Home / Chestiunea Jidănească / Începutul Etapei Post-Globaliste – Mass Media Ultimul Obstacol

Începutul Etapei Post-Globaliste – Mass Media Ultimul Obstacol

Mihai Șerban
Incorect Politic
Martie 21, 2019

Renaște speranța, se întrevede salvarea!

 

Au fost desecretizate arhivele celui de-Al Doilea Război Mondial – inclusiv documentele referitoare la înființarea statului Israel –, dar, mai ales, cele care se referă la etapele care au precedat marele măcel, în care au pierit a 70 de milioane de oameni nevinovați.

Începutul Etapei Post-Globaliste - Mass Media Ultimul Obstacol

Printre aceste mărturii se numără cele privind cauzele și intențiile reale care au stat la baza construcției europeniste!

Pe lângă  arhivele din Stanford, Londra, Berlin sau Moscova, cele din Lausanne (Elveția) atrag atenția în mod deosebit și aduc o lumină atât de puternică asupra aspectelor ocultate de presa liberă în ultimii 70 de ani, încât bolnavii Spitalului-psihiatric european s-ar putea să-și recapete, instantaneu, capacitățile mentale!

Ce-i drept, dezvăluirile din aceste documente au fost deja prezentate publicului larg de către François Asselineau, candidat la președinția Franței, în campania electorală (aranjată) din 2017.

Însă contracandidații lui Asselineau și colaboratorii acestora, reprezentații mass media, au avut grijă și au reușit cu ușurință să-l denigreze în ochii unui public din ce în ce mai bolnav și mai ușor de manipulat pe singurul candidat populist, folosindu-se de obișnuitele acuzații de conspiraționism, complotism și, bineînțeles, antisemitism –  pseudo-acuzații alimentate prin simpla asociere cu extrema dreaptă, respectiv cu opoziția controlată din penitenciarul politic europenist, ca și cum aceasta ar putea să fie suveranistă, antisistem, anticosmopolită și, prin urmare, antisemită… Nu este un secret pentru nimeni faptul că AfD-ul din Germania, altă opoziție controlată, a înființat aripa AfD-Juden.

Fără să mai vorbim de publicistica din ultimii ani, în care naționaliștii din țară, acționând împotriva curentelor dușmănoase față de stat, au tras semnale de alarmă consecutive asupra incoerențelor U.E. și a pericolului în care se află România.

Însă, de această dată lovitura este cu mult mai puternică decât oricare din cele de până acum, dacă nu chiar fatală pentru guvernele de ocupație din U.E., începând cu republica de ocupație din Franța – care se află sub asediul Vestelor galbene, în pragul unei situații scăpate de sub control, în care slogane precum „Macron, pute à juif“ nu par să  ridice semne de întrebare în sânul guvernului – și terminând cu guvernul de ocupație din România! Și asta indiferent de propaganda mass media care o să urmeze în încercarea disperată de a ascunde adevărul și a salva aparențele unui sistem criminal ajuns în faza finală!

Unda de șoc care a venit să cutremure eșafodajul minciunii și manipulării pe care se sprijină întreaga construcție europeană, mai ales prin controlul presei și asasinarea în serie a suveranităților naționale (ultima victimă fiind Brexitul), poartă semnătura lui Philippe de Villiers și se numește: J’ai tiré sur le fil du mensonge et tout est venu (Am tras de firul minciunii și totul a venit)!

Secretar de Stat în cadrul celui de al doilea guvern Chirac, deputat din 1987 până în 2004, parlamentar european din 1994 până în 2014, președintele grupului „Union pour l’Europe des Nations“ (Uniunea pentru Europa Națiunilor), unul dintre cei mai respectați politicieni din Franța, prezent alături de François Fillon la reuniunile grupului Bilderberg, om de afaceri de mare succes, cu investiții rentabilizate în proiecte de promovare a patrimoniului istoric al Franței și autor neobosit de cărți best-seller, Philippe de Villiers nu este tocmai turnătorul de care avea nevoie Sistemul…

Asemenea lui Henry Ford, care a plătit și a trimis în cele patru colțuri ale lumii anchetatori privați pentru a înțelege fenomenul și culisele intereselor transfrontaliere, pe care le-a folosit ca notă de sinteză în lucrarea Jidanul Internațional, Philippe de Villiers și-a trimis colaboratorii să afle și să raporteze ce conțin și, mai ales, ce ascund arhivele desecretizate.

Până și în România am cam început să ne obișnuim cu confortul unor ziariști și alți ’telectuali de serviciu, care, din lipsa informațiilor, din lașitate sau pentru trădarea intereselor naționale – ceea ce este cu mult mai grav –, ne prezintă situația haotică în care ne antrenează U.E. ca fiind rezultatul viciat al  unei devieri din linia dorită inițial și trasată de părinții fondatori, Jean Monnet și  Robert Schuman.

Această narativă servește atât interesele mass media, cât și interesele politicienilor din sistem, ambele categorii reprezentând aceleași interese oculte globalizatoare, la comanda puterii secrete.

Începutul Etapei Post-Globaliste - Mass Media Ultimul Obstacol

Pe de o parte, presupusa deviere de la dogmele originale le permite apologeților din mass media mercenare promovarea manipulatoare a unui sistem care pretinde că se bazează pe intenția de a favoriza pacea, umanitatea, drepturile omului și democrația.

De partea cealaltă, pretextul devierii le permite politicienilor o constantă și nesfârșită reformare a U.E. în căutarea noilor soluții, justificând astfel, de la o alegere la alta, necesitatea unui sistem democratic centralizat, perfectibilitatea acestuia și nevoia presupusei pluralități politice a diferitelor partide întru propășirea proiectului european.

Ei bine, totul este o minciună!

Începutul Etapei Post-Globaliste - Mass Media Ultimul Obstacol

Virusul destructurării care subminează și fragmentează U.E. și care-i amenință supraviețuirea se afla în tocmai corpul de intenție inițial, în chiar concepția părinților fondatori.

Timp de cincisprezece ani, s-au făcut transferuri bancare, în dolari, din partea băncii Chase Manhattan în favoarea lui Robert Schuman și a lui Jean Monnet, în schimbul unor operațiuni de influență în serviciul intereselor americane. Departamentul de Stat al S.U.A. s-a folosit de pretextul Războiul Rece, pentru a configura o Europă sub influența totală a patru elemente-cheie:

 1. Crearea unei piețe anexe, neo-americane, pentru a scurge supra-capacitatea productivă de după război a S.U.A.
 2. Înființarea unei comisii executive, o construcție post-politică în cadrul unei arhitecturi europene fără state suverane și, mai ales, evitarea unei Europe interstatale sau suprastatal-federale.
 3. Agregarea statelor fragmentate în chiar existența lor la sfera de influență americană, într-un sigur spațiu geopolitic controlat.
 4. Distrugerea tuturor legăturilor cu trecutul istoric, cultural și religios al Europei, prin favorizarea și infuzia sub-culturii americane în toate departamentele socio-culturale, crearea cadrului necesar pentru a permite diluarea etnică prin imigrație masivă, impunerea modelului consumatorist și al egalitarismului absolut prin „piața de dorințe“ și răsturnarea sistemului de valori prin favorizarea „identității culturale“ a femeii și, mai ales, a tinerilor.

Începutul Etapei Post-Globaliste - Mass Media Ultimul Obstacol

Operațiunile de influență ordonate și acceptate de R. Schuman și J. Monnet, recompensate prin transferuri bancare (mită), constau în programarea și dinamitarea graduală a suveranității statelor occidentale și aplicarea cerințelor americane, indiferent de rezultatul din urnele naționale, fie acesta de dreapta sau de stânga: mono-politica agendei americane trebuia să înlocuiască alternanța reală la putere și să împiedice voințele populare și politice nedorite, necontrolate.

 

Spre exemplu: în arhive se arată că J. Monnet primise comandă să creeze organizația „Euratom“ (Comunitatea Europeană a Energiei Atomice) pentru a împiedica marșul spre independența atomică în Europa, în special al Franței, iar J. Monnet a îndeplinit acest ordin antidemocratic și antisuveran fără întârziere.

Telegramele găsite în arhive mai arată că organizația secretă „Ford-connection“ (sucursală a Departamentului de Stat American comandat de C.I.A.) se folosea pentru operațiunile de influențare de oameni-cheie aflați la mâna sa – înalți funcționari europeni reciclați  în  agenți sub acoperire ai serviciilor secrete americane, aflați pe statul de plată al băncii Chase Manhattan.

Începutul Etapei Post-Globaliste - Mass Media Ultimul Obstacol

Dacă revenim asupra înființării organizației „Euratom“, ne-am fi putut aștepta ca aceasta să fie concepută și îndreptată împotriva Germaniei și nu împotriva Franței care, după cum menționează cărțile de istorie, a fost una din victimele regimului nazist.

Acest detaliu, deloc nesemnificativ, întărește analiza mai multor istorici și intelectuali: Germania lui Hitler a fost creată și instrumentalizată pentru introducerea haosului generalizat, distrugerea și, în cele din urmă, cucerirea întregului continent european de către americani.

Această analiză este confirmată de un alt document-șoc, în care se arată că juristul lui Hitler, Walter Hallstein, este omul care definește în 23 ianuarie 1939, sub comanda lui Hitler, cadrul supranațional al „Europei unificate“ – Das neue Europa.

Dacă mai adăugăm faptul că Hitler a ajuns la putere cu banii de pe Wall-Street, aceeași sursă care îl finanțase, anterior, și pe Lenin să „revoluționeze“ Rusia, și că, în 13 noiembrie 2018, Angela Merkel îl omagia pe Walter Hallstein spunând că „datorită unor astfel de oameni, Europa nu se va mai întoarce niciodată la Hitler“, este lesne de înțeles că analizarea celor două războaie mondiale și a elementelor care au precedat construcția europenistă, precum și concluzia care se impune în urma acesteia au coborât subit în sfera de înțelegere a oricărui muritor de rând.

Începutul Etapei Post-Globaliste - Mass Media Ultimul Obstacol

Putem spune că asistăm la înmormântarea a două elemente majore din constituția acestui sistem: acuzațiile de complotism și conspiraționism au decedat!

Arhivele desecretizate conțin elementele din care o presă liberă, demnă de acest nume, ar putea să dinamiteze în 72 de ore U.E. și să creeze dinamica necesară pentru a permite emergența și impunerea unei clase politice de partea poporului, întru eliberarea și salvarea neîntârziată a fiecărei națiuni din Europa.

Dar nu este cazul, nici presa și nici politicienii nu sunt liberi, iar acest lucru demonstrează că trăim într-un spațiu în care democrația și suveranitatea sunt simple elemente de comunicare halucinogenă, menite să întrețină în interiorul penitenciarului în care ne aflăm o imagine falsă, menită a fi îngurgitată de indivizii spălați pe creier.

Pe de altă parte, conținutul acestor archive vine să cimenteze definitiv și irevocabil munca și lupta naționaliștilor din toate țările ocupate, împotriva cărora acționează întreg sistemul de propagandă a U.E., începând cu forțele de ocupație politică și cele informaționale, prin intermediul binomului mediatico-politic și terminând cu aparatul represiv, în plină expansiune totalitară, al cărui exponent este Codul Penal.

Putem spune că, în ciuda acuzaților de complotism și conspiraționism, cel puțin în sprijinul Adevărului, care, în mod inevitabil, o să schimbe percepțiile populare în privința apartenenței la U.E., naționaliștii au câștigat – potențial – o bătălie istorică! Rămâne ca acești naționaliști veritabili să fructifice adevărurile ascunse până acum în aceste arhive!

Indiferent de ce o să urmeze pentru disimularea adevărului istoric, pentru a forța tăcerea, indiferent de cât o să se intensifice prigoana, în special pe internet, munca de lămurire dusă de nucleul de rezistență, în sprijinul popoarelor autohtone va naște o schimbare de paradigmă pe întreg continentul.

Creșterea agresiunii U.E. prin intermediul directivelor sale nu va reduce valul de naționalism, ci o să-l înzecească.

Acum, puterea ocultă profundă se joacă cu focul într-un act disperat, care trădează o pierdere masivă a controlului real.

Neîncrederea fenomenală în mass media este simptomul principal al unei inevitabile răsturnări de situație. Însăși coexistenta pașnică a minorităților etnice în sânul populațiilor autohtone din Europa este pusă sub semnul întrebării de această cursă malefică a U.E.

Tocmai din această cauză și pentru că suntem datori să ne pregătim pentru preluarea actualei situații scăpate de sub control, U.E. trebuie să dispară în favoarea redobândirii libertății națiunilor, a statelor independente și suverane, singurele capabile să aplice dezideratul democratic în acord cu unicitatea și specificul fiecărui popor și stat în parte.

Sursă: https://www.fayard.fr/documents-temoignages/jai-tire-sur-le-fil-du-mensonge-et-tout-est-venu-9782213712284

Mihai ȘERBAN

 

17 comments

 1. Nu există “surse” din moment ce vorbim de arhive fizice! Internetul v-a cam făcut să vă pierdeți logica… Cartea la care se face refere în articol conține 110 pagini de documente scanate la fața locului: Stanford, Londra, Berlin, Moscova și Lausanne. Atenție la ce se găsește pe internet, fără o cultură solidă care să permită sortarea informațiilor “furnizate” o să vă pierdeți în oceanul propagandei mass media, adică depozitarii și beneficiarii acestui regim totalitar numit U.E. Citiți cărțile unor autori cenzurați precum Mihai Șerban “Manifest Cartea Neagră a României” și treziți-vă odată, o țara vă așteptă, generație mesianică!

  • […fără o cultură solidă care să permită sortarea informațiilor “furnizate” o să vă pierdeți în oceanul propagandei mass media,…] o constatare de care nimeni nu se obosește să țină cont. Felicitări domnule Breban.

 2. caroline gunderode

  Excelenta sinteza, cum sunt deobicei prezentarile domnului Mihai Serban .
  Deci raman diverse detalii de subliniat si de disecat (chiar dincolo de detaliile date de de Villiers) – gen Hallstein -“instructeur national-socialiste” -si cariera sa paradoxala prin reeducare de catre americanii care l-au capturat la Cherbourg si care l-au dus la Fort Getty, l-au ‘reformatat’ in termenii CIA (desi Hallstein apartinuse a 4 organizatii naziste), totusi dupa ‘reformatare’ , a fost numit primul sef al Comisiei Europene unde a ramas timp de 10 ani !!!!!!!!! Iar Merkel i-a prezentat omagiile ei mincinoase acum in 2018. ” Ca iti vine sa cazi jos dupa sifonier” , declara Philippe de Villiers, expandand asupra acestor detalii pe cat de paradoxale pe atat de epoustouflante !
  Ce este f important este faptul ca de Villiers distruge stigmatul de “complotism” asociat cartii sale .
  El elucideaza faptul ca constructia europeana este “ONTOLOGIQUEMENT, INTRINSEQUEMENT CONSPIRATIONISTE “.!!!!!!!!
  Ea a fost in ADN -ul tatilor fondatori DE LA BUN INCEPUT BAZATA PE MINCIUNA asa cum ne este ea servita azi si anume ca ei au vrut sa alcatuiasca o putere unitara creind “o noua Europa” (spre a fi supusa lor ) si nu o Europa – putere(puternica) spre a fi independenta si menita a sluji popoarele incluse in ea .
  “qu’ils ont voulu construire une “Europe – puissance” alors qu’ils ne voulaient pas “d’Europe-puissante “!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Adica EU a fost de la bun inceput bazata pe minciuna (ascunsa publicului de medii toti anii astia si de diplomati si de guverne ), asa cum demonstreaza de Villiers , si nu pe acte, asa cum demonstreaza de Villiers prin copiile a cca 150 de documente dezvaluite abea acum, in cartea lui:

  .”L’Europe est aux mains des lobbies et elle ne nous protège pas !”, selon Philippe de Villiers
  (Europa este in mainile lobby-urilor si nu ne protejeaza pe noi )
  https://www.youtube.com/watch?v=8VfO0-gxa88

  Philippe de Villiers sur BFM (11/03/19)
  https://www.youtube.com/watch?v=hUZPkr0aTsI

 3. Mai mult decât cultură solidă, deși nu-mi lipsește cultura, fiind o mare iubitoare de lectură, mă bazez pe cel de -al șaselea simț (flerul), care nu prea mă înșeală. Flerul acesta mă asigură că este așa: UE de factură neomarxistă este cel mai mare și mai pervers rău care ne atacă în ființa națională pentru a ne stăpâni și, până la un punct, a reusit! Credința creștină este liantul care ne ține ancorați în această identitate și nu ne permite să ne lăsăm duși în rătăcire … Microbul sau virusul informațional pe care l-au lansat în sistemul nostru bazic este contracarat de anticorpii imunitații noastre care nu recunosc aceste informații și le elimină din organismul sănătos și rezistent … Iubesc ceea ce este creștin și românesc, în modul cel mai natural și normal posibil!

 4. Interesant articol. Mi-as permite sa va sugerez si acest documentar facut de Herve Ryssen, unul din celebrii revizionisti francezi. Vedeti in finalul documentarului cu cata isterie se manifesta creatorii UE. O fi de bine, o fi de rau?

  https://www.youtube.com/watch?v=BouLMcH3zhA

 5. constantin miramar

  Ce se ascunde in spatele dcumentelor declasificate este viziunea avuta de sionistii care din 1897 au propus in protocoalele lor 3 obiective mari: 1. reinfiintarea statului 2. reedificafrea templului 3. guvernul mondial . Au facut 2 razboaie mondiale, au aruncat 2 bombe atomice, au implantat comunismul, iar acum au declansat criza care ii va duce la al 3 lea razboi si reconstructia gtemplului. Urmeaza deci regionalizarea europeana prin disturgerea monarhiilor ramase si a frontierelor, templul si guvernul mondial cu Anticristul.

 6. Articolul are obiective bune, dar poate ar fi bine sa sa nu fiti prea increzatori
  in politicienii oficiali. Cum a zis Codreanu, nu trebuie picat in capcana de a
  crede ca intrand in partidele poliice, le putem face mai bune. Precum apa dulce se
  varsa in marea neagra de mii de ani si marea neagra nu devine dulce, la fel noi nu
  putem indulci situatia partidelor oficiale. In particular, Asselineau e pentru mine
  un sac de grasime, un fonctionar de meserie care se prezinta la alegeri numai cu
  diversi bipezi reprezentanti ai unor rase imposibile; au unii un par de zici ca au
  fost hibridizati si cu ariciul acum 3000 de ani. Philippe de Viliers e mai onorabil
  fiind de dreapta, dar e greu de comparat cu Henry Ford. Vorbeste el mai multe, si
  verzi si uscate, dar in final explica ca Franta e doar o idee si ca orice aratare
  bipeda poate participa la aceasta idee; orice ar fi, o sa iasa o masina 4X4 de mare
  putere. Trebuie doar sa aderati la niste mici chestii, gen sa canti imnul national
  cu entuziasm, sa dai dovada de un minim de civism, eventual sa fluturi steagul
  tricolor. Pe scurt, cu exceptia arabilor complet jihadizati si a alora care chiar
  nu suporta sa auda imnul frantei la tv, cam toata lumea poate fi francez.

  O alta greseala: e imposibil sa fi existat jidani care voiau un Hitler in idea de a
  crea un haos din care sa profite ei. Jidanii sunt inca traumatizati de idea de
  Hitler, e de ajuns sa te uiti la orice film sau muzeu al lor si vei gasi referinte
  spre Hitler. Nu vei gasi astfel de referinte cu privire la Stalin, Napoleon, altii.

  In comunitatea franceza, sursa de stiri ariene este democratieparticipative.icu;
  cred ca vor schimba in curand .icu in altceva; in trecut aveau .me, .lol, etc; ii
  fugaresc jidanii de pe net. Exista si un forum interesant care pare mai putin
  cenzurat, e vorba de eelb.su ; cred ca sunt si niste romani p-acolo. Sunt si
  utilizatori gen “GeneralAntonescu”. Am gasit ca el a vorbit si pe un subiect despre
  Corneliu Zelea Codreanu:
  https://eelb.su/index.php?threads/quelques-%C3%A9crits-sur-la-france-par-le-plus-grand-homme-qui-a-jamais-exist%C3%A9-dans-un-pays-ingrat-nomm%C3%A9-la-roumanie.7826/

 7. Găsesc textul cu destule incoerențe și „aduceri din condei” dezechilibrate. De ex.:
  „„Crearea unei piețe anexe, neo-americane, pentru a scurge supra-capacitatea productivă de după război a S.U.A.
  Înființarea unei comisii executive, o construcție post-politică în cadrul unei arhitecturi europene fără state suverane și, mai ales, evitarea unei Europe interstatale sau suprastatal-federale.
  Agregarea statelor fragmentate în chiar existența lor la sfera de influență americană, într-un sigur spațiu geopolitic controlat.
  Distrugerea tuturor legăturilor cu trecutul istoric, cultural și religios al Europei, prin favorizarea și infuzia sub-culturii americane în toate departamentele socio-culturale, crearea cadrului necesar pentru a permite diluarea etnică prin imigrație masivă, impunerea modelului consumatorist și al egalitarismului absolut prin „piața de dorințe“ și răsturnarea sistemului de valori prin favorizarea „identității culturale“ a femeii și, mai ales, a tinerilor.””

  Înlocuiți în citatul de mai sus american cu rusesc și SUA cu URSS și vă dați seama (probabil) că rușii au realizat asta în jumate de Europă, începând cu 1946, cu vârf și îndesat !! Iar dacă nu erau atenți americanii, o făceau cu întreaga Germanie, cu Austria, cu Grecia+Iugoslavia și chiar Italia !! Exact între 1945-46 !! Așa că analiza „documentelor” trebuie făcută muuult mai serios și subtil, cum zicea și Brândușa…

  Când citesc asemenea texte simt, cu acel „fler” de care zicea cineva mai sus, o putoare de subsol kgb… Doar că ăștia, în asiatismul lor deșănțat, v-ar fi băgat nu numai toate „finețurile” neo-marxiste, ci și tămâia „ortodoxistă”, de nu v-ați mai fi trezit chiar deloc.
  Așa, a mai rămas o șansă !!!

  • URSS a fost ajutata de SUA si restul Occidentului sa castige razboiul si apoi, impreuna cu ei, au impartit Europa la Potsdam. Nu va faceti griji in ce priveste sovieticii, ca nu ajungeau nicaieri in Europa fara sprijin american din toate puterile.
   SUA, UK si Franta, in zonele lor de ocupatie, au incercat sa distruga Germania de Vest complet, vedeti planurile Morgenthau, distrugere care a fost oprita atunci cand a inceput sa traga toata Europa in jos, dupa ea. Apoi a venit planul Marshall, acea inselaciune acoperita de intelegerea de la Bretton Woods, in care americanii au TIPARIT 13 mld $ pe care i-au cerut inapoi dupa un timp.
   Cu siguranta dvs nu proveniti din nici un subsol KGB, acestea fiind repopulate ca subsoluri CIA si alcatuiti acea patura de populatie (imputinata dramatic) care inca mai crede ca “americanii ne-au salvat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *