Home / Chestiunea Jidănească / Poziția unilaterală a pseudo politicienilor din România și a BOR în susținerea Israelului, singurul stat terorist din lume, arată că aceștia nu au o fibră cu adevărat națională

Poziția unilaterală a pseudo politicienilor din România și a BOR în susținerea Israelului, singurul stat terorist din lume, arată că aceștia nu au o fibră cu adevărat națională

Mihai Șerban
Incorect Politic
Octombrie 24, 2023

Poziția unilaterală a pseudo politicienilor din România și a BOR în susținerea Israelului singurul stat terorist din lume arată că aceștia nu au o fibră cu adevărat națională
În timpul ceremoniei de tăiere împrejur, un mohel (circumcizator) aplică metziztah pe un copil de 8 zile imediat după taierea împrejur. Metzitzah implică sugerea sângelui din rana de pe penis. Acesta este un exemplu de mutilare genitală si pedocidie.

Poziția unilaterală a pseudo politicienilor din România și a BOR în susținerea Israelului, singurul stat terorist din lume, arată că aceștia nu au o fibră cu adevărat națională

 

Via STRATINFO:

Poziția unilaterală a pseudo politicienilor din România și a BOR în susținerea Israelului, singurul stat terorist din lume, arată că aceștia nu au o fibră cu adevărat națională și, cu atât mai puțin, patriotică. Singurul aspect în care aceștia excelează în poziția “națională”, urmărește pe fond interesul materialist teritorial neo-unionist.

Mai lacunar, urmăresc arginții vulgului de pe un teritoriu cât mai extins. Vorbim bineînțeles despre o pătură parazitară. În realitate, dacă suntem atenți la fenomenul geopolitic actual, observăm că destinul Palestinei a devenit un filtru ideologic și politic fundamental care separă patriotismul onest din lumea întreagă și dușmanii existențiali ai acestora, împărțiți pe categorii sociologice și politice extinse de la neo-comuniști până la neo-liberali, de la religioși până la laici, trecând prin neo-socialiști și neo-democrați, însă cu toții perfect aliniați cauzei neo-sioniste.

Mă refer la un fenomen evident neo-sionist, deoarece Israelul există în mod oficial de opt decenii. Putem să facem referire la israelism global, la mesianism iudaic, dar nu mai putem vorbi de sionism decât în contextul “Marelui Israel” din Orient.

 

Poziția unilaterală a pseudo politicienilor din România și a BOR în susținerea Israelului singurul stat terorist din lume arată că aceștia nu au o fibră cu adevărat națională

Clasa politic parazitară și clasa religios parazitară, ambele clădite pe un instituționalism dominator și centralizator, nu pot fi alături de Israel invocând motivul susținerii unui “stat naționalist” care luptă împotriva islamului cuceritor, pentru simplul fapt că Israel nu practică un naționalism politic ci un imperialism disimulat cu o politică teroristă asumată care, în mod evident, ascunde un mesianism globalist criminal care neagă orice referință națională sau populară pentru toți ceilalți.

Invers, palestinienii sunt cei mai mari patrioți din epoca modernă, nemaifiind cunoscut în istoria recentă un popor atât de persecutat și care totuși să reziste atât de eroic în fața uriașei axe euro-atlantice.

Prin urmare, clasele parazitare care susțin conștient Israelul terorist sunt, fără dubiu!, agenți imperialiști antinaționali și antipopulari injectați pentru a administra coloniile existente. Așa cum un intelectual cinstit denunță filo-iudaismul toxic al pseudo clasei politice din România, un creștin adevărat denunță filo-iudaismul Bisericii când este cazul, iar un patriot cinstit și conștient înțelege și sprijină moral acțiunea de eliberare a poporului palestinian.

Aș merge chiar mai departe în alanliza mea, exprimând fără complexe faptul că Palestina este matricea neo-colonialismului global și că victoria necesară a acestora în fața Israelului imperialist ar fi o victorie quasi universală împotriva globalismului anglo-saxon!

Mihai Șerban | Conservatorii

 

15 comments

 1. Ce ar trebui să facă “BOR”, să iasă la miting? Să se ocupe de politică? Însăși sintagma “BOR” induce ideea că Biserica este o simplă organizație printre altele, nici măcar un cult oarecare, ci un fel de SRL. Ce înseamnă “interesul materialist teritorial neo-unionist”? Că e cazul să ne dăm bine pe lângă ruși? Cu clișeul acesta “clasa religios parazitară” ai impresia că unii sunt nostalgici după stalinism.

  • Biserica Ortodoxa Romana este denumirea, nu BOR.
   Folosinta prescurtarii, mai ales in contextul articolului este batjocorire mai josnica decat pozitia secularistilor…

   Inainte era cunoscuta simplu – Biserica. … pravoslavnica, a noastra, …
   Clasa parazitara religioasa e orice aflat printre romani, care – de fapt se situeaza in afara Bisericii.
   Toti ceilalti ne paraziteaza:
   “Parazitismul este un tip de relație dintre organismul „parazit” și cel „gazdă” ,în care „parazitul” își procură hrana necesară de la organismul viu numit „gazdă” pe care-l parazitează și îi produce carențe care duc frecvent la îmbolnăvirea sau chiar moartea gazdei.”

   Greata pentru Biserica – a se citi greata pentru Crestinism fiindca Una este Biserica si doar Ortodoxia se afla in ea – situeaza autorul in alta zona decat in cea a site-ului, nu va suparati dominilor!
   Poti sa fii in dezacord, chiar daca nu stii ce spui… poti dezbate idei dar este anti-ijtelectual sa arunci in public zoaiele propriei incapacitati de perceptie si a arogantei lipsei de cultura.

   Mai intreaba, mai citeste, mai informeaza-te baiete!

   • Foarte corectă observația dumneavoastră că prin atacarea Bisericii este atacat de fapt creștinismul, acesta este scopul. Este de remarcat că aceste atacuri vin și din partea unor oameni care pretind că se opun iudaismului și unii dintre ei chiar cred acest lucru în mod sincer. Această eroare poate proveni din neînțelegerea faptului că Biserica a fost instituită încă din timpul Evangheliei, nu este o organizație doar umană (de ce se opun ei predării religiei în școli?). O manipulare poate și mai subtilă este aceea că atacurile nu ar viza de fapt Biserica, ei au ce au cu “popii”, care ar avea chipurile, toate păcatele din lume. Sigur că sunt cazuri și poate chiar o anumită proporție, dar atacurile permanente și generalizate la adresa preoților afectează în timp imaginea Bisericii și credința oamenilor. Acestea, alături de preocupări maniacale legate de aspecte care contrastează cu Vechiul Testament, în principal cinstirea crucii, a zilei de duminică, (la început, când creștinismul era puternic, nu contestau fățiș și Învierea) sunt atestate încă din vremea lui Alexandru cel Bun în Moldova, dar totuși nu au prins la noi. Au găsit însă un teren mai prielnic în Apus, unde au condus la Reformă și s-a deschis calea către apariția unei mulțimi de organizații care își spun “biserici”. Iar Biserica Ortodoxă, cea având continuitate din vremea Apostolilor, este portretizată ca fiind doar una dintre ele, dar cea mai “retrogradă” și “coruptă”.

 2. publica asta imediat, te rog: SCANDALOS! Primăria vrea să permită unei asociații HOMOSEXUALE acces la copiii instituționalizați sub pretextul „monitorizării”
  https://www.nationalisti.ro/scandalos-primaria-vrea-sa-permita-unei-asociatii-homosexuale-acces-la-copiii-institutionalizati-sub-pretextul-monitorizarii/

 3. Nu știu dacă unii evrei comuniști sau de stânga ar vrea să se întrerupă aceste practici rituale pe motive mai mult sau mai puțin științifice. Nu incomodează pe cei de o credință diferită, ca în cazul unor alte interpretări literale ale unor pasaje din Biblie sau Talmud. Poate sunt de altă părere, dar nu cred că ne privește, este religia lor.

 4. cele doua benzi albastre reprezinta Nilul si Eufratul iar hexagrama numita “steaua lui David”..steagul entitatii create de Rothschild si asociatii, ( desi nu exista in Scripturi) reprezinta supremacismul khazar intre cele doua. evreii de bun simt sunt impotriva monstruozitatii asteia..

  • care evrei mon cher?

   Evreii nu mai sint prezenti inistorie de cand Iacob a fost numit Israel, moment du care toata traditia orala si – apoi – scrisa se refera la familiile fiilor sai, triburile lui Israel.

   Zi si dumneata ceva mai realist: adevarati si falsi mozaici ori iudei biblici si deghizati, sefarzi si ashkenazi, ortodocsi si reformati, asimilati … da’ terminati cu prostia asta, paravanul ori umbrela “evreu” ca de la Hristos incoace stiau toti ca semnifica ocupatia oficiala de lucrator la Templu, cititor al \Torei – levitii, cohenii…
   Nicidecum legatura de sange ori relatie genealogica.

   In Israel nu sint evrei ci israelieni; acestia nu se identifica drept israeliti – populatie antica ori grupare moderna religioasa. Nu-si spun iudei – evident, nu toti sint nascjuti ori traitori in Iudeea si nici nu pot dovedi vreo legatura cu Casa lui Iuda.

   Ei despre ei: ia vezi daca ai timp sa citesti aici (in engleza, …. sorry!):
   https://www.hebrewidentity.org/en/

 5. Daca Israel este “singurul stat terorist din lume” atunci SUA ce sint ?
  Sint “jandarmul mondial” creator si vinator de teroristi cu super-iron-spider-bat-X-manii doar in desenele animate ?

  • De fapt nu este singurul.
   “…atunci SUA ce sint ?”
   Pai ce sa fie? Sunt moasa, finantatorul si antrenorul lor… De fapt sunt fratele mai mare… De fapt… sunt ca gemenii aceia uniti, care nu pot fi separati fara sa moara unul dintre ei.

 6. Statul National Legionar

  Hârtia de turnesol….

 7. Pe fond, ai dreptate, frate

 8. “9 Dumnezeu a zis lui Avraam: „Să păzeşti legământul Meu, tu şi sămânţa ta după tine, din neam în neam. 10 Acesta este legământul Meu pe care să-l păziţi între Mine şi voi şi sămânţa ta după tine: tot ce este de parte bărbătească între voi să fie tăiat împrejur. 11 Să vă tăiaţi împrejur în carnea prepuţului vostru, şi acesta să fie semnul legământului dintre Mine şi voi. 12 La vârsta de opt zile, orice copil de parte bărbătească dintre voi să fie tăiat împrejur, neam după neam: fie că este rob născut în casă, fie că este cumpărat cu bani de la vreun străin, care nu face parte din neamul tău. 13 Va trebui tăiat împrejur atât robul născut în casă, cât şi cel cumpărat cu bani, şi astfel legământul Meu să fie întărit în carnea voastră ca un legământ veşnic. 14 Un copil de parte bărbătească netăiat împrejur în carnea prepuţului lui să fie nimicit din mijlocul neamului său: a călcat legământul Meu.””

  MUTILARE PUR SI SIMPLU!

 9. Articolul este scris greoi, confuz, neclar. Se putea cu mult mai putine cuvinte si direct la subiect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *