Home / Dacă ești nou pe site / Vaccinarea înseamnă crimă, un atentat la sănătatea personală, la integritatea corporală și intimitatea oricărui om liber. Medicul ce vaccinează cu forța un om liber merită să fie pedepsit de acesta

Vaccinarea înseamnă crimă, un atentat la sănătatea personală, la integritatea corporală și intimitatea oricărui om liber. Medicul ce vaccinează cu forța un om liber merită să fie pedepsit de acesta

Maica Pelaghia
Incorect Politic
Noiembrie 6, 2020

Vaccinarea înseamnă crimă

De ce vaccinare sau fraudă? Corect, trebuie spus VACCINAREA ÎNSEAMNĂ CRIMĂ!

 

Se înțelege, vaccinul și orice injecție, fără consimțământul luminat al celui în cauză, este un atentat contra integrității corporale, a purității omenești cu care fiecare a fost dăruit de Dumnezeu, venind pe lume. După ce am atentat la integritatea corporală și puritatea animalelor, acum atentăm contra propriei noastre integrități și purități omenești. Armata, zisă românească, după ce a ucis mii și mii de patrioți afgani sau irakieni, murdărindu-și mâinile și cu sângele Românilor, se va compromite definitiv, prin crima de complicitate la îndobitocirea și exterminarea poporului român, prin criminala vaccinare obligatorie preconizată de politicienii trădători și scelerați, în frunte cu câțiva bandiți, care nici măcar nu au sânge românesc în venele lor.

Medicina a încetat să fie o știință, devenind o idolatrie, o falsă religie, în slujba falsei democrații, ce se va solda, către sfârșitul acestui secol, cu cvasi-dispariția popoarelor de rasă albă. Medicul ce vaccinează cu forța un om liber merită să fie pedepsit de acesta. Vaccinarea fiind un atentat la sănătatea personală, la integritatea corporală și intimitatea oricărui om liber, acesta este în stare de legitimă apărare și trebuie să se apere, cu orice preț, inclusiv cu prețul vieții. În acest fel, deși pentru mulți asta nu va fi o consolare, cel vaccinat cu forța are șansa să moară ca om liber, nu ca o vită vaccinată de foștii sau falșii medici, deveniți complicii forțelor satanice și criminale ce vor să extermine aproximativ nouăzeci la sută din omenirea actuală, în primul rând popoarele de rasă albă!

Bineînțeles, acestea fac parte din ceea ce unii numesc TEORIA CONSPIRAȚIEI. Aceasta însă nu este o teorie ci o realitate evidentă de când lumea și pământul, care se citește pe oricare dintre paginile istoriei. Triumviratele romane au fost conspirația unor Romani contra altor Romani. Lovitura de Stat de la 23 August a fost conspirația unor Români și (mai ales) neromâni, contra POPORULUI ROMÂN. Așa numita Revoluție franceză, așa numita Revoluție Bolșevică au fost tot conspirații contra Statelor și popoarelor respective. Lovitura de Stat din decembrie 1989 a fost conspirația banditismului mondialist, a trădătorilor securiști și a altor lepre interne, de sânge jidovesc, aparent contra regimului detestat al președintelui Nicolae Ceaușescu Ulterior s-a văzut clar: principalul obiectiv politic al conspirației-lovitură de Stat, din decembrie 1989, a fost distrugerea României și a Românilor, distrugere continuată de toate guvernele da marionete trădătoare, de după 1990.

Cele ce se petrec acum în Statele Unite ilustrează și ele permanența, universalitatea și inevitabilitatea conspirației. Până și ispita primordială, din Raiul biblic, a fost tot o conspirație. Una de la care ne-am molipsit. Am devenit și noi conspiratori. Ce-ar fi să conspirăm și noi, măcar contra celor ce își arogă dreptul să se ocupe, în locul nostru, de sănătatea noastră. Pentru apărarea lui, fiecare trebuie să miște măcar un deget! Sunt atâtea cărămizi și pietre în jur. Palestinienii se bat cu pietre contra dușmanilor lor. În țara asta nu mai sunt pietre? Apa s-a dus și am rămas noi, pietricele mici și proaste, bune de vaccinat, și bolovanii trădători ce au primit ordin de la stăpânii lor să ne strivească pe noi, pietricele demne de dispreț, bune de măcinat, de exterminat.

Frați Români, nu credeți că este cazul să deschidem ochii? Ochii minții! Nu credeți că cei ce vor să ne vaccineze cu forța sunt niște asasini? Să nu ne jenăm a-i numi astfel. Să nu ne jenăm a-i scuipa ca pe niște arătări satanice. Asta poate costa viața câtorva, dar nu-i tot una dacă mori ca un om conștient ori ca o vită.

Suntem în ceasul al treisprezecelea, în ora a 25-a, cum spunea un mare scriitor român și un mare preot creștin. Acum ori niciodată e cazul să deschidem ochii, să punem mâna pe bâtă. Să ne apărăm! Nu strică să ne amintim poezia eminesciană LA ARME!

Auzi, departe sună cornii și asupriții către noi! / E glasul mândrei Basarabii, ajunsă-n ziua de apoi/ … Iar tu, frumoasă Bucovină, diamant din stema lui Ștefan, ajunsa-i roabă și cadână, pe mâini spurcate, de Jidan / … Pierduți sunteți pe Criș, pe Mureș / E moarte, e leșin, e somn? Au Dragoș nu-i din Maramureș?/ Au n-a fost la Moldova Domn? /N-a frânt a dușmanilor nouri, N-a frânt pe Leși și pe Tătari? Au Dragoș, vânător de bouri, n-o să vâneze și… MÂRLANI, mârlanii ce vor să ne subjuge, să ne murdărească, să ne extermine prin arma subtilă numită vaccinare.

Maica PELAGHIA

17 comments

 1. Frumos indemn la arme! Maica Pelaghia este o femeie curajoasa care, sunt sigur, va pune mana pe arma( orice ar fi aceasta)! Sarmana tara, in care femeile sunt mai curajoase decat barbatii! De buna seama , barbatii au cam pierit de pe plaiurile mioritice!

 2. Maica Pelaghia, te iubesc! Asa curatie sufleteasca, barbatie, curaj si demnitate, numai maicile pot avea! Dumnezeu sa va binecuvinteze pentru speranta pe care mi-ati dat-o, pe care ne-o redati, in timp ce toata lumea din jur tace, tacere vinovata plina de lasitate, goala de demnitate. Tradatorii si criminalii merita batuti bine, linsati, si trimisi acolo unde le e locul, spre binele lor, poate isi vin in sine.
  Doamne ajuta!

  • Vorbe goale. Așa ajungi la răcoare și atât. Și oițele care se uită la televizor vor afla doar că un element antisocial se opune guvernului care vrea să facă oamenii bine și să-i apere de Covid. Tipul care a omorât musulmanii la moscheea din Noua Zeelandă n-a făcut decât să-i facă să pară victime, deși moschee era la propriu un teren de antrenament pentru teroriști.

   • deja musulmanii in Occident sunt la violat , si abuzat tot acolo oe idiotii din Occident in toate tarile alea ,,civilizate si moderne ,, Este plin Occidentul de poponari si musulmani si BLM la greu acolo din pacate .

  • VIdeo având legătură cu comentariul meu: https://twitter.com/Breaking911/status/1324811337273323530
   Uitați-vă ce încântați sunt de bastoanele alea…
   Ca o completare, amărâtul ăla care a omorât-o accidental pe grasa aia în Charlottesville dând în marșarier a luat 400 de ani de închisoare.

 3. E bine să medităm asupra acestor cugetări ale lui NICOLAE STEINHARDT:

  ,, Dacă arunci o broască vie într-o oală cu apă fiartă, ea va sări imediat pentru a-și salva viața – instincul de supraviețuire o obligă, pericolul fiind clar prin intensitatea bruscă.
  Dacă, însă, pui broasca într-o oală cu apă rece, care apoi începe să fiarbă încet și progresiv ca intensitate, broasca nu va simți pericolul și se va adapta încet și sigur la temperatura din ce în ce mai mare.
  Când apa va deveni periculos de fierbinte, broasca va muri pentru că nu mai are energie pentru a sări din oală, toată vitalitatea fiindu-i consumată de procesul de adaptare la disconfort.
  Încercând să se adapteze la pericol, și-a consumat toată forța și viteza de reacție.
  Când răul ne este servit în doze mici învățăm să ne adaptăm, să-l justificăm și să-l analizăm, în loc de a ne îndepărta.
  Neîmpotrivindu-se la timp, omul devine treptat incapabil de a se mai împotrivi vreodată.”

  • Foarte frumos și corect, deși am mai citit și auzit acestea de mai multe ori, de fiecare dată mă tulbur și mă gândesc că nu realizăm mai nimic din ce ni se-ntampla!

   • Dobitocii si cretinii nu intelege nimic din ce se intampla . Oamenii cu gandire critica care nu se supun la toate legile de cacat si abuzive impotriva oamenilor de Rand INTELEGE CE SE INTAMPLA . MAM SATURAT DE TOT SISTEMUL ASTA CRIMINAL MAM SATURAT . NU MA VACCINEZ.

 4. Aici dintr-o carte din 1981 a lui Bilderberger, Jacques Attalli este un exemplu al mentalității lor:

  „Viitorul va fi despre găsirea unei modalități de reducere a populației … Desigur, nu vom putea executa oameni sau construi tabere. Îi scăpăm făcându-i să creadă că este pentru binele lor … Vom găsi sau provoca ceva, o pandemie care vizează anumite persoane, o adevărată criză economică sau nu, un virus care afectează bătrânii sau bătrânii, nu contează , cei slabi și înfricoșați vor ceda în fața ei. Prostul va crede în el și va cere să fie tratat. Vom fi avut grijă de faptul că am aplicat tratamentul, un tratament care va fi soluția. Prin urmare, alegerea idioților se va face de la sine: vor merge singuri la abator ”.

  Acum avem o ancoră de știri care confirmă acest plan cu o alunecare freudiană în care spune că „aproape patru luni de efort de vaccinare furnizorii încep să rămână fără oameni care vor să fie eutanasiați”. http://82.221.129.208/euthanized.mp4

  Viermii din masti https://www.youtube.com/watch?v=LLasiP6qjbw&t=48s
  https://www.youtube.com/watch?v=_hQfldZSMU4

  Deschideti acest link si la minutul 24 si 48 de scunde incepe scena cand James Bond este « vaccinat » cu NanoCIPul pentru a fi monitorizat oriunde pe glob : https://vezionline.net/spectre-2015.html
  Specialistii rusi au facut autopsie cadavrelor celor morti de « Covid » si au gasit sange inchegat in vene.
  Concluzia lor a fost ca NU EXISTA NICIUN VIRUS !!!
  Radiatiile cuptorului cu microunde, interzis in Rusia din ’72 pentru ca emite si radiatii X, au o frecventa de 2,4 GHz.
  Tehnologia 5G are o plaja de frecvente cuprinsa intre 70 Ghz si 300 GHz, de 125 de ori mai mare.
  Pasarile moarte gasite pe strazile din Atena fiind mici au fiert la propriu sub influenta acestor radiatii.
  Sub influenta microundelor 5G care sunt asemeni microundelor din cuptoarele cu microunde, sangele se incheaga in vene si nu mai transposrta oxigen in organism si la creier, si oamenii mor.
  Radiatiile 5G emise de antenele 5G si de satelitii de joasa inaltime lansati de Elon Musk, actioneaza ca un fascicol directional ( laser) dar in interiorul locuintei se reflecta din pereti, tavan si pardoseala si inunda intreaga camera asa cum se intampla intr-un cuptor cu microunde : https://www.youtube.com/watch?v=xDM_Gkpplck
  Din acest motiv ne obliga sa stam in casa cat mai mult, ca sa fim iradiati si « fierti » ca puiul in cuptorul cu microunde.

 5. Doctorii nu forteaza pe nimeni direct sa se vaccineze. Autoritatile dau ultimaturi pe care nu le poti refuza. Nu te primesc la servici fara sa fii vaccinat, deci trebuie sa iei o hotarare.

 6. @aiurel:filmul cu evenimentele din moscheea din noua zeelanda e cel mult o reconstituire de foarte,foarte proasta factura,nu exista acolo nici cel mai mic element de realitate;poate ca ai vazut alt film,mai aiurele,mai!

 7. TREBUIE REINTRODUSA PEDEAPSA CU MOARTEA PENTRU TOTI ACESTI FAPTASI AI RAZBOIULUI CU ARMA BIOLOGICA DEGHIZATA IN VAXXURI PENTRU CARE EXECUTANTII CRIMEI AU FOST SI PLATITI!!!

  CRIMA VA CONTINUA SA TRANSFORME TAGMA MEDICALA IN COMERCIANTI/VANZATORI AI MORTII DACA NU-I PEDEPSIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *