Home / Evenimente / Femeie arestată în Anglia pentru că a filmat un spital gol

Femeie arestată în Anglia pentru că a filmat un spital gol

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Ianuarie 3, 2021

Femeie arestată în Anglia pentru că a filmat un spital gol

Este o rușine…spitalul e pustiu….toți oamenii din țara noastră care așteaptă disperați pentru tratament, de cancer sau de inimă, sunt face atât de furioasă.” a declarat femeia în timp ce filma.

Presa engleză anunță că femeia a fost arestată după ce a filmat coridoarele goale ale spitalului Gloucestershire Royal.

Iată și videoclipul:

Femeia de 46 de ani a fost arestată pentru deranjarea liniștii publice. De asemenea i s-a pus o condiție la eliberare, să nu mai pășească într-o clădire NHS sau alte astfel de zone, decât dacă are o urgență sau o programare făcută cu NHS.

Cu toate că pe filmare spitalul apare gol, aproape părăsit, autoritățile de sănătate din Marea Britanie au continuat să spună că spitalele riscă să fie “copleșite” ca rezultat al infecțiilor cu COVID-19.

Serviciul Național de Sănătate (NHS) a anunțat că la această oră sunt mai mulți pacienți COVID-19 în spitale decât au fost în Aprilie, la vârful primului val. Totodată datele publice oficiale arată că spitalele sunt mai puțin ocupate ca anul trecut, având un coeficient de ocupare de 89% pentru paturi, comparat cu 95% în decembrie 2019.

3 comments

  1. Va dati seama cati sunt platiti pe sub masa ca sa organizeze in atatea tari minciuna cu spitalele arhipline cand de fapt ele sunt tinute goale ca sa moara adevaratii bolnavi, in strada sau acasa !

    Si nimeni nu-i trage la raspundere caci organele guvernamentale sunt platite gros peste tot ca sa se supuna comenzilor centrale ale mafiei multimiliardarilor care dicteaza totul !

  2. Cica acolo este sectia de urgenta a spitalului “Regal” din judetul Gloucester.
    Deci este pentru membrii familiei “regale” din judetul in cauza, nu pentru toata populimea din media, dornica de stiri de scandal.
    Postarea nu este un pamflet.

    • Destepule, la englezi toate denumirile de institutii, arme, nave militare etc. contin cuvantul royal daca nu stiai. Numai ca tu esti prea prost sa stii sau faci pe prostul ca nu stii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *