Home / Actualitate / Ofensiva Spirituală a Poloniei

Ofensiva Spirituală a Poloniei

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 15, 2017

Polonia iese la atac.

Înarmaţi cu rozarii şi încărcaţi cu Duhul Sfânt, pe coasta Mării Baltice polonezii aprind focul sacru al creştinătăţii.

Activenews:

Mii de credincioși catolici polonezi ținând în mâini Sfântul Rozariu s-au rugat sâmbătă, Fecioarei Maria și lui Dumnezeu, pentru mântuirea Poloniei și a lumii, în cadrul unei ceremonii naționale pe care unii au taxat-o drept anti-musulmană, scrie mail.com. Impresionante „lanțuri umane”, formate din sute și sute de persoane, s-au întins de-a lungul frontierelor Poloniei.

Intitulat „Rozariul la Frontiere”, evenimentul a fost organizat de catolici laici, dar a fost sprijinit și de autoritățile bisericești poloneze, 320 de biserici din 22 de dioceze luând parte la ceremonie. Rugăciunile au avut loc începând de pe coasta Mării Baltice, din nor, până în munți, de-a lungul granițelor Poloniei cu Republica Cehă și Slovacia, conform mail.com.

Evenimentul din Polonia s-a dorit, de asemenea, o comemorare a bătăliei navale din Lepanto din secolul al XVI-lea, când o alianță creștină care a acționat conform dorinței papei a învins forțele imperiului otoman, în Marea Ionică, „salvând astfel Europa de islamizare”, după cum afirmă acum organizatorii ceremoniilor.

Polonezii s-au rugat, de asemenea, și în capelele din aeroporturi, considerate drept porți de intrare în țară, în timp ce soldații polonezi din Afganistan s-au rugat la baza din Bagram, a anunțat postul de radio TVN.

Exemplul Poloniei trebuie să ne fie lecţie nouă şi Europei. În acest popor conştiinţa naţională este vie, activă, neînfrîntă.

Ofensiva spirituală este dublată de spiritul patriotic al polonezilor care anul trecut au protestat în număr mare împotriva invaziei islamiștilor.

În contextul acestei invazii, reflexul sănătos al catolicilor din Polonia este să se opună ereziei Papei de la Roma.

„Pentru noi este o chestiune foarte serioasă”, spune Basia Sibinska, care a călătorit cu fiica ei, Kasia, de la Kalisz, în centrul Poloniei. „Rugăciunile la graniță înseamnă că ne dorim să ne rugăm pentru țara noastră.Acesta a fost motivul principal pentru care am venit aici. Vrem să ne rugăm pentru pace și pentru siguranța noastră. Desigur, fiecare vine aici din varii motive, dar cel mai important lucru este de a crea un cerc de rugăciune intensă de-a lungul frontierei”.

În orașul Gdansk, oamenii s-au rugat pe o plajă. Krzysztof Januszewski, în vârstă de 45 de ani, a spus că este îngrijorat de faptul că Europa Creștină este amenințată de extremiști islamici și de pierderea credinței în societățile creștine. „Astăzi suntem invadați de islam și ne e teamă”, a adăugat el. „Ne temem de amenințările teroriste și de faptul că oamenii se îndepărtează tot mai mult de credință”, a spus el.

Vestul a orbit.

Europa de Est stă împotriva hoardelor islamiste de-a lungul veacurilor. Astăzi tot Europa de Est trage semnalul de alarmă, îndemnând neamurile nu doar la luptă politică, ci și spirituală.

Există (((voci))) care văd ofensiva spirituală a polonezilor ca un exemplu de xenofobie. Fii diavolului au început să comploteze împotriva Poloniei.

Expertul polonez în xenofobie, Rafal Pankowski, conisderă că rugăciunile de sâmbătă sunt „expresia problematică a islamofobiei”, născută într-o perioadă de creștere a sentimentului anti-musulman în Polonia, un fenomen care devine tot mai acut, deși populația musulmană din această țară este insignifiantă. „Întregul concept de rugăciune la granițe întărește modelul etno-religios și xenofob al identității naționale”, a declarat Pankowski, șeful asociației Never Again din Varșovia. La granița polono-cehă din apropierea orașului Szklarska Poreba, sute de pelerini au venit de la sute de kilometri distanță pentru a se ruga în zona munților Karkonosze. Procesiunea, care a adunat tineri și bătrâni, precum și familii care au venit cu copii în cărucioare, a fost formată din pelerini care s-au rugat la Fecioara Maria, înfruntând frigul și ploaia.

Identitatea naţională este xenofobă, goyim.

Așa arată un expert in xenofobie.

Oare cine îi dă ordine “expertului în xenofobie”?

Să ne întoarcem la cuvintele Domnului.

“Voi sunteţi din tatăl vostru diavolul şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni şi nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăieşte minciuna, grăieşte dintru ale sale, căci este mincinos şi tatăl minciunii.” – Iisus Hristos Împăratul Împăraților, adresandu-se ovreilor.

ofensiva spirituală

12 comments

 1. Respect!

 2. De curand am fost in Polonia si in 5 zile nu am vazut decat 3 oamnei de culoare care dupa aspect pareau studenti ..in rest nimic…si am inteles din discutiile cu localnicii ca la ei nu se pune problema acceptarii de cote de “refugiati” impusi de Merkel ..de asemenea despre gay sa nu auda ..dar polonezii sunt catolici practicanti si sunt foarte bine uniti in jurul bisericii catolice..pe de alta parte , au si conducatori cu coloana verticala care nu isi pleaca capul in fata inaltei porti de la Bruxelles

 3. Jitaru Gheorghiță

  Oamenii trebuiesc apreciați după ceea ce fac.OAMENII care își câștigă existența din produsul sau serviciul vândut și încasat cu plata obligațiilor față de statul unde se află indiferent de culoare rasă sau religie,se bucură de TOT RESPECTUL. Am văzut turci harnici și nemți puturoși dar și invers.

 4. Catolicii n-au pe Duhul Sfant, sunt eretici! Aceasta e cea mai mare incorectitudine politica pe care o sa o auziti si toti ecumenistii eretici o sa se scandalizeze, dar asa este!

  • Cati catolici adevarati cunosti?

   Cine vorbeste trebuie sa demonstreze ceea ce spune si sa mai demonstreze ca este un om moral si iubitor de semeni, altfel unde mergem? Suntem ceea ce spunem…

  • Un roman botezat crestin și cu bun simt nu poate spune despre un catolic practicant ca este eretic. Numai un roman otrăvit de doctrine veninoase și corozive poate fi asa de deplasat. Amintiți martiriul fiului de 10 anișori al lui C. Brâncoveanu. Cu lacrimi în ochi văzând turul decapitat al fratelui sbatandu..se in ghearele morții a rugat sa treacă la islamism. Brâncoveanu i..a pus în balanta judecata istoriei. De murit murim toți dar tu ai privilegiul ca rin moarte gloriossa sa fii cinstit de popor ca un martir al creștinătății. Micuțul s..a îndreptat țanțoș spre eșafod iar javra de turc sub privirile aprobaoare a ambasadorilor frantei și Angliei a ricat satarul și a decapitat pe cel mai curat și fraged dintre sfinții irtodoxiei

   • Da asa e, catolicii au doctrine pe care… sfintii parinti le considera eretice, nu noi.
    Papa de azi e chiar premergator al antihristului, sustine ceea ce stim ca e gresit.
    Noi doar acceptam si marturisim la fel.
    Dreapta credinta este la cei care sustin corect ceea ce s a tot stabilit de a lungul veacurilor de biserica.

    DAR catolicii au o coordonare si organizare buna. Stiu sa faca intruniri si discutii. Organizeaza excursii, cu tinerii si creaza o atmosferă de comuniune. Ii invata clar ce au de facut.
    Au limbaj actual, vorbesc deapre situațiile prezente.

    Deci paradoxal noi avem dreapta credinta, iar ei au organizarea oamenilor, discutia clară cu ei.
    De a lungul timpului au acceptat idei gresite sub influenta altora. Tot ei au ideea de a marturisi altora credinta.

    Dar conform canoanelor care sunt foarte importante si reprezinta toata istoria bisericii , unele aspecte din ceea ce zic ei e gresit , chiar daca organizatoric ei stau bine.

    Asa sunt si protestantii , evreii, musulmanii sunt organizati sa se autosustină, indeamna familiile sa spuna copiilor despre credinta creatina, cel mai important creaza comunitati in care se simt solidari unii cu altii.
    De aceea fac ei asta, pt că au invatat sa se sustină.

    • Vorbim fara sa stim nimic, nici despre catolici nici despre ortodocsi. Cele doua biserici au fost una singura… pana dupa anul 1000 si ceva.

     Mihai, bati campii! Spunemi un sfant parinte (neraspopit) care spune despre catolici ca sunt eretici?! Ar fi bine cand vorbesti de rau(greu pacat si la ortodocsi si la catolici) sa argumentezi si sa citezi persoane competente. Ai idee care sunt deosebirile dintre cele doua biserici, catolica si ortodoxa? Sti cand s-au despartit si care a fost motivul, sau motivele pentru care biserica ortodoxa s-a rupt de biserica catolica? Ce sunt canoanele, cine le-a stabilit si cum de pana la anul 1150 ele nu au contat, si crestinii de rituri si obiceiuri diferite de pe tot pamantul s-au rugat la Dumnezeu bine merci? Ai ascultat vreodata o Sfanta liturghie catolica sa vezi inafara de vesminte si matanii cu ce difera Cuvantul lui Dumnezeu care este singurul argument care poate fi invocat pro sau in contra… Cu nimic, baiete. Teoriile pe care le vehiculezi sunt parerile tale personale. Impartasestele si altora cand sunt corect documentate.

 5. Respect, Polonia! Ăștia da oameni. Ne-ar prinde bine și nouă niște oameni de-ăștia la noi în țară.

  • Cât de bazați mai sunt polonezii acum când fac jocul jidanilor și trimit armament în Ucraina? Creștinii mor pentru jidani. E de mirare că ortodocșii ajung să aibă ranchiună față de catolici? Așa e când n-ai minte…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *