Home / Educativ / Unde ești tu Hipocrate?

Unde ești tu Hipocrate?

H.P.
Incorect Politic
Martie 21, 2021

Unde ești tu Hipocrate ?

Unde ești tu Hipocrate ?

Medicina este mult prea politizată pentru a mai fi o știință.

Ținta tuturor acestor vaccinuri, se spune că este imunitatea naturală a omului. Sprijinirea bolilor autoimune și a altor tulburări imune va asigura, se spune în liniște, prosperitatea cercetării farmaceutice și, prin urmare, va asigura un sistem de retribuire cu bani mulți și perpetuă pentru ceea ce se numește azi industrie Big Pharma. Atâta timp cât există încă oameni vii. Dar acesta nu este un scop în sine. Cartarea vaccinurilor coincide cu clivajele geostrategice și dă naștere unui adevărat război al vaccinurilor, cu o mică atenție la protecția sau sănătatea populațiilor. Deci este și război biologic, dar de un fel special. Vom vedea consecințele pentru declinul continuu al imunității umane și inocularea vectorilor genetici programabili care o pot modifica în funcție de anumiți factori specifici. Toate acestea anunță noi patologii necunoscute până acum, dar și o suferință mai mare pentru majoritatea populațiilor, mai ales că sistemele de sănătate sunt în continuă scădere în ceea ce privește calitatea îngrijirii și a serviciilor și unde banii sunt factorul determinant. Al acestei industrii destul de asemănătoare cu celelalte.

Toată lumea este liberă să-și formeze o opinie cu privire la un fenomen mai mult decât opac atunci când se referă la o problemă majoră de sănătate publică. Totul este făcut pentru a menține această opacitate și acest lucru depășește cu mult simpla voință a unor guverne învechite ale căror șefi executivi sunt zdrobiți de o mașină implacabilă. Este o estompare totală. Cine va fi de acord să li se facă coafura pe întuneric? Doar dacă nu te razi pe cap? Este la fel cu aceste vaccinuri de ultimă generație care prezintă o asemănare extrem de nervoasă cu codul computerului sau cu limbajul mașinilor. Transumanismul nu este departe.

La un an după primul lockdown din 2020, epidemia a dispărut în Asia, nu s-a apucat niciodată în Africa și oferă un pretext neașteptat ca regimurile politice să blocheze totul. Deriva totalitară în anumite țări din Europa de Vest este destul de marcată și ridică problema unei anumite predispoziții naționale la dictatura conformismului ambiental. Impunerea unui bot uman simplu unei mari părți a populației nu numai că a fost acceptată, ci a generat apariția legiunilor de oameni cu un nou fanatism și un zel de nedescris pentru doxa. Aceiași oameni nu au niciodată întrebări când li se administrează vaccinarea dublu-orb. Pentru că este bine dacă este: omul a devenit un cobai dorit și fericit să fie. Cu condiția să rămână în viață.

Vaccinurile Moderna și Pfizer [anti-Covid19] se bazează pe o tehnică ARN Messenger foarte avansată, extrem de adaptabilă, care poate fi actualizată întrucât un cod de computer poate fi reprogramat pentru a face față diferențelor (variantelor virusului)” conform Dr. John Brownstein de la Spitalul de Copii din Boston, Statele Unite.

Această definiție a produselor comerciale pe care politicienii ar dori să le inoculeze populațiile umane sub eticheta luptei împotriva noului coronavirus este destul de remarcabilă și reflectă foarte bine viitorul industriei farmaceutice în orizontul 2030-2040. Aceste tehnici preludează inocularea altor produse pe bază de nanotuburi, dar nu încă în acest stadiu. Sistemul imunitar uman este mult prea complex și imprevizibil pentru ca un plan de marketing farmaceutic să aibă un succes deplin.

Neacceptând legăturile suspectate dintre vaccinul Astra-Zeneca și tromboză sau mai probabil accident vascular cerebral ischemic (conform unei surse de referință care doresc să rămână pe deplin anonim, de teama represaliilor imediate), cum se face că zeci de milioane de ființe umane înzestrate cu o conștiință și o inteligență acceptați voluntar să fiți inoculați cu produse comerciale despre care nu aveți nicio informație reală, fabricate puțin în grabă cu tehnici inovatoare care nu sunt suficient de popularizate și constituenți despre care abia știm nimic?

5 comments

 1. Studiile clinice pentru evaluarea vaccinurilor mARN create de companiile farmaceutice Pfizer și Moderna au fost aprobate să includă 43.931 participanți (Pfizer) și 30.000 participanți (Moderna), iar studiile sunt programate să continue până în 2022 (Moderna) și 2023 (Pfizer). Descrierea studiilor clinice poate fi accesată pe pagina ClinicalTrials.gov, atât pentru vaccinul Pfizer1, cât și pentru vaccinul Moderna2. Acestea au primit autorizații de urgență pentru utilizare în Statele Unite și în Europa, pe baza rezultatelor preliminare obținute la numai câteva luni de la începerea studiilor.
  Este foarte important de precizat că autorizația de utilizare de urgență nu înseamnă că vaccinurile au fost aprobate pentru utilizare pe scară largă. Aprobarea vaccinurilor se poate face numai la completarea studiilor, adică în aproximativ doi ani. Fără aprobare, vaccinurile sunt încă în studiu, deci experimentale.
  ———————
  Sa te vaccinezi cu un vaccin experimental ( “În afara unor comunicate vagi, rezultatele nu au fost supuse analizei în lumea științifică. Ni se comunică că este o nouă tehnologie de biologie moleculară, utilizată pentru prima oară în domeniul producerii vaccinului, dar nu ni se comunică efectele secundare, indicațiile/contraindicațiile, iar eficiența vaccinului a crescut de la o zi la alta precum aluatul la dospit, in decurs de o săptămână de la 85% la 95% “Prof. Astarastoae ) impotriva unui virus cu o mortalitate de maxim 0,5% (Lethality: According to the latest immunological studies, the overall infection fatality rate (IFR) of covid-19 in the general population is about 0.1% to 0.5% in most countries, which is comparable to the medium influenza pandemics of 1957 and 1968) ar fi o dovada de curaj prostesc daca nu ar fi prostie indusa prin spalare pe creier de aceste asa-zise “autoritati”.
  ———————————————

  Generalizarea indusa prin termenul “anti vaccinisti” este falsa (intentionat sau din prostie). Exista vaccinuri obligatorii ( de ex cele din copilarie anti tbc, polio etc) care si-au dovedit eficienta si raportul favorabil beneficiu/riscuri – dar si acolo exista variatii in functie de zona geografica !, exista vaccinuri optionale, exista vaccinuri recomandate doar la anumite categorii de pacienti si cu anumite comorbiditati ( de ex antigripal sau antipneumococic la cei in varsta si cu boli pulmonare sau cardiovasculare de ex), exista vaccinuri recomandate pentru cei care calatoresc in anumite regiuni ale globului si exista si vaccinuri retrase dupa ce s-a dovedit ca raportul risc/beneficiu inclina spre riscuri ( de ex vaccinul anti antrax cu adjuvantul squalene). A fi impotriva vaccinarii obligatorii si in masa (atentie la adjectivul obligatoriu ) anti-covid este o dovada de intelepciune.

  ———————————
  Într-un nou articol de cercetare publicat în “Microbiologie și Boli Infecțioase”, imunologul J. Bart Classen scrie că „vaccinurile COVID pe bază de ARN au potențialul de a provoca mai multe boli decât epidemia de COVID-19″Si printre bolile ce pot apare la distanta (ani de zile) dupa aceste vaccinuri se numara: scleroza laterala amiotrofica, Alzheimer, degenerescenta(dementa) frontotemporala si alte boli neurologice. Pentru cei care nu sunt in domeniu: risc de a deveni o leguma.  https://scivisionpub.com/pdfs/covid19-rna-based-vaccines-and-the-risk-of-prion-disease-1503.pdf 

 2. care medicina? este industrie pentru reparatii carcase umane…salvarile introduc pe banda rulanta carcasele si ies in saci de plastic negru rebuturile… aceleasi procedee de reparare, acelasi gaz sufocant si aceleasi medicamente canceroase…

  de fapt, nu am apucat tranzitia la economia libera de piata ca am si intrat in tranzitia la omul artificial- si economia cu roboti care fabrica oameni…asa zpune raportul Rockefeller din 2013 nu eu…

  “Cum va arata sistemul de sanatate intr-o suta de ani”
  https://www.rockefellerfoundation.org/wp-content/uploads/1b8843cc-0d4c-4d5e-bf35-4c7b2fbbb63d-the.pdf

  acum se nasc ultimii oameni, in curand autorizatiile de mediu nu vor mai permite nimanui sa nasca elemente poluatoare care uzeaza oxigenul, se doreste reinvierea junglei din mezozoice

 3. noul Hipocrate este Rockefeller.

  https://www.youtube.com/watch?v=xMmOnd2FHbU&t=1s

  intram in era carbonului, adica a ADNului sintetic pe baza de carbon… pt cine nu stia

 4. Daca incerci sa iti lamuresti filozofia/ideologia/dogma virusului intelegi ca e o absurditate – ofensa adusa ratiunii [umane].
  … a intra in dezbateri, argumentare sau “negociere” in acest domeniu fantezist este dovada de atitudine schizofrenica.

  Al doilea aspect este legat de auto-aparare, numita si imunitate.
  Nu poti fi imun la vreo ceva: ori interactionezi, ori esti neutru, insensibil… de neatins.
  Cand interactionezi cu “provocarea” perturbatoare ai 3 posibilitatri:
  – asteptarea care duce la aparitia de reactii coordonate de sistemul nervos care pot “rezolva” sau tine in echilibru “raportul de forte” si nu patesti nimic
  – asteptarea care are o reactie de contracarare prea slaba sau nu are deloc; organismul incepe sa “cada”, uneori total, mortal
  – actionarea fie preventiv, fie post-atac; preventiv este doar stilul de viata. Post-atac este ajutarea organismului cu masuri diverse: odihna, temperatura, variatie alimentara – mai “usoara” dar mai “activa”… si cu tratare FIREASCA, medicala (adica acele terapii confirmate traditional si – unele noi – stiintific) dar si cea SUPRA-FIREASCA: postire si rugaciune.
  Actiunea organismului de contracare a atacului se face cu toate “sistemele” si de catre fiecare celula.
  Nu exista o structura distincta de “luptatori” care sa fie o armata, un “sistem imunitar”..
  Fiecare celula si sistem biologic indeplineste functia de aparare/lupta cu adversarul – distrugere celulara mecanica, chimica, termica, …
  ————-
  Cat timp se lucreaza cu fictiunea “sistem imunitar” si se duce lupta cu fictiunea “virus” nu se poate obtine vreun rezultat favorabil:
  – cine “rezista” cu fictiunile (vaccinare) ar fi trecut mai usor peste suferinta
  – cine nu “rezista” CU aceste fictiuni aplicate (moare), ar fi trait mai mult
  – cine nu “rezista” FARA aceste minciuni (moare), nu s-ar fi facut bine cu orice s-ar fi tratat.
  Evident, cel care “rezista” fara interventia mincinoasa este dovada vie ca interventia (vaccinare, injectare, s.a.) este de neacceptat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *