2009 și până în prezent, acest institut s-a preocupat, pe banii publici, îndeosebi cu ascunderea adevăraților vinovați de crimele comunismului din anii de dictatură stalinistă. Care dintre funcționarii vreunei instituții din România, mai are curajul să certifice lista întocmită de dr. Constantin Iulian, preşedintele Federaţiei Române a Foştilor Deţinuţi Politici, un fost deținut politic din temnițele comuniste?
  http://www.buciumul.ro/2016/02/18/criminalii-din-umbra-cine-au-fost-sefii-tortionarilor-comunisti-studiul-fostului-detinut-politic-constantin-iulian-demasca-autorii-crimelor-comuniste-cei-aflati-in-functiile-de-decizie/

 2. mbun, o lunga lista de tortionari/vinovati de crime impotriva umanitatii, majoritatea jidani (iar majoritatea din ei EMIGRATI IN ISRAEL SI USA). intrebare (intreb si eu pentru un amic..); de ce nici un stat fost comunist calarit de bolsevism (inclusiv Romania) nu au cerut Israelului si USA EXTRADAREA acestor criminali sau PLATA a miliarde de shekeli ca despagubiri pentru victimele holocaustului rosu.

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ hussar Tocmai din motivele invocate în comentariul de mai sus și din cele expuse de domnul colonel Vasile Zărnescu. Există o veche vorbă românească: “Hoțul strigă, hoții!!!”. Unii s-au grăbit să strige mai repede, criminalii, pentru ca românii, buimăciți de gravitatea acuzațiilor, să nu mai îndrăznească în propria lor țară, și nu în Israel, să-și ceară dreptatea. Vedeți ce legi naționaliste și xenofobe au emis parlamentarii israelieni. Dar Israelul nu este țară membră a Uniunii Europene ca să respecte directivele europene. Și uite-așa, în Israel poate exista naționalism evreiesc, pe când în România nu poate exista naționalism românesc! Și unii mai au tupeul să trâmbițeze egalitatea îbtre popoare!!!

 3. a doua intrebare (retorica).. daca jidanii (khazarii) au urmarit nazistii “vinovati” de ” holocaust”- care e un big fake/, pana in panzele albe (arestand pana acum, mosnegi de 90 ani) pe motive inexistente, DE CE .. statele foste comuniste NU au au dat mandate internationale de arestare CRIMINALILOR JIDANI BOLSEVICI REFUGIATI in “occident”…
  raspuns: oy vey, antisemitism, che guevara, ,mao,stalin, poporul ales,, communism is good, blm, antifa, white people bad, bigot christianity, cah!.

 4. Duceți-vă de la Mine, blestemaților, în focul cel veșnic, care este pregătit diavolului și îngerilor lui

  oricine dezgroapa adevarul ajunge negresit la sinedriul vrajitoresc satanic camateresc. Si cum Romania este cumparata ca back up pentru Israel, in care sa se mute elita babiloniana(vezi proiectul pentru profanarea/urbanizarea Bucegilor) de unde vor sa conduca lumea, isi pun in actiune toate retelele lor executive pentru condamnarea romanilor adevarati. De aceea pe romanul curajos nu il vor lasa sa traiasca si ii vor face asemeni lui Hristos,mielul cel bland al lui Dumnezeu. Vor plati strigatorii din piata, pe procurator si paznicii ca sa faca murdaria in locul lor, sa nu poata fi acuzati.
  Cert este ca martirii si mucenicii nostrii se vor intoarce impreuna cu Hristos in slava si ii vor judeca si condamna pe vecie pe fiii diavolului. In ziua aceea, rahatul lor cabalistic cu teoria reincarnarii se va duce pe apa closetului in jos…
  Inainte de orice hotarare pamanteasca, judecatorul desemnat trebuie sa fie avertizat ca acuzatorii sunt cei care l-au rastignit si pe Dumnezeul, tot dupa un simulacru de proces. Iar cartea lor “sfanta” il blasfemiaza inclusiv pe judecator si pe procuror si tot neamul lor. Deci, magistratilor sa li se puna in fata ochilor ‘complimentele’ acestui trib la adresa originii lor si apoi sa hotarasca in cunostinta de cauza si pe riscul vesniciei lor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *