Home / Educativ / Un măr frumos, dar otrăvit (apple)

Un măr frumos, dar otrăvit (apple)

H.P.
Incorect Politic
Martie 21, 2021

Un măr frumos, dar otrăvit (apple)

Via HoratiuMP:

Feminismul este conceput pentru a distruge dinamica heterosexuală, căsătoria și familia în primul rând, societatea apoi ca o urmare logică. Trei generații de femei au fost îndoctrinate într-un set de credințe autodistructive. Au fost învățate să caute puterea atunci când ele nu vor de fapt decât dragoste.

Cum poate o femeie să găsească dragoste permanentă? Găsind un bărbat demn de încrederea ei. Pentru o femeie, dragostea = încredere. Dinamica heterosexuală este schimbul de putere lumească feminină cu puterea masculină exprimată ca iubire. “De ce un bărbat iubește o femeie? Pentru că ea îi predă puterea. Da, dragostea unui bărbat este o funcție a egoismului său. El o iubește pentru că i se dăruiește lui. Îl împuternicește și devine parte a lui. Și astfel doi oameni devin unul “. Firește, el vrea ca ea să fie fericită. Nu o domină ci o iubește și o respectă.

Raportul sexual este un act de posesie: un bărbat care posedă o femeie. Evident, acest lucru ar trebui să aibă loc în contextul unei relații pe termen lung. Care altul decât căsătoria ? Femeile vor să fie posedate de soții iubitori.

Progresiștii au convins femeile tinere că bărbații sunt bătăi de soție și că familia este apăsătoare. Femeile tocmai au înghițit otrava. Milioane dintre ele au devenit acre și singure. Sexul este un alt factor. Femeile au nevoie de sex la fel de mult ca bărbații și mai mult. Au nevoie de iubirea pasională a soțului pe tot parcursul vieții mai mult decât orice altceva din lume. Când un bărbat face dragoste cu soția, își exprimă sentimentele, nu doar pofta. Îi spune că este cea mai de dorită femeie din lume. Într-o situație de legătură ocazională, un bărbat doar se ușurează. Acesta este opusul adorației poftite de femei ?!? Drept urmare, multe femei sunt frustrate sexual și sunt disfuncționale. Compensează prin lesbianism, obezitate și politică radicală, exact ceea ce vor progresiștii neomarxiști, cei mai mulți inconștient sataniști.

Se prefac că susțin justiția socială.

Feminismul se preface că emancipează femeile. De fapt, distruge feminitatea.

Femeile vor o relație angajată pe tot parcursul vieții. El este Regele ei. Ea este regina lui. Sexualitatea ei este bijuteria coroanei acestei căsătorii.

Vor să mâncăm mărul otrăvit și să murim …

Practic, tot ceea ce se consideră „progresist” și „modern” este, de fapt, satanic. Vaccinul, pentru a-i distruge pe unii, feminismul este un alt măr la fel de otrăvit pentru a-i distruge pe alții, sau pe aceeași !?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *