Home / Știrea zilei / Imigrant african prăjește o pisică pe trotuar în Lampedusa

Imigrant african prăjește o pisică pe trotuar în Lampedusa

Vlad Voicu
Incorect Politic

Septembrie 22, 2023

Imigrant african prăjește o pisică pe trotuar în Lampedusa

În Lampedusa, insula italiană invadată de imigranți non-europeni, un cioroi frige o pisică pe trotuar, în plină zi.

Acum se întâmplă în Lampedusa, mâine poate fi în cartierul tău.

Imigrația non-europeană reprezintă genocidul rasei albe, o anihilare înceată a omului european, iar politicile imigraționiste sunt dirijate de cei pe care nu avem voie să îi criticăm.

5 comments

  1. Și când te gândești că e abia începutul sfârșitului.

  2. (((Stăpânii))) Europei asta și vor, metisarea europenilor și alte spurcăciuni de genul, iar asta e doar începutul al căderii Europei.

  3. Europa nu e unită căci Europa nu are conștiința identității sale. Mixarea a apărut de mult, iar europenii în țările din occident nu mai au rădăcini, nu mai au nici măcar memoria propriei lor istorii naționale.
    Dacă ar fi fost europeni cu adevărat, ar fi găsit o cale de a-i izgonit pe venetici care, chiar daca nu sunt vinovați întrutotul de situația în care se află sunt totuși o excrescenta pe trupul țării respective. De pildă, ar putea să nu îi servească nicăieri, în magazine, în administrații, să îi boicoteze și într-un timp, aceștia si-ar face bagajele văzînd că nu li se deschide decît ușa guvernului. Ar putea sta acolo, de fapt.

    • Stimata doamna Ana, este vorba de disparitia sau suprimarea rasei albe, pusa la cale inca de pe vremea infamului Kalergi cel cu origini cel putin dubioase (tatal askenaz khazar, mama japoneza), si promovata fanatic si isteric de alde Soros prin absolut toate mijloacele aflate la dispozitia lui (si le are, din plin). Or, Soros cu toti ai lui, in pofida aspectului, reprezinta alta rasa, orientala, semita, aflata in contradictie si razboi cu albii Arieni pe care ii vor amestecati cu alte rase, sau exterminati cum s-a intamplat in WW2. Partea cu adevarat grava si inexplicabila este pasivitatea sinucigasa a Arienilor europeni pe cale de a fi nu numai inlocuiti, ci de-a dreptul suprimati in tarile care le-au apartinut dintotdeauna (este si cazul NOSTRU, pentru ca neonorabilul SRI nu ne spune nimic despre marea inlocuire care continua si la noi, bine mascata: nu stim cati straini si din ce etnie sau etnii vin buluc peste Albii Romani Arieni care nu au habar ce se intampla sub raportul migratiei, in propria lor Tara). Niciodata nu a dat SRI rapoarte lunare sau anuale asupra cifrelor si originilor celor intrati de-a valma pe sfantul pamant romanesc stropit de sangele dreptilor inaintasi care s-au jertfit pentru independenta si neatarnarea acestui Neam, acum instrainat, indiferent si indolent in privinta propriei lui soarte dictate de altii si aplicate de tradatori si de vanduti autohtoni. Nu ne poate feri Dumnezeu, daca noi nu ne aparam.

      • Ceva infiorator se petrece sub ochii nostri, iar noi nu mai stim sa reactionam: peste tot in lume Guvernele infiltrate si corupte au devenit dusmanii declarati ai propriilor Popoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *