Home / Chestiunea Jidănească / Petru Clej amenință un cetățean american cu arestul pentru afirmația: “România este singura țară în care nu a existat holocaust”

Petru Clej amenință un cetățean american cu arestul pentru afirmația: “România este singura țară în care nu a existat holocaust”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 30, 2021

Petru Clej conversând pe email cu oameni pe care îi amenință cu arestul

Publicăm la rugămintea lui Robert Horvath-Deva, care mi-a trimis acest schimb de replici: 

Industria Holocaustului
Bucuresti
Romania
Directia : Cozi de topor.

Domnule Clej,

Romania este singura tara in care nu a existat Holocaust. Si daca tu si ai tai sunteti in viata, se datoreste Maresalui Antonescu ! Sunt cetatean al unei tari  unde libertatea de exprimare, este garantata de Constitutie.

*

Domnule Horvath,

Ari incalcat repetat Legea LEGIONARA si am contactat procuratura Romaniei cerand sa-si faca datoria si sa emita un mandat de arestare international impotriva dumneavoastra. .Va dau doar exemplul lui David Irving, cetatean britanic, arestat, judecat si condamnat la inchisoare in Austria.Si eu, domnule Horvath, sunt cetatean britanic, dar asta nu inseamna ca nu respect legile din Romania, tara in care pretindeti ca v-ati nascut. Sa nu credeti ca odata nu veti da socoteala pentru acest negationsim abject.
P.CLEJ
TV ACUM

*

O VESTE TERIBILA PENTRU INCHIZITIA CARE SUGRUMA ROMANIA!

Sunt liber !!!

Si nesilit de nimeni , declar in numele tuturor  : ROMANII NU I-AU TRIMES PE EVREI LA HOLOCAUST ….CI I-AU SALVAT DELA HOLOCAUST !
Devartes Film International
New York
S.U.A

*

Nota Redacției: Apreciem curajul domnului Robert Horvath, care mărturisește un adevăr interzis prin lege. În ceea ce privește textul lui Petru Clej, dacă într-adevăr lui îi aparține textul, acesta reflectă nevrozia ignobilului dezinformator.

3 comments

  1. Petru Clej este o javra! Petru Clej este un antiroman, un obraznic. Evident ca nu a sesizat nicio procuratura si daca ar fi sesizat-o (desi nu cred), procuratura nu ar fi luat in seama sesizarea sa (procurorul poate decide sa nu inceapa urmarirea penala, dar prostovanul asta neomarxisti habar nu are). Atat de prost este Petru Clej incat poate crede ca procuratura ar putea sa urmareasca penal pe cineva care neaga holocaustul din SUA (unde este legal, ca si in Marea Britanie).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *