Home / Știrea zilei / “Unde ne este conștiința națională?” Emisiune FULMINANTĂ cu colonelul Vasile Zărnescu

“Unde ne este conștiința națională?” Emisiune FULMINANTĂ cu colonelul Vasile Zărnescu

Mihai Șerban
Incorect Politic
Septembrie 21, 2023

 

“Unde ne este conștiința națională?” Emisiune FULMINANTĂ cu colonelul Vasile Zărnescu

 

Via STRATINFO:

Dovadă că se poate

Datorită excelentului Marvin Atudorei, subiectul emisiunii a rămas pe linia conducătoare. Exprimările folosite, noi pentru marea majoritate a oamenilor, au fost juste, neatârnate, ridicând calitatea profesiei de moderator pe culmi foarte înalte. Vasile Zărnescu a fost egalul său, a dat dovada “forței liniștite”, apanajul intelectualilor cinstiți, ceea a antrenat publicul pe o linie dreaptă pe parcursul căreia a primit informație structurată și perfect calibrată tratării patologiei de care suferă din lipsa conștiinței, care, așa cum a subliniat Vasile Zărnescu, se datorează lipsei de informație, de știință.

Aș completa cele menționate adăugând că, în fapt, informația colectivă a fost capitalizată de forțele de ocupație, ceea ce demonstrează acuratețea sintezei acestei mari emisiuni.

Felicitări colegului Marvin Atudorei și la mai multe!

Să punem punctul pe “i”

Domnul Vasile Zărnescu este victima miliției politice, neo-CEKA autohtonă. Modul lor de operare se vrea calibrat astfel încât să nu apară conservatori structurați în jurul bazelor populare. În rest, supraveghează aplicarea pachetului legislativ antinațional primit de la U.E.

Orice instituție organizată și condusă de elemente alogene în sânul națiunilor creștine, mai ales în Europa, are ca misiune principală promovarea toleranței față de dușmani, a imigrației africano-musulmane și a holocaustului ca nouă religie de stat.

“Institutul Elie Wiesel”, care în realitate este o organizație subversivă de dominație politică și ideologică, este specializat în eradicarea de la firul ierbii a opoziției politice necontrolate. Orice expresie politică autohtonă anti-cosmopolită axată pe dezrobirea poporului, sau orice trăire tradițională și națională organizată în jurul bazelor populare sunt imediat interceptate de aceste centre neo-troțkiste.

Organizațiile neo-sioniste din România, așa cum a demonstrat Ioan Slavici în Soll și Haben, sunt cei mai mari specialiști în identificarea precoce, descompunerea și persecutarea mișcărilor politice organice și naționale, prin urmare anti-cosmopolite.

Aceasta este cauza pentru care Vasile Zărnescu a avut probleme așa zis “legale”, știind că prin activitatea lui, de fapt, acest uriaș român a apărat interesul superior al țării sale împotriva unor elemente subversive.

Suntem nevoiți să observăm că, din păcate, cei care creează și propagă așa zisul “antisemitism”, care în fapt este un anti-iudaism politic de rezistență și apărare absolut firesc, sunt întocmai membrii zeloși ai acestor comunități minoritare suprematiste și eminamente rasiste, dovedindu-se fără drept de apel starea de ocupație la care este supusă țara noastră.

Însă totul are început și un sfârșit…

Mihai Șerban

*

Sterie Ciumetti: Îl salut cu respect pe Calistrat Atudorei, felicit inițativa de a fonda DIS TV și a invita o serie de personalități contemporane precum Vasile Zărnescu, cu care se discută probleme reale, care ne preocupă de ceva vreme, precum stalinistele legi care prevăd pedeapsa cu închisoarea pentru anumite opinii exprimate în spațiul public, legi pe baza cărora colonelul Vasile Zărnescu era să ajungă la închisoare. A face emisiuni pe acest subiect implică anumite riscuri și garantează presiuni din partea grupurilor organizate iudaice și din partea ATGOR.  Puteți conta pe Incorect Politic dacă aveți probleme din partea CNA și a sistemului antiromânesc, vă vom susține și vom mediatiza cazul.

4 comments

  1. Să continuăm, deci, acțiunea de asanare a societății românești de iud€l€ autohtone sau pripășite aici, ca alde Alexandru Florian, frații Muraru, Adrian Cioflîncă & comp. De aceea, vă rog să înlocuiți sintagma „stalinistele legi” cu formularea corectă „legile judeo-bolșevice”. Stalin are mari merite, care au fost diminuate de faptul că nu i-a lichidat pe toți cioflingarii lui Leon Troțky, de la toate nivelurile societății rusești. Cînd ești băgat în grup cu alde Troțky, Zinoviev, Kamenev, Rîkov, Malenkov și ceilalți „revoluționari de profesie”, aduși de Troțky să facă M.R.S.O. și să conducă U.R.S.S., este greu să te debarasezi de ei. De aceea, totuși, să nu-l mai incriminați pe Stalin, căci, vorba Cronicarului, și el „a fost sub vremi”!

    • Chiar daca n-am fost si nu sunt de acord cu elogiile aduse comunismului de Dl. colonel, comunismul nationalist (practic un fel de national socialism, doar ca fara initiatva privata) care a deviat de la principiile lui Lenin aparut prin eliminarea jidanilor de la conducere, inclusiv cel al lui Stalin ne-a ferit de binefacerile otravii culturale a scolii de la Frankfrut care a putut sa se desfasoare nestigherita in occident. Si tot asa URSS-ul a fost o contrapondere pentru Israel si SUA, asa cum si Rusia este astazi aliata Iranului. Daca nu erau rusii Siria era de mult nimicita si Proiectul Marelui Israel ar fi fost mult mai avansat. Astazi urmasii lui Trokti sunt asa numitii neoconi, cautatori de razboi cu lumanarea, lor datorandu-li-se printre altele razboiul din Irak, Wolfwitz, Perle, Frum si altii, au scapat de un puternic adversar regional prin asasinarea lui Saddam Hussein. Mai ales ca Saddam Hussein voai sa treaca la plata in Euro pentru petrolul irakian ceea ce nu era de tolerat pentru că era de rău pentru dolar.

  2. Toate cartile pomenite în emisiune, si multe altele cel putin la fel de interesante, pot fi achizitionate (în engleza) pe site-ul https://castlehill.shop/. Ar trebui traduse în româneste de urgenta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *