Home / Chestiunea Jidănească / Portretul Românului Iudeo-Creștin Iubitor de Infanticid

Portretul Românului Iudeo-Creștin Iubitor de Infanticid

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Ianuarie 5, 2019

Zidul anti-palestinieni din Israel.

 

Acest articol a început de la comentariile unei persoane filosemite la știrea SFIDARE! MEGA-SINAGOGĂ Pe Teritoriul României, cât și pe pagina Facebook a lui Cătălin Berenghi.

Redau mai jos comentariul:

Foarte bine ca se construieste o Sinagoga! Evrei sunt un popor minunat! Nu sunt teroristi. Israelul reprezinta singura oaza de democratie din crudul Orient Mijlociu. Crestinul adevrat ii iubeste pe evrei. https://marianagoron.wordpress.com/2011/03/10/de-unde-izvoraste-antisemitismul/

Un răspuns demn de menționat de la alt cititor:

LECTURĂ OBLIGATORIE! Aprinsă polemică între Biserica lui Hristos şi sinagoga evreiască

Acum să zugrăvim portretul.

 

Portretul Românului Iudeo-Creștin

1. Crede că Israelul este o oază de democrație în crudul Orient și deci trebuie susținut genocidul palestinienilor.

2. Crede că evreii sunt poporul ales chiar după ce l-au ucis pe Hristos și dă citate din Vechiul Testament chiar dacă Noul Testament spune clar că jidanii și-au pierdut statutul de “aleși”. (Galateni 3-28).

3. Crede că evreii sunt poporul ales chiar după ce însuși Iisus Hristos le-a spus că sunt fiii diavolului și fac parte din sinagoga satanei.

4. Crede în “democrație”, dând Israelul ca exemplu (care este o teocrație), dar nu condamnă legea anticonstituționala Vexler, care încalcă libertatea de exprimare și nu are nimic de a face cu principii democratice.

5. Crede că defapt romanii l-au ucis pe Hristos și că noi suntem urmașii lor, deci e vina noastră, nu a iudelor care au organizat arestarea, procesul, și condamnarea.

6. Crede că iudeii de astăzi fac parte din seminția celor 12 triburi ale lui Israel, când defapt majoritatea sunt khazari, iudei askhenazi.

Portretul Românului Iudeo-Creștin

7. Crede că a existat un holocaust al evreilor în România, chiar dacă însuși Shimon Peres, un fondator al statului Israel, a afirmat contrariul.

Activenews:

Shimon Peres a spus că nu va uita niciodată că, în perioada cea mai întunecata a istoriei, perioada nazistă, România a ajutat la salvarea a 400.000 de evrei de aici, care au venit în Israel.

Cifra de 400.000 de evrei ne este aruncată în contextul unui genocid, când realitatea este fix pe dos, aceștia au scăpat bine-mersi!

„Nu vom uita niciodată că, în perioada cea mai întunecata a istoriei, perioada nazistă, România a ajutat la salvarea a 400.000 de evrei de aici, care au venit în Israel, au ajutat la construirea Israelului, dar, în același timp, nu și-au uitat iubirea pentru România, și-au păstrat cultura românească”, spunea acesta în urmă cu un an la București.

Și evrei de la noi au demontat întreaga minciună a genocidului antonescian (link).

8. Este circumcis la creier.

Frați creștini, apărați cu îndrăzneală ADEVĂRUL!

 

Creștinismul este o religie a ADEVĂRULUI. O religie aflată ÎN ADEVĂR și persecutată PENTRU ADEVĂR.

Este deseori incomod, dar smerenia creștină ne permite să biruim egoul pentru a primi lumina adevărului.

Dumnezeu ne-a înzestrat, printre altele, cu discernământ, rațiune și logică.

Folosind logica elementară, dacă prințul lumii este Satan, și este, doar cine altul i-a pus lui Iisus toate bogățiile și împărățiile lumii la picioare, pe care Hristos le-a refuzat,  și dacă evreii de azi sunt suprareprezentați în finanțe, media și politică, și sunt, înseamnă că ei sunt slujitorii acestui prinț, că au acceptat ceea ce Hristos a refuzat.

Să nu mai vorbim despre faptul ca jidanii dețin industria pornografică (link), Al. Goldstein a spus clar că motivul este, pe lângă bani, ura față de Hristos!

Portretul Românului Iudeo-Creștin

Tot logica elementară ne arată că motivul pentru care au fost dați afară din 109 țări, de peste 300 de ori de-a lungul istoriei (link) are drept cauză comportamentul lor, reacțiile negative ale celor din jur fiind efectele acestei cauze.

Să ne întorcem la românca iudeocreștină care a făcut comentariile folosite ca exemplu pentru zugrăvirea portretului. Mariana Goron are un bloguleț în care scrie multe lucruri bune, dar din nefericire a scris și o tâmpenie colosală, anume că “antisemitismul vine de la satana“.

Următoarele rânduri sunt pentru ea.

 

Dragă Mariana Goron,

 

Dacă iubești Israelul înseamnă că iubești sionismul, reprezentat de ucigașii de Hristos. Aceiași care spun că Fecioara Maria a fost o prostituată și care spun că Hristos este în iad printre excremente. (link) Și iată ce mai spun evreii minunați despre Mântuitorul în noaptea de Crăciun (link).

Dacă iubești Israelul înseamnă că iubești genocidul palestinienilor.

Dacă iubești Israelul înseamnă că uraști libertatea și drepturile fundamentale ale popoarelor.

Dacă iubești Israelul înseamnă că susții mutilarea genitală a copiilor.

Dacă iubești Israelul înseamnă că iubești șovinismul.

Dacă crezi că evreii sunt astăzi poporul ales, contrazici Noul Testament.

Ghinion, băieți, a venit democrația peste voi.

 

Portretul Românului Iudeo-Creștin

Evreii, oameni minunati!

Acești genocidari cu inimă bună, manipulatori ai finanțelor, presei, mutilatori de copiii prin barbaria circumciziei și perverși fără margini. Ce oameni minunați sunt evreii…

Uită-te la aceste chipuri de copii fără viață, îngerași răpiți de lângă mama lor, măcelăriți de către evrei la vârsta inocenței, și spune-le părinților cât de minunați sunt evreii!

Portretul Românului Iudeo-Creștin

Spune-i acelei mame îndurerate că Israel este singura oază de “democrație” în crudul Orient și de aceea au trebuit să moară copiii ei înapoiați. Ești un bun creștin dacă iubești Israelul. Ăsta da creștinism adevărat, Hristos ar fi mândru.

Privește imaginile, nu-ți întoarce privirea. Privește-i pe beneficiarii direcți ai democrației evreiești!

Portretul Românului Iudeo-Creștin

 

Spune-le acestor copiii palestinieni care acuma au moloz în loc de casă, crater în loc de școală și ruine în loc de spital cum este vina lor și a părinților lor nedemocrați pentru faptul că aleșii demiurgului le-au distrus întregul cartier.

Portretul Românului Iudeo-Creștin

Ce le-ai spune acestor familii, care trăiesc mai rău ca țiganii și suferă zilnic fără un acoperiș deasupra capului, nu pentru că nu vor să muncească, ci pentru că le-au aruncat casele în aer niște evrei minunați, cum i-ai convinge să iubească Israelul când inima le este plină de durerea provocată de bestiile sioniste?

Mariana, să-ți fie rușine.

Vine judecata și vom da socoteală pentru toate aceste rătăciri.

*

P.S.: Ți-am scris aceste lucruri în forma aceasta pentru a te zdruncina din somn. Sper că informațiile pe care ți le-am spus să-ți servească pentru trezire și să nu mi-o iei în nume de rău. Faci lucruri bune prin faptul că ai susținut referendumul, că aperi familia și dreptul la viață, dar să susții că evreii astăzi sunt poporul ales și să spui că antisemitismul vine de la satan sunt rătăciri grave, întâlnite cel mai des la protestanți. Există evrei români care se opun construirii sinagogii, evrei români care condamnă propaganda holocaustică și care pun România mai presus ca Israel, dar articolul descrie un fenomen general, nu particularitățile rare.

P.P.S: Da’ despre Stalag Fiction ce crezi, Mariana? Dacă tot iubești Israelul după ce ai citit până în capăt, vinde tot ce ai și dă-ți averea la jidani.

8 comments

 1. de aia nu mai puteam eu acum de palestinieni, dupa ce imperiul otoman ne-a calarit peste 1000 de ani iar scriptele ( coranul ) nu s-au schimbat deloc de atunci.
  din istorie stiu un lucru, stiu ca palestina a fost populata cu evrei pana-n 600 si ceva cand saladin le-a luat palestina, asta a fost rolul cruciatilor, sa apere orasul sfant ( Ierusalim ) si Palestina de invazia musulmana dar au esuat. declaratia balfour le-a dat inapoi ce le apartinea de drept. pana una alta musulmanii ar trebui sa dea inapoi evreilor Mecca si Medina, sa dea crestinilor Constantinopolul inapoi, sa cedeze Egiptul crestinilor coptici, samd nu mai spun palestina.

  • Palestina a fost populata cu evrei, bine spus. daca era in intregine populata cu evrei se numea Israel, dar cum nu i-au ucis pe palestinieni si au locuit printre ei s=a numit in continuare Palestina. Abia dupa ce au achizitionat pamanturile palestinienilor in sec 19, si au creat statul Israel in sec 20, au inceput sa-i omoare pe palestinieni.

  • mahomed câine de circ...

   Corect. Nu stiu de unde dragostea asta oarba si prostească pentru slujutorii anticristului mohamed. Romanii sunt spalati pe creier din doua parti… odata de masinaria propagandistica infernala marxisto-iudaica (oficiala) si a doua oara, de masinaria propagandistica a asa-zisilor anti-marxisti “crestini” (subterana) care infiereaza doar stricaciunea si anti-crestinismul iudaic dar in schimb glorifica si apara anti-crestinismul islamic…vai de capul nostru al romanilor!…jumatatile de adevar tot minciuni sunt

 2. Ciobanu Corneliu

  Dacă ești slujitor al adevărului trebuie să-l accepți indiferent de unde vine nu să respingi o sursă în mod arbitrar.
  Dacă toți evreii L-au răstignit pe Hristos, înseamnă că toți americanii i-au masacrat pe amerindieni și i-au înrobit pe negri.Și noi toți, românii, suntem vinovați de robia și asuprirea crudă a țiganilor, cu secole in urmă.
  Oricine gândește își poate da seama că nu aveau cum să fie toți adunați și să ceară răstignirea Domnului.
  Odată ce vorbești de crimele evreilor, n-ai voie să nu recunoști crimele musulmanilor împotriva creștinilor, care continuă.

  și azi în țările fundamentaliste islamice. Apoi mișeliile boierilor noștri împotriva robilor țigani,despre care vorbesc străini cât și pașoptiștii noștri. Indiferent de faptele de care se fac vinovați mulți membri ai acestei etnii,cu totul inumană și nedreaptă era rânduiala prin care un copil, indiferent de ce va face mai târziu, era sortit prin lege, să fie,fără apărare, la dispoziția capriciilor unui stăpân. Asta conform legilor statelor ,,creștine”ale acelor vremuri.
  Referitor la Noul Testament, nu trebuie uitat nici că Hristos le-a spus apostolilor,, În calea păgânilor să nu mergeți, nici în cetate de samariteni să nu intrați, ci înainte mergeți spre oile cele pierdute ale casei lui Israel”.
  Nici de spusele sfântului apostol Pavel, care, văzând necredința și împotrivirea evreilor de pe timpul lui,spunea că mare-i e durerea suflerului, și ar dori mai degrabă să fie el lepădat de Hristos, dacă ar putea să mântuiască dintre ei.

  • “Apoi mișeliile boierilor noștri împotriva robilor țigani,despre care vorbesc străini cât și pașoptiștii noștri’ pasoptistii erau masoni iar masoneria la varf e condusa de ..martieni
   “Nici de spusele sfântului apostol Pavel,’ ma lasi cu sfantul apostol??care era ev.reu si baiat fffdeste[pt si f conecat la Puterile de atunci, eve.iasca si romana?/si care s-a convetrit la o credinta pe al carei intemeietor, chipurile real si decedat, l-a “vazut” in o ‘stare modificat ade constiinta’???dupa care a avut acces la fonduri si logistica ani buni de zile??pt a intemeia chiar o RETEA, absolut similara cu serviciile si societatile “discrete”??
   vezi aici :
   https://ziarulrealitatea.ro/un-act-de-acuzare-adevarat-impotriva-evreilor/ ..scrisa de un e.vreu
   si mai ales aici
   https://secretelezeilor.ro/inventatorii-crestinismului/

   • Domnule tu crezi in porcarii dinastea? Astea sunt erezii grave! S-ar putea sa-ti pierzi mintile! Tu nici nu-ti dai seama in ce inselare esti!
    Spune-mi mie cum faceau crestinii minuni in numele lui Hristos pe care il marturiseau pe fata? Sau si alea erau iluzii? Crestinismul e din cauza lui Hristos, El e cel ce l-a facut! Crestinismul poarta numele Lui! Vine de la Hristos!
    Vorbesti numai tampenii si numai balarii!!
    Scriptura aia pe care voi o citati asa de des spune pe fata: dumnezeii neamurilor sunt demoni! Diavolii locuiau in idoli si vorbeau cu oamenii, rapundeau la intrebarile lor si astfel ii inselau! Zeii toti sunt demoni!!! Citeste Vietile Sfintilor!

    Citeste Apocalipsa sa vezi care e soarta celor ce iubesc si lucreaza minciuna!

    Spalat pe creier e ala care nu crede in adevar! Ghici de cine?

    Daca ai ajuns sa nu respecti sfintii bisericii si sa vorbesti asa de urat/nerespectuos fata de ei ma tem pentru sufletul tau! Atitudinea ta nu e numai necrestineasca, dar nici macar de caracter!

    Probabil crezi ca Dumnezeu iti ascunde vreun secret interzis….! Spune-mi mie ce motiv ar avea Tatal tau din cer/ Parintele care te-a facut pe tine sa-ti ascunda ceva/sa-ti faca rau? Spune-mi mie de ce crezi ca Fiul Sau a mintit sau Biserica Lui? Mai repede crezi ca Satana iti spune adevarul decat sa crezi in Dumnezeu care a facut totul pentru om…!
    Mai repede crezi in satanismele cu zei si extraterestrii decat in Dumnezeu! Cauta sursa acestor lucruri sa vezi ce sunt! Cauta sa vezi cum a aparut ideea de extraterestrii si care este natura acestor lucruri!

    Toti proorocii si toti sfintii lui Dumnezeu au luptat impotriva idolatriei si inchinarii la zeii cei mincinosi!

    18:8 Legea Domnului este fără prihană, întoarce
    sufletele; mărturia Domnului este credincioasă,
    înţelepţeşte pruncii;

    18:9 Judecăţile Domnului sunt drepte, veselesc
    inima; porunca Domnului este strălucitoare,
    luminează ochii.

    18:10 Frica de Domnul este curată, rămâne în
    veacul veacului. Judecăţile Domnului sunt
    adevărate, toate îndreptăţite.

    ….

    Psalm 18

    “Ascultă, Israele, Domnul Dumnezeul nostru este singurul Domn.”

    Deuteronom 6:4

    Vad ca tu de fapt nu cunosti nimic despre Dumnezeu!

 3. Multi, multi crestini spălați pe creier, cum este si această doamnă…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *