Home / Internațional / Primul Amendament abolit de Ron DeSantis? Activiști pașnici arestați abuziv după ce DeSantis a semnat lege HB269 în Israel

Primul Amendament abolit de Ron DeSantis? Activiști pașnici arestați abuziv după ce DeSantis a semnat lege HB269 în Israel

Sterie Ciumetti
Incorect Politic

Septembrie 21, 2023

Primul Amendament abolit de Ron DeSantis?

Activiști pașnici arestați abuziv după ce DeSantis a semnat lege HB269 în Israel

 

În țara libertății de exprimare garantată de Primul Amendament din Constituția Americană, un guvernator din Florida, Ron DeSantis, care dorește să candideze la prezidențiale, lucrează intens la anularea Primului Amendament și criminalizarea discursului “antisemit”. Acesta a semnat o lege în acest sens, o lege pentru Florida semnată în Israel.

Această lege a venit în urma campaniilor de distribuire a pliantelor informative cu privire la supremația și controlul jidovesc din America și din lume.

S-a declanșat o întreagă operațiune mediatică de demonizare a activismului naționaliștilor de la GDL (Goyim Defense League). Presa inoculează ideea că acest fel de discurs este “violent” și “o amenințare” pentru anumite categorii, chiar dacă cei de la GDL au susținut în mod repetat că activismul lor este pașnic și non-violent, iar pliantele conțin informații verificabile, fără vreo amenințare sau îndemn violent.

În urma legii semnată de Ron deSantis, autoritățile slugarnice se așteptau ca activiștii să fie speriați și descurajați, dar nu a fost cazul. Băieții de la GDL, în colaborare cu alți naționaliști, au continuat campaniile de informare, spre frustrarea ADL-ului (Liga Anti-Defăimare). Astfel că autoritățile au ajuns să ceară ajutor cetățenilor, pe care îi îndeamnă sa dea informații care pot duce la arestarea activiștilor, relatează cw34.

Delațiune ca pe vremea URSS-ului.

Miza este uriașă, iar disperarea cenzorilor crește pe măsură ce tot mai mulți goyim se trezesc.

De ce îl numesc unii pe Ron deSantis conservator când el nu-i capabil nici să conserve libertatea de exprimare garantată de Primul Amendament? Legea semnată în Israel demonstrează că Ron deSantis este doar o altă slugă a jidanilor care este folosită să oprime, persecute și intimideze pe cei care îndrăznesc să-și deschidă  gura să spună adevărul.

Primele arestări cu ajutorul legii lui deSantis

Cei câțiva membri GDL arestați abuziv pe baza acestei noi legi au un proces ciudat în care avocatul lor nu are voie să vadă toate acuzațiile și dovezile aduse împotriva lor. Avocatul lor a fost contactat de un jurnalist de la Fox News și a declarat următoarele:

Bună seara, domnule Perez. De fapt, am onoarea de a-i reprezenta pe toți cei patru inculpați în această urmărire penală cu totul neconstituțională. Am depus săptămâna trecută notificări de înfățișare în toate cele patru cazuri.

Această lege, semnată în Israel de guvernatorul DeSantis, este o criminalizare explicită a discursului antisemit. Nici procurorul de stat, nici FDLE, nici DeSantis, nici reprezentantul Fine nu fac niciun fel de afirmație în acest sens. Nu am văzut niciodată un atac mai deschis la adresa libertății de exprimare în Statele Unite.

Acuzarea ar trebui, de asemenea, să fie aspru criticată pentru tacticile lor sovietice. Acest caz este sigilat, ceea ce înseamnă că mie, în calitate de avocat, nu mi se permite să văd acuzațiile aduse inculpaților sau niciuna dintre probele împotriva lor. Statul a emis mandate secrete împotriva acestor inculpați pentru a face un spectacol al urmăririi lor politice ilegale, inclusiv trei mandate secrete din afara statului. Dacă aceste mandate ar fi fost executate de către forțele de intervenție pentru fugari, ceea ce era planul statului, inculpații ar fi fost reținuți fără cauțiune și extrădați în Florida, un proces lung și chinuitor care reprezintă însăși pedeapsa. Această urmărire penală de tip sovietic este cu atât mai revoltătoare cu cât toți acești inculpați sunt acuzați de o contravenție, și nu de o infracțiune.

Dacă DeSantis și Bain încearcă să-i facă pe neonaziști să pară eroi americani și martiri ai libertății de exprimare, ei fac o treabă excelentă.

Pax Vobis,
Augustus Invictus, Esq.
The Invictus Law Firm, P.A.

 

Primul Amendament din S.U.A. a fost pentru multă vreme un exemplu de “așa da”, fără nuanțe și asteriscuri. Va rămâne așa sau va fi anulat de slugi shabbos-goy ca DeSantis?

Lupta împotriva legilor care interzic libertatea de exprimare devine internațională, depășeste sfera României, Franței, Germaniei, Angliei și ajunge să fie un deziderat universal al celor care iubesc libertatea.

Sterie CIUMETTI

3 comments

  1. În SUA nici un candidat la o funcție politică nu poate să își facă campanie DACA NU ÎȘI DECLARĂ ÎN SCRIS ATAȘAMENTUL FAȚĂ DE ISRAEL ȘI NU SE ANGAJEAZĂ C8A VA PROMOVA POLITICA ISRAELULUI ÎN SUA. Deci, eu nu mă mir și nu sunt surprinsă, căci o știu de la o femeie a cărei campanie a fost întreruptă deoarece aceasta a refuzat să pupe papucul Sultanului israelit.

  2. De Santis a semnat legea când era ÎN ISRAEL.
    https://www.youtube.com/watch?v=0081EVCgNKQ

    Supușenie mai grețoasă mai rar vezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *