Home / Chestiunea Jidănească / Raportul Institutului Elie Wiesel și Antisemitismul Artificial Generat prin Hărțuirea Naționaliștilor Români

Raportul Institutului Elie Wiesel și Antisemitismul Artificial Generat prin Hărțuirea Naționaliștilor Români

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 15, 2023

Raportul Institutului Elie Wiesel și Antisemitismul Artificial Generat prin Hărțuirea Naționaliștilor Români

 

A fost publicat raportul anual al institutului Elie Wiesel despre antisemitismul din România. Ediția din acest an este mai stufoasă, are 130 de pagini, aproape dublu față de anul trecut.

Vom trece prin tot conținutul.

Luați o cafea, înarmați-vă cu rabdare și haideți să vedem cum arată delirul jidovesc din acest an.

Preambulul începe cu “cercetarea” făcută de ADL, Liga Anti-Defaimare, o organizatie jidovească din SUA care se ocupă cu terorismul cultural, demonizând o grămadă de “simboluri de ură” (printre care și simboluri legionare), intimidând persoane publice, amenințând cu procese, hărțuindu-i pe cei care exprimă idei incorecte din punct de vedere politic. Un fel de institut Elie Wiesel pe steroizi.

Liga Anti-Defăimare a luat naștere pentru a apăra un pedofil condamnat, Leo Frank.

Se remarcă faptul că Europa de Vest înregistreaza “un nivel al prejudecăților antisemite” mult mai scăzut față de Europa de Est.

Raportul celor de la Elie Wiesel expune “incidente” de antisemitism pentru perioada mai 2022- aprilie 2023, exprimate cu precădere în mediul online, pe site-uri ca acesta sau pe rețele sociale, care sunt tranșeele războiului cultural din zilele noastre.

Primul capitol – Acte de Vandalism

Cu toate că raportul are 130 de pagini, nu au putut găsi cazuri serioase de vandalism antisemit. Raportul începe în mod caraghios cu o poză editată în care vedem un trotuar pe care cineva a scris “Heil Hitler” și a desenat o zvastică albă.

Apogeul vandalismului din România și motivul pentru care institutul e finanțat de la buget se rezumă la mâzgălituri pe trotuar. Penibil…

Apoi arată un panou holocaustic, de plastic, prin care probabil a intrat un bețiv când si-a pierdut echilibrul, panoul fiind parțial rupt la mijloc.

Laudă autoritătile locale pentru că “de fiecare dată au refăcut respectivul panou”. Bani aruncați pe fereastră.

Poate că institutul Elie Wiesel se chinuie să bage lecții despre holocaust în liceu pentru că tinerii încep să aibă o aversiune tot mai mare fată de triburile jidovești, aversiune care, la vârsta lor, se poate exprima prin tot felul de gesturi.

Alexandru Florian, președintele institutului terorist Elie Wiesel, nu va dezvălui niciodată motivul din spatele acestei aversiuni, el va prezenta faptele ca si cum “ura antisemită” apare fără motiv.

Vom vedea mai jos cum cei care pretind să “combată antisemitismul” sunt principalul generator de antisemitism.

Capitolul “acte de vandalism” se încheie aici, negăsind nimic serios de care să se lege.

Urmează capitolul “Derapaje și incidente periculoase”

Primul exemplu este despre organizația Chabad, de jidani ultraortodocși, care nu au putut aprinde menora din centrul orașului București datorită unui grup de colindători creștini care s-au asezat în fața ei și au colindat, iar când au fost somați de jidovi să părasească locul, aceștia au refuzat.

Ne arată o poză cu postarea lui Mihai Tociu drept dovadă pentru “derapaj.

Apoi trece la scena unor elevi de gimnaziu de la colegiul Iulia Hașdeu din Lugoj, care s-au filmat făcând salutul roman.

Jidanii se strofoacă să adune antisemitism de pe unde pot, legându-se de niște copii de parcă ar fi monștri însetați de sânge.

Ce urmează? Poze cu zvastici desenate pe băncile unei școli?

Lamentarea nevrotică, antiromânească, a institutului Elie Wiesel atinge cote din ce în ce mai caraghioase.

O incursiune în istoria crimelor rituale face lumină asupra adevăraților monștri însetați de sânge, Neofit (rabin creștinat din România) ne spune câte ceva despre asta în cartea sa, Înfruntarea Jidovilor.

Următoarea țintă a celor de la Elie Wiesel sunt suporterii echipelor de fotbal, care militează activ pe stadion, afișând bannere cu mesaje pro-românești.

Dau exemplu pe suporterii CFR-Cluj, care în meciul cu Slavia Praga au afișat mesajul în limba cehă: Jste jen zidovska,Slavia [Sunteți doar niște jidani, Slavia].

La alt meci, aceiași suporteri au afișat mesajul “Nici răchita nu-i ca pomu’, nici tiganu ca și omu’!

Meciul dintre Sepsi Sfântu-Gheorghe și FC U Craiova a fost suspendat de arbitru în minutul 26 din cauza scandărilor “xenofobe” repetate constant în tribune de suporterii U din Craiova. Cei de la Elie Wiesel nu ne spun ce mesaje s-au afișat și ce s-a scandat și daca acestea au vreo legătură cu antisemitismul pe care pretind că-l studiaza.

Apoi se leagă de suporterii Steaua, care au afișat un steag cu chipul lui Corneliu Zelea Codreanu în meciul cu Dinamo.

Ce să zic, foarte periculoase derapajele…

Aici se încheie capitolul “Derapaje și incidente periculoase” și începe capitolul “Legionarism și cultul criminalilor de război în instituții publice”.

Capitolul începe cu o veste bună, că tot mai des se organizează evenimente de reabilitare a eroilor români.

Firește că raportul crticică instituțiile și administrațiile locale pentru faptul că “nu iau măsuri” să cenzureze elogierea legionarilor și remarcă faptul că asociațiile pro-legionare își “camuflează” extremismul sub mantia anticomunismului și naționalismului.

Apoi dă următoarele exemple:

 • Octombrie 2022, Centrul Cultural “Reduta”, aparținând Consiliul Județean Brașov, a organizat în parteneriat cu Fundația Ion Gavrilă Ogoranu un eveniment dedicat legionarului Nicolae Purcărea.

 • Februarie 2023, Casa Armatei din Sibiu urma să găzduiască un eveniment de lansare a unei cărti a lui Călin Georgescu, despre care spun cei de la Elie Wiesel că s-a remarcat prin pozițiile publice favorabile lui Corneliu Zelea Codreanu sau maresalului Antonescu.

Raportul îi menționează pe profesorul Corvin Lupu și Cristian Troncotă și laudă faptul că evenimentul a fost anulat după ce, în manieră bolșevică, au pus presiune prin presă si pe instituții.

Evenimentul a avut totuși loc, doar că s-a mutat la Centrul Cultural “Ion Besoiu”, aflat în proprietatea Asociației Naționale a Caselor de Cultură a Sindicatelor.

Aici este subliniată intervenția profesorului universitar Corvin Lupu, care numește jidanul în cadrul conferinței.

De asemenea, istoricul Cristian Troncotă a arătat că prin hotărârile guvernamentale date de Antonescu, nu a murit niciun jidov.

Radu Gyr prigonit și după moarte

 • 3 Martie 2023, Palatul Culturii din Ploiești, subordonată Consiliului Județean Prahova, găzduiește un eveniment dedicat poetului legionar Radu Gyr și lui Mircea Vulcănescu. Cu toate că institutul terorist Elie Wiesel a amenințat consiliul județean, administratia județului a permis ca evenimentul să aibă loc.

Radu Gyr a fost comandant legionar și a înființat primul teatru în limba idiș din România, la București. 

Halal recunoștință pentru acest gest caritabil, în loc să-i mulțumească, în loc să depună coroane la bustul său, în loc să-i ridice statui și să denumească străzi după numele său, jidanii îi întinează memoria și îl hăituiesc până dincolo de mormânt.

Cu siguranță cel mai mare generator de antisemitism din România este institutul terorist Elie Wiesel, care prin astfel de gesturi și provocări stârnește ura românilor.

O soluție eficientă de combatere a antisemitismului ar fi desființarea institutului.

 • 9 Martie 2023, Secretariatul de Stat pentru Recunoașterea Meritelor Luptătorilor Împotriva Regimului Comunist Instaurat în România în perioada 1945-1989 a organizat o ceremonie oficială în contextul “Zilei Deținuților Politici Anticomuniști din perioada 1944-1989”, unde au fost invitați niște oficiali să depună coroane de flori.

 

Au fost invitate și ONG-uri, printre care Fundația Ion Gavrilă Ogoranu, despre care Elie Wiesel scrie că “desfășoară sistematic evenimente de promovare a memoriei legionarilor”. Foarte bine că există și că ne ajută să nu uităm!

 • 31 Martie 2023, Fundația Ion Gavrilă Ogoranu a organizat în sala Consiliului Județean Vâlcea un eveniment denumit “Rezistența la uitare. Dreptul la memorie, unde s-a intonat Imnul Eroilor și s-a recitat din Radu Gyr.

La eveniment s-a mentionat grupul de partizani Arnota și s-a pronunțat expresia “iudeo-bolșevism“, expresie foarte deranjantă pentru teroriștii culturali de la Elie Wiesel, urmasi ai iudeo-bolșevicilor de acu 75 de ani.

Se mai smiorcăie de faptul că s-a folosit termenul “alogen”, care este asociat jidănimii.

 • Desi excede perioada vizată de raport, este menționată data de 21 Iunie 2023 si Palatul Culturii Iași, unde urma să aibă loc un eveniment dedicat cărților lui Gică Manole, eveniment anulat în urma presiunilor făcute de institutul antiromânesc.

Aceștia se plâng că Gică Manole este tot mai vizibil și că a fost invitat la Televiziunea Publică. În nota de subsol este menționat și Alexantru Amititeloaie, care l-a invitat pe Gică Manole la mai multe emisiuni pe internet.

Tot la acest capitol, Gică Manole este menționat din nou, în contextul în care a participat la conferința organizată de revista CERTITUDINEA, despre care Elie Wiesel scrie că “găzduiește sistematic materiale antisemite sau negaționiste” și amintește de “scandalul” de la Teatrul Național.

Autorii raportului îl menționează pe Miron Manega, Marius Oprea și pe Ion I. Brătianu, gazda evenimentului care a avut loc la sediul Fundației Culturale “Ion I. Brătianu”, gazda fiind descendent al familiei Brătianu.

 

 • Februarie 2022, la Colegiul National “Dragoș Vodă” se inaugurează placa ce omagiază membri ai Mișcării Legionare, placă cu o poveste lungă, pe care institutul terorist Elie Wiesel a reușit s-o înlăture în trecut.
 • Septembrie 2022, fratele de cruce Petre Codrea primește titlul de cetațean de onoare din partea Consiliului Local Sighetu Marmației, spre totala nemulțumire a lui Alexandru Florian. Primarul le-a cerut celor de la institut dovezi că Petre Codrea este legionar, apoi le-au transmis că ce susține institutul reprezintă opinii subiective și i-au trimis la plimbare.

Elie Wiesel turbează știind că Petre Codrea a lăudat Cărticica Sefului de Cuib și acum este cetățean de onoare, cum merită să fie, cum ar merita să fie toți legionarii din România, chiar și post-mortem.

Frustrarea lor crește și pentru că Marius Vișovan, urmașul legionarului Aurel Vișovan, îi ia apărarea lui Petre Codrea și contestă legitimitatea institutului Elie Wiesel prin presa locală din Sighet.

Aici se încheie capitolul “Derapaje și incidente periculoase” și începe capitolul “Comerțul cu literatură și obiecte fasciste”.

Terorism Cultural – Cărțile luate în vizor de Institutul Elie Wiesel

În gara din Constanța există un tonomat de cărți care vindea romanul “Cirese Pentru Maresal“.

Presiunile puse de institut au primit răspuns din partea firmei intermediare, care si-a cerut scuze și a retras cartea. Editura a fost și ea contactată de nesuferiții de la institut, dar nu a cedat, afirmând că romanul reprezintă părerea autorului și ar trebui să o poată exprima liber.

 

În continuare, invocând ONG-ul vameșului șpăgar Marco Maximilian Katz, semnalează apariția în comerțul online a trei volume în care Ion Antonescu este eroizat. Sesizările făcute de cele două organe antiromânești au avut ca rezultat scoaterea de la vânzare a respectivelor volume, iar editura care a publicat cartea a retras-o de pe piață.

Raportul mai dă exemplu site-urile Elefant.ro și Emag.ro, unde putem găsi Cranii de Lemn și Circularele Capitanului. La momentul scrierii acestui articol, emag a dat jos cartea.

Licitatia Artmark “Un Secol de Istorie – De la Monarhie la Comunism” este luată în vizorul institutului Elie Wiesel pentru că vindea obiecte ce au aparținut lui Ion Antonescu. Toate obiectele au fost vândute cu succes, spre nemulțumirea comisarilor iudeo-bolșevici.

Aici se încheie capitolul despre comerț si începe “Ceremonii și Comemorări Legionare”.

Evident că menționează comemorarea anuală de la Tâncabești, spunând despre troița Căpitanului că este “cel mai popular loc de întâlnire al neolegionarismului”.

Institutul remarcă faptul că o parte dintre cei care se întâlnesc acolo au devenit mai discreți și nu mai distribuie public informații despre întâlnire.

Fundația Ion Gavrilă Ogoranu este din nou menționată în contextul comemorării de la Tâncăbești, unde participă naționalisti din toată lumea, inclusiv asociații din străinătate.

Institutul redă un fragment din discursul lui Florin Dobrescu, în care, spun ei, “vehiculează mitul iudeo-bolșevismului”.

Ce mit, jidane? Nu ați fost voi principalii susținători și promotori ai iudeo-bolșevismului? Sau a fost tanti Aglaia?

Includ un fragment din discursul lui Dobrescu:

Institutul Elie Wiesel se lamentează că Alexandru Balcu a luat cuvântul și a vorbit despre asasinarea în ritual talmudic a Căpitanului.

Institutul mai menționează alt eveniment de comemorare dedicat unor fondatori ai Mișcării Legionare în cimitirul de la Țigănești.

Apoi se descrie comemorarea legionară de la Predeal, care marcheaza momentul asasinării a 252 de legionari în septembrie 1939, de către regimul lui Carol al II-lea. Institutul remarcă faptul că în ultimii ani tot mai mulți ultrași sunt atrași de legionari și participă în mod activ la majoritatea evenimentelor de acest tip.

“Ei adapteaza si transpun mesajele ideologiei legionare în materiale care usnt specifice subculturii lor, mărind astfel zona cu potențial de audiență către un alt tip de public” – acest fragment al raportului este relevant pentru că ne arată o cale prin care mai multe nișe și zone pot populariza ideile legionare, adaptând și transpunând aceste mesaje subculturii lor.

Tabăra Naționalistă din septembrie 2022 ocupă si ea un loc de cinste în raportul din acest an.

În Mai 2022, cu ocazia “Zilei naționale de cinstire a martirilor din temnițele comuniste”, Fundația Ogoranu a organizat un eveniment public în piața Revoluției din București, unde mulți participanți au afișat portrete de legionari și au cântat imnul legionarilor căzuți.

Același “ritual legionar” a avut loc si la Marsul Memoriei din 9 martie 2023.

În 14 Mai 2023, Fundația Ogoranu organiza din nou evenimentul dedicat zilelor martirilor, unde au participat “și mai mulți Parlamentari AUR” ca anul trecut. După apelul morților, câțiva participanți au ridicat brațul la 45 de grade.

Institutul terorist ELie Wiesel si-ar fi dorit ca jandarmeria să-i agreseze pe participanți și critică faptul că jandarmii nu au făcut acest lucru.

În cadrul aceluiași capitol avem un subcapitol intitulat “vehicule ale apologiei legionare“, despre fețele bisericești care încă nu au trădat Adevărul.

17 Februarie 2023, la Tg. Ocna s-a făcut parastas pentru Valeriu Gafencu, iar predicatorul protosinghelul Amfilohie Brânză a vorbit frumos despre Corneliu Zelea Codreanu, despre legionari și despre influența Căpitanului asupra tinerilor precum Valeriu Gafencu.

Arhimandtirul Hariton Negrea, la același eveniment, spune:

Să ne gândim când el [Valeriu Gafencu] a fost la majorat și a considerat că ceea ce a vorbit Căpitanul [Corneliu Zelea Codreanu], ceea ce se lucra spiritual și național în Frățiile de Cruce i-au caracterizat trăirea lui de la anii aceia. De aceea în 1937 a intrat în Frățiile de Cruce și pe urmă a luat atitudine la Facultatea de la Iași, Facultatea de drept, unde a putut să vorbească la toți cei care erau în auditoriu lui despre Dumnezeu și despre importanța de a păstra valorile naționale […]”

Institutul terorist Elie Wiesel a amenințat Patriarhia Română și a cerut intervenția ei la suprimarea unor astfel de evenimente.

Patriarhia a răspuns prin vicarul Ionuț Corduneanu și a cerut interzicerea clericilor “să se implice în politică”, menționând totuși libertatea religioasă cu privire la astfel de evenimente.

Dacă întrebați preoții pe care îi vedeți pe stradă ce părere au despre Mișcarea Legionară veți constata ca mulți sunt timorați, necreștinesc de fricoși și sub scuza că ei nu fac politică, nu vor răspunde la întrebare. Păcat. Dar mai există si preoți bazați.

Trebuie să-i cercetați și să-i testați pe fiecare în parte. Să-i separați, ca grâul de neghină.

Aici se încheie capitolul “Ceremonii și comemorări legionare” și începe “Autorităti publice si legislația memoriala“.

Pentru șantajul autorităților publice prin presiuni care exced prerogativele institutului, după cum arată si Miron Manega, institutul antiromânesc subliniază existența legii staliniste OUG 31/2002. (poza din raport cu fragmentul ala)

Din Petiția lui Miron Manega:

Considerăm că I.N.S.H.R. „E.W.“ a fost înființat în mod neconstituțional și nelegal, în baza prevederilor H.G. nr. 902/04.08.2005, emisă prin încălcarea prevederilor constituționale ale art. 108, alin. (2) din Constituția României și prin încălcarea prevederilor legale ale art.11, lit.(c) din Legea nr. 90 din 26 martie 2001 privind organizarea și funcționarea Guvernului României și a ministerelor.

Autorii raportului sărbătoresc faptul că “în ultima vreme s-a înregistrat o tendință pozitivă din partea autorităților publice” în ce privește schimbarea unor denumiri de străzi, cu implicarea Parchetului și a Ministerul afacerilor Interne, care au schimbat numele următoarelor străzi:

-Strada Ion Antonescu din Orașul Berchet, județul Dolj.
-Strada Mircea Vulcănescu din municipiul Aiud, judetul Alba.
-Strada Vintilă Horia din municipiul Mangalia, județul Constanța.
-Strada Iosif Iacobici din municipiul Sibiu, județul Sibiu.
-Strada Constantin Pantazi din municipiul Călărași, judetul Călărași.

Pe lângă acestea, institutul ne anunță că și alte autorități locale sunt în curs de adoptare a unor hotărâri de modificare a denumirilor unor obiective care poartă numele “unor criminali de război”.

Nu toate veștile sunt rele, institutul deplânge faptul că unele administrații refuză să le facă pe plac. Cum ar fi:

-Strada și bustul Mircea Vulcănescu, Primăria Municipiului București.
-Strada Radu Gyr, Municipiul Cluj-Napoca
-Bustul Albert Wass, Municipiul Odorheiul Secuiesc.

Pe 27 ianuarie 2023, la o emisiune a site-ului campineanjul.ro, consilierul local de la Câmpina, Liviu Briciu, vorbește despre cum Ion Antonescu a fost eroul copilăriei sale, spre frustrarea institutului plin cu antiromâni.

Astfel se încheie capitolul “Autorităti publice si legislația memoriala” și începe “Antisemitism și Trivializarea Holocaustului în Parlament“, unde se vorbește despre politicienii care au fluierat în sinagogă.

Primul pe lista celor de la Elie Wiesel este Sorin Lavric, senatorul care elogiază martiri, sfinți și eroi anticomuniști de la tribuna Parlamentului.

În data de 15 iunie 2022 l-a elogiat pe Teodor M. Popescu, care a fost decanul Facultătii de Teologie din București și a tinut prelegeri în care vorbea despre cum jidanii sunt principalii susținători ai bolșevismului.

Pe 26 octombrie 2022, S. Lavric l-a elogiat pe Ilie Lăcătușu. Pe 9 noiembrie 2022 îl elogiaza pe Paulin Clapon. Pe 15 februarie 2023 îl elogiază pe George Manu. “Și exemplele ar putea continua”, scriu autorii raportului, care deplâng faptul că aceste discursuri pro-legionare circulă pe rețelele de socializare.

Diana Soșoacă este al doilea politician pe lista institutului, fiindu-i remarcată declarația din data de 29 iunie 2022, în care vorbește despre Rothschild. Apoi, în declaratia din 3 mai 2023, Diana Șoșoacă critică faptul că Silviu Vexler de la Federația Comunităților Evreiești din România îl decorează pe Eduard Hellvig.

În discursul ei, Soșoacă vorbește despre khazarii care controlează situația politică din România și acuză SRI de trădare pentru acceptarea premiului.

Diana Șoșoacă: „,,,mai avem ceva romȃnesc ȋn Romȃnia? Ne-ați inundat, imunzilor, cu nume și rădăcini alogene! Sunteți cu toții ca o rȃie de care nu se mai poate scăpa. Colcăiți ca păduchii și vă ȋnfigeți ghearele precum căpușele și sugeți din sȃngele țării ăsteia pȃnă la ultima suflare.”

Replica partidelor democrate nu a fost auzită pentru că vocea Dianei Șoșoacă este vocea multor români și este o voce puternică, atât în sens propriu, cât si figurat.

Aici se încheie capitolul “Antisemitismul și trivializarea holocaustului în Parlament” și începe “Antisemitismul și negarea holocaustului în spațiul online“, preferatul nostru capitol și cel mai amplu de până acum.

Din primul paragraf vedem că discursul pro-românesc, pe care ei îl descriu ca fiind “instigator la ură”, continuă dincolo de eforturile lor de combatere.

Motivele invocate de ei sunt absența unui mecanism de sancționare, adaptarea la noi canale de comunicare și la teme care periodic se află în atenția publică.

În prezent, conflictul din Ucraina este “the current thing”, iar institutul deplânge faptul că opinia publică plasează jidanii în tabăra care profită sau au de câștigat de pe urma războiului. A fost vreodată în istorie când nu a fost așa?

Website-uri și Bloguri

Raportul institutului Elie Wiesel evidențiază “un nucleu al wbesite-urilor si blogurilor care în mod sistematic contribuie la diseminarea temelor cu caracter antisemit, negaționist, conspiraționist.” Ei remarcă faptul că sunt publicații care între timp au devenit inaccesibile, altele care în ultimul an nu au mai continuat discursul antisemit, dar există un număr semnificativ de publicații care în mod constant vehiculează “teme extremiste”.

Asumarea identitării și responsabilității

Paraziții de la institutul Elie Wiesel, care sug de la bugetul public, sunt nemulțumiți de faptul că există anonimitate online (cât de cât), dar constată că numărul mesajelor “antisemite” care au un autor ce poate fi reperat este semnificativ mai mare decât cele anonime (66% vs 33%).

Cu toate că nu există o creștere a “gradului de asumare a discursului instigator la ură”, institutul constată o intensificare a ritmului de publicare.

Energia românului nu poate fi oprită. Autorii menționați aici sunt Ion Coja, Vasile Zărnescu si Corvin Lupu.

Jidanilor nu le convine faptul că unele redacții au disclaimer și publică satire, citând mesajul afișat la “Despre Noi“.

Institutul Elie Wiesel remarcă o diseminare excepțională a articolelor de pe Ion Coja și Incorect Politic, articolele au ajuns să fie preluate de alte site-uri, distribuite pe rețelele sociale, fiecare contribuind în felul său la avalanșa Adevărului.

Venind din partea institutului Elie Wiesel, recunoașterea notorietății acestei umile publicații este un înalt compliment și o distincție pe care o prețuim, an de an.

În raport, ei se plâng de faptul că tot mai mulți oameni afirmă faptul că Jidanii conduc lumea, însă tot ei (institutul) sunt inițiatorii legii 217/2015, așa-zisa lege antilegionară, completare la OUG 31/2002.

Așa că ei dau legi care ne interzic anumite opinii în spațiul public și tot ei se plâng când spunem că ei conduc țara/lumea? Există un cuvânt pentru asta, chutzpah!

Printre argumente noastre pe care le remarcă cei de la institutul Elie Wiesel se regăsesc încercările de a distruge simbolurile/valorile culturale ale românilor, de a falsifica istoria și faptul că cei care sunt implicați în combaterea românismului primesc ordine de la străini.

Nicăieri în raport nu este menționat argumentul că ei sunt cei care dau legi prin care vor să criminalizeze simple opinii, ei sunt cei care hărțuiesc oameni ce n-au furat, n-au violat, n-au dat în cap, îi hărțuiesc doar pentru că elogiază un anumit personaj istoric sau altul.

De asemenea nu scot o vorbă despre declarațiile fostului președinte al Israelului, Shimon Peres, care a mulțumit public României pentru salvarea a 400.000 de jidani în timpul celui de-al doilea război mondial, aceiași patru sute de mii despre care Comisia Wiesel spune ca i-am genocidat.

Ei includ o captură de ecran cu un articol de pe Incorect Politic în care se invocă acest argument, dar nu răspund la el.

Apoi menționează R3Media, Infobrasov.net, Cotidianul.ro și Incorect Politic. Jidanii se plâng de faptul că la rubrica de comentarii cititorii au un limbaj licențios. Păi poate dacă institutul nu ar desfăsura o activitate atât de virulent antiromânească, nici comentariile n-ar mai fi pline de înjurături.

Corvin Lupu și Cornel-Dan Niculae sunt menționați indirect, alături de site-urile InPolitics, Incorect Politic și Activenews.

Inclusiv site-ul SalutSighet este luat în vizor pentru articolele despre Petre Codrea, cetățean de onoare din Sighetul Marmației.

Mai este menționată Fundatia George Manu și apare o captură de ecran cu site-ul lor fgmanu.ro.

Teroriștii de la institutul Elie Wiesel observă faptul că limbajul în comentarii este licențios , pe când limbajul în articole se rezumă la a susține rezistența împotriva controlului jidovesc, fără trimiteri direct incitatoare.

Raportul analizează că diseminarea se realizează prin preluarea reciprocă între site-uri (activitate care dă rezultate!) și cu ajutorul rețelelor de socializare. Ei mai spun că impactul “retoricii instigatoare” e dificil de măsurat.

Activitatea constantă, cel puțin la nivelul nucleului dur al emițătorilor care în mod sistematic încurajează un discurs al urii, poate fi un indicator al receptării si preluării mesajelor extremiste”, scriu ei. Aici vă cam înșelați. Băgați bine de seamă că dacă aș avea zece cititori, nu mii, aș continua să public “sistematic” mesaje pro-românești care să instige la trezirea conștiinței naționale.

Dar nu sunt zece, nestimați tovarași, sunt mai mulți decât vă puteți închipui!

Rețelele Sociale

Apoi, ca să pară raportul mai mare, cei de la Elie Wiesel publică o grămadă de capturi de ecran cu comentarii pe Facebook, de la utilizatori ai căror nume este cenzurat, ceea ce ne dă de gândit…câte dintre ele sunt scrise de angajații institutului Elie Wiesel pentru a-și motiva leafa. “Uite, uite, antisemitism!” strigă Mircea Cazan după ce tocmai a postat de pe un cont fals un mesaj instigator.

Institutul ne dezvăluie că folosesc aplicatia CrowdTangle pentru a analiza postările, pe baza cuvintelor cheie.

Aceste cuvinte cheie sunt: evreu, evrei, evreul, evreii, evreilor, ovreu, ovrei, jidan, jidanul, jidanului, jidani, jidanii, jidanilor, jidanca, jidance, jidancelor, evreu satanist, evreu satanisti, sionisti, sionism, zionism, evrei criminali, evreu criminal, chazar, chazari, kazar, khazari, evrei oculta, evreu oculta, iudeo-masonic, iudeo-masonica, Holocaust, Holocaustului, Holocaustul, Holocau$t, Holocau$tului, Holocau$tul, Pogrom, Pogromul, Pogromuri, Pogromului, Pogromurile, iudeu, jidov, semit, kipa, kipah, chipa, legionar, TLC, Traiasca Legiunea si Capitanul, Trăiască Legiunea și Căpitanul, CZC, Corneliu Zelea Codreanu, evreu bani, evreu putere, evreu control, evreu parazit.

Au uitat de holocash, holobunga, holopula, elie wiesel impostor, holohoax și multe altele. Cu scuzele de rigoare pentru vulgaritate, unii spun că “holopula” a apărut scris pe ziduri în tot mai multe orașe. Chiar și în toalete publice sau în băile restaurantelor și cluburilor.

Rezultatele culese prin CrowdTangle provin doar din postări publice în limba română și de pe pagini și grupuri publice. Din căutarea lor cică au obtinut 35.370 de postări, despre care ei înșiși recunosc că nu sunt fidele și că ar putea fi false-pozitiv.

Este menționat formatorul de opinie Andrei Grama, autor la Revista COSMOS, care postează despre khazari.

Îi este afișată postarea cântărețului Tony Poptamas în care spune că jidanii sunt inteligenți și că au jumătate din afacerile lumii. Pagina lui are 2.3 milioane de urmăritori.

Apoi dau exemple unor website-uri și canale sociale “virulent antisemite”, printre care Incorect Politic și alte pagini cu numele cenzurat.

Folosirea cuvântului Jidan nu este o jignire este articolul care apare pe captura de ecran din raport.

 

O lună nu este reprezentativă pentru tot anul, dar ei merg înainte și generalizează. Prin alchimia jidovească au determinat că 42.6% din postări nu au legatură cu subiectul, iar din restul postărilor, 18% sunt negative, 31.5% sunt pozitive, iar 41.3% neutre. Asta este pe un eșantion redus de 1909 postări. Ei consideră că acel 18% reprezintă un volum neașteptat de mare, cu atât mai mult cu cât Facebook e una dintre cele mai reglementare platforme de socializare.

Urmașii bolșevicilor, astăzi angajați la institutul Elie Wiesel, critică folosirea sintagmei “Holocaustul roșu” cu referire la regimul comunist din România, deoarece deseori este combinată cu expresii precum “iudeo-bolșevismul”. Alexandru Florian ia apărarea Anei Pauker prin acest raport.

Comunitatea jidovească este acuzată, după cum spun autorii raportului, ca monopolizează suferința prin prezentarea excesivă a holocaustului. Și nu este adevarat? Adică Alexandru Florian spunea acum câteva zile că presupusul holocaust de acu 75 de ani e mai important ca atrocitățile din azilele din România care au loc astăzi.

Apărătorul.md e menționat aici cu un fragment dintr-un articol:

Dreapta Credința e o pagină de facebook menționata si ea. R3Media primește încă o mențiune aici,

Elie Wiesel folosește poza lui Vlad Tepeș de pe un cont fals?

Poza de mai sus se găsește la pagina 74 din raport.

Fiți atenți la un detaliu important. Pe captura de ecran, contul de pe care s-a accesat pagina are poză cu Vlad Țepeș, este probabil un cont fals făcut cu scopul de a se infiltra în astfel de comunități și a scrie mesaje instigatoare la ură, pe care apoi să le includă în raport demonstrând că există antisemitism. 

Strategii falimentare

Există într-adevăr postări care se concentrează pe dovedirea imposibilității existenței a vreunui holocaust în România, dar care atribuie totuși o vină lui Hitler și a Germaniei național-socialiste.

Mi-am batut condeiul de repetate ori împotriva acestei “strategii” pe care o urmeaza unii precum Gică Manole, am pus în ghilimele cuvântul deoarece o consider o capcană.

Când ne batem cu minciuna, degeaba tăiem tulpina și lăsam rădacina.

Minciuna holocaustului săvârșit în cel de-al doilea război mondial este motivul pentru care emeriți profesori, intelectuali și istorici revizioniști au ajuns după gratii în “Europa civilizată”, pretextul pentru care era să ajungă la închisoare bravul colonel Vasile Zărnescu.

Fiecare om care pretinde că iubește Adevărul are datoria de a combate această teză impusă în cel mai stalinist proces din istorie – procesul de la Nuremberg. Are datoria de a o combate nu doar în România, ci în lumea întreagă.

Găsesc teren comun cu institutul Elie Wiesel în ce priveste nemulțumirea când constat că mulți patrioți se complac în deflectarea răspunderii către Germania. “Nu mă priveste, eu mă ocup de România” este argumentul unor colegi.

Ne priveste pe toți, dragilor, căci din cauza poveștii cu cei șase milioane gazați la dușuri, toți suferim, discursul public suferă atât în România, cât și în străinătate, libertatea noastră este știrbită prin legea oug 31/2002, care este construită pe fundația ideii că nemții au făcut holocaust, fundație care trebuie surpată cât mai repede și cât mai constant.

Aici mai este menționată pagina de facebook VOCEA DIASPOREI CONTEAZĂ.

Apoi trece la disecarea unei postări despre imposibilitatea tehnică a holocaustului german, argumentul fiind că Germania nu dispunea de combustibilul necesar pentru incinerarea a milioane de jidovi. Nu ni se dă numele autorului postării.

Remarcăm faptul că institutul nu are niciun argument în ce priveste raportul Fred Leuchter sau Germar Rudolf, doi ingineri ce aduc dovezi care susțin imposibilitatea tehnică genocidului a șase milioane de jidani.

“Stereotipul” că jidanii conduc lumea

Raportul vorbește despre “stereotipul” că jidanii sunt la butoanele României și ale lumii, că mascarada Covid-19 a fost o conspriație iudeo-masonică, războiul din Ucraina e o creație a ocultei masonice cu origini iudaice, jidanii au adus comunismul și Talmudul e un text malefic ce conține texte insultătoare și dezumanizante la adresa non-jidanilor. Toate aceste lucruri sunt adevărate.

Se pare că îi deranjează foarte tare sintagma “iudeo-bolșevism”, aproape că îi obsedează.

Bine de știut, o vom folosi mai des. Ei se plâng de faptul că noi vedem pe politicienii și guvernanții noștri drept slugi ale jidanilor, dar unde-i minciuna?

Nu este adevărat că Silviu Vexler a dictat și Parlamentul a votat în unanimitate Legea Vexler?

Nu este adevărat că Alexandru Florian l-a determinat pe PNL-istul Crin Antonescu să initieze legea 217/2015, pe care au votat-o aproape în unanimitate?

Nu e adevărat că politicienii și guvernanții sunt slugile jidanilor? Ba este adevărat!

E menționată pagina Prietenii Nasul.tv, pagina Prietenii adevărului, pagina Diaspora Română Unită (oficial), un utilizator cenzurat, pagina “Susținerea patrioților adevărați ai României”, pagina “Congresul mondial al românilor de pretutindeni”, pagina “Maica Domnului (acatiste și învățături creștine)” și pagina “Români în Hanau, Offenbach și Frankfurt”.

Subcapitolul “Deturnarea semnificației fascismului” se referă la postările imbecile în care anumiți români asociază fascismul și național-socialismul cu talmudismul vaccinal sau talmudismul din Ucraina.

Trebuie să avem proprietatea termenilor, național-socialism a fost un regim care susținea interesele poporului german, pe când ce avem în Ucraina astăzi este un talmudism ce promovează moartea a cât mai mulți goyim. Fascismul de astăzi reprezintă ordinea naturală a lucrurilor, adevărul universal, natura însăși este fascistă, iar un regim fascist ar favoriza pe cei competenți, pe cei puternici, ajutându-i să se dezvolte, spre deosebire de dictatura jidănească pe care am avut în timpul plandemiei.

Unii formatori de opinie mai neinspirați au descris regimul de atunci ca fiind “Fascism sanitar”, mai degrabă era talmudism sanitar, căci se urmărea otrăvirea goyimilor.

În acest subcapitol se mai menționează conspirația creeării unui imperiu Khazar în Ucraina, care se realizează sub ochii noștri.

Mai este menționată pagina “Haiducii-României.Partidul Patrioților Români..PPR.”, pagina “O viață avem români…și-o cinste! Deșteptați-vă că am dormit destul!”, pagina “PUTIN VLADIMIR” și grupul “Opinia Publică RO”

Apoi îl menționează din nou pe profesorul Corvin Lupu, descris ca “istoric ultranaționalist” (bazat), realizatorul tv Cozmin Gușă și jurnalista Iosefina Pascal.

Corvin Lupu a susținut că războiul din Ucraina este un război între regimul khazaro-evreiesc globalist, format din bancherii de pe Wall Street, inclusiv Rothschild și Rockefeller, împreună cu Washingtonul, devenit sluga forței jidovești oculte mondiale, în timp ce vladimir Putin a încercat să scape de “oligarhii evrei” din Rusia, pentru a îndepărta influența regimului globalist.

Ideea aceasta, care îi enervează pe cei de la institutul Elie Wiesel, se regaseste și în Certitudinea, numărul din 20 iunie -4 iulie 2023.

Cozmin Gușă este menționat din nou în contextul unei postări pe pagina sa de Facebook.

Aflăm din textul raportului că monitorizarea discursului antisemit online prin intermediul softurilor și algoritmelor este deficiat, omul inteligent reușind să-și structureze limbajul în așa fel încât să eludeze softurile.

Raportul mai vorbește de limitarea analizei unei singure platforme sociale (Facebook), deplângând faptul că discursul radical este prezent și pe rețele alternative cum ar fi VK sau Telegram.

Urmează subcapitolul “Grupări și indivizi care distribuie sistematic conținut antisemit pe rețelele de socializare“.

Aici apar multe postări de la conturi cenzurate și indivizi necunoscuți, cu numele ascuns de institutul Elie Wiesel, astfel neputând verifica dacă aceste conturi sunt reale.

E foarte ușor să simulezi o discuție în comentarii sau pe anumite rețele de socializare, apoi să spui că e reală ca să-ți justifici leafa de la buget. Avem motive serioase să suspectăm că, cel puțin parțial, asta fac cei de la Elie Wiesel.

Se leagă de pagina Legitimă Apărare, dând multiple comentarii ca exemplu. O grămadă de  comentarii cu numele ascuns, presupunem că toate sunt de pe pagina Legitimă Apărare și tragem o concluzie. Pompiliu Diplan, cu aparatura tehnică și cunoștințele de care dispune, cu voința lui, implicarea si efortul constant pe care îl depune pentru informarea publicului, reprezintă un mare pericol pentru stabilimentul khazaro-jidovesc.

*Errata: Legitimă Apărare este administrată de Luis Bratu, nu de Pompiliu Diplan. Am făcut o confuzie cu Starea de Libertate. Mea culpa.

Raportul se mai plânge de faptul că tot mai mulți români fac transmisiuni în direct (live-uri), fenomenul luând amploare.

Se referă în principal la Marian Motocu, atunci când spun: “Înregistrările fiind caracterizate de o fluiditate excesivă. Platformele nu au reușit până în momentul de față să dezvolte mecanisme de moderare eficiente care să permită îndepărtarea rapidă a conținutului ilegal sub format video, mai ales acolo unde în interiorul acestor video-uri nu există construcții vizuale explicit ilegale”.

Culmea că Marian Motocu folosește poza lui Corneliu Zelea Codreanu pe fundal.

Tot despre Motocu fiind vorba, raportul vorbește despre “un individ” care “produce sistematic discurs instigator la ură” și care “și-a dezvoltat un sistem bazat pe mai multe conturi” care devin active pe măsură ce altele sunt suspendate și care se bazează pe comunitatea lui să distribuie clipurile, astfel încât audiența să fie cât mai mare.

Marian Motocu ocupă astfel un loc de cinste în raport, după cum autorii se raportează la el:

“Tipul de retorică pe care acest individ ȋl practică este de o virulență destul de rar ȋntȃlnită ȋn postările publice, iar maniera programatică prin care acesta instigă la ură ȋmpotriva evreilor este de natură penală.

INSHR-EW a depus o plȃngere la Parchetul General ȋmpotriva acestui individ ȋn luna martie 2023. La momentul redactării acestui raport nu cunoaștem dacă autoritățile responsabile au ȋntreprins vreo măsură ca urmare a plângerii.

Cu titlu de exemplu, prezentăm cȃteva fragmente din live-urile acestuia. Facem mențiunea că extrasele nu sunt singulare, subiectele alese pentru exemplificare fiind recurente ȋn postările acestuia.”

Aflăm că jidanii au depus plângere împotriva lui Motocu, urmând strategia neinspirată de a-l face martir. Să vedem câteva exemple pe care autorii raportului le furnizează:

 

“Cea mai toxică platformă de socializare”

Jidanii de la institutul antiromânesc Elie Wiesel se smiorcăie de faptul că Telegram e o rețea de socializare unde avem libertate de exprimare și unde se vorbește despre subiecte controversate cum ar fi chestiunea jidovească.

Ei se plâng de faptul că tot mai multe organizații naționaliste adoptă Telegram, unde comunică între ele, își rostogolesc reciproc conținutul și, spre spaima jidanilor, se întâlnesc dincolo de spațiul virtual.

Ei spun că cele mai multe organizații prezente pe Telegram sunt “de factură neolegionară”, dar există și “entități cu ideologie fascistă sau de inspirație cuzistă sau național-socialistă, precum si unele cu influențe rasiste”.

Se dau exemplu câteva grupuri de Telegram cu sub o mie de abonați, cărora cenzorii de la Elie Wiesel le-au scuns numele. Se arată poze cu grupul MSNR ( Mișcarea Social-Naționalistă Română) și Frontul Păgân de Rasărit.

În final ajungem la capitolul CONCLUZII, de unde înțelegem următoarele:

 • Tendința manifestărilor pro-românești s-a menținut.
 • Nu au fost înregistrate acte de vandalism îndreptate împotriva unor obiecte aparținând comunității evreiești” spun ei în timp ce la începutul raportului prezintă un trotuar si un panou.
 • Apreciază slugărnicia guvernului României care dă semnale că face eforturi să combată românismul.
 • Consideră alarmantă maniera în care administrații locale sau regionale colaborează cu Fundația Ion Gavrilă Ogoranu sau alte asociații nationaliste.
 • Se plâng de faptul că există parlamentari care elogiază “criminali de război”, adică sfinți ai închisorilor și că elogierea venită din partea unui senator are potențialul să încurajeze acest tip de manifestari și în rândul altora.

În privința conținutului online, ei remarcă o migrare către rețele sociale mai libere, iar pe cele unde cenzura este puternică există o structurare mai inteligentă a discursului pro-românesc.

În ultimul an, comunitătile care propagă mesaje pro-românești au crescut, deseori formate din tineri elevi. Și acest lucru îi deranjeaza.

DECERNAREA PREMIILOR INSHREW

LISTA MENȚIUNILOR

Această listă reprezintă frecvența cu care institutul menționează anumiti indivizi, asociații sau instituții.

Modul de raportare: de câte ori apare scris numele sau vreo poză cu persoana/organizația menționată.

Am omis grupurile și paginile cu numele cenzurat pe care nu le-am putut identifica, iar în cazul particular al lui Marian Motocu i-am punctat mențiunile indirecte, cei de la Elie Wiesel dorind să-l ascundă, nemenționându-i direct numele.

Persoane:

-Marian Motocu (nouă mențiuni)
– Petre Codrea ( nouă mențiuni)

-Corvin Lupu (  șapte mențiuni)
– Gică Manole ( șapte mențiuni)
-Sorin Lavric ( șase mențiuni)
-Diana Șoșoacă ( cinci mențiuni)
-Cozmin Gușă (patru mențiuni)
– Iosefina Pascal (trei mențiuni)
-Cristian Troncotă ( două mențiuni)
– Marius Vișovan ( două mențiuni)
– Călin Georgescu (două mențiuni)
– Serban Suru ( două mențiuni)
– Ion I. Brătianu (  două mențiuni)
– Amfilohie Brânză ( două mențiuni)
– Liviu Briciu ( două mențiuni)
Vasile Zărnescu (două mențiuni)
-Alexandru Balcu (două mențiuni)

-Andrei Grama și revista COSMOS ( două mențiuni)
– Tony Poptămaș ( două mențiuni)
– Eugen Petrescu (o mențiune)
-Alexandru Amititeloaia ( o mențiune)
– Mihai Tociu ( o mențiune)
– Miron Manega ( o mențiune)
– Marius Oprea ( o mențiune)
– Arhimandritul Hariton Negrea ( o mențiune)
– Ion Coja ( o mențiune)
-Cornel Dan Niculae ( o mențiune)

Grupuri

– “Ultrașii” (la modul general, șase mențiuni)
-Suporterii CFR Cluj (două mențiuni)
– Elevii de la Colegiul “Iulia Hașdeu” din Lugoj (o mențiune)
– Suporterii FC U Craiova ( o mențiune)
-Suporterii CSA Steaua (o mențiune)

Asociații

– Fundația Ion Gavrilă Ogoranu ( șapte mențiuni)
-Asociația NEAMUNIT ( o mențiune)
– Fundația Culturală “Ion I. Brătianu” (o mențiune)
– Noua Dreapta (o mențiune)

Instituții

– Centrul Cultural “Reduta” din Brasov ( o mențiune)
– Centrul Cultural “Ion Beșoiu” și Asociația Națională a Caselor de Cultură ( o mențiune)
– Palatul Culturii din Ploiești (o mențiune)

Pagini de Facebook

Legitimă Apărare (23 de mențiuni!)
Observator (patru mențiuni)
Platforma România Civică TV(  două mențiuni)
Vocea Diasporei Contează (o mențiune)
-Citizens-news.translate.goog (o mențiune)
Prietenii Nasul.tv (o mențiune)
Prietenii adevărului (o mențiune)
SUSTINEREA PATRIOTILOT ADEVARATI AI ROMANIEI (o mențiune)
CONGRESUL MONDIAL AL ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI (o mențiune)
MAICA DOMNULUI (acatiste si invataturi crestine) (o mențiune)
ROMANI IN HANAU, OFFENBACH SI FRANKFURT (o mențiune)
NEWS ROMÂNIA TV RO (o mențiune)
Dreapta Credință (o mențiune)
HAIDUCII-ROMÂNIEI.PARTIDUL PATRIOȚILOR ROMÂNI…PPR(o mențiune)
-PUTIN VLADIMIR (o mențiune)
– Opinia Publică RO (o mențiune)
O viață avem români…și-o cinste! Deșteptați-vă că am dormit destul! (o mențiune)
Diaspora Română Unită (oficial) (o mențiune)

Website-uri, ziare și bloguri

Incorect Politic ( cinci mențiuni)
Artmark.ro ( cinci mențiuni)

Certitudinea ( trei mențiuni)
R3Media (două mențiuni)
Aparatorul.md ( două mențiuni)
– Tonomatul de cărti din Constanța (o mențiune)
Elefant.ro (o mențiune)
-Emag.ro (o mențiune)
Infobrasov.net (o mențiune)
Cotidianul.ro (o mențiune)
Inpolitics (o mențiune)
Activenews (o mențiune)
SalutSighet (două mențiuni)
fgmanu.ro (o mențiune)
Omuldinnordforever.wordpress.com (o mențiune)
Yogaesoteric.net (o mențiune)
Aim4truth.org (o mențiune)
Ziarulnatiunea.ro (o mențiune)

 

În ce privește indivizii, Marian Motocu este la egalitate cu Petre Codrea, amândoi remarcâdu-se în materie de adevăr și românism.

În ce privește grupurile, Ultrașii iau cu lejeritate premiul pentru activism militant pro-românesc.

La capitolul asociații, Fundația Ion Gavrilă Ogoranu câștigă detașat cu șapte mențiuni pentru merite deosebite în materie de adevăr istoric.

În ce privește site-urile, Incorect Politic se remarcă în acest an cu cinci distincții, la egalitate cu publicația Artmark.ro, pe care o salutăm colegial.

Surpriza vine din partea paginilor de Facebook, unde Legitimă Apărare câștigă lejer toate topurile cu cele douăzeci și trei de mențiuni, majoritatea fiind capturi  de ecran prin care cei de la Elie Wiesel și-au umflat raportul. Totuși, mențiunile sunt mențiuni, iar Pompiliu Diplan merită felicitările noastre pentru ceea ce a reușit să construiască!

Nu în ultimul rând, niște felicitări trebuie adresate ție, bravule cititor care ai reușit să parcurgi cele 6695 de cuvinte din acest articol, respect pentru atenție și eventuale distribuiri, făra tine nimic nu ar fi posibil. Toate aceste “premii”, existența acestui raport anual și întreaga activitate a institutului terorist Elie Wiesel sunt determinate de faptul că te-ai trezit și refuzi să mai fi mințit.

Glorie deplină cititorului care iubește Adevărul!

Sterie CIUMETTI

14 comments

 1. Am foarte multe simtaminte vis-a-vis de postare si extraordinar de multe cuvinte de pus in propozitie…. dar nu vreau sa ma lungesc. De aceea ma rezum doar la … MULTUMIM “INCORECTPOLITIC”, pentru toata munca depusa si atentia la detaliile intortocheate folosite de CRIMINALII MONDIALI.
  Multumim “INCORECTPOLITIC”, multumim Sterie Ciumetti !
  Doamne ajuta frati si surori !
  T.L.C. !

 2. Corect ar fi să primesc și eu o Mențiune, în virtutea Regulamentului (vezi cazul particular al camaradului Marian Motocu), că am fost menționat indirect în Raport (reprezentantul Noua Dreaptă). Este într-adevăr un motiv de mândrie să fii menționat atât în Raportul EW cât și de către publicația “Incorect Politic”. Așa că recunosc cinstit că o Mențiune din partea IP ar fi un motiv de mare satisfacție pentru mine. Doamne-ajută!

  • Bine punctat, ne mai scapă și nouă. Am remediat clasamentul!

   • Mulțumesc camarade Sterie! E o onoare pentru orice naționalist, de fapt pentru orice român, să fie menționat atât în Raport cât și în “Incorect Politic”!

 3. Să recunoaștem, Raportul anual Elie Wiesel ne face tuturor viața mai frumoasă. Este scris și cu mult umor (involuntar). De exemplu, anul acesta la Sâmbăta de Sus, cuvântul cel mai des folosit în conversațiile noastre a fost “ritualuri”. Legionare, bineînțeles. Genial autorul, să-i dea Dumnezeu sănătate!

 4. NAZISMUL A FOST O CONTRAREACTIE FATA DE BOLSHEVISMUL KAZARILOR IUDAIZATI !!!
  SI PUNCTUM .

  arhiva Robert Faurisson salvata de Ahmed Rahmi : https://aaargh.vho.org/fran/archFaur/archFaur.html

  I-AU SUPRIMAT BLOGUL REVIZIONIST AL PROFESORULUI ROBERT FAURISSON – cred ca de foarte curand caci acum cateva luni eu il consultasem.

  https://aaargh.vho.org/fran/archFaur/archFaur.html

  Archive Faurisson

  Stimate Maestre Sterie Ciumetti,
  Sterie maica,

  Asa cum am banuit de la inceput , analiza voastra devine din ce in ce mai cuprinzatoare, mai nuantata si mai complexa .
  Felicitari prodigioase pentru amplitudine dar si pentru gradul de patrundere adanca al fenomenelor, adancime care v-a permis tie si camarazilor tai, sa distingeti tot – spre deosebire de un Gica Manole, care imi place sincer dar care o da in bara cand vine vorba de Hitler – cu fobii nu face nimeni istorie stiintific-obiectiva, caci “fiecare lupta pentru el “, adica pentru tara lui, imi scria minunatul profesor Gheorghe Buzatu, Maresalul istoriografiei noastre contemporane, Dumnezeu sa ni-l odihneasca si sa nu ne lase sa-l uitam: cand venea vorba de a-l judeca pe Hitler dincolo de greselile lui fata de noi, mult inteleptul nostru istoric stia ca-i vorba , in fapt, de vectorii istoriei.

  Ei bine , draga Sterie, tu si camarazii tai, ati patruns fenomenul istoric in spiritul Magisterului nostru Gheorghe Buzatu – patriotul Gica Manole nu si-a facut inca bucataria ! Asteptam !!! Mai asteptam, Gica Manole are stofa de mai bine !
  Spune-i lui Gica Manole ca istoricul Ernst Nolte s-a trezit cu masina aruncata in aer pentru ca isi bazeaza toate cartile expuse in toate bibliotecile universitare respectabile , care il trateaza pe Hitler(precum “Geschichtsdenken im 20-ten Jahrhundert”, “Der Nazismus in seiner Epoche” in trei volume burtoase, etc etc), exact asa cum vede problema si Magisterul nostru, minunea romanilor, istoricul Gh. Buzatu :

  NAZISMUL A FOST O CONTRAREACTIE FATA DE BOLSHEVISMUL KAZARILOR IUDAIZATI !!!
  SI PUNCTUM .

  Felicitari pentru tenacitatea cu care iti aperi viziunea constatata stiintific prin consultarea scrupuloasa a revizionistilor germani, francezi, americani, englezi !

  Spune-le escrocilor lucrativi de la institutul ce poarta numele megaescrocului international Elie Wiesel , ca sorbonnardul profesor Robert Faurisson, il citeaza , pe blogul sau inatacabil !!! , dupa ce a fost lasat total stupefiat de atata aroganta si prostie, pe Raoul Hilberg , socotit de catre congenerii sai drept expert suprem in “Holo”, Faurisson il citeaza deci pe Hilberg, cu acest raspuns, care tine de dementa sau de religie, cum vrei sa-i zici tu fenomenului “holo”:

  Declara Raoul Hilberg :
  “Holocaustul a fost pentru ca a fost !”

  adica, sustine RH, si aliatii lui “arhipenetranti “,
  “Holocaustul nu necesita explicatii ! Si nici argumente demontrate stiintific”!

  Adica adaugam noi, Raoul Hilberg si aliatii lui, nu au nevoie de demonstratii bazate pe stiinta numita criminalistica si pe probele forensice pe care le cer demonstratiile stiintifice – si care in cazul “holo” nu exista !!!

  Desi americanii au fotografiat toate lagarele din avion continuu : nici urma de mormanele elucubrante de carbuni necesari sau de mormane de cadavre gazate in numere aiuristice, care ar fi asteptat afara( si care deci ar fi fost fotografiate de avioanele americane ce fotografiau lagarele nonstop !!!) , in fata cuptoarelor mult prea mici si putine ca sa poata face fata numerelor gonflate de escrocheria numita ‘holocaust’ – toate cuptoarele din crematorii nu puteau functiona nonstop caci fara pauze de juma de zi intre cadavre, cuptoarele se stricau !!! – basca faptul, cum arata Faurisson care a dezgropat direct si personal arhivele Struthof, ascunse in biblioteca lor, de catre paznici, zic faptul ca crematoriile erau construite langa camerele “de gazare”/dezinfectare de tifos si paduchi( prevazute post bellum cu tuburi in acoperis “prin care se introducea gazul pentru gazarea in masa” , in aceste camere care n-au fost niciodata altceva decat camere de dezinfectare contra tifosului si a paduchilor, dovada tuburile adaugate prin acoperis – perfect vizibile azi, in fotografii explicite !!! pentru simulacrul de omor in masa si “exterminare” , adaugate deci, abea post bellum = dupa terminarea razboiului, trucaj porcos pentru inselarea deliranta a vizitatorilor !!! adaugate deci prin acoperis, intr-o camera pentru dezinfectarea de tifos a hainelor si mortilor , din lagar !
  Adica cuptoarele din proximitatea camerelor de gazare, asa cum arata schema!!!, ar fi luat foc caci dezinfectarea contra tifosului se facea cu gazul inflamabil ZyklonB !!!!!!!!!Care lasa amprente in pereti etc , timp de 200 de ani, cum ne scrie Germar Rudolf, chimistul cu doctorat suprimat de iude, inainte sa-l bage dupa gratii pentru ca scria adevarul adevarat, demonstrat stiintific obiectiv !
  CARNAGIUL ASUPRA LAGARELOR DE MUNCA UNDE NUUUUU SE AFLAU DOAR KAZARI IUDAIZATI CI SI TIGANI, PREOTI CATOLICI ANTI-HITLER, etc,CARNAGIUL BOMBARDAMENTELOR IN COVOR DE BOMBE CU FOSFOR , ASUPRA GERMANIEI, A FOST FACUT ASUPRA INTREGII GERMANII -zece orase germane,unde se refugiasera principalmente civili !!! batrani femei si copii !!! incepand cu Drezda(ticsita de opere de arta, care apartineau intregii omeniri si nu neaparat doar iudelor !!! ), au fost arse cu napalm de catre BOMBER HARRIS, EXECUTANTUL LUI CHURCHILL ,DEGENERATUL BETIV, (intamplator cu mama kazara iudaizata )!!!
  ATUNCI TOATA GERMANIA A RAMAS FARA LINII DE CALE FERATA, ADICA FARA APA, MANCARE, MEDICAMENTE ! TOATA GERMANIA !!!

  AM ZIS TOATA GERMANIAAAAA !!!!!!

  HOLOCAUSTUL A FOST COMIS DE ALIATI ASUPRA NEMTILOR SI ALE LAGARELOR LOR DE CONCENTRARE UNDE SE AFLAU SI IUDEII ‘holo’ !!!(si asupra romanilor !!! vezi bombardamentele ALIATILOR SI ASUPRA ROMANILOR !!! CRASE !!!)

  NICIDECUM NU AU SUFERIT DOAR LAGARELE DE MUNCA UNDE SE AFLAU KAZARII IUDAIZATI, MULTI SIMPATIZANTI COMUNISTI, PRINTRE ALTI DETINUTI !!!

  SAU NU STIATI CA COMUNISTII ACTIVI , ROZA LUXEMBURG SI KARL LIEBKNECHT, AU TINUT TIMP DE TREI ZILE, BERLINUL SUB OCUPATIA COMUNISTA, PANA CAND AU FOST CASAPITI DE NEMTI, PRECUM SI MERITAU ?????????????????????????

  NOI CE FACEM, CA NICI MACAR PROCES INCA NU LE-AM FACUT, CU PARAZITII GLOBALISTI INCA INCRUSTATI IN CEAFA NOASTRA, CARE INCA NE SUG SANGELE ???CU ARMATA AMERICANA PESTE NOI !!!

  SA NU UITE PARAZITII:
  CAND CADAVRUL MOARE, MOR SI PARAZITII LUI !

  DOLARUL VA INTRA IN CURAND IN COLAPS ABRUPT !!!
  IN FATA NOILOR MONEDE DUBLATE DE AUR PLUS BOGATII MINERALE, ALE ACELOR TARI CARE SE ADUNA AZI – sunt din ce in ce mai multe, prospective vreo 36 – CA SA ELIMINE DOLARUL COMPLET IN AFARA PIETELOR MONDIALE, PE CARE LE PARAZITA, ASA FIAT MONEY CUM ESTE EL, AJUNGAND IN FINALUL LUI ABRUPT, SA FIE DOAR HARTIE DE STERS UNDEVA .
  D’AIA ISRAELUL SE ARUNCA INCOACE, CACI STIE CE-L ASTEAPTA, FARA BOGATIILE NOASTRE MINERALE SI BIOLOGICE.

  TRAIM O BATALIE PE VIATA SI PE MOARTE : HITLER A INCERCAT SA OPUNA O CONTRAPUTERE BOLSHEVICILOR KAZARI SI CAMATARILOR LOR, NOI CE FACEM ?
  MACAR SA STIM CLAR CINE CE NE FACE !!!

  “IN ISTORIE A EXISTAT INTOTDEAUNA SI IMPREVIZIBILUL”, spune Ernst Nolte, lasandu-ne speranta, noua tuturor, precum si poporului sau.
  Cu Dumnezeu inainte !
  Sa-l ascultam.
  Rodica

  Repet diamantul :

  Faurisson Redivivus ! DE CONSULTAT OBLIGATORIU !!! Salvat de Ahmed Rahmi – radioislam.net !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  https://www.theapricity.com/forum/showthread.php?367219-Le-blog-du-Professeur-Faurisson-a-%E9t%E9-supprim%E9

 5. Excelentă minisinteza dnei Carolina Gunderode! În completare, citiți și, în special finalul, aici:
  https://www.incorectpolitic.com/eliminarea-unor-clisee-asa-zis-marxiste/

 6. Băieți, Pompiliu Diplan nu are nici o legătură cu pagina Legitima Aparare. Nu atribuiți munca mea de 8 ani, personalităților vremii. Nu o faceți și voi. Legitima Aparare are un singur administrator/moderator, acela fiind eu. Tot ce este publicat pe pagină, de mine este publicat. Vă mulțumesc!
  PS: Legat de institutul EW, își vor face propagandă atâta timp cât Neamul Român le va permite.

  • Mulțumim pentru precizare, am făcut o confuzie între Starea de Libertate și Legitimă Apărare. Mea culpa. Am introdus errata în articol.

 7. Un deliciu acest articol! Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *