Home / Dacă ești nou pe site / Resetarea Medicinei sau Resetarea Omenirii prin Nanotehnologie

Resetarea Medicinei sau Resetarea Omenirii prin Nanotehnologie

Redacția Internațională
Incorect Politic
Decembrie 31, 2020

RESETAREA MEDICINEI SAU RESETAREA   OMENIRII   PRIN NANOTEHNOLOGIE

Perspectiva transumanismului

Resetarea Medicinei sau Resetarea Omenirii prin Nanotehnologie

Ediția DEX 2016 definește astfel verbul a reseta: ”A reinstala unul sau mai multe programe într-un calculator”, mai exact, spunem noi, într-un computer. De ce? Pentru că aproape toate, în România actuală, se fac de mântuială, conform zicalei ”merge și așa!”. Vom vedea însă că nu ”merge și așa”. Computerul de azi nu se confundă cu jucăria de acum 50 sau 60 de ani, de talia unui chibrit, care făcea câteva operațiuni aritmetice și atât. Computerul de astăzi sau ordinatorul este o mașină complexă pentru tratarea numerică a informației, conform unor programe ce definesc cu precizie secvențele operațiilor logice și aritmetice care se efectuează.

Creație a omului, mașina numită computer poate fi ”resetată”, adică programele ei de funcționare pot fi schimbate dintr-un motiv sau altul, operație ce poate fi numită la fel de bine ”reinițializare” sau ”aducere la zero”, la un anumit nivel etc. Până la un anumit punct, orice mașină creată de om poate fi resetată sau reinițializată. Omul contemporan a ajuns la punctul în care computerele produse de el nu se mai lasă ”resetate” oricum, aspirând, dimpotrivă, să îl ”reseteze” ele pe creatorul lor, pe om!

Așadar, resetarea înseamnă că ceva n-a ieșit cum s-a vrut și trebuie revenit cu unul sau mai mulți pași înapoi. Nu orice creație 0menească poate fi adusă cu unul sau mai mulți pași înapoi. Științele, cunoașterea, Medicina, în cazul nostru, pot fi revăzute sau revizuite, într-un mod mai mult sau mai puțin corect, complet și cu bună credință, ceea ce  a avut loc de-a lungul întregii istorii a omenirii.

Prăbușirea politică, economică și socială a așa numitului ”comunism” a antrenat nu resetarea cinstită și corectă a învățăturii marxist-leniniste, cum se spunea. Pur și simplu, aceasta a fost ascunsă sub preș, denigrată de cei ce trăiseră din ea ca lăcustele din frunze, și care acum reapar sub numele de ”neo-marxiști”, ”mondialiști”, ”neo-liberali” sau altfel. De data asta ne paște ”resetarea” tuturor doctrinelor social-politice, economice, istorice, filosofice, religioase ori de altă natură, nu în ultimul rând medicale și de ordinul antropo-existenței pământene și cosmice, depășind, în toate sensurile posibile, și chiar imposibile, spun unii, nu numai înțelegerea de până acum a lui Homo sapiens, ci și a lui Homo erectus, a Omului de Neandertal, a tuturor ominizilor, a însăși ideii de viață, de ”bio”, care de acum devine ”bio-tehnică”, bio-mașină, ”mașină vie”.

Acest ”progres” fantastic are un revers: mașinile au evoluat și s-au transformat în sensul inteligenței artificiale, al imitării omului prin robotică. De acum se pune însă problema inversă, a transformării omului, a dotării lui cu noile capacități ale inteligenței ”binare”. Rămâne de văzut în ce fel și cu ce preț inteligența binară artificială se va alătura, va înlocui ori se va ”altoi” pe inteligența omenească de până acum, ce a funcționat și funcționează încă pe substratul nostru ”trinitar”, în sensul că suntem formați din cele trei realități ce epuizează ființa noastră: trup, suflet și spirit.

Computerul și inteligența mașinii sunt realități binare, pentru acestea lucrează pe două valori, terenuri sau entități (A și B sau 1 și 0), în vreme ce noi, aproximativ șapte miliarde de oameni, suntem realități trinitare sau treimice, manifestându-ne deopotrivă pe cele trei terenuri: trup, suflet și spirit.

Vom vedea că resetarea Medicinei, a omenirii, a vieții social-politice și a lumii întregi depășește enorm nivelul mediocrelor preocupări ale ”cimpanzeilor” și ”urangutanilor” noștri politici, a căror misiune supremă actuală pendulează între botnițarea silnică a avocatei-senatoare Diana Iovanovici-Șoșoacă și ”vaccinarea” anti-covidică a cât mai multor Români, fără ca ei înșiși să își pună trupul la bătaie, cum se cuvine căpeteniilor. Deși pare un detaliu, Românii se întreabă de ce actualul tovarăș președinte nu își pune poponeața lui prezidențială la bătaie – să ne dea un semn și nouă de curul Măriei Sale.

În anii viitori, se vor scrie cărți peste cărți, pe tema celor cărora nu le putem consacra aici decât câteva rânduri. Noul vaccin Phizer ARN-mesager (ARNm) este un mesager sau transportator. El nu este un ”vaccin” în sensul istoric al cuvântului, pentru că nu conține un virus ori bacil atenuat, care să provoace în cel vaccinat o boală mai ușoară dar sigură, în locul uneia mai gravă dar adesea imaginară, fictivă. Aventura sau erezia medicală vaccin-vaccinare se reduce la povestea cu drobul de sare: Dacă ne cade drobul de sare în cap? Dacă ne cade Soarele în cap? Dacă ne atacă bacilul lui Koch? Dacă ne atacă virusul feroce, chipurile, SARS-COV-2 sau Covid-19? Efectiv, povestea cu Drobul de sare sau, pentru cei mai cu pretenții, piesa de teatru Knock sau Triumful Medicinii, rezumă perfect isteria social-politică actuală, plănuită în secret, declanșată și întreținută de urangutano-cimpanzeii politicarzi actuali, ce vor să reseteze omenirea, adică să o modifice genetic, să facă din ea o turmă de bio-roboți, sau roboți biologici. Se înțelege de ce nedemnii noștri conducători se fac numai că se vaccinează ori s-ar vaccina, dar nu le dă voie mămica…

Fără să intrăm în complexitatea genomului oricărei ființe vii, datorită utilizării lor excesive, din ultima vreme, ne-am obișnuit cu termeni precum genom, ARN (acid ribonucleic), ADN (acid dezoxiribonucleic), ARNm (ARN mesager) și alții.

Actualul Vaccin anti-Covid-19 nu este un vaccin ci altceva. Ce anume? Un vehicul lichid în care sunt concentrate milioane, poate miliarde de particole fără dimensiune (nanometrice). Spunem ”particole” pentru că nu avem alt cuvânt, vocabularul nostru de toate zilele neputând exprima cu precizie realitățile îndoielnice cu care se gargarisesc la televizor politrucii medicali ce vor să facă din poporul român o turmă de roboți biologici, adică de oameni modificați genetic. Particole-neparticole, dar de ce anume? De ARN. Răspunsul acesta nu este răspuns. Cinstit vorbind, ar trebui să ni se spună ce fel de ARN, mai exact ce fel de ARN-uri? Fiecare gâză, fiecare plantă, animal sau individ uman are un genom specific, iar manipularea genetică a acestora nu este subiect de joacă și nu o putem lăsa pe seama urangutano-cimpanzeilor politici, în a căror bună credință și competență nu crede nimeni.

 

Secvențele, fragmentele ARN-ice (arenice), cocteilul sau carcaletele ARN-ic (arenic), cum spun deja Oltenii, este și transportatorul și transportatul, la nivelul nano-tehnologic diferența fiind pură ficțiune. După cum, cu toate gândurile lui, ce au cuprins tot universul,  omul încape foarte bine în patru scânduri, iar cenușa îi este dusă de vânt, tot așa secvențele ARN-ice încap foarte bine într-un centimetru cub de lichid, despre a cărui structură, compoziție, efecte imediate sau îndepărtate nu știm nimic, nu ni se spune nimic, iar cele ce ni se spun oricum nu le putem crede. Foarte bine, nu trebuie să credem pe nimeni. Fiecare trebuie să verifice totul.

Nu știm ce anume se injectează nefericiților cobai omenești. Nu știm în ce constă așa numitul ”material ce face posibilă operațiunea CRISPR”, adică producerea de către propriul nostru corp a ”anti-corpului” ce va ucide Covidul, sau poate chiar a Covidului ce va ucide vaccinatul, mai devreme sau mai târziu! Materialul genetic ce servește operațiunii CRISPR pătrunde nu numai în organismul nostru ci chiar în celulele noastre, ceea ce înseamnă că operațiunea militaristă și războinică a colonelului Gheorghiță este într-adevăr un război: RĂZBOIUL DE MODIFICARE GENETICĂ A POPORULUI ROMÂN, PARTE A RĂZBOIULUI DE MODIFICARE GENETICĂ A ÎNTREGII OMENIRI, cu excepția, desigur a Înțelepților Trăzniți al Sionului (ITS), de care vorbește până și Biblia.

 

Guvernanții lumii, bandiții finanțelor, patronii industriei farmaceutice, într-un cuvânt faimoșii ITS vor să lichideze omenirea actuală, să o modifice sau să o manipuleze în sensul utopiei sau trăznăii numită ”transumanism”, fază întermediară din care va rezulta post-umanismul biblic, talmudic și chiar comunist, în cadrul căruia tăiații împrejur la penis, din spița lui Avraam, vor stăpâni leguminizații tăiați împrejur la creier, adică descendenții fostei omeniri, devenită turmă de roboți biologici sau mașini cu chip de om.

Pentru prima dată în istoria ei, omenirea este confruntată cu un război total, pe viață și pe moarte. În acest război, urangutano-cimpanzeii politici sunt precedați de complicii, politrucii medicali sau călăii prin care falsul vaccin și veritabila otravă genetică este introdusă în corpul nefericiților cobai omenești. Bineînțeles, se vorbește de Noua Medicină, pentru Noua omenire… Noua medicină va fi o nano-medicină, ce va opera cu o nano-tehnologie, care ne va duce direct în comunismul ratat de Lenin, Stalin și ceilalți, un neo-comunism în care totul va fi posibil: sănătate, longevitate, fericire, tinerețe fără bătrânețe și multe altele, inclusiv câini cu covrigi în coadă! În plus, medicina-miracol va fi la îndemâna oricărui șomer, nu va costa aproape nimic. Deja, criminalul Vaccin Covid-19 este gratis… ȘARLATANII PROMIT LUNA DE PE CER! Manipularea și modificarea vieții este însă absolut sigură și se petrece de peste treizeci de ani. Au fost modificate genetic diverse plante și animale, s-au clonat oi sau căprițe, ce au fost botezate cu nume femeiești, s-or fi tăiat împrejur berbeci sau tăurași, despre care nu știm aproape nimic. Nici atât nu se știe însă cum ar putea fi manipulate genele și celulele omenești pentru a se obține longevitatea cosmică și imortalitatea veșnică!

 

NANOMEDICINA CONDUCE OARE LA TRANSUMANISM?

Deocamdată, nimic nu ne împiedică să comparăm ”nano-medicina” cu știința vestimentară a faimoșilor croitori din Hainele cele noi ale Împăratului. Criminale sau necriminale, corupte sau necorupte, mafiote sau nemafiote, autoritățile Deep State ale lumii actuale consideră nanomedicina o realitate. De aceea, Arahat și banda lui de ITS nu trebuie duși la Zidul Târgoviștei, cum vor unii, ci la spovedit, o spovedanie ca a lui Ivan Turbincă, cu drăcușorii vremii lui. Asta ne-ar putea ajuta să înțelegem mai bine ce este cu MAREA RESETARE A MEDICINII, A LUMII ȘI A OMENIRII. Nefiind un ITS, nu pot spune nimic în plus, nu am nicio competență în materie promisiuni biblice și trăznăi talmudice. Tot ce pot face este să scot la lumină câteva din găselnițele nano-științifice ale generației actuale de ITS. În acest fel, fiecare își va putea face o idee despre planurile și tehnologia celor ce vor să transforme omenirea într-o turmă de nano-roboți, prin actuala campanie militărească de vaccinare chipurile anti-covidică.

Nanomedicina folosește diverse nanotehnologii în aplicații inedite, pe nano-obiecte, în domeniul sănătății, prin exploatarea proprietăților fizice, chimice și biologice ale materialelor, la scară nanometrică. (https://www.leem.org/la-nanomedecine).

Iată vizualizarea mărimii celor de care vorbim, adică 1/50 000 din grosimea unui fir de păr.

Resetarea Medicinei sau Resetarea Omenirii prin NanotehnologieSursa: https://www.leem.org/sites/default/files/inline-images/15_Echelle%20Nanomedecine_0.jpg

 

 

 Iată domeniile probabile de aplicație, până în anul 2030, data ultimă pentru instaurarea definitivă a LUMII CELEI NOI, în cadrul căreia NANOMEDICINA VA DESFIINȚA MEDICINA DE PÂNĂ ACUM.

Surse: https://lilianeheldkhawam.com/2020/08/02/notre-sante-livree-aux-ingenieurs/ https://lilianeheldkhawam.com/2020/08/15/ou-va-la-technoscience-anne-laure-boch/

 

 

 

Nano-medicina face apel la nano-tehnologie, care este baza trans-umanismului

Nanotehnologiilor li se cântă Osanale și Aleluia. Ele, nanotehnologiile par să pice din cer, dar lucrurile nu stau chiar așa. De fapt, ele constituie cei patru pilieri obligatorii: neuroni, atomi, biți, gene cum vedem în tabloul  ce urmează:

https://lilianeheldkhawam.com/2015/05/28/la-haute-finance-a-lassaut-de-votre-patrimoine-genetique-par-liliane-held-khawam/

 

 

De câteva decenii, miliarde, poate trilioane de dolari s-au cheltuit pentru ca OMENIREA SĂ ÎȘI POATĂ ABANDONA GENOMUL CU CARE A DĂRUIT-O CREATORUL EI, INTRÂND ÎN TRANS-UMANISM ȘI APOI POST-UMANISM.

Resetarea Medicinei sau Resetarea Omenirii prin Nanotehnologiehttps://lilianeheldkhawam.com/2015/05/28/la-haute-finance-a-lassaut-de-votre-patrimoine-genetique-par-liliane-held-khawam/

Titlul aceste figuri: Meștereala pe viață, pe ființele vii. Apoi, în cele zece ovale scrie:

 1. Creație retiniană, adică prin membrana celulelor de plecare;
 2. Implanturi cerebrale;
 3. Terapie genică ADL;
 4. Analize, gândire, interfețe oameni-computere;
 5. Micro-roboți chirurgicali;  
 6.  Grefe de uterus;
 7.  Secvențare totală ADN a fetusului;
 8.  Prima celulă artificială;  
 9.  Fabricare de spermatozoizi;
 10.  Democratizare, secvențare.

Imaginea de mai sus reprezintă convergența dintre biologic și fizic, dintre viu și neînsuflețit sau altoirea omului pe mașină. Conexiunea neuronilor (a creierului) nu este opțională, ceea ce explică de ce creatorul ei, ”diabolicul” ELON MUSK nu își va sfârși zilele nici la balamuc, nici la pușcărie.

https://www.francetvinfo.fr/sciences/high-tech/implants-cerebraux-voitures-autonomes-cinq-innovations-d-elon-musk-qui-vont-peut-etre-revolutionner-votre-quotidien_2123557.html

 

NOUTĂȚILE NANOMEDICINII  PE DECENIUL 2020 -2030

1). Nano-obiecte capabile să păcălească imunitatea, pentru tratarea (riscantă) a anumitor patologii;

2). Nano-obiecte capabile să activeze imunitatea pentru ca organismul să răspundă anumitor boli;

3). Nano-vectori specifici bine țintiți pe anumite tipuri de celule, pentru a elibera o substanță activă, fără risc de toxicitate în alte tipuri de celule;

4). Nano-obiecte cu o aparență fluorescentă sau radioactivă, capabile să detecteze din timp perturbări funcționale și să permită o mai bună chirurgie ghidată prin imagine.

Resetarea Medicinei sau Resetarea Omenirii prin Nanotehnologie

APLICAȚII TERAPEUTICE

 

ARN-ul mesager, vector al Noii medicine

ARN-ul mesager este deci inconturnabilul vector ce va permite nano-medicinei, după cum ”se crede”, să transforme trans-umanismul în realitate.

ARN-ul mesager este forma acidului ribonucleic  ce transportă informația genetică (Wikipedia).

Resetarea Medicinei sau Resetarea Omenirii prin Nanotehnologie

Episajul înseamnă acțiunea de a episa, adică de a uni capetele codante și necodante ale genelor

Noyau = Nucleu

Ribozom = Organita citoplasmatică ce asigură descifrarea codului din secvența ARN-ului mesager.

1). Întâi se sintetizează un ”ceva” ca precursor în nucleul celulei, în timpul procesului numit de transcriere.

2). Pregătit prin episaj, ARN-ul este expediat în citoplasmă,  primind numele de ”mesager”. În acest spațiu al celulei are loc ”traducerea” în proteină.

Sursă: https://fr.wikipedia.org/wiki/Acide_ribonucl%C3%A9ique_messager#Traduction_en_prot%C3%A9ine

 

ARN-ul servește de intermediar pentru sinteza proteinelor în interiorul celulelor. În acest fel, ideea de terapie (vaccin) prin ARN-mesager ar consta în introducerea în corpul omenesc, a unei spărturi sau ciob de ARN, prin injecție. Dacă totul se petrece cum speră savanții demenți dar de bună credință, ciobul sau secvența de ARN ar trebui să declanșeze ”mașinăria” celulară astfel încât corpul însuși să producă proteinele vizate, ce aparțin a două familii: unele care vor rămâne în celulele respective, altele care ajung în fluxul sanguin, ce le transportă către alte celule, unde vor face, după cum se ”crede” aceeași ispravă. Un fel de ”Ori la bal, ori la spital”. Ori îl dăm noi jos pe Dumnezeu, ori își dă el singur demisia, în care caz OMS-ul îl va trimite pe Insula lui Epstein, unde se consuma drogul ADRENOCHROM, ce punea capăt longevității celor din care se prepară (acest drog) prin stoarcerea glandelor suprarenale ale sacrificaților, respectiv lungea longevitatea-viața  celor ce se drogau-îndopau cu adrenalina, de fapt adrenochromul, ce nu putea fi decât ceva obținut pe bază de adrenalină.

Producție de proteine in vivo. Extras din videoclipul Moderna Therapeutics:

Întrebări:

1). Cine garantează că ARN-ul mesager introdus prin banditism vaccinal nu va produce substanțe ce vor pătrunde în nucleul celulei gazdă, modificându-i genomul ei propriu?

2). Cine garantează că ARN-ul mesager nu va produce severe reacții de respingere, cu consecințe ce pot fi fatale nefericitului cobai, ce și-a pierdut astfel nu numai viața ci și puritatea genetică primită de la Dumnezeu, adică veșnicia, de care Înalt Prea-Sfințitului Irineu, Mitropolitul Olteniei, nu prea îi pasă!

3). Cine garantează că ARN-ul mesager introdus în celulă nu este deja piratat? Piratat nu se știe de unde, de către hakerii Pfizer sau alți pirați ori entități internetice, ajungând astfel cu totul altceva decât cred ori se fac a crede unii și alții, de exemplu  politicienii-imbecili-emeriți, monștri de rea credință dovediți, de care va trebui să ne ocupăm. Altfel se ocupă ei de noi… Se știe că sistemul informatic NBIC este partener în afacerile Pfizer, iar garanții securității internetice strigă sus și tare că orice piraterie și interferență informatică este posibilă, inclusiv piratarea procedurilor de sinteză ADN, pentru provocarea apariției a tot felul de agenți infecțioși, inclusiv mortali. Coronavirusul Covid-19 și diversele lui ”tulpine”, de care începe să se vorbească, dovedesc exact acest lucru!

Sursă: https://lilianeheldkhawam.com/2020/12/21/bon-a-savoir-a-lheure-de-la-therapie-genique-on-peut-generer-des-agents-bio-toxiques-a-partir-dun-virus-informatique-01-net/

 

 

 

TEHNOLOGIA ARN-MESAGER PREZENTATĂ DE MODERNA THERAPEUTICS ÎNCĂ DIN ANUL 2014

Moderna TherapeuticsTM este printre marile intreprinderi banditești ce folosește o nouă modalitate de producere de medicamente in vivo (în organismul diverselor entități vegetale, animale, omenești, drăcești, îngerești etc.), despre care nu știm decât că sunt foarte active la nivel intra-celular, altfel înconjurate de un secret absolut. Adevărat sau fals, producătorii-bandiți-mafioți-deep-state  vehiculează ideea că această tehnologie vizează cazurile ”disperate”, intratabile (ungruggable), oferind, pentru o mulțime de boli, o alternativă mai avantajoasă decât medicamentele actuale. Cine îi poate crede însă pe acești bandiți-producători de boli, false medicamente și false pandemii, tâlhari care în niciun caz nu își propun să vindece bolnavii (despre asta însă, cu altă ocazie).

Sursă: videoclipul postat de Moderna Therapeutiks pe Facebook, la 3 iulie 2014.

 

Începem să înțelegem funcționarea tărășeniei banditești, medicale, farmaceutice, financiare și politice din ultimele decenii. ModernaTherepeutics se consideră Tartor emerit în materie de terapie ARN-mesager. Se spune clar că ARN-mesager pătrunde în celulele nefericitului OM-COBAI, în care va sintetiza noi proteine, utilizând chiar organismul sau uzina, ”mașinăria naturală” a celui în cauză. Am văzut că, în organismul omului-cobai, proteinele produse pot avea o funcțiune intra-celulară, fără să se știe încă cu ce efecte pe termen mediu sau lung, inclusiv pentru spermatozoizii sau ovulele omenești, deci pentru generațiile următoare. De asemenea, am văzut că proteinele astfel produse pot ajunge în fluxul sanguin provocând fie metastazele cunoscute, fie minunile de care vorbesc  diverși STRĂINI DE MULTE, inclusiv cel numit Cercel. A se vedea videoclipul postat de Moderna Therapeutiks pe Facebook, la 4 iulie 2014.

 

GENERALITĂȚI DESPRE AȘA NUMITELE VACCINURI

ARN-MESAGER

Ultima dificultate a bandiților Deep-State și a mondialiștilor specializați în ”otrăvuri medicale” este trecerea de la pseudo-terapia genetică, de laborator secret, la marele laborator al întregii planete Pământ și a întregii omeniri. Începând cu Jocurile Sportive Militaro-Mondiale (octombrie-noiembrie 2019) s-a văzut trecerea de la fazele de laborator (laboratoare franceze, americane și chinezești) la faza pandemie ”naturală”, sub conducerea banditeștii OMS. Rămâne de văzut cum se va efectua acest salt în cazul terepiei ARN-mesager.

Pandemia mondială Covid-19 a picat la țanc, exact în faza de tranziție către INSTAURAREA NOII LUMI PLANETARE ÎN ANUL 2030. După RAY KURZWEIL, figură emblematică Google, în cei zece ani ce ne despart de 2030, cu excepția faimoșilor ITS, toți pământenii vor avea deja un implant cerebral, adică tăierea cerebrală împrejur va fi la modul efectiv, chiar din interiorul creierului. Sursă: https://lilianeheldkhawam.com/2020/11/28/lenquete-sur-le-transhumanisme-que-vous-devez-lire-tout-y-est-annonce-france-inter/comment-page-1/

 

SPERIETOARELE DE CIORI DIN MASS-MEDIA SI DIVERȘII POLITRUCI MEDICALI

Biberonați cu miliarde de dolari, politrucii din presă se vor grăbi să dea cuvântul exclusiv complicilor și ciracilor Deep-State-Bill-Gates, Rockfeller-Soros &co, care vor face pe savanții de înalt nivel și vor încerca să decredibilizeze adevărații savanți și medici, care încă există și se fac auziți, în toate țările lumii.

Din martie până acum ni se spune că nu există nicio terapie contra virusului Covid-19. Este vorba de o minciună gogonată, de care se fac vinovate toate guvernele Uniunii Europene, ce vor trebui să dea seama, într-o zi, în fața justiției, a popoarelor respective. Hidroxiclorochina, azitromicina, ivermectina și alte medicamente eficace și sigure au fost interzise de către aceste guverne, gest ce echivalează cu crima de înaltă trădare și genocid contra omenirii toți șefii de State și guverne, toți miniștrii sănătății și alți înalți conțopiști vor trebui să dea socoteală.

Politrucii medicali și politrucii din presă încearcă să ne taie împrejur la creier, spunând și repetând în neștire că ”singura scăpare posibilă”, din actuala pandemie (ce nu depășește nivelul unei gripe banale), este un ”vaccin de tip ARN-m”. Se înțelege de ce hidroxiclorochina, ivermectina și alte medicamente sigure, eficace, ieftine și cu efect rapid au fost interzise în întreaga Uniune Europeană și în altă țări ale căror guverne fac jocul bandiților mondialiști. Se înțelege de ce a explodat marea uzină farmaceutică din insula Taiwan, care producea hidroxiclorochină. (https://lilianeheldkhawam.com/2020/11/28/lenquete-sur-le-transhumanisme-que-vous-devez-lire-tout-y-est-annonce-france-inter/comment-page-1/).

În efortul de a ne face să credem că nu există altă terapie medicală curentă, contra virusului banal Covid-19, trepădușii din presă și politrucii-medicali și-au etalat incompetența crasă și reaua credință, unii dintre aceștia fiind promovați senatori, miniștri, deputați etc., orice savant, medic, ziarist sau personalitate fiind etichetat de ”conspiraționist” chiar de către conspiraționiștii din fruntea guvernelor, a ministerelor sănătății (devenite ministere ale morților cu zile și ale minciunii).

 

 ARN-UL MESAGER ESTE ÎNCAPSULAT. ÎN CE ANUME?

Vaccinul Pfizer contra virusului Covid-19 folosește versiunea foarte recentă a vaccinurilor fără agent infecțios, ”vaccinurile-nevaccinuri” ARN-mesager. De ce ”vaccinuri-navaccinuri”? Pentru că este vorba de cu totul altceva decât un vaccin, în sensul în care acest cuvânt a fost definit și folosit, cu sau fără justificare științifico-medicală (asta e altă problemă!) vreme de paste 230 de ani.

Caracteristicile imunogene ale ARN-ului nu au fost descoperite decât în decada 1990. Primele aplicații ale acestei tehnici s-au făcut pe cancer, iar prima încercare clinică a avut loc în 2002. Abia în 2012 au avut loc primele încercări preclinice pe agenți infecțioși. Vaccinul-nevaccin ARN-mesager, cu nucleotide modificate ce codifică o formă modificată a tulpinei inițiale Sars-Cov-2, este încapsulat în nano-particule solide lipidice (Futura Science).

Iată câteva extrase dintr-un articol ce explică marele salt către trans-umanism, pe care suntem forțați să îl facem prin intermediul celor șase sau șapte ”vaccinuri” actuale Anti-Covid-19. Desigur, dincolo de neîncredrea generală justificată, față de tot ce vine din industria farmaceutică, față de știința medicală compromisă prin dogmatism-terorism-intelectual, și față de deontologia ciubucărească a majorității medicilor-politruci, această tehnologie ar fi trebuit testată nu în stil leninist, adică direct pe oameni, ci mai întâi pe animale. Ca și comunismul, încercat direct pe oameni, la fel se petrec lucrurile și cu cele șapte ”Vaccinuri ne-vaccinuri Anti-Covid-19”, plus altele care probabil vor veni și ele. Cum, necum, testarea Non-Vaccinului ARN-m Anti-Covid-19 începe direct pe oameni care, conștienți sau inconștienți, se oferă în calitate de cobai!

Odată introdus în ”ciorba” chipurile vaccinală, ARN-ul mesager codifică o proteină la suprafața coronavirusului, care, după cum se crede, ar trebui să oblige celulele corpului să producă ulterior ele însele această proteină, provocând, iarăși precum se crede, reacția imunitară a cobaiului. Această reacție a sistemului imunitar va ”învăța” corpul cobaiului cum anume să combată virusul Covid-19, împiedicând proliferarea acestuia.

Este vorba de o tehnică diferită de cea a tuturor vaccinurilor de până acum, care imitau și ”atenuau” agenții patogeni, incitând sistemul imunitar, cel puțin în teorie (pentru practică a se vedea videoclipul american VAXXED) să producă anticorpii ipotetici, pe care s-ar baza apărarea contra eventualelor infecții viitoare cu același agent patogen ca cel prezent (și atenuat) în vaccin.

Nefiind vorba de un vaccin, se speră că ”ciorba”, ”supa” sau ”zeama” ARN-m va pune în funcțiune mecanismul imunitar de fabricare a proteinelor celulare, care vor combate virusul invadator Covid-19. Sursă: https://www.statnews.com/2020/12/01/how-nanotechnology-helps-mrna-covid19-vaccines-work/

Un sistem de nano-transportori compus din nano-particule lipidice sau polimere poate conduce ARN-m în celulele cobaiului omenesc, incitându-le să fabrice anti-gene și să stimuleze sistemul imunitar în producerea de anti-corpi contra virusului SARS-COV-2 sau Covid-19. Nano-particulele lipidice sau polimerii sunt concepuți astfel încât să poată evita enzimele ce ar putea fie degrada cu rapiditate ARN-m, fie limita capacitatea celulelor de a-l absorbi pe acesta.

Anumiți imunostimulatori (boosters) pot fi adăugați în ”ciorbă”, în ideea ca răspunsul imunitar să fie mai puternic și cu speranța că pacientul va rezista mai bine decât mâțele (ce rezistă la spălat, dar nu totdeauna la storsul mai energic). Diverse alte nano-materiale ar putea juca și ele un rol important, mai ales în furnizarea de vaccinuri pentru locuitorii țărilor cerșetoare și corupte, lipsite de banii necesari, dar foarte populate. Se crede că, în viitor, aceste ”vaccinuri-non-vaccinuri” ar putea fi administrate prin lipirea cu leucoplast, pe piele, a unor micro-siringi sau implanturi cu injectare lentă a unei doze unice de ”ciorbă” vaccinală, agrementată cu nano-materiale și nano-particule virale vegetale, pentru injectarea de anti-gene ce nu ar necesita păstrarea la temperaturi foarte joase, de ordinul -70 sau -800C.

 

AFARĂ DE ARN-MESAGER, CE MAI CONȚINE FIOLA SAU CAPSULA? CRISPR?

 

În martie 2020, cercetătorii Stanford au publicat un raport pe tema Covid-19, în care se vorbea deja despre ARN-ul mesager și despre CRISPR, tehnologia producerii de anti-gene.

Sursă: https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.03.13.991307v1

 

La 19 februarie 2020, doctorandul Tim ABBOTT, de la departamentul de bio-inginerie al Universității Stanford, a verificat rezultatele unei experiențe în cadrul echipei sale, ce utiliza tehnologia de manipulare genetică CRISPR, pentru combaterea coronavirușilor. Tim Abbott lucra în laboratorul lui Stanley Qi, deschizător de drumuri în materie de dezvoltare a tehnologiei CRISPR, ce poate utiliza celule canceroase sau necanceroase pentru combaterea bolilor. Utilizând tehnica numită PAC-MAN (Prophylactic Antiviral Crispr in huMAN cells), ideea consta în a ataca coronavirusul cu o torpilă îndreptată către el, lovind constituția lui genetică, care îi permite să pătrundă în celulele omenești, și apoi să utilizeze mașinăria celulei pentru a se auto-multiplica. În cadrul acestei experiențe speciale, Tim Abbott a introdus sistemul Crispr al laboratorului Stanley Qi, pentru a găsi și distruge virusul SRAS-COV-2 (ceea ce cercetătorii numesc noul coronavirus) într-o soluție conținând un fragment inert, sintetizat de acest virus.

Ca toate sistemele Crispr, acesta era compus din două părți: o enzimă și o  cantitate redusă de ARN, ce a fost botezată ”ghid”. Acesta de pe urmă, ”ghidul”, conduce enzima, în care caz, (Cazul-13d), pentru ca ea să se agațe de părțile specifice ale genomului coronavirusului, trebuie să efectueze o serie de tăieturi (secvențe). Putem compara aceasta cu o pereche de foarfeci programate să scanaze o carte de bucătărie, din care să nu taie (decupeze) decât pagina ce privește virusul SRAS-Cov-2. Sursă: https://www.wired.com/story/could-crispr-be-the-next-virus-killer/

World Economic Forum aprobă procedeul CRISPR și producerea de gene

https://www.weforum.org/agenda/2020/08/crispr-gene-testing-editing-covid19-coronavirus-diagnostics-precision-medicine-healthcare/

https://www.weforum.org/agenda/2020/08/crispr-gene-testing-editing-covid19-coronavirus-diagnostics-precision-medicine-healthcare/

Scientists Aim Gene-Targeting Breakthrough Against COVID-19

https://lilianeheldkhawam.com/2020/07/24/important-introduction-a-crispr-la-methode-qui-pourrait-modifier-le-genome-humain-transhumanisme/comment-page-1/ https://lilianeheldkhawam.com/2020/07/25/crispr-cas-9-ou-le-bricolage-du-vivant-video-du-we-article-avec-bill-gates-promoteur-de-crispr/ https://gensuisse.ch/fr/modification-du-genome-par-crisprcas#

https://www.weforum.org/agenda/2020/08/crispr-gene-testing-editing-covid19-coronavirus-diagnostics-precision-medicine-healthcare/

 

 https://www.weforum.org/agenda/2020/08/crispr-gene-testing-editing-covid19-coronavirus-diagnostics-precision-medicine-healthcare/

Scientists Aim Gene-Targeting Breakthrough Against COVID-19

 

 

CIFRE CE DEZMINT AMPLOAREA PANDEMIEI

DOVADA OFICIALĂ FURNIZATĂ DE PFIZER

 

Tabloul de mai jos provine de la Pfizer. Este vorba de derularea protocolului de validare a ”Vaccinului Anti-Covid-19”. Se vede că s-a început pe un lot de 44 820 de persoane, care au fost împărțite în două grupe: cei care au primit doza de vaccin de testat și cei care au primit placebo.

 https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2034577?query=recirc_curatedRelated_article

Se constată 9 (nouă) cazuri severe din 18 435, grupul Placebo, persoane ce au participat până la sfârșitul experimentului Pfizer. https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2034577?query=recirc_curatedRelated_articleSevere (Covid-19 is defined by the FDA as confirmed Covid-19 with one of the following additional features: clinical signs at rest that are indicative of severe systemic illness; respiratory failure; evidence of shock; significant acute renal, hepatic, or neurologic dysfunction; admission to an intensive care unit; or death). Din numărul total de 18 435 cobai Placebo, 171 au fost finalmente infectați, 9 (nouă) dintre aceștia având simptome severe, ceea ce înseamnă 0,93% din populația studiată. Fiind vorba de grupul Placebo, rămâne de văzut dacă aceștia au fost expuși intenționat infecției, conform principiului ”cel ce plătește comandă”. Cei 9 (nouă) cobai cu reacții severe constituie 0,05% din lotul studiat.

 

Aceste cifre pot fi comparate cu mortalitatea înregistrată în Elveția, pentru orice cauze posibile, până în săptămâna 50 anului 2020, pentru populația sub 65 de ani:

 • anul 2020  total morți 8337
 • anul 2010 total morți  9273
 • anul  2011 total morți 8975

 

Nu am putut continua această anchetă așa cum aș fi vrut, mergând până la consilierul federal BERSET, care ar fi trebuit să spună de ce această anchetă s-a încheiat odată cu sfârșitul vieții profesionale (65 de ani), pentru întreaga populație activă. De ce nu se spune nimic despre cei care au depășit vârsta de 65 de ani?

https://www.bfs.admin.ch/bfs/fr/home/actualites/covid-19.assetdetail.15244586.html?fbclid=IwAR1qjKHpgkV-L2PwGjSyy74o7xM7yjigzlGbZRYf1SBx91PCaJibYUHq0hY https://www.bfs.admin.ch/bfs/fr/home/actualites/covid-19.assetdetail.15244586.html?fbclid=IwAR1qjKHpgkV-L2PwGjSyy74o7xM7yjigzlGbZRYf1SBx91PCaJibYUHq0hY

Iată, totuși, răspunsul: Persoanele de peste 65 de ani, și mai ales cele de peste 80 de ani, au murit pe capete, mai ales pentru că au fost separate de familiile lor. Ar trebui să constituim grupuri cetățenești de presiune contra mafiei Deep State, pentru a înțelege coșmarul trăit de persoanele împușcăriate abuziv, fie la domiciliul lor, fie în centrele (lagărele de exterminare), ce încep să apară pretutindeni. Evident, față de cele precedente, cifrele sunt anormale.

https://www.experimental.bfs.admin.ch/expstat/fr/home/innovative-methoden/momo.html

https://www.bfs.admin.ch/bfs/fr/home/statistiques/sante/etat-sante/mortalite-causes-deces.html

 

COSTURI FINANCIARE ȘI VIEȚI OMENEȘTI TOTAL NEJUSTIFICATE

Față de cele precedente, nimic nu justifică comedia vaccinală în curs, ce riscă să devină o tragicomedie sinistră, orchestrată de mafia mondialistă și slugoii ei din diversele țări europene. În diverse țări, ONG-urile cetățenești au cerut suspendarea  ”vaccinării” ARN-mesager, pentru motivul că nu se respectă regula de aur a precauției. Conform opiniei acestor ONG-uri, diversele ”proiecte de vaccinare ARN-mesager au fost simplificate, fușerite și urgentate fără motive valabile și fără un control serios al calității mult lăudatului ”Vaccin-non-Vaccin”, fără să se respecte ”principiul precauției”, care este esențial în orice acțiune medicală. Există riscul ca tehnica experimentală a ”Vaccinului-non-Vaccin-Anti-Covid-19” să se soldeze cu un mare număr de morți, mutilați, handicapți și autiști, ceea ce vor rămâne în Istorie ca pierderi omenești nejustificate, absolut inacceptabile, pentru care cei răspunzători vor trebui să răspundă în fața justiției.

Concluzie: Vaccinarea ARN-mesager este o tehnică experiemntală recentă, urgentă și insuficient pusă la punct, fără un studiu științific demn de acest nume, fără verificare pe termen mediu sau lung, fără să mai vorbim de riscurile grave ce privesc copiii, nepoții și strănepoții generației actuale. (https://swiss-freedom.ch/fr).

 

Repetăm: În cadrul actualei campanii heirupiste de vaccinare nu avem de-a face cu un vaccin conform definiției OMS, ci cu o ”ciorbă, supă sau zeamă” genetică, un produs de terapie genetică ale cărei consecințe pe termen mediu sau lung sunt absolut necunoscute.

https://swiss-freedom.ch/fr

 

Printre opiniile discordante reamintim pe aceea a profesorului Luc Montagnier, descoperitorul virusului Sidei (HIV): ”Acceptarea vaccinului ARN-m este o eroare. Se riscă efecte și consecințe absolut imprevizibile (…), de exemplu cancere, organe ce vor prolifera în mod monstruos. Actuala vaccinare este o joacă de-a ucenicii vrăjitori”. (Profesor Luc Montagnier, premiul  Nobel de medecină (2008), specialist SIDA.. https://lilianeheldkhawam.com/2020/12/20/le-vaccin-solution-unique-lavis-dun-prix-nobel-de-medecine/

Iată efectele secundare posibile, ale acestei vaccinări, așa cum sunt ele înțelese la data de 18 decembrie 2020. Documentul ce urmează provine de la  CDC, organul guvernemental american în materie de securitate a medicamentelor și a terapiilor medicale.

 

La 18 decembrie 2020, CDC-ul guvernului american raporta că dintre 112 807 persoane ce au primit prima doză a Vaccinului Anti-covid 19, 3150 de persoane au fost victimele unor efecte secundare invalidante. Victimele acestui vaccin au devenit incapabile să își îndeplinească activitățile lor zilnice, obișnuite, au ajuns incapabile de orice muncă, fiind silite să accepte îngrijiri medicale de specialitate. Este clar că probabilitatea efectelor secundare grave ale ”Vaccinului-non-Vaccin-Covid-19” este foarte mare.

Pe de altă parte, omenii întregi la cap nu sunt dispuși să își trăiască restul zilelor ca ființe modificate genetic. Guvernele nu au niciun drept juridic sau moral să ceară cetățenilor să devină oameni-cobai!

https://www.20min.ch/fr/story/donner-1000-francs-a-tout-ceux-qui-se-font-vacciner-690619428702?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1Zx_5AD7Xno9xHty4q9aG-ZJckQRce1bSZdN1HP3KXEdNXClaGfNK2l-o#Echobox=1608750541

Detalii suplimentare:

https://www.letemps.ch/suisse/swissmedic-autorise-un-premier-vaccin-contre-coronavirus

Pretenția nemuririi implică distrugerea omenirii actuale.

Resetarea înseamnă RECREEREA OMULUI PRIN REVOLUȚIE BIO-TEHNOLOGICĂ, CEEA CE ÎNSEAMNĂ INSULTAREA GRAVĂ A DUMNEZEILOR TUTUROR RELIGIILOR.

16 comments

 1. omul nou 'open mind' cu mintea deschisa

  Satan nu a suportat ca Omul sa il iubeasca pe Dumnezeu si sa il asculte, pentru ca satana nu intelege filiatia dragostei. De aceea l-a inselat pe om, i-a modificat programul de gandire si acum il vrea supus cu totul,mca sa fie si el iubit de om, chiar daca asta inseamna sa aduca niste imbunatatiri la mansarda.
  Neocomunismul capitalist inseamna nationalizarea creierelor, ceva ce si-a propus dar nu a reusit comunismul v.1
  Cine isi baga tehnologia patentata in tine este proprietarul tau.

  dr. Stoian Alexov- soc. bulgara de patologie- “nimeni nu a murit de covid”
  https://realverifiednews.wordpress.com/2020/07/05/no-one-has-died-from-the-coronavirus/

  Faucci agent israelian si mason iezuit
  https://realverifiednews.wordpress.com/2020/07/01/the-truth-about-dr-anthony-fauci/
  https://realverifiednews.wordpress.com/2020/07/07/is-ghislaine-maxwells-sister-married-to-dr-fauci-christine-grady-sisters-fact-check/

 2. covrig in lupta cu puterea oculta

  “vaccinare ARN e o tehnica experimentala”

  Si vaccinurile traditionale tot hula sunt, nu conteaza tehnica, conteaza ce baga in tine. Toti adjuvantii sunt toxici si au efecte secundare pe termen lung. Iar azi s-a ajuns la desavarsirea tehnicii de comunicatii, tranzistorii si senzorii sunt de ordinul nanometrilor, mai mici decat bacteriile…

 3. ARTICOL FORMIDABIL DE LAMURITOR !
  FELICITARI SI MULTUMIRI CORDIALE !
  PS.
  APRECIEM SI LIMBAJUL METAFORICO-FILOZOFIC ASUPRA REPTILELOR !
  NE INSUFLA FILOZOFIA CU SISTEM .
  HAHAHA!

 4. The covid virus was made to reduce the global population
  One person died in my neighborhood and more than 100 pregnant women remained, ready to give birth.

 5. Pana acum suntem lămuriți cu ceea3ce ne așteaptă.
  Se pune problema ce vom face?
  Putem să ne unim intr_o asociație sau alta organizație ca să putem lupta împotriva sistemului?
  Sau vom face pact cu diavolul,vanzandu-ne unii pe alții pentru promisiuni deșarte?
  Spune Apocalipsa ca vor fi boli,cutremure,necaz mare,dar va fi doar începutul.
  Eu refuz să cred ca vom deveni biomasini,nu cred ca e posibil,însă acum 30 de ani cand literatura SF învadase tara noastră,vuia de roboți,nanoroboti,inteligenta artificială si chiar posibilitatea omului de a se conecta la propriul său computer
  Ei pot face orice însă sufletul nu au cum sa ni-l ia,corpul e trecător dar sufletul nemuritor

 6. De la MathCAD si AutoCAD la GenomeCAD.

  PLandemia a deschis drumul industriei genetice spre crearea de fiinte noi prin informatica genetica.

  hei, tocilarilor tradatori de neam, dati-va copiii la meditatii sa devina designeri genetici daca vreti sa aiba job bine platit…pt cati handicapati o sa fie de la vaccinuri trebuie specialisti sa rescrie genele si sa creeze celule cu alte proprietati. omenirea cobai pentru profitul si ambitiile cultului luciferic de a crea omul nou, Plandemia a deblocat discutiile etice, daca nu vor muri prea multi oamenii singuri vor cere modificari genetice sa fie mai frumosi si sa traiasca mai mult

  “This is the first time the genetic code has been fundamentally changed,” said Farren Isaacs, assistant professor of molecular, cellular, and developmental biology at Yale and co-senior author of the research published Oct. 18 in the journal Science. “Creating an organism with a new genetic code has allowed us to expand the scope of biological function in a number of powerful ways.”
  https://news.yale.edu/2013/10/17/researchers-rewrite-entire-genome-and-add-healthy-twist

  Genome project-write consortium.
  GP-write will include whole genome engineering of human cell lines and other organisms of agricultural and public health significance.
  Thus, the Human Genome Project-write (HGP-write) will be a critical core activity within GP-write focused on synthesizing human genomes in whole or in part

  GP-write Industry Advisory Board Benefits:
  Develop pipelines in cutting-edge genome engineering technologies
  Participate and advise in development of GPW foundry
  Early access to GPW CAD software platform

 7. Posdarescu Mihail

  Daca se doreste injectarea cu ARN nu era mai simplu de pus in apa,coca cola,etc?

  • Era, insa aici cred ca e vorba de libera alegere, si atunci cand vom fi constransi – vom fi pusi in fata unei decizii…de partea cui vom sta?
   Doamne ajuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *