Home / Chestiunea Jidănească / Analiza Strategiei Adoptată de Guvern Pentru Combaterea “antisemitismului, xenofobiei și discursului instigator la ură 2021-2023”

Analiza Strategiei Adoptată de Guvern Pentru Combaterea “antisemitismului, xenofobiei și discursului instigator la ură 2021-2023”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 22, 2021

Analiza Strategiei Adoptată de Guvern Pentru Combaterea "antisemitismului, xenofobiei și discursului instigator la ură 2021-2023"

Scurtă cronologie

Ne aflăm în mai 2021, iar documentul strategiei pe baza legilor votate de gruparea de trădători PNL-PSD-USRPLUS-UDMR a fost aprobat de Guvern și publicat pe website-ul Institutuluiu Elie Wiesel, adevăratul stăpân al guvernului.

Documentul poate fi consultat AICI

La ce să ne așteptăm?

 • Art. 1. — Se aprobă Strategia națională pentru prevenirea și combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură, aferentă perioadei 2021—2023, prevăzută în anexa nr. 1.
 • Art. 2. — Se aprobă Planul de acțiune al Strategiei naționale pentru prevenirea și combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură, aferentă perioadei 2021—2023, denumit în continuare Planul de acțiune, prevăzut în anexa nr. 2.
 • Art. 3. — Instituțiile cu responsabilități în domeniul prevenirii și combaterii antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură au obligația de a duce la îndeplinire 2 MONITORUL OFICIAL AL ROMÂNIEI, PARTEA I, Nr. 517/19.V.2021 măsurile specifice domeniului lor de activitate, prevăzute în strategie și în Planul de acțiune.
 • Art. 4. — Finanțarea măsurilor prevăzute în Planul de acțiune, care intră în responsabilitatea instituțiilor publice, se asigură din bugetul aprobat fiecărei instituții responsabile/ participante, în limita fondurilor alocate cu această destinație.
 • Art. 5. — Anexele nr. 1 și 2 fac parte integrantă din prezenta hotărâre.

Există un plan de acțiune, finanțare de la buget și un număr de instituții care se vor ocupa cu combaterea românismului. Toate cuvintele dure pe care stânga le folosește cu patos, antisemitism, xenofobie, radicalizare, discurs instigator la ură, toate sunt limbaj de cod și reprezintă orice formă de afirmare a identității naționale. De aceea în loc de combaterea antisemitismului putem vorbi despre combaterea românismului.

Nu trec nici două paginit fără să apară, sub Introducere, mențiunea holocaustului:

Analiza Strategiei Adoptată de Guvern Pentru Combaterea "antisemitismului, xenofobiei și discursului instigator la ură 2021-2023"Nu e nevoie de legi care să protejeze istoria decât dacă încerci să protejezi o minciună

 

A. Introducere

Pe plan internațional se constată o creștere exponențială a actelor de violență asociate antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură1. Ca urmare a atrocităților Holocaustului, s-au dezvoltat o serie de mecanisme pentru a combate negarea și distorsionarea Holocaustului, precum și pentru a preveni apariția unor mișcări rasiste, xenofobe, homofobe, extremiste, radicale, care pot degenera în acțiuni violente, dar din păcate, mai sunt necesare eforturi susținute în acest sens. Încă mai asistăm la asasinate comise în numele unor rase, etnii sau religii care se pretind a fi superioare, iar victimele nu au avut nicio altă vină decât cea de a fi altfel decât făptuitorii, din punctul de vedere al religiei, rasei, culorii pielii, limbii vorbite, apartenenței culturale, al originii etnice sau orientării sexuale.

Creșterea exponențială a naționalismului pe plan internațional este un fenomen care, grație internetului, cu greu poate fi oprit. Teza conform căreia o idee exprimată în scris poate duce la atrocități sau violențe este veche, a folosit-o și William Totok de la Europa Liberă încercând să denigreze bunul nume al acestei publicații.

Căutătorii de adevăr trebuie să facă eforturi minime pentru a ajunge la realitatea cu privire la holocaust și propaganda din jurul său, poate fi chiar la un click distanță dacă accesați www.holocaustdeprogrammingcourse.com.

Totodată, discursul instigator la ură devine o amenințare tot mai puternică la adresa libertății de exprimare și toleranței, pe măsură ce se răspândește prin mediul online și media clasice, literatură și în dezbaterea politică, inclusiv în parlamentele unor democrații consolidate.

Cum poate un discurs să devină o amenințare la adresa libertătii de exprimare? În realitate, chiar aceste strategii de combatere a “discursului instigator la ură” reprezintă un risc la adresa libertătii cuvîntului.O democrație consolidată e o democrație în care ai dreptul să exprimi idei, chiar dacă ele sunt incorecte din punct de vedere politic. Documentul ne confirmă, încă odată, că nu trăim în democrație.

În România, deși nu au fost înregistrate acte de violență care să conducă la pierderea de vieți omenești, există riscul ca pe viitor să apară o creștere a faptelor asociate antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și mai ales a discursului instigator la ură, care se propagă în mod accelerat mai ales pe rețelele de socializare.

În primul rând, ce înseamnă “fapte asociate antisemitismului, radicalizării și mai ales a discursului instigator la ură”? În al doilea rând tupeul autorilor este imens, chiar dacă  în România nu există acte de violență, ei justifică strategia pentru că “ar putea să apară”. În mod ironic, faptele pe care vor să le combată ar putea să apară tocmai din pricina acestor strategii denumite pompos, care nu sunt altceva decât acte de terorism împotriva poporului român.

Pe teritoriul României au fost înregistrate acte de vandalism asupra unor instituții și cimitire evreiești, graffiti cu sloganuri naziste, neolegionare, antisemite2 și rasiste, incidente izolate de violență fizică pe bază etnică, manifestări sporadice locale antiimigrație, scandări rasiste și proliferarea, în mediul online, a unor mesaje rasiste, radicale, xenofobe care instigă la ură împotriva celor care sunt percepuți a fi diferiți din punct de vedere etnic, religios, lingvistic sau cultural.

De asemenea, România se confruntă cu cazuri de autoradicalizare, inclusiv a unor cetățeni români, ca urmare a expunerii acestora, în principal în mediul virtual, la diverse mesaje extremiste, radicale, teroriste.

Vârful manifestărilor antisemite din România, redecorarea (neinspirată) a haznalei publice denumită pompos “Casa Memorială Elie Wiesel”

În România este ridicol să vorbim despre terorism și “mesaje teroriste”, dar totuși ce înseamnă “autoradicalizare”?

Este procesul firesc prin care un individ care caută adevărul sfârșește prin a-l găsi. De exemplu cu privire la terorismul din România, cautând “primul atentat terorist din România” ajungem la următoarea informație:

În ziua de 8 decembrie 1920, avea loc primul atentat terorist după formarea României Mari şi primul săvârşit cu o bombă pe teritoriul românesc. Actul sângeros a fost pus la cale de către o celulă radicală comunistă, condusă de militantul de etnie evriască Max Goldstein. Din grupul criminal mai făceau parte Saul Osias și Leon Lichtblau, la rândul lor evrei.

Max Goldstein

Saul Osias

Ei îi spun “autoradicalizare”, dar mai corect ar fi “imunizare”. Ajung la adevărul despre cine a adus comunismul în România, cine ne-a decimat elita intelectuală prin temnițe, cine a comis reeducarea studentilor la Pitești, cine controlează pornografia, etc, etc.

E un fel de vaccin împotriva propagandei holocaustice, a ideologiei egalitariene, a falsei toleranțe și a tuturor lozincilor ipocrite despre libertate într-o democrație.

Ei doresc să combată efectiv procesul prin care un om învață și conștientizează pe ce lume se află. În fapt, ei urmăresc o reeducare, o spălare pe creier, am putea vorbi chiar de o tăiere cerebrală împrejur.

În România, în ultimii ani, a fost observat fenomenul atragerii unor cetățeni români spre mesaje și ideologii radicale, aceștia fiind influențați în special de propaganda organizațiilor teroriste.

Autoritățile statului român au luat deja o serie de măsuri menite să contracareze riscurile în acest sens. Aceste măsuri se referă la adoptarea unui cadru legislativ pentru combaterea antisemitismului, negării și distorsionării Holocaustului, utilizarea memorializării pentru predarea istoriei Holocaustului în România, introducerea unor programe școlare menite să stimuleze toleranța și să prezinte elevilor români istoria Holocaustului, dezvoltarea unei rețele naționale pentru prevenirea atrocităților, adoptarea unor strategii naționale pentru comunitatea romă3, utilizarea unor mecanisme administrative și juridice pentru combaterea discriminării în România, precum și prin implicarea în inițiativele internaționale menite să combată antisemitismul, negarea și distorsionarea Holocaustului, prevenirea și combaterea terorismului.

Parte a planului de acțiune pare să fie îndoctrinarea copiilor în școli, îndoctrinare cu vină artificială cu privire la holocaust. “Stimularea toleranței” este limbaj de cod circumcizie cerebrală.

Și această rețea națională pentru prevenirea atrocităților pare că va fi un fel de poliție politică, un fel de Ceka pentru discursul public. Obsesia lor de a preveni orice examinare obiectivă a holocaustului trădează faptul că sunt panicați. Sunt de-a dreptul disperați să nu afle lumea adevărul, disperare care se simte și care reprezintă o slăbiciune pentru ei.

Bulgărele s-a transformat în avalanșă și nu mai poate fi oprit decât prin arestări și lichidări masive.

Chiar și așa, pot ucide omul, dar nu pot ucide ideea.

Ținând cont de evoluția acestor fenomene la nivel internațional și de riscul dezvoltării acestora la nivel național, precum și pentru a îmbunătăți implementarea legislației în materie și a crește eficiența instrumentelor existente, se impune adoptarea unei Strategii naționale pentru prevenirea și combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură, care să fie evaluată și îmbunătățită periodic — în primă etapă la 3 ani de la adoptarea ei.

Aici își arată caracterul de tirani. “Se impune” adoptarea unei strategii care va fi evaluată și îmbunătățită periodic, inițial la 3 ani de la adoptarea ei. In democrație nu “se impune” ceva asupra poporului, însă cei de la Elie Wiesel, ca și unii guvernanți, sunt urmașii bolșevicilor care au impus comunismul în România, la asta se pricep.

Documentul continuă cu o expunere a “viziunii” ce seamănă cu ce am citit până acum. Nevroza unora care își imaginează că dacă postăm o poză cu Corneliu Zelea Codreanu în România vor avea loc fapte violente și terorism este atât de absurdă încât întregul document pare să fie scris de un psihopat deconectat de realitate. Ar fi amuzant dacă nu ar fi semnat de guvern și folosit de poliție, pe lângă alte instituții.

Înainte să luăm la rând obiectivele, iată lista cu instituții care se vor implica în sinistra strategie:

Ministerul Afacerilor Externe (MAE),
Ministerul Afacerilor Interne (MAI),
Ministerul Justiției (MJ),
Ministerul Educației (MEd),
Ministerul Culturii (MC),
Secretariatul General al Guvernului (SGG/inclusiv experți ai Secretariatului de Stat pentru Culte/SGG-SSC și ai Departamentului pentru Relații Interetnice/SGG-DRI),
Cancelaria Prim-Ministrului (CPM)
și
Institutul Național pentru Studierea Holocaustului în România „Elie Wiesel” (INSHR-EW) (capii răutăților)
Cu sprijinul și consilierea:
Federației Comunităților Evreiești din România (FCER),
Centrului pentru Monitorizarea și Combaterea Antisemitismului (MCA, condus de Marco Maximilian Katz, omul care l-a dat în judecată pe colonelul Vasile Zărnescu),

Avocatului Poporului (AvP),
Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD),
Agenției Naționale pentru Romi (ANR) și
Ministerului Public — Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (MP-PÎCCJ), în calitate de invitați permanenți, precum și din partea Institutului Național al Magistraturii (INM) și B’nai B’rith (BB), în calitate de invitați.

Vă dați seama, cu masoneria jidănească B’nai B’rith în frunte, guvernul joacă rolul de cățeluș ascultător care dansează după cum cântă organizațiile antiromânești precum INSHR-EW, FCER, MCA și CNCD. Dacă asta nu este dictatură, trăim în democrație.

Cum vor combate Românii?

Fiind prima strategie națională în acest domeniu, documentul își propune să realizeze o corelare a eforturilor sectoriale menite să prevină și să combată antisemitismul, xenofobia, radicalizarea și discursul instigator la ură, prin:

— îmbunătățirea colectării de date despre aceste fenomene în România;

Mai multă supraveghere.

— evaluarea legislației actuale pentru identificarea eventualelor lacune și pregătirea unor propuneri pentru acoperirea acestora;

Mai multe legi liberticide.

— evaluarea programelor de formare profesională a actorilor implicați în procesul de prevenire și combatere a antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură (ofițeri de poliție, procurori, judecători) și actualizarea acestor programe dacă va fi cazul;

Pregătirea unor tăietori cerebrali mai competenți.

— evaluarea programelor școlare actuale și revizuirea acestora;

Îndoctrinarea elevilor în școli.

— dezvoltarea unor programe culturale pilot menite să prevină proliferarea acestor fenomene în societatea românească;

Reeducare după model Pitești. Minunata Românie nouă, democrată, europeană, tolerantă și deschisă.

Din felul cum definesc problemele vom vedea că sunt prea incompetenți să combată ascensiunea naționalismului, lucru pe care o recunosc chiar ei.

D. Definirea problemelor

Printre problemele care justifică necesitatea elaborării acestei strategii se numără următoarele:

— existența unui deficit de date statistice cu privire la modalitățile de manifestare a antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură în România;

Aici se plâng de supravegherea insuficientă a societății.

— proliferarea, cu precădere în mediul online, a teoriilor conspiraționiste și a știrilor false, inclusiv a unor mesaje stigmatizante, care pun la încercare reziliența societății românești și necesită măsuri de contracarare;

Aici se plâng de relativa libertate de exprimare pe internet.

— lipsa unor corelări și sincronizări între instrumentele dezvoltate sectorial pentru prevenirea și combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură, fapt ce poate genera lacune și o erodare a eficienței eforturilor de prevenire și combatere a acestor fenomene;

Aici recunosc că-s prost pregătiți.

— necesitatea evaluării intervențiilor din domeniul educațional și cultural, în vederea eficientizării acestora. Colaborarea internațională a grupărilor care promovează antisemitismul, xenofobia, radicalizarea și discursul instigator la ură pare a devansa, pe alocuri, cooperarea organizațiilor internaționale și a statelor care și-au propus să contribuie la prevenirea și combaterea acestor fenomene, motiv pentru care este necesară o intensificare a cooperării cu instituțiile internaționale și statele partenere ale României.

Iar aici e cea mai importantă revelație pentru noi. Ei recunosc, negru pe alb, că rețelele noastre și colaborarea dintre grupările naționaliste a depășit cooperarea instituțiilor, organizațiilor internaționale si a statelor care și-au propus să acționeze împotriva popoarelor. Să ne înțelegem, oameni simpli care iubesc Adevărul și firescul au reușit să devanseze întregi state, guverne, aparate de finanțare aproape infinite. Deci suntem pe drumul cel bun, Dumnezeu este alături de noi.

Să trecem la rubrica intitulată “Principii generale”. Acțiunile acestor neobolșevici sunt limitate de anumite concepte democratice pe care trebuie să se le respecte, cel puțin în aparență, de care ne putem folosi și noi în caz că ajungem în colimatorul lor.

E. Principii generale

Activitățile privind prevenirea și combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură, desfășurate în conformitate cu obiectivele acestei strategii naționale, se subsumează, în totalitatea lor, următoarelor principii, a căror respectare este esențială și obligatorie:

1. principiul respectării drepturilor și libertăților fundamentale ale omului — toate activitățile desfășurate de instituțiile statului, organizațiile neguvernamentale și alte structuri ale societății civile pentru prevenirea și combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură se desfășoară cu respectarea prevederilor convențiilor și tratatelor internaționale privind drepturile și libertățile fundamentale ale omului, la care România este parte;

Aici e o problemă, prin natura activității lor deja nu respectă drepturile și libertățile omului întrucât combaterea discursului înseamnă încalcarea libertății de exprimare. Legalist vorbind, Curtea Constituțională nu ține cont de neconstituționalitatea legilor (OUG 31/2002, 217/2015, legea vexler, legea combaterii antițigănismului) pe baza cărora acești jidani deja au început prigoana împotriva românilor (Cazul Zărnescu).

Ce rost are să sesizăm CCR de neconstituționalitatea acestor legi?

Curtea a formulat prin deciziile nr.67/20O5, nr. 293/2006 și nr. 37/2O09 aprecieri privitoare la netemeinicia susținerilor legate de limitarea unor drepturi fundamentale, întrucât exercitarea acestor drepturi nu implică intoleranță națională sau rasială, adică negarea drepturilor și libertăților altor persoane pe criterii de apartenență națională. Curtea Constituțională a statuat în cuprinsul deciziei nr. 67/2005 că “libertatea, ca principiu fundamental al statului de drept, este temelia tuturor principiilor morale și presupune elaborarea unor asemenea norme de drept care să garanteze tuturor persoanelor să se manifeste potrivit propriilor opțiuni în relațiile cu ceilalți membri ai colectivității. Tocmai de aceea exercitarea unei propagande naționalist-șovine reprezintă, în esență, o manifestare abuzivă a drepturilor și libertăților de mai sus.

De la instanțele jidovite nu ne putem aștepta la Dreptate.

2. principiul legalității — activitățile pentru realizarea obiectivelor strategice se desfășoară în baza legii și în conformitate cu aceasta;

Adică nu mai pot intra peste noi în casă să ne împuște ca pe vremea bolșevicilor, trebuie să mențină iluzia legalității. Acest lucru ne ajută pentru că ne dă timp, timp în care creștem și ne asigurăm continuitate. Un proces penal durează.

3. principiul prevenirii — presupune că întreaga activitate desfășurată pentru realizarea obiectivelor strategice trebuie să asigure prevenirea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură, atât printr-o bună cooperare între instituțiile și organizațiile implicate, cât și printr-o coordonare eficientă a implementării strategiei naționale;

4. principiul complementarității,transparenței și dialogului social — presupune, pe de o parte, transparența procesului decizional, iar, pe de altă parte, consultarea membrilor societății civile în cadrul acestui proces. Implementarea strategiei naționale se va face în mod transparent, cu participarea societății civile, alături de instituțiile guvernamentale, în vederea realizării obiectivelor;

Oare ce fel de societăți civile vor fi consultate în cadrul acestui proces transparent? Accept? MozaiQ? Țigani?

5. principiul cooperării — instituțiile și organizațiile implicate în prevenirea și combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură vor coopera, astfel încât să se asigure o concepție coerentă, integrată asupra problematicii și măsurilor angajate ori planificate, o coordonare adecvată a eforturilor depuse și demersurilor întreprinse;

6. principiul parteneriatului public-privat — presupune cooptarea societății civile în activitățile concrete de implementare a măsurilor de prevenire și combatere a antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură, precum și consultarea membrilor societății civile în cadrul procesului decizional;

Probabil cel mai sinistru principiu, această colaborare a mediului public-privat asigură totalitatea dictaturii prin cooptarea companiilor private, care nu mai pun profitul și dezvoltarea afacerii pe primul loc, ci îl înlocuiesc cu altarul corectitudinii politice pe care urcă idolii egalitătii si a falsei toleranț€.

7. principiul responsabilității — presupune obligația instituțiilor responsabile cu îndeplinirea activităților subsumate realizării obiectivelor prevăzute de strategia națională, precum și a instituțiilor partenere de a îndeplini în cea mai bună manieră posibilă sarcinile stabilite;

Acest principiu poate fi folosit împotriva lor, întrucât dacă instituțiile nu respectă drepturile omului sau legalitatea, pot fi trase la răspundere? Bine ar fi, dar ne întoarcem la instanțele jidovite care nu ne vor da dreptate. În fine, încercarea moarte n-are, în cel mai rău caz le dăm în plus de lucru prin faptul că instituțiile sunt obligate să răspundă la sesizările cetățenilor.

8. principiul sustenabilității — presupune alocarea resurselor financiare și umane necesare realizării obiectivelor strategice;

9. principiul proporționalității — presupune că niciuna dintre acțiunile întreprinse nu trebuie să depășească nivelul necesar pentru realizarea obiectivelor stabilite.

Ultimele două principii sunt în totalitate ignorate de toți actorii implicați. În primul rând, acțiunea este una care combate un lucru firesc, ea se poate susține doar prin pomparea continuă cu bani și suprimarea realității prin propagandă constantă. Chiar și așa, lumina a început să strălucească prin crăpături, inevitabil o masă critică se va forma, care va deschide ochii și nu va mai putea fi adormită.

Apoi principiul proporționalității este de mult încălcat, acțiunile lui Alexandru Florian de la Elie Wiesel fiind disproporționate cu realitatea din țară. Să spui că fiecare român care are port popular și nu este țăran, este fascist, reprezintă demență. Apoi și Alexandru Muraru acționează iresponsabil și disproporțional, vrând să scoată AUR înafara legii pentru că AUR prezintă viziuni suveraniste.

Alexandru Muraru, reprezentantul Guvernului pentru combaterea românismului

 

F. Obiective generale și specifice

Prezenta strategie își propune să promoveze următoarele obiective generale și specifice:

Obiectiv general nr. 1: asigurarea protecției grupurilor vulnerabile în fața antisemitismului, xenofobiei, discursului instigator la ură și prevenirea radicalizării

Prin implementarea acestui obiectiv general se urmărește dezvoltarea unor instrumente de diagnosticare eficientă a prezenței acestor fenomene în societatea românească, de formare profesională a personalului instituțiilor cu atribuții în combaterea acestor fenomene și de luare a măsurilor de protecție, în caz de nevoie, pentru apărarea grupurilor vulnerabile și a instituțiilor acestora.

Obiectiv specific nr. 1.1: asigurarea protecției persoanelor care aparțin grupurilor vulnerabile de pe teritoriul României

Este important ca instituțiile cu responsabilități în domeniul păstrării ordinii publice să dispună de informațiile și instrumentele necesare pentru a identifica în timp util eventualele amenințări la adresa unor comunități vulnerabile și să ia măsurile necesare pentru a proteja membrii acestor comunități și instituțiile acestora.

Formula “instrumente de diagnosticare eficientă a prezenței acestor fenomene în societatea românească” înseamnă mai multă supraveghere, poate prin softuri programate să detecteze “discurs de ură” și să filtreze automat unele cuvinte interzise, cum ar fi Jidan, Țigan, cioroi, poponar, etc.

Ideea că fac asta pentru a “apăra grupuri vulnerabile” este o minciună gogonată. Cu toate legile speciale, cu programele guvernamentale și neguvernamentale, cu agresiunea anti-creștină tot mai mare a unor ONG-uri neomarxiste, grupul cel mai vulnerabil în România a ajuns chiar etnia română.

Ne pare rău, doamnă. Ați spus că evreii l-au ucis pe Hristos, trebuie să vă amendez conform strategiei de combatere a discursului isntigator de ură 2021-2023

Obiectiv specific nr. 1.2: îmbunătățirea mecanismelor de colectare a datelor cu privire la incidentele asociate antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură

Se urmărește completarea mecanismelor actuale de identificare și raportare, prin dezvoltarea unor mecanisme complementare noi, care se referă atât la contravenții și infracțiuni, cât și la măsurarea percepției unor comunități vulnerabile și în rândul populației majoritare cu privire la antisemitism, xenofobie, radicalizare și discurs instigator la ură.

Din nou vorbesc de mai multă supraveghere și colectare de date. Acest obiectiv este unul la care ne vom întoarce pentru că vor să implice Poliția Română și INS, cum vom vedea mai jos.

Obiectiv specific nr. 1.3: evaluarea actualelor programe de formare profesională ale instituțiilor cu atribuții în combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură și elaborarea unor propuneri menite să crească eficiența acestor programe

Toate instituțiile cu atribuții în combaterea acestor fenomene dispun deja de programe de formare profesională. Prin acest obiectiv specific se urmărește evaluarea acestor programe și, în cazul în care se impune, actualizarea acestora pentru a crește eficiența lor.

Dacă vreun cititor se află în postura de a participa la astfel de programe sau dacă știți pe cineva care participă la astfel de programe profesionale, faceți rost de materialele folosite de ei, să revizuim argumentele și să formulăm contre.

Obiectiv general nr. 2: promovarea toleranței, educației civice și a rezilienței societății românești în fața antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură

Prin acest obiectiv general se urmărește o inventariere, evaluare și, în caz de nevoie, modernizare a proiectelor și programelor din domeniul educațional și cultural menite să crească reziliența societății în fața antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură. Totodată, se urmărește completarea instrumentarului educațional și cultural actual cu noi instrumente.

Obiectiv specific nr. 2.1: evaluarea actualelor programe școlare, universitare și de pregătire profesională care privesc domeniile relevante pentru combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură și elaborarea unor propuneri menite să crească eficiența acestor programe

Acest obiectiv specific urmărește evaluarea programelor școlare, universitare, postuniversitare și de formare profesională, relevante pentru prevenirea și combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură, cu scopul de a crește eficiența acestora, precum și omonitorizare și coordonare strânsă a eforturilor educaționale în acest domeniu.

Obiectiv specific nr. 2.2: creșterea rezilienței tinerilor în fața amenințărilor antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură

Se urmărește dezvoltarea unor proiecte-pilot și promovarea unor coduri de conduită menite să prevină dezvoltarea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură în societatea românească.

Obiectiv specific nr. 2.3: promovarea unor programe menite să încurajeze construirea unor punți culturale ale toleranței și respectului reciproc

Având în vedere că proliferarea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură este facilitată de informațiile incomplete și incorecte despre grupurile vulnerabile în fața unor astfel de amenințări, prin acest obiectiv specific se urmărește reducerea marjei de acțiune a celor care promovează informații mistificate, false, preconcepute și stigmatizante despre aceste grupuri vulnerabile.

Obiectiv specific nr. 2.4: utilizarea muzeelor pentru combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură

Acest obiectiv specific caută să încurajeze atât cunoașterea și asumarea propriei istorii, cât și înțelegerea contribuției unor comunități din România la dezvoltarea și modernizarea țării noastre.

Mai multe lecții despre holocaust și mai multă educație globo-homo în școli.

Țintesc tinerii din mediul academic pentru a-i îndoctrina timpuriu, așa cum au procedat în Statele Unite ale Americii, unde reprezentanții Școlii de la Frankfurt (unde s-au pus bazele marxismului cultural) au acaparat mediul academic.

Nenorocul celor de aici este că, spre deosebire de anii 60 din S.U.A., adolescenții și tinerii noștri au acces la memepe internet înainte să participe la programe de reeducare.

Programele-pilot despre care vorbesc constau în importarea de jidani care să le vorbească copiilor despre holocaust și chiar finanțarea, de la bugetul statului, unor vizite la Auschwitz.

La obiectiv specific nr. 2.4 menționează utilizarea muzeelor, așadar nu este de mirare faptul că guvernul a aprobat finanțare pentru un muzeu al holocaustului, dar nu a făcut nimic pentru un muzeu al victimelor comunismului.

Obiectiv specific nr. 2.5: creșterea rezilienței instituțiilor de cultură în fața amenințărilor antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură

Prin acest obiectiv specific se caută să se ofere instituțiilor culturale programe de formare profesională care să permită recunoașterea și contracararea unor inițiative care pot promova antisemitismul, xenofobia, radicalizarea și discursul instigator la ură.

Să ne așteptăm la concedierea unor buni Români din instituțiile de cultură pe motiv de antisemitism.

Obiectiv Specific nr. 2.6: sprijinirea manifestărilor culturalreligioase ale FCER — Cultul Mozaic care promovează dialogul interreligios, evidențiază contribuția comunităților evreiești în societatea românească, pun în valoare patrimoniul culturalreligios

Având în vedere că teoriile conspiraționiste facilitează proliferarea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură și se folosesc de informațiile incomplete și incorecte despre Cultul Mozaic, prin acest obiectiv specific se caută reducerea marjei de manevră a celor care promovează informații mistificate, false, preconcepute și stigmatizante despre Cultul Mozaic.

Aici se dezvăluie pentru a X-a oară colaborarea toxică dintre asociațiile iudaice și Guvernul României, colaborare prin care Guvernul se angajează să sprijine în mod direct activitățile acestor ONG-uri antiromânești. Pentru naționaliștii care spun că jidanii nu sunt o problemă la noi în țară pentru că sunt puțini – indiferent câți sunt, asociațiile lor lucrează non-stop împotriva conștiinței românești prin programe de reeducare în colaborare cu ATGOR.

Obiectiv general nr. 3: continuarea demersurilor pe plan internațional pentru combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură

Prin promovarea acestui obiectiv general se încurajează continuarea și extinderea unor programe de cooperare internațională, bilaterale și multilaterale, pentru combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură.

Obiectiv specific nr. 3.1: continuarea demersurilor în plan multilateral pentru combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură

Acest obiectiv specific se referă la demersurile întreprinse de România în cadrul Uniunii Europene (UE), Alianței Internaționale pentru Memoria Holocaustului (IHRA), ONU, Consiliului Europei (CoE) și Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE), pentru dezvoltarea unor instrumente internaționale eficiente în combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură.

Obiectiv specific nr. 3.2: continuarea demersurilor în plan bilateral pentru combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură

Prin acest obiectiv specific se caută încurajarea continuării și intensificării colaborării bilaterale cu parteneri consacrați în acest domeniu, precum sunt Israelul, SUA și Franța, dar și dezvoltarea unor proiecte bilaterale noi de cooperare în domeniu cu țările din vecinătatea României.

Obiectiv specific nr. 3.3: încurajarea inițiativelor internaționale ale instituțiilor academice și ale societății civile pentru combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură

Având în vedere importanța unei colaborări strânse între instituțiile guvernamentale și parteneri din mediul academic și societatea civilă pentru a combate eficient antisemitismul, xenofobia, radicalizarea și discursul instigator la ură, pe plan național și internațional, este important să se creeze platforme de dialog și colaborare, iar acest obiectiv strategic caută să creeze astfel de platforme de dialog și colaborare.

Combaterea bilaterală, trilaterală și multilateral dezvoltată a antisemitismului prin instituțiile europene iudeologizate va duce, încet, dar sigur, la creșterea sentimentului anti-UE printre popoarele europene. Acest obiectiv ne ajută indirect, asemeni unei căpușe care îți intră în piele și, chiar dacă la început nu o simți, peste 24 de ore începe să te mănânce, îți dai seama că există un parazit.  După ce depistezi căpușa, o scoți și dezinfectezi locul.

Analiza Strategiei Adoptată de Guvern Pentru Combaterea "antisemitismului, xenofobiei și discursului instigator la ură 2021-2023"

 

 

Să trecem la programe.

G. Programe

Programele incluse în prezenta strategie au menirea de a sprijini atingerea obiectivelor generale și specifice ale strategiei. Sunt acțiuni concrete, complementare, cărora le-au fost repartizate resursele necesare pentru a fi implementate.

Acțiunile principale (AP) ale strategiei sunt următoarele:

AP1.1.1. Constituirea unui Grup de lucru pentru evaluarea nivelului de amenințare pe care îl reprezintă antisemitismul, xenofobia, radicalizarea și discursul instigator la ură pentru anumite grupuri vulnerabile;

AP1.2.1. Dezvoltarea, la nivelul MAI, a unei metodologii unitare de identificare a infracțiunilor motivate de ură, precum și de colectare sistematică a datelor statistice privind acest gen de infracțiuni;

MAI își construiește o bază de date și o metodologie de identificare a infracțiunilor motivate de ură. Oare ce înseamnă asta?

Așa cum arată în lista instituțiilor implicate în strategie, autoritățile vor fi consultate de asociațiile jidănești, care, chiar dacă nu se specifică, la rândul lor se vor consulta cu ADL-ul și asociații internaționale. ADL-ul a declarat mai multe semne și simboluri ca fiind “instigatoare la ură”, inclusiv semnul OK sau cifre aleatorii interpretate ca fi având o semnificație rasistă ezoterică.

Asta deschide unele posibilități de trollare prin campanii virtuale inteligente. Probabil că dacă ne străduim, reușim să includem pe listă orice semn ca fiind un “simbol instigator la ură”.

Însă la modul serios, să se aștepte toți liderii grupărilor naționaliste din țară să fie chemați la poliție să dea declarații în privința “radicalizării” și a activității lor. Incorect Politic a primit informații pe surse că deja unii lideri au fost chemați la departamentul de Crimă Organizată să dea declarații cu privire la activitatea asociațiilor lor.

— AP1.2.2. Dezvoltarea unei metodologii unitare de identificare și raportare, la nivelul Institutului Național pentru Studierea Holocaustului în România „Elie Wiesel” (INSHR-EW), a manifestărilor antisemite;

— AP1.2.3. Dezvoltarea unei metodologii unitare de identificare și raportare, la nivelul Agenției Naționale pentru Romi (ANR), a incidentelor asociate xenofobiei, rasismului antirom, radicalizării și discursului instigator la ură care vizează comunitatea romă din România;

Despre ANR nu știu dacă e finanțată de la buget, dar INSHR-EW este considerat un ONG “de utilitate publică” și ia bani din buzunarele noastre ca să ne combată tot pe noi, culmea democrației!

— AP1.2.4. Realizarea unei anchete sociologice (sondaj de opinie) în cadrul comunității evreiești din România cu privire la percepția gradului de securitate a membrilor comunității;

Urmează mai multe victimizări din partea jidanilor, care chiar dacă sunt tolerați, privilegiați, chiar dacă au o rețea de asociații care controlează guvernul și demarează strategii de combatere a adversarilor lor, din ceva motiv tot strigă după ajutor în timp ce ne lovesc.

— AP1.2.5. Realizarea unei anchete sociologice (sondaj de opinie) relevante la nivelul societății românești cu privire la maniera în care sunt percepute antisemitismul, xenofobia, radicalizarea și discursul instigator la ură în țara noastră;

Abia aștept să răspundem la sondaj, să vedem cine face scorul cel mai mare de antisemitism.

AP1.3.1. Evaluarea actualelor programe de formare profesională a ofițerilor și agenților de poliție în domeniul MONITORUL OFICIAL AL ROMÂNIEI, PARTEA I, Nr. 517/19.V.2021 5 combaterii antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură, precum și elaborarea unor propuneri menite să crească eficiența acestor programe;

De bine, de rău, până acum polițiștii au fost dezinteresați cu privire la antisemitism și rasism pentru că și ei sunt (rasiști și antisemiți). Dacă reușesc să-i îndoctrineze pe agenți sau pe superiorii care dau ordine agenților, s-ar putea ca tirania să devină mai insuportabilă. Momentan mizez pe faptul că unui polițist nu i se va părea o infracțiune faptul că ridici brațul la 45 de grade, ci se va preocupa de urmărirea infractorilor reali.

AP1.3.2. Evaluarea conținuturilor academice ale actualelor programe de pregătire ale Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazul” în domeniul combaterii antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură, din perspectiva conștientizării și consolidării cunoașterii problematicii, precum și, în eventualitatea în care se constată sincope sau necesități de actualizare, elaborarea unor propuneri menite să crească eficiența acestor programe;

Poate cea mai periculoasă acțiune a lor, îndoctrinarea viitoarelor cadre din aparatul de securitate, a viitorilor ofițeri din serviciile secrete. Ei vor să facă toate astea, dar s-ar putea să nu le reușească, cu toată finanțarea și voința lor, întrucât deja există mulți ofițeri și viitori ofițeri vaccinați împotriva iudaismului.

Ofițerii care citesc acest articol, precum și fetele de la Departamentul de Surse Deschise, sunt invitați să dea o geană peste secțiunea de Literatură și să studieze problematica holocaustului, a antisemitismului și a altor chestiuni sensibile, prin lecturarea cărților disponibile gratuit.

— AP2.1.1. Evaluarea disciplinelor actuale din învățământul gimnazial „Educația socială”, „Istorie”, „Istoria și tradițiile minorităților”, precum și a celor din învățământul liceal „O istorie a comunismului din România”, „Istoria Evreilor. Holocaustul” și elaborarea unor propuneri pentru revizuirea acestora;

Jidanii au o problemă cu elevii care, studiind istoria, ajung să-l iubească pe Mareșalul Antonescu și să urască etnia care a adus comunismul în România. Fără o rescriere majoră a istoriei, nu au cum să schimbe asta. Obiectivul acesta reprezintă bani aruncați pe fereastră.

— AP2.1.2. Evaluarea programelor actuale de pregătire profesională pentru profesorii care predau subiecte relevante pentru combaterea antisemitismului, xenofobiei, rasismului, radicalizării și discursului instigator la ură și elaborarea unor propuneri menite să crească eficiența acestor programe;

AP2.1.3. Evaluarea programelor actuale din învățământul universitar care sunt relevante pentru combaterea antisemitismului, xenofobiei, rasismului, radicalizării și discursului instigator la ură, precum și elaborarea unor recomandări menite să crească eficiența acestor programe;

AP2.1.4. Înființarea unor programe de masterat și de doctorat în domenii relevante pentru combaterea antisemitismului, xenofobiei, rasismului, radicalizării și discursului instigator la ură;

Dezbinarea societății continuă prin adâncirea faliei dintre elevi, studenți și profesori, în situația în care profesorii vor fi iudeologizați prin programe holocaustice, iar elevii “radicalizați” online, va exista un conflict alimentat de prăpastia dintre generații.

Acest program va obliga studenții să se pregătească singuri pe anumite subiecte, consultând documentația disponibilă pe internet (inclusiv pe Incorect Politic, la secțiunea Literatură).

Cu toate încercările Jidanilor, sunt ferm convins că nu vor reuși să îndoctrineze toți profesorii.

— AP2.2.1. Elaborarea și implementarea proiectului-pilot „Pathfinder”;

Din descrierea proiectului aflăm că: Proiectul „Pathfinder” este inspirat din proiectul omonim care se desfășoară cu succes în Norvegia și Austria. În România, MEd, în colaborare cu CNR, FCER și ANR, va elabora un proiect-pilot în baza căruia tineri voluntari, evrei și romi, cu vârste cuprinse între 16 și 22 de ani, cu o pregătire temeinică, vor vizita mai multe licee din țară unde vor susține scurte prelegeri (20 de minute introducere, urmate de 60 de minute de întrebări și răspunsuri) în fața unor grupuri de 30—40 de elevi, cu scopul de a contracara prejudecățile existente și de a stimula o atitudine deschisă și tolerantă față de culturi diferite.

Cum au avut la Aiud prelegerile comuniste cu scopul reeducării, pe același model va fi implementat Pathfinder.

— AP2.2.2. Elaborarea și implementarea proiectelor-pilot în cadrul programului „Școala altfel”;

Din descrierea proiectului aflăm că:

MEd, în colaborare cu SGGSSC, MC, BNaR, SGG-DRI, FCER, INSHR-EW, AvP, CNCD și ANR, va elabora o serie de proiecte-pilot în cadrul programului „Școala altfel”, cu ajutorul cărora elevii să dobândească informații despre contribuția minorităților etnice și religioase din România la dezvoltarea și modernizarea țării noastre, precum și informații generale despre alte culturi și religii. Proiectele-pilot pot include vizite la instituții culturale și lăcașuri de cult, cum ar fi muzee, case memoriale, biblioteci, teatre, moschei, biserici, sinagogi și cimitire, completate cu prelegeri susținute de reprezentanți ai unor minorități religioase și/sau etnice din România. La nivelul BNaR, pornind de la lucrări de referință din arhivele Bibliotecii, elevii de gimnaziu vor avea posibilitatea să conștientizeze puterea cuvintelor în discursul public și să își dezvolte capacitatea de a recunoaște un discurs instigator la ură și stereotipurile negative din propriul limbaj

— AP2.2.3. Elaborarea și implementarea proiectului-pilot „Să ne cunoaștem eroii”;

Prin acest proiect vor să ne facă să credem că minoritățile au jucat un rol bun în apărarea statului național, chiar dacă istoria ne arată că minoritățile au fost mereu un factor de risc pentru siguranța națională, așa cum subliniază profesorul universitar Corvin Lupu.

Din descrierea proiectului:

MEd, în colaborare cu CJIS, PMIS, ISJIS, INSHR-EW și FCER, va elabora un proiect-pilot menit să faciliteze înțelegerea contribuției comunității evreiești la apărarea și dezvoltarea României și a dimensiunii ieșene a tragediei Holocaustului.

Proiectul „Să ne cunoaștem eroii” presupune participarea unor grupuri de elevi ieșeni la ceremoniile militare de comemorare a eroilor militari români care se află înmormântați în Parcela eroilor evrei căzuți la datorie în Războiul pentru întregirea României din Cimitirul Evreiesc din Iași. Aceste ceremonii militare se organizează, de regulă, de două ori pe an, cu prilejul Zilei Eroilor și Zilei Armatei Române. Cu prilejul prezenței lor la ceremonii, elevii vor vizita, pe lângă parcela eroilor, parcela victimelor Pogromului de la Iași, parcela victimelor din groapa comună Popricani I, precum și două morminte ale unor personalități din istoria României care se află înmormântate în Cimitirul Evreiesc de la Iași. La fiecare obiectiv vizitat, un elev va face o prezentare, de maximum 5 minute, a uneia dintre persoanele care se află înhumate acolo (un soldat erou, o victimă a Pogromului de la Iași, o victimă de la Popricani I și cele două personalități).

— AP2.2.4. Elaborarea și implementarea proiectului-pilot „Holocaustul împotriva Romilor — Samudaripen”;

Din descrierea proiectului:

MEd, în colaborare cu PGMB, ISMB, INSHR-EW și ANR, va elabora un proiect-pilot menit să facă cunoscut elevilor din București un episod tragic aproape ignorat din istoria romilor din România. Proiectul-pilot „Holocaustul împotriva Romilor — Samudaripen” presupune participarea unor grupuri de elevi la ceremonia de comemorare a victimelor Holocaustului împotriva Romilor — Samudaripen, care are loc, în fiecare an, la data de 2 august, la Memorialul Holocaustului din București. Cu acest prilej, un elev va face o scurtă prezentare a uneia dintre victimele Holocaustului împotriva Romilor — Samudaripen.

— AP2.2.5. Elaborarea și implementarea proiectului-pilot „Marșul Vieții” — dimensiunea internațională;

Ați crede că este vorba de marele protest anti-avort intitulat Marșul Vieții? Ei bine, este vorba despre holocaust (din nou).

Din descrierea proiectului:

MEd, în colaborare cu CNR și MOTL, va elabora un proiect-pilot menit să ofere unui număr de elevi de liceu (din ani terminali) și studenți din România, care nu sunt membri ai minorității evreiești sau minorității rome, posibilitatea de a vizita Auschwitz și de a se angaja într-un dialog cu tineri din alte țări, cu privire la istoria Holocaustului. Proiectul-pilot „Marșul Vieții” este inspirat de proiectul omonim derulat de Complexul Educațional Lauder Reut din București și presupune organizarea participării unui număr de elevi de liceu și de studenți din România la „Marșul Vieții”.

— AP2.2.6. Elaborarea și implementarea proiectului-pilot „Marșul Vieții în România”;

Din descrierea proiectului:

MEd, în colaborare cu CNR, FCER; MCA — România și reprezentantul României la MOTL, va elabora un proiect-pilot menit să ofere elevilor de liceu și studenților din România posibilitatea de a vizita locurile legate de memoria Holocaustului din România; proiectul poate fi organizat cu ocazia zilelor naționale și internaționale de marcare a victimelor Holocaustului (27 ianuarie, 28 iunie, 2 august,9 octombrie sau alte date cu caracter relevant în plan local, acolo unde au existat comunități mari de evrei).

— AP2.2.7. Elaborarea și implementarea proiectului-pilot „Sighetu Marmației — Auschwitz trail”;

Din descrierea proiectului:

MEd, în colaborare cu MMM și MVCR, va elabora un proiect-pilot care presupune organizarea unor excursii de studii care să ajute elevii români de liceu să perceapă și să înțeleagă mai bine dimensiunile Holocaustului și să reducă marja de manevră a celor care încearcă să distorsioneze Holocaustul prin asocierea regimului nazist cu cel comunist.

AP2.2.8. Intensificarea promovării „Codului de conduită în universitățile din România pentru prevenția și sancționarea incidentelor antisemite”;

Din descrierea proiectului:

MEd și CNR au demarat, în cursul anului 2019, o campanie de promovare a adoptării, de către universitățile din România, a „Codului de conduită pentru prevenția și sancționarea incidentelor antisemite”, elaborat de Uniunea Europeană a Studenților Evrei. Prima universitate din România care a adoptat acest cod de conduită, în noiembrie 2019, este Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografie „I. L. Caragiale”. MEd și CNR vor intensifica demersurile pentru promovarea adoptării acestui cod de conduită de către universitățile românești

— AP2.2.9. Elaborarea și promovarea unui „Cod de conduită pentru prevenția și sancționarea xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură” de către universitățile din România;
— AP2.3.1. Evaluarea actualelor programe culturale menite să încurajeze spiritul civic și interesul față de alte culturi;

Vor să ne facă să ajungem ca în vest, unde campusurile universitare au încetat să mai tolereze libertatea cuvîntului dacă acel cuvînt e interpretat ca fiind antisemit. Unde studenții sunt suspendați pentru că au îndrăznit să spună “femeile au vagin”.

Să profităm de timpul pe care îl mai avem, profesorii conștienți să facă educație pro-românească cu studenții, iar studenții să formeze cluburi, cât mai multe, nu neapărat fățiș naționaliste, pot să se numească “club de lectură”, dar în ședințe să se facă educație naționalistă.

— AP2.3.2. Inițierea programului „Arta împotriva urii sociale, discriminării, antisemitismului și xenofobiei”, prin extinderea programelor derulate de FCER și la domeniile muzică și teatru;

— AP2.4.1. Accelerarea demersurilor pentru amenajarea și inaugurarea Muzeului Național de Istorie a Evreilor și al Holocaustului în România;

Deja a început, guvernul aprobând finanțărea muzeului pentru holocaust.

— AP2.4.2. Realizarea unui studiu de fezabilitate cu privire la înființarea unui Muzeu al Istoriei și Culturii Romilor;

— AP2.5.1. Realizarea unor sesiuni de informare pentru prevenirea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură în instituțiile culturale;
— AP2.6.1. Sprijinirea financiară a proiectelor culturalreligioase ale FCER — Cultul Mozaic;
— AP3.1.1. Continuarea demersurilor întreprinse de România în cadrul Alianței Internaționale pentru Memoria Holocaustului (IHRA) pentru promovarea cercetării, educației și memoriei Holocaustului și combaterea antisemitismului, negării și distorsionării Holocaustului;

Din descrierea proiectului:

MAE, în calitate de coordonator al delegației României la IHRA, împreună cu reprezentanții MC, MEd, INSHR-EW, FCER, CNSAS, PR, UB și UBB, care fac parte din delegația română, va continua să promoveze cercetarea și predarea Holocaustului, precum și eforturile pentru combaterea antisemitismului, negării și distorsionării Holocaustului. Un accent deosebit se va pune pe promovarea adoptării, pe plan național, de către toate statele membre IHRA, a definiției de lucru IHRA a antisemitismului (care a fost adoptată în timpul președinției române a IHRA).

Notăm faptul că această definitie a antisemitismului a fost contestată de un grup de intelectuali jidani, care au spus că definiția blochează libertatea de exprimare.

— AP3.1.2. Continuarea implicării României în procesul de elaborare a unei Abordări comune a Uniunii Europene pentru combaterea antisemitismului și protejarea comunităților și instituțiilor evreiești din Europa;
— AP3.1.3. Continuarea implicării României în procesul de elaborare a unor instrumente politice și juridice internaționale pentru combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură.
— AP3.2.1. Continuarea cooperării cu Israelul în domeniul cercetării și predării cunoștințelor privind Holocaustul, precum și în combaterea antisemitismului, negării și distorsionării Holocaustului;

Mai mulți bani pentru asociațiile jidănești, mai mult lichelism față de Israel, mai multă învinuire falsă a Românilor.

— AP3.2.2. Promovarea cooperării cu statele vecine în cercetarea Holocaustului și combaterea antisemitismului, negării și distorsionării Holocaustului;
— AP3.2.3. Continuarea cooperării cu SUA în domeniul cercetării și predării Holocaustului, precum și în combaterea antisemitismului, negării și distorsionării Holocaustului;
— AP3.2.4. Continuarea cooperării cu Franța în domeniul cercetării și predării Holocaustului, precum și în combaterea antisemitismului, negării și distorsionării Holocaustului;
— AP3.3.1. Instituirea premiului „Ambasador Mihnea Constantinescu” pentru premierea contribuției unor reprezentanți ai mediului academic și societății civile, din România sau străinătate, pentru contribuția lor la combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură;
— AP3.3.2. Organizarea de întâlniri anuale ale delegației române la IHRA cu reprezentanții centrelor universitare de studiere a istoriei evreilor și a Holocaustului din România. Planul de acțiune pentru prevenirea și combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură, prevăzut în anexa nr. 2 la hotărâre, include o descriere detaliată a fiecărei acțiuni principale.

Profesorii care sunt invitați să participe la propaganda holocaustică sunt rugați să filmeze cu camera ascunsă.

Indicatorii care măsoară performanța acestor programe sunt rapoartele de progres trimise de instituțiile în chestiune și, desigur, raportul INSHR-EW cu privire la antisemitismul din România.

L. Implicații bugetare și sursele de finanțare

Resursele financiare necesare implementării strategiei naționale provin, în principal, din:
a) fonduri de la bugetul de stat, alocate fiecărui minister și fiecărei instituții cu competențe în implementarea strategiei naționale, programate multianual;
b) fonduri stabilite la nivelul Uniunii Europene;
c) fonduri externe nerambursabile puse la dispoziție de finanțatori europeni sau internaționali;
d) donații și sponsorizări oferite/acceptate în condițiile legii.

Planul de acțiune pentru prevenirea și combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură, din anexa la prezenta strategie, include descrieri ale fiecărei acțiuni principale, inclusiv informații cu privire la impactul bugetar și sursele de finanțare.

Situația este dramatică. Cu banii Românilor se finanțează ștergerea identității naționale, reeducarea copiilor și în general combaterea românismului sub cuvintele cheie “antisemitism, xenofobie și discurs instigator la ură”.

În realitate, miza combaterii antisemitismului este despre bani. Norman Finklestein, autorul iudeu citat de colonelul Vasiel Zărnescu, a scris o carte intitulată Industria Holocaustului, în care a arătat cum așa-zisul holocaust este folosit la extorcarea de bani.

*

Urmează planul de acțiune, din care extrag câteva fragmente care ne vor preocupa în mod direct:

Obiectiv specific nr. 1.2: Îmbunătățirea mecanismelor de colectare a datelor cu privire la incidentele asociate antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură

Acțiune principală nr. 1.2.1: dezvoltarea, la nivelul MAI, a unei metodologii unitare de identificare a infracțiunilor motivate de ură, precum și de colectare sistematică a datelor statistice privind acest gen de infracțiuni

Coordonator și membri: Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR), sub îndrumarea Institutului Național de Statistică (INS)

Descrierea acțiunii specifice: IGPR va promova dezvoltarea unui sistem de colectare a datelor statistice privind infracționalitatea motivată de ură.

În acest sens, IGPR va propune crearea unui grup de lucru, format din specialiști din cadrul MJ, MP-PÎCCJ, CSM și IGPR, sub îndrumarea metodologică a INS, instituție care are rolul de coordonator al activităților statistice ale autorităților și instituțiilor publice cuprinse în sistemul statistic național, conform atribuțiilor prevăzute în Legea organizării și funcționării statisticii oficiale în România nr. 226/2009, cu modificările și completările ulterioare.

Grupul de lucru va avea ca obiectiv stabilirea unitară a principiilor de colectare a datelor, precum și armonizarea la nivelul tuturor autorităților a unui set de indicatori statistici pe linia respectivelor infracțiuni.

IGPR desfășoară activități de implementare a proiectului

Combaterea infracțiunilor motivate de ură și extremismului violent, în special cele care vizează romii, și creșterea calității serviciului polițienesc, ce are ca obiectiv secundar îmbunătățirea procesului de identificare și de înregistrare a infracțiunilor motivate de ură în evidențele proprii, precum și de colectare a unui set de date statistice privind acest gen de infracțiuni.

În acest sens, IGPR va desfășura activitățile prevăzute în strategie în mod coordonat cu cele pentru implementarea proiectului menționat mai sus.

Termen de implementare: Metodologia va fi aprobată la nivelul MAI, cu sprijinul INS, în cel mult 18 luni de la aprobarea strategiei.

Indicatori de evaluare: IGPR va transmite, la cerere, raportul statistic anual biroului coordonatorului național pentru prevenirea și combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură.

Să se aștepte toți liderii grupărilor naționaliste din țară să fie chemați la poliție să dea declarații în privința “radicalizării” și a activității lor. Mai mult, să ne așteptam la tot felul de înscenări de tip Maia Morgenstern în care “antisemitismul” este creat în mod artificial tocmai pentru a justifica aceste planuri de acțiune finanțate cu bani grei.

Concluzie

Scopul strategiei nu poate fi atins prin metodele urmărite.

Metodele lor vor afea efect opus scopului urmărit pentru că prin activitatea de combatere a discursului public vor demonstra că tot ceea ce se spune despre ei este adevărat. Pe de-o parte pretind că susțin toleranța și democrația în timp ce suprimă părerile cu care nu sunt de acord și constrâng instituțiile statului să acționeze întru reeducarea societății prin promovarea obsesivă a unei minciuni istorice care se apropie de termenul de expirare. Mascarada nu mai ține mult.

Toate încercările de reeducare a tineretului, a profesorilor, a angajaților MAI, precum și tentativele de suprimare a libertății de exprimare se vor întoarce împotriva lor.

 

Hărțuirea asociațiilor naționaliste și persecutarea tinerilor pentru părerile exprimate la școală sau în public nu îi vor “de-radicaliza”, ba din contră, îi vor îndârji. Unii ar putea chiar să clacheze și să facă vreo faptă negândită. Poate că ăsta e și scopul, fie prin agenți provocatori sau oameni simpli care ajung la limita răbdării, poate că își doresc alimentarea antisemitismului până la violență fizică, moment în care vor justifica măsuri suplimentare de represiune și reeducare.

Vă sfătuiesc să gândiți fiecare acțiune, nu vă lăsați pătimași emoțiilor puternice. Casa lor, construită pe nisip, se va prăbuși sub propria greutate.

Va urma

Redactia Incorect Politic a solicitat un comentariu din partea mai multor personalități din România cu privire la această strategie, în articolul viitor le vom publica.

De asemenea, somez Alianța pentru Unirea Românilor să înceapă demersurile pentru stoparea finanțării ONG-urilor antiromânești, în regim de urgență.

Gândul de final

Nu vă speriați, nu disperați, fiți conștienți de un lucru: cu cât mai tare se intensifică prigoana, cu atât mai disperați devin adversarii, iar cu cât sunt mai disperati, cu atât mai multe greșeli fac. Să-i lăsam să greșească.

Între timp, o generație nouă crește în spirit naționalist, imunizată la propaganda globalistă.

Această strategie, raportul anual INSHR-EW și reacțiile crizate ale lui Muraru ne indică un lucru cert:

Câștigăm războiul cultural.

39 comments

 1. Clocesc niște acțiuni descreierate, prin care să ne provoace și în caz de eventuale răspunsuri, să poată justifica purcoaiele de bani pe care le iau de la buget !
  Dar asta mai demonstrează și că sunt conștienți că prin tot ceea ce fac produc dezaprobare și repuls, mai mult că nu învață nimic din lecțiile Istoriei. Cît despre seriozitatea studiilor privind holocaustul, numai și faptul că au pornit de la vreo șapte milioane de victime și acum s-a ajuns să recunoască că n-ar fi mai mult de vreo două milioane, spune totul despre seriozitatea celor care vor să profite de pe urma unor victime, deși mulți dintre ei nu au nici un grad de rudenie . Adică aă pățit-o unii, și profită alții !
  P.S.
  Nici până astăzi nu se dau publicității toate documentele confiscate în care cu binecunoscuta ordine nemțească se află înregistrați toți cei care au trecut prin lagărele naziste . Oare de ce ? !

 2. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Eu consider că totul este o parodie ieftină, tipic românească. Nu vor face nimic. Vor doar să demonstreze că fac ceva serios. Asta-i exact ca și lupta anticorupție. Vor încerca să găsească niscaiva țapi ispășitori pe care să dea vina. Să ne gândim numai la faptul că deja toată generația de elevi și studenți este afectată în urma pandemiei de prostie și hoție guvernamentală. Ce să mai învețe bieții copii despre holocaust, când ei nu știu bine cum îi cheamă cu buletinul în mână. Sunt convins că un procent considerabil de elevi din clasa a IVa nu știe bine tabla înmulțirii.

  • Chiar tipic românească să fie, o simți tu că ne e proprie ca popor sau doar arunci așa cu cuvintele din obișnuință? Și cum de ești sigur ca nu vei pica chiar tu țap ispășitor pentru un nimic gen comentatul aici? Te știi asigurat? Iar faptul că ăștia mici îs deja zevzeci pe tine te liniștește c-ar fi imuni sau dimpotrivă, și mai vulnerabili la reeducare?

   • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    @ Doru De ce îmi răstălmăcești cuvintele? Revin la chestiunea comentariilor anonime. Pe voi nu vă poate acuza nimeni de nimic, dar pot dovedi acești strâmbă lemne ai politicii românești că există reacții antisemite bla, bla, bla … Dincolo de ce spun eu, în toți acești ani am făcut mai mult decât un institut sau un minister de resort din Guvernul României. Ai vreo propunere concretă? Expune-o clar și coerent, sau treci la acțiune. Măsurile în cadrul legal sunt singura formă de combatere a tendințelor de șovinism antiromânesc din societatea contemporană. Vrăjeli cu acțiuni în forță pe străzile României nu sunt viabile în contextul actual. Codreanu a eșuat tocmai pentru că a încercat să folosească presiunea străzii. Strada s-a retras în anonimat, chiar în rândurile comuniștilor, când balanța puterii s-a înclinat. Antonescu, sfătuit de Eugen Cristescu, i-a instigat pe legionarii venali să iasă în stradă, apoi i-a vânat ca pe potârnichi. Palestinienii sunt provocați să iasă în stradă și apoi să intervină Hamas pentru a trage rachetele care primesc răspunsul din partea Israelului. Pas cu pas, palestinienii pierd pe mâna lor. Strategia lor este total eronată iar adversarii profită de acest fapt. I-au studiat bine.
    Am identificat deja o serie de elemente de șovinism antiromânesc din STRATEGIE care vor fi expuse într-un DOCUMENT oficial înaintat tuturor ministerelor și instituțiilor implicate în acest gen de acțiune. Comentariile pe site nu vor rezolva problema, pe când un document înregistrat în mod legal poate avea efecte juridice oricând. “Vorba volant, scripta manent”.

 3. Pot fi hartuiti, iritati, combatuti si numai citandu-l pe Mihai Eminescu in orice situatie. De-abia astept proces national pentru faptul ca l-am citat pe Eminescu :-))))

  “E glasul blândei Basarabii
  Ajunsă-n ziua de apoi.
  E sora noastră cea mezină,
  Gemând sub cnutul de Calmuc”

  “Şi suferiţi în înjosire
  De la Braşov pân la Abrud,
  Ca să vă ţină în robire
  Fino-Tătarul orb şi crud.”

  “Iar tu, iubită Bucovină,
  Diamant din stema lui Ştefan,
  Ajuns-ai roabă şi cadână
  Pe mâni murdare de jidan.”

  “Au Dragoş nu-i din Maramureş,
  Au n-a fost la Moldova Domn?
  N-au frânt a duşmanilor nouri,
  N-au frânt pe Leşi şi pe Tătari,
  Au Dragoş, vânător de bouri,
  N-o să vâneze şi maghiari?”

  “Şi la război cu dânşii pleacă –
  Cu fii de şoimi şi fii de smei,
  În valuri crunte să se farme
  Calmuci, tătari, duşmani, stăpâni…
  La arme, la arme!
  La arme, fraţi Români!”

  “Cine-au indragit strainii, Manca-i-ar inima cainii ! ”

  ““O semintie care castiga toate drepturile fara sacrificii si munca e cea evreiasca… Ce servicii a adus omenirii indaratnicul si egoistul neam evreiesc? Ocupandu-se pretutindeni numai cu traficarea muncii straine, alegandu-si de patrie numai tarile acele unde prin deosebite imprejurari s-a incuibat coruptia, ei urmeaza in emigratia lor pe pamant tocmai calea opusa omenirii intregi… Evreul trece din Germania in Polonia, din Polonia in Rusia, din Austria in Romania si Turcia, fiind pretutindeni semnul sigur, simptomul unei boli sociale, a unei crize in viata poporului, care, ca la Polonia, se sfarseste cateodata cu moartea nationalitatii…Prin ce munca sau sacrificii si-a castigat dreptul de a aspira la egalitate cu cetatenii statului roman? Ei au luptat cu turcii, tatarii, polonii si ungurii? Lor le-au pus turcii, cand au infrant tratatele vechi, capul in poala? Prin munca lor s-a ridicat vaza acestei tari, s-a dezgropat din invaluirile trecutului aceasta limba? Prin unul din[tre] ei si-a castigat neamul romanesc un loc la soare? De cand rachiul este un element de civilizatie?…”

  ETC ETC

 4. Am salvat articolul asta off-line.

 5. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Un sfat prietenesc. Căutați cât mai multe adrese de email ale senatorilor români. Ele nu sunt expuse pe site-ul oficial al Parlamentului. La Camera Deputaților sunt prezentate. La telefon nu vă va răspunde nimeni, nici măcar “patrioții” de la AUR. Tot ceea ce-am publicat eu, le-am trimis și lor. NU AM PRIMIT NICIODATĂ NICI UN RĂSPUNS. Deci, trimiteți comentariile voastre expuse în niște scrisori semnate și asumate tuturor parlamentarilor și guvernanților României. Numai primind o avalanșă de scrisori și reacții, se pot trezi ăștia. Eventual trimiteți-le link-urile cu articolele semnificative.
  Lentoarea și leneveala românului comod le convine. Rupeți măcar o oră din zi sau din noapte, pentru cauza românismului, și veți obține rezultate

 6. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Dedicație specială din partea Neamului Românesc pentru toți vrăjmașii săi văzuți și nevăzuți, știuți și neștiuți. Ascultați cu atenție mesajul cuvintelor din acest cântec profund. Profunzimea Neamului Românesc nu va fi distrusă de nici un plan diabolic de distrugere.
  https://www.youtube.com/watch?v=N9WYyfBGI30

 7. 1
  Dupa cum am mai subliniat in comentariile mele, din ceea ce am citit in materie de pareri ale juristilor din diverse tari de-a lungul lecturilor mele , in jurisprudenta europeana, notiunea de “ura” nu-si are locul in terminologia juridica deoarece :
  NOTIUNEA DE “URA” ESTE AMBIGUA, VAGA, DE NEDEFINIT CLAR PENTRU A CONSTITUI UN TERMEN JURIDIC .
  IN JURISPRUDENTA EXISTA INSA NOTIUNEA DE REVOLTA LEGITIMA .NOTIUNE FOARTE ABUZATA DE CATRE CEI CE CONFUNDA INTENTIONAT NOTIUNILE DE REVOLTA LEGITIMA CU URA ATAVICA .
  2
  Termenul de “URA” este folosit extrem de abuziv de anumite organizatii jidovesti comunitariste si suprematiste – deci nu de toti iudeii ci doar de anumite organizatii – spre a manipula situatia politica dintr-o tara sau alta prin incriminarea populatiei gazda , mai ales crestine, spre a o reduce la tacere, tarandu-i membrii prin tribunale, dandu-le amenzi uriase, ca sa-i lase fara mancare si fara acoperis, si aruncandu-i in inchisoare cu criminalii de drept comun – vezi Franta , cu Herve Ryssen care tocmai si-a ispasit un termen de un an si trei luni, in calitate de revizionist sau comentator critic , un prim termen dupa care pauza urmeaza sa dea curs condamnarilor ce totalizeaza vreo 5-6 ani in total , tot pentru delictul de opinie, confiscat prin modificari ce incalca drepturile omului, gen legea creata de fapt contra marelui revizionist mondial sorbonnardul Robert Faurisson, lege creata de milionarul comunist Fabius in colaborare cu Gayssot, fapt pentru care legea se numeste LEGEA FABIUS-GAYSSOT, CARE CONSTITUIE SURSA SI A LEGILOR LIBERTICIDE CREATE ILEGAL PE REPEDE INAINTE SI IN ROMANIA ,cum spuneam, de fapt pentru a-i combate descoperirile profesorului sorbonnard Robert Faurisson, care a indraznit sa scormoneasca in arhivele Ausschwitzului si sa descopere ca crematoriile pentru despaduchere erau mult prea aproape de camerele de dush , presupuse de gazare, ca sa nu fi luat foc cand se degaja gazul albastru – CYCLON-B .
  Si Vincent Reynouard urmeaza sa fie deportat din Anglia, unde s-a refugiat , in Franta , spre a fi incarcerat a doua oara, precum si Alain Soral ar fi fost deportat pentru a fi inchis in Franta, daca n-ar fi refugiat in Elvetia, si Boris Le Lay este vanat de aceleasi organizatii gen Licra etc, spre a fi deportat din Japonia in Franta, precum si pianistul compozitor Stephane Blet (crescut si format conceptual-artistic de Yehudi Menuhin), refugiat in Turcia caci in tara lui el este vanat, dar deocamdata fara spor, ca de nemti sa nu mai vorbim , cu revizionisti ca Horst Mahler si Ursula Haverbeck, oameni de 90 de ani aruncati in inchisoare primul, avocat ce a dat Talmudul in judecata in timp ce Haverbeck, care a ispasit un an de inchisoare doar spre a fi trimisa inapoi pentru inca cativa ani, doar pentru ca a trimis catre 200 de personalitati politice merkeliste intrebarea unde sunt cele 6.000000 milioane de cadavre ale evreilor gazati pentru care sunt inculpati nemtii , asta ca sa vorbim doar de cei doi nonnagenari revizionisti , pe langa alte victime de acelasi ordin care au trecut prin inchisori, in Germania de azi, pentru delictul de opinie, spre a reduce la tacere investigatia stiintifica a istoriei bazate pe detaliu factic asa cum cere criminalistica inlocuita ca stiinta cu o religie caci numai o religie iti cere : CREDE SI NU CERCETA !

  RELIGIA ESTE UNA, ISTORIA STIINTIFIC ABORDATA, ESTE ALTA CACI STIINTA ARE ALTE IMPERATIVE DECAT MORALISTICA CARE FALSIFICA ISTORIA PRECUM II TUNA EI !.
  ASA S-A AJUNS CA SA-SI PERMITA UN RAOUL HILBERG SA STIPULEZE CA “HOLOCAUSTUL A FOST PENTRU CA A FOST “, si ca “NEMTII AU ACTIONAT PRIN TELEPATIE” (IN MASURA IN CARE NU EXISTA DOVEZI PENTRU CE SUSTIN UNII SAU ALTII ANGAJATI IN INDUSTRIA HOLOCAUSTULUI COMENTATA IN CARTEA SA, DE NORMAN FINKELSTEIN, CU PARINTII INTORSI ACASA DIN LAGAR ),
  Acest citat il gasim in ziarul Le Monde care-l citeaza pe profesorul Robert Faurisson care il citeaza la randul lui pe Raoul Hilberg exact cand si unde s-a exprimat astfel – totul se gaseste pe blogul inca existent al Profesorului Faurisson , chiar si dupa ce profesorul s-a dus in lumea celor drepti , dupa cateva tentative de linsare la drumul mare de catre organizatii criminale.
  Asta in timp ce Herve Ryssen ne relateaza ca l-au pus in inchisoare impreuna cu un criminal de drept comun, extrem de periculos .
  De aceea au trecut tradatorii din Romania, delictul de opinie, la penal, ca sa bage, ca si in Franta de azi, istoricii si sa-i inchida in aceeasi celula cu un criminal de drept comun , asa cum ne povesteste Herve Ryssen in penultimul Rivarol .

  Ernst Zundel comenteaza intr-un video inca de gasit pe you tube in care da un interviu unui jurnalist israelit : ‘daca aceste organizatii suprematiste comunitariste vor continua sa-si faca de cap, in loc sa cultive pacea cu popoarele gazda, ele vor provoca un holocaust care vi fi cu totul altfel decat ce numiti dumneavoastra si ce o fi fost el, acest “holocaust” despre care vorbiti dumneavoastra pana acum, ignorand adevarul istoric si bagand revizionistii la inchisoare, batandu-i in strada, sau arzandu-le casa cu bombe”, si asta de cateva ori, cum a patit chiar Ernst Zundel !

  FACEM APEL LA EVREII DECENTI SA SE DESOLIDARIZEZE DE ASTFEL DE ORGANIZATII CRIMINALE, CACI DIN SURSE DIN CE IN CE MAI NUMEROASE STIM CA DIN CE IN CE MAI MULTI EVREI RATIONALI SI DE BUN SIMT SE DESOLIDARIZEAZA DE ACEASTA CRIMINALITATE INFILTRATA IN APARATELE LEGISLATIVE SI JURIDICE DIN NUMEROASE STATE DESPOTIZATE ASTFEL .ROMANIA CU LEGILE LIBERTICIDE GEN LEGEA WEXLER, SE AFLA PRINTRE ACESTE TARI !
  CE ESTE SI MAI GRAV ESTE TENTATIVA LUI SOROS DE A PRELUA JUDECATORII DE LA CEDO – CURTEA DREPTURILOR OMULUI , UNDE SI-A BAGAT DEJA 18 JUDECATORI ! – SPRE A DENATURA DREPTURILE OMULUI .

  DAR SOROS NU-I DE CAPUL LUI CACI BELGIA TOCMAI I-A REFUZAT DREPT REPREZENTANT JUDECATORESC SA-I TRIMITA UNUL DINTRE JUDECATORII CUMPARATI DE SOROS – AICI URMARITI BATALIA PENTRU DREPTURILE OMULUI CONDUSA DE UN AVOCAT EMINENT, GREGOR PUPPINCK :

  II DORIM SUCCES SI LUI SI REVIZIONISTULUI NOSTRU DE MARCA, COLONELUL VASILE ZARNESCU – DOAMNE AJUTA !

  Rodica
  Les droits de l’homme dénaturé

  Gregor Puppinck avocat à la CEDH, carte :”Les Droits de l’homme denaturè”
  La CEDH sous influence de George Soros ?
  34,780 views
  •May 2, 2021
  1.9K22Share
  Save
  VA Plus
  118K subscribers
  Une idéologie dominante derrière la Cour européenne des droits de l’Homme ? D’après un rapport réalisé par l’ECJL et Gregor Puppinck juriste à la CEDH, de nombreux juges de cette juridiction seraient affiliés à la très

  COUR EUROPÉENNE DES DROITS DE L’HOMME
  L’influence de George Soros et de l’Open society à la CEDH
  17,508 views
  •Mar 17, 2021
  1.9K12Share
  Save
  VA Plus
  118K subscribers
  Une idéologie dominante derrière la Cour européenne des droits de l’Homme ? D’après un rapport réalisé par l’ECJL et Gregor Puppinck avocat à la CEDH, de nombreux juges de cette juridiction seraient affiliés à la très idéologique #OpenSociety. Lien vers le rapport : https://eclj.org/ngos-and-the-judges-… #GeorgeSoros #CEDH 🔥 Abonnez-vous et et allez écouter VA+ en podcast : ⤵️⤵️ Deezer : https://bit.ly/37lzT0P Spotify : https://spoti.fi/31kAtIh Apple Podcast : https://apple.co/3j9Kqi2 Google Podcast : https://bit.ly/3lWTjNB ➡️ Et retrouvez-nous sur nos réseaux sociaux : Instagram : http://bit.ly/315rIkH Facebook : http://bit.ly/31GY0Ds Youtube : http://bit.ly/2D8dHdt Telegram : Valeurs actuelles

  🗣 Grégor Puppinck – Bercoff dans tous ses états

 8. Talmudul evreiesc demascat: o carte ce prolifereaza crima, rasismul si pedofilia
  10 December 2009 69 Comments

  http://www.apologeticum.ro/2009/12/talmudul-evreiesc-demascat-o-carte-ce-prolifereaza-crima-rasismul-si-pedofilia/

  Evreii vor nega existenta acestor versete controversate si vor apela imediat la arma lor cea sacra „anti-semitism”. Se vor lepada de ele si vor minti ca acestea sunt inventii „rasiste” si „anti-semite” inventate de grupuri rasiste precum Ku Klux Klanul din SUA. Alti evrei ar spune ca aceste versete sunt ori in afara contextului ori traduse gresit. Pana la urma urmei cine ar admite asa ceva? Spre exemplu daca crestinii ar avea astfel de invataturi in viata de zi cu zi sau in Biblie, le-ar admite sau nu? Cu siguranta 99% le-ar nega… Totusi mai exista chiar si evrei ateisti care nu cred in religia mozaica (Iudaism) si care au confirmat si chiar contribuit la demascarea Talmudului. Un exemplu ar fi „Fratele Nathanael Kapner” care se considera „fost evreu”. El declara ca s-a nascut evreu, a crescut evreu (in religia mozaica) dar in vara anului 2007 s-a convertit la religia Crestin Ortodoxa si a incepupt sa-si demaste fostii lui frati si lucrarile lor sataniste.
  Cartea evreiasca „Mizbeach” declara ca „nu exista nimic superior Talmudului Sfant”. Talmudul declara ca doar evreii sunt oameni iar non-evreii sunt „goy/goyim” care sunt pe aceeasi scara cu vitele sau orice animal. Urmeaza citatii socante dar exacte din diverse carti ale „Talmudului”.
  -Aboda Sarah 37a: „O fata non-evreica care are doar 3 ani poate fi violata.”
  -Abhodah Zarah 2a T: „Fa bisnita in continuare cu non-evreii daca au sa dea bani.”
  -Abodah Zarah 17a: „Nu exista o singura curva in lume cu care rabinul Eleazar sa nu fi facut sex.”
  -Abodah Zarah 22a-22b: „Non-evreii prefera sex cu vacile.”
  -Abodah Zara 26b: „Chiar si cei mai buni dintre non-evrei trebuie sa fie omorati.”
  -Abodah Zarah 36b: „Fetele non-evreice sunt in stare de „niddah” (mizerie) de la nastere.”
  -Babba Bathra 54b: „Proprietatea non-evreiasca apartine evreului care a folosit-o primul.”
  -Baba Kamma 37b: „Non-evreii sunt in afara protectiei Legii si Dumnezeu le-a expus banii lor Israelului.”
  -Baba Kamma II 3a: „Evreii pot folosi minciuni („subterfugii”) pentru a insela un non-evreu.”
  -Baba Kamma 113a: „Orice evreu ii este permis sa foloseasca minciuni si marturie falsa pentru a aduce un non-evreu in ruina.”
  -Baba Mezia 24a: „Evreii pot fura de la non-evrei. Daca un evreu gaseste un obiect pierdut de un non-evreu, nu trebuie sa-l inapoieze.” (De asemenea este afirmat si in Baba Kamma 113b)
  -Baba Mezia 59b: „Un rabin are o dezbatere cu Dumnezeu si il invinge. Dumnezeu admite ca rabinul a castigat.”
  -Baba Mezia 114a-114b: „Non-evreii nu sunt oameni. Doar evreii sunt oameni.”
  -Baba Necia 114,6: „Evreii sunt fiinte umane, dar natiunile lumii nu sunt umane ci bestii.”
  -Choschen Ham (156,5 Hagah): „Evreul are voie sa se duca la Akum (non-evreu), sa-l conduca, sa faca afaceri cu el, sa-l insele si sa-i ia banii. Pentru ca bogatia non-evreilor trebuie sa fie privita ca proprietate comuna si apartine primului care o ia.”
  -Choschen Ham 183, 7: „Daca doi evrei au inselat un non-evreu, trebuie sa imparta profitul.”
  -Choschen Ham 266,1: „Un evreu poate pastra orice gaseste si apartine unui Akum (non-evreu). Ca cel ce intoarce proprietatea pierduta la non-evrei pacatuieste impotriva Legii prin a creste puterea infractorilor Legii. Este vrednic de lauda, totusi, sa intorci proprietatea pierduta daca este facut sa onoreze numele lui Dumnezeu, cu alte cuvinte, daca faci asa, Crestinii vor ridica in slavi pe Evrei si ii vor privi ca pe oameni onorabili.”
  -Choschen Hamm 388, 15: „Daca se poate dovedi ca cineva a dat banii Israelitilor la Goyim, trebuie gasita o posibilitate prudenta sa-l razi de pe fata pamantului.”
  -Erubin 21b: „Oricine nu se supune rabinilor merita moarte si va fi pedepsit prin a fi fiert in excremet fierbinte in iad.”
  -Erubin 43b: „Cand Mesia va veni toti vor fi sclavii evreilor.”
  -Gad. Shas. 2:2: „Un evreu poate viola o fata non-evreica, dar nu se poate casatori cu ea.”
  -Gittin 57a: „Iisus este in Iad si este pedepsit prin a fi fiert in sperma. Crestinii sunt fierti in balegar.”

 9. “Dean Irebodd made an excellent documentary debunking the soap, lampshades and shrunken head canards in his “Buchenwald:A Dumb Dumb Portrayal of Evil”. He documents that the first Allied troops in Buchenwald were American jews and jews who were chased out of Germany and Austria in the 30’s who scurried to America and magically rose through the military ranks. These jews were part of the “Psychological Warfare” battalion and they planted the South American Indian tsantsa, the tattooed skin and the goat skin lampshade in Buchenwald. The tsantsa and the tattooed skin were most likely taken from the collections at the University of Jena and the lamp was just an ordinary lampshade, common throughout the world. The jews even wrote a book about their exploits after the war entitled, “Psych War”. Watch Irebodd’s documentary though, it is amazing. In fact all of his holohoax docs are amazing. His “One Third of the Holocaust” is monumental!”

  https://holocausthandbooks.com/index.php?page_id=1005&play=96#watch

 10. Mihai Cantuniari

  Adevarul nu are niciodata nevoie de impunerea unei Strategii naționale (pentru prevenirea și combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură, care să fie evaluată și îmbunătățită periodic). Adevarul nu are nevoie de mii de trepadusi ministeriali sau ONGisti, de Servicii Secrete si de forte de ordine, judecatoresti, penale, penitenciare etc. Numai minciuna are nevoie de ele, deci toate aceste forte de constrangere, intimidare si umilire sunt doar in slujba minciunii. A te folosi de notiuni incorecte, nejudiciare, vagi, interpretabile, precum Ura, sau a echivala perfid, imoral si manipulator nationalismul cu sovinismul denota doar dorinta de a teroriza popoarele si a le perverti liberul arbitru si libertatea lor innascuta.

 11. Revin asupra acestei realitati indiscutabile: Adevarul este unul singur si de nedespartit; Adevarul se impune singur, fara proptele si acoliti; Adevarul nu are nevoie de fortele represive ale Statului de drepti, doar minciuna are nevoie disperata de ele, fiindca altfel se prabuseste si se duce de-a-n-boulea. E clar, nu?

 1. Pingback: Analiza Strategiei Adoptată de Guvern Pentru Combaterea “antisemitismului, xenofobiei și discursului instigator la ură 2021-2023” Incorect Politic – Xsmart News

 2. Pingback: Societatea Civilă Reacționează la Totalitarismul Strategiei de Combatere a Antisemitismului, Xenofobiei și Discursului Instigator la Ură 2021-2023 - Incorect Politic

 3. Pingback: Nu-i terorist, este o lepădătură! - Ion Coja

 4. Pingback: Institutul Elie Wiesel o acuză pe Olivia Steer de antisemitism - Incorect Politic

 5. Pingback: Bătălia culturală lansată de Emmanuel Macron. Sexul anal, pervertirea minorilor și automutilarea au ajuns "valori europene" respinse de țările est-europene - Incorect Politic

 6. Pingback: Cine sunt Românii care deranjează sistemul? A apărut raportul Elie Wiesel pe anul 2021 în care politrucii comuniști inventează antisemitism să facă bani din asta - Incorect Politic

 7. Pingback: Cine urmărește arestarea profesorului Ion Coja? Marco Maximilian Katz de la centrul pentru combaterea românismului - Incorect Politic

 8. Pingback: Academia (Anti)Română organizează Grupul de Studiere a Antisemitismului și Holocaustului care va face conferințe anuale - Incorect Politic

 9. Pingback: La Mulți ani Românilor Incorecți Politic - Incorect Politic

 10. Pingback: Elevii și Studenții nu mai au voie să deseneze zvastici pe băncile din școli - Legea care interzice incitarea la ură a trecut de Parlament - Incorect Politic

 11. Pingback: Infobrasov.net - Ziarul brasovenilor de pretutindeni

 12. Pingback: Video-Interviu: La o cafea cu colonelul nebiruit Vasile Zărnescu - Incorect Politic

 13. Pingback: EXCLUSIVE INTERVIEW with Kylan deGhetaldi, the talented and politically incorrect pianist from California - Incorect Politic

 14. Pingback: INTERVIU EXCLUSIV cu Kylan deGhetaldi, pianist talentat și incorect politic din California - Incorect Politic

 15. Pingback: Interviu cu profesorul Ion Coja despre combaterea anti-românismului - Incorect Politic

 16. Pingback: Presa sistemului intră în delir: "România e raiul extremiștilor" pentru că "infracțiunile de ură" nu sunt luate în serios de autorități! - Incorect Politic

 17. Pingback: Super-Sluga Ciucă la sinagogă: "Nu putem permite minimizarea holocaustului" - Incorect Politic

 18. Pingback: Pentru excesul de zel cu care alogenul Bogdan Aurescu-Goldenberg a susținut vasalizarea României și a Republicii Moldova, Maia Sandu l-a decorat cu Ordinul de Onoare - Incorect Politic

 19. Pingback: Bau-Baul antisemitismului - Alexandru Florian DELIREAZĂ la Televiziunea Națională! - Incorect Politic

 20. Pingback: Revelion 2023 - 2024 vine ANUL BIRUINȚEI - Incorect Politic

 21. Pingback: Anul Biruinței! - Ion Coja

 22. Pingback: ANTIROMÂNISM INTOLERABIL! Marcel Ciolacu batjocorește România afirmând minciuni abonimabile despre poporul român - Incorect Politic

 23. Pingback: Trădătorul Cătălin Predoiu s-a întâlnit cu trimisul Departamentului de Stat al SUA pentru "consolidarea eforturilor de combatere a antisemitismului" - Incorect Politic

 24. Pingback: Apel către regimul de mâine - Trădătorii de astăzi nu trebuie iertați! - Incorect Politic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *