Home / Chestiunea Jidănească / Ce făcuși, rabine? Autorul amenințării “antisemite” în cazul Maia Morgenstern este JIDAN. Românii așteaptă scuze publice

Ce făcuși, rabine? Autorul amenințării “antisemite” în cazul Maia Morgenstern este JIDAN. Românii așteaptă scuze publice

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Martie 31, 2021

Fantezia secretă a Maiei Morgenstern

 

În articolul de pe 28 Martie intitulat Amenințările cu moartea primite de Maia Morgenstern – o provocare de manual am lansat trei ipoteze, menționând că una este cea mai credibilă.

Ipoteze

1. E o provocare declanșată de servicii pentru a justifica strategia națională de combatere a antisemitismului?

2. E un puști cu probleme mentale sau un troll de pe 4chan care a vrut să facă zgomot și să râdă?

3. E un jidan care urmărește să genereze în mod artificial antisemitism, folosindu-l mai apoi pentru a justifica activitatea asociațiilor jidănești și a permite continua victimizare a comunităților lor?

Toată treaba asta seamănă cu un scenariu tipic “Ce făcuși, rabine?”

Iată că s-a confirmat:

 

Via ActiveNews:

Răsturnare de situație fabuloasă în Cazul Maia Morgenstern:

Autorul amenințării antisemite este JIDAN.

Ion Cristoiu: Nemernicii ăștia au pus la cale o diversiune de doi lei împotriva României 

După cum v-am informat deja, specialiști ai Direcției de Investigații Criminale și ai Direcției de Combatere a Criminalității Organizate ai IGPR și apreciatei Brigăzi Antiteroriste a SRI au acționat cu maximum de profesionalism pentru a depista cu rapiditate autorul amenințărilor sinistre la adresa actriței Maia Morgenstern. Și au și reușit.

Deși potrivit Ziare.com Poliția a precizat inițial că au fost identificate două persoane bănuite că ar fi acționat, una din județul Timiș, iar alta din municipiului București. comunicatul transmis luni presei de către Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române l-a uitat pe suspectul din Timiș.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București au anunțat, luni, că suspectul în cazul amenințărilor primite de actrița Maia Morgenstern a fost deja reținut pentru 24 de ore

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București citat de Antena 3, procurorii au dispus urmărirea penală față de o singură persoană pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare.

Conform procurorilor, suspectul a trimis în 27 martie de pe o adresă de email un mesaj cu caracter antisemit – semnat „din partea Partidului AUR” cu numele de Andrei ILLARIE – care cuprindea amenințări cu moartea și cu alte vătămări „la adresa persoanei vătămate și la adresa angajaților Teatrului Evreiesc de Stat”.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore. „La data de 29.03.2021, ora 09:30 prin ordonanța procurorului de caz s-a dispus declinarea de soluționare a cauzei în favoarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 spre competentă soluționare”, se mai arată în comunicat.

Ulterior, respectiv ieri, suspectul a fost plasat sub control judiciar, pentru 60 de zile. Adică acum este liber, acăsică.

Mai notăm, ca să rămână scris: La Timișoara există un caz al unui tânăr, care, într-o transmisie video în direct, la nervi, l-a amenințat pe Raed Arafat cu moartea. Foarte rău. Tânărul a fost internat forțat de poliție la spitalul de psihiatrie din Jebel – conform unei înregistrări video – pe termen indefinit, mai precis până când hotărăsc medicii că poate fi eliberat. Chestia e de „Zbor deasupra unui cuib de cuci”. Dacă medicii sunt fani Arafat, tipul nu mai iese de-acolo decât nebun de-adevărat.

Alt caz, de lunea aceasta, când un tânăr care nu purta mască a fost reținut cu brutalitate de către jandarmi în debutul manifestației pentru Libertate din Piața Universității. Ieri am aflat de la Parchet că pentru faptele sale, protestatarul s-a ales cu dosar penal pentru două infracțiuni de ultraj. El a fost reținut pentru 24 de ore, iar procurorii au propus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Iar acum avem un individ care amenință că o omoară pe Maia Morgenstern, că îi violează fiica și apoi dă foc Teatrului Evreiesc de Stat și personajul periculos este lăsat acasă la mamicuța lui, cu așa-zisa informație, „pe surse”, că cica este un caz de dezaxat. Și dacă este dezaxat, nu este cu atât mai periculos să fie lăsat liber?

Deputatul Silviu Vexler, reprezentantul comunității evreiești în Camera Deputaților, a anunțat, luni dimineața, cu bucurie, pe contul său de pe Facebook, că agresorul a fost identificat. ”Persoana care a inițiat amenințările cu moartea și violul adresate doamnei Maia Morgenstern și familiei sale a fost identificată. Responsabilitatea noastră nu se termină aici, ea abia aici începe”, a scris parlamentarul din grupul minorităților naționale, potrivit sursei citate, respectiv Antena 3.

Are dreptate Silviu Vexler – romașcanul nostru care nici măcar nu este evreu potrivit cutumelor evreiești, pentru că mama sa este româncă: „Responsabilitatea noastră nu se termină aici, ea abia aici începe.”

Numai că principala responsabilitate a lui Silviu Vexler, de acum înainte, ca și a Guvernului României și reprezentanților clasei politice care au condamnat „antisemitismul românesc” la unison, este să informeze toată mass media occidentală – care deja a transmis asupra „antisemitismului din România” – cât și reprezentanțele diplomatice de la București care s-au alertat asupra „atacului antisemit” la adresa talentatei noastre actrițe, că autorul – cel puțin transmițătorul – oribilului mesaj de amenințare cu moartea și violarea fiicei artistei, „Calabria” împreună cu incendierea Teatrului Evreiesc de Stat înființat de poetul legionar Radu Gyr, este, după cum ne-au informat surse de cea mai mare încredere din Ministerul Afacerilor Interne, nici mai mult nici mai puțin decât etnic… EVREU!

Da, ați citit bine: tânărul de 25 de ani din Sectorul 3 al Capitalei care a transmis mesajul antisemit la adresa Maiei Morgenstern – pentru că ne exprimăm serioasa îndoială că tot el l-a și scris, după cum am demonstrat aici –  este de origine evreiască.

Informația, care circula deja „pe surse” în mediile jurnalistice interesate încă din cursul dimineții de ieri, ne-a fost reconfirmată pe parcursul zilei și de un colonel în rezervă al MAI, fost Comisar-Șef de Poliție și Șef de Serviciu în I.G.P.R..

Este vorba de apreciatul doctor în istorie și scriitor polițist Florin Șinca, în prezent consilier în Comisia de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională a Senatului României. Aceasta a scris destul de succint pe contul său de Facebook:

 

„Țară învrăjbită, țară furată, ni se arată ținte false.
Oameni aduși în pragul disperării.
Vai, vai, vai di țară! ar spune cronicarul moldovean.
Autorul amenințării actriței este evreu.
Mai multe aflați de la Parchet.
Legea s-a întors împotriva lor, a făcătorilor de basme și de falsuri.

Adevărul pururea triumfător. Ce avem noi cu semenii?

Că doar Iisus Hristos nu era din Fălticeni.
Ce român citov la cap ar fi făcut așa ceva?
Oare câte atacuri și dezinformări ne mai așteaptă?

„Amenințarea unei persoane sau a unui grup de persoane, prin intermediul unui sistem informatic (…)”

 

În plus, ne-au informat sursele noastre, tânărul lăsat să plece liber acasă după ce a dat foc României pe toată planeta, nu este deloc dezaxat, după cum s-a încercat să se inducă prin agenții de influență ai serviciilor din mass-media.

Dacă credeați însă că povestea s-a încheiat, ei bine, nu. De abia ce a ajuns acasa tânărul „debil mintal” că a apărut un nou „mesaj antisemit” în căsuțele electronice ale Teatrului Evreiesc de Stat, pe adresa Maiei Morgenstern, mesaj dat publictății de data asta de primarul USR-ist al Sectorului 2, Radu Mihaiu (?). „Sub titlul „Evreica slinoasă”, un nou mesaj plin de ură a fost trimis pe adresa Teatrului Evreiesc de pe o adresă de email fictivă, enolagay@usa.com. „Enola Gay” este numele bombardierului american care a lansat prima bombă atomică la 6 august, 1945, asupra orașului japonez Hiroshima.”, ne „informează” Historia.

„O tu evreică slinoasă, O tu Maia Morgenstern… bla, bla, bla… Ți-ai câștigat biletul către lagărul corupților alături de alte scursuri corupte O să-ți țină de plictiseală politicianul zero Dacian Cioloș, tot o scursură ordinară”, se scrie în mesajul email trimis Teatrului Evreiesc de Stat, potrivit lui Radu Mihaiu, întâmplător de la USR-PLUS.

Așadar, povestea continuă…

 

Ca atare, în încheierea episodului 1, așteptăm acum, cu încredere, ca toate autoritățile responsabile – și chiar și cele iresponsabile care, pornind de la Cazul Maia Morgenstern, i-au catalogat pe protestatarii pentru Libertate „xenofobi” și „antisemiți” – să comunice pe toate canalele această informație publicului larg și celui de specialitate: „Autorul amenințărilor la adresa actriței de origine evreiască Maia Morgenstern este și el evreu. Ne cerem scuze că am jignit poporul român și am dezinformat presa internațională și ambasadele străine”.

Dincolo de faptul că toată istoria ar putea deveni un studiu de caz reușit – drept încă o dovadă că în ultima perioadă mai tot ce ne înconjoară este o făcătură ordinară -, constatăm, în urma reputatului publicist Ion Cristoiu, că cineva se joacă cu focul umflând artificial bășica unui fenomen inexistent.

Reamintim suspiciunea noastră cu privire la faptul că mesajul a fost scris la două mâini:

Amenințarea antisemită la adresa Maiei Morgenstern nu este scrisă de un vorbitor de limbă română ci este tradusă cu Google Translate. ANALIZĂ DE TEXT

Totodată, prezentăm aici și opiniiile experimentatului publicist Ion Cristoiu pe această temă, de ieri seară, când nu aflase încă această știre interesantă și se întreba, cu profesionalism, de ce nu i se dă publicității numele celui care a inflamat întreaga conducere a României și presa internațională (dacă până și Alison Mutler a fost indusă în eroare…): Nemernicii ăștia au pus la cale o diversiune de doi lei împotriva României – VIDEO

10 comments

 1. La cum se mișcă lucrurile cred că ne îndreptăm cu pași repezi să intrăm cu oiștea-n gard, adică cât de curând vom intra în incapacitate de plată.
  Toată graba asta cu antisemitismul o pun pe seama așa-zisului holocaust din Transnistria ce chipurile a avut loc în timpul regimului Mareșalului Antonescu. Dacă intrăm în incapacitate de plată atunci niște evrei vor rămâne cu buzele umflate, pielița tăiată și sângele supt în urma cererii despăgubirii ce cred că o vor solicita cât de curând de la statul român.
  Nu cred că se agită așkenazii doar ca să justifice existența organizațiilor înființate. Nu-l cooptau ei pe bivolul-neamț doar pentru atâta lucru!

 2. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  “Românii așteapră scuze publice.”. Dacă se confirmă și faptul că amenințătorul este evreu, românii trebuie să-i demită pe toți demnitarii care au consituit un grup infracțional organizat pentru compromiterea imaginii României. Nu am crezut în teoria lui Ninel Peia de a-l scoate pe Iohannis de la Cotroceni înainte de termen, cu manifestații de stradă anunțate pe pagina lui de facebook din luna decembrie. Acum sunt convins că unii o vor face. Iohannis își merită soarta. S-a crezut prea deștept. Păcat că toate aceste orgolii se petrec pe seama bieților români.

 3. ce aveti in corp si nu stiti, de la masti, de la hrana sintetica, de la medicamentele pe care le luati.

  https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2095809916300418#fig2

 4. Vasile Zarnescu

  Așa cum reiese din prezentarea ei pe site-ul Univers.net, este clar că Alison Mutler este un agent de influență, fiind parașutată în România în 1990, la fel ca panarama Sabina Fati. Ambele au aceeași rută gazetărească. Dar este important să rețineți că Alison Mutler scrie cu mînuța ei: „Ms Morgenstern, one of Romania’s best-known actresses who is also the director of the Jewish State Theater in Bucharest,…” (cf. https://universul.net/romanian-police-investigating-death-threats-made-against-jewish-actress-maia-morgenstern-on-passover/).
  Deci, ea, mamzel Alison Mutler, scrie: „the director of the Jewish State Theater in Bucharest”, ceea ce se traduce „directorul Teatrului Jidănesc de Stat din București”. „The Jews” este echivalentul germanicului „Die Juden”, care, la rîndul său, provine din latinescul „Judeus/Judaei”, care înseamnă „iudei”! Nu „evrei”, cum traduc idioții jidăniți! Pentru cuvîntul „evrei”, în limba engleză există cuvîntul „hebrew”, folosit extrem de rar, fiindcă nu își are loc în limbaj.
  Autorul greșeșete cînd presupune că Alisonica ar fi fost indusă în eroare. Nu a fost, dar ea a profitat de împrejurare ca să mai dea o copită României. Așa că, dacă o întîlniți pe stradă, tratați-o cu măsura cuvenită
  Poanta – altă poantă, față de cele relevate în postările anterioare (vezi aici: https://www.incorectpolitic.com/amenintarile-cu-moartea-primite-de-maia-morgenstern-o-provocare-de-manual/#comment-35243) – este că cele relevate de Radu Mihaiu, în semnalarea sa (cf. https://www.facebook.com/RaduMihaiuUSR/photos/a.716247842084839/1359310704445213/), i se potrivesc întocmai Maiei Morgensterin. Deci, putem reține că și aceste mesaje ale jidanului camuflat sub „steag fals” ne fac un bine, fiindcă prin ele acesta spune ceea ce ni se interzice nouă să spunem, cu excepția lichelelor, ca George Simion și alți asemenea lingăi. Maia Morgenstein a devenit mai cunoscută mai ales de cînd a început să facă reclame – cum este aceasta idioată cu „Am covid-19? Nu am covid-19?!” Firește, tot pe bani. Fiindcă, vorba împăratului Vespasian, „Banii nu au miros!”

  • Bine zis, am și du unul lângă mine de 20 de ani dar îi este scârbă de ce fac unii semeni de-ai lui.
   De la începutul acestei povesti idioate mi-am dat seama că este facatorie, nu înțeleg cum de nimeni nu-i trage la răspundere pentru aceste defăimări aduse țării noastre, iar ea Maya s-a pretat la așa ceva, nu vreau să mai aud de ea simt repulsie față de o persoana care se vinde așa ieftin!

 5. Draga Maia Morgenstern, prabusita in Infern
  Dupa ce-ai fost grav muscata ( ca Euridice-odata)
  Pe-acest “xenofob” coclaur, de un sarpe rau din AUR

  [Caci de cand azi prin zavoi “criminalii de razboi”
  Zburda liberi, fiecare cu-armamentul din dotare,
  Luand la tinta,cu succes, pe toti care-n drum le ies,

  Viata ta de directoare, si de-actrita de valoare,
  De la Teatrul Evreiesc( ce-i fondat, de nu gresesc_
  Ca n-as vrea sa-l desconspir__de-“asasinul” Radu Gyr,
  Numit astfel nu-n zadar…ca doar fu legionar!)

  Fara vreo exagerare, zicem noi, cu-ingrijorare,
  In acest ceas de teroare_ e-n pericol foarte mare!!!
  Dupa cum ne-au proorocit aliatii din B’nai Brith

  Si, mai prompt chiar decat ei, Fratiorii Murarei!
  Intelepti fara pereche( zamisliti intr-o ureche,
  De Stapanul din Olimp cu-al intelepciunii nimb,
  Sa-i serveasca-n dublu schimb ca experti vestiti in limbi)]

  Te rog sa binevoiesti astazi sa ne lamuresti,
  Ce ai face, prin urmare, daca zisa-amenintare,
  (De care faci mult tam-tam) scrisa n-a fost de-un dusman,
  Asa cum multi banuiam, ci ( desi ne pare rau
  Sa ti-o repetam mereu) chiar de-un ins din neamul tau?

  Ai simti placere mare, pe-orice cale si carare
  S-o vezi zilnic difuzata, ca s-o afle lumea toata?
  Sau, luand-o binisor, ai ascunde-o sub covor,
  Fiindca stii ca nu da bine sa-ti faci neamul de rusine
  In nici o imprejurare, cat i-ar fi vina de mare?…

  Asa ca ilustra doamna, gestul tau care condamna
  Indirect , dar evident, Neamul meu cel indulgent
  (Si prea generos, imi pare, cu acele natii care
  Pe la noi s-au instalat fara sa ne fi-intrebat)

  Incodata,vad, confirma vorba noastra ce afirma:
  “Al pe care-l scapi de foc, iute te-ar impinge-n loc;
  Si-al pe care-l scoti din apa , te afunda pan’ te-ineaca”!

  Ca doar nu-n zadar la voi scris e sa n-ajuti vreun Goi…
  Ba chiar e recomandat sa-i dai branci de-i aplecat;
  Iar de-l vezi ca n-a murit, sa il zici si-antisemit!

 6. Daca pe Maia Morgenstern românii o tratează cu iubire iar ea răspunde cu un atac murdar,mîrșăv ,noi cei acuzați pe nedrept de antisemitism trebuie sa nu mai mergem la spectacolele jidancei și să-i lăsăm pe cei 3000 de evrei ,care mai sunt in tara, sa meargă ei sa se bucure de talentele acesteea.Pare să-i fileze o lampa

 7. NU vă luați după propaganda lor. NU sunt 3.000 de jidani în țară, sunt circa două milioane! Și tot mai vin, fiindcă arabii s-au trezit, tind să se unească și să îi arunce pe jidani în Marea Mediterană!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *