Home / Educativ / Europa și România în anul 2050

Europa și România în anul 2050

Claudiu Egregor
Incorect Politic
Ianuarie 4, 2024

Europa și România în anul 2050

Este anul 2050 în Europa. Adolf Hitler a fost reabilitat. Regimurile democratice occidentale s-au prăbușit sub propria greutate. Factorii au fost multipli, de la iresponsabila imigrație non-europeană la otrăvirea nebunească a copiilor cu LGBTistm, totul pe un fundal de manipulare mediatică și sfidare constantă a voinței populare din partea așa-zișilor aleși. Nu aveau cum să reziste.

Acum Europa prosperă sub autocrațiile naționale, relațiile comerciale dintre state s-au menținut și dezvoltat, imigranții non-europeni au fost deportați, iar mișcările extremiste LGBT au fost scoase înafara legii. S-a închis robinetul finanțărilor soroșiste, mediul academic a fost recucerit de elite autentice. Intelectuali reali au răsărit, profesori patrioți și conștienți de importanța firescului și a legilor naturale. Muncitori din salubritate sau livratori de mâncare, ingineri, medici și avocați, acum toți erau de aceeași rasă și fiecare dintre ei era plătit decent, în funcție de munca depusă, dar putându-și permite un trai demn indiferent de categoria socială.

Statuia de bronz a Fuhrerului trona în piața principală din Berlin în timp ce Cosmin se deplasa spre aeroport, unde au dispărut filtrele de securitate și terminalul a revenit la cum era înainte de acel 11 septembrie. Evenimentul 9/11 este astăzi prezentat în cărțile de istorie ca un complot SUA-Mossad pentru a justifica războaie externe pentru interesele statului sionist Israel. Lumea pare că în sfârșit s-a întors la normalitate, promovând adevărul atât în manuale, cât și în presă. Apropo de presă, sediile trusturilor media principale au fost ocupate în timpul revoluțiilor naționale, apoi rechiziționate de noile regimuri care au transformat uriașul aparat de manipulare colectivă într-un motor de trezire a conștiințelor naționale, mereu motivând omul spre excelență, spre depășirea limitelor și realizarea potențialului sângelui sacru din vene.

Călătoria nu a durat mult, Cosmin a aterizat în România anului 2050 cu un zâmbet plin de speranță. Oamenii l-au primit cu căldură, deschidere sufletească și dragoste frățească. Cerșetorii Bucureștiului de altă dată, țiganii combinatori, șmecherașii țepari și rechinii erau o amintire tot mai veche, din vremuri negre, de dinaintea Transferului. Transferul era planul demografic al autocrației românești pentru sporirea natalității prin două direcții; 1) Deportara țiganilor și a altor indezirabili și 2) Sponsorizarea întoarcerii milioanelor de români plecați, subvenții pentru case în cazul tinerilor căsătoriți, ajutoare suplimentare pentru copii, totul posibil după confiscarea averilor ilicite ale politicienilor și tăierea pensiilor speciale ale magistraților.

Este anul 2050 în România, străzile sunt curate, oamenii politicoși, industria repornită, fabricile vechi redeschise, altele noi construite, minele de cărbune și de aur au fost redeschise, minerii puși înapoi în drepturi. După revoluția naționalistă din 2027, România a devenit tot mai independentă din punct de vedere economic, an de an. Datoriile externe au fost plătite integral în 2040, iar astăzi putem vorbi despre o suveranitate reală.

Trecând prin fosta Piață a Universității, redenumită astăzi Piața Corneliu Zelea Codreanu, Cosmin dădea din cap aprobator. Liceul din zonă era denumit după martirul Mircea Vulcănescu. Cosmin admira statuile marilor personalități din istoria și cultura românească, dispuși după vechime de-a lungul străzii Mihai Șerban. Îl admira pe Mihai Eminescu, Octavian Goga, Vasile Conta, Atanasie Hâciu și alți apărători ai intereselor naționale din secolele trecute, dar cel mai mult îl impresiona strălucirea statuilor noi, din marmură șlefuită, dintre care se remarcă chipul sever al colonelului Vasile Zărnescu, unul din luptătorii revoluționari de dinainte de eliberare.

Intrând pe bulevardul Gheorghe Funar, trecând de Scoala Națională “Ionuț Țene”, Cosmin se îndrepta spre sediul Televiziunii Naționale “Marvin Calistrat Atudorei”. Urma să participe la episodul 1488 din emisiunea “Destin Demografic”, găzduită de George Grasu, bucureștean și luptător în revoluția din 2027. Populația țării a atins 33 de milioane, țărănimea este intactă, satele repopulate, multe elemente care acum câteva decenii erau în colaps sunt astăzi trepte refăcute, pe care poporul român urcă spre adevărata epocă de aur.

Alt invitat special este Grațian Lupu, director al Facultății de Științe Politice și Studii de Securitate “Corvin Lupu”, care săptămâna trecută a ținut o conferință la Centrul Cultural “Tiberiu Domozină”, depănând amintiri din activitatea Ligii Naționale “Cornel-Dan Niculae”, un institut de utilitate publică ce se ocupă cu cercetarea istorică și reabilitarea personalităților românești denigrate în trecutul antiromânesc din intervalul 1990-2027. Munca aceasta de reabilitare a avut începuturi favorabile la clădirea Redacției Certitudinea, de pe bulevardul Miron Manega, chiar după revoluția din 2027. La acea primă ședință s-a decis înființarea Consiliului Național al Combaterii Antiromânismului “Ioan Roșca”, institut ce și-a încheiat activitatea la zece ani după revoluție, când minoritățile ostile României nu mai existau și nu mai erau admise în țară.

În primii ani de după revoluție, Cosmin ține minte cum autoritățile au dinamitat statuile trădătorilor care au contribuit la acel 23 august teribil și care la multe decenii după tragicul eveniment au fost în continuare percepuți ca personalități valoroase, în timp ce legionarii erau denigrați de toate regimurile. Chipurile lui Brătianu, Maniu, regele Mihai, Titulescu și ceilalți iudeo-anglofili au fost topite și din statuile vechi au fost sculptate altele noi, înfățișând revoluționari ca “Olteanul Încăpățânat” Marian Motocu, Marius Trancă, Mihai Tîrnoveanu, Florin Dobrescu și alții. Schimbarea a venit mai iute decât se așteptau mulți, mișcarea forțelor armate de a ocupa sediile de televiziune a fost mutarea decisivă care a accelerat tot procesul schimbării de regim.

Cât de multe se pot schimba dacă mijloacele de difuzare în masă a informației nu aparțin forțelor ostile poporului! Viciile, degenerarea, demoralizarea au fost înlocuite cu promovarea educației sănătoase, a adevărului istoric și a virtuților omenești. A avut loc o transfigurare a României, o schimbare la față.

Din țară ocupată, subjugată și colonizată, în mai puțin de jumătate de secol, România a ajuns o țară liberă, prosperă și un actor principal în relațiile internaționale, asumându-și rolul providențial de mediator între popoare.

În 2050, România a ajuns o țară ca soarele sfânt de pe cer.

Claudiu EGREGOR

14 comments

 1. Laurențiu Prisching

  Doamne dă să fie așa! Amin!

 2. Abia aștept să îmi văd statuia din marmură. Dar sper să mi se facă și una din bronz!

 3. Statul National Legionar

  Așa să ne ajute Dumnezeu! Așa va fi! Sus inimile!

 4. Până la 2050 urmează 2030 (știți voi, agenda 2030). Nu mai zis câ până atunci Israelul s-ar putea să bombardeze Europa nu armele nucleare pe care le are, despre care a scris jidanul de stânga Noam Chomsky. Și dacă vă închipuiți că a scris asta ca să ne avertizeze, din bunătatea lui mare, aflați că tot el era ăla care spunea că cine nu face vaccinul (știți voi care) ar trebui să aibă interzis accesul la magazine pentru a nu mai putea cumpâra mâncare.

 5. Trebuia scris și de Iulian Gavriluta. Preotul caterisit de șmecherașii de prin așa zisa biserica. Fără anumite lucuri invatatate de la el csnd eram mai mic , fără a îl cunoaște măcar pe nea Petrică .. nu existam in acest Exercițiu de imaginație.

 6. Școala Națională „Ionuț Țene” va exista numai sub regimul de ocupație a RSSF Rasia condusă de o viitoare clonă a lui Putin, regim care cu siguranță va topi statuia lui Ion I.C. Brătianu(cel care a orchestrat cotropirea imperialistă a unor teritorii ungurești, rusești și ucrainene și care a luptat împotriva marii revoluții socialiste care voia să aducă raiul în România) și îl va pune în loc pe Zelinski alături de stăpânii săi: Moruzov și Lupeasca(Grünberg).
  La Școala Națională „Ionuț Țene” se va studia limba, literatura, istoria și geografia măreței Rasii înainte și după revoluția socialistă și în contrapondere cât de josnici sunt rumînski fașiști care locuiau în copaci și se hrăneau cu bălegar, și au dat cei mai feroce dictatori criminali ca Brătianu și Antonescu. Cușer învățământ!

 7. Excelent text! Un mare BRAVO autorului. L-am dat mai departe către vreo 20 de prieteni și camarazi, iar cei mai mulți au fost încântați. Oamenii au nevoie și de asemenea încurajări în mijlocul acestui ocean de lături gazetărești care pare să vrea adâncirea noastră în depresie și boală psihică de tip occidental.

 8. articol din categoria “sa ne imaginam o lume în care copiii noștrii vor trăi”, asezonat cu imagini generate de AI , dar
  va mai amintiți (cei care au apucat anii 80′) revistele de “știință” ce
  dădeau ca sigur colonizarea spațiului cosmic, a Lunii și planetei Marte in anul 2000?
  din păcate (in anul 2050) probabil va fi mult mai rău decât acum.

 9. @Riga Crrypto
  eh, probabil în 2050 vor fi statui ale mercenarilor ce lupta in Ukraina in armata regimului Zelenski contra rușilor primitivi/unternmersch. sunt și români pe acolo, în Legiunea Internațională a Clovnilor îți vine să crezi?

 10. In 2050 albii vor fi in minoritate si pe cale de disparitie, albii batrani sunt tinuti in case, pentru ca pe strada noii europeni arunca in ei cu pietre, pentru ca au fost albii toata viata privilegiati pe baza de asuprire a altora, si li se cuvine tot dispretul si nici un drept.

  Mai aproape de realitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *