Home / Educativ / ATGOR – Dușman de țară și de neam

ATGOR – Dușman de țară și de neam

Incorect Politic
Mai 25, 2020

Fiind obligați să adaptăm terminologiile noastre la agresiunea constantă la care este supus poporul român și, în același timp, să ne asumăm răspunderea unui conținut anvagardist și în acord cu tradiția limbii române, avem datoria să introducem noua apelație pentru definirea corectă și precisă a stării actuale din țară, ATGOR (Autoritățile Ticaloase ale GuvWernului de Ocupație din România). Ținem de asemenea să precizăm că ATGOR nu este un adversar politic, ci un dușman de țară și neam de cea mai nocivă speță cu putință. Practic, cine luptă împotriva ATGOR îl are pe Dumneuzeu de partea sa și un loc asigurat în Rai.

Așadar asimilați și difuzați în jurul vostru codurile și limbajul rezistenței, transmiteți unda revoluționară care trece prin avangrada vocabularului. De acum dușmanul neamului și națiunii este recunoscut, decodificat și numit oficial:  ATGOR!

ATGOR - Dușman de țară și de neam

13 comments

  1. ATGOR este filiala locală a ZOG sau NOM, genial!

  2. Prabusim ATGOR fara supravietuitori

  3. Dușmanul a fost numit!! JOS cu ATGOR! Ticăloșilor, criminalilor, vă veți confrunta în curând, dar prea târziu pentru voi, sfânta mânie revoluționară a tuturor locuitorilor din România! Ați împuns ursul, ați zgândărit lupul, ați trezit forțe cu care nu vă puteți pune!

  4. Catalin Brambureanu

    Genial! Voi folosi ATGOR în conversații, să ridic conșțiința semenilor mei asupra faptului teribil că o coabitare cu ATGOR este imposibilă, ori pierim la mâna lor, ori pier ei! Ori noi, ori ei!

  5. Păi ce-ai făcut mă nene mă? Ai numit dușmanul! Felicitări! Multiplicați, difuzați, ATGOR este călăul, temnicerul, torționarul, criminalul, vinovatul pentru regimul ticăloșit în care ne aflăm, imanicul comun este identificat! Uniți-vă, Români! UNIȚI-VĂ ÎMPOTRIVA TIRANIEI! JOS ATGOR!

  6. Ridic un pahar în cinstea voastra, dragii mei incorecți politici! De doi ani vă citesc și nu am comentat până acum, sunteți o lumină în oceanul degenerării care ne înconjoară, vă salut și mulțumesc lui Dumnezeu că existați! Sunt convins că această caceama de regim nu va mai dura mult, sunt convins că pe timpul vieții noastre, grație surselor de informații adevărate, ordinea mondială va eșua! Doamne ajută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *