Home / Actualitate / Călin Georgescu: Corneliu Zelea Codreanu și Ion Antonescu sunt Eroi

Călin Georgescu: Corneliu Zelea Codreanu și Ion Antonescu sunt Eroi

Sterie Ciumeti
Incorect Politic
Decembrie 13, 2020

Călin Georgescu a intrat cu bocancii în corectitudinea politică.

Ziare.com  citează o declarație a d-lui Georgescu în care dânsul îl citează pe Corneliu Zelea Codreanu.

Ziare.com:

Calin Georgescu, propunerea AUR pentru functia de premier, a spus cacel care lupta pentru Dumnezeu si neam nu va fi invins niciodata. Neamul romanesc, niciodata, nu a trait prin sclavi, ci a trait prin Stefan cel Mare, prin Mihai Viteazul, prin Horia, prin Avram Iancu, prin Cuza, prin Kogalniceanu, prin Corneliu Zelea Codreanu, prin Maresalul Ion Antonescu si multi, multi alti eroi, prin ei a trait istoria nationala, prin ei vorbeste si a vorbit istoria nationala si nu prin lachei de serviciu ai puterilor globaliste care astazi conduc Romania vremelnic”.

 

 

 

George Simion si Claudiu Tarziu, liderii AUR, i-au luat apararea lui Calin Georgescu, dupa ce acesta a starnit numeroase reactii negative postand un videoclip pe Facebook prin care transmite ca Ion Antonescu si Corneliu Zelea Codreanu sunt eroi prin care “a trait istoria nationala”, si nu “lachei de serviciu ai puterilor globaliste care astazi conduc Romania vremelnic”.

 

Este nevoie de un astfel de discurs public, cu referințe importante la istoria profundă a României. Faptul că vine din gura unui actual/fost membru în Clubul de la Roma nu e ideal, dar e ceea ce avem și important e să circule.

După ce presa i-a ignorat pe AUR o vreme îndelungată, acum realizează că au devenit prea relevanți pentru a mai fi nebăgați în seamă.

DAR AUR SUNT MASONI ȘI PSEUDONAȚIONALIȘTI

Sigur, putem irosi energia atacând partidul pentru legăturile dubioase ale unor oameni cum ar fi Sorin Lavric cu editura Humanitas, pentru țiganii de pe listele lor sau pentru circumstanțele suspecte prin care George Simion și-a finanțăt campania, dar dacă facem asta, ce rezolvăm? Partidul nu va dispărea, e în Parlament să stea patru ani, iar până acum ideile pe care le propagă nu sunt antiromânești. Curentul popular care există poate fi dezvoltat în ceva frumos, haideți să clădim, nu să știrbim din start.

Am mult respect pentru prietenii mei care mă tot avertizează în legătură cu AUR, tineri și bătrâni deopotrivă, a căror rațiune este următoarea: Ei (AUR) vor compromite naționalismul, cum a făcut Vadim, vor atrage tineri naționalisti entuziasmați și îi vor determina să bată pasul pe loc, apoi aceștia, dezamăgiți, nu vor mai face nimic.

În primul rând pe acei tineri nu-i vom convinge să nu intre în AUR dacă atacăm AUR, în al doilea rând, poate fiind mai tânăr, nu prea sufăr de sindromul câinelui bătut. Naționaliștii din România au fost terfeliți de sistem și traumatizați prin tot felul de operațiuni psihologice și compromiteri tip Vadim, în consecință sunt profund neîncrezători în orice forță naționalistă care este lăsată de sistem să ajungă undeva.

Nuanțele sunt pe cale de dispariție

Uneori am impresia că dacă ar învia Corneliu Zelea Codreanu și ar candida la alegeri, s-ar găsi naționaliști care să-l acuze de filoțigănism, apartenența la vreun serviciu secret sau compromiterea naționalismului prin extremism sau moderare.

Nu zic să intrați în RACHETA AUR, cum sugerează Vlad Voicu în articolul său “România a intrat în epoca de AUR“, nu zic nici să fim paranoici la orice lucru, comentând într-o turbare faptul că   Simion s-a întâlnit cu Ciolacu sau Dâncu în secret “AHA! IA UITE TRĂDAREA”, având în vedere că acest lucru este firesc în politică, pentru lideri ai partidelor să se întâlnească în secret, mai ales având în vedere faptul că AUR a susținut intenția de a-l suspenda pe Iohannis, deci au nevoie de voturi pentru moțiunea de cenzură.

În fine, ideea principală este să cântăriți bine și să judecați în funcție de fapte. Trecutul nu le face cinste, dar în prezent nu-i văd să fi greșit până acum.

Am văzut și în jurul ND foarte multe suspiciuni și acuzații despre cum conducerea ar fi în solda unui serviciu sau altul, acuzații regăsite la AUR, unele mărturii venind de la oameni de încredere, care, totuși, în lipsa unor documente, rămân Bad-jacketing.

Wikipedia:

Bad-jacketing is “the practice of creating suspicion—through the spreading of rumors, manufacture of evidence, etc.—that bona fide organizational members, usually in key positions, are FBI/police informers, guilty of such offenses as skimming organization funds.”[1] Scholar Mark Anthony Neal writes that the Federal Bureau of Investigation (FBI) under J. Edgar Hoover used the technique against the Black Panther Party and other Black Power organizations as part of its COINTELPRO operations.[1] Neal writes that this technique was effective in isolating key individuals, forcing them out of the organization, and that its effectiveness was enhanced by the tendency of Black Power activists to divide among “rigid racial, ideological, and increasingly gendered” lines.[1]

George Simion traversează țara mulțumind Românilor

După succesul fulminant al AUR, George Simion a anunțat caravana mulțumirii, urmând să treacă prin fiecare județ pentru a mulțumi personal românilor pentru susținerea lor.

7 comments

 1. Deci tu vrei să nu mai considerăm masonul mason, gedesistul gedesist, secursitul securist și țiganul țigan. Să așteptăm câteva luni și să judecăm AUR după fapte atunci.

  Masonul Călin Georgescu văd că deja a început cu ”provocările”. Bineînțeles că Ion Antonescu și Corneliu Zelea Codreanu au trăit și au murit pt țara asta, dar nu așa se face politică, chiar dacă ăsta e adevărul. Știm foarte bine în ce lume trăim. Mai e cineva care nu știe ce influență au jidanii în lume și că ce dictează ei se transformă a doua zi în lege!? Iar spălații pe creier din presă (de la A3 până la Digi) d-abia așteaptă un motiv să-i catalogheze pe cei de la AUR drept extremiști.

  • “Mai e cineva care nu știe ce influență au jidanii…. etc” Ohoho. Da. Mai sunt. Foarte mulți. Majoritatea absolută. Care ți-ar da și în cap dacă zici ceva de rău de acești bieți persecutați fără motiv. Chiar și “antisemiții” nu sunt conștienți de întinderea influenței jidănești și se uită cu gura căscată la CNN și alte mizerii unde sunt toți evrei de la primul la ultimul. Și care și-ar face vaccinul jidănesc în secunda când ar apărea. Tocmai că spălații pe creier mai trebuie să audă și altceva decât veșnicele gogoși. Că n-or să le accepte toți, asta e de la sine înțeles și extrem de dezamăgitor, dar promovatul holocaustului și ocolitul elefantului cu perciuni din cameră? Sigur că de-abia așteaptă

  • “Mai e cineva care nu știe ce influență au jidanii…. etc” Ohoho. Da. Mai sunt. Foarte mulți. Majoritatea absolută. Care ți-ar da și în cap dacă zici ceva de rău de acești bieți persecutați fără motiv. Chiar și “antisemiții” nu sunt conștienți de întinderea influenței jidănești și se uită cu gura căscată la CNN și alte mizerii unde sunt toți evrei de la primul la ultimul. Și care și-ar face vaccinul jidănesc în secunda când ar apărea. Tocmai că spălații pe creier mai trebuie să audă și altceva decât veșnicele gogoși. Că n-or să le accepte toți, asta e de la sine înțeles și extrem de dezamăgitor, dar promovatul holocaustului și ocolitul elefantului cu perciuni din cameră ajută cumva? E Călin Georgescu un provocator? Poate. Dar după logica asta orice revizionist e “provocator”. Și nemțoaica aia de 90 de ani care tot intră la închisoare periodic pentru negarea holocaustului.

   • Istoria trebuie lăsată în seama istoricilor. Bineînțeles Academia și guvernul trebuie să sprijine aflarea adevărului.
    Să presupunem că nea masonu e sincer și până la urmă ajunge și prim-ministru. Dacă organizațiile jidănești îi pun eticheta de antisemit (nu e cazul aici – omu e mason, tot pt ei lucrează), cine crezi că o să mai stea de vorbă cu el!? America, UE și UK sunt sub papucul lor, rușii au relații bune cu ăia de la Tel Aviv, chinezii și cu ăia de pe Wall Street și cu ăia de la Tel Aviv.

 2. Adevarul sparge minciuna cum sparge Lumina intunericul. Secretul eliberarii de lanturile satanei sta in propagarea adevarului la cat mai multi romani, sa nu mai poata fi inselati de ziare, televiziuni si partide, sa fie fiecare roman precum un ofiter inteligent de informatii, asa cum sunt cazarii si tiganii in neamul lor.
  Pe serrviciile secrete nu poti conta chiar de ar fi romanesti in fiinta lor.
  Servciul secret al lui Hristos trebuie sa fie tot poporul , toata Biserica luptatoare,
  nu uitati, “fiti intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii”

 3. Da, interesant. Il parafrazeaza pe Codreanu, care a spus si : “Neamul nostru n-a trăit prin milioanele de robi care și-au pus gâtul în jugul străinilor, ci prin Horia, prin Avram Iancu, prin Tudor, prin Iancu Jianu, prin toți haiducii, car în fața jugului străin nu s-au supus, ci și-au pus flinta în spate și s-au ridicat pe potecile munților, ducând cu ei onoarea și scânteia libertății. Prin ei a vorbit atunci neamul nostru, iar nu prin „majoritățile” lașe și „cuminți”. Ei înving sau mor: indiferent. Pentru că atunci când mor, neamul trăiește întreg din moartea lor și se onorează din onoarea lor. Ei strălucesc în istorie ca niște chipuri de aur care, fiind pe înălțimi, sunt bătute în amurg de lumina soarelui, în timp ce peste întinderile cele de jos, fie ele cât de mari și cât de numeroase, se așterne întunericul uitării și al morții. Aparține istoriei naționale nu acela care va trăi sau va învinge – cu sacrificarea liniei vieții neamului – ci acela care, indiferent dacă va învinge sau nu, se va menține pe această linie.”

 4. Tigani pe lista AUR? vb seriosi? cine sunt ei?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *