Home / Actualitate / Societatea Civilă Reacționează la Totalitarismul Strategiei de Combatere a Antisemitismului, Xenofobiei și Discursului Instigator la Ură 2021-2023

Societatea Civilă Reacționează la Totalitarismul Strategiei de Combatere a Antisemitismului, Xenofobiei și Discursului Instigator la Ură 2021-2023

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 24, 2021

 

Societatea Civilă Reacționează la Totalitarismul Strategiei de Combatere a Antisemitismului, Xenofobiei și Discursului Instigator la Ură 2021-2023

În urma publicării articolului precedent, am contactat personalități din societatea civilă, profesori, scriitori, ziariști și militanți pentru cauza națională, solicitându-le un comentariu cu privire la Strategia de Combatere a Antisemitismului, Xenofobiei și Discursului Instigator la Ură 2021-2023.

Publicăm răspunsurile primite, unele sub anonimat, pentru protecția autorilor.

 

Mihai Șerban,

Autorul cărții “MANIFEST. Cartea Neagră a României”:

Acuzația de complot cu care este pusă la index orice formă de rezistență morală, intelectuală și chiar vitală ne arată că iudaismul politic, pe lângă faptul că a reușit să acapareze toate formele de comunicare în masă, exersează o formă disimulată de tiranie asupra elementelor sănătoase, neînrolate. Complotul este pentru jidani ceea ce este arma pentru soldat, un element indisociabil pentru a se impune pe câmpul de luptă. Fără complot, formă tranzitorie de manipulare spre renașterea proceselor bolșevice, coloniile democratico-capitaliste s-ar topi precum zăpada în soare. Dar această sapă de plumb nu este decât o falsă realitate întreținută de o justiție cangrenată, o clasă politică transformată în filială locală și o populație în fază sinucigașă.

Inchiziția spaniolă, element folosit de jidani pentru a discredita Biserica Catolică, făcând din această etapă istorică monstruozitatea întruchipată, a omorât în trei secole circa 800 de oameni… Între 1917 și 1947, deci în doar patru decenii, regimul iudeo-bolșevic – nu rusesc! – a omorât treizeci de milioane de creștini! Respectând pretențiile terminologiei actuale, germanii au comis cel mai mare genocid din toate timpurile; nu există manual școlar care să nu ne îndoctrineze copiii despre atrocitățile Holocaustului… însă, nici un absolvent de liceu nu a citit vreodată în manuale de istorie despre cei mai mari criminali ai secolului XX, jidanul Gerinkh Yagoda, unul dintre șefii NKVD și fondatorul Gulagului, precum și succesorul acestuia, jidanul Nicolai Ejov, sub comanda cărora au fost executați zece milioane de oameni, și nici despre faptul că între 1932 și 1933, sub comanda jidanului Lazar Kaganovitch, a fost orchestrat Holodomorul din Ucraina, în care au fost omorați șapte milioane de creștini. Și asta nu e complot?

Antisemitismul care, trebuie să recunosc, nu știu ce înseamnă!?… este acuzația trântită cu sălbăticie asupra oricărui om care refuză să-și vândă demnitatea, neamul, istoria; asupra oricărui intelectual onest, oricărui țăran care nu vrea să-și cedeze pământul, oricărei mame care nu vrea să-și vaccineze copilul, oricărui naționalist care încearcă să-și protejeze țara… Orice om care nu stă în patru labe în fața tiraniei jidovești este un antisemit.

Astăzi, orice poziție, atitudine, împotrivire sau contestare a doctrinei iudaice (de fapt, talmudice!) antrenează moartea socială, care, în fapt, este echivalentă cu moartea fizică; fără serviciu, venituri, contacte umane, sociale, libertate morală, intelectuală sau chiar fizică, viața se stinge ușor. Ușurința cu care suntem manipulați, pe lângă represiunea impusă prin „legile“ de alienare, aliniere, impuse de regimul de ocupație, este dată de faptul că oamenii nu mai cred în ei înșiși, în ceea ce văd, în ceea ce simt.

Realitatea s-a mutat pe ecrane, în ecrane, în supermarket, în mall-uri, la OMV, la ProTV; pentru rezistenți, nealiniați, realitatea s-a mutat în tribunale, în pușcărie, în izolare, ori în exil… oriunde aiurea, dar departe de adevăr, de realitate, de viață. Antisemitismul, așa cum a subliniat marele profesor Roger Dommergue Polacco de Menasce, „Este un cuvânt impropriu din moment ce majoritatea semiților nu au cunoscut nici o dată antisemitismul «antijidani», acesta manifestându-se în toate epocile și pe toate continentele unde jidanii au fost prezenți. Datorită acestui fapt, așa cum subliniază Bernard Lazare, în lucrarea sa despre istoria antisemitismului – L’antisémitisme: Son histoire et ses causes –, acesta se află în gestație permanentă în jidan și nu în antisemit. Cum am putea concepe că, de-a lungul mileniilor, pe toate meridianele lumii, oameni străini de limbă și de teritoriu și-au transmis, totuși, cuvântul pentru a persecuta jidanii…  Punerea în gardă a Bisericii Catolice împotriva perversității jidănești rămâne o fracțiune infimă, față de toate popoarele, în toate locurile și în toate timpurile care nu au avut nevoie de Roma, pentru a practica un antisemitism sângeros, chiar și atunci când jidanii au fost în poziție dominantă din punct de vedere politic și financiar“.<

Democrația la care suntem supuși se trădează prin dinamica ei a fi un organism de sinteză subordonat capitalismului, știind că acesta se află în mâna jidanilor, iar aceștia ne urăsc pentru tot ceea ce înseamnă ființa noastră, bănuiesc că nu duce la complot dacă înțelegem că forma de guvernare la care suntem constrânși o să ne poarte inevitabil spre cimitirul civilizațiilor… la gunoiul istoriei! Și, totuși, ce putem face, ce anume ne menține în starea de anomie, cum se face că, deși simțim declinul nostru, conștientizăm că „revoluția“ din ’89 a servit la colonizarea economiei românești, la amanetarea poporului, la delapidarea bogățiilor, la anihilarea viitorului… cum se face că nu mai avem capacitatea de „trezire“, cum se face că nu ripostăm?!

Dacă o națiune, un neam, nu-și cunoaște dușmanii, atunci nu va fi nici o dată în măsură să stabilească o strategie; fără strategie, un neam nu poate rezista, nu poate lupta și nici nu va putea vreodată să-și conștientizeze destinul și menirea.

Plecând de la această sinteză, am ajuns la următoarea concluzie:

Cauza principală care ne împiedică să înțelegem realitatea și pericolul situației în care ne aflăm este lipsa capacității de-a privi realitatea prin ochii noștri.

Aceasta este principala unealtă de control social, întregul sistem de opresiune se bazează pe această „incapacitate“. Prin urmare, ținta numărul unu a oricărui activist naționalist – și aici vorbesc de orice individ care se simte lezat de situația actuală – sunt trupele de ocupație mentală, adică mass media.

Or, când spunem mass media, nu am spus mare lucru, până la urmă niște hârtie, alimentarea conturilor bancare, tehnică, metode subliminale și unde hertziene…, dar acest monstru volatil și străin de țară are un punct sensibil, călcâiul lui Ahile. Mass media sunt fragile tocmai acolo unde acestea stabilesc punctul de legătură cu realitatea; or, punctul de legătură cu realitatea sunt jurnaliștii.

Atâta timp cât jurnaliștii, care nu sunt nimic altceva decât niște trupe de ocupație mentală, vor continua să se plimbe liniștiți prin țara noastră, vor fi lăsați să producă „materie“ antinațională, anticreștină, anti-tradițională, antiromânească; deformând și defăimând, împotriva interesului național, orice suflare românească, orice acțiune de apărare a valorilor fundamentale, orice încercare de a ieși din robie… ne vom afla la ani-lumină distanță de orice inițiativă populară românească, politică, naționalistă, antiimperialistă.

Prin urmare, cauza care menține poporul în comă, în acceptarea condiției de sclavie, sub influența criminală a colonialismul cultural, social, politic și economic, în starea de îndobitocire profundă, de deculturalizare brutală a maselor și menținere a creierelor în consensul generalizat… sunt jurnaliștii care, precum niște curve diabolice, și-au pus corpul și mintea la dispoziția unei mașinării de opresiune vinovată de suferința, amărăciunea, drama, neputința și dezrădăcinarea milioanelor de români.

Pentru că am pierdut capacitatea de a spune noi înșine lucrurilor pe nume, pentru că am cedat controlul asupra propriilor cuvinte, asupra dreptului de a ne povesti propria istorie, am devenit sclavi. Realitatea ne arată că românii nu mai sunt „actorii“ propriei vieți, ai propriului destin.

Prin urmare, orice om care are capacitatea intelectuală să împiedice, să scurtcircuiteze, să ocolească, să întrerupă și, în definitiv, să înlăture opresiunea pe care o exercită forțele de ocupație mentală, o să meargă în direcția potrivită… spre ieșirea din temniță.

Stingeți naibii televizoarele, aruncați ziarele la gunoi, lepădați-vă de mall, de supermarket, de manele, de partide, de călăi, de străini, de „afară“, de robie… auziți strigătul pământului, urmați calea împărăției – faceți din Rareș Bogdan, C.T.P., Mihai Gâdea, Radu Banciu, Moise Guran, Lucian Mîndruță, Oreste, Mălin Bot, Andreea Esca, Andi Moisescu ș.a., niște boschetari, curve de centură, umbre, hăituiți, sinucigași, exilați…
 
P.S. Din această stare de fapt reiese o concluzie izbitoare, coșmarul străinului cocoțat pe neamul nostru de secole, așa cum ne amintea M. Eminescu, își are sursa, izvorul, în adâncul structurii noastre, transmisă cu fățărnicie de la o generație la alta prin intermediul falșilor naționaliști și falsei BOR.
 
Colonelul Vasile I. Zarnescu, singur, sau alături de 3-4 pensionari, nu poate sa răstoarne un balaur cu rădăcini pe 3 continente.
 
Să ne rugăm pentru Poporul Palestian, alături de I.P.S Teodosie și nu pentru “Țara Sfântă” și ucigașii milenari alături de “patrahirul” Daniel!Mihai SERBAN

Grigore Opriță, profesor:

Pentru că statul român îşi adânceşte pe zi ce trece calitatea de grup infracţional specializat în crimă organizată, trebuie să considerăm tot ceea ce emană el ca acte de agresiune împotriva naţiunii române. Din păcate, acest grup infracţional deţine monopolul de facto al folosirii forţei pe teritoriul ţării. Nouă, celor care formăm ţara şi naţiunea, ne rămâne doar varianta şi datoria de militantism prin comunicare (sau propagandă, cum se spunea în trecut).

Să mergem pe un fir logic. Dacă în ţara noastră conteşti existenţa lui Dumnezeu, nu păţeşti nimic. Dar dacă obiectezi la enunţurile sentenţioase ale paraziţilor din institutul Elie Wiesel, eşti pasibil de puşcărie. Altfel spus, axioma perciunată este mai presus de Dumnezeu. Ce indivizi pot fi aceia care îl pun pe Creator în plan inferior? O întrebare cu caracter retoric, dar cu răspuns univoc: slugile lui „Ucigă-l toaca”. Ce merită asemenea specimene? O flegmă în ochi. Deocamdată…

Cornel-Dan Niculae, scriitor:

Andrei Muraru este mereu în spatele lui Iohannis pe aceste probleme cu vânarea de xenofobi naţionalişti (e în spatele lui Iohannis, fizic, și la templul Coral mereu). Frate-său geamăn, Alexandru Muraru, e pus pe aceste probleme la guvern.

Primul job al lui Andrei Muraru după facultatea de istorie a fost asigurat la Camera de Comerț București de șeful B’nai B’rith Romania, Jose Iacobescu etc. etc.

Jose Iacobescu-B’nai B’rith este acum şef la Camera de Comerţ cu Liechtenstein, de unde off-shore-uri evreieşti acţionează în România şi prin care acum se derulează mari interese asupra României. Familia aristocrată de Liechtenstein (cea mai bogată casă regală) nu doar vânează urşi în România, ci şi-a pus de anul trecut reprezentanta în Fondul Proprietatea, unde ea troneaza alături de Mark Gitenstein, de unde au început să stoarcă mari sume din România (precum de la Hidroelectrica, forţată de guvernul Câţu să plătească mari dividente anul acesta).

Aceasta reprezentantă din România (la F.P., de ex.) a averii casei de Liechtenstein este Ilinca von Derenthall, care are uşi deschise la Cotroceni. 

Societatea Civilă Reacționează la Totalitarismul Strategiei de Combatere a Antisemitismului, Xenofobiei și Discursului Instigator la Ură 2021-2023

Cornel-Dan Niculae

Scriitor naționalist:

Pentru că statul român îşi adânceşte pe zi ce trece calitatea de grup infracţional specializat în crimă organizată, trebuie să considerăm tot ceea ce emană el ca acte de agresiune împotriva naţiunii române. Din păcate, acest grup infracţional deţine monopolul de facto al folosirii forţei pe teritoriul ţării. Nouă, celor care formăm ţara şi naţiunea, ne rămâne doar varianta şi datoria de militantism prin comunicare (sau propagandă, cum se spunea în trecut).

Să mergem pe un fir logic. Dacă în ţara noastră conteşti existenţa lui Dumnezeu, nu păţeşti nimic. Dar dacă obiectezi la enunţurile sentenţioase ale paraziţilor din institutul Elie Wiesel, eşti pasibil de puşcărie. Altfel spus, axioma perciunată este mai presus de Dumnezeu. Ce indivizi pot fi aceia care îl pun pe Creator în plan inferior? O întrebare cu caracter retoric, dar cu răspuns univoc: slugile lui „Ucigă-l toaca”. Ce merită asemenea specimene? O flegmă în ochi. Deocamdată… Grigore Oprita

Va mulțumesc pentru ideea de a-mi cere părerea și nu de a face comentarii, fiindcă un act publicat în Monitorul Oficial se pune obligatoriu în aplicare .

Cum Dumnezeu ajungem noi să comentăm ( inutil și tardiv) un act juridic care deja produce efecte, în schimb în faza de adoptare unii dintre noi suntem muți că  peștele în apă ( desigur nu generalizez).

1.  Din punct de vedere juridic actul în cauză nu este altceva decât un Program Ideologic ( Directive Politice) specific unui  stat totalitar, program care impune un set de norme ideologice tuturor instituțiilor statului! Acesta vine în contradicție cu principiul depolitizarii instituțiilor statului!!! Mai grav este faptul că se adresează  nu numai instituțiilor administrative, dar trasează comandamente de comportament, gândire, evaluare  și conduită mediului universitar, școlilor și mediului academic.

2. Documentul poate fi atacat la Curtea Constituțională pe motivul lipsei de precizie a termenilor folosiți, ceea ce conduce la abuzuri în punerea sa în aplicare.  Ce înseamnă șirul de termeni precum autoradicalizare, incitare la ură, radicalizare, etc ( a critică politica unei multinaționale este incitare  la ură, a critica un politician , pe care întâmplător îl cheamă Fritz, Istvan sau Arafat, înseamnă xenofobie ?)

3. În rândul acestor termeni enumerați în Strategie este obligatoriu să se includă termenul “antiromânism” ca fenomen periculos și care trebuie combătut. O statistică pe care am prezentat-o eu într un articol publicat recent pe portalul Academia Edu arată cu claritate câte zeci de cazuri de profanare a statuilor lui Eminescu, Ștefan cel Mare, a unor monumente, cimitire românești etc au avut loc în ultimii ani, comparativ cu alte fenomene similare, orezentate în Strategie. Or, defăimarea simbolurilor naționale, batjocorirea valorilor noastre culturale, istorice sau a simbolurilor identitare trebuie să facă parte din această strategie. Așa cum  sunt apărate și celelalte valori enumerate. Sunt județe ale țării unde Românii sunt minoritari. Și ei pot deveni obiect al incitarii la ură, la xenofobie, etc etc etc. Dar pentru Românii din afară țării ( marginalizați, discriminați, ridiculizați doar pentru că sunt Români sau că sunt originari din România) această strategie nu prevede nimic. Cine sunt cei apărați de această strategie ? Vrem răspunsul clar al autorităților !!! Cei 5 milioane de Români din Diaspora se regăsesc ( fiind minoritari în alte țări din  Europa) în acest act normativ ? Trebuie să vină presă din Italia, Germania sau Spania și să atragă atenție la fenomenul de sclavie la care sunt supuși cetățenii români pe plantațiile agricole, să ne atragă atenția asupra abuzurilor și crimelor  produse prin trafic de persoane și minori, iar actul respectiv să nu se refere la aceste fenomene la fel de nocive ?

4. Chestiunea reevaluării  programelor școlare  este o cale de eliminare automată a unor autori și opere literare sub motivul că incită la ură, sunt exemple de șovinism, xenofobie etc. Ne vom trezi că Eminescu va fi interzis în școli,  nu vom mai avea voie să recităm  Doina sau să studiem pe I. Budai Deleanu fiindcă a îndrăznit să scrie “Țiganiada”.

5. Vrem să știm cine sunt autorii acestui act de o gravitate extremă,  cine și-l asumă, ce partid, ce forță politică, pentru a putea fi consemnat în istorie și cunoscut de generațiile viitoare ca o mare rușine și crimă ideologică.  După părerea mea este o nouă Constituție a țării ( octroiată adică venită de sus în jos și impusă  samavolnic pe ușa din dos).

6. Atâta vreme cât avem suficiente instrumente juridice (prevederi clare în Codul Penal, legi speciale și instituții care veghează la neproliferarea unor asemenea fenomene, respectăm principiile Uniunii Europene) un asemenea set de măsuri  reprezintă  o ușă deschisă derapajelor de neimaginat, îndreptând România spre o dictatură, spre un stat nedemocratic.
Seamănă, cei mai în vârstă își aduc aminte, cu Directivele de la Neptun!!

7. Singura cale de anihilare a consecințelor dezastruoase ale aplicării acestui set de norme ideologice  obligatorii este discutarea lor, în regim de urgență în Parlament, și chiar supunerea lor unui referendum național, deoarece conțin norme general obligatorii, care contravin Constituției,  (libertatea de exprimare, de gândire, libertatea presei), introduce cenzură. În cazul în care se vor produce efecte, trebuie sesizate Curtea Constituțională, Avocatul Poporului, sesizate instanțele de contencios administrativ, Curtea Drepturilor Omului, organizații internaționale etc.
Să sperăm că nu va fi nevoie să se ajungă aici.

Sper ca aceste considerente vor fi privite cu discernământ fiindcă vrem cu toții o lume mai bună, mai pașnică, cu înțelegere și solidaritate umană, indiferent de culoare, origine etnică, religie sau orientare politică. Altfel, însuși textul acestui act normativ este dovadă unui extremism juridic !

Societatea Civilă Reacționează la Totalitarismul Strategiei de Combatere a Antisemitismului, Xenofobiei și Discursului Instigator la Ură 2021-2023

***

Mihnea CODRESCU, redactor pentru Incorect Politic:

Ce sa mai comentezi?

A merge pe fond este o capcană, o pierdere de timp! În 2018 și nu numai, despre acest ultim strat de lac de pe sicriul național al urmașilor nedemni ai neamului românesc, am prevenit :

Dacă „Legea lui Vexler“ – susținută de iudele [28] autohtone – va fi adoptată de un Parlament trădător, dincolo de obturarea completă a libertății cuvântului și a opiniei, în pericol se află chiar libertatea viitoare a cetățenilor țării, care, din disperare, vor încerca să denunțe și să se opună agresiunilor materiale, fizice, axiologice și spirituale comise contra României. Dacă românii nu reacționează și nu semnează Petiția de față ca să respingem proiectul lui Vexler și, în genere, nu se revoltă radical și prompt contra acestor legi liberticide, trebuie să înțeleagă că se închid singuri în viitorul Gulag românesc – se bagă singuri și inconștient la gherlă! Dacă rămân la fel de indiferenți cum sunt acum – de parcă ar fi drogați −, atunci riscăm ca în România să poruncească din nou dogmele viclene ale iudeo-stalinismului.

Românii trebuie să înțeleagă că proiectul înaintat de Vexler et Co. nu se bazează pe o realitate actuală, proprie și națională – căci nu există antisemitism în România! –, ci face parte dintr-un premeditat și vast proiect politico-polițienesc paneuropean și transatlantic [29] de preîntâmpinare și reprimare promptă și totală a viitoarelor nemulțumiri din partea contestatarilor, îndeosebi a jurnaliștilor și intelectualilor onești și independenți, care vor încerca să denunțe acest viraj istoric, această tragică reîntoarcere la timpurile judeo-bolșevice, din anii 1945-1964, reîntoarcere înlesnită de nefasta retrovoluție din decembrie 1989!

A urmat cronologia amintită în articol, care este doar un “hors-d’œuvre”…

Însă starea de incultură ambientală, impusă de inițiatorii legilor liberticide și pre-genocidare, care stau călare pe România post-românească, întreține acest incomensurabil coșmar din care o să ieșim cu picioarele înainte.

România și statul român, alături de instituția BOR sunt dușmanii de moarte a ceea ce a mai rămas din neamul românesc. Neamul românesc va reveni la teritoriile istorice, fiecare cu destinul său independent, or se va topi în împărțirea altora, mai mult sau mai puțin omenosi față de tradiția creștină și populară.

Nu comunitatea filo-israeliană din palestina carpatica e vinovată de starea lucrurilor, ci urmașii neamului românesc care, ca un tot unitar în fața destinului, nu se ridică la nivelul unui trib din Patagonia.

Mihnea CODRESCU

***

D. D. :

 

Felicitări pentru inițiativă !

Nu am timp să analizez documentul, dar vă trimit un articol “Supremația Constituției, principiul legalității și incidența acestora asupra izvoarelor dreptului penal și procesual penal”https://www.juridice.ro/617883/supremația-constituției-principiul-legalității-și-incidența-acestora-asupra-izvoarelor-dreptului-penal-și-procesual-penal.html

Deoarece nicio altă lege, hotărâre de guvern etc nu poate fi superior Constituției și prin această “Strategie națională….” se încalcă articole din Constituție: Articolul 29 (Libertatea Conștiinței) și Articolul 30 (Libertatea de exprimare).

În plus, chiar de la primele rânduri din această “Strategie națională” se folosește un sofism : “discursul instigator la ură devine o amenințare tot mai puternică la adresa libertății de exprimare” adică libertatea de exprimare (discursul) devine o amenințare la adresa libertății de exprimare..

O altă observație: toleranța nu este o valoare din punct de vedere creștin și având în vedere că România este în mare majoritate creștină, nu ar trebui să îmbrățișăm valori care nu țin de noi, ci sunt importate din Vest, asta în spiritul mult trâmbițatei diversități la nivel european 🙂

„Toleranța nu este o valoare în sine. Din punct de vedere creștintoleranța este o slăbiciune pentru că te pune în situația de a nu pune capăt răului și de a-l păstra lângă tine sub forme mai mult sau mai puțin benigne. Din punct de vedere creștin lucrurile stau altfel. Fermitatea în fața răului e recomandată. Nu în fața persoanei, repet, persoana niciodată nu e discreditată în creștinism, oricât de păcătoasă ar fi ea, dar răul pe care îl propagă în spațiul public și nu numai, trebuie stopat. Așadar toleranța nu este o valoare”, a spus purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Banescu

Astea au fost câteva idei care mi-au venit rapid, fără să am timpul necesar să analizez tot documentul.

Cu Dumnezeu înainte!

***

 

***

Societatea Civilă Reacționează la Totalitarismul Strategiei de Combatere a Antisemitismului, Xenofobiei și Discursului Instigator la Ură 2021-2023

S C O R I L O:

În urmă cu vreo 25 de ani Paul Everac a publicat o broșură-cărțulie nu prea mare, dar foarte interesantă intitulată REACȚIONARUL. Cine era acest REACȚIONAR? În lumina recentului document, de 16 pagini, publicat de impostorii și trădătorii ce se cred Guvern al României, răspunsul la această întrebare este foarte important și extrem de actual. REACȚIONARUL lui Paul Everac este POPORUL ROMÂN, nu mai puțin noi, care ne credem și chiar suntem reprezentanți mai crediibili ai NEAMULUI ROMÂMESC, mai credibili decât guvernul de trădători care prin cele 16 pagin încearcă să ne provoace, să ne descopere, să ne identifice, să ne localizeze pentru a ne interna, mâine-poimâine, într-un lagăr psihiatric.

După mine, nu trebuie să dăm nimănui ocazia de a ști cine suntem, unde de aflăm, cu ce ne ocupăm și așa mai departe.

În cartea sa, EVERAC vorbea de diverșii dulmani ai Neamului Românesc, care își fac treaba lor, adică uneltesc contra noastră. Cum anume, uneltesc? În fel și chip, de la un moment la altul. În general și din păcate, noi, Românii, ne-am mulțumit să reacționăm la acțiunile dușmanilor noștri. Nu zic că este răi. E normal să reacționăm la acțiunile altora, îndreptate contra noastră, popor înscris în timp și spațiu, care vrem să ne prelungim existența în timp și spațiu. Mai exact, să ne prelungim existența noastră așa cum suntem, cum am fost din totdeauna, de exemplu fără botnița sclaviei, fără falsa, mincinoasa și criminala VACCINARE, FĂRĂ DAR ȘI CU MULTE ALTELE PE CARE NU ESTE CAZUL SĂ LE SPUNEM, PROSTEȘTE, DUȘMANILOR NOȘTRI, CARE EXACT ASTA AȘTEAPTĂ DE LA NOI:

Așadar, REACȚIUNEA de care vorbește Everac este firească. Rămâne de văzut însă cât este ea de eficientă, de inteligentă. de înțeleptă, de prevăzătoare:

Într-un cuvânt, inițiativa INCORECT POLITIC este o REACȚIE sau REACȚIUNE la acțiunea dusmanilor noștri. Ea poate fi necesară, nu zic nu. Rămâne de văzut în ce fel. Oricum, ca orice reacție sau reacțiune, ea nu poate trece mult dincolo de lungul nasului. Ea nu poate înlocui adevărata noastră acțiune sau program pe multiple planuri, pe care, de exemplu, l-am auzit exprimat, la modul general, de CĂLIN GEORGESCU, iar pe un punct sau altul de POMPILIU DIPLAN, RADU MORARU, avocatul PIPEREA și alții.

Banda de răufăcători ce se intitulează guvern al României nu merită să îi dăm apă la moară. De ce am face-o? Pentru a da bandiților și trădătorilor ocazia să ne facă și nouă un proces precum COLONELULUI-EROU VASILE ZĂRNESCU? Colonelul Zărnescu însuși a plecat cândva de la cartea americanului ARTHUR ROBERT BUTZ, uitată complet între timp, în virtutea reacționarismului nostru. Peste cartea lui BUTZ, care nu este cunoscută decât de specialiștii pe care guvernul ar vrea să-i identifice, peste această carte ar fi multe de adăugat. Să nu uităm însă că de la ea s-a plecat. De fapt ce reprezintă, ce înseamnă cartea lui BUTZ, intitulată, pe românește MINCIUNA SECOLULUI XX. Acum, că tot s-au împlinit 76 de ani, de la această MINCIUNĂ ISTORICĂ, nu strică să ne amintim de ea, dar și de altele, inclusiv MINCIUNA PANDEMIEI POLITICO-MEDICALE ACTUALE, care ne-ar putea costa pieirea noastră pur și simplu din Istorie. Din această perspectivă trebuie văzută acțiunea noastră posibilă. Din păcate, printre noi sunt mulți oameni ireproșabili, în felul lor, dar capabili numai de reacțiune, nu și de acțiune clară, luminată, înțeleaptă. totală, înțeleasă ca program de viață al poporului român.

Bineînțeles, minciunile mai vechi trebuie demascate într-un fel, minciuna plandemiei în alt fel, minciuna vaccinării în alt fel și ea, etc. Din păcate, mulți dintre noi suntem precum găinile de pe bătătură: fiecare dă cu ciocul în grăuntele de una sau de alta, pe care îl vede el. De fapt, asta înseamnă reacțiunea, iar inițiativa INCORECT POLITIC nu trece mult dincolo de viziunea galinacee a găinilor ce dau într-una cu ciocul.

În ce mă privește contest oricărui pretins, actual sau viitor guvern român, mondial sau cum și-o zice el, contest oricui dreptul de a se ocupa de sănătatea noastră, de educația copiilor noștri și de altele. Bineînțeles, contest și Bisericii dreptul de a se ocupa de mântuirea mea și a noastră, dar nu-i contest dreptul, ba chiar îi impun datoria de a organiza școli, spitale și altele, aici pe pământ, nu în Împărăția Cerurilor, care este un fel de comunism, mult mai grav decât cel al tovarășului Marx.

Bineînțeles, în ce mă privește rămân lupul singuratic, care am fost. Atât de singuratic încât nici nu vă spun cu ce mă ocup. De ce? Pentru că nu m-ați putea ajuta, cel mult împiedica, deruta, întârzia. În sensul ăsta ar fi multe de zis. Dumnezeul meu este ADEVĂRUL în tot și în toate, iar acest adevăr nu se confundă cu caii verzi de pe pereții bisericilor, nici cu minciunile albastre din BIBLIE sau hotărîrile guvernamentale ale oricăruia dintre guvernele banditești mai vechi sau mai noi.

S C O R I L O

 

Militant Naționalist: 

Deci se contrazic ei înșiși   – deși au instituțiile de monitorizare CNCD și institutul Vizăl, nu au date și nu au pentru că nu există fenomenul antisemitismului, ori dacă nu există fenomenul, tocmai că nu se justifică legea și strategiile.

Se dau exemple din străiătate ceea ce e aberant și ilogic: se face o strategie în România ca urmare a unor evenimente petrecute în alte țări. citez “Incidente violente, precum atacurile împotriva Muzeului Evreiesc din Bruxelles (2014), a magazinului kasher din Paris(2015), a sinagogii din Copenhaga (2015), a sinagogii din Pittsburgh (2018), a sinagogii din Halle (2019), precum și confruntările violente din Charlottesville (2017), atacul rasist din Hanau (2020) și altele, au șocat opinia publică mondială înultimii ani. Gravitatea atacurilor antisemite, rasiste și a atentatelorteroriste din perioada recentă, indiferent de motivație, precum și diversificarea și intensificarea utilizării social media pentru promovarea discursului instigator la ură, au determinat mai multe state democratice și organizații internaționale să dezvolte strategii naționale complementare pentru combaterea antisemitismului, xenofobiei și radicalizării, sub toate formele ei de manifestare.”

Pe de o parte ei scriu la început, citez :

În România, deși nu au fost înregistrate acte de violență caresă conducă la pierderea de vieți omenești, există riscul ca peviitor să apară o creștere a faptelor asociate antisemitismului,xenofobiei, radicalizării și mai ales a discursului instigator la ură,care se propagă în mod accelerat mai ales pe rețelele desocializare. Pe teritoriul României au fost înregistrate acte de vandalismasupra unor instituții și cimitire evreiești, graffiti cu sloganuri naziste, neolegionare, antisemite și rasiste, incidente izolate deviolență fizică pe bază etnică, manifestări sporadice locale anti imigrație, scandări rasiste și proliferarea, în mediul online, a unor mesaje rasiste, radicale, xenofobe care instigă la urăîmpotriva celor care sunt percepuți a fi diferiți din punct devedere etnic, religios, lingvistic sau cultural.De asemenea, România se confruntă cu cazuri deautoradicalizare, inclusiv a unor cetățeni români, că urmare a expunerii acestora, în principal în mediul virtual, la diverse mesaje extremiste, radicale, teroriste.

În timp ce mai jos se menționează:

“Printre problemele care justifică necesitatea elaborării acestei strategii se numără următoarele:— existența unui deficit de date statistice cu privire la modalitățile de manifestare a antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură în România;

Deci chiar ei  recunosc în textul  pus pe Monitorul Oficial că în România nu există nicio probemă  de antisemitsm. Au recunoscut mulți evrei vocali, sau de ani și ani CNCD și Inst Vizăl care scotocesc toată țară să găsească niște manifestări antisemite și nu au găsit nimic de fapt.

Inițiativa este bazată doar pe minicuni nedovedite, presupuneri, fantezii lipsite de legătură cu realitatea României.

Ca să aflăm în slujba cărei etnii este subordonat Statul Român, să căutăm referințele etnice care se găsesc în legislaţia Statului Român și găsim:

1) în Legea nr. 51 din 1991 privind siguranţa naţională a României scrie la Art. 3. “Constituie ameninţări la adresa siguranţei naţionale a României următoarele: h) iniţierea, organizarea, săvârşirea sau sprijinirea în orice mod a acţiunilor… antisemite…”

2) la distanţa de 12 şi 25 de ani, prin OG 31/2002 şi Legea 217/2015 și legea Vexler din 2018 antisemitismul este pedepsit cu închisoarea dar nu exista nici o pedeapsă împotriva antiromânismului, mai sunt pedepsite penal negarea holocaustului împotriva evreilor dar nu şi a românilor, deși există uriașe dovezi materiale că sute de mii de români au fost ucişi în epurări etnice.

Deci antisemitismul și nu antiromânismul reprezintă amenințare la siguranța Statului Român și este pedepsit de lege. În consecință, Statul Român continuă să existe intact chiar dacă întreg Poporul Român ar dispare de pe fața Pământului. Și atunci, ne întrebăm, cât de românesc este Statul Român și cărei etnii serveşte în realitate?

Mai apar si legea Wexler în 2019 care amplifica pedepsele pentru “antisemitism” și in 2021 lega impotriva “antițigănismelor”. Doar minoritarii sunt menționați în legislație.

Prin expunerea la mijloacele tehnice de comunicare publica unidirecţionale precum radio TV şi filmele, toate deținute monopolistic de talmudici, ei ne inserează direct în subconștient noţiuni, prejudecați și valori care ne împiedică să aflăm și să înțelegem adevărul realitatea istorică și prezentă, ne induc versiuni false despre realitatea istorică și prezentă, ne dirijează în orb activitățile strict în folosul scopurilor lor genocidale. Ori dacă nu cunoaştem realitatea istorică şi prezenta, nu este nici o posibilitate să elaborăm planuri şi strategii şi să acţionăm astfel încât să o corectăm în viitor deci va rămâne precum stabilesc strategii evrei. Soluţiile sunt clare – ele incep prin a nu ne mai expune mijloacelor lor de înşelare.

Doamne, ajută!

***

Militant Naționalist:

Un prim gând după ce am citit, de două ori, tot articolul din “Incorect Politic“: se pune și mai acut problema cu care etnia jidoveasca a intenționat și intenționează “să dea șah-mat” omenirii: ripostezi, chiar și verbal, la toate provocările, absurditățile, ilegalitățile și nu în ultimul rând insultele revărsate că dintr-o hazna asupra ta, reprezentant al poporului gazdă? E clar, antisemitismul există, e periculos (au ei grijă, prin controlul pe care îl exercită inclusiv asupra trădătorilor autohtoni, să facă din țânțar armăsar), deci legile liberticide sunt bune, utile, oportune, etc.; nu ripostezi și te faci că nu bagi în seama toate măgăriile? și mai bine, planul va continuă nestingherit iar la momentul potrivit stăpânii își vor arată adevărata față și etnie, însclavagizând total un popor care nu va mai avea nici măcar minima satisfacție morală (dar care cunoaștem, din istorie, că poate deveni o forță lăuntrică conducătoare la răzvrătire și lepădarea jugului), de a nu fi tăcut în fața primejdiei.

Concluzia personală: trebuie auto-însușită la nivel individual și însușită la nivel de grup (la grupările naționaliste mă refer în primul rând) “naivitatea luptătorului”. Să nu tăcem. Să scriem, să ieșim în stradă, să încercăm să onorăm toate datele care sunt marcate în istoria și cultură noastră românească (mai ales Comemorările privind eroii legionari și martirii rezistenței anti-bolșevice), să sfidăm chiar pericolul latent adus de aceste legi și Hotărâri de Guvern criminale, să nu ne sfiim să întrăm în discuții contradictorii chiar cu prietenii mai neștiutori sau spălați pe creier de propaganda holocaustica. Să avem Credință, pe care au avut-o și înaintașii noștri, că numai luptând împotriva Răului poți fi cu adevărat Viu. Să nu încercăm să ne amăgim conștiința – mai ales cu îndemnul “să fim înțelepți ca șerpii și curați ca porumbeii” – care utilizat fără discernământ și adesea din comoditate înseamnă nici mai mult nici mai puțîn decât lașitate crasă.

Mai în glumă dar mai mult în serios, chiar dacă situația actuală pare deosebit mai gravă decât în urmă cu 70-80 de ani (mă refer la “aluatul” din care erau făcuți românii luptători pentru Credință și Neam de atunci), sunt liniștit la gândul că totuși “nu pier toți legionarii când doresc jidanii”.

Rodica:

Stimate Domnule Colonel Zărnescu,

Dragi comilitoni,

După cum am mai subliniat în comentariile mele, din ceea ce am citit în materie de păreri ale juriștilor din diverse țări de-a lungul lecturilor mele , în jurisprudența europeană, noțiunea de “ură” nu-și are locul în terminologia juridică deoarece :

NOȚIUNEA DE “URĂ” ESTE AMBIGUĂ, VAGĂ, DE NEDEFINIT CLAR PENTRU A CONSTITUI UN TERMEN JURIDIC .

ÎN JURISPRUDENTĂ EXISTĂ ÎNSĂ NOȚIUNEA DE REVOLTĂ LEGITIMĂ .NOȚIUNE FOARTE ABUZATĂ DE CĂTRE CEI CE CONFUNDĂ INTENȚIONAT NOȚIUNILE DE REVOLTĂ LEGITIMĂ CU URĂ ATAVICĂ .

Termenul de “URĂ” este folosit extrem de abuziv de anumite organizații jidovești comunitariste și supremasiste – deci nu de toți iudeii ci doar de anumite organizații – spre a manipula situația politică dintr-o țară sau alta prin incriminarea populației gazdă , mai ales creștine, spre a o reduce la tăcere, târându-i membrii prin tribunale, dându-le amenzi uriașe, ca să-i lase fără mâncare și fără acoperiș,  și aruncându-i în închisoare cu criminalii de drept comun – vezi Franța , cu Herve Ryssen care tocmai și-a ispășit un termen de un an și trei luni, în calitate de revizionist sau comentator critic , un prim termen după care pauză urmează să dea curs condamnărilor ce totalizează vreo 5-6 ani în total , tot pentru delictul de opinie, confiscat prin modificări ce încalcă drepturile omului, gen legea creată de fapt contra marelui revizionist mondial sorbonnardul Robert Faurisson, lege creată de milionarul comunist Fabius în colaborare cu Gayssot, fapt pentru care legea se numește LEGEA FABIUS-GAYSSOT, CARE CONSTITUIE SURSĂ ȘI A LEGILOR LIBERTICIDE CREATE ILEGAL PE REPEDE ÎNAINTE ȘI ÎN ROMÂNIA ,cum spuneam, de fapt pentru a-i combate descoperirile profesorului sorbonnard Robert Faurisson, care a îndrăznit să scormonească în arhivele Ausschwitzului și să descopere că crematoriile pentru despăduchere erau mult prea aproape de camerele de duș , presupuse de gazare, ca să nu fi luat foc când se degajă gazul albastru – CYCLON-B .

Și Vincent Reynouard urmează să fie deportat din Anglia, unde s-a refugiat , în Franța , spre a fi încarcerat a doua oară, precum  și Alain Soral ar fi fost deportat pentru a fi închis în Franța, dacă n-ar fi refugiat în Elveția, și Boris Le Lay este vânat de aceleași organizații gen Licra etc, spre a fi deportat din Japonia în Franța, precum și pianistul compozitor Stephane Blet (crescut și format conceptual-artistic de Yehudi Menuhin), refugiat în Turcia căci în țara lui el este vânat, dar deocamdată fără spor, că de nemți să nu mai vorbim , cu revizioniști ca Horst Mahler și Ursula Haverbeck, oameni de 90 de ani aruncați în închisoare, primul, avocat ce a dat Talmudul în judecată în timp ce Haverbeck, care a ispășit un an de închisoare doar spre a fi trimisă înapoi pentru încă câțiva ani, doar pentru că a trimis către 200 de personalități politice merkeliste  întrebarea unde sunt cele 6.000.000 de cadavre ale evreilor gazați pentru care sunt inculpați nemții , asta ca să vorbim doar de cei doi nonnagenari revizioniști , pe lângă alte victime de același ordin care au trecut prin închisori, în Germania de azi, pentru delictul de opinie, spre a reduce la tăcere investigația științifică a istoriei bazate pe detaliu factic așa cum cere criminalistica înlocuită ca știință cu o religie căci numai o religie îți cere : CREDE ȘI NU CERCETA !

RELIGIA ESTE UNA, ISTORIA ȘTIINȚIFIC ABORDATĂ, ESTE ALTA CĂCI ȘTIINȚA ARE ALTE IMPERATIVE DECÂT MORALISTICA CARE FALSIFICĂ ISTORIA PRECUM ÎI TUNĂ EI !.
AȘA S-A AJUNS CA SĂ-ȘI PERMITĂ UN RAOUL HILBERG SĂ STIPULEZE CĂ “HOLOCAUSTUL A FOST PENTRU CĂ A FOST “, și că “NEMȚII AU ACȚIONAT PRIN TELEPATIE” (ÎN MĂSURĂ ÎN CARE NU EXISTĂ DOVEZI PENTRU CE SUSȚIN UNII SAU ALȚII ANGAJAȚI ÎN INDUSTRIA HOLOCAUSTULUI COMENTATĂ ÎN CARTEA  SA, DE NORMAN FINKELSTEIN, CU PĂRINȚII ÎNTORȘI ACASĂ DIN LAGĂR ).

Acest citat îl găsim în  ziarul Le Monde care-l citează pe profesorul Robert Faurisson, care îl citează la rândul lui  pe Raoul Hilberg exact când și unde s-a exprimat astfel – totul se găsește pe blogul încă existent al Profesorului Faurisson , chiar și după ce profesorul s-a dus în lumea celor drepți , după câteva tentative de linșare la drumul mare de către organizații criminale.
Asta în timp ce Herve Ryssen ne relatează că l-au pus în închisoare împreună cu un criminal de drept comun, extrem de periculos .

De aceea au trecut trădătorii din România, delictul de opinie, la penal, ca să bage, ca și în Franța de azi, istoricii și să-i închidă în aceeași celulă cu un criminal de drept comun , așa cum ne povestește Herve Ryssen în penultimul Rivarol .

Ernst Zundel  comentează într-un video încă de găsit pe youtube în care dă un interviu unui jurnalist israelit : ‘dacă aceste organizații supremasiste comunitariste vor continua să-și facă de cap, în loc să cultive pacea cu popoarele gazdă, ele vor provoca un holocaust care vi fi cu totul altfel decât ce numiți dumneavoastră și ce o fi fost el, acest “holocaust” despre care vorbiți dumneavoastră până acum, ignorând adevărul istoric și băgând revizioniștii la închisoare, bătându-i în stradă, sau arzându-le casa cu bombe”, și asta de câteva ori, cum a pățit chiar Ernst Zundel !

FACEM APEL LA EVREII DECENȚI SĂ SE DESOLIDARIZEZE  DE ASTFEL DE ORGANIZAȚII CRIMINALE, CĂCI DIN SURSE DIN CE ÎN CE MAI NUMEROASE ȘTIM CĂ DIN CE ÎN CE MAI MULȚI EVREI RAȚIONALI ȘI DE BUN SIMT SE DESOLIDARIZEAZĂ DE ACEASTĂ CRIMINALITATE INFILTRATĂ ÎN APARATELE LEGISLATIVE ȘI JURIDICE DIN NUMEROASE STATE DESPOTIZATE ASTFEL .ROMÂNIA CU LEGILE LIBERTICIDE GEN LEGEA WEXLER, SE AFLĂ PRINTRE ACESTE ȚĂRI !

CE ESTE ȘI MAI GRAV ESTE TENTATIVA LUI SOROS DE A PRELUA JUDECĂTORII DE LA CEDO – CURTEA DREPTURILOR OMULUI , UNDE ȘI-A BĂGAT DEJA 18 JUDECĂTORI ! –  SPRE A DENATURA DREPTURILE OMULUI .

DAR SOROS NU-I DE CAPUL LUI  CĂCI BELGIA TOCMAI I-A REFUZAT DREPT REPREZENTANT JUDECĂTORESC SĂ-I TRIMITĂ UNUL DINTRE JUDECĂTORII CUMPĂRAȚI DE SOROS – AICI URMĂRIȚI BĂTĂLIA PENTRU DREPTURILE OMULUI CONDUSĂ DE UN AVOCAT EMINENT, GREGOR PUPPINCK :

ÎI DORIM SUCCES ȘI LUI ȘI REVIZIONISTULUI NOSTRU DE MARCA, COLONELUL VASILE ZARNESCU – DOAMNE AJUTĂ !

Rodica S.B-J.

Militant Naționalist:

1. Nu sunt jurist, dar mă întreb dacă un asemenea act (chiar și “strategia” asta aberantă) poate fi adoptată printr-o hotărâre de guvern. Având în vedere și faptul că se referă la o perioadă de 3 ani, cu posibilitatea de prelungire. Se vede că au ambalat motoarele (și aceasta ori pentru că văd că după mai bine de 30 ani nu au reușit să spele creierele tuturor Românilor, ba dimpotrivă, a mai apărut în Parlament un partid care chiar dacă nu a pus încă răspicat punctul pe “i” tot îndrăznește să vorbească de martirii temnitelor bolșevice), așa încât nu se mai sinchisesc să mențină cât de cât o aparență de legalitate și legimitate, respectiv nu a mai existat nici măcar acel simulacru de dezbatere în comisiile parlamentare de la legea “Vexler”;

2. Articolul 3 – Instituțiile cu responsabilități în domeniul….au obligația de a duce la îndeplinire….>

Dincolo de sinistra formulare, într-un limbaj specific anilor ’45 – 64′, cred că ne putem aștepta și la ceva comedie cu proști. Ca în cazul “Maia Morgenstern” de pildă. Ce avem de făcut în acest caz e să mediatizăm cât și unde putem toate aberațiile care se vor produce de către aceste Instituții cu responsabilități.
 
3. Punctul A – Introducere

Nu ni se spune care ar fi aceste mișcări xenofobe, rasiste, radicale? Nu cumva tocmai masacrele comise recent de armata israeliană în Fâșia Gaza se înscriu în cadrul acestor mișcări rasiste, xenofobe? Nu sunt Tora și Talmudul scrieri care instigă la ură? Și pe baza cărora “se dă voie” că poporul palestinian de pildă să fie pur și simplu exterminat?  Nu este Sionismul terorismul cel mai pur?

“Încă mai asistăm la asasinate comise în numele unor rase, etnii sau religii care se pretind a fi superioare, iar victimele nu au avut nicio altă vină decât cea de a fi altfel decât făptuitorii, din punctul de vedere al religiei, rasei, culorii pielii, limbii vorbite, apartenenței culturale, al originii etnice sau orientării sexuale.”

   În mod evident, acțiunile armatei israeliene sunt și asasinate comise în numele unei rase, etnii și religii care se pretinde a fi superioară.

Este evident totodată faptul că în locul poporului palestinian, asuprit pe propriul teritoriu, în România este cazul tocmai a poporului român Creștin-Ortodox, împotriva căruia există fără echivoc un discurs incitator la ură. Acest discurs incitator la ură pornește de la nivelul cel mai înalt, “derapajele” de limbaj ale unor Iohannis (“fanatici religios”) sau Câțu (“teroriști”), putând fi considerate vorbe care ar putea duce la fapte de violență împotriva acestor “fanatici religios” și “teroriști”, în fond majoritatea poporului român.

4. Despre proiectul pilot “Pathfinder” (Ap 2.2.1)

Partea bună cu acest proiect-pilot ar fi că tinerii evrei vor “ieși la lumină”. Una din marile probleme pe care o întâmpinăm în lupta împotriva regimului “Elie Wiesel” este că adversarul se ascunde în mijlocul poporului român. Într-adevăr, nu trebuie să ne mirăm că problema evreiască nu este luată în serios inclusiv de către multe organizații și asociații naționaliste. Din partea conducerii BOR oricum nu avem nici o pretenție, dacă în noaptea Învierii ne-a vorbit vorbit despre cât de benefic e vaccinul anti-covid, cum să ne așteptam că BOR să admită de exemplu că nu e firesc că “Denia Prohodului Domnului”, ale cărei versuri au fost compuse, sub influența Duhului Sfânt, de Sfântul Ioan Damaschin, să fie în așa hal cenzurată.

Mulți nu realizează pericolul iudaic și pentru faptul că recensămintele arată prezența doar a 3000-4000 de evrei pe teritoriul României. Or, cunoaștem, sub nume românești se ascund mulți reprezentanți ai seminției iudeo-khazare.

Partea rea constă, firește, în nocivitatea propriu-zisă a programului, aidoma programului de reeducare bolșevică din temnițele de la Pitești, Gherla, Aiud, etc.

Am notat comentariile dvs. legate de acțiunea pe cale juridică, respectiv acuzația de neconstituționalitate a acestei strategii. Aici nu am sa spun mai mult decât că sunt de acord cu dvs, adică să încercăm măcar să îi irităm cu acțiuni în instanță, fără a ne pune prea mare nădejde în acestea, cu gândul că astfel mai află și românii ce li se pregătește.

 

EFG:

Aş fi vrut ca aceste rânduri să vi le trimit în februarie, când s-au împlinit 111 ani de la incendiara interpelare a deputatului Nicolae Iorga în Camera Deputaţilor «în chestia agitaţiilor evreieşti» din 1910. În acelaşi an, avea să apară lucrarea PROBLEMA EVREIASCĂ LA CAMERĂ o interpelare, cu o INTRODUCERE de A.C. CUZA şi Note despre vechimea Evreilor în ţară.”, lucrare cuprinzând şi răspunsul primului ministru al Guvernului liberal de atunci, Ion I.C.Brătianu.

       Introducerea profesorului A.C. Cuza „NAŢIONALIŞTII ŞI PROBLEMA JIDOVEASCĂ” constituie un rezumat cuprinzător al interpelării de atunci.

       Eu consider că problemele ridicate în interpelarea lui Iorga de acum 111 ani nu au fost soluţionate nici până acum. Dimpotrivă, ele s-au agravat în defavoa-rea poporului român. Iată de ce cred că e necesar ca ele să fie cunoscute de cât mai mulţi dintre concetăţenii noştri:

I.

NAŢIONALIŞTII ŞI PROBLEMA JIDOVEASCĂ.

INTRODUCERE DE A. C. CUZA

Interpelarea prietenului nostru d. N. Iorga, deputatul Iaşului, ţinută la Camera în ziua de 11 Februar 1910, «în chestia agitaţiilor evreieşti», e, fară indoială, un eveniment politic de o însemnatate deosebită. Ea a provocat «clarificarea unei situaţii», de multă vreme nelămurită, de cel mai mare interes pentru noi. Şi iată care a fost acea situaţie şi în ce constă lămurirea ei: Căutînd pururea să speculeze asupra posiţiei Jidanilor din ţară, «politicianii partidelor» au avut în totdeauna, faţă de «problema jidovească», o atitudine îndoielnică. Pe de o parte, ei se presintau ca «tot aşa de buni Romîni», ca ori-care altul, cari nu primesc «lecţii de patriotism» de la nimeni, şi cari, la nevoie, votează bucuros si legi de ocrotire împotriva «pericolului jidovesc». Iar, pe de altă parte, ei stau în serviciul Jidanilor, zădărnicind toate măsurile de ocrotire a elementulul romînesc. În modul acesta, de multa vreme, ei împacă şi varza patriotismului şi capra intereselor lor. Iar, cînd voieşti a-i sili să meargă pe un drum hotărît, sau măcar să se rostească cu hotărîre, îndată îi vezi făcînd pe «diplomaţii», pe oamenii ingrijoraţi de situaţia internaţională a României, cari nu pot să facă niciun pas nechibzuit în aceasta «chestie gravă», din causa «Europei». E bine chiar, zic ei, ca această chestie nici să nu se agite, «înnainte de vreme». Trebuie să temporisăm, să ne ferim de orice acţiune, fie chiar numai cu aparenţe antisemite, ca să nu provocăm «Europa», tocmai în aceste momente. Aşa ne sfătuieşte de pildă, ilustrul domn C. Stere – prieten cu Sanieleibici, şi cu Gelehrter – scriind în «Viaţa Românească», din Novembre 1907, p. 205:(…)

Şi încă:

«Niclodată, pentru oamenii serioşi politici, chestia evreiască n’a luat un caracter intransigent definitiv şi iremediabil, ci totdeauna a fost considerată ca o chestie de relativitate.»

Se înţelege: «chestie de relativitate», pe care o poţi suci aşa, sau altfel, după împrejurări. Dau parale Jidanii, te angajeaza ca advocat, sau măcar ca samsar pentru vînzări de imobile către Stat, sau cel puţin se abonează cu reclame bine plătite la revistele noastre «nu ne putem împotrivi fără pedeapsa ideilor moderne», şi «Europa» e gata să ni facă bucluc, dacă nu ne lăsăm a fi mîncaţi de Jidani. Nu dau, trebuie să luăm măsuri de apărare cel puţin împotriva lui Mochi Fişer şi a lui «Fişerland». Vedeţi: şi aşa, şi aşa.

«Intransigenţii», în aceasta materie, sînt numai «naţionaliştii», pentru cari problema jidovească nu e «o chestie de relativitate». Dar aceştia sînt numai nişte maniaci, nişte «scandalagii antisemiţi», cari se luptă cu «arme ruginite», scoase din arsenalul «prigonirilor medievale», cu propaganda de ură, «cu pătimaşă aţîţare de excese, cu răscolirea în masele populare a instinctelor bestiale, cu injuril triviale şi grosolane», cum se exprima, cu prefăcută indignare, acelaşi ilustru domn C. Stere, în stilul său evreo-căzăcesc (…)

*** 

În actuala situaţie a României, stema ţării ar trebui să arate aşa:

De ce nu vorbeşte nimeni despre Parlamentul Evreiesc European (EJP) şi membrii lui din România ?

Cu credinţa că veţi face ceea ce trebuie pentru neamul românesc, al Dvs. EFG.

***

 

 

Fiindcă strategia de combatere a românismului urmărește să folosească instituțiile de învățământ pentru a propaga narativa despre holocaust, redacția Incorect Politic a contactat câțiva elevi și studenți pentru un comentariu cu privire la programele conținute în documentul strategiei. Am omis numele pentru a-i proteja de eventuale persecuții.

Fost elev:

Ca tânăr care studiază la istorie, pot să spun că este o jignire să văd că se propun tot felul de proiecte pentru comemorarea Holocaustului și ni se impun legi asupra acestei probleme. Istoria nu trebuie protejată de lege, decât dacă vrei să răspândești o minciună cu picioare scurte.

În liceu, profesorul meu de istorie susținea că Holocaustul a fost real și că ar exista dovezi suficiente care să-l susțină. Când am ajuns la perioada interbelică și studiul regimurilor totalitare, mereu trebuia să ne spună cum 6 milioane de evrei au murit într-un „genocid cumplit”. În istorie s-au întâmplat multe alte genociduri care nu sunt astăzi apărate prin lege. Avem Genocidul Armean, care a fost un adevărat holocaust făcut împotriva armenilor creștin-ortodocși de către elitele otomane. Avem victimele comunismului, care sunt mult mai multe decât victimele Holocaustului. La ora actuală nu există nici o lege împotriva celor care neagă experimentul Pitești și crimele lui Stalin. Motivul pentru care nu se pune suficientă importanță pentru crimele comunismului este că urmașii celor care ne-au ucis bunicii și străbunicii sunt astăzi tot în vârful puterii, și încearcă să facă jocul altor oameni, care nu au nici o legătură cu noi și cu istoria noastră. Putem spune că suntem niște adevărați eretici a acestei lumi. Exact ca în Evul Mediu, subiectele ce includ Fascism, Național Socialism, studierea Holocaustului, etc, au devenit tabu și aruncate într-o prăpastie a uitării.

Țin minte cum la ora de istorie din liceu nu am tăcut în ceea ce privește această problemă. Mi-am adus argumentele, cu surse și studii făcute chiar de evrei despre ceea ce privește Holocaustul. Profesorul nu mai știa ce să îmi spună, dar totuși a înțeles ce am vrut să spun și de atunci nu a mai vorbit despre chestia asta niciodată la clasă. Ceea ce se întâmplă astăzi în acest sistem din România se numește propagandă iudaică și călcarea în picioare a patrimoniului eroilor naționali. Nicolae Purcărea, în „Urlă Haita”, spunea că în loc să învățăm despre genocidul românilor din comunism, învățăm o istorie a altui popor, care este hiperbolizată.

Vor să ne pară rău pentru ceea ce suntem, vor să ne pervertească și mai tare istoria. Probabil o să se ajungă în punctul în care acești „istorici” care ne spun despre Holocaust să se inspire din fenomenul Pitești sau din orice alt gulag/lagăr comunist pentru a da legitimitate unui asemenea fals istoric: Holocaustul.

Pe mine nu m-au îndoctrinat pentru că mi-am pus o singură întrebare, care m-a dus unde sunt acum: „De ce? De ce Hitler a avut ceva cu evreii?”. Citind istoria și studiind, am înțeles, de fapt, ce s-a întâmplat.

Adevărul nu se teme din a fi investigat și scos la lumină.

*

Elev:

Părerea mea este că se dorește cu ardoare asocierea studiilor despre holocaust, sclavia rromilor sau presupusele crime comise, fie de regimul comunist, al lui Antonescu sau de legionari cu intelectualitatea. Cărțile de la intrarea în librăriile Cărturești, de exemplu, cel puțin 3 sunt legate de holocaust.

Și cum se merge pe premisa că toți trebuie să citească, indiferent de calitatea cărții, se ajunge să se citească și să se rețină din aceste cărți fără un ochi critic.

E adevărat, se citește puțin în rândul tinerilor, dar nu-mi poți spune că nu ai pierdut timpul citind “Suge-o, Ramona”, în loc să citești altceva. Cât despre introducerea în curriculum, clujenii o fac de ceva timp, actualul rector al Babeș Boylai fiind cel care învăța studenții despre ideologia marxist-leninistă.

Eu mă uit la cei din facultatea mea, care sunt reprezentanții studenților în cadrul senatului universității, simpatizanți USR, care pur și simplu nu știu să dezbată. De 2 ori am fost la ședințe și la toate mi-am pierdut neuronii cu întrebările și răspunsurile din dezbatere. Și ei mă reprezintă și tot ei propun idei precum vaccinarea tuturor studenților care se întorc fizic la facultate. Deci tot ei vor susține, alături de agenda Uniunii Europene, și agenda evreiască. Și unii dintre ei vor fi prin urmare aleși să conducă țara peste 10-20 de ani. O manevră identică cu ceea ce s-a încercat prin USR, “aducerea pe scena politică a tineretului intelectual, fără legături cu nomenclatura”. Cam astea sunt gândurile mele.

*

Fost Student:

Nici nu știam de asta, frate… pei dacă îmi venea cu așa ceva în facultate printre toate restanțele și datul din coate m-ar fi luat dracii. Nu doar că toată lumea știe narativa și pe nimeni nu interesează nu spun nimic de asta, dar să bagi pe gât așa intrusiv cu niște idealuri politice, o să condiționeze o acțiune reacționară… Du-te la studentul care-și calculează viața în momentele lui importante să-l bați la cap cu orice politic băgat pe gat, fix în perioada în care el este cel mai sictirit de guvern și politică.

Când eram în facultate erau multe probleme la care mă gândeam, ce sub-ramură din profesia mea să aleg, ce mi-ar plăcea? Ce ar trebui să învăț? Gânduri care împreună cu 12 materii pe an îmi ocupau majoritatea timpului și mă stresau. Facultățile la rândul lor aveau multe probleme, pereții erau jumuliti, bancile vechi, unele calculatoare mergeau prost, iar fluxul mare de studenți condiționa profesorii să scadă calitatea cu care un curs era predat, ceea ce pentru un om pasionat duce la frustrare + condițiile proaste pe care le aveau în salile lor din cauza lipsei bugetului.

Frustrare care la câțiva profesori era reflectată în comportamentul din timpul orelor. Frustrarea lor se aduna cu frustrarea mea din stres și rezultă mai departe în restanțe care mai încolo se reflectau în mai multe frustrări. După ce am înțeles cum funcționează lucrurile am început să prind o ură impulsivă de moment pe stat, politică în general, felul în care toată lumea fură și tot sistemul care condiționează o asemenea incompetență care într-un fel sau altul mi-a influențat viața. Am vorbit cu mulți studenți de la diferite materii și simt acelaș lucru, poate nu din aceleași motive ca ale mele, dar resentimentul față de stat există. În condițiile în care nu sunt fonduri și timp, cred că lumea ar ajunge să prindă mai multă ură pe un stat care nu-și cunoaște prioritațile, pe organizatori și de ce nu și pe minoritatea pe care chiar încearcă să o apere

*

Elev:

Din câte observ este un atentat de inginerie socială pentru a ataca identitatea română prin intermediul instituțiilor de învățământ. Această strategie nu poate decât propaga un sens de ură pentru propriul popor din cauza crimelor sale comise în trecut, adevărate sau false,în loc să ne învețe despre eroii naționali/oameni de frunte ai României: Cuza,Ștefan cel Mare,Vlad Țepeș,Mihai Eminescu,etc. ori despre formarea poporului român cu toată suferința prin care am trecut să ajungem aici. Constat cu mâhnire că ne vor învăța despre cum toate acestea nu se pot compara cu un eveniment holocaustic, cu păcatele celui de-al doilea război mondial, adevărate sau false. Românii sunt deja apatici despre țară și despre tradițiile noastre, trebuie să oprim această apatie din a se transforma în ură.

*

Student:

Sunt student la Istorie în cadrul Universității din București, anul II. Deși vorbim despre Universitate (și nu despre SNSPA, unde știm cu toții că se mai încearcă prin diferite metode manipularea studenților de către profesori în direcția scârboasă a vremurilor de azi), în anul I m-am lovit de o așa-zisă problemă la unul dintre cursuri, privind sexul și genul, profesoara susținând că sunt două lucruri diferite. Lumea nu a reacționat în niciun fel, deși erau prezentate informații eronate, românii tind să treacă peste detalii de obicei.

Am început cu acest exemplu tocmai pentru a ridica niște semne de întrebare cu privire la cum se vor desfășura anumite cursuri, mai ales cele care includ politica și istoria, dacă această “strategie” a guvernului se va aplica. Vorbim despre un guvern corupt până în măduva oaselor, care nu a știut cum să gestioneze pandemia (sau nu a vrut), care a făcut prăpăd sistemul sanitar și care omoară mai mulți oameni în fiecare zi decât a făcut-o virusul într-un an. Același guvern vrea să bage pe gât propaganda cu care vestul ne-a obișnuit de atâția ani.

Mi se pare o prostie. Chiar dacă nu toți elevii și studenții sunt conștienți de ce se încearcă prin impunerea unor “idei” inventate peste noapte, își vor da seama pe parcurs, fiindcă programul va fi unul agresiv. Viitorul nu sună bine.

*

Student:

E îngrijorător de fiecare dată când guvernul încearcă să împingă narative alogene în educație. Nu e primul pas pe care îl iau, mai țin minte infama directivă să prevină formarea de sentimente naționaliste (care din fericire n-a trecut). La nivelul universităților ne mai salvează autonomia universitară (deși nu m-ar mira să se aplice numai când încerci să interzici ideologia LGBT, nu și când forțezi profesorii să predea propagandă), însă la nivelul gimnaziilor și liceelor nu suntem la fel de norocoși.

Deja educația românească preuniversitară are suficient antinaționalism în ea de la încercările anterioare; ca să nu mai menționez faptul că sunt profesori care încurajează emigrarea pe față, ostentativ pentru binele elevului. Programe să mergi gratuit la Auschwitz nu știu cât îi ajută, alea deja sunt o glumă și în alte părți unde s-au implementat, dar e evident că ei vor presiunea să fie din toate părțile.

*

Alte răspunsuri primite vor fi publicate în următoarea etapă. Până atunci, dacă ți-a plăcut articolul, dă-l mai departe pentru a-i conștientiza pe prietenii voștri cu privire la totalitarismul care se așterne peste România.

Reacțiile sănătoase primite până acum din partea societății civile ne arată că poporul român nu este pregătit să accepte dispariția sa din Istorie.

De asemenea, nu disperați. Eforturile jidanilor de a consolida cadrul legislativ opresor și de a implementa strategii de represiune trădează panica pe care o simt când aud că încă un goy a aflat adevărul. Tot ce trebuie să facem este să continuăm, intensificându-ne propriile eforturi de a-i ajuta pe semeni să înțeleagă situația în care ne aflăm.

Continuați să tăieți bezna de minciuni cu Sabia Adevărului.

15 comments

 1. Popoarele semite. Originea numelui
  Numele de „popoarele semite” isi are originea intr-un pasaj din Biblie si anume in capitolul al zecelea din Facerea.
  Acolo de explica gradul de rudenie al acestor popoare facandu-le sa derive din strabuni comuni. Urmasii lui Sem sunt: Aram, Asur si Eber, adica arameii, asirienii si evreii.
  Deci numele de popoare semite a fost adoptat de cercetatorii europeni pentru a delimita grupul de populatii de care apartin arameii, asirienii si evreii, ale caror legaturi de ordin lingvistic este evident.
  Treptat, denumirea a fost extinsa la toate popoarele care prezentau caractere asemanatoare, primele dintre ele fiind arabii.
  Popoarele semite ocupa regiunea din Orientul Apropiat si anume teritoriul statelor: Arabia, Palestina, Siria si Mesopotamia. Dintre acestea, trebuie spus, ca Mesopotamia, tara dintre Tigru si Eufrat, era cea mai fertila tara a antichitatii.
  http://www.mixdecultura.ro/2013/01/popoarele-semite/

  SEMÍT 2, -Ă, semiți, -te, s. m. și f. Persoană care face parte din grupul de popoare, apropiate între ele prin limbă, din sud-vestul Asiei și nordul Africii (căruia îi aparțineau vechii babiloneni, asirieni, fenicieni, iudei etc. și arabii, evreii, abisinienii etc. de astăzi).
  https://dexonline.ro/definitie/semit

  Limbile semitice fac parte din familia limbilor afro-asiatice (hamito-semitice).[1] Noțiunea de “semitic” a fost creată în anul 1781 de filologul August Ludwig von Schlözer, profesor la Göttingen. Noțiunea face referire la Sem, personajul biblic prezentat în Vechiul Testament ca strămoș al arameilor, asirienilor, elamiților, caldeenilor și lidienilor.
  https://ro.wikipedia.org/wiki/Limbi_semitice

  INTREBARE: Cu ce popoare semite nu s-au luptat evreii din Israel ?

  RASPUNS : Cu Israelul.

  CONCLUZIE : Cel mai antisemit popor este poporul evreu.

  • Vasile Zarnescu

   Le-ai cam bulibășit. În Facerea, cap. 10, versetul 22, scrie: „Fiii lui Sem: Elam, Asur, Arpacșad, Lud și Aram.” Numele lui Eber nu apare. Dar, la versetul 25 apare și Eber, ca nuca-n perete: „Lui Eber i s-au născut doi fii: numele unuia era Peleg, (…), iar numele fratelui său era Ioctan”.
   Dar nu trebuie să te simți ofensat, pentru că și în Facerea este o bulibășeală (ca, de altfel, în tot Vechiul Testament!). Versetul 21 începe așa: „Și lui Sem, tatăl tuturor fiilor lui Eber și fratele cel mai mare al lui Iafet, i s-au născut fii”. Adică un veritabil nonsens. NUmele de Eber mai apare ca al en-șpelea descendent al lui Simeon, unul dintre cei 12 fii ai lui Iacob/Israel, care au dat cele 12 triburi ale israeliților – dintre care zece triburi au dispărut în ceața Istoriei. Deci, acest presupus Eber nu avea cum să dea numele „evreilor/ebreilor”, oricîtă bunăvoință am avea. Denumirea de „evreu/i” este o născocire a istoricilor iudei (jidani, pe românește), apărut, probabil, prin Evul Mediu.
   Cele două triburi rămase au fost al lui Iuda și, unul mai mic, al lui Benjamin, care s-a răspîndit în tribul lui Iuda, care a dat denumirea generelă de iudei. Tribul lui Levi – alt fiu al lui Iacob/Israel – s-a răspîndit în conglomeratul format pe post de „învățători ai Legii”. Leviții i-au dat, deci, pe rabini, care aveau rolul activiștilor politici și religioși de azi.
   Așadar, în Antichitate nu a existat „poporul evreilor” – această sintagmă fiind, repet, născocirea ideologilor jidani. Ca dovadă că Falvius Josephpus a scris „Războaiele iudaice”, nu „Războaiele ebraice” sau „evreiști”! După cum nu a existat nici „limba ebraică” („evreiască”) Așa-zisa „limbă ebraică” era un dialect foarte apropiat al limbii aramaice, care era „lingua franca” a Antichității, așa cum azi lingua franca este limba engleză.
   Dintre cele 20 de milioane de jidani din lume, circa 95 la sută sunt ashkenazi, adică descendenți ai (k)hazarilor – un neam turco-mongolic, fără nici o legătură genetică cu iudeii așa-ziși biblici (care ar fi, chipurile „sefarzii”). Dar așkenazilor li s-a impus doctrina talmudică (iudaismul), la anul 740, și astfel, au devenit „iudei” – din care motiv au fost denumiți și „iudei sintetici”.
   Ashkenazii nu au nici o legătură cu Sem, Avraam, Sara, Rașela, Iacob/Israel și alte asemenea personaje despre care se fabulează în Vechiul Testament! Nu au nici o nici o l egătură cu Iordanul, cu Palestina, cu „legămîntul”, cu nPămîntul Promis, cu „neamul ales”. Ashkenazii – adică jidanii de azi – nu sunt „poporul ales”, ci niște impostori ai Istoriei. O afirmă chiar savantul atomist și jidan onest, Arthur Koestler, în cartea sa „Al treisperezecilea trib”. Acest al 13-lea trib sunt așkenazii, vorbitori de idiș, limba (k)hazarilor, asezonată cu cuvinte germane, polone, rusești, împrumutate din limbile țărilor traversate în decursul migrației lor spre Vestul primitor. Asta, pînă la un moment dat, cînd s-au trezit la realitate și „europenii primitori”. Căci, apoi, i-au alungat tot timpul. Numai proștii de români s-au doveddit „toleranți”, motiv pentru care Nicolae Iorga a zis că suntem „un popor ridicol și criminal de tolerant!” (cf. https://www.scribd.com/document/411270991/Col-Vasile-Zarnescu-Holocaustul-Gogorita-Diabolica, pag. 17).
   Dar cred că a venit timpul să încetăm să mai fim toleranți, să ne lăsăm prostiți de propaganda directivelor Uniunii Europene cu invitația la toleranță și să devenim intoleranți au antiromânii, între care se detașează, iată!, jidanii susținuți de statul român! „Staul român – spusese academicianul Dinu C. Giurescu – nu-i mai apără pe români, ci pe străini!” Probabil că de aceea a murit așa de repede după ce a rostit aceste fatidice cuvinte!

 2. Din ultimile stiri si comentarii despre Soros rezultate din expunerile eminentului jurist luptator pentru drepturile omului, Gregor Puppinck, Soros are vreo 22 judecatori pusi de el – adica cumparati de el si de “Societatea lui deschisa ” – infipti la CEDO , din vreo 100 judecatori.
  El lucreaza nepedepsit de nimeni pentru aceste conflicte de interese, de foarte multi ani – contrar admonestarilor si protestelor multiple pentru aceasta coruptie .
  Criza cred ca-i va scutura pe multi!
  Lumea aduna semnaturi sa i se confiste averea lui Soros pentru ce a facut si in alte parti in materie de nelegiuiri cu sistem .
  Exista si un curent de gandire care evolueaza si se intareste , incepand cu Germania , care considera ca aceste averi dementiale trebuiesc confiscate, averi adunate de diversi speculanti fara niciun merit ,care au capatat o putere disproportionata fata de populatia globului pe care o abuzeaza , si pe care o vor exterminata , gen Bill Gates, Soros, Klaus Schwab etc

 3. Nu va tulburati, scopul lor e sa provoace, vor reactii manioase si suntem victime sigure. Sa le persiflam teoriile, sa raspandim batjocura la adresa lor cum au facut ei dintotdeauna cu noi. E cea mai buna arma. Dar daca va inflamati, energia voastra va fi confiscata de satana care are un plan pt ei

 4. Lamuriti-ma si pe mine, ca nu mai inteleg nimic ! Domnul Mihai Serban ne recomanda aici ca sa ne lepadam “de afara”. Nedumerirea mea este urmatoarea: dansul ne da lectii de lepadare, fiind plecat in Franta ?

  • In înțelegerea unor concepte, care pot fi sociologice sau filozofice, în articularea unor idei, sensul literal nu are relevanta. In al doilea rand, “Afara” are o conotație care atinge un spectru foarte larg de atitudini care au contribuit la alienarea populației actuale, pe care autorul o califica pe buna dreptate, post-romaneasca. Autorul ar putea sa dea lecții, dar nu aceasta a fost poziția lui în ultimii ani, timp în care a livrat cele mai structurate elemente de analiza pe care le-am citit pana azi în “presa romanească”.

  • Vasile Zarnescu

   Dragă Aurelia,
   Tocmai că a plecat în Franța ca să scape de atmosfera antiromînească infestată de dictatura postdecembristă, impusă de alogenii care au revenit la conducerea țării după asasinarea lui Nicolae Ceaușescu. Dar, cum se zice, „a nimerit din lac în puț!” Și, pentru că scris și publicat în România cartea MANIFEST PENTRU ROMÂNIA, în care critica și la ce s-a ajuns în România din cauza acestei dictaturi, dar și ce a găsit, dezamăgit „în afară”, cei care au creat atmosfera sufocantă din România l-au urmărit, prin organizațiile lor teroriste, și în Franța și a fost nevoit să se refugieze în alt „în afară”. Cu jidanii nu-i de joacă, dar nici nu trebuie să abandonăm lupta. Dimpotrivă, trebuie să o întețim și să o facem radicală! Acum am ajuns în situația „care pe care!” Ori noi, ori ei! Exact cum se lamentase și Hitler după 1933! Și cum se lamentase, anterior, Heinrich von Treitschke: „Die Juden sind unser Unglück!”
   Tocmai această dezamăgire l-a determinat să ne îndemne să ne lepădăm de „afară”, lămurindu-ne, și el, că „afară” nu umblă „cîinii cu covrigii-n coadă”, cum ne prostea Radio Europa liberă pînă în 1989, și cum o face și acum, cu alte teme propagandistice, fiindcă „Europa llliberă” a fost ușuită din Hamburg, din Praga, din Budapesta și s-a aciuat la proștii de români.
   Dezamăgirea lui Mihai Șerban față de „binefacerile” Occidentului decadent (încă O. Spengler denunțase DECĂDEREA OCCIDENTULUI!) fusese trăită și clamată de Vladimir Bukovski, de Alexander Soljenițîn și de ați mari oponenți ai sistemului sovietic, impus și României, sistem perpetuat acum de urmașii judeo-bolșevicilor, reinstalați, acum, la Putere!
   Sper că te-ai lămurit, deși am fost cam laconic.

  • Legionarii nu s-au refugiat in strainatate, cati au reusit sa scape prigoanei ?

 5. Faptul că Vasile I. Zărnescu a fost și este persecutat de un regim de ocupație, fiind hărțuit pentru o carte și niște analize politico-istorice, dovedește că are dreptate pe toată linia, fiind un veritabil dizident politic, precum Alain Soral, Hervé Ryssen, Thierry Meysan, Horst Maller ș.a. Asemenea personaje, capabile să deranjeze un regim de ocupație, România fiind sub ocupație radicală, asemenea Palestinei, trebuie respectate, prețuite și susținute necondiționat. Vasile I. Zărnescu se încadrează în continuitatea unor martiri precum Mircea Vulcănescu, Radu Gyr sau Paul Goma, să-l prețuim cum se cuvine și să-l apărăm din toată inima! Pe lângă pomenirea morților, care este un lucru respectabil și absolut necesar, Sorin Lavric ar trebui să-l pomenească la tribuna Parlamentului și pe Vasile I. Zărnescu, fiind primul român din era post-decembristă condamnat la comanda politică pentru o carte a cărui subiect nu a fost niciodată negat științific de nici un tribunal!

Leave a Reply

Your email address will not be published.