Home / Internațional / Radio Klara din Belgia: “Să nu cumva să acceptați să fiți vaccinați!”

Radio Klara din Belgia: “Să nu cumva să acceptați să fiți vaccinați!”

Incorect Politic
Mai 25, 2020

Via Justițiarul:

  Radio Klara a avertizat belgienii din zona flamandă: „Să nu cumva să acceptați să fiți vaccinați!” Klara este un post […]

Radio Klara a avertizat belgienii din zona flamandă: „Să nu cumva să acceptați să fiți vaccinați!” Klara este un post de radio public belgian din Flandra aparținând grupului public Vlaamse Radio – en Televisieomroeporganisatie (VRT). Programul său muzicală este deschis mai multor genuri musicale, în principal muzicii clasice, dar și jazz-ului sau muzicii diverse internaționale .

În data de 22/05/ 2020, la prânz, postul de radio cu muzica clasică, Klara, a avertizat belgienii din zona flamandă să nu cumva să accepte să fie vaccinați deoarece circulă pe piață vaccinuri greșite, unele vândute la negru, altele în mod oficial.

„Un vaccin bun contra covitului 19 nu există încă pe piață”, a mai declarat reporterul la radio Klara,  „deoarece el nu a fost elaborat încă”. Indiferent de viteza execuției, trâmbițată de Bill Gates și de cămătarii foarte pricepuți ai acestui vânzător de softuri, a mai fost subliniat la postul de radio.

Bill Gates nu are nicio altă meserie sau calificare, căci ce vinde el este conceput de alte persoane genial cu care el nu se compară, deși el însuși își da aere de mare geniu dar nu e decât poza de capul lui, explică  savantul dr. Dietrich Klinghardt,  care-l știe ca în palmă, fiind vecinul lui cu reședința la 100 de m de Gates – îi știa și servitoarele!

Savantul este un mare neurobiolog consultant și pentru armată americană (în materie de SARS), cu doctorat în hidroxiclorochină, lucrează de 40 de ani în domeniu, savant care declara că Gates are un caracter infect: savanții au arătat că există destul loc pe planetă pentru toată lumea și ce debitează Bill Bill Gates despre necesitatea genocidului organizat, ca fiind „indispensabil” pentru rărirea populației, este o minciună criminal dedicată reducerii populației globului, „acum”, „pe loc”, „anul acesta”!

Gates nu și-a vaccinat proprii copii căci el știe bine că vaccinurile duc adesea la autism și reduc inteligența, că predispun și la alte boli de-a lungul vieții, explică acest savant. Treaba asta s-a întâmplat cu tot felul de vaccinuri, nu doar cu anticorona, ci în general.

Un vaccin de calitate durează foarte mult timp până la finalizare: pentru a i se înlătura la maximum efectele secundare nocive, nu se poate elabora mai repede de 5-10 ani de verificări pe oameni. De obicei pe bieții soldați.

Iar carantina nu este justificată, decât dacă nu ar există pe lumea asta un tratament bun contra gripelor bazate pe corona. Însă acest medic a vindecat multiple cazuri foarte grave de coronavirus cu un tratament compus din hidroxiclorochină + zinc + heparină. Tratamentul există!

Dr. Didier Raoult, în Franța, alt savant în problemă, folosește hidroxichlorochina combinată cu un antibiotic extrem de puternic (azitromicină) cu spectru maxim de larg – și a vindecat cu mare succes o mulți bolnavi.

Tratamentul cu hidroxichlorochină există, iar carantină este nejustificabilă legal ! De aceea au și blocat, în Franța, oficialitățile – recte,  ministeresa Buzyne – tratamentul acesta eficace, deja bine  verificat de 70 de ani în cazul malariei ! Buzyne are un soț, domnul Levy, care tocmai lucra la un astfel de vaccin care viza și el miliardele, ca Gates! Dar Buzyne a fost obligată să se retragă. Dieu, merci!

Criminalul Bill Gates și colaboratorii lui făcători de bani otrăviți, de pe tot globul, susțin că în câteva luni va fi produs vaccinul. Aceasta este o minciună, căci este o imposibilitate să grăbești apariția unui vaccin fără testare științifică îndelungată. De ce susține Bill Gates și asociații lui că lockdown-ul va avea loc în continuare până se fabrică un vaccin?

Pentru că au luat deja mormanele de bani de la diverse guverne, bani sustrași de către escrocii care conduc diverse state precum Germania  troțkistei Merkel, de exemplu. Tot așa cum au făcut cu gripă porcină sau cea aviară, pentru care nu au mai livrat niciun fel de vaccinuri, după  ce au luat banii de la guvernele corupte.

Angela Merkel deja a declarat că UE s-a înscris și a acordat 7,5 miliarde de euro pentru achiziționarea vaccinului pe care Gates i l-a promis pentru octombrie-noiembrie 2020. Prin WHO-World Health Organization, pe care a cumpărat-o aproape integral. Oare România cât a dat deja, în calitate de „stat EU”?

Rodica S. BRĂTULESCU-JACKSON, Bruxelles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *