Home / Chestiunea Jidănească / 5.40 euro de la Pfizer pentru fiecare fiolă de otravă administrată de către medici la goimi

5.40 euro de la Pfizer pentru fiecare fiolă de otravă administrată de către medici la goimi

Iancu Breban
Incorect Politic
Ianuarie 3, 2021

Concret, cu cât mai mult aceste halate albe or să injecteze otrava produsă de laboratorul jidănesc Pfizer, cu atât o să câștige mai mulți bani anul acesta. Da, Pfizer este un laborator jidănesc.

Este un dispozitiv profitabil pe care numai jidanii l-ar fi putut teoretiza și apoi capitaliza. Motivul este foarte simplu: de regulă, naționaliștii nu posedă trusturi Mass-media și nici guverne…

Așadar, medicii de familie vor pune cât mai multă presiune pe pacienții lor pentru a extorca cât mai mulți bani posibil de la Pfizer, mai cu seamă dacă acești generaliști au un nume care se termină în -berg, -stein sau -vici, credeți-mă pe cuvânt!

Motivul pentru care sistemul a decis să permită această șpagă medicală oficială în țara lui Rezist, este ptru că oamenii încă normali nu vor să-și administreze această otravă în vene. Prin urmare, trebuie să acordăm respect activității medicilor care ar putea avea încă unele scrupule, rețineri, chiar și plătiți direct de Pfizer per fiolă administrată.

Ceea ce se profilează la orizont este eșecul planului de domesticire și vaccinare forțată, așa cum scriam recent într-un articol.

Cu 70% dintre români care spun că nu vor să se injecteze în vene cu această otravă proiectată de jidanii de la Pfizer, întreaga operațiune eugenistă este pe punctul de a eșua în România.

Iancu BREBAN

5.40 euro de la Pfizer pentru fiecare fiolă de otravă administrată de către medici la goimiAșa arată un medic după o companie de vaccinare în contul jidanilor de la Pfizer… Rupt de oboseală după sacrificiul sanitar depus în spitalele arhipline fără pacienți.

 

2 comments

 1. aceasta mita este impachetata eufemistic in stampila legalizanta de “LOBBYING” – cand de fapt vorbim de cea mai crasa mituire intru crima !

 2. repetir
  Plangere internationala contra vaccinurilor : petitie la care sunt solicitati sa participe toti cetatenii de pe planeta , platind cu 10 euro costurile procesului (adica nimic), a actiunii juridice in curs care altfel, adica individual, ar costa faraminos si inaccesibil pentru multi:

  OPINIA PUBLICA CONTEAZA RADICAL IN FATA UNUI JUDECATOR – DECI CU CAT SE REuNESTE MAI MULTA LUME, CU ATAT MAI DECISIV VA FI INFLUENTAT VERDICTUL IN MOD FAVORABIL , SPRE A BLOCA OBLIGATIVITATEA VACCINURILOR !

  In Danemarca au reusit sa blocheze o lege liberticida iesind in strada masiv, noua zile una dupa alta !Deci numarul conteaza pentru un magistrat !

  titlu :
  Plainte relative aux vaccins – L’action internationale en cours
  link:
  https://www.youtube.com/watch?v=U6rCJgIqOeA

  284,874 views
  •Dec 23, 2020
  20K
  335
  Share
  Save
  Ema Krusi
  110K subscribers
  Peu importe votre pays, rejoignez la plainte pénale contre X de l’association Reaction19 : ensemble, nous sommes plus forts !
  👉 https://reaction19.fr/action-en-cours/

  ✅ Allez sur : https://reaction19.fr/action-en-cours/
  ✅ Devenez adhérent pour 10€
  ✅ Rejoignez la plainte pénale contre X relative aux vaccins (Article 40 du code de procédure pénale)

  ▶️ Rejoindre la chaîne Youtube de Reaction19 pour suivre l’évolution et le détail des plaintes https://www.youtube.com/channel/UC1lu

Leave a Reply

Your email address will not be published.