Home / Internațional / Ambasada Chinei din Franța compară Israelul cu Moartea și secera, jidanii absolut uimiți de această declarație de război.

Ambasada Chinei din Franța compară Israelul cu Moartea și secera, jidanii absolut uimiți de această declarație de război.

Observatorul A.
Incorect Politic
Mai 26, 2020

Avem câteva diferențe sanitare cu China, dar această țară are lucruri de spus la un număr tot mai important de subiecte care merită toată atenția noastră. Cu o populație de 1,4 miliarde și pe punctul de a depăși Statele Unite ca fiind cea mai importantă putere economică, financiară și tehnologică din lume, China are o influență din ce în ce mai decisivă în afacerile mondiale. Bineînțeles că jidanii nu au trecut cu vederea această nuanță…

Ambasada Chinei nu este condusă de proști sau diletanți, ci de diplomați riguros pregătiți politic în cele mai bune școli chineze. Prin urmare, acest Tweet al Ambasadei Chinei a fost calibrat cu atenție pentru a-i viza pe cei care controlează cu adevărat politica din Franța: jidanii.

Acești jidani au înțeles exact ceea ce au înțeles și chinezii… Însă, în prostia lor insondabilă, cred că se pot adresa Chinei așa cum se adresează politicienilor pe care îi controlează în Franța. Este o eroare analitică foarte gravă. Vă pot spune cu asigurarea unui somnambul că acești jidani se plimbă pe buza prăpastiei. Au dispărut zilele în care această rasă de escroci putea conspira împotriva unei țări în timp ce își ascundea planurile în ochii altor națiuni.

Datorită internetului, a devenit foarte ușor să sensibilizăm cu privire la problema arzătoare a pericolului jidănesc, iar aceasta produce efecte miraculoase. Spun asta celor care mizează încă pe jidănime, mă refer la lichele din ATGOR: schimbați taberele înainte să fie prea târziu, căci va fi prea târziu în curând.

Mai aveți puțin timp pentru a face modificări și a vă desolidariza de această rasă blestemată. În acest sens, sec. XXI va fi exact opusul al sec. XX pentru jidani, iar căderea lor va fi chiar mai spectaculoasă decât toate precedentele în care au sfârșit.

Sursă: https://democratieparticipative.me/lambassade-de-chine-en-france-compare-israel-a-la-mort-et-sa-faucille-les-juifs-absolument-stupefaits-par-cette-declaration-de-guerre/

5 comments

 1. “Vine si in SUA…
  “RABBI YARON REUVEN EXPLAINS WHY HITLER ATTACKED JEWS”
  Apr 24, 2020
  https://www.youtube.com/watch?v=TFY07Y4CnRw

 2. cuvinte și expresii pe care jidanii le-ar vrea scoase din uz: https://global.ajc.org/files/ajc/upload/AJC_Glossary.pdf

 3. căutați pe gugăl ”does China believe jews control America”

 4. Imaginea aceea este mult mai veche dar ar fi interesant de stiut urmatoarele:
  1. Cate familii de evrei au fugit in China dupa terminarea razboiului (cel de-al II-lea razboi mondial) pentru a-l ajuta pe Mao si
  2. Multi uita sau poate nu stiu declaratia Chinei facuta acum 1 an sau 2 care spunea ca va ajuta Israelul cu orice pret, daca va fi amenintat.

  • “Pentru a-l ajuta pe Mao.” Păi unde-i bolșevism și distrugere, hop și ei. Doar că se pare că azi China nu mai are prea multe în comun cu troțkismul. Deja Stalin si curentul pornit de el era considerat deviaționist. azi pare să fie și mai rău.

   https://www.huffpost.com/entry/xi-jinping-confucianism_b_5897680
   ((Huffington Post)) nici nu-si ascunde dezamăgirea că XI a abandonat principiile sănătoase ale bolșevismului jidănesc.

   Mao, who sought ferociously to rid Chinese society of its traditional Confucian roots during the Cultural Revolution, is surely turning in his glass sarcophagus in Tiananmen Square.

   In a remarkable address last week to the International Confucian Association that met in Beijing to commemorate the 2,565th anniversary of Confucius’ birth, Chinese President Xi Jinping extolled at length the ancient virtues of Confucius as the guiding light of modern China.

   Mao, care a căutat feroce să scape societatea chineză din rădăcinile sale tradiționale confuciene în timpul Revoluției Culturale, se învârte cu siguranță în sarcofagul său de sticlă din Piața Tiananmen.

   Într-o declarație remarcabilă, săptămâna trecută, către Asociația Internațională Confuciană, care s-a întâlnit la Beijing pentru a comemora 2.565 de ani de la nașterea lui Confucius, președintele chinez Xi Jinping a prezentat virtuțile antice ale lui Confucius ca lumină călăuzitoare a Chinei moderne.

   time punct com/3547467/china-beijing-xi-jinping-confucius-communism/

   declarației facuta acum 1 an sau 2 care spunea ca va ajuta Israelul cu orice pret, daca va fi amenintat.
   Dovezi? Vreun articol ceva? Spre deosebire de albi, chinezii nu sunt atât de servili, Și nici nu par să fie atât de complet dominați politic ca ei, de către perciunați.
   Aia cu va ajuta Israelul cu orice preț, cred că te-ai încurcat și e vorba de Nancy Pelosi liderul Democraților din SUA. Care spunea că și dacă s-ar dârâma Capitoliul, SUA tot ar ajuta Israelul.
   A se căuta “Pelosi: One Thing That Would Remain Is Our Support For Israel”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *