Home / Chestiunea Jidănească / Cine sunt jidanii din spatele vaccinurilor? Pfizer și Moderna legături cu Israel

Cine sunt jidanii din spatele vaccinurilor? Pfizer și Moderna legături cu Israel

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Noiembrie 25, 2020

Cele două companii care produc vaccinul experimental anti-covid, Moderna și Pfizer, sunt patronate de jidani. Sunt sigur că sunteți surprinși și șocați.

Informația vine direct din “gura talmudistului”, prin intermediul fițuicii Jerusalem Post:

Moderna’s chief medical officer, Dr. Tal Zaks, is an Israeli who received his doctorate from Ben-Gurion University of the Negev, and gives interviews in Hebrew to the Israeli media.

Doctorul Tal Zaks cu o privire care inspiră încredere în serul-mister dezvoltat de Moderna și încă aflat în stadiu experimental

Greek veterinarian and biotechnologist Albert Bourla heads Pfizer. Bourla comes from a Sephardi family of jewelers and real estate developers which fled Spain and has been living in Greece for more than five centuries. His family members were among the few survivors of the once thriving Jewish community of Thessaloniki, which was all but destroyed by the Nazis.

Albert Boula, un sefard cu tragedii holocaustice în familie

Acești tovarași respectabili vor să te injecteze cu substanțe care îți modifică ADN-ul. Dacă refuzi, ești antisemit, conspiraționist, medieval, terorist care pune în pericol sănătatea publică și toate etichetele inventate de mass media jidănească.

Unii oameni sunt atât de spălați pe creier încât reacționează violent împotriva persoanelor care refuză să se vaccineze “Ar trebui să fie scoși din societate și să moară pe o insulă îndepărtată. Dacă nu se vaccinează, boli vechi pot reapărea cu modificări genetice ce pun în pericol întreaga planetă. Să murim noi toți pentru că unii habotnici nu vor să se vaccineze? În ce mă privește pe mine, acești oameni sunt teroriști” este replica pe care am primit-o de la un internaut în timpul unei discuții pe tema vaccinării.

Terenul este pregătit, chiar alaltăieri a ieșit Aratat să ne spună că “Cu cât numărul celor care vor accepta vaccinarea este mai mare, cu atât revenirea la o viață normală este mai rapidă. Totul depinde de cei care vor fi de acord să se vaccineze.” Deci cei ce vor refuza sunt vinovați pentru că nu ne întoarcem la normalitate, nu guvernul care a impus măsuri disproporționate și a distrus vieți omenești prin prăbușirea economiei.

Având în vedere că o companie de zboruri din Australia a impus obligativitatea vaccinării pentru a folosi serviciile ei și că această politică va fi adoptată la nivel global, nu doar de către companiile aeriene, a venit vremea să avem o discuție serioasă despre ce facem. E clar că trebuie să părăsim orașele, traiul urban va fi insuportabil pentru nealiniați. Dar de unde să începi? Întâi să aduni ce resurse poți, să vinzi ceea ce nu îți este necesar și să cumperi teren+casă la țară într-o zonă propice pentru agricultură (majoritatea zonelor din țara noastră sunt astfel), preferabil într-o comună unde preotul e viu cu duhul.

Banii se vor devaloriza foarte rapid așa că cel mai sigur e să-i ții în proprietăți sau chiar aur. Aurul a scăzut considerabil în ultima vreme, furnizând oportunități de cumpărare.

Graficul de Aur

Bitcoin este o altă opțiune, acum cu digitalizarea accelerată având creșteri semnificative.

Graficul de Bitcoin

La momentul scrierii acestui articol prețul este 19321, la mai puțin de 700 de dolari distanță de cel mai înalt punct istoric (20.000). Bitcoin este și o sabie cu două tăișuri fiindcă pe tehnologia blockchain va fi dezvoltat microcipul pe care se va muta întreaga bază de date personală odată ce semnul fiarei va fi adoptat în masă, de asemenea există un patent pentru nanotehnologie care să permită folosirea funcțiilor biologice corporale pentru minat de criptomonede, patent lansat de Bill Gates. Așadar entuziaștii criptomonedelor trebuie să știe că oportunitățile furnizate de această piață sunt temporare până se închide temnița.

Să știți de pe acum că se vor destrăma prietenii și se vor despărți familii în anul și în anii următori, pe măsură ce adormiții se cufundă mai tare în somnul cel de moarte și treziții se lucidizează, momentul despărțirii s-ar putea să vină când se impune vaccinarea silnică.

25 comments

 1. Posibil caz în comuna Marginea

  https://brighteon.com/83125853-e6ed-48ce-9c67-367f406a26a9

  (atenție – conținut care vă poate afecta emoțional)

  O bătrână s-a internat în spital, a fost ”testată pozitiv”, a fost băgată forțat în comă, apoi a fost dusă la groapă. Înainte să fie îngropată, bătrâna a început să bată în sicriu și au scos-o.
  Acest caz a fost relatat pe facebook, într-o înregistrare de pe 19. nov 2020. Oare o fi real ?

 2. D-le Sterie Ciumetti, cu tot respectul pe care vi-l port, nu cred ca e o solutie buna, parasirea oraselor! Asta suna a lasitate! Trebuie sa indemnam oamenii sa iasa cu milioanele in strada! Trebuie sa ne aparam drepturile si libertatile! Credeti ca la sate nu ne vor gasi? Pentru ei, ideea proprietatii le sta in gat! Nu trebuie sa detii nimic! Trebuie iesit la lupta pe fata! Poporul trebuie sa inteleaga ca nu exista cale de intoarcere, ori ei, ori noi!

  • Aveti dreptate d-le Sicleru, dar eu îndemn oamenii să iasă în stradă de câtiva ani deja și nu s-au adunat milioane încă. E o tristețe să constat că nu există o masă critică activă în țară, dar asta e situația. Trebuie să avem un plan de rezervă în caz că nu întoarcem hotărârile guvernelor prin protest, acel plan trebuie să includă un grad ridicat de autosustenabilitate. Rezonez 100% cu ce spuneți, soluția reală este pătrunderea în palatul parlamentului și defenestrarea trădătorilor, însă fără o scânteie semnificativă care să poată determina acțiuni ample de protest, nu văd cum se poate realiza. Au ars oameni în Piatra Neamț și n-au ieșit în stradă să ceară demisia guvernului. D-le Sicleru, încă suntem o minoritate, majoritatea e fie indiferentă fie spălată pe creier de mass-media. Totuși scânteia s-ar putea să fie vaccinarea silnică dacă se face destul de pe față, dar dacă se face subtil, cu restricții mici azi și altele noi mâine, obișnuindu-i pe oameni ca broasca fiartă la foc mic, nu văd cum obținem masa critică necesară unor schimbări serioase. Spuneți-mi ce părere aveți și cum am putea ieși din această situație.

   • Dupa parerea mea, de la bucuresteni nu ne putem astepta sa iasa masiv in strada. Uitati-va cum se chinuie Pompiliu Diplan sa stranga tot mai multi pe langa ” Starea de libertate”! Capitala este plina de spalati pe creier, este adevarat, dar eu cred ca tara nu este numai capitala. Provincia trebuie sa-si spuna cuvantul! Cred ca trebuie scrise afise si lipite peste tot, ca toti sa fie convinsi ca nu se mai poate! Cred ca poporul inca nu e pe deplin constient de ce-l asteapta! Frica paralizeaza gandirea. Dar tot asa de bine, frica poate mobiliza la actiuni de amploare, cum ar fi demonstratii masive de strada. Peste tot in Europa cam este acelasi lucru ca la noi! Fiecare dintre noi trebuie sa faca ceva! Trebuie sa inteleaga toti, ca globalistii(precum si tradatorii de neam si tara) au o agenda care trebuie pusa in practica intocmai si rapid! Nimeni nu va scapa de ghearele globalistilor! Speranta mea este sa se trezeasca Tara! “Scanteia semnificativa” va fi atunci cand fortele de ordine te vor lua de pe strada si te vor vaccina fortat! Era bine sa fie legala si la noi achizitia de arme, ca la americani! Zona de izolare si cu autosustinere va fi penetrata pana la urma, ca si plan de rezerva!

   • iesirile in strada in masa nu are capacitatea de a le organiza decat securitatea. intotdeauna in orice tara nucleul care da tonul este format din agitatori profesionisti, am citit asta intr0un manual de propaganda sovietic.
    Va rog sa cititi Rules for Radicals de Saul Alinsky.
    omul de rand este facut de Dumnezeu sa fie cuminte, nu are viclenia innascuta pentru diversiuni, are doar dorinta de libertate si de adevar dar acestea nu se mai disting in ziua de azi, oamenii sunt bulversati, nu le clar nimic, televiziunile si anturajul e cel care determina purtarea oamenilor.
    Coagularea poporului la lupta se poate face doar in jurul unui personal cu chemare de la Dumnezeu sa fie conducator…sa ne rugam sa apara.
    Nu de agitatie e vremea ci de organizare in subteran pt anii cumpliti care vin, pana la urma si politie si armata toti vor face foamea caci asta se urmareste, destructurarea statelor nationale si acceptarea noii ordini de la centru.

  • “ideea proprietatii le sta in gat!”
   ASA-I !
   ULTIMA INVENTIE SPRE A NE LUA CASELE :

   Tataru deja a sugerat incriminarea “asimptomatic” -ului drept transmitator al virusului, care refuza vaccinul .
   Ce pateste , acesta, in logica lui Zlataru ?
   Va trebui sa plateasca despagubiri tuturor pe care “i-a infectat” !
   Cine decide “infectarea” ?
   Zlataru si secta lui care umbla libera in natura , neatinsa de nimeni .Nici macar de musca tsetse!

 3. Abrutizatul dupa bani, Catalin Avramescu, e platit sigur dinafara , de companiile care fac lobby nonstop foarte intens si gras finantat catre guvernantii si doctorii guvernamentali !!!!!!

  A la Drosten merkelistul, un ignoramus cu ifose tipice unui impostor standard, care face pe universitarul fara doctorat si cu lucrari anterioare criticate de presa de specialitate , Drosten care ca si Merkel au luat “burse ” grase obligand poporul german, neinstiintat si neconsultat de nimeni , sa dea avansuri guvernamentale de sute de milioane lui Bill Gates si celor care-si vand vaccinurile cu ajutorul lui sau independent, banet dat si ca burse dar si pe sub masa guvernantilor de la butoane si doctorilor – lachei ai guvernantilor bine platitori din banii lui Bill Gates si a diverselor companii

  Asa cum se stie din presa ca procedeaza Big Pharma si companiile aferente, pentru a-si obtine miliardele , sutele de miliarde,ca plata ce urmeaza pe vaccinurile masiv impuse inuman obligatoriu, spun oamenii de stiinta germani in cunostiinta de cauza , precum omul de stiinta Med Dr Wolfgang Wodarg ,un mare pulmonolog si specialist in boli infectioase al Germaniei, care a salvat omenirea de la injectarea cu vaccinurile extrem de periculoase contra gripei porcine – fapt pentru care a si fost dat afara din Comisia Europeana de banditi in kohutz unul cu altul, care azi lupta din rasputeri pentru injectarea fortata a vaccinuiui rasolit pentru banul repejor – vaccin ce ne schimba ADN-ul, daca acceptam sa ne lasam “sinucisi” fara sa protestam, ca vacile si ca boii, de criminalii producatori care nu garanteaza niciun fel de consecinte nefaste sau letale ale acestor vaccinuri pe sistem sinucigas , complet nou, care modifica ARN-ul !

  BILL GATES NU SI-A VACCINAT NICIODATA COPIII !
  IN SCHIMB A UCIS SI IMBOLNAVIT SUTE DE MII DE COPII SI DE ADULTI,IN AFRICA SI IN INDIA ETC, FAPT PENTRU CARE ESTE DAT IN JUDECATA DE DIVERSE GUVERNE !

  DECE NU SE ADUNA ROMANII SA DEA IN JUDECATAA LEPRELE CRIMINALE ANTISTIINTIFICE PRECUM ACEST DEMENT CARE CERE VACCINAREA ROMANILOR CU FORTA, ADICA EXTERMINAREA ROMANILOR ??????????????????????????
  ACEASTA ESTE SINGURA INTREBARE CARE SE IMPUNE !

  • Avramescu (după nume e suspect că e de etnie evreiască, Abrams, Abraham, etc) scrie mereu la ziarul BURSA care e patronat de Florian Goldstein, pseudonim MAKE. Bineînțeles îi stă în gât Trump, naționalismul, credincioșii, homofobii, xenofobii, “dușmanii democrației” ca oricărui neomarxist, “rasismul”, “extrema dreaptă”.

 4. Se pare că la Constanța e tămbălău. azi-dimineață, Politiștii au scos cu forța pe oameni din biserică, xhiar sub nasul lui IPS Teodosie:

  https://observatornews.ro/eveniment/credinciosi-scosi-de-jandarmi-din-biserica-la-constanta-unde-slujea-ips-teodosie-va-rugam-frumos-parasiti-biserica-403408.html?utm_source=Notificari&utm_campaign=XtremePush&utm_medium=Browser&utm_term=articol&utm_content=403408

  https://observatornews.ro/eveniment/ips-teodosie-va-astept-pe-toti-la-pestera-sf-andrei-sa-va-faceti-foaie-403419.html

  Apoi, se pare că în cursul zilei de astăzi Teodosie i-a trimis o scrisoare premierului. REVOLUȚIE

  https://stiripesurse.ro/alerta-ips-teodosie-scrisoare-deschisa-adresata-lui-ludovic-orban-dupa-incidentul-de-la-slujba-un_1532025.html

  https://media.stiripesurse.ro/other/202011/media-160631890303703000.pdf

  Domnule Prim-Ministru,

  Incidentul petrecut la Constanța în dimineața zilei de 25 noiembrie 2020 ne întărește convingerea că ne aflăm în fața unor mari abuzuri, pe care autoritățile le săvârșesc din ce în ce mai des.

  Este inadmisibil ca articolul 29 din Constituția României, alineatul (1) și alineatul (5), să fie încălcate cu atâta naturalețe de către autoritățile locale pe care le coordonați prin miniștrii de resort. Niciodată drepturile credincioșilor ortodocși și ale clericilor de a se ruga nu au fost atât de mult batjocorite. Credincioșii Bisericii Ortodoxe Române și slujitorii ei sunt obligați acum să îndure umilința și frigul, să se expună unor grave probleme de sănătate din pricina temperaturilor scăzute.
  Am îndurat suficient de la începutul acestei pandemii, împreună cu toți oamenii de bună-credință din această țară, și am respectat măsurile sanitare. De această dată, trebuie să denunțăm public abuzurile pe care le orchestrați, și pe care forțele polițienești și de jandarmerie le exercită asupra noastră
  Nu vom îngădui ca dreptul de a-l cinsti așa cum se cuvine pe Sfântul Apostol Andrei, cel Întâi chemat să ne fie călcat în picioare de cei care nu au frică de Dumnezeu. Ce veți face? Ne veți bate, amenda, aresta și executa ?!? Veți asmuți justiția și forțele de ordine împotriva propriilor frați și surori ?
  În luna decembrie a anului 1989, oamenii cu credință în Dumnezeu, profund nemulțumiți de abuzurile puterii, s-au adunat la Timișoara în jurul casei pastorului reformat László Tőkés, căruia i se făcea atunci o nedreptate, (mult mai mică în raport cu dorința noastră legitimă de a ni se respecta credința și demnitatea). Nu subestimați dorința oamenilor de a striga din nou „cu noi este Dumnezeu”, de a se putea ruga și trăi fără dictatură. Un dram de înțelepciune în plus v-ar putea readuce în suflete omenia, credința și dreapta simțire pe care se pare că rațiunile pandemiei vi le-au întunecat.

  Dumnezeu să vă dăruiască gândul cel bun pentru a face ceea ce este cu adevărat de folos oamenilor din această țară și a nu lupta cu înverșunare împotriva Lui Dumnezeu și a celor care cred în El. Doar o dată Fiul lui Dumnezeu s-a lăsat batjocorit… Lăsați-le oamenilor libertatea de a-L cinsti pe Dumnezeu, ca și El să vă mai îngăduie acolo unde credeți că v-ați înveșnicit.

  Cu nădejdea că încă Dumnezeu mai poate lucra în mintea și în inima dumneavoastră,

  † TEODOSIE,

  Arhiepiscopul Tomisului”

  Acuma, această scrisoare este dată de știripesurse, cei care au mai dat astfel de informații și pare că s-au adeverit (programul ”vacanța mare”).

 5. cine a furat cu softul alegerile. simbolul de pe albumul dead prezident este hexagrama chinezeasca care simbolizeaza razboi.
  https://www.thegatewaypundit.com/wp-content/uploads/coomer-dead-prez-dominion.jpg

 6. A trecut vremea mitingurilor ca acelea organizate de Pompiliu Diplan și alții, cu o sută-două sau o mie de participanți. Trebuie să iasă două-trei sute de mii, iar în Capitală un milion. Și nu să vină să-i „defenestreze” pe cei din Guvern, Parlament, Președinție, ci să îi atîrne de stîlpi și de pomi.
  După promulgarea legii nr. 217/2015, zisă „anti-legionară, cineva – mi se pare Cezarina Condurache – a anticipat că, prin aceasta, I.N.S.H.R.-„E.W” se va erija în făcător de legi. A urmat legea nr. 157/2018, zisă „legea lui Vexler”, la fel de antiromânească. Acum urmează lațul care ne va spînzura pe noi. Vedeți de ne pregătesc cei „zece cavaleri ai Apocalipsei” contra României:
  https://r3media.ro/prioritati-mae-elaboreaza-o-strategie-nationala-pentru-prevenirea-si-combaterea-antisemitismului-xenofobiei-radicalizarii-si-discursului-instigator-la-ura-2021-2023/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=prioritati_mae_elaboreaza_o_strategie_nationala_pentru_prevenirea_si_combaterea_antisemitismului_xenofobiei_radicalizarii_si_discursului_instigator_la_ura_2021_2023&utm_term=2020-11-23 .
  Aceasta nu este o „incitare la violență”, cum scriu ei în proiect, ci o invitație la aplicarea „dreptului la insurecție. Vedeți argumente aici: https://www.incorectpolitic.com/dreptul-la-insurectie/; https://adriannastase.ro/2011/12/04/rezistenta-la-opresiune-si-dreptul-la-insurectie/.
  Români! Așa cum v-am mai prevenit, pregătiți-vă să vă apărați! Vine Apocalipsa pentru România!
  Înarmați-vă cu tot ce puteți și ieșiți în stradă mai bine și mai mulți ca în decembrie 1989, cînd ați fost păcăliți de cei care sunt acum la conducere.

 7. si seful de vaccin de la Pfizer tot evreu este
  Mikael Dolsten.

 8. si la Biontech tot evrei sunt in spate+ si bill gates cu infiuzia de capital din 2019. Bill gates e in toate frmele de vaccinuri pt ca el e din comitetul eugenic mondial un fel de executiv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *