Home / Actualitate / Revelion 2023 – 2024 vine ANUL BIRUINȚEI

Revelion 2023 – 2024 vine ANUL BIRUINȚEI

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Decembrie 31, 2023

Revelion 2023 - 2024 vine ANUL BIRUINȚEI

 

Revelion 2023 – 2024 vine ANUL BIRUINȚEI

A mai trecut un an și încă ce an! Supranumit “Anul Românismului”, marcat de o intensificare a fenomenului de trezire națională, 2023 a fost un an pregătitor pentru biruința ce va să vie.

Teroriștii bolșevici și urmașii lor actuali, cu resurse financiare aproape nelimitate, cu capacitate de trafic de influență, lobby politic, cu ajutor extern în intimidarea autorităților române, încearcă să șteargă memoria celor mai buni români ai secolului trecut.

Încercând asta, se lovesc de un zid viu.

Conștiința națională a atins masa critică. Ea a început să se manifeste.

Scriam aceste cuvinte cu ocazia revelionului anului trecut. Forțele care s-au pus în mișcare sunt dincolo de trup, ele nu pot fi oprite prin mijloace materiale. “Ne vom întoarce într-o zi” a devenit o realitate. Numărul nostru crește. Eroii neamului sunt prezenți alături de noi, avem o armată de sfinți care veghează asupra noastră.

Când spun că vine ANUL BIRUINȚEI, unii mă vor întreba la ce biruință mă refer, gândindu-se în paradigma sistemului electoral și a alegerilor ce vor veni.

Evident că NU mă refer la o biruință politică, fiind conștient de natura controlată a anumitei opoziții, biruința la care mă refer este de natură spirituală. Conștiința se ridică, se manifestă tot mai intensiv. Apar mai multe site-uri, mai multe emisiuni, mai multe personalități care ies în față și vorbesc fără frică.

Tot ce trebuie să facem este să continuăm să ne facem datoria sfântă față de Adevăr și față de Sângele care ne curge prin vene. Să o facem în fiecare zi și să o facem fără frică. Așa câștigăm.

Voi sunteți eroii din linia întâi a războiului cultural

Prin activitatea voastră zilnică, prin felul în care acționați pentru promovarea adevărului, spaima a intrat în dictatori. Această spaimă a generat legi care încalcă cele mai elementare drepturi, prin care vor să interzică elogierea trecutului glorios și rostirea adevărului istoric sub pretextul antisemitismului.

Legile nu le-a fost de ajuns, au introdus o materie întreagă obligatorie în școli, intitulată Istoria Evreilor. Holocaustul și au trecut la implementarea strategiei de combatere a românismului pe 2021-2023, demarând un amplu proces de teroare și reeducare națională.

Trezirea este doar primul pas. Destinul îți cere mai mult decât să te trezești.

Te-ai născut, ai venit pe acest pământ cu o misiune istorică. Pentru a înscrie victoria finală trebuie să ajungi un meșter Manole, zidind parte din ființa ta la temelia României de mâine. Împlinirea acestui destin prin jertfă îi asigură dăinuirea și îți asigură un loc de glorie în istoria națională. Studiază istoria, dar nu te rezuma la studiu. Începe să o scrii.

Cu fiecare adevăr incorect politic pe care-l rostești, cu fiecare informație ce nu se învață la școală pe care o împărtășești, cu fiecare carte interzisă pe care o faci să circule, rostogolești un bulgăre de zăpadă pe o pantă abruptă. Stârnești avalanșa.

Tu ești în mijlocul schimbării.

Tu faci schimbarea.

Cu mentalitate de învingător, cu credință în Dumnezeu și în dreptatea cauzei tale, asumă-ți misiunea divină cu care te-ai născut.

ANUL ROMÂNISMULUI 2023

Revelionul 2023-2024

După agitația acestui an și succesiunea rapidă de evenimente, meriți o zi în care să sărbătorești și să-ți aduni forțele.

Pregătește arsenalul, cât mai multe artificii, bubuie să se-audă!

Umple cerul cu lumini!

Să fie-un hohotit şi-un chiu din ceruri până-n iad!

Demonstrează-le poponarilor de la USR că nu vor reuși niciodată să interzică petardele.*

Sună-ți familia, prietenii, rudele, foștii colegi, cunoștințele de pe internet, chiar oamenii cu care nu ai mai vorbit de luni sau ani de zile, sună-i azi și urează-le la mulți ani.

Începe anul împărțind voie bună și Dumnezeu te va binecuvânta.

ANUL ROMÂNISMULUI 2023

ANUL BIRUINȚEI 2024

După mai mult de o jumătate de secol de prigoane și trei decenii de adormire, Românul se dezmeticește din somn și privește în jur.

Tara-i invadată de imigranți, sunt pedofili care pătrund în școli și țin lecții copiilor, filme pornografice se difuzează la Muzeul Țăranului Român, marile orașe găzduiesc parade an(u)ale.

Românul strânge din ochi de durere, privirea-i e înlăcrimată.

În fața lui se desfășoară un spectacol grotesc, guverne, consilii locale, majorități parlamentare, toți și toate slugi nevertebrate la stăpâni străini. Plăci date jos, statui dărâmate, străzi redenumite, memoria celor mai buni români ai secolului trecut, întinată de urmașii torționarilor lor. Binele e făcut rău și răul prezentat ca bine într-o inversiune satanică. Teroriști culturali traumatizează semenii, îi taie împrejur la creier, îi determină să se autocenzureze, să se ascundă, să le fie rușine că sunt români și că au un trecut.

Românul trezit geme de durere, scrâșnind din dinți.

Se uită peste munți, prin văi, pe dealuri, la câmpie, în orașe, vede cum pământul nu mai aparține românilor, fabricile s-au înstrăinat sau au fost vândute pe fier vechi, bogățiile subsolului sunt date altora de slugi în costume, trădători care semnează amanetarea viitorului pentru treizeci de arginți în plus.

Inima Românului trezit bate ca o tobă de război. Durerea sfâșietoare începe să fie transmutată în determinare. Focul interior arde ca văpaia unui rug aprins.

Românul se ridică.

În mâna stângă ia condeiul. De nicăieri apar stafii luminoase în jurul lui, plutind în aerul încărcat cu energie. Câteva figuri se disting în zborul lor vârtej. Apare Mircea Vulcănescu cu un zâmbet blând de sfânt. Iată-l pe Radu Gyr în urma sa, cu un surâs nebiruit. Uite-l și pe Ion Moța, cu chipul său senin de înger jertfelnic. Lângă el, Vasile Marin gesticulează spre o altă apariție care seamănă cu Ion Banea, cei doi parcă poartă o conversație. Cu o desagă de fum în spate, apariția lui Badea Cârțan avansează alături de restul. Nu contează timpul, Avram Iancu este alături de Ion Antonescu, Horia zboară lângă Ștefan, urmați de Vlad Țepeș și Nicolae Paulescu. Undeva mai în față, Nae Ionescu este încolonat de Mircea Eliade și Lucian Blaga. Deasupra celorlalte spirite, incandescent în strălucire, plutește Mihai Eminescu, care n-a murit vreodată, ci s-a suit în egregorul românesc.

Românul trezit îsi adună forțele interioare, adresând în sinea lui rugăciunea unui dac.

Un fulger dublu despică orizontul îndepărtat.

Norii grei de deasupra se agită într-un sunet adânc, ca bolovani rostogolindu-se. Este cel mai întunecat înainte de răsărit.

Românul trezit devine pe deplin conștient de misiunea sa și cu mâna dreaptă apucă sabia.

Ca la un semnal, sute de mii de stafii apar în urma Românului, întinzându-se cât vezi cu ochii, o armată ca mugurii de primăvară. Românul se oprește. În fața sa, ca un stejar, apare Căpitanul, cu privirea lui profundă, care sfredelește limitele spațiului și ale timpului.

“Salut pe cei ce merg spre marea biruință legionară!”

Un braț eteric se ridică spre cer și norii grei sunt risipiți de razele aprinse ale soarelui sfânt ce-a răsărit.

Românul pășește spre orizontul împlinirii, conștient, determinat, stăpân pe sine. Așa pășește Românul trezit, cu voință de fier și credință aprinsă în Dumnezeul neamului său, cu condeiul într-o mână și sabia în cealaltă. Cei ce cred că-l pot învinge, ca și cei ce cred că-l pot cumpăra, se vor convinge în curând, dar prea târziu, că s-au înșelat.

Românul ești tu, iar acesta este anul tău.

Sterie CIUMETTI

*Motivul real pentru care cei de la USR vor să interzică petardele este ombilical legat de natura globalisto-progresistă a USR-ului, fiind eminamente un partid anti-trezire. Petarda îți atrage atenția, ai auzit un zgomot puternic și pentru o clipă se ridică ceața vieții cotidiene. Useristul drogat cu iluzii, moleșit de căldura din casă, absorbit în bula lui, brusc este trezit chiar și pentru o secundă. Forțat să perceapă realitatea, obligat să iasă din zona de confort auditiv, reacția lui este să atace, ca o fiară. Să înjure pe cei care i-au întrerupt halucinația.

An nou fericit!

8 comments

 1. Azurana Mărgărit

  La mulți ani, bravă redacție! Să vă dea Dumnezeu sănătate, fericire, belșug și împlinire sufletească în Noul An.
  Zorii Victoriei sunt aproape. Să fim atenți și vigilenți până la capăt, să credem cu tărie că acest popor, în aceste vremuri grele, are o mare misiune spirituală și că și-o va îndeplini cu demnitate. Orice ne pot lua, viața sănătatea, libertatea, poziția socială, averea, ne pot discredita, înjosi dar credința în Dumnezeu și demnitatea NU NE-O POATE LUA NIMENI NICIODATĂ. DEMNITATEA NU POATE FI DECÂT CEDATĂ.
  Să fim conștienți că cea mai neagră oră a nopții este cea de dinaintea ivirii zorilor.
  Să ne ajute Dumnezeu pe toți cei cu inima curată, iubitori de neam și de patrie.

 2. La mulți ani! Cu Dumnezeu înainte!

 3. SA TRAITI VOI , URMASII LEGIUNII SI AI CAPITANULUI, CA SA LE TINETI VESNICA LOR FLACARA MEREU APRINSA IN SUFLETELE NOASTRE SI ALE INTREGULUI NEAM ROMANESC !

  VA DORESC UN AN NOU CU AUTODEPASIRE CONTINUA SI CU PLENITUDINEA SUFLETULUI ATOTBIRUITOR !

  ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU !
  RODICA

 4. Injecția finală

  Anul Nou să vă aducă
  Concentrate ca’ntr’o nucă
  Daruri mari și bucurii

  Să aveți mai mulți copii
  Ai voștri sau înfiați
  Sau măcar sa’i ajutați
  Pe orfani și disperați

  Ei sunt marii împărați
  Pentru noi surori și frați

  Astfel porunca divină
  Creșteți și vă înmulțiți
  O împliniți în lumină
  Și veți trăi fericiți
  Intr’o vesnică grădină

  La Mulți Ani cu sănătate
  Și cele mai bune roade !

 5. La Mulţi Ani! Multe împliniri şi victorii camaraderești!

 6. La Multi si Binecuvântati Ani frate Sterie si redactiei Incorect politic ! ❤️

  La Multi Ani si Binecuvântati Ani frati români de pe toate meleagurile !❤️

  Sā dea DOMNUL sa ne mântuim cu totii !

 7. Articol monumental! Sincere felicitari! Cu pemisiunea autorului, eu i-as mai pomeni la corifeii romanismului pe Mihai Viteazul, Tudor Vladimirescu, Petre Tutea, pe parintele Iustin Parvu, pe Nicoleta Nicolescu, pe Gheorghe Jimboiu, pe Elisabeta Rizea, chiar si pe Nicolae Ceausescu, care este un erou-martir al neamului romanesc si putina lume stie, a fost un simpatizant al miscarii legionare.
  La multi ani tuturor camarazilor!
  Si multa hotarare si curaj! Ca lupta nu mai poate fi nici evitata nici amanata.

 8. Părerea mea e că sunteți tare naivi. Poate mi-au scăpat mie protestele masive contra introducerii istoriei jidanilor în manual, care s-au finalizat cu eliminarea ei.Sau contra negrilor care ne-au năpădit, de-i vezi peste tot. Irlandezii au protestat un pic contra imigrației, guvernul i-a potolit tăind ajutoarele pentru refugiați (ucrainieni!) și gata s-au cumințit. Dar puteți să fiți siguri că de mers la moarte pentru jidani tot or să meargă cu entuziasm. Tocmai ce-am văzut la televizor (Digi24, desigur), pe unul (menționat ca “fost [ceva] în armata israeliană”) care mânca rahat despre ce grozavă e armata israeliană și cum se teme Libanul de ea. Vă dați seama că e de-a dreptul pe față…
  Nu m-am uitat pentru că n-aș fi suportat, si oricum n-am prins de la început, dar sunt convins că a băgat pe acplo și gogosi din alea de genul “noi luptăm aici pentru voi, trebuie să ne lingeți….”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *