Home / Actualitate / BREAKING: Armata României va fi implicată în vaccinarea populației

BREAKING: Armata României va fi implicată în vaccinarea populației

Vlad Voicu
Incorect Politic
Noiembrie 4, 2020

BREAKING: Armata României va fi implicată în vaccinarea populației

Iată că s-a ajuns și la asta. Nelu Tătaru spune că Armata va fi folosită pentru vaccinarea populației.

Digi24:

Armata va fi implicată în vaccinarea populației în momentul în care vaccinul anti-Covid va ajunge în țară, spune ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Întrebat, miercuri, la Sibiu, despre planul de vaccinare, Nelu Tătaru a răspuns că strategia este în lucru.

„În această strategie de vaccinare, noi îl avem în pregătire, lucrăm continuu, ca să spun așa, avem oameni care stabilesc strategia de vaccinare. La începutul anului va veni (vaccinul – n.r.), pentru personalul medical, vor fi mai multe tranșe, fiecare tranșă va fi distribuită cu ajutorul unor anumite structuri”, a spus ministrul, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă strategia inclus Armata, Tătaru a spus: „Va fi invitată și Armata, și DSU, și spitalele județene, și medicii de familie”.

Președintele Klaus Iohannis anunța, marți, că România va primi peste 10 milioane de doze de vaccin în prima tranșă, iar primii care vor fi vaccinați vor fi angajații din sănătate și persoanele aflate în situație de risc. Întreaga populație se va putea imuniza în primăvară, a spus Iohannis.

Așadar aflăm că la începutul anului viitor va apărea vaccinul miracol, poțiunea-mister a lui Bill Gates, pe care guvernul din România o va distribui Românilor, folosind Armata.

Asta ar trebui să ne facă să ne simțim în siguranță?

E clar că vine vremea deciziei: rămânem printre nebuni sau ne adunăm ăștia care mai suntem conștienți de pericol?

Ne apropiem de răscrucea destinului.

13 comments

 1. Cum isi permit sa puna armata sa distribuie un vaccin care nu a respectat procedurile declaratiei de la Helsinki din 1964, cu atat mai mult cu cat vaccinarea nu poate fi obligatorie, conform codului de la Nurnberg din 1947.

  Tatru, Orban si Johannis trebuie acuzati de crime impotriva umanitatii, judecati si condamnati pe vita, in primul rand pentru blocarea oamenilor in case, care au slabit sistemul imunitar al oamenilor, pentru distrugerea economiei romanesti, pentru pierderea locurilor de muncasi pentru achizitia a 17 milioane de vaccinuri, neluand in seama dreptul la consimtamantul informat si neviciat, fortandu-ne sa ne vaccinam; in al doilea rand trebuiesc judecati si condamnati pentru toti oamenii bolnavi de alte boli decat de gripa, pe care i-au lasat sa moara in mod criminal.

  Luati si va informati despre
  Codul de la Nurnberg 1947 si Declaratia medicala de la Helsinki 1964

  Codul Nuremberg (1947) si Declaratia Helsinki (1964)
  PROCESUL MEDICILOR NUREMBERG
  CODUL DE LA NÜRNBERG (1947)
  Hotărârea tribunalului pentru crime de război de la Nürnberg a stabilit 10 standarde la care medicii trebuie să se conformeze atunci când efectuează experimente pe subiecți umani.

  EXPERIMENTE MEDICALE ADMISIBILE

  Marea greutate a dovezilor care ne stau la dispoziție pentru a determina faptul că anumite tipuri de experimente medicale asupra ființelor umane, atunci când sunt ținute în limite rezonabile bine definite, sunt conforme cu etica profesiei medicale în general. Protagoniștii practicii experimentării umane își justifică opiniile pe baza faptului că astfel de experimente dau rezultate pentru binele societății care sunt neprocurabile prin alte metode sau mijloace de studiu. Cu toate acestea, toți sunt de acord că anumite principii de bază trebuie respectate pentru a satisface conceptele morale, etice și juridice:

  1. Consimțământul voluntar al subiectului uman este absolut esențial. Aceasta înseamnă că persoana implicată ar trebui să aibă capacitatea juridică de a da consimțământul; ar trebui să fie așezat astfel încât să poată exercita libera putere de alegere, fără intervenția vreunui element de forță, fraudă, înșelăciune, constrângere, depășire sau altă formă ulterioară de constrângere sau constrângere; și ar trebui să aibă suficientă cunoaștere și înțelegere a elementelor subiectului implicat pentru a-i permite să ia o înțelegere și o decizie luminată. Acest din urmă element necesită ca înainte de acceptarea unei decizii afirmative de către subiectul experimental să i se facă cunoscut natura, durata, și scopul experimentului; metoda și mijloacele prin care urmează să fie efectuată; toate inconvenientele și pericolele de așteptat în mod rezonabil ; și efectele asupra sănătății sau persoanei sale care ar putea proveni din participarea sa la experiment. Datoria și responsabilitatea de a constata calitatea consimțământului revine fiecărei persoane care inițiază, dirijează sau se angajează în experiment. Este o datorie și o responsabilitate personală care nu poate fi delegată altei cu impunitate.

  2. Experimentul ar trebui să fie de așa natură încât să ofere rezultate fructuoase pentru binele societății, neprocurabile prin alte metode sau mijloace de studiu, și nu aleatoriu și inutil.

  3. Experimentul ar trebui să fie astfel conceput și bazat pe rezultatele experimentării pe animale și pe o cunoaștere a istoriei naturale a bolii sau a altei probleme studiate încât rezultatele anticipate să justifice performanța experimentului.

  4. Experimentul trebuie realizat astfel încât să se evite orice suferință și vătămare fizică și mentală inutile.

  5. Nu ar trebui efectuat niciun experiment în cazul în care există un motiv a priori pentru a crede că va avea loc decesul sau vătămarea invalidantă; cu excepția, probabil, a acelor experimente în care medicii experimentali servesc și ca subiecți.

  6. Gradul de risc care trebuie asumat nu trebuie să depășească niciodată cel determinat de importanța umanitară a problemei care trebuie rezolvată prin experiment.

  7. Ar trebui să se facă pregătiri adecvate și să fie prevăzute facilități adecvate pentru a proteja subiectul experimental împotriva posibilităților chiar îndepărtate de rănire, invaliditate sau deces.

  8. Experimentul trebuie realizat numai de persoane calificate științific . Cel mai înalt grad de îndemânare și îngrijire ar trebui să fie necesar în toate etapele experimentului celor care conduc sau experimentează experimentul.

  9. Pe parcursul experimentului, subiectul uman ar trebui să aibă libertatea de a pune capăt experimentului dacă a ajuns la starea fizică sau mentală în care continuarea experimentului i se pare imposibilă.

  10. Pe parcursul experimentului, omul de știință responsabil trebuie să fie pregătit să încheie experimentul în orice etapă, dacă are o cauză probabilă de a crede, în exercitarea bunei credințe, abilitățile superioare și judecata atentă care i se impun, că continuarea experimentului poate avea ca rezultat rănirea, dizabilitatea sau moartea subiectului experimental.

  PROCESUL MEDICILOR NUREMBERG
  DECLARAȚIA DE LA HELSINKI (1964)
  Recomandări care ghidează medicii în cercetarea biomedicală care implică subiecți umani

  Adoptat de a 18-a Adunare Medicală Mondială, Helsinki, Finlanda, iunie 1964, modificată de a 29-a Adunare Medicală Mondială, Tokyo, Japonia, octombrie 1975 și a 35-a Adunare medicală mondială, Veneția, Italia, octombrie 1983

  INTRODUCERE

  Misiunea medicului este de a proteja sănătatea oamenilor. Cunoașterea și conștiința sa sunt dedicate îndeplinirii acestei misiuni.

  Declarația de la Geneva a Asociației Medicale Mondiale leagă medicul cu cuvintele „Sănătatea pacientului meu va fi prima mea considerație”, iar Codul internațional de etică medicală declară că „Un medic va acționa numai în interesul pacientului atunci când acordarea de îngrijiri medicale care ar putea avea ca efect slăbirea stării fizice și psihice a pacientului. ”

  Scopul cercetării biomedicale care implică subiecți umani trebuie să fie îmbunătățirea procedurilor de diagnostic, terapeutice și profilactice și înțelegerea etiologiei și patogeniei bolii.

  În practica medicală actuală, majoritatea procedurilor de diagnostic, terapeutice sau profilactice implică pericole. Acest lucru se aplică în special cercetării biomedicale.

  Progresul medical se bazează pe cercetări care, în cele din urmă, trebuie să se bazeze în parte pe experimentarea care implică subiecți umani. În domeniul cercetării biomedicale trebuie recunoscută o distincție fundamentală între cercetarea medicală în care scopul este în esență diagnostic sau terapeutic pentru un pacient și cercetarea medicală al cărei obiect esențial este pur științific și fără a implica valoarea diagnosticului sau terapeutic direct persoanei supuse la cercetare.

  Trebuie să se acorde o atenție specială în desfășurarea cercetărilor care pot afecta mediul, iar bunăstarea animalelor utilizate pentru cercetare trebuie respectată.

  Deoarece este esențial ca rezultatele experimentelor de laborator să fie aplicate ființelor umane pentru a îmbunătăți cunoștințele științifice și pentru a ajuta umanitatea aflată în suferință, Asociația Medicală Mondială a pregătit următoarele recomandări ca ghid pentru fiecare medic în cercetarea biomedicală care implică subiecți umani. Acestea ar trebui ținute sub control în viitor. Trebuie subliniat faptul că standardele elaborate sunt doar un ghid pentru medicii din întreaga lume. Medicii nu sunt eliberați de responsabilitățile penale, civile și etice în conformitate cu legislația propriilor țări.

  I. PRINCIPII DE BAZĂ

  1. Cercetările biomedicale care implică subiecți umani trebuie să respecte principiile științifice general acceptate și trebuie să se bazeze pe experimentări efectuate în mod adecvat de laborator și pe animale și pe o cunoaștere aprofundată a literaturii științifice.

  2. Proiectarea și performanța fiecărei proceduri experimentale care implică subiecți umani ar trebui formulate clar într-un protocol experimental care ar trebui transmis unui comitet independent desemnat special pentru examinare, comentarii și îndrumări.

  3. Cercetările biomedicale care implică subiecți umani ar trebui să fie efectuate numai de persoane calificate științific și sub supravegherea unei persoane medicale competente din punct de vedere clinic. Responsabilitatea pentru subiectul uman trebuie să revină întotdeauna unei persoane calificate din punct de vedere medical și să nu se bazeze niciodată pe subiectul cercetării, chiar dacă subiectul și-a dat consimțământul.

  4. Cercetările biomedicale care implică subiecți umani nu pot fi efectuate în mod legitim decât dacă importanța obiectivului este proporțională cu riscul inerent pentru subiect.

  5. Fiecare proiect de cercetare biomedicală care implică subiecți umani ar trebui să fie precedat de o evaluare atentă a riscurilor previzibile în comparație cu beneficiile previzibile pentru subiect sau pentru alții. Preocuparea pentru interesele subiectului trebuie să prevaleze întotdeauna asupra intereselor științei și ale societății.

  6. Dreptul cercetătorului supus de a-și proteja integritatea trebuie să fie întotdeauna respectat. Trebuie luate toate măsurile de precauție pentru a respecta intimitatea subiectului și pentru a minimiza impactul studiului asupra integrității fizice și mentale a subiectului și asupra personalității subiectului.

  7. Medicii trebuie să se abțină de la angajarea în proiecte de cercetare care implică subiecți umani, cu excepția cazului în care sunt convinși că pericolele implicate sunt considerate a fi previzibile. Medicii ar trebui să înceteze orice investigație dacă se constată că pericolele depășesc beneficiile potențiale.

  8. La publicarea rezultatelor cercetării sale, medicul este obligat să păstreze exactitatea rezultatelor. Rapoartele de experimentare care nu sunt în conformitate cu principiile stabilite în prezenta declarație nu ar trebui acceptate pentru publicare.

  9. În orice cercetare asupra ființelor umane, fiecare subiect potențial trebuie să fie informat în mod adecvat cu privire la obiectivele, metodele, beneficiile anticipate și pericolele potențiale ale studiului și disconfortul pe care acesta îl poate implica. El sau ea ar trebui să fie informați că este liber să se abțină de la participarea la studiu și că este liber să își retragă oricând consimțământul de participare. Medicul ar trebui apoi să obțină consimțământul informat în mod liber al subiectului , de preferință în scris.

  10. Atunci când obține consimțământul informat pentru proiectul de cercetare , medicul ar trebui să fie deosebit de precaut în cazul în care subiectul se află într-o relație dependentă de acesta sau poate consimți în condiții de constrângere. În acest caz, consimțământul informat ar trebui obținut de un medic care nu este implicat în anchetă și care este complet independent de această relație oficială.

  11. În caz de incompetență juridică, consimțământul informat ar trebui obținut de la tutorele legal în conformitate cu legislația națională . În cazul în care incapacitatea fizică sau mentală face imposibilă obținerea consimțământului informat sau când subiectul este minor, permisiunea rudei responsabile o înlocuiește pe cea a subiectului în conformitate cu legislația națională. Ori de câte ori copilul minor poate, de fapt, să dea consimțământul, consimțământul minorului trebuie obținut în plus față de consimțământul tutorelui legal al minorului.

  12. Protocolul de cercetare ar trebui să conțină întotdeauna o declarație a considerațiilor etice implicate și ar trebui să indice că principiile enunțate în prezenta declarație sunt respectate .

  II. CERCETARE MEDICALĂ COMBINATĂ CU ÎNGRIJIREA PROFESIONALĂ (CERCETARE CLINICĂ)

  1. În tratamentul persoanei bolnave, medicul trebuie să fie liber să folosească o nouă măsură de diagnostic și terapeutică, dacă în opinia sa oferă speranța de a salva viața, de a restabili sănătatea sau de a atenua suferința.

  2. Beneficiile potențiale, pericolele și disconfortul unei noi metode ar trebui puse în balanță cu avantajele celor mai bune metode de diagnostic și terapeutice actuale .

  3. În orice studiu medical, fiecare pacient – inclusiv cei dintr-un grup de control, dacă este cazul – ar trebui să fie asigurați de cea mai bună metodă diagnostică și terapeutică dovedită .

  4. Refuzul pacientului de a participa la un studiu nu trebuie să interfereze niciodată cu relația medic-pacient.

  5. În cazul în care medicul consideră că este esențial să nu se obțină consimțământul informat , motivele specifice pentru această propunere ar trebui menționate în protocolul experimental pentru transmiterea către comitetul independent (1, 2).

  6. Medicul poate combina cercetarea medicală cu îngrijirea profesională , obiectivul fiind dobândirea de noi cunoștințe medicale, numai în măsura în care cercetarea medicală este justificată de potențialul său diagnostic sau valoare terapeutică pentru pacient.

  III. CERCETARE BIOMEDICĂ NETERAPEUTICĂ CARE IMPLICĂ SUBIECTE UMANE (CERCETARE BIOMEDICĂ NECLINICĂ)

  1. În aplicarea pur științifică a cercetării medicale efectuate asupra unei ființe umane, este de datoria medicului să rămână protectorul vieții și sănătății acelei persoane asupra căreia se efectuează cercetări biomedicale.

  2. Subiecții trebuie să fie voluntari – fie persoane sănătoase, fie pacienți pentru care proiectul experimental nu este legat de boala pacientului.

  3. Anchetatorul sau echipa care investighează ar trebui să întrerupă cercetarea dacă, în opinia sa sau a judecății sale, poate, dacă se continuă, să fie dăunătoare individului.

  4. În cercetarea omului, interesul științei și al societății nu ar trebui să primeze niciodată asupra considerațiilor legate de bunăstarea subiectului.

 2. Corpul si sanatatea mea nu este proprietatea statului. Eu platesc statul si nu pot fi obligata sa imi introduc in corp un vaccin experimental mesagerARN (mRNA) , de modificare a ADN-ului si plin de nanoboti! Cum isi permite Tataru – sluga asta nenorocita sa cumpere vaccine pentru toata populatia, aratandu-ne ca ne vor vaccina fortat ca pe vite? Blestematii astia vor da raspuns inaintea lui Dumnezeu la infricosatoarea judecata pentru crimele lor, pentru tirania cu care au oprimat poporul pe care trebuia sa-l slujeasca! Blestemati sa fie presedintele, primul ministru si guvernul, dar si parlamentarii si tot neamul lor, pentru aceste crime comise impotriva romanilor! Nu vor scapa in veci de faptele lor criminale, iar Dumnezeu nu-i va ierta pe nenorocitii astia criminali de popoare intregi.

 3. Da, doamna Manuela, e oripilant , demenţial ,parcă am fi întro colonie , cobaii unor neica nimeni care şi-au pus în cap să se distreze pe seama fricoşilor. Dacă populaţia nu va avea o adversitate bine şi clar înţeleasă, vom fi tîrîţi toţi , deoarece au reuşit să împartă societatea în NAIVI şi rebeli….Ferească cel de sus să nu se ajungă ceea ce e acum în state.Anul 2021 va fi cel al diseminării…. Nu ştiu în ce măsură armata va fi de acord să dea o mînă de ajutor la decimarea poporului- a populaţiei ……mai au puţin şi vor institui legea marţială pentru NE-supuşi .Cuţitul e în mîna lor şi DECIZIA ÎN MÎNA NOASTRĂ !

 4. În mod evident, cei care nu ne-am smintit trebuie să ne opunem răului.” Pas cu pas”, ni se restrâng drepturile și libertățile iar demnitatea umană este călcată în picioare. De-a lungul timpului RĂUL a luat pe rând o altă față în funcție de situația istorică concretă. Noi trebuie să avem puterea de a discerne, că un rău rămne un rău indiferent cât de fermecător este pretextul în virtutea căruia îl săvîrșesc.
  Cuvântul de ordine în această perioadă este: NU VĂ TEMEȚI, FIȚI CURAJOȘI, DETAȘAȚI-VĂ DE TOT CE AUZI ÎNFRICOȘĂTOR, UITAȚI-VĂ LA EI CALA TEATRU. CĂND VEȚI FACE UN PAS ÎNAPOI ȘI NU VEȚI MAI FI ACTORI ÎN PIESĂ VEȚI AVEA VIZIUNEA DE ANSAMBLU, VEȚI VEDEA PĂPUȘARII ȘI PLANURILE LOR DIABOLICE.
  NOI NU PUTEM FI MAI PUȚIN DECĂT NE-A CREAT TATĂL NOSTRU CERESC. SUNTEM ÎNZESTRAȚI CU TOT CE TREBUIE PENTRU A ÎNVINGE RĂUL.
  În mod evident, în viziunea dementă a acestor ființe decăzute, armata ar avea rolul să ne oblige LA VACCINARE, CĂ DOAR NU O SĂ NE VACCINEZE ARMATA. Chiar dacă nu o spun pe șleau ACEASTĂ IDEE ESTE INSINUANTĂ.
  DAR EA MAI ARE UN ROL: SĂ OBIȘNUIASCĂ OAMENII CU IDEEA.
  NU VĂ OBIȘNUIȚI CU RĂUL ȘI NU ÎL ACCEPTAȚI PENTRU CĂ VICTORIA BINELUI ESTE ASIGURATĂ. TREBUIE NUMAI SĂ VREM SĂ ÎNVINGEM.
  VĂ MULȚUMIM PENTRU ARTICOL.

 5. Vladimir Polyarush

  Doresc să vă ajut, dar nu am nici un mijloc de legătură cu domniile voastre. La mail nu răspundeți.

 6. traim intr-o lume in care la carma sunt nebunii si la ce ne-am putea astepta? nu are sens sa cautam logica in ceea ce gandesc, spun si fac ei, nebunii. pentru ca ei au logica rasturnata si am obosi tot indreptand efectele nebuniei lor. cel mai potrivit este DOAR sa privim spectacolul acestor nebuni, fara frica, dar VIGILENTI si pregatiti sa luam (si mai multa) atitudine daca nebunia lor avanseaza nepermis de mult, incalcandu-ne drepturile si LIBERTATEA pe care le avem de la Dumnezeu si care ne sunt garantate de Constitutie

  Sfantul Antonie cel Mare: Va veni vremea cand multi oameni vor innebuni si ii vor acuza pe ceilalti ca sunt nebuni pentru ca nu sunt ca ei. (traim aceste vremuri)

 7. DR BODO SCHIFFMANN: cere sa se imprastie manifeste si cere poporului sau sa iasa in strada fie si in grupuri mici si sporadice !

  “Dr Bodo Schiffmann cu o stire inspaimantatoare. Mastile primejduiesc vietile si protejeaza cel mult contra pedepselor “.

  “Iata al doilea copil decedat datorita mastii in timp recent foarte scurt.
  Ca si primul copil [care a fost ‘obduziert’ adica caruia i s-a facut necropsie si despre care s-a conchis ca a decedat din cauza mastii- paranteza mea ] , a carei moarte am comentat-o deja pe larg, nici acest copil nu a avut patologii anterioare . Astept concluzia finala a autopsiei ”

  [NU UITATI CA DOAMNA AVOCATA DIANA SOSOACA CERE TUTUROR ROMANILOR SA CEARA AUTOPSII PENTRU TOTIN MORTII INCACATI CU DIAGNOZA DE COVID 19 ! DOAR ASA ESTE LEGAL CACI DOAR ASTFEL, ZIC MEDICII , VOM CUNOASTE PATOLOGIA ACESTEI BOLI SI VOM AFLA CE ESTE DE FACUT STIINTIFIC PENTRU VIITOR !]

  Acest medic isi intreaba poporul ce mai asteapta acum dupa demonstratiile la care el si alti medici au avut un aport decisiv pentru deschiderea protestelor.
  Acest medic cere poporului german sa iasa in strada macar in grupuri : si din alte clinici primesc de la neurologi si tot felul de medici rapoarte asupra faptului ca copiii au dureri de cap, nu se pot concentra, au ameteli etc .
  “Un tata imi raporteaza faptul ca i s-a interzis copilului sau sa poarte ochelari in timpul orei de sport ca sa-si poata purta masca perfect : OCHELARII AU 6,5 DIOPTRII – ADICA FARA OCHELARI COPILUL ESTE ORB !!!
  ASTA NU ESTE SPORT CI ESTE “UCIDERE”! ”
  Fascistii sed in conducerea noastra ! Mastile sunt inutile, o spune si Dr Drosten(dr-ul lui Merkel) .
  Aceasta masca este un simbol al represiunii. Copiii se sufoca sub masca si mor din cauza bioxidului de carbon . Ce fac parintii si bunicii ?
  Traim intr-un stat totalitar , represiunea si violenta politiei si a statului se intensifica .
  E randul vostru acum – scoateti manifeste, stiu ca costa , de 5 ori pe zi bagati manifeste in cutiile postale ale oamenilor, iesiti din case, faceti flashmobs, faceti plimbari, sunati la usile oamenilor si bagati-le manifestele cu explicatiile adevarului in maini, aratati-le prin iesiri in strada, faptul ca poporul , independent de culoarea politica, paseste unit impotriva dictaturii fasciste !
  Doi copiii morti intr-un interval de doar o luna iar acestia sunt doar copiii pe care ii stiu eu -am si alte semnalizari de la alti pacienti cu banca de date nu la fel de precisa dar aceste doua cazuri le pot dovedi(juridic)!
  FACETI CEVA, VA ROG FACETI CEVA, NU MAI AVEM TIMP !
  RIDICATI-VA DUPA SOFALELE VOASTRE, SMULGETI SI ARUNCATI PLACILE CU INFORMATII FALSE SI CONVINGETI OAMENII DE ADEVARATA SITUATIE FACTICA, ASTA NU ESTE GREU !
  DOI COPII DE 13 ANI AU MURIT !!! NU-I LASATI SA FI MURIT DEGEABA !!!

  Acest vaccin pe care ni-l flutura domnul Spahn(echivalentul lui Tataru si Rafila)nu are niciun efect, indemnul lui va atinge copii cu miile, vaccinurile astea nu au niciun efect bun, ele sunt paguboase, asta este stiinta, asta este statistica dar asta voi nu auziti ,sunt si astia care merg la dr cu dureri de burta, fac un test PCR , grozav, astia ies, normal, fals pozitivi,toti sunt de fapt negativi in familie, copiii nu mai au voie la scoala si intreaga clasa sta acasa !!! atatia doctori se opun …..el da nume …… ajutati-ne, nu ne mai corectati pe noi, faceti-o voi mai bine ca noi, sculati-va si faceti ceva !!!!!!!!!”

  https://www.bitchute.com/video/5X5Pv5XWY8mk/
  titlu:
  Bodo Schiffmann mit furchtbarer Nachricht! Masken gefährden Leben und schützen höchstens vor Strafe
  (traducerea mea: “Dr Bodo Schiffmann cu o stire inspaimantatoare. Mastile primejduiesc vietile si protejeaza cel mult contra pedepselor .”)

  26.09.2020 Bodo Schiffmann mit furchtbarer Nachricht! Masken gefährden Leben und schützen höchstens vor Strafe
  Reupload
  https://www.youtube.com/watch?v=ZxP57dw3f8U (Archivkanal Dave Brych)
  Category None
  Sensitivity Normal – Content that is suitable for ages 16 and over

 8. Au bani de vaccinuri – 17 milioane doze, cica….
  Au bani de …. avioane – “modernizare”!
  https://www.deagel.com/news/n000020184

  Romania Requests F-16A/B Modernization and Logistics Support
  … The Government of Romania has requested to buy upgrades to the avionics, software, communication equipment, navigational aids, and cockpit of its Mid-Life Update (MLU) Block 15 F-16 aircraft fleet along with additional logistics support. Included in the aircraft modernization are eight (8) LN-260 Global Positioning System (GPS) and nineteen (19) Multifunctional Information Distribution System Joint Tactical Radio Systems (MIDS JTRS). Also included is AN/APX-126 Advanced Identification Friend or Foe (IFF); ARC-210 Radios; KIV-78 Cryptographic Appliques; other secure communications, navigation, and encryption devices; Joint Mission Planning System (JMPS) software; aircraft minor modification, integration and test support, support equipment, software and software support; personnel training; spare and repair parts; publications and technical documentation; U.S. Government and contractor engineering, technical and logistical support services; and other related elements of logistical and program support. The estimated total cost is $175.4 million.

  This proposed sale will support the foreign policy goals and national security of the United States by helping to improve the security of a NATO ally in developing and maintaining a strong and ready self-defense capability. This proposed sale will enhance U.S. national security objectives in the region.

 9. daca “vaccinul” este altceva decat vaccin, in sensul traditional al cuvantului, adica este un produs nanotehnologic (cu cip) si deoarece se pare ca activarea cipului se va face cu tehnologia 5G, aflata momentan in custodia Armatei, am putea descifra prezenta Armatei la “vaccinare” . mai intai, ar trebui ca oamenii de bine din Tara noastra, Romania, cei care o iubesc si isi iubesc Neamul romanesc, sa faca demersuri ca sa afle ce este cu acest “vaccin”. este el un vaccin, adica un tratament medicamentos sau este altceva? are ca scop imunizarea sau altceva? daca este un vaccin – cf definitiei clasice, este testat si omologat sau romanii vor fi folositi pe post de cobai? ce substante contine acest vaccin (daca este intr-adevar vaccin) ? care este efectul vaccinarii, in caz ca acesta este un vaccin? intrebari de genul acesta ar trebui sa-si afle raspunsul in spatiul public, transparent, corect, ca intr-o societate care se defineste si se pretinde a fi democratica. SA AFLE TOT ROMANUL ce se va intampla cu el, nu-i asa ca suntem oameni LIBERI?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *