Home / Educativ / Se adeveresc evenimentele anunțate de autorul Mihai Șerban în exploziva lucrare “Manifest. Cartea Neagră a României”

Se adeveresc evenimentele anunțate de autorul Mihai Șerban în exploziva lucrare “Manifest. Cartea Neagră a României”

 Incorect Politic
Ianuarie 3, 2021

Pe zi ce trece, la lumina evenimentelor actuale, redacția INCORECT POLITIC este din ce în ce mai îngrijorată de exactitudinea evenimentelor anunțate de autorul Mihai Șerban în explosiva lucrare “Manifest. Cartea Neagră a României“.

Mai mult decât o biografie timpurie a vremurilor pe care le trăim (suferim!) astăzi, sociologul Mihai Șerban a fost primul autor român care a disecat în amănunt sistemul de fabricare și distribuire a informațiilor, arătând și demonstrând că democrația, sau ceea credem noi că reprezintă acest sistem, este de fapt un organism profund populicid, care domină prin cenzura organizată la scară largă și manipularea realității în detrimentul țării și a tuturor libertăților organice.

Indiferent de subiectele abordate în cartea Manifest: imigrația organizată de oligarhia jidănească și Marea înlocuire; balcanizarea forțată a României, pilotată de Ronald S. Lauder (ProTV); distrugerea Patriei și exodul programat; corupția politică reală, conectată la Bruxelles sub influența directă a Marelui Capital transnațional; Agenda Globalistă și lucrătorii autohtoni, ceea ce numesc naivii, “trădători”; Noua Religie impusă goimilor; marele vaccinator; propaganda Climei; cenzura transnațională, GAFAM și soldații interni “Fact Checking“; finalizarea regimului global (Great Reset) și primatul cosmopolit, sunt doar câteva din subiectele abordate într-o manieră extrem de directă, fără tratamente de favoare, fără limbajul Orwellian cu care ne-a obișnuit opoziția controlată.

“Totul se leagă, avem a face cu un modus operandi deconspirat. Reiese un continuum pe linia de fond, o barieră roșie apare la orizont, din nou, aceași…”

Tot ceea ce trăim din 2017 până astăzi este scris, verificat în timp real și deci dovedit de realitatea pe care o trăim. În 2017 autorul a fost cenzurat de presa main-stream, scos din librării fără explicații și pus la index. S-a spus că exagerează, că e complotist, homofob, antisemit, radical, etc. Până și în mediul naționalist, la prima citire, anumite voci s-au ridicat împotriva analizei sale. Astăzi toți au amuțit. Din păcate, autorul a avut dreptate!

Dacă nu înțelegem istoria în mod tribal, ca o colectivitate agresată, asemenea unui grup care vrea supraviețuiască cu orice preț, atunci o dispărem în maximum 30 de ani!

Astăzi ne aflăm în mijlocul capitolului IX din Manifest: Supermemorandumul. De departe cel mai halucinant capitol din carte. Urmează capitolul X (soluția!), Avansul Românieicinzeci de ani. Mai avem în față noastră capitolul XI, Ad Gloriam populi. 
 
Doamne, dă!

Considerăm că este de datoria tuturor românilor de bine să citească acest autor profetic, să-l înțeleagă și să acționeze în consecință.

Considerăm că fiecare membru AUR ar trebui să se folosească de Manifestul lui Mihai Șerban împotriva ATGOR, dar și fiecare naționalist demn de acest nume, căci Manifestul lui Mihai Șerban este inevitabil viitorul nostru !

https://mihaiserban.net/

**

Prezentarea cărții Manifest pentru Colțul Naționalist de Sterie Ciumetti :

“Manifest (cenzurat și scos din librării!) captează și redă esențele care ne definesc condiția umană, cuprinzând imediat forma și esența profundă a cancerului la care este supusă țara noastră, azi. Ni le pune în față ca pe o oglindă, pentru a ne zgudui, arătându-ne sursa  tragediei noastre, pe care sau o înlăturăm sau căreia îi vom sucomba. Apariția cărții în spațiul public este un act de curaj sub semnul rațiunii nealterate, a dragostei față de neam și țară, rezultatul nu putea fi decât unul exploziv. Pe cât de non-conformist și de năucitor, pe atât de neașteptat și de tragic este mesajul livrat în filigran. Roșu, însângerat! Normele  intelectuale impuse în România sunt încălcate irevocabil! Încă se mai poate sau poate este doar o scăpare, o neînțelegere? Vom afla… curând! Precum un semnal de alarmă, 3 ani înainte de prima cenzură oficială de presă din ultimii 31 de ani, săvârșită arbitrar la comandă politică prin unealta ANCOM, autorul ne atenționa: “Atunci când adevărul nu este liber, nici libertatea nu este adevărată!”

În situația în care dictatura “corectitudinii politice” se va intensifica, și o va face!, precum în Occident, această carte va putea fi obținută doar sub formă de samizdat!”

Redacția Incorect Politic.

12 comments

 1. ASA ESTE : GENIALUL SCRIITOR , MAESTRUL MIHAI COSMIN SERBAN , A LOVIT BOLOVANUL PERVERSITATII GLOBALISTILOR , DREPT IN APEX SI L-A SPART IN BUCATI !

  DACA AUR NU-L CITESC SI NU REACTIONEAZA LA ACEST TREZOR DE INTROSPECTII ANTICIPATORII , CE SE DESFASOARA DIN CE IN CE MAI ACCELERAT SI MAI TUMULTUOS SUB NASUL NOSTRU, HANDICAPANDU-NE PROGRESIV , INSEAMNA CA SE VA SCUFUNDA IN PARALIZIE !

  SPERAM SA-I VEDEM CA AU OCHII SI FETELE LUI JANUS :

  PRIVIND SIMULTAN SI LA TRECUTUL NOSTRU DAR SI LA VIITOR, ASA CUM LE EXPLICA MAESTRUL MIHAI SERBAN CA TREBUIE CONTEMPLATA ISTORIA CE NE TRECE PRIN TOATA FIINTA :

  JANUARIUS (luna de inceput a anului) VINE DE LA JANUS ! SPERAM SA NE FIE DE BUN AUGUR INTRUCAT
  SPERAM IN ACTIUNILE BINE CALCULATE , DE VIITOR, ALE LUPTATORILOR CE POARTA CUNUNA COROLEI LOR DE AUR !

  DOAMNE AJUTA SA FIE LA INALTIMEA SPERANTELOR NOASTRE !
  ACEST SCRIITOR MERITA SA FIE PLASAT IN CENTRUL FENOMENELOR !

 2. E buna cartea, mai putin partea in care autorul lauda protestele hashtag.

 3. Autorul Mihai Șerban este cel mai radical opozant Rezist. În carte face o radiografie a situației din Europa, nimic laudativ, ci constatarea unor mișcări precum Podemos, comicul Pepe Grillo din Italia, Nuits debout în Franța etc, arătând o similitudine temporală aparență, desfăcută apoi în mii de particule analitice. Mai citiți cartea, are mai multe grile de lectură…

 4. Am citit-o domnul meu si este foarte buna cartea, nimic de zis ,doar ca poate asa mi s-a parut mie ca a fost cumva de acord cu protestele “rezist” referindu-se probabil ca este bine ca lumea sa iasa in strada. Si in schimb are in carte o radiografie foarte buna despre economia Is landei si cum a scapat de sub jug

 5. Caroline,
  Câtă vreme creștinii vor păstra ca denumiri ale zilelor săptămânii și ale lunilor anului nume de idoli păgâni- ADICĂ DRACI-precum și nume ale împăraților păgâni romani, nu are cum să fie”de bun augur”.
  Apropo, augurii sunt tot o forma de divinatie, adica de idolatrie.

  • “Auguri di Buona Pasqua” – in italiana inseamna “Urari bune de Paste Fericit” o stiu de la niste prieteni italieni , catolici ! nu pagani !
   AUGURARE INSEAMNA A URA CUIVA CEVA FRUMOS – ce ma faci pe mine acuma, vreo panteista scapata din padure sau ce ?
   La fel si Janus – l-am folosit ca pe o simpla metafora care implica si inceputul si sfarsitul unei temporalitati intr-o singura figura de stil – iara ridic intrebarea vrei sa confisti metaforica marii culturi universale ?

   Asa cum o moneda are doua fete intr-una, adica verso si averso, la fel si capul lui Janus este un simplu simbol a doua elemente impreunate , adica contopite, care curg dintr-una intr-alta si se preschimba -speram si ne dorim noi, in bine !!! Trecutul se preschimba aducand viitorul fericit, ne dorim noi ! Janus ca zeu si-a trecut de mult traiul si si-a mancat malaiul !

   Januarius- adica luna Ianuarie, luna de improspatare a anului vechi cu unul nou, vine de la Janus !

   Sau crezi ca am inventat-o eu si p’asta ? Sau vrei sa desfiintezi etimologia ? Hahaha !

   Sau tu elimini denumirea asta de frica zeului -Noi nu ne inchinam niciunui zeu antic !

   Nu uita ca aici utilizam metafore tocite de mii de ani prin intrebuintarea numelor devenite expresii in cultura mare a adevaratei Europe, nu a Ioropei bolsevicilor !

   Esti o comedie care ia lucrurile ad litteram . Uiti ca limblile prelucreaza notiunile si metaforic, printre altele ?
   Sau crezi ca tocmai am iesit din padurea panteistilor ?
   Esti foarte nostim , draga Moca !

   Ma mistifici pe d’a moaca , hahaha!

   • *În antichitatea romană, augurii erau cei 16 preoți ai unui colegiu religios cărora li se atribuia facultatea de a prevesti viitorul și de a interpreta voința zeilor după zborul și cântecul păsărilor sau după măruntaiele animalelor sacrificate. Augurii erau specialiști în divinație, având sarcina de păstrare a regulilor tradiționale privitoare la observarea și interpretarea auspiciilor. Ei dețineau cărți unde erau consemnate metodele și rezultatele observațiilor lor.*Citat din Wikipedia–asa, la repezeala….
    Janus e doar unul din zeii scorniti de oameni, ca și Fabbro, Marte, Junona sau Mercur, Giove, Venera, Saturn(-day).Desi panteonul roman era plin ochi de zei si zeite, au cazut in criza de inspiratie, dand numere ultimelor patru luni ale anului: a saptea, a opta etc etc
    In alta ordine de idei, eu nu *te-am facut* in vreun fel sau altul; *tu zici*, ca sa mai citez o replica celebra.
    Tem pe Dumnezeu si atat.
    Ti auguro tanta saggezza !

  • Împărații romani păgâni? Romanii sunt cei care s-au creștinat, geniule. La catolici, până la nenorocirea numită Vatican II, slujbele se țineau în latină. Si de la romani s-au creștinat toate popoarele cucerite de ei. Evreii au o boală nemaipomenită pe tot ce reprezintă Roma și urmașii ei. Romanii le-au distrul templul, așa cum a prezis Isus.

   • Cum vad, n-ai inteles nimic din adresarea mea catre Caroline, unde te-ai aruncat in penibil. Deh, nickname-ul ales…dă tonul.
    Vezi originea numelui lunilor Iulie si August.
    Cât despre crestinarea neamului de la Dunare si Carpati, *cucerit de romani*-in proportie de circa 30% din teritoriu,zic unii– Andrei apostolul nu prea era roman.
    Ba chiar era dintr-ai lui Iacob, dar asta nu mai conta in Legea Evangheliei, *unde numai este nici iudeu, nici elin, ci toti sunt una in Hristos*, by Paul ex. Saul- un alt evreu celebru din filmul acesta.
    *Succesuri* !

 6. Plangere internationala contra vaccinurilor : petitie la care sunt solicitati sa participe toti cetatenii de pe planeta , platind cu 10 euro costurile procesului (adica nimic), a actiunii juridice in curs care altfel, adica individual, ar costa faraminos si inaccesibil pentru multi:

  OPINIA PUBLICA CONTEAZA RADICAL IN FATA UNUI JUDECATOR – DECI CU CAT SE REuNESTE MAI MULTA LUME, CU ATAT MAI DECISIV VA FI INFLUENTAT VERDICTUL IN MOD FAVORABIL , SPRE A BLOCA OBLIGATIVITATEA VACCINURILOR !

  In Danemarca au reusit sa blocheze o lege liberticida iesind in strada masiv, noua zile una dupa alta !Deci numarul conteaza pentru un magistrat !

  titlu :
  Plainte relative aux vaccins – L’action internationale en cours
  link:
  https://www.youtube.com/watch?v=U6rCJgIqOeA

  284,874 views
  •Dec 23, 2020
  20K
  335
  Share
  Save
  Ema Krusi
  110K subscribers
  Peu importe votre pays, rejoignez la plainte pénale contre X de l’association Reaction19 : ensemble, nous sommes plus forts !
  👉 https://reaction19.fr/action-en-cours/

  ✅ Allez sur : https://reaction19.fr/action-en-cours/
  ✅ Devenez adhérent pour 10€
  ✅ Rejoignez la plainte pénale contre X relative aux vaccins (Article 40 du code de procédure pénale)

  ▶️ Rejoindre la chaîne Youtube de Reaction19 pour suivre l’évolution et le détail des plaintes https://www.youtube.com/channel/UC1lu

 7. Probabil, Mihai Șerban are documentele de mai jos, dar le pun aici pentru cititorii articolului.
  Ordinea lor, este de la cel mai vechi la cel mai nou, pentru a se putea sesiza cum au evoluat ideile ‘lor’…
  (dacă în pdf-uri există link-uri nefuncționale, utilizați copy/paste)
  1. „Protocoalele Înțelepților Sionului” – Protocolul X
  https://drive.google.com/file/d/1IorzAVndVfMqlkVDf7ngOQuO-rD0cBgh/view?usp=sharing
  2. „Planul Roșu – Pâine și Circ”
  https://drive.google.com/file/d/10b22iMJrb-mGTdWiMLTlpkQF8h2-hDr-/view?usp=sharing
  3. NOUA SUPER-RELIGIE MONDIALĂ (SUPER-MEMORANDUMUL)
  https://drive.google.com/file/d/1NrZQSnAPtxIHxV66Umkn_zCdwGr-MOdE/view?usp=sharing

  Dar pentru că ne aflăm în mijlocul celui de-al 3-lea război mondial, un război fără arme,
  dar care e cumplit d.p.d.v. psihologic, mai ales pentru generațiile încă ne-coapte,
  postez aici un set de materiale doveditoare ale MARII ÎNȘELĂCIUNI LA NIVEL MONDIAL
  și a MINCIUNII-SURSĂ A DICTATURII MEDICALE, CE E FOLOSITĂ CA PRELUDIU LA
  INSTAURAREA DICTATURII POLITICE MONDIALE, PREVĂZUTĂ DE NOUA ORDINE MONDIALĂ.
  VACCINUL E CIREAȘA DE PE TORT,
  CARE LE PERMITE SIONIȘTILOR SĂ-ȘI FINALIZEZE PLANUL ANCESTRAL!
  DACĂ ACUM NU SE FACE O CAMPANIE ANTI-VACCINARE CONSISTENTĂ,
  LUPTA UMANITĂȚII PENTRU LIBERTATE, VA FI PIERDUTĂ PENTRU 1000 DE ANI,
  adică atât cât și-au propus sioniștii să domnească!!!
  4. Pasteur – „Germenul nu este nimic! Terenul este totul!”
  https://drive.google.com/file/d/1uUKfqBlW9-44-DxaroVrFFRJ06gncGRo/view?usp=sharing

  Drept… bonus, iată o serie de citate lămuritoare, pentru ceea ce se întâmplă acum în lume:
  https://drive.google.com/file/d/1r98b4lhko3zCiQAWS2B6wwMyKy2Bi2LU/view?usp=sharing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *