Home / Dacă ești nou pe site / DEȘERTĂCIUNE?! Nu, APĂRARE!

DEȘERTĂCIUNE?! Nu, APĂRARE!

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Iunie 23, 2021

DEȘERTĂCIUNE?! Nu, APĂRARE!

 

Astăzi, mai mult ca în trecut, un om criticat de jidănimea organizată este o comoară nestemată pentru țara sa. Om căruia, din păcate, i se potrivește străvechiul adagiu Margaritas ante porcos – dicton care este, de altfel, sintagma abstrasă din versetul „Nolite mittere margaritas ante porcos“ („…Să nu aruncați mărgăritare înaintea porcilor“ (Matei, 7, 6)!

Institutul de ocupație iudaică „Elie Wiesel“, aparat represiv înverșunat antihristic și, prin extensie organică, radical anti-ortodox, trebuie înțeles și situat de naționaliști în contextul României ocupate. Revin asupra termenului „ocupat“, care nu trebuie să fie înțeles ca o figură de stil, o lamentare fără bază factuală, ci acceptat ca o realitate strictă și verificabilă sub toate formele posibile de analiză! Ilie Șerbănescu vorbește de un deceniu despre România ca fiind o „colonie“, o „proprietate“, și tot de un deceniu strigă în urechile surzilor că am pierdut-o, că suntem niște vulgari locatari, iar chiria este preluată la sursă din activele materiale și imateriale ale patriei strămoșești. Ilie Șerbănescu mai zice un lucru incredibil de lucid la cei 80 de ani ai săi, fără orgolii stupide, anume că românii (și nu numai românii, ci și „lumea democrată“, în general) confundă guvernul „ales“ cu puterea reală, adică cu forța antiromânească și chiar neromânească – vezi etnia și religia președintelui, a multor primari și a diverșilor directori de servicii strategice –, care gestionează dinamica reală, indiferent de formele suprafeței întreținute de prostia maselor populare care merg la „alegeri“, justificând acest sistem de esență transumanist.

A.U.R. se proclamă partid anti-sistem și esențialmente naționalist! – Serios?! Bun, atunci să ceară referendum pentru ieșirea din U.E., N.A.T.O., să se opună intrării în Spațiul Schengen și, drept reparație morală și politică, să recunoască realitatea istorică: anume că aceia care i-au asasinat pe legionari, anihilând singura certitudine universală mărturisită vreodată a Neamului nostru, au fost „liberalii“ și toate forțele politice zise de dreapta în paralel cu Antonescu, alături de prim-masonul instituției bisericești dâmbovițene, infamul Miron Cristea (Elie Cristea), succedat pană azi exclusiv de către masoni în slujba Vaticanului – îndeosebi după Conciliul  Vatican II –, care duc la îndeplinire planul mesianic al Templului Blestemat, al Sinagogii Oarbe (cum spun tradiționaliștii catolici pre-consilieri), împotriva Treimii, a Sfintei Fecioare și a Sacerdotului, împotriva lui Iisus Hristos cu complicitatea maselor populare rătăcite în neantul material consumerist! BOR este o filială locală de convertire la noahism, sinodul tâlhăresc din Creta a fost actul întâi, iar preoții din România, cu mici excepții, nu fac altceva decât să iudaizeze conștiințele și să pregătească, mai mult sau mai puțin conștienți, marea convertire post Great-Reset, undeva prin 2030. 

În mod cert, am pierdut proprietatea României strigând „libertate“ în 1989. Ne-a fost furată România în decembrie 1989! Lozinca „Revoluția furată“ a exprimat un fapt adeverit tot mai mult în aceste ultime trei decenii apocaliptice!

Se știe că inversarea valorilor reprezintă esența arsenalului satanist. Acuma nu spun că trebuie înviat Ceaușescu, a avut vina lui, trebuia să comunice public situația reală la timp. Însă trebuie înțeles că guvernul actual, spre deosebire de altele din trecut, NU ESTE UN GUVERN DE TRĂDĂTORI, CI UN GUVERN OBEDIENT IMPLANTAT REALITĂȚII din teren, guvern care ADMINISTREAZĂ PROPRIETATEA ÎNSUȘITĂ DE CĂTRE CEI CARE L-AU PUS SĂ O „MANAGERIEZE“ ÎN DEFAVOAREA LOCATARILOR PROGRAMAȚI LA EVACUARE!

Dincolo de propaganda de la Digi24, Contractul Social rousseau-ist (cf. https://www.academia.edu/24069156/Jean_Jacques_Rousseau_Contractul_social_Mondero_2007_), servește drept hârtie igienică proprietarilor. Institutul de orânduire iudaică „Elie Wiesel“, care are o sosie în aproape fiecare țară din U.E., dovedește această stare de ocupație, anexionistă, ca aplicare a directivelor Talmudului.

Prima etapă spre o posibilă eliberare a fost dintotdeauna reprezentată de conștientizarea stării de fapt, de acceptarea și asumarea consecințelor. Or, românul post-socialist, actual neo-proletar declasat pierdut prin gălăgia falsei democrații – fie spoit cu ceva studii sau „lemn-Tănase“ –, nu înțelege, nu crede, nu acceptă și nu recunoaște această realitate obiectivă: sunt chiriaș, deci exist! Preferă să se îmbete cu „noi suntem români, aici pe veci stăpâni!“, cu bere, mititei, tatuaje și Pfizer…

Unde mai încape Iisus? Unde a dispărut liberul arbitru dat de Dumnezeu omului: „Să facem om după chipul Nostru, după asemănarea Noastră“ (Geneza, 1, 26)? Or, acest liber arbitru i-a fost dat tocmai pentru a fi în stare să se „descurce“ în viață, pentru a fi în stare să judece singur și nu să facă sluj, să se vaccineze pentru că așa au spus păpușarii de la O.M.S.!

Aici ar trebui să înceapă dialectica celor care se recomandă naționaliști, vectori de opinie, de la nivelul pușcăriașului fără prea multă minte, demnitate, curaj, exploatat pe pământul strămoșilor ca o cârpă de niște viermi tranzitorii, puși să muncească pentru jidănimea organizată, pe fondul ambiției sale satanico-mesianice. Sigur, nu suntem singurii, dar cu ce ne încălzește asta? Câțiva au început să înțeleagă că problema e la bază: printre noi e adevărata trădare! Ca atare, să accepte realitatea semenilor și să vadă dușmanul la chip pentru întâia oară. De asta sunt persecutați de Sus și de Jos, amenințați, întemnițați, reafectați, omorâți…

Câți români democrați știu că țări precum Franța lui Voltaire și Descartes, Germania lui Martin Luther și Martin Heidegger, Anglia lui John Locke și Eric Arthur Blair (George Orwell) sau Grecia lui Aristotel și Socrate, numără sute de intelectuali, jurnaliști, avocați, medici, militanți politici, scriitori și chiar comici de profesie închiși, internați cu forța în spitale psihiatrice… condamnați pentru opinii politice divergente, nealiniate?! Și, de aceea, unii dintre ei, care au putut, s-au refugiat în Turcia, Iran, Siria, Japonia, Costa Rica, Elveția?!

Cum numește PROPRIETARUL, prin interpuși, un opozant politic real? Un antisemit! De ce nu și un antichinez?! Pentru că „semitul“ a devenit PROPRIETARUL?! Ce face PROPRIETARUL cu un chiriaș recalcitrant? Îl dă afară din casă, îl amendează, îl face boschetar și, dacă are cu cine, îl mai și bagă în pușcărie. PROPRIETARUL-păpușar a manevrat zece instituții românești – în fruntea ăstora fiind, pe post de dirijor, Federația Evreilor din România (F.C.E.R.) – pentru redactarea și publicarea așa-zisei „Strategii naționale de luptă contra antisemitismului…“[1]

Institutul I.N.S.H.R.-„E.W.“ – numit după numele fantasmagoricului (ne)tatuat prin substituție Elie Wiesel – este paznicul post-decembrist și antinațional care stă cu arma în mirador, țintind spre Fâșia-Gaza Carpatica să nu cumva să scape vreo conștiință, o umbră rătăcită a Luceafărului.

O dovadă recentă a rolului diabolic de cerber antinațional al Institutului „Național“ de Studiere a Holocaustului din România-„Elie Wiesel“, condus de iudeo-stalinistul năpârlit în liberal-democrat Alexandru Florian (progenitura lui Radu Florian-Fenstein), este acțiunea slugii sale, jidănitul deputat liberal Alexandru Muraru: acest simbriaș antiromân a instigat la anchetarea penală a trei preoți din Județul Vaslui, care făcuseră, în biserică, o slujbă de pomenire a Mareșalului Ion Antonescu, asasinat de un așa-zis Tribunal al Poporului format din judeo-bolșevici, conduși de Alexandra Sidorovici, nevasta lui Saul Bruckner (alias Silviu Brucan)!

Iată ce perorează ignobilul alexandru muraru (așa trebuie să îi grafiem numele): „Încercarea de reabilitare a unuia dintre cei mai mari criminali din istoria României nu trebuie tratată cu superficialitate sau ignorată. Aceasta este o acțiune incalificabilă și incompatibilă cu eforturile pe care le-a făcut România în ultimii 20 de ani în materia protejării victimelor Holocaustului, a prevenirii și combaterii negării Holocaustului sau a încercărilor de reabilitare a criminalilor de război“[2]! Acest text este o copie a pseudoargumentelor expuse acum vreo zece ani de către Torquemada de Dâmbovița, Alexandru Florian! Mareșalul Ion Antonescu a fost deținut – într-un apartament de lux, adecvat statutului său de șef de stat și comandant de oști – de către Stalin, care nu a avut motiv să îl ucidă, cum cereau unii dintre generalii săi! Ca Pilat din Pont, l-a înapoiat României ocupate, iar judeo-bolșevicii Anei Pauker au făcut înscenarea de proces și l-au executat în preziua aniversării nașterii sale!

Din păcate, Biserica Ortodoxă Română, prin purtătorul ei de cuvînt, Vasile Bănescu (care a dat o explicație la obiect), a avut o reacție anemică: trebuia să îl afurisească pe Alexandru Muraru și să îl asigure că acesta nu va fi înmormântat creștinește, ci jidănește.

Mihnea Codrescu, refugiat politic în Coreea de Nord

[1] Cf. http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/242372

[2] Cf. Trei preoți din județul Vaslui, cercetați penal fiindcă ar fi ținut discursuri laudative la un parastas pentru Ion Antonescu / Ei fuseseră reclamați de Alexandru Muraru

12 comments

 1. Mai lasa Biserica in pace ca versi laptele din galeata….
  Pentru greselile si faptele unora dintre din clerul Bisericii Ortodoxe acuzi pe toti si pe toate.
  Asta este de neacceptat.
  ….
  In rest – zici bine si clar.
  Posibil ca nu ti-e clar ce e cu legile noahide – sint reguli de tip moral dar fara schimbarile / inoirea crestina – esentiala pentru cei care facem parte din BOR – si mireanul e parte a acesteia!
  Nu are cum sa fie “convertire la noahism” ci renuntare la dogmele crestine, ceea ce chia ca nu e cazul!

  Lasa inversunarea si vei avea mai multi cititori care sa parcurga textul pana la capat.

  • BOR este o instituție, nu o biserica! Nu i-am auzit la referendumul pentru familie, la covid s-au supus, mai puțin Teodosie, iar in fata jidovilor fac sluj. Sa nu uitam cine a “sfințit” catedrala masonilor ce mantuiesc neamul… BOR are sânge de legionari pe mâini, este casa de tălhari!!!

 2. gheorghe,
  Generalizezi și te erecționezi degeaba!
  Biserica Ortodoxă Română este indicată doar în ultima frază, iar reproșul este întemeiat și se referă strict la inacțiunea Sinodului B.O.R. față de agresiunea ticălosului jidănit Alexandru Muraru contra preoților din Vaslui, care făcuseră parastasul în memoria Mareșalului – așa cum corect a explicat Vasile Bănescu – în biserică, deci, într-un cadru privat! B.O.R. a acceptat fără să crîcnească eliminarea art. 200 din Codul Penal, care îi pedepsea pe găozari. a acceptat fără replică agresiunea lui Radu Ioanid-Sperjuru (cf. https://www.justitiarul.ro/radu-ioanid-sperjurul-persona-non-grata/) contra turnării efigiilor Patriarhuilor României, nu a respins atacul nemernicului Alexandru Florian ăn cazul scandalului cu difuzarea Colindului de către TVR-Cluj-Napoca, a tăcut cu ocazia atacării de către I.N.S.H.R.-„W.W.” a comemorării lui Valeriu Gafencu etc.
  Între timp, s-a asociat cu obediență la propaganda Executivului pentru pseudopandemia declarată înainte ca guvernul să arate că ar fi existat o epidemie! A acceptat ca impostorul Raed Arahat (cum i-a zis Răzvan Dumitrescu într-o emisiune a sa!) „să facă legea” în România, încălcnd grosolan și neîntemeiat tradiția religioasă a românilor. Și lista ar p utea fi continuată.
  Așa că, vezi gheorghe, nu e vorba de „greșelile și faptele unora din clerul Bisericii”. E mai gravă problema. Și Iisus le-a dărîmat tarabele cămătarilor care „făcuseră din Casa Lui o peșteră de tîlhari!” Și B.O.R. trebuie să fie mai fermă și să dea de pămînt cu netrebnicul alexandru muraru: să-i dreseze un proces penal pentru denunț calomnios și represiune nedreaptă! Chiar așa: caută o asociație ortodoxă și convinge-o să-l cheme în judecată pe „liberalul” Alexandru Muraru!

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   Cu regret o spun, Biserica Ortodoxă Română are de mult timp lumina stinsă. Vasile Bănescu, o figură emblematică a Patriarhiei – dacă aș fi liber cugetător și i-aș vedea fața “plină de etuziasm” a ăstuia, invitându-mă să-mi salvez sufletul în Biserica pe care el o reprezintă. aș fugi ca de ucigă-l toaca – este un câine cu lanțul bine ținut de stăpânul său. Patriarhul Daniela nu este capabil să se ia la trântă cu acei “aleși” care l-au băgat în Deal. Preoții au parale multe. Să-și pună un avocat deștept și să invoce faptul că iertarea tâlharilor face parte din teologia hristică. Dacă n-au făcut greșeala să strige prin biserică că Antonescu este nevinovat, fără să probeze în ce constă nevinovăția, preoții nu prea au scăpare. Unde-i lege, nu-i tocmeală. Și legea strâmbă există.

   • : …-Da. -Niste „derbedei, care Mi se impotrivesc” in contextul profetiilor /„Scripturile inca pecetluite pana la Mine / Mesia / Mielul” (coroboreaza) _ Daniel 11/14; 12/4,9; _ Apocalipsa 5/1-9; 17/14; 22/13, … & … _ Matei 23/2-34; _ Ioan 4/25,(26); 5/39; 10/8,(9-15),16,(17-2020),2021; _ Romania 5/14; 10/(4,14- Cum?!!!),16,(17-2021); _ Matei 1/18-2021; 12/18,(19-2021).

    ***
    = Cu stima. – Mesia / Mielul (coroborează) _ Fapte 3/(16),17-2021,22; _ Ioan 4/25,[26]; _ Matei 1/18-2021; _ Luca 2/8,15-19; _ Romani[a] 8/29; _ Ev.1/(1),2; _ 1 Timotei 2/5,[6]; _ Matei 17/1,[2-4],5; _ Isaia 65/1; 52/6 –„Gheorghe _ Biruitorul Balaurului – Misticismul” _ Iată-Mă!” (vezi) _ Apocalipsa 2/17; 3/12; _ Fapte 4/12; _ Filipeni 2/6-8,[9-Gheorghe]; _ Romani[a] 5/14; _ Fapte 26/23; _ Roma[nia] 1/1-14,[15]; 10/14 -Cum ?!!,[15],16; _ Iesirea / Trimiterea 4/(1-10),11-16; _ Luca 24/25,[26],27,45, … & … _ Ioan 19/5; _ Galateni 4/4; _ Matei 11/19; 18/11; 10/34 -„Mare ATENTIE!”.

    _ Dacă auziţi, răspundeţi-Mi „Astăzi” (vezi) _ Luca 8/5-8,[15]; _ Ev. 3/7,13,[15], căci mîine s-ar putea să fie tîrziu (vezi) _ Ioan 12/35,36; 11/9; 9/4,[5]; 8/21,23-29,32; 16/33; _ Iacov 4/14; _ Geneza 6/3; _ Psalmul 90/10; _ Isaia 55/[1],6-9,[10],11, (vezi detalii in pagina):

    _ http://mesia-romania5-14-ioan4-26.blogspot.com ,

    *posibil si probabil cenzurat de către cei care iubesc întunericul* (coroborează) _ Ioan 3/[16],19; _ Matei 6/10, [„precum în Cer şi pe Pămînt”, sau „Ca-n Cer’ul Lumii”], în Cer fiind [încă] întuneric / noapte / „lumina pe care ziceţi că o aveţi /[o vedeţi] este iluzorie” [şi, presupun că „Astronomia poate să vă confirme, dacă veţi asculta de cei ce citesc în stele şi de ghicitori” ] (vezi / coroborează) _ Geneza 1/14-18; _ Ioan 1/1-14,[15-18]; 9/4,[5],39-41; 13/30; _ Isaia 21/11, 2012, 2013, 2014, 2015, 16; 9/1,2,[6],

    „cenzuratori, al căror Dumnezeu este pîntecele nesătul” (coroborează) _ Romani[a] 16/18; _ Filipeni 3/19, [şi, care-şi zic S.S –“Servicii Secrete / Cia & Mossad şi alţii (Dst & Avo & Mi5-6), alias Sri”] (coroborează) _ Ioan 3/[16],19; _ Mica 3/5; _ Iuda 1/10-16; _ Romani[a] 1/28-32;11/3-5,[7],8; _ Daniel 11/14,

    batjocoritorii dregătoriilor Poporului Meu, *mînă-n mînă şi cu cei care-şi zic:

    preoţi, pastori, dascăli, fericiţi, preafericiţi, învăţători şi profesori teologi* [aşa cum este scris] (coroborează) _ Isaia 9/16; _ Ieremia 5/31; _ Mica 3/11; 7/3; _ Matei 23/1,2,[3-10],13-15,24-28, in complicitate cu cei ce-şi zic:

    politicieni / parlamentari, guvernanţi, judecători, procurori /„guvernanţi şi magistraţi”, care „jură strîmb /[toţi], [pe ce nu cunosc / Cartea fiind pecetluită” (coroborează) _ Daniel 12/4,9; _ Isaia 29/10-16 ]/„ţinînd mîna pe Biblie” /[–auzi cum î-şi zic ?!: -„guvernanţi şi magistraţi (!!!)”/„guvernarea si păstoritul lor fiind strîmbe la fel ca judecăţile şi jurămintele lor”],

    care au făcut şi continuă să facă Poporul Roman şi Romania de rîsul şi batjocura lumii (vezi prorociile / coroborează) _ Isaia 1/21,23; 3/12; 6/[8]-12,[13]; 9/[15],16; 63/18,19; _ Ieremia 5/26-31; 9/3-5,8; _ Mica 2/1,2; 3/11; 7/[1],2-4; _ Matei 7/15-20; _ Ioan 10/20; 8/21,23-29; 7/26. … & … {_ Fapte 17/23,(24,25)}.

 3. Foarte bine specificat si foarte urgent de executat:

  “A.U.R. se proclamă partid anti-sistem și esențialmente naționalist! – Serios?! Bun, atunci să ceară referendum pentru ieșirea din U.E., N.A.T.O., să se opună intrării în Spațiul Schengen și, drept reparație morală și politică, să recunoască realitatea istorică etc … despre legionari …”

  • Ion Nicolaie al lui Gheorghe Vasile

   Ce sa-ti zic?! Cum are unul vreo pretentie, hop ca AUR e de vina, ca nu i-a ghicit-o si raspandit-o ca unui mare profet. La pretentii inainte, hop!, dar la munca de la baza, stop!

  • : … caroline gunderode …June 23, 2021 at 1:02 pm: …

   -„Foarte bine specificat si foarte urgent de executat (.)”: …-Bine zis! = Cu stima.

 4. – înmormântat in izoleta…
  -nimeni nu se exprima cu
  “partidul comunist DE OCUPATIE”…

 5. _ @: … https://mesia-romania5-14-ioan4-26.blogspot.com/2011/10/previziunile-profetiile-indianului.html?fbclid=IwAR3y8kRpefbnbsjCNaF7wvhlBVBXmNaUAeoJ0rKuLMMEGFsnGEihEXYjA0A
  … in extenso: …

  marți, 18 octombrie 2011
  =PreVIZIUNILE / Profetiile indianului SUNDAR SINGH despre ROMANIA.
  = Sundar Singh este un intelept indian, care s-a nascut in 1889 in India, in orasul Rampur, regiunea Punjab, si a murit in anul 1933. Crestinat in urma unei experiente spirituale deosebite, legata de aparitia lui Iisus, el a facut o calatorie prin toate tarile crestine in primul deceniu al secolului nostru.
  = Cu aceasta ocazie el a vizitat si *Romania*/[tara noastra], referitor la aceasta facand profetiile ce urmeaza. Ele au circulat multa vreme in manuscris in vremea dictaturii comuniste.
  = Considerate de multi sceptici simple presupuneri si divagatii asupra viitorului Romaniei, “Profetiile lui Sundar Singh” uimeste prin claritatea expunerii, prin simplitate si mai ales prin impartialitatea datorata dezinteresului evident pe care un indian crestinat l-ar putea avea in urma unor afirmatii referitoare la viitorul Romaniei.
  = Nu putem spune in ce proportie afirmatiile facute de aceasta fiinta iluminata sunt adevarate, desi parerea noastra este ca ele sunt veridice “cel putin in mare parte”.
  = Veridicitatea lor nu va putea fi verificata decat in timp si de aceea decizia de a crede sau nu cele spuse de Sundar Singh va apartine in totalitate. Si totusi, daca veti citi cu atentie, veti sesiza ca anumite profetii s-au implinit deja.
  = Misiunea spirituala a ROMANIEI
  ***************************
  = Sa nu va surprinda acest mod de adresare deoarece fac aceasta pentru a nu va lasa inselati de aceasta inscenare satanica atat de bine pusa la punct.
  Eu stiu ca Romania are o misiune Dumnezeiasca de redresare spirituala ce o va face sa se infatiseze ca un veritabil model demn de urmat intregii umanitati.
  Este necesar sa fac aceasta marturisire-profetie in fata popoarelor intregii lumi, crestine sau de alte religii, fiindca toate semnele marcheaza schimbarile spirituale uluitoare ce vor avea loc in curand.
  Spusele mele nu trebuie sa va determine sa ma considerati un fanatic simpatizant al romanilor ce isi imagineaza himerice plasmuiri, caci cea care mi-a inspirat, fara putinta de tagada, aceste profetii este Prea sfanta Nascatoare a lui Iisus, si reamintesc din nou ca, din cate simt, locul de cinste in ocrotirea Romaniei il ocupa Maica Domnului si apoi marile puteri ceresti, la toate acestea mai adaugandu-se si majoritatea sfintilor din cer.
  In curand aproape toate popoarele neamului omenesc vor deschide ochii contribuind la indeplinirea realitatii oranduite de Dumnezeu si se vor supune vointei divine mult mai bine decat altadata deoarece atunci vor lua sfarsit intr-o mare masura manifestarile indaratniciei omenesti care au facut cu putinta atatea actiuni de rea interpretare a vointei divine.
  Perpetuarea raului se va stavili, revelatiile divine ajungand sa acopere pamantul si facand ca tot ceea ce este placut inaintea lui Dumnezeu sa iasa la lumina, pentru a-i ajuta pe oameni sa atinga intelepciunea si sa se desavarseasca.
  Acum, cand fac cunoscute aceste profetii, daca as fi roman de origine, probabil ca as putea fi invinuit de partinire nationala, iar daca as fi european din comunitatea latina, ar fi fara indoiala unele motive sa fiu judecat intr-un fel omenesc, cu patima omeneasca; insa deoarece sunt un indian iluminat prin intermediul lui Iisus Cristos si ferm stabilit in credinta crestina pot vorbi cu toata usurinta, incredintandu-va ca acum nu fac altceva decat sa exprim voia lui Dumnezeu.
  In anii care vor veni si lunile ce vor veni, in tara trairii voastre (Romania), scoarta pamantului va lua foc, clima va suferi unele schimbari, cutremure simtitoare vor distruge multe dintre cladirile existente, uragane si vanturi puternice, terestre si maritime, vor nimici indrazneala oamenilor bazati numai pe asa-zisa putere a stiintei.
  Ingeniozitatea omeneasca pusa in slujba raului va face cunoscute lumii cele mai groaznice crime si pamantul va cunoaste cele mai cumplite boli ce vor aparea pentru a fi nimicita existenta oamenilor rai sau perversi. In acele timpuri de mari schimbari, in alte locuri de pe pamant un sfert din omenire va disparea fulgerator, iar dupa aceasta, la a doua incercare, din cei ramasi in viata si ingroziti se vor suprima i nca aproape un sfert, restul se vor orienta trup si suflet catre Dumnezeu – de la cel aflat la sanul mamei si pana la cel mai indarjit tiran ce paseste pe scoarta pamantului.
  Insa va atrag atentia sa nu socotiti dupa calendarul intereselor voastre meschine schimbarile spirituale la nivelul lumii pamantene, caci iata, dupa cum am vazut eu, aceste transformari vor veni peste voi si va vor lua prin surprindere chiar daca veti ramane neclintiti in incapatanarea voastra si nu veti ajunge sa credeti in Dumnezeu.
  Multi oameni ce alcatuiesc popoarele Asiei se vor orienta catre religia crestina aproape fulgerator, iar o multime de triburi salbatice se vor crestina si datorita marii raspandiri a Bibliei, ea generalizandu-se apoi la toate popoarele indiferent de limba, de la Polul Nord si pana la Polul Sud.
  Veti sti ca acele vremuri sunt aproape atunci cand Anglia isi va pierde puterea, iar Franta va fi asimilata de popoarele din jur.
  Treptat puterile statale vor disparea, ca in locul acestora sa apara o noua putere denumita Federatia Statelor Pamantene cu un singur presedinte, o singura moneda, un singur consiliu de conducere si o singura armata, aeropurtata, folosita doar pentru aparare sau paza interna, soldatii sai avand menirea de a pastra ordinea in acele zone.
  In acea perioada, Rusia va deveni una dintre cele mai crestine tari de pe suprafata pamantului, Bosforul si Dardanele se vor scufunda, disparand complet de pe suprafata globului, de asemenea, o multime de insule vor disparea, fiind nimicite de cutremure, scoarta pamantului fiind zdruncinata de o multime de urgii ce se vor abate asupra oamenilor.
  Bisericile purtatoare de har divin se vor uni intr-una singura, supranumita Biserica crestina dreptcredincioasa, apostolica si misionara care va pregati aproape intreaga lume pentru transformarile spirituale ce vor avea loc la nivelul intregii planete.
  Tot atunci va apare anticristul, prin anticrist intelegandu-i pe toti aceia care, mai mult sau mai putin constienti, lupta impotriva spiritualitatii veritabile, urmarind sa triumfe fortele obscure ale intunericului si minciunii, ce mentin fiinta umana intr-o stare de inconstienta si sclavie letargica, si multe lupte de idei se vor da, fara nici un fel de arma, pentru nimicirea adevaratei credinte in Dumnezeu.
  Toate acestea si multe altele, desi poate acum necrezute de unii oameni, mai tarziu se vor intampla din voia lui Dumnezeu.
  Vor face exceptie de la pedeapsa focului nimicitor si a macelului ce se va desfasura pe aproape intreg globul pamantesc, Romania si locuri le supranumite sfinte din Palestina.
  Netrecuta prin sabie va ramane de asemenea cetatea Vaticanului, dar puterea sa de influenta, atat de pregnant urmarita, se va reduce la zero.
  Romania va trece prin mai multe faze de transformari fundamentale, devenind in cele din urma, gratie spiritualizarii ei exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul “NOU CANAAN”, iar Bucurestiul se va transforma intr-un centru esential al acestui foc.
  Aceasta capitala a polului spiritual al planetei va fi aproape in intregime reconstruita, ramanand in cele din urma o aranjare de constructii, in forma inelara, avand 7 km in diametru si va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil “NOU IERUSALIM” pamantesc.
  Chiar daca spusele mele va uimesc, trebuie sa va marturisesc tuturor ca aceasta se va intampla intrutotul in acele vremi viitoare, deoarece aceasta reprezinta vointa atotputernica a lui Dumnezeu si nu a oamenilor.
  Toate popoarele de pe intreg pamantul vor participa la diferite activitati comune avand drepturi egale in acest nou centru spiritual, considerat drept manifestarea NOULUI IERUSALIM biblic, egalitatea in drepturi a tuturor tarilor si popoarelor, fiind pe buna dreptate o conditie esentiala in fata Bunului Dumnezeu.
  Romania va trece in viitor prin mari framantari launtrice si prin anumite schimbari externe ce o vor impune exemplar ca prestigiu in conjunctura internationala si prin mila providentei va iesi aproape neafectata din situatia conflictelor razboinice mondiale, declarandu-se, datorita spiritualizarii extraordinare, tara neutra, ce isi va asuma rolul de nucleu ireprosabil al intelepciunii si iubirii divine.
  In cele din urma toti dusmanii Romaniei vor ingenunchia la hotarele acestei tari si plini de umilinta vor recunoaste misiunea ei spirituala ce se va manifesta prin intermediul teribilei puteri a lui Dumnezeu.
  Atunci veti vedea cu totii, caci va fi un semn ceresc, fiindca in timpul razboaielor viitoare focul si distrugerile o vor inconjura, dar ea va ramane neatinsa, intocmai ca o paradisiaca oaza verde, in mijlocul inspaimantatorului desert nimicitor produs de iscusinta omului pusa in slujba raului, de care se vor folosi inteligentele satanice in ultima inclestare la care deocamdata oamenii nici nu se asteapta. In urma bulve rsantelor schimbari planetare si a unui razboi fulgerator cumplit, in cele din urma nu vor mai ramane nici invinsi nici invingatori.
  Vor ramane trei categorii : mortii, cei raniti si mutilati de pe urma razboiului si supravietuitorii in intregime neatinsi.
  Si atunci numarul celor ucisi si afectati de pe urma razboiului va fi atat de mare incat nimeni nu va vorbi nici de pierderea si nici de castigarea razboiului, caci urmarile acestuia vor fi atat de mari incat vor ingrozi pe toti locuitorii ramasi in viata.
  Crime, lepra, holera si multe alte boli inspaimantatoare, printre care cateva complet noi, necunoscute inainte, vor bantui scoarta pamantului, afectandu-i mai ales pe cei rai, fiare salbatice se vor napusti asupra oraselor si satelor, atacand oamenii.
  Multe schimbari se vor produce pe pamant si toate aceste urgii de proportii cel mai adesea neasteptate de oameni se vor intampla in anumite situatii fulgerator.
  Din scrumul, suferintele si incercarile tuturor acestor schimbari si dezastre martorii neafectati si supravetuitorii vor cauta cu multa fervoare calea de apropiere de Bunul Dumnezeu, pe care l-au neglijat mai mult sau mai putin atata amar de vreme.
  Cu totii se vor convinge atunci ca nu exista religia adevarului, realizand ca doar cunoasterea ADEVARULUI il elibereaza, facandu-i sa se reintegreze in Absolutul divin pentru a deveni UNA cu Dumnezeirea.
  Abia atunci omul va realiza ca se afla imbratisat de Dumnezeu si ca Dumnezeu este viu, etern atotputernic si atotstiutor in fiecare om in parte, sub forma spiritului divin.
  Toate cate va spun se vor intampla si multi dintre voi se vor convinge in acele vremuri de inceputul durerilor si incercarilor si tot ceea ce v-am prezis va fi constatat de voi mai tarziu, chiar daca lumea se va incapatana in a nu le crede.
  Tot atunci va veni vremea aparitiei acelor oameni puri, inzestrati cu extraordinare haruri divine de care s-a vorbit in urma cu aproape 2000 de ani.
  Cei cu adevarat evoluati spiritual, care in acele ultime vremuri vor trece cu succes prin feluritele si grelele incercari, vor reprezenta o treime demna de iluminarea lui Dumnezeu, curata, inteleapta si sfanta.
  In timpurile ce vor veni, Romania va ajunge si va ramane o paradisiaca gradina a binecuvantarii divine, a dragostei, a fericirii a puritatii si intelepciunii, in care modul de viata va fi precumpanitor spiritual, elevat si pur, sustinut de o traire sublima in post si meditatie, in duh si adevar, asemanatoare cu aceea a primilor crestini.
  Fericita tara si fericit popor sunt minoritarii alesi care traiesc prin poporul roman, caci multi dintre ei se vor bucura de imensa mila a lui Dumnezeu pentru poporul roman.
  Ca indian, eu intuiesc ca Bunul Dumnezeu a vrut sa aleaga, dintre toate popoarele, poporul cel mai umilit, cel mai crunt incercat de vitregia celor puternici.
  Adesea exploatat, amenintat, invadat, terorizat, vandut si cumparat, care aproape la fiecare razboi a fost piata de tocmeala dintre cei ce se razboiau.
  Amalgamul infatisarii deosebite a acestui popor, cuprinde virtutile cele mai alese ale fiecarui neam care s-au asimilat in sufletul lui plin de dragoste si omenie; acesta este un popor primitor, infatisand o nuanta elevata, placuta, pentru ca sa fie pilda de contopire universala cu calitatile divine, cu o dreapta ratiune si o admirabila credinta.
  Poporul roman este de asemenea cel mai indicat popor din lume, gratie compasiunii sale alese si a iubirii sale altruiste, spre a oferi ospitalitate materiala si spirituala tuturor popoarelor de pe fata pamantului.
  Al Vll-lea Sinod Ecumenic se va tine in Romania, iar misiunea principala pentru raspandirea in Asia a crestinismului cu adevarat spiritual, este destinata poporului rus, dar ca putere de influentare a popoarelor in vremurile din urma, el nu va avea nici un amestec.
  Puterea cu care vor mai f i biciuite restul popoarelor, acolo unde este necesara pedeapsa, se va face prin poporul chinez – rasa galbena – in colaborare cu poporul japonez, care de asemenea, va fi biciul pedepsei dumnezeiesti.
  Dupa terminarea teribilului conflict armat ce va sta in fata, toate armele vor fi aruncate sau abandonate, fiindca un nou gen de razboi “al sufletului” va incepe.
  Acesta va fi razboiul fara arme fizice, pentru desavarsirea spirituala, pentru credinta adevarata in Dumnezeu, care aparent va fi fara arme, dar fiind totusi mai periculos si mai dificil de o suta de ori decat cel cu arme.
  In viitor, puterea papala va dispare treptat si va lua nastere o noua conducere sinodala a carei resedinta va fi intai la Roma , provizoriu, si apoi la Bucuresti in Noul Ierusalim, pentru totdeauna.
  In acele vremuri viitoare, vor fi de 1000 de ori mai fericiti cei care vor urmari desavarsirea spirituala, traind cu o incredere deplina in Dumnezeu, fiindca vremurile vor fi zbuciumate si groaznice si le vor putea suporta cu usurinta numai cei mangaiati, inspirati si hraniti de Duhul Sfant.
  Cele ce va spun eu ca vor veni, luati aminte ca sunt durerea a doua si raiul al doilea, caci prin durere ati trecut fara sa va vaitati.
  In acele timpuri, scaunul judecatii de apoi va fi simtit si vazut de tot neamul omenesc deasupra Romaniei, iar in marele oras sfant Bucuresti, simbolic numit “Noul Ierusalim”, care intr-o oarecare masura va fi opera aproape a intregului neam omenesc, dar conceput dupa un plan inspirat de puterea Dumnezeiasca, se va construi cel mai monumental lacas spiritual de comuniune cu Dumnezeirea, denumit centrul divin suprem, ce va avea reprezentanti foarte evoluati spiritual din toate neamurile, acestia formand Fraternitatea Veghetorilor Iluminati, care se vor alege dintre cei intelepti.
  Si va fi compus (Centrul Divin Suprem) din 101 centre mai mici, armonios oranduite, in care se vor afla reprezentati de frunte, deosebit de evoluati, si care vor transmite atat practic cat si teoretic
  Dumnezeiescul si Eternul Adevar imensei majoritati a popoarelor pamantului.
  Aceasta opera arhitecturala va fi capodopera sublimei colaborari a tuturor stilurilor pamantene ingenios armonizate intr-o mareata lucrare cum alta nu a mai fost.
  Inteleptii slujitori ai acestor lacasuri spirituale din “Noul Ierusalim” vor fi perfecti spiritual si foarte armoniosi fizic, cu trupuri de o ingereasca armonie si proportionalitate, fiind cu totii dintre cei 114.000 de intelepti, iluminati neprihaniti si neintinati, expresia completei desavarsiri spirituale si a unei inalte impliniri
  Dumnezeiesti pe acest pamant. Iluminatii veghetori cu trup ingeresc si plin de puritate, vor fi in numar de 400.
  Ceilalti, care vor conduce centrele inelare, de asemenea cu o spiritualitate deosebita si trup ingeresc, vor fi 101 la numar.
  In acest unic loc de pe intreg pamantul vor putea fi vazuti mari iluminati si intelepti, care in anumite momente se vor materializa, putand fi vazuti comunicand prin viu grai cu oamenii de pe pamant dornici sa afle tainele dumnezeiesti ale spiritului.
  Toti cei care vor patrunde in acest centru divin vor realiza cu o surprinzatoare usurinta ca sunt copiii divini ai lui Dumnezeu.
  Fericiti vor fi atunci toti care vor strabate pamantul Romaniei, respirandu-i aerul, caci toata tara va fi invadata de pelerini dornici sa descopere Dumnezeirea si toate locurile sacre din aceasta tara vor deveni focare transfiguratoare de iluminare si descoperire a adevarului divin.
  Acest Centru Divin Suprem va putea cuprinde cu usurinta 2 milioane de suflete.
  Aceasta lucrare va fi executata in 10 ani, fiindca, desi acest Centru Divin va fi terminat in 5 ani, reamenajarea integrala a orasului din jurul acestuia va mai dura inca 5 ani dupa aceea.
  In jurul orasului se vor afla gradini cu pamant fertil de cea mai buna calitate i n care, pe langa diferitele legume, vor creste si vor da rod din belsug pomi saditi, pentru ca nimic sa nu lipseasca traiului locuitorilor sai. Recoltele atunci vor fi imbelsugate.
  O multime de sosele mecanice si trotuare miscatoare vor usura mult circulat ia, iar anumite mecanisme special orientate vor usura viata locuitorilor si vizitarea acestor locuri.
  O multime de noi masini aeriene vor fi puse in slujba acestui oras model si tot ceea ce este mai nou in tehnica, pentru a usura viata, se va afla aici.
  Acest oras va avea patru sosele, iar accesul in el se va realiza prin patru porti monumentale.
  In Romania se va construi un canal care va uni Dunarea cu marele oras reconstruit al Bucurestiului, permitand astfel ca vapoarele, chiar foarte mari, sa ajunga pana in acest oras minunat.
  Toate aceste lucrari se vor realiza datorita planului divin, in viitor, intr-un interval de timp.
  Agricultura, viticultura, pomicultura si apicultura vor fi ocupatii de onoare, caci in aceasta tara aleasa se va sista sacrificarea vitelor si se vor consuma mai ales cereale, legume si fructe, lapte si branza, oua si numai vin curat.
  Apicultura va fi cea mai aleasa ocupatie, fiindca aceasta tara aleasa va aprecia mult mierea si produsele stupului, folosind pentru jertfa divina numai ceara curata si untdelemn de cea mai buna calitate.
  Tutunul cafeaua si alte otravuri atat de daunatoare sanatatii omului vor inceta sa mai fie dorite de oameni, iar inraitii si viciosii vor parasi ei singuri aceasta tara.
  Vrajitorii, fumatorii, betivii, desfranatii, criminalii precum si trantorii (lenesii), nu cu forta ci de buna voie, vor renunta la aceste indeletniciri satanice si aceste vicii se vor reduce incetul cu incetul, disparand aproape in totalitate in cele din urma.
  Orice locuitor al acestei tari, aleasa de Dumnezeu sa fie exemplu, isi va castiga painea cea de toate zilele muncind in mod onorabil in functie de posibilitati si menirea sa prin nastere.
  Vremurile de exploatare, teroare, inselaciune si asuprire vor asfinti in aceasta tara.
  Fiecare locuitor al acestui popor ales se va bucura din plin de binecuvantarea si harurile divine, multi dintre acestia fiind inzestrati cu intelepciune si felurite puteri de a face minuni.
  Toate darurile se vor revarsa peste aceasta tara aleasa, care va avea no bila misiune de redresare spirituala a intregului glob pamantesc.
  Toate caile de legatura prin aer, apa si pe pamant fiindu-i din plin favorabile, Romania va ajunge una din cele mai prospere si imbelsugate tari, traind in pace cu toti vecinii sai.
  Basarabia va fi realipita Romaniei pentru totdeauna, caci poporul rus va cinsti aceasta tara aleasa si va renunta la aceasta provincie care va da nastere la multe neintelegeri.
  Intr-un viitor mult mai indepartat, insa toate teritoriile invecinate Romaniei se vor alipi formand impreuna Federatia Statelor Europene, lucru la care oamenii ajunsesera sa se gandeasca demult.
  Tot ceea ce v-am amintit pana aici este necesar sa se implineasca, pentru ca sunt adevarate si tot ceea ce va spun va va convinge cand toate acestea se vor intampla.
  In vremurile viitoare, poporul rus, plin de dragoste, va veni in ajutorul lucrarii pe care Romania o va avea de indeplinit in lume.
  Inainte de acestea insa va fi foamete prin multe locuri, painea va lipsi, vor fi mari cutremure de pamant care vor face o multime de victime si in multe locuri de pe glob oamenii vor dispare sub daramaturi, care vor aminti cu mare greutate urmele unor orase ce vor dispare de pe suprafata pamantului.
  Razboaiele, panica si neintelegerile de tot felul vor face ca marile puteri, cum ar fi Rusia sa se prabuseasca, spre bucuria tarilor mici care o alcatuiesc.
  Ateii vor incepe sa cerceteze scrierile sfinte si se vor preocupa sa inteleaga stiinta spiritului, cautand sa descopere tot ceea ce este ascuns in om.
  Gratie acestor cercetari, o noua cotitura se va produce in viata unor pamanteni. In multe locuri de pe pamant va lipsi hrana.
  Pentru ca toate aceste urgii sa treaca mai repede sau sa nu fie atat de cumplite, Dumnezeu ma inspira sa va dau un singur sfat: popoare, oameni, uniti-va intru desavarsire, impacati-va cat mai bine, iertati-va si cheltuiti cat mai mult din energiile ramase pentru a atinge eliberarea in Dumnezeu si fericirea vesnica.
  Faceti totul acum si aici, in aceasta viata si nu amanati desavarsirea spirituala pentru o reincarnare. Facand tot ceea ce va sta in putinta tinand cu staruinta, fiecare dintre voi se poate mantui.
  Pentru a grabi zidirea Noului Ierusalim construiti-va pe voi din dragoste si curatenia si din Duh Sfant, vietuind in fapte bune pentru ca in acest fel sa dati prilej ca spiritul din voi sa se arate in inima voastra din care sa dea afara neadevarul, egoismul si patima distrugerii care atunci cand cresc peste masura, duc la nimicirea omului. In viitor, la aceasta zidire spirituala va fi mult de lucru.
  Lacasul inchinarii sublime ce se va oferi drept pilda intregii lumi se va realiza prin eforturile insumate ale celor alesi si puri.
  Oamenii simpli si drepti in inima lor, plini de dragoste pentru Dumnezeu vor fi mult mai grabnic spiritualizati, daca ei vor trai intens sufleteste, consacrand celor materiale o mai mica atentie.
  Totdeauna cei saraci in dorinte vor fi bogati in multumiri.
  Preafericiti vor fi cei care vor trai in duhul Dumnezeiesc.
  Mai ales acestia vor vedea ca simplitatea si puritatea vietii nu inseamna saracie interioara, ci este din contra, o nebanuita comoara spirituala.
  Cei simpli si buni detin o superioritate sufleteasca nebanuita.
  Multe sunt enigmele sufletului omenesc si acestea sunt foarte greu de descifrat pentru acela care nu recurge la cunoasterea de sine.
  Fiinta umana nu-si poate descoperi Creatorul si nu-i poate intelege catusi de putin opera, decat daca se descopera pe sine in strafundurile tainice ale fiintei sale.
  Pentru a ajunge la divina desavarsire, fiecare om trebuie sa urmareasca sa se cunoasca cat mai bine pe sine.
  Toate acumularile materiale dispar odata cu moartea fizica a omului, in timp ce insusirile spirituale si experientele omului se aduna in spirit pentru vesnicie.
  Credinta de nezdruncinat in Supremul Divin este secretul existentei nemuritoare in spirit.
  Credinta face ca puterea launtrica a fiintei sa devina nemarginita ajutand-o sa se desavarseasca prin unirea cu Dumnezeu in eternitate.
  Prin credinta binefacatoare, ferma, omul poate atinge fericirea divina.
  Iisus spune:
  ” De veti avea credinta numai cat un graunte de mustar, toate le veti implini, si veti zice muntelui acesta sa se arunce in mare, muntele se va arunca”. In aceste cuvinte ni se descopera taina puterii credintei.
  Adevarul este ca in timpurile care vor veni, pe tot globul, putini vor fi oamenii care vor avea credinta, iar aceia care nu vor avea credinta vor fi dinainte morti, desi vor continua sa traiasca trupeste, fiindca ei vor inceta sa mai aiba legatura constienta cu Dumnezeu.
  Cel ferm in credinta sa, chiar si cand exista trupeste, constata ca toate minunile ii sunt cu putinta si astfel ajunge sa se dezlege de materie si legile ei, devenind atotputernic prin trairea sa spirituala, care il va revela chiar si pe Dumnezeu.
  Prin puterea credintei binefacatoare apar darurile lui Dumnezeu in om.
  Prin puterea credintei omul se simte de ce trebuie sa faca binele si ajunge soreasca cu ardoare, actionand astfel cat mai des, asemenea creatorului sau.
  Gratie credintei sale neobisnuite, infinitele puteri ceresti ii vin totdeauna in ajutor si de la acest punct viata launtrica a omului incepe sa fie din ce in ce mai fericita.
  Prin intermediul poporului roman ales, Bunul Dumnezeu va vorbi oamenilor de pe tot pamantul trimitandu-i pe cei alesi din mijlocul acestui popor in ajutorul celorlalte fiinte omenesti, pentru a le ajuta sa se ridice la o viata superioara si la desavarsirea dumnezeiasca.
  Pentru Tatal Ceresc orice suflet omenesc este foarte scump, deoarece in centrul acestuia sub forma SPIRITULUI, se afla o scanteie din Dumnezeu.
  Daca omul va ajunge sa creada cu tarie ca toate puterile si ajutorul ii vin de la Dumnezeu , atunci el supune intreaga sa fiinta Divinului.
  Abia atunci viata spirituala a omului scoate la iveala izvoare nesecate de daruire si dragoste si o multime de insusiri alese cum ar fi supunerea, umilinta, evlavia, sarguinta, bunul simt, recunostinta, respectul, nadejdea.
  Toate acestea si multe altele infloresc prin credinta.
  Caci altfel, cum vei iubi ceea ce nu exista si cum te vei supune, daca nu ai ferma convingere a existentei acelei Puteri Divine careia i te supui, sau fata de care vrei sa-ti arati recunostinta?
  Multi spun ca nu au credinta, dar intr-un asemenea caz, de fapt, ei marturisesc credinta lor negativa, distructiva.
  In asemenea cazuri existenta credintei contrare este dovedita chiar prin negatie.
  Gradul de credinta al fiecaruiui om creste sau scade prin manifestarea acesteia in diferite imprejurari.
  Toate cele ce v-am spus aici sunt pe deplin adevarate si in timpurile care vor veni, tara cea aleasa de Bunul Dumnezeu va fi focarul redresarii spirituale de pe fata pamantului.
  Minunile fara de numar ce se vor face in aceasta tara si tainele ce se vor descoperi in vremurile ce vor veni in acele locuri, vor face popoarele lumii sa cerceteze pline de daruire misterele dumnezeiesti.
  In Romania, Dumnezeu va face cu putinta aparitia unor mari miracole pentru acei alesi sa-l descopere, iar necredinciosii sa se intoarca la credinta cat mai repede.
  In acest popor ales al romanilor Dumnezeu a pus o inima calda si iubitoare, firea oamenilor fiind deschisa sa descopere cu usurinta calea catre desavarsire, aproape toti fiind capabili sa lumineze celelalte popoare prin darurile divine pe care le detin.
  In acele timpuri viitoare, poporul roman, propovaditor al intelepciunii divine va fi o gazda primitoare plina de dragoste ce se va manifesta fara pic de viclenie si pe intreg teritoriul va fi belsug uimitor, pentru ca toti pelerinii ce vor veni sa poata fi indestulati.
  Sediul Crucii Rosii Internationale se va stabili la Bucuresti , in Noul Ierusalim, deoarece descoperirile acestui popor pe linie de medicina si sanatate vor fi extraordinare, situand, de asemenea, aceasta tara pe primul loc in lume.
  Tot in Romania vor lua fiinta institutii filantropice si administrative absolut noi, cum nu au fost niciodata pe acest pamant, de inspiratie divina, care vor urmari trezirea puterilor ascunse din om si amplificarea inzestrarilor spirituale divine.
  Poporul evreu va fi aproape singurul care se va opune cu indarjire influentei binefacatoare crescande a poporului roman cunoscator al Tainelor Dumnezeiesti, dar in finalul acestei lupte se va convinge chiar el ca adevarul sustinut de poporul roman este una cu Dumnezeu si apoi nu va mai lupta impotriva divinitatii.
  Purtatorii de duh sfant si marii iluminati din anumite puncte ale globului pamantesc vor marturisi la randul lor realitatea adevarului propovaduit de poporul roman, reconfirmandu-l cu toata puterea.
  Inainte de a ajunge aici insa, aceasta tara aleasa va trece prin mari framantari care vor pune lumea la grea incercare.
  Acest popor ales va trece inainte de a ajunge aici prin trei mari incercari.
  Sfarsitul acestor incercari va fi marcat de un dezastru planetar produs de cutremure care va ingrozi aproape intreaga lume.
  De asemenea, tot atunci cei foarte bogati isi vor pierde averile.
  In acele timpuri viitoare, pe pamantul ales al Romaniei, Noul Ierusalim se va zidi deci in doua feluri: spiritual si material.
  In acele timpuri viitoare, mai marii popoarelor lumii pamantene se vor uni pentru a realiza o intelegere globala de ajutor mutual si vor centraliza sistemul monetar pentru a dirija cat mai bine viata administrativa la nivelul intregii planete.
  In acele vremuri viitoare, va apare o forta armata ce va fi educata si unificata pentru a fi universala, prezentand un caracter international.
  Poporul indian va fi fericit sa cunoasca si sa ajute poporul roman in misiunea sa planetara.
  Gratie relatiilor de prietenie ce se vor lega cu toate tarile de pe fata pamantului, Romania va scapa ca prin minune din conjunctura razboaielor.
  In timpurile ce vor veni, America de Nord si de Mijloc vor ajunge sa fie in cea mai mare parte un gigantic cimitir.
  Aceasta se va intampla tocmai in ajunul unor planuri de dominatie prin care se va urmari suprematia asupra intregii planete.
  Unica in actiune si care se va abtine sa ia parte la punerea in practica a frumoaselor idei si a infaptuirilor globale ce vor avea loc, va fi Anglia, insa parerea ei nu va fi luata in consideratie, deoarece la scurt timp dupa aceea ea va ajunge sa fie stapana numai asupra insulelor ei.
  Coloniile care-i apartin vor fi in totalitate redate libertatii in viitor.
  Chiar daca va uimesc cele afirmate de mine, sa nu mire pe nimeni de ceea ce se va intampla, deoarece fiecare are ceea ce merita, in final dreptatea, adevarul si lumina spirituala triumfand.
  Desi trambitele adevarului vor suna pretutindeni, mai ales pe pamantul Noului Ierusalim – Romania, va fi dusa lupta cea mai apriga.
  ***
  ***

  = Cu stima. – Mesia / Mielul (coroborează) _ Fapte 3/(16),17-2021,22; _ Ioan 4/25,[26]; _ Matei 1/18-2021; _ Luca 2/8,15-19; _ Romani[a] 8/29; _ Ev.1/(1),2; _ 1 Timotei 2/5,[6]; _ Matei 17/1,[2-4],5; _ Isaia 65/1; 52/6 –„Gheorghe _ Biruitorul Balaurului – Misticismul” _ Iată-Mă!” (vezi) _ Apocalipsa 2/17; 3/12; _ Fapte 4/12; _ Filipeni 2/6-8,[9-Gheorghe]; _ Romani[a] 5/14; _ Fapte 26/23; _ Roma[nia] 1/1-14,[15]; 10/14 -Cum ?!!,[15],16; _ Iesirea / Trimiterea 4/(1-10),11-16; _ Luca 24/25,[26],27,45, … & … _ Ioan 19/5; _ Galateni 4/4; _ Matei 11/19; 18/11; 10/34 -„Mare ATENTIE!”.

  _ Dacă auziţi, răspundeţi-Mi „Astăzi” (vezi) _ Luca 8/5-8,[15]; _ Ev. 3/7,13,[15], căci mîine s-ar putea să fie tîrziu (vezi) _ Ioan 12/35,36; 11/9; 9/4,[5]; 8/21,23-29,32; 16/33; _ Iacov 4/14; _ Geneza 6/3; _ Psalmul 90/10; _ Isaia 55/[1],6-9,[10],11, (vezi detalii in pagina):

  _ http://mesia-romania5-14-ioan4-26.blogspot.com ,

  *posibil si probabil cenzurat de către cei care iubesc întunericul* (coroborează) _ Ioan 3/[16],19; _ Matei 6/10, [„precum în Cer şi pe Pămînt”, sau „Ca-n Cer’ul Lumii”], în Cer fiind [încă] întuneric / noapte / „lumina pe care ziceţi că o aveţi /[o vedeţi] este iluzorie” [şi, presupun că „Astronomia poate să vă confirme, dacă veţi asculta de cei ce citesc în stele şi de ghicitori” ] (vezi / coroborează) _ Geneza 1/14-18; _ Ioan 1/1-14,[15-18]; 9/4,[5],39-41; 13/30; _ Isaia 21/11, 2012, 2013, 2014, 2015, 16; 9/1,2,[6],

  „cenzuratori, al căror Dumnezeu este pîntecele nesătul” (coroborează) _ Romani[a] 16/18; _ Filipeni 3/19, [şi, care-şi zic S.S –“Servicii Secrete / Cia & Mossad şi alţii (Dst & Avo & Mi5-6), alias Sri”] (coroborează) _ Ioan 3/[16],19; _ Mica 3/5; _ Iuda 1/10-16; _ Romani[a] 1/28-32;11/3-5,[7],8; _ Daniel 11/14,

  batjocoritorii dregătoriilor Poporului Meu, *mînă-n mînă şi cu cei care-şi zic:

  preoţi, pastori, dascăli, fericiţi, preafericiţi, învăţători şi profesori teologi* [aşa cum este scris] (coroborează) _ Isaia 9/16; _ Ieremia 5/31; _ Mica 3/11; 7/3; _ Matei 23/1,2,[3-10],13-15,24-28, in complicitate cu cei ce-şi zic:

  politicieni / parlamentari, guvernanţi, judecători, procurori /„guvernanţi şi magistraţi”, care „jură strîmb /[toţi], [pe ce nu cunosc / Cartea fiind pecetluită” (coroborează) _ Daniel 12/4,9; _ Isaia 29/10-16 ]/„ţinînd mîna pe Biblie” /[–auzi cum î-şi zic ?!: -„guvernanţi şi magistraţi (!!!)”/„guvernarea si păstoritul lor fiind strîmbe la fel ca judecăţile şi jurămintele lor”],

  care au făcut şi continuă să facă Poporul Roman şi Romania de rîsul şi batjocura lumii (vezi prorociile / coroborează) _ Isaia 1/21,23; 3/12; 6/[8]-12,[13]; 9/[15],16; 63/18,19; _ Ieremia 5/26-31; 9/3-5,8; _ Mica 2/1,2; 3/11; 7/[1],2-4; _ Matei 7/15-20; _ Ioan 10/20; 8/21,23-29; 7/26. … & … {_ Fapte 17/23,(24,25)}….

 6. INJECTIA FINALA

  Mihai, ai vorba rupta din Rai
  Frate Tarnoveanu, tu iti aperi Neamul
  Iti cunosti dusmanul
  Fie Orban, Putin atamanul
  Sau Adversarul etern, globalul

  Sufletul tau este animat
  De’un ideal inalt si curat
  Tu lupti pentru’o Tara crestina
  Intreaga, fireasca, blajina
  Si’un Neam Românesc
  In care toti cresc, se’nmultesc
  Fericiti, sub Ochiul Ceresc

  Pe barda Bravului Mihai, neblanda
  Ai pus rostirea ferma, fecunda
  A Românismului, a Credintei divine
  Doamne, mantuieste’ne de jivine !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *