Home / Chestiunea Jidănească / Institutul terorist Elie Wiesel, finanțat din bani publici, publică un raport în care cere cenzurarea și arestarea patrioților români

Institutul terorist Elie Wiesel, finanțat din bani publici, publică un raport în care cere cenzurarea și arestarea patrioților români

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 4, 2022

Institutul antiromânesc Elie Wiesel, finanțat din bani publici, publică un raport în care cer cenzurarea și arestarea patrioților

A fost publicat raportul anual al institutului pentru studierea holocaustului în România, Elie Wiesel, care anul acesta pare mai fușerit ca anul trecut, conține 72 de pagini de văicăreală pe banii publici în care români patrioți sunt luați în vizor, imaginea României este terfelită și libertatea de exprimare criticată aspru de urmașii bolșevicilor de tristă amintire.

Vom trece prin tot conținutul.

Luați o cafea și hai să vedem cum arată delirul iudaic din acest an.

Analiza raportului anual al institutului Elie Wiesel

 

Raportul începe cu un preambul în care menționează plandemia de Cohen-19, campania de vaccinare și semnalarea publică a “pericolului generat de creșterea cazurilor de antisemitism” ca motive principale care au determinat intensificarea “discursului instigator de ură.” Raportul e plin de astfel de expresii și limbaj de lemn.

Institutul terorist Elie Wiesel publică un raport în care cere cenzurarea și arestarea patrioților români

După ce deplâng faptul că “semnalele de alarmă în privința antisemitismului în România” nu au încetinit “mesajele extremiste” și subliniază adevărul că cei care urmăesc interese politice sau deservesc puteri externe o fac în detrimentul României, impactând țara în mod negativ, Institutul Elie Wiesel încearcă să echivaleze acte de vandalism urban cu elogierea eroilor legionari, menționând și  “derapaje” din Parlament, referindu-se cu precădere la Sorin Lavric.

Începem cu prezentarea unui caz de vandalism din Ploiești, unde câțiva adolescenți și tineri adulți au dărâmat niște pietre de mormânt.

Cei de la Elie Wiesel deplâng faptul că poliția nu a considerat faptele ca fiind antisemite și regretă faptul că polițiștii nu le-a distrus viața tinerilor teribiliști.

Al doilea exemplu este sinagoga din Orăștie, care, conform spuselor lor, a avut geamurile sparte de niște copii.

Poate că de aceea se chinuie să bage lecții despre holocaust la liceu, întrucât tinerii încep să aibă o aversiune tot mai mare față de triburile iudaice, aversiune care, la vârsta lor, și-o exprimă prin gesturi teribiliste.

Alexandru Florian

Alexandru Florian, președintele institutului Elie Wiesel, nu va dezvălui niciodată motivul din spatele acestei aversiuni, el va prezenta faptele ca și cum “ura antisemită” apare fără motiv.

Vom vedea mai jos cum cei care vor să “combată antisemitismul” sunt principalul generator de antisemitism.

Institutul terorist Elie Wiesel publică un raport în care cere cenzurarea și arestarea patrioților români

O altă sinagogă a avut notoria zvastică desenată pe zid, Elie Wiesel pretinde că a fost opera unui minor de 15 ani, dar putem fi siguri că nu a fost unul de-al lor cu scopul de a se victimiza?

 

Jidanii se chinuie să adune antisemitism de pe unde pot, legându-se de niște copii practicanți de rugby care și-au făcut poză în fața unui zid pe care era desenată o zvastică.

De asemenea, se leagă de lozinca “Jos sataniștii care ne conduc” scrisă pe ziduri. Lângă ea, a apărut cuvântul cu J.

Ce urmează? Poze cu zvastici desenate pe băncile unei școli? Lamentarea nevrotică, antiromânească, a institutului Elie Wiesel atinge cote din ce în ce mai penibile.

Capitolul vandalizărilor se încheie aici. Au găsit câteva zvastici desenate pe ziduri, o lozincă scrisă tot pe zid, o sinagogă cu geamuri sparte, una stropită cu ceva substanță și pietrele unor morminte dărâmate. Cam puțin antisemitism ca să justifice imensa finanțare din banul public pe care acest institut antiromânesc o primește. Cu toate că ei susțin că antisemitismul este pe creștere, exemplele lor sunt puține, penibile și posibil înscenate.

Urmează capitolul Trivializarea memoriei holocaustului în contextul pandemic, una dintre preferatele mele secțiuni, întrucât Jidanii se leagă de oamenii care, în mod prostește, au susținut că nevaccinații sunt ca niște iudei din lagăre, persecutați de naziștii sanitari, cobai ai unor experimente medicale mengelevice. (Acești oameni nu au priceput că rolurile s-au inversat, Jidanii sunt acum la putere, ei sunt cei care fac experimente pe noi și tot ei ne etichetează ca fiind fasciști, naziști, etc.)

Poate că acum, primind din plin ura jidanilor, acești oameni se vor trezi la realitate și vor realiza unde se află puterea profundă, cine sunt cei care ne conduc, pe cine nu avem voie să criticăm.

Institutul terorist Elie Wiesel publică un raport în care cere cenzurarea și arestarea patrioților români

Mi-am bătut condeiul de repetate ori încercând să le explic oamenilor care postau hexagrame galbene pe Facebook și se identificau cu iudeii din război faptul că actualii autori ai genocidului sunt literalmente Jidani, cum este Albert Boula, șeful PFIZER sau Dr. Tal Zaks, ofițerul medicul principal de la MODERNA.

Încercările de a compara restricțiile din timpul pandemiei cu politicile naziste de discriminare au fost prezente pe toată durata pandemiei. Au existat ȋnsă momente de protest față de măsurile luate de autorități ȋn care simbolistica și retorica acestora au cunoscut o abundență a conținutului care afectează memoria victimelor Holocaustului.

 

 

Acum reportul începe să-i numească pe acei români care deranjează.

Se leagă de Andi Grosaru , un parlamentar de la minorități (Asociația Italienilor din România – RO.AS.IT), care a comparat vaccinarea cu holocaustul.

Apoi se leagă de legendarul Radu Moraru, omul care a avut curajul să afirme pe un post public de televiziune faptul că Jidanii conduc România, dar el le-a spus Evrei. Oricum, progres enorm pentru discursul public, nu e de mirare că s-au panicat.

În raport, ei se plâng de faptul că tot mai mulți Români afirmă faptul că Jidanii conduc lumea, însă tot ei (institutul) sunt inițiatorii legii 217/2015, așa-zisa lege antilegionară, completare la OUG 31/2002.

Deci ei dau legi care ne interzic anumite opinii în spațiul public și tot ei se plâng când spunem că ei conduc țara/lumea?

Institutul terorist Elie Wiesel publică un raport în care cere cenzurarea și arestarea patrioților români

Victorii și Înfrângeri în Razboiul Cultural

În războiul pentru ștergerea istoriei noastre, antiromânii au victorii, dar și înfrângeri.

Una din victoriile lor a avut loc în iulie 2021, când, la presiunile institutului Elie Wiesel, Consiliul Local Constanța a redenumit strada Mareșal Ion Antonescu.

O înfrângere, în schimb, are loc an de an la Cluj-Napoca, unde încă nu au reușit să redenumească strada Radu Gyr.

 

O alta victorie antiromânească a constat în determinarea Primăriei Cluj să nu denumească o stradă după marele savant patriot Nicolae Paulescu. Din nou, se supără când spunem că Jidanii conduc România, dar își permit să redenumească străzi, să dea jos plăci comemorative, să schimbe numele școlilor, etc.

O înfrângere pentru institut a avut loc când nu au reușit să redenumească sala Mircea Vulcănescu din Biblioteca Națională. Sala și-a păstrat numele, în ciuda terorii exercitate de institutul Elie Wiesel.

Urmează capitolul Derapaje și premeditari daunătoare memoriei victimelor holocaustului, în care critică parastasul din Vaslui făcut pentru Ion Antonescu, parastas în urmă căruia s-a declanșat o anchetă penală împotriva preoților. În final, rațiunea a învins și dosarul a fost clasat.

 

Supunerea lui Ioan Aurel Pop

și

Cortina de Fier din Academia Română

Sau cum se laudă institutul Elie Wiesel că au reușit sa-l sperie/cumpere pe președintele Academiei Române pentru a-l determina să nu mai cinstească pe savantul Nicolae Paulescu, descoperitor al insulinei, pentru că a scris cărți despre Jidani și Francmasonerie.

 

Președintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop a cedat la presiuinile institutului terorist când nu l-a mai omagiat pe Nicolae Paulescu așa cum se cuvenea, după ce a fost ademenit/intimidat/cumpărat/supus de institut. Mă refer la institutul Elie Wiesel ca institut terorist pentru că asta este, asta face, terorizează Românii. În urma terorii, Aurel-Pop s-a încovoiat, intrând în banca adversarului, ratându-și menirea. Putea fi un fruntaș al intereselor neamului românesc, dar a ales să danseze după cum cântă rabinul.

 

Institutul terorist Elie Wiesel publică un raport în care cere cenzurarea și arestarea patrioților români

Erwin Șimșensohn dorește concedierea patrioților din teatru

Un istoric român și-a exprimat protestul cu privire la finanțarea din bani publici a renovării unei sinagogi, finanțare pe care insul Erwin Șimșensohn, director de teatru din Constanța, a vrut să o obțină.

Nu ni se spune în raport cum îl cheamă pe bravul istoric care a protestat, dar se văicăresc (kvetch) și plănuiesc reeducarea istoricului, târându-l pe un circuit turistic holocaustic.

Tot acest raport este un dosar auto-incriminant al activităților subversive comise de institutul finanțat din bani publici, ceea ce reprezintă o amenințare la adresa securității naționale.

Un lucru util este descoperirea unui nume de care eu personal nu știam până am citit raportul, este vorba de Gheorghe Coroi, despre care aflăm că era un haiduc și apropiat al L.A.N.C.-ului lui A.C. Cuza și N. Paulescu. Mulțumesc, Elie Wiesel. Un monument a fost inaugurat în cinstea lui în comuna Dornești, judetul Botoșani, fapt care a atras ura lor.

Totodată tonul patetic al raportului indică faptul că Jidanii, cu toți banii lor, cu toate relațiile și influența imensă de care dispun, se luptă cu morile de vânt. În România, Românismul n-a pierit, ci răsare în zeci, sute de locuri, de la comune izolate, la orașe mari, din partea oamenilor simpli, dar și a intelectualilor. O mare renaștere românească este la orizont.

Denigrarea generalului Radu Theodoru

Au menționat si cazul generalului veteran de război, Radu Theodoru, care a fost elogiat de Ministrul de Externe în primă instanță.

Vasile Dâncu a fost apoi, ca și Ioan Aurel Pop, intimidat/cumpărat/șantajat să-și schimbe poziția publică și să condamne românismul (“antisemitism” în retorica lor) acestui general patriot și înțelept.

Mânjindu-l cu acuzații pe generalul Radu Theodoru, Vasile Dîncu și-a micșorat propriul caracter, devenind un pigmeu în ochii patrioților, stârnind nu ură…ci dispreț.

Radu Gyr prigonit și după moarte

Radu Gyr luat în vizor încă din 2017, când institutul a vrut să redenumească strada cu acest nume din Cluj-Napoca. Nu au reușit, Ionuț Țene a înscris atunci o victorie, oprind planul de redenumire.

Radu Gyr a fost legionar și a înființat primul teatru evreiesc în România, la București. Halal recunoștință pentru acest gest caritabil, în loc să-i mulțumească, în loc să depună coroane la bustul său, în loc să-i ridice statui și să denumească străzi după numele său, urmașii iudeilor îi întinează memoria și îl hăituiesc până dincolo de mormânt.

Lucru foarte curios este că institutul terorist Elie Wiesel se leagă de un  membru USR-PLUS, de la Cluj, Adela Deheneș. Și mai surprinzător este faptul că Adela de la USR știe despre ce vorbește, respinge acuzațiile aduse împotriva lui Radu Gyr și îi elogiază memoria.

Felicitări, Adela!

Invocarea tribunalelor poporului pentru a legitima eticheta de “criminal de război” reflectă astăzi natura neschimbată a fiilor bolșevicilor de ieri.

Apoi raportul vorbește despre “marele scandal” de la Teatrul Național București, unde ziarul Certitudinea a fost găsit pe scaune. Ziarul Certitudinea este cel mai naționalist ziar tipărit din România, care menține o linie echilibrată, un limbaj decent și o înaltă ținută morală.

Raportul trece apoi la capitolul Antisemitism în Parlament, unde se leagă de cel mai curajos politician Român în materie de adevăr istoric, chiar dacă declarațiile lui nu critică legile antiromânești care prevăd pedeapsa cu închisoarea pentru opinii exprimate în spațiul public, totuși Sorin Lavric elogiează eroi legionari, sfinți ai închisorilor și martiri români, de la tribuna Parlamentului, lucru care îi înfurie pe copiii bolșevicilor de ieri.

Jidanii menționează și taxează faptul că A.U.R. au declarat că holocaustul reprezintă o temă minoră, nejustificându-se introducerea unei materii obligatorii pentru elevii de liceu. Din cauza acestei curajoase declarații la momentul acela, ulterior A.U.R. si-a schimbat poziția, au dat înapoi, au început să-și ceară scuze, iar George Simion, într-un exces de zel servil, anunța un proiect de lege prin care să dea cetătenie pentru 800.000 de iudei.

Raportul îl critică și pe Călin Georgescu, care a avut printre cele mai curajoase prestații publice la o televiziune. El a afirmat în fața reflectoarelor faptul că întemeietorul Legiunii, Corneliu Zelea Codreanu, a luptat pentru moralitatea poporului român. Curajul său nu i-a atras felicitări și răsplată din partea partidului care îl voia președinte de onoare, ci lepădare. A.U.R. s-a lepădat de Georgescu, pentru a face pe plac presei care îi denigrează și pentru a face pe plac institutului terorist Elie Wiesel. O strategie falimentară întrucât presa îi va face extremiști în continuare, mai ales în anul electoral 2024 când, indiferent ce declarații penibile scot pe gură, presa va face din A.U.R. tabloul unor cuiburi neo-legionare, extremiste, xenofobe.

Urmează un capitol mic, intitulat Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului – Prilej pentru Distorsionarea Holocaustului.

Declarațiile unui părinte fondator al Israelului, ignorate de institutul Elie Wiesel

 

În acest capitol, cei de la Elie Wiesel menționează “un grup de indivizi recunoscuți pentru manifestările lor antisemite și negaționiste”, fără să dea numele Românilor Mihai Rapcea și Mihai Tociu (cred că el e al doilea), fără a da exemple care să dovedească afirmația conform căreia sunt “recunoscuți pentru manifestările lor antisemite”. Raportul critică faptul că au depus o coroană la memorialul holocaustului.

Aceștia au depus coroana cu scopul conștientizării Jidanilor asupra faptului că România a salvat 400.000 de iudei în al doilea război mondial.

O spune chiar Shimon Peres, care mulțumește României pentru salvarea a 400.000 de iudei de la holocaust.

Shimon Peres

Shimon Peres este unul dintre părinții fondatori ai Israelului, iar acesta a infirmat teoriile conspiraționiste conform cărora România a holocaustat sute de mii de iudei.

Activenews:

Shimon Peres a spus că nu va uita niciodată că, în perioada cea mai întunecata a istoriei, perioada nazistă, România a ajutat la salvarea a 400.000 de evrei de aici, care au venit în Israel.

„Nu vom uita niciodată că, în perioada cea mai întunecata a istoriei, perioada nazistă, România a ajutat la salvarea a 400.000 de evrei de aici, care au venit în Israel, au ajutat la construirea Israelului, dar, în același timp, nu și-au uitat iubirea pentru România, și-au păstrat cultura românească”, spunea acesta în urmă cu un an la București.

 

Alt subiect despre care raportul NU scrie este cazul lui Wilhelm Filderman, iudeu care mărturisește cum Mareșalul Antonescu a dat zeci de mii de pașapoarte în alb pentru a-i scăpa pe iudei.

IonCoja:

 Graţie intervenţiei energice a Mareşalului Antonescu, a fost oprită deportarea a mai mult de 20.000 de evrei din Bucovina
· El a dat paşapoarte în alb, pentru a salva de teroarea nazistă evreii din Ungaria, a căror viaţă era în pericol ;
· Graţie politicii sale, bunurile evreilor au fost puse sub un regim de administrare tranzitorie, care, făcându–le să pară pierdute, le–a asigurat conservarea în scopul restituirii la momentul oportun.

Menţionez acestea pentru a sublinia faptul că Poporul Român, atât cât a avut, chiar în măsură limitată, controlul Ţării, şi–a demonstrat sentimentele de umanitate şi moderaţie politică”.

Acest text, numit de unii Testamentul lui Filderman, este ocultat, ascuns, ignorat şi trecut sub tăcere de toţi aşa–zişii “istorici ai holocaustului”, care şi–au făcut o profesie din a susţine teza holocaustului din România, impunând–o pe principiul “crede şi nu cerceta ! ”

Dacă institutul Elie Wiesel ar fi avut o brumă de imparțialitate, o urmă de bună credință și conștiința informării corecte a cititorului, ar fi menționat aceste lucruri, fie chiar și cu scopul de a le demonta.

Nu o fac pentru că urmăresc un singur lucru: Defăimarea presei alternative, instigarea la ură împotriva românilor și demonizarea naționalismului.

Colonel nebiruit, Vasile Zărnescu

Adversarul numărul unu al institutului terorist Elie Wiesel

6 milioane de lacrimi pentru decizia Curții de Apel București

Intrăm în pita caldă, urmează capitolul Negarea holocaustului în fața justiției, unde ținta este românul cu cele mai grele coaie din țară, Vasile Zărnescu, care i-a turbat pe jidovi prin refuzul său de a face compromis și prin tenacitatea lui în mărturisirea adevărului, chiar dacă putea fi întemnițat pentru asta.

Institutul Elie Wiesel împreună cu Centrul pentru Monitorizarea și Combaterea Antisemitismului, condus de Marco Maximilian Katz, au vrut să-i frângă spiritul lui Zărnescu prin stresul, hărțuirea și procesele intentate împotriva lui. Au vrut să-l determine să se dea bătut, să renunțe, să faca un compromis, cât de mic.

Dar nu au reușit.

Vasile Zărnescu a învins fără să se compromită și e liber să continue lupta.

Și voi care citiți aceste rânduri ați contribuit la libertatea sa cu fiecare articol distribuit, cu informarea dreaptă a semenilor și cu cuvintele de încurajare pe care i le-ați trimis lui Vasile Zărnescu.

 

Institutul nu l-a numit pe Marius Trancă, persoana care i-a luat interviul, dar s-au legat de inelul lui gravat cu fulgerele SS.

Bine că la tarabe în unele piețe se vînd medalioane cu secera și ciocanul și nimeni nu clipește, dar ferească Dumnezeu să ai fulgere pe un inel.

 

Decernarea premiilor INSHREW pentru Incorect Politic și Ion Coja

 

Apoi ajungem la tradiția de vreo trei ani încoace. La capitolul Antisemitismul în Mediul Online, site-ul Incorect Politic ocupă un loc important în clasamentul din acest an. Premiile INSHREW pentru românism (ei spun antisemitism oricărei manifestări pro-românești)  confirmă că suntem pe drumul cel bun.

În introducere, institutul deplânge absența unor mecanisme de cenzură a statului, dar subliniază faptul că s-a impus monitorizarea “mesajelor cu caracter extremist”. E o oarecare satisfacție personală să știu că au angajați forțați să citească fiecare articol.

Menționează eforturi care se fac în mod sistematic pentru a combate informația alternativa, descrisă de ei ca “discurs instigator la ură”, dar cu fiecare an ce trece sunt forțati să constate că informația alternativă este în continuă creștere, fără ca ei să o poată opri.

Marea Trezire este în desfășurare.

Apare prima mențiune directa a site-ului Incorect Politic, alături de colegii de la Gândește.org

 

La capitolul Website-uri și Bloguri, institutul este foarte deranjat de faptul că administratorii nu-si pun CNP-ul și adresa pentru a putea fi identificați și vizitați de poliția gândirii. Sau de faptul că semnează articole cu “Redacția”. În esență, ei deplâng faptul că a luat naștere o rezistență subterană, clandestină, conștientă de războiul asimetric care nu se duce cu buletinul la tine și care a reușit să “infiltreze” adevărul în multe straturi ale societății.

Culmea este sunt luați în vizor Ion Cristoiu și Cornel Nistorescu, care nu sunt mari antisemiți sau xenofobi sau extremiști, dar mai spun și ei din când în când adevărul, lucru care îi scoate din sărite pe jidanii de la institutul Elie Wiesel, care ar vrea ca toată presa să fie Scânteia.

Rabinul Sterian David Bruckman Shekelsteinberg, membru în B’nai B’rith și consilier informal al institutului Elie Wiesel a declarat pentru un patriot român infiltrat în ministerul educației faptul că pe Ion Cristoiu urma să-l prezinte ca nazist într-o imagine editată sau “memă”, cum o numesc tinerii, dar aceasta nu a mai ajuns să fie inclusă în raport. Patriotul nostru infiltrat a făcut rost de ea și a fost de acord să o publicăm:

Institutul terorist Elie Wiesel publică un raport în care cere cenzurarea și arestarea patrioților români

 

 

Din textul raportului reiese că Ion Coja și Incorect Politic îi obsedează prin notorietatea pe care aceste site-uri o au și care publică “în mod intensiv” articole extremiste sau care promovează teorii despre conspirații împotriva poporului român. Dincolo de câteva capturi de ecran pe care le vom vedea mai jos, ei nu dau exemple concrete de articole extremiste sau teorii despre poporul român. Trebuie să îi credem pe cuvânt?

Incorect Politic e menționat din nou în poza de mai jos, de data asta .ro în loc de .com. Cine se așteaptă ca niște străini leneși care căpușează bugetul public să aibă competență si profesionalism?

Justițiarul e menționat în treacăt, jidovii bucurându-se că nu mai este activ în urma decesului jurnalistului-erou Marius Albin Marinescu.

În raportul din acest an, lumina reflectoarelor e pusă mai mult pe jurnaliștii Ion Cristoiu și Cornel Nistorescu, care nu joacă după cum cântă doina holocaustică, în același timp sunt persoane publice, fapt care îi face ținte mai ușoare pentru teroarea institutului.

Acești jurnaliști spuneau că nu există vreo dovadă care să confirme afirmațiile conform cărora antisemitismul este în creștere în România. Aceștia nu s-au poziționat direct împotriva idolatriei holocaustice și nu au contestat în mod direct acest vițel de aur, dar totuși sunt țintiți.

 

Se încearcă aceeasi tactică precum cea aplicată în cazul A.U.R. și Ioan Aurel Pop, se încearcă linșarea mediatică a lui Ion Cristoiu și Cornel Nistorescu, cu scopul de a-i determina să cedeze, să se compromită, să-si ceară scuze și să joace din nou după cum cântă rabinii talmudului. Vor reuși?

Cristoiu și Nistorescu au dreptate când spun că prezența antisemitismului în România este o teorie inventată pentru a stoarce bani din țara noastră.

Antisemitismul ca reacție socială firească la antagonismul grupurilor organizate jidovești este alimentat continuu de activitatea acestui institut și a colaboratorilor lui.

 

În imaginea de mai sus vorbesc despre o amplă dezbatere în spațiul public, care în realitate lipsește cu desăvârșire.

Mereu se evită dezbaterea când vine vorba de antisemitism și holocaust, ci se impune o dogmă de necontestat, de nedezbătut.

S-a ajuns în așa hal încât inclusiv pe Dumnezeu îl poți nega, da’ pe holocaust ba!

Lamentarea se încheie cu critica declarațiilor A.U.R. referitoare la materia obligatorie despre holocaust care urmează a fi introdusă în curicula de liceu pentru 2023, materie impusă politic.

Apoi arată câteva capturi de ecran, cu un titlu este o întrebare legitimă: De ce să studieze copiii români istoria Evreilor, în loc să învețe mai bine istoria Românilor?

Sau de ce noi trebuie să învățăm despre Iudei, dar ei nu învață în școlile din Israel despre Români?

 

Raportul reia tema pe care au mai abordat-o mai sus și critică faptul că tot mai mulți oameni își dau seama că ei conduc România, după cum a spus și Radu Moraru.

Războiul din Ucraina e alt prilej de victimizare (și profit) pentru “poporul ales”, care are o istorie bogată în Ucraina. Parte din Ucraina aparținea de vechea Khazaria, de unde se trag majoritatea jidanilor ashkenazi.  Aici Incorect Politic mai primește două mențiuni sub forma capturilor de ecran.

 

Ne apropiem de final și trebuie corectat un argument fals pe care îl vedem în imaginea de mai jos, anume că majoritatea mesajelor promovează ura împtoriva colectivității (toți evreii) și rareori există tinte individuale.

Percepția conform căreia mesajele promovează ura este greșită, mesajele promovează conștientizarea oamenilor cu privire la acest grup distinct (Jidanii) care acționează în diferite forme (cu precădere prin finanțe, lobby si mass media) pentru subminarea culturală, socială si economică a non-evreilor. Nu este vorba de o ură pătimașă, sălbatică, ci este vorba de educație cu privire la comportamentul iudaic, comportament ce rănește popoarele gazdă. Când învățăm la școală despre șarpe și despre scorpion nu o facem urându-i, ci cu dorință de cunoaștere învățăm care ființe sunt periculoase și cum ne putem apăra de ele.

Referitor la comentariile unor vizitatori care au limbaj licențios și virulent, deseori m-am trezit cu dubioși care chiar instigă la ură și crimă împotriva iudeilor, mesaje pe care le-am eliminat, întrucât nu cu asta ne ocupăm aici, dar m-au făcut să mă gândesc la ipoteza unor provocatori pusi de ei sau de servicii să compromită imaginea publicației și să o incrimineze în vreun fel.

N O T O R I E T A T E

 

Institutul Elie Wiesel remarcă o diseminare excepțională a articolelor de pe Ion Coja și Incorect Politic, articolele au ajuns să fie preluate de alte site-uri, distribuite pe rețelele sociale, fiecare contribuind în felul său la rostogolirea avalanșei Adevărului.

Venind din partea institutului Elie Wiesel, recunoașterea notorietății acestei umile publicații este un înalt compliment și o distincție pe care o prețuim.

Trecem la subcapitolul Facebook, despre care raportul scrie că este cea mai populara rețea de socializare la români și care, conform raportului, a făcut progrese în identificarea și eliminarea conținutului care “instigă la ură”.

În următoarea imagine, raportul ne arată cum să evitam cenzura pe facebook: Cu construcții narative mai complexe în care “mesajul instigator la ură” este camuflat prin mijloace diverse, prin alăturări care necesită cunoașterea unui context local sau cultural.

Cu alte cuvinte, limbajul nostru se adaptează cenzurii în așa fel încât să o penetreze.

Culmea, ei își dau seama de un lucru important: Cu cât mai mult cenzurezi anumite opinii, cu atât mai înverșunat va deveni cenzuratul în a-și promova acele opinii. Și va găsi unde să le exprime, Internetul e mare.

Deci cenzura este o metodă contraproductivă, asta ar trebui să le dea de gândit.

 

Un alt compliment din partea institutului Elie Wiesel adresat persoanelor care promovează mesaje “antisemite” este că acestea emit “judecăți de valoare”.

 

După alte câteva pagini de exemple de postări “antisemite”, raportul critică reacția românească la inaugurarea Mega-Sinagogii din Sighet, localitate în care oficial nu sunt nici măcar o sută de iudei, dar care, din ceva motiv, au nevoie de o uriașă sinagogă, fapt care a alimentat suspiciunile că s-ar putea să revină la proiectul lor, Israel în România.

Raportul menționează “limbaj mult mai dur decât în alte situații” și dau exemplu o propoziție banală, “Au venit jidanii kazari! Încet, încet, ne vor lua locul și Țara!”. Ce este dur în această propoziție? Cuvîntul cu J?

Raportul continuă cu încă niște pagini în care iau la rând comentarii aleatorii de pe Facebook în care apare cuvîntul cu J (Jidan).

Și în sfârșit ajungem la capitolul final, concluzie:

Concluzie

Concluzia e schizofrenică, întrucât mai inainte spuneau că discursul antisemit este în continuă creștere și asta afectează imaginea României, iar acum spun că felul în care societatea românească gestionează antisemitismul este mult îmbunătățit față de anii ’90 sau începutul anilor 2000. E drept, atunci nu existau legile antiromânești.

Concluzia laudă slugile din Guvern, care fac eforturi pentru a știrbi suveranitatea României si libertatea de exprimare a poporului, prin Strategia Guvernamentală de Combatere a Antisemitismului, Discriminării și Discursului Instigator la Ură, precum și organizarea unui comitet interministerial pentru a implementa strategia.

Laudă și slugile din Parlament, care au votat pentru impunerea materiei obligatorii despre holocaust în școli.

Pe lângă aceste laude, raportul critică faptul că funcționarii, polițiștii și magistrații au o “cunoaștere precară” cu privire la infracțiunile de ură și că autoritățile nu iau măsuri să distrugă viața tinerilor naționaliști.

Raportul Elie Wiesel se încheie aici

Lupta noastră continuă!

 

Faptul pozitiv de reținut după lectura raportului este că Românii sunt tot mai conștienți.

Adevărul se răspândește în ciuda cenzurii.

Lipsa de legitimitate a autorităților centrale care demarează strategii de combatere a românismului va fi accentuată de nemulțumirile populare care urmează să crească din cauza crizelor iminente și a politicilor antinaționale. Ofițerii de informații trebuie să ia asta în calcul și să-i informeze pe politicieni, barca nu va rezista furtunii. Faptul că polițiștii au început să oprească tineri că purtau un anumit tricou indică începutul sfârșitului pentru regimul de la București. Prigonirea propriilor cetățeni este semnul care prevestește prăbușirea. O dezghețare a discursului public este necesară dacă regimul vrea să supraviețuiască.

Pentru cei ca noi și pentru toți patrioții va fi mai dificil o vreme, vor fi presiuni mari, șicane și hărțuire. Chiar o vânătoare de vrăjitoare.

Dar răzbind, ajungem la lumină.

Luptând impotriva minciunii, cu condeiul și cuvântul, obținem Biruința.

Așadar dublati-vă eforturile de informare a semenilor, dați mai departe articolul și contribuiți la Marea Renaștere Românească.

Viitorul ne aparține.

24 comments

 1. Exceptional articol👏.
  Totusi hai sa stam stramb si sa judecam drept. Acceptam holocaustul evreilor, condamnam anti-semitismul (Atentie, nu numai evreii sunt semiti, ci si arabii🤐) si judecam logic si de bunsimt: de ce de mii de ani evreii sunt prigoniti de alte semintii, nu neaparat crestine?! Ce le-au facut evreii celorlalte semintii incat au cerut legi de condamnare a antisemitismului, uneori legi cu caracter nazist? Orice efect are o cauza. De ce Talmudul evreilor propovaduieste niste lucruri oribile vis-a-vis de TOATE celelalte semintii de pe pamant si rabinii evrei nu iau nicio atitudine corecta, umana adaptata la timpurile moderne?
  Cand evreii si restul membrilor ONU vor face o asemenea analiza si vor cauta cai de rezolvare se va termina cu ura aceasta de milenii impotriva evreilor.

  • Mai bine să stam drept și să judecăm drept, ce înseamnă holocaust după definiție? Ofrandă religioasă adusă prin ardere completă, în care caz nu putem vorbi de un holocaust al evreilor, ci de un holocaust al japonezilor, la Hiroshima și Nagasaki, eventual un holocaust al Germanilor, la Drezda. Pe site sunt cărti la sectiunea de literatură, oferite gratuit pentru studiu. Jurgen Graf, Robert Butz, citindu-i vei vedea care sunt miturile fondatoare ale idolatriei holocaustice.

   • Corect!👍 Putem aminti si “holocaustul” chinezilor manciurieni comis de japonezi in WWII.

    • Cui îi pasă de manciurieni? Nu vreau să le reduc suferința, dar poți vorbi liber, pro și contra, poți nega sau afirma acel eveniment istoric și nu pățești nimic. Dar dacă vorbești despre holo jidănesc atunci poți face pârnaie,nu ai voie să contești dogma, să pui la îndoiala idolatria holocaustică.

   • Hirosima, Nagasaki=CRIMA JIDANEASCA
    Jazii migrati fugiti ca sobolanii din Europa au facut bomba si au testat pe JAPONIA.
    PIERITI DESPIELITZATZILOR! STOP PROLIFERARII JÄZILOR IN EUROPA!

 2. Este un lucru ce ma deranjeaza grav. Bunica care a plecat la 106 ani ne spunea cum mii de jidani au scapat la Podu Iloaiei, faimosul pogrom insa ei continua cu minciunile. Unul dintre ei mai era inca in viata in anii 2000 si rudele lui Alexa de la Iasi i-au cautat rudele in Israel. Apoi s-au imbogatit peste noapte.

  Nu inteleg de ce nu se spune adevarul.
  Ce au facut cu miile de cadavre caci in cimitirul evreiesc sunt cateva?

  Acum cand batranii au plecat si nimeni nu ii mai poate contrazice ne baga pe gat minciunile lor

 3. Că veni vorba, mai nou în Parcul Trandafirilor din Brașov (mai exact Valea Cetății) a apărut un bust al primului ministru israelian Yitzak Rabin,și este redenumit și parcul. Statuile înaintașilor noștri sunt demolate sau mutate în locuri mai puțin vizibile, măcar dacă îi puneau bustul lui Shimon Peres care ne-a mulțumit pentru salvarea evreilor. Asta e, acum testăm pe propria piele zicala ” pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești ” Am și fotografii,dar nu se pot încărca pe site

 4. Denumirea parcului este ; PARCUL Trandafirilor Rishon LeZion

 5. Jidanii parca o cauta cu lumânarea….. atâta caz fac de “holocaustul lor” încât nu este exclus ca s-o ia pe cocoasa…..au înnebunit o planeta întreaga cu “holocaustul lor”……

  Mài jidanilor, daca nu va place viata in România, carati-va si dati-ne pace !

  Sunteti niste criminali. Au fost asasinati, la ordinele voastre, Marele Mihail Eminescu, Capitanul Corneliu Zelea Codreanu, mii de Preoti si alte mii de ROMÂNI in închisorile cariste si comuniste, la Canal, în Siberia, la rascoala din 1907, la “revolutia” din 1989, etc. etc….

  Românii au fost izgoniti de pe pamânturile lor, ca sa va instalati voi in România, Românie pe care o batjocoriti si o asasinati, si tot voi va dati victime !

  Holocaustul vostru n- a existat. Cifra de 6.000.000. este o licenta poetica…..

  Jidanii care conduc SI Ministerul Învatamântului, trebuie sa includa ( obligatoriu) în programa scolara Genocidul Popoarelor sub jugul comunist jidovesc, Genocid care se ridica la 800.000.000 de victime.

  Pui de napârci ce sunteti !
  Repet :Daca nu va convine viata in România, parasiti-o!
  Lasati-ne sa ne mântuim sufletele !

 6. blestemele sf. Vasile, in rest toti sunt cumparati.

 7. Un articol foarte bine documentat si frumos presarat cu umor. Referitor la cartea lui Nicolare Paulescu “Spitalul…”, vreau sa spun ca ar trebui studiata incepand cu scoala generala. Noi am invatat in scoala despre Rascoala din 1907, minciuni. Din aceasta carte aflam istoria adevarata si anume ca rascoala a fost provocata intentionat de catre jidanime cu scopul de a provoca o revolutie bolsevica. Masele provocate abil de catre agenti evrei bolsevici s-au dezlantuit si numai interventia in forta a armatei a putut sa curme revolta care cuprindea intreaga tara. Daca rascoala reusea, Tara Romaneasca si Moldova deveneau Republica Bolsevica la 1907. Planul jidanesc nu a reusit dar abil au tras concluziile si au perfectionat Revolutia Bolsevica din Rusia, 10 ani mai tarziu. Au fost ucisi 2 mii sau 11 mii de tarani din cauza jidanimii conspirationiste care a impins in fata gloatele de tarani nevinovati. M-am intrebat cum a putut rascoala sa cuprinda Moldova si Tara Romaneasca aproape instantaneu, atunci cand nu era internet, televizor si nici radiou la sate pentru ca nu era electricitate? Este evident ca agenti jidani au plecat cu misiune pe teren in toate directiile ca sa imprastie manifeste sa provoace “rascoala” in data de…(!), de fapt revolutia bolsevica. Cititi cartea si veti intelege istoria cum a fost, si cum actioneaza viermii. Pai dupa ce Paulescu dezvaluie aceste adevaruri, normal ca jidanimea l-a etichetat ca “antisemit”, pentru ca “adevarul” e “antisemit”. https://sitadeasa.files.wordpress.com/2007/11/spitalul-coranul-talmudul-cahalul-francmasoneria.pdf Cine doreste sa afle cum a fost cu holocaustul celor 6 miliarde, are de studiat aici o ampla documentatie “beton” care demoleaza marea minciuna ($$$) istorica. Daca nu stiti engleza, folositi “google translate” care functioneaza superb: https://web.archive.org/web/20190801142704/https://holocaustdeprogrammingcourse.com/

 8. Hristos a înviat!
  Minunat articol! Plin de adevăr! Pur românesc! Ethos original! Inspirat si inspirational! Demn de istoria poporului român!
  “îşi vor pune mâinile pe voi şi vă vor prigoni, dându-vă în sinagogi şi în temniţe, ducându-vă la împăraţi şi la dregători, pentru numele Meu.” Şi veţi fi urâţi de toţi pentru numele Meu.”Luca cap. 21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *