Home / Chestiunea Jidănească / G4 media: “Opiniile despre holocaust nu reprezintă liberă exprimare”

G4 media: “Opiniile despre holocaust nu reprezintă liberă exprimare”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 3, 2022

G4 media: "Opiniile despre holocaust nu reprezintă liberă exprimare"

G4 media: “Opiniile despre holocaust nu reprezintă liberă exprimare”

 

După ce au mestecat-o încontinuu, jurnaliștii de la G4 scuipă democrația prin titlul lor ostentativ, care spune că opiniile despre holocaust nu reprezintă liberă exprimare.

Chiar dacă bunul simț și logica elementară ne spun că o opinie politică este ce este, o opinie politică, G4media și comisarii bolșevici din zilele noastre susțin sus și tare că anumite opinii politice sunt infracțiuni, iar asta înseamnă că nu mai trăim într-o țară liberă.

G4Media(link arhivat):

Destul de frecvent, de fapt întotdeauna, la articolele despre Holocaustul din România am primit comentarii antisemite și unele chiar negaționiste. Mă aștept la astfel de comentarii dar nu le pot accepta, deși au trecut aproape 20 de ani de când adevărul a fost în sfârșit recunoscut, după 60 de ani de sferturi de adevăr și minciuni, prin Raportul Final al Comisiei Internaționale pentru Studierea Holocaustului din România “Elie Wiesel”.

Cu doi ani înaintea publicării Raportului Comisiei Wiesel, guvernul României a adoptat Ordonanța de Urgență 31/2002, care incrimina printre altele, apologia persoanelor condamnate pentru crime de război și crime împotriva omenirii, deci și Ion Antonescu, precum și negarea Holocaustului, OUG fiind ratificată de parlament prin legea 107/2006 și apoi amendată prin legea 217/2015.

Cu alte cuvinte, legea reabilitează deciziile tribunalelor poporului, date de iudeo-bolșevici.

Deși aplicată o singură dată în 20 de ani în chestiunea negării Holocaustului (cazul lui Vasile Zărnescu în 2021), OUG 31/2002 a fost contestată vehement de cei care invocă libertatea de exprimare, considerând-o ca neconstituțională. În fapt, art. 53 al Constituției României prevede: (1) Exercițiul unor drepturi sau al unor libertăți poate fi restrâns numai prin lege și numai dacă se impune, după caz, pentru: apărarea securității naționale, a ordinii, a sănătății ori a moralei publice, a drepturilor și a libertăților cetățenilor; desfășurarea instrucției penale; prevenirea consecințelor unei calamități naturale, ale unui dezastru ori ale unui sinistru deosebit de grav.

Se poate argumenta că negarea Holocaustului încalcă morala publică și este incriminată în mai multe țări europene: Germania, Franța, Italia, Austria, Belgia, Țările de Jos, Ungaria și altele.

Vasile Zărnescu este menționat ca exemplu de caz în care s-a aplicat această lege liberticidă, iar G4media citează Constituția României și spun că negarea holocaustului “încalcă morala publică.”

Oare o încalcă mai mult decât paradele gay?

Incriminarea negării Holocaustului a fost testată de mai multe ori la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) și cea mai importantă decizie a fost Pastörs contra Germania (2019) prin care CEDO a statuat că negarea Holocaustului NU SE BUCURĂ de protecția art. 10 al Convenției Europene a Drepturilor Omului – libertatea de exprimare, fiind echivalată cu incitarea la ură. Curtea a constatat că reclamantul „declarase în mod intenționat neadevăruri pentru a-i defăima pe evrei și pentru a defăima persecuția pe care au suferit-o.” Cu alte cuvinte, acele state membre ale Consiliului Europei care incriminează negarea Holocaustului nu încalcă niciun drept.

E adevărat, nici CEDO, nici CCR nu vor proteja libertatea de exprimare. La CCR s-a invocat excepția de neconstituționalitate pe OUG 31/2002 și au decis că este constituțională, deci regimul nu mai este democratic. Curtea a formulat prin deciziile nr.67/2005, nr. 293/2006 și nr. 37/2009 aprecieri privitoare la netemeinicia susținerilor legate de limitarea unor drepturi fundamentale, întrucât exercitarea acestor drepturi nu implică intoleranță națională sau rasială, adică negarea drepturilor și libertăților altor persoane pe criterii de apartenență națională. Curtea Constituțională a statuat în cuprinsul deciziei nr. 67/2005 că “libertatea, ca principiu fundamental al statului de drept, este temelia tuturor principiilor morale și presupune elaborarea unor asemenea norme de drept care să garanteze tuturor persoanelor să se manifeste potrivit propriilor opțiuni în relațiile cu ceilalți membri ai colectivității. Tocmai de aceea exercitarea unei propagande naționalist-șovine reprezintă, în esență, o manifestare abuzivă a drepturilor și libertăților de mai sus.

Deci trăim în totalitarism, cu legi strâmbe și justiție chioară. Doar opinia publică și ultragiul care ar fi generat de arestarea a sute de tineri naționaliști mai reprezintă o piedică pentru actualul regim antiromânesc. O piedică peste care vor să treacă, lucru vizibil la Marșul Normalității, când poliția a început să oprească adolescenți care purtau tricou cu Corneliu Zelea Codreanu.

Cei care neagă Holocaustul sau care fac apologia celor care l-au comis nu sunt preocupați de adevărul istoric, care este foarte clar: regimul Antonescu a nimicit o partea importantă a evreilor și a romilor din România, pentru simpla lor apartenență etnică, așa cum a făcut și aliatul său Germania nazistă.

Suntem obișnuiți cu jurnaliști care mint cu nerușinare, dar pentru cititorii care nu știu care este adevărul, vă reamintesc:

Regimul Antonescu a salvat sute de mii de iudei, lucru consemnat de Wilhelm Filderman în jurnalul său, unde povestește cum Antonescu dădea pașapoarte în alb jidanilor. Un fel de lista lui Schindler, dar care chiar s-a întâmplat. Apoi Shimon Peres, unul din părinții fondatori ai statului Israel, a mulțumit public României pentru salvarea a 400.000 de iudei de la moarte, exact suma de care Comisia Wiesel ne acuză că i-am holocaustizat.

Shimon Peres este unul dintre părinții fondatori ai Israelului, iar acesta a infirmat teoriile conspiraționiste conform cărora România a holocaustat sute de mii de iudei.

Activenews:

Shimon Peres a spus că nu va uita niciodată că, în perioada cea mai întunecata a istoriei, perioada nazistă, România a ajutat la salvarea a 400.000 de evrei de aici, care au venit în Israel.

„Nu vom uita niciodată că, în perioada cea mai întunecata a istoriei, perioada nazistă, România a ajutat la salvarea a 400.000 de evrei de aici, care au venit în Israel, au ajutat la construirea Israelului, dar, în același timp, nu și-au uitat iubirea pentru România, și-au păstrat cultura românească”, spunea acesta în urmă cu un an la București.

Alt subiect despre care G4Media NU scrie este cazul lui Wilhelm Filderman, iudeu care mărturisește cum Mareșalul Antonescu a dat zeci de mii de pașapoarte în alb pentru a-i scăpa pe iudei.

IonCoja:

 Graţie intervenţiei energice a Mareşalului Antonescu, a fost oprită deportarea a mai mult de 20.000 de evrei din Bucovina
· El a dat paşapoarte în alb, pentru a salva de teroarea nazistă evreii din Ungaria, a căror viaţă era în pericol ;
· Graţie politicii sale, bunurile evreilor au fost puse sub un regim de administrare tranzitorie, care, făcându–le să pară pierdute, le–a asigurat conservarea în scopul restituirii la momentul oportun.

Menţionez acestea pentru a sublinia faptul că Poporul Român, atât cât a avut, chiar în măsură limitată, controlul Ţării, şi–a demonstrat sentimentele de umanitate şi moderaţie politică”.

Acest text, numit de unii Testamentul lui Filderman, este ocultat, ascuns, ignorat şi trecut sub tăcere de toţi aşa–zişii “istorici ai holocaustului”, care şi–au făcut o profesie din a susţine teza holocaustului din România, impunând–o pe principiul “crede şi nu cerceta ! ”

Dacă G4media ar fi avut o brumă de imparțialitate, o urmă de bună credință și conștiința informării corecte a cititorului, ar fi menționat aceste lucruri, fie chiar și cu scopul de a le demonta.

Dar ei nu o fac pentru că urmăresc altceva: Defăimarea României prin învinuire falsă, demonizarea naționalismului și instigarea la ură împotriva Românilor care nu cred în idolatria holocaustică.

Acești oameni îi au în vizor pe evrei și pe romi, adică pe victime, iar prin negarea Holocaustului și apologia celor care l-au comis, în speță Ion Antonescu, declară în mod intenționat neadevăruri pentru a defăima aceste victime și persecuția pe care au suferit-o, adică incitare la ură.

I-aș invita pe acești oameni să se pună în locul puținilor supraviețuitori ai Holocaustului rămași în viață sau a urmașilor lor: ce ar simți dacă ar citi aceste comentarii negaționiste sau apologetice la adresa călăului Antonescu?

Aș râde cu un rânjet diabolic în timp ce-mi frec palmele laolaltă, știind că acești mărturisitori care combat minciuna nu au ce să facă, simțindu-mă triumfător și de neatins,  gândindu-mă la câți bani am tras de pe goyim cu îndemnizațiile de holocaust, bani pe care i-am luat de la gura copiilor români, bani pe care nu i-am meritat, pentru care am spus o poveste înduioșătoare după care am fost felicitat pentru acest curaj și am primit scuzele celor care cică m-au prigonit.

Din punctul meu de vedere o astfel de atitudine reprezintă o întinarea a memoriei sutelor de mii de victime, nevinovate, ale Holocaustului din România și o insultă grosolană la adresa urmașilor acestor victime. Iar așa ceva nu poate fi trecut cu vederea și nicidecum acceptat.

Articolul de pe g4media reprezintă o întinare a memoriei sutelor de mii de Români căzuți victimă bestialității iudeo-bolșevice și o insultă grosolană la toate elitele noastre intelectuale din perioada interbelică, precum și urmașilor lor. Iar așa ceva nu poate fi trecut cu vederea și nicidecum acceptat.

Petru Clej este autorul delirului totalitar de pe G4media, un antiromân notoriu, despre care mai puteti citi aici:

Petru Clej amenință un cetățean american cu arestul pentru afirmația: “România este singura țară în care nu a existat holocaust”

Petru Clej, un ignobil dezinformator

13 comments

 1. Tânărul cu tricoul în cauză este mai bărbat decât toți milițienii din jurul lui!!! TRĂIASCĂ LEGIUNEA, TRAIASCĂ și CĂPITANUL!!!!!!!!

 2. Slugi (G4 media / „Asociatia Group4 Media Freedom & Democracy“ / Dan Tapalagă & trupa) care se vând pe bani pentru ca cei care îi cumpără să scoată cel puţin înmiit alţi bani de la semenii, ţara şi conaţionalii lor, bani de care suntem storşi prin „pensii de Holocaust“ şi alte gheşefturi şi „despăgubiri“ fără număr.
  De exemplu, „Asociaţia“ din spatele G4 media încasează bani de la evreul George Roth, „founding angel“ şi director la „Romanian United Fund“ din SUA, el însuşi eligibil de „pensie de Holocaust“ de la România, după taică-său (care a prestat ceva muncă obligatorie pe lângă Cluj în timpul războiului – în loc să meargă pe front -, mai mult chiulind, de fapt, dar tot l-au ucis după război pe comandantul român al taberei de muncă, drept „pedeapsă“), Roth fiind şi sponsor USR şi coordonator al mişcării neo-marxiste „rezist“ din România (treabă în care l-a însărcinat Gitenstein), după ce a preluat prin 2012 toată echipa tehnică a Fundaţiei Soros din România.
  Iată Asociaţia lui Tapalagă prezentă pe site-ul lui George Roth (Romanian United):
  https://www.romanianunitedfund.org/1557
  E asociaţie cu „venituri“ (de cumpărare de conştiinţă) „Group4 Media Freedom & Democracy“, numai în 2021 primind 1,8 milioane de lei.
  https://www.totalfirme.ro/asociatia-group-4-media-freedom-and-democracy-38512687
  Iată cum ONG-ul lui Tapală apare pe poziţia 14 (alături de alte ONG tovarăşe de luptă neomarxistă, precum evreiasca Freedom House) cerând (şi primind apoi) de la soroşista FDSC „fonduri norvegiene“ de 230.000 de dolari cu un pretins program anti trafic de persoane:
  https://activecitizensfund.ro/wp-content/uploads/2020/11/Apel-3-Cereri-recomandate-pentru-finantare.pdf

  • Gyuri Roth, exact ca si Soros se da ungur uita sa spuna ca ii evreu , pe str. Facliei in Cluj avea o placintarie dupa care a plecat in USA si acum ii consulul Romaniei in L.A. California

   • George Roth spune undeva că tatăl lui, ca evreu, a făcut muncă obligatorie într-o tabară de lânga Cluj, dar că evreii, inclusiv taică-său, puneau nişte romani mai fraieri să facă treaba şi prezenţa pe acolo in numele lor. Şi tot George Roth spune că l-au pedepsit pe comandantul român al taberei, ucigându-l după război, căci ar fi fost aspru cu ei.

 3. George Roth (mecena şi pentru G4 Media şi pentru „rezişti“) mi-a solicitat să ne întâlnim şi, la „şto“, să mă şi înscriu într-o organizaţie a lui (ceea ce n-am făcut), după ce am dezvăluit maxima implicare a lui şi a fiului său în organizarea mişcării «rezist» în România. Eu aflasem doar de transferul unui important director mason de la Fundaţia Soros din România la firma lui, Recognos Romania, dar el a arătat precizat că „le-am luat 8 oameni de la DNT, care au fost nucleul Recognos Romania“, înfiinţată în 2000 şi apoi organizatoare a «ReStart România» by SUA a lui Mark Gitenstein, cunoscută mai târziu ca mişcarea neoprogresistă „rezist“.
  Se văd intervenţiile lui George Roth pe Justiţiarul (link mai jos), dar şi minte foarte mult în alte privinţe, contrazicându-şi astfel multe din precizările anterioare despre sine.
  https://www.justitiarul.ro/inceputurile-miscarii-rezist-programele-restart-si-recrutii-romani-ai-acestora-ii/
  I-am blocat şi contactul cu mine, căci în general minte şi corupe.

 4. La statuia (nemeritată) a lui Ion Antonescu pun umărul tocmai politrucii bolșevici de la G4media și ceilalți de teapa lor. Într-o societate liberă, puteai să dezbați liber, pe bază de argumente, documente istorice, mărturii, etc, absolut orice. Într-o libertate autentică sunt convins că și noi, naționaliștii, ne-am fi clasificat eroii și criminalii conform Adevărului. Așa însă, cu încercarea de a băga pumnul în gura românilor care nu înghit, pe bună dreptate, holocaustul, mai ales în condițiile unui real genocid iudeo-bolșevic îndreptat fără echivoc împotriva națiunii române, apare firesc reacțiunea. Iar un criminal al României care a fost Ion Antonescu (prigoana lui împotriva legionarilor a întrecut-o chiar pe cea a lui Carol al doilea) este în mod eronat susținut și apărat de naționaliștii români. Care de exemplu reclamă rejudecarea procesului din 1946, în speranța reabilitării și achitării post-mortem a lui Ion Antonescu și a colaboratorilor săi. De acord cu rejudecarea procesului, în scopul de a anula sentințele nedrepte nu pentru Ion Antonescu (pe care probabil și un tribunal ne-bolșevic l-ar fi condamnat la moarte) ci pentru Horia Sima de pildă. Care, și cu “ajutorul” dat de depoziția lui Ion Antonescu, a fost încadrat ca și criminal de război și condamnat la moarte! Ion Antonescu este o țintă falsă. Securiștii de ieri și de azi își freacă mâinile de bucurie. Mizeria “Pe marginea prăpastiei”, o adevărată Evanghelie a Securității, este mai nocivă decât toate deșeurile propagandistice jidovești. Datorită propagandei securiste și nu lui EW neapărat sunt români, chiar cu părul alb, care știu ei că “legionarii i-au omorât și pe Antonescu (!!) și pe Constantin Tănase!! (“Actorul și sălbaticii”). Români care sunt gata să se ia de piept cu autoritățile pentru o statuie a lui Ion Antonescu dar nu ar mișca un deget pentru memoria Comandantului Horia Sima sau orice alt lider legionar din acea perioadă (cel mult, nostalgicii ceaușiști, căci ei sunt în majoritate adepții cultului lui Antonescu, sunt mai “concilianți” cu ML spunând că “mda, Mișcarea Legionară a fost cât de cât bună pe vremea lui Codreanu, dar a stricat-o Sima cu derbedeii lui domle’!”). Nu vom putea câștiga războiul cultural dacă nu ne facem mai întâi curățenie în propria ogradă. Cât timp există înverșunarea pentru amplasarea busturilor lui Antonescu, susținută inclusiv de bătrâni comuniști gen Cristoiu, dar nu există nici 0% preocuparea pentru un bust al Comandantului în comuna Mândra din Făgăraș, cât timp apar cu duiumul articole în presa naționalistă (vezi revista Art-Emis) despre “Antonescu vs. rebeliunea legionară”, cât timp un istoric ca Gică Manole (adept al teoriei Antonescu băiat bun, Sima și “derbedeii” lui băieții răi) este așa apreciat, vom bate cel mult pasul pe loc. Iar memoria Gărzii de Fier, singura rază de lumină în acea perioadă întunecată pentru România, va rămâne în continuare distorsionată în conștiința celor mai mulți români.

 5. Alexandru Balcu

  Sunt, total, de acord cu mesajul Domniei Voastre. Acesta este ADEVARUL. FELICITARI !

 6. Stiati ca Hezbollah a impanzit spatiul aerian al Israelului cu drone mici de i-a innebunit pe israelieni ???

  postarea mea ca raspuns :

  Sper să se potolească nemernicii de la Elie Wiesel
  7 august 2022|Textele altora
  caroline gunderode
  401 aprobate
  google.bex
  caroline.gunderode@gmail.com
  109.133.42.42 Excelent articol!
  Multumiri si felicitari pentru prezentare!
  Sper ca institutul Elie Wiesel sa se potoleasca din haituirea romanilor nevinovati care cer respectarea istoriei adevarate stiintifice !
  Cu dronele astea mici, eliberarea romanilor de sub teroristii institutului ce poarta numele providential al megaescrocului international , Elie Dihor (Wiesel in germana inseamna DIHOR , nevastuica etc si inseamna si TURNATOR care ciripeste la securitate, etc)!!!
  Deci cu dronele astea mici, bunkerul skonksului devine foarte vulnerabil! NOTA BENE !

  Mai ales ca terorismul lor actual s-a intensificat rau de tot si miroase ca un dihor – propun deci sa-si ia singuri masurile necesare si sa se potoleasca, vazandu-si si intelegandu-si imposibilitatile senzatiei de a-tot-puternicie care -i domina si ii orbeste caci nu-i deloc imposibil ca goiii astia prosti , sa ne trezim si sa le platim pe cinste terorismele la care ne-au supus intr-una cu legile lor aberante, haituindu-ne la batranete inaintata, prin tribunale, !

 7. „Pandemie perpetua” – vom avea pandemie totdeauna!

  Un studiu Peer-Riewed arată că injecțiile/vaxinurile ajută la răspândirea Omicron

  “Πανδημία” για πάντα: μια Peer-Riewed μελέτη δείχνει ότι οι ενέσεις βοηθούν στην εξάπλωση της Omicron. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
  https://tasthyras.wordpress.com/2022/08/15/%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-peer-riewed-%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%84%ce%b7-%ce%b4%ce%b5/#more-55664

  O echipă de 19 oameni de știință din Marea Britanie a publicat un document de cercetare în care explică de ce țările cu cele mai mari rate de vaccinare au cel mai mare număr din ceea ce ei numesc „infecții recurente”, precum și reinfectarea cu alte mutații SARS-CoV-2:
  https://www.science.org/doi/10.1126/science.abq1841

  Articolul de cercetare în cauză, publicat pe 14 iunie 2022 în revista științifică Science, a fost vizualizat/descarcat de aproape 300.000 de ori în câteva luni.
  Acest lucru este foarte neobișnuit pentru un studiu științific tehnic, extrem de codensat scris.

  Dă clic pentru a accesa science.abq1841.pdf

  Nu putem decât să ne asumăm motivul pertinent pentru care atât de mulți oameni l-au citit.
  Dar ceea ce sugerează acest studiu – pe care mulți clinicieni și cercetători și-au exprimat îngrijorarea – este că „vaccinurile” ARNm COVID-19, precum și dozele de rapel pot face ca răspunsul nostru imun să fie mai puțin eficient împotriva mutației Omicron a virusului.

  Dacă acest lucru este corect, înseamnă că „vaccinul” în sine duce la o răspândire pe scara largă a infecției. În loc să oprească virusul, se pare că programele de vaccinare mARN din întreaga lume răspândesc cu viteza virusul.

  Utilizarea frecventă a „vaccinului” duce la rate mai mari de infectare

  După cum subliniază oamenii de știință britanici, țările cu rate mai mari de utilizare a vaccinului prezintă un număr mai mare de infecții primare și reinfectări frecvente cu SARS-CoV-2.
  În schimb, în regiunile în care campaniile de vaccinare nu au fost puse în aplicare pe scară largă – inclusiv majoritatea țărilor de pe continentul african – oamenii nu sunt infectați.

  Observati aici pe harta procentajul de infectări versus acoperirea vaccinală.
  Cu roșu sunt reprezentate țările cel mai puțin „vaccinate”.
  Sursă: Tabloul de bord al OMS

  Analizând motivele pentru care populațiile cele mai intens vaccinate au cele mai multe infecții cu Omicron, studiul de față s-a axat pe studiul cadrelor medicale:
  Personalul medical căruia i s-au administrat din timp cele două doze de vaccinuri ARNm și apoi a primit o doză de rapel au fost expuse infectarii de două ori mai mult.

  Pentru a afla ce se întâmplă la nivel celular cu acești profesioniști din domeniul sănătății vaccinați, oamenii de știință au monitorizat îndeaproape diferitele tipuri de imunoglobulină din sângele participanților.

  Imunoglobulina (Ig), cunoscută și sub numele de anticorp (Ab), detectează viruși, bacterii și altele asemenea și determină sistemul imunitar să răspundă în mod corespunzător.
  Oamenii de știință au identificat mai multe tipuri de imunoglobuline, fiecare dintre acestea ghidând răspunsul imun într-un mod diferit pentru diferite faze și tipuri de infecție.

  IgG4, un răspuns de toleranță imună

  IgG4 este forma de imunoglobulină care declanșează un răspuns de toleranță la sistemul imunitar, pentru patogeneza la care ați fost expus în mod repetat ca sa nu fiti afectat de o reacție inflamatorie. Acest lucru este bun dacă încercam să avem răspunsul imun la unele alimente, de exemplu. Dar nu este genul de răspuns imun pe care vaccinurile covid-19 au fost concepute să-l creeze.

  Apicultorii, atunci când sunt mușcați în mod repetat de albine în timpul muncii lor, creează un „răspuns IgG4” la atacul asupra sistemului lor imunitar.
  Practic, organismul lor învață că otrava albinelor nu este periculoasă, iar răspunsul lor imun la veninul de albine devine un răspuns IgG4, astfel încât să poată suporta mușcături/intepaturi.
  În timp ce veninul de albine în sine nu va dăuna organismului, reacția inflamatorie a organismului însuși poate fi periculoasă.
  Dacă organismul sufera o inflamatie și dezvoltă o reacție generalizată în care inflamația însăși pune în pericol respirația persoanei, răspunsul imun poate fi fatal.

  Mai multe doze de vaccin duc la o rata mai mare de infecție cu
  COVID-19

  Acest studiu demonstrează exact modul în care dozele de vaccin repetate determină oamenii să fie mai susceptibili a fi infectati cu COVID-19.
  Dozele inițiale ale vaccinului au cauzat răspunsuri imune inflamatorii clasice.
  Inflamația este o parte fundamentală a răspunsului imun (la un vaccin sau la o infecție) și este responsabilă pentru cea mai mare parte a ceea ce simți atunci când ești bolnav: febră, dureri, letargie etc.
  Această inflamație este motivul pentru care s-ar putea să vă simțiți rău dacă primiți un vaccin antigripal și pentru care vaccinul anti-COVID-19 a devenit celebru pentru că îi face pe oameni să se simtă atât de rău timp de câteva zile.
  Corpul tau produce un raspuns inflamator la proteinele spike COVID-19.

  Dar ce se întâmplă cu organismul după ce ai primit două doze de vaccin și apoi ți se administrează o a treia doza?
  Oamenii de știință au descoperit că primirea dozelor succesive de vaccin ARNm încep să se obișnuiască sau să desensibilizeze subiecții cu proteinele spike COVID-19, transferând răspunsul lor imun pentru a fi dominat de forma IgG4, care, în esență, învață organismul să tolereze proteinele spike.

  Un alt tip de protecție?

  Răspunsul imun al participanților la vaxinarea cu COVID-19 a fost practic oprit, ceea ce i-a făcut și mai vulnerabili la infecție și mai puțin susceptibili să reacționeze la aceasta decât cei care nu au fost niciodată vaccinați.

  Când ești expus în mod repetat la o răceală sau la orice alt virus, intalnit în timpul vieții tale, ceea ce se întâmplă prin expunerea ta fizică, nu dezvolta toleranță la raceala, ci organismul tău luptă împotriva ei fără să știi. Corpul tau foloseste raspunsul imun normal care lupta impotriva bolilor, dar, atata timp cat recunoaste agentul infectios, nu vei avea simptome de inflamatie.
  De aceea, atunci când sunteți expus în mod natural la multe boli, atunci aveți imunitate pe tot parcursul vieții.

  În schimb, acest nou studiu arată că injecțiile/vaxinurile repetate cu ARNm și injecțiile de rapel împotriva COVID-19 produc un răspuns de toleranță, ca și cum ar fi injecții alergice. Ele obișnuiesc corpul cu virusul, astfel încât să nu-l mai recunoasca ca fiind ceva periculos.

  Un alt studiu,
  https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.07.05.22277189v1
  care a fost publicat în iulie de o echipă de peste 20 de oameni de știință germani, a confirmat în mod independent că injecțiile/vaxinurile succesive și dozele de rapel împotriva COVID-19 transformă răspunsul imun din clasa protectoare a răspunsului IgG intr-o maniera care va tolera virusul.

  În același timp, crearea acestei toleranțe cauzate de vaccin nu însemna că indivizii răman neprotejați.

  Menținerea oamenilor in boala

  Astfel, vaccinul și dozele de rapel au ajuns să facă opusul a ceea ce trebuiau să facă: să împiedice oamenii să se îmbolnăvească.
  Dar a fost acesta vreodată un obiectiv realist?
  SARS-CoV-2 seamănă cu coronavirusurile endemice asociate. La fel ca răceala obișnuită, se pare că SARS-CoV-2 nu va dispărea, că nimeni nu o poate evita la nesfârșit și că va continua să evolueze.

  https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMc2206576

  Pe de o parte, acest studiu sugerează că vaccinurile „ajută” sistemul imunitar al organismului să nu exagereze cu virusul.
  Virusul în sine nu ucide oamenii –

  https://www.researchsquare.com/article/rs-612103/v1

  interacțiunea virusului cu sistemul imunitar al pacienților este cea care provoca infecții grave și uneori fatale, deoarece sistemul imunitar a exagerat la contactul cu un nou virus.

  Pe de altă parte, imunitatea dobândită în mod natural pare să fie mai puternică decât imunitatea dobândită prin vaccinare, iar riscurile vaccinurilor în sine, în special pentru tineri, sugerează că riscurile vaccinării depășesc cu mult beneficiile.

  https://www.theepochtimes.com/covid-vaccine-injuries-quietly-being-compensated-around-the-world-are-you-eligible_4632576.html

  https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.03.06.21253051v1

  Dacă persoanele vaccinate se infecteaza acum rapid cu virusul, si au reacții ușoare, se intampla deoarece sistemul lor imunitar le spune să tolereze virusul.
  Dar vaccinările de rapel nu au fost niciodată necesare pentru a produce o toleranță: studiul a arătat că indivizii au început să dezvolte toleranță după doar două doze.
  Este posibil ca vaccinurile să fi ajutat la desensibilizarea populației la răspunsurile imune inflamatorii dăunătoare la COVID-19.

  Nu mai există niciun motiv și nicio justificare științifică pentru a continua „programul de vaccinare”.

  Sursa:

  https://www.theepochtimes.com/new-science-shows-vaccines-help-omicron-spread-peer-reviewed-study_4645812.html

  Data publicării: 14.08.2022
  Oameni de știință pentru sănătate și libertate E.Y.E.
  https://www.eyewideopen.org/?p=4131

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *