Home / Dacă ești nou pe site / DREPTUL LA INSURECȚIE

DREPTUL LA INSURECȚIE

Majadahonda
Incorect Politic
Decembrie 6, 2018

Vă prezentăm continuarea serialului : IUD€L€ AUTOHTONE PROPAGĂ „HOLOCAUSTUL“, redactat de Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu.

Episodul anterior (31): Eu Nu Neg “Holocaustul”, ci Criminala Propagandă Holocaustică (MMM)

Motto: „Nici dacă-i împuşti nu e suficient!“
Victor Ponta (2012)

32. DREPTUL LA INSURECȚIE

Cred că panseul lui Victor Ponta, „Nici dacă-i împuşti nu e suficient!“[1], am să-l pun ca motto la volumul al doilea al cărții HOLOCAU$TUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ! Și mai cred că S.U.A. – „partenerul nostru strategic“ – vor traduce cartea mea în engleză, ca să vadă și americanii că românii „se trezesc la realitate“, cum scrie David Duke, și nu își mai vînd proprietățile „pe un dolar“, ci sunt în stare să se și apere de rapacitatea jidanilor, ajunsă la apogeu prin criminala propagandă holocau$tică!

Un mare jurist român, Grigore Geamănu, a scris o carte fulminantă, DREPTUL LA INSURECȚIE, dar în vremea Socialismului nu a putut să o publice, deși fusese consilierul pe probleme juridice al lui Nicolae Ceaușescu; iar acum, în vremea „tranziției“, de fapt, a regimului capitalist terorist, nici atît nu s-a putut publica.

Dar în al treilea Considerent al Declarației Universale a Drepturilor Omului, adoptată de O.N.U. în 1948, se stipulează:

„…Considerând ca este esențial ca drepturile omului să fie ocrotite de autoritatea legii pentru ca omul să nu fie silit să recurgă, ca soluție extremă, la revolta împotriva tiraniei și asupririi,…“[2].

Așadar, dacă omul nu este ocrotit de autoritatea Legii, atunci are dreptul să se revolte contra tiraniei și asupririi!

Or, eu, înaintea lui Traian Băsescu, am spus că trăim „într-un stat de drept-curmeziș, într-un stat mafiot“. Academicianul Dinu C. Giurescu a afirmat ferm: „Statul român nu îi mai apără pe români, ci pe străini“.

Acum, aserțiunea că avem un stat mafiot este de notorietate; la fel, că trăim într-o tiranie, jefuiți de o clicocrație cleptocrată[3] instalată peren la conducerea țării; că marii hoți rămîn nepedepsiți și cu averile furate neconfiscate[4], la fel, deoarece ei s-au constituit într-o clică autoprotectoare, indiferent de „culoarea politică“ arborată, pentru a administra colonia România, în fruntea căreia au fost puși de păpușarii externi.

La fel de notorie și de repetată de clasa politică și de publicațiile mercenare este ideea că „avem nevoie de stabilitate politică“ pentru a ne dezvolta și pentru a avea credibilitate politică în fața străinătății.

Dar aici această afirmație nu mai este adevărată: stabilitatea politică, acum, servește doar la menținerea establishment-ului, a tiraniei practicate de liderii autohtoni în cîrdășie cu liderii companiilor transfrontaliere, denumite greșit „multinaționale“.

Denumirea de „multinaționale“ este diversionistă, spre a induce în gîndirea indivizilor ideea falsă că ar fi vorba de companiile mai multor națiuni reunite, ceea ce este total fals: sunt companii private, fără legătură cu națiunile din care provin și, cu atît mai puțin, fără nici o legătură cu națiunile în cadrul cărora acționează – cel mult că plătesc impozite statului în care sunt înregistrate, care, de multe ori, este altul decît cel din care provin; dar, în România nu plătesc nici măcar impozitele de rigoare și fac evaziune fiscală cu acoperirea funcționarilor români corupți.

În Italia, după 1945, durata medie a mandatului unui guvern este de circa doi ani și, în ciuda acestei grave și incontinente instabilități politice, Italia s-a dezvoltat și a ajuns una dintre cele opt state industrializate.

În mod deosebit după 1990, Belgia este sfîșiată de disputele dintre valoni și flamanzi și e în pragul destrămării, în ultimii 5-6 ani nu a avut nici guvern și, totuși, a subzistat, iar fostul imperiu colonial belgian încă îi aduce venituri!

Olanda, pe cît e de mică, pe atît este de agresivă și de mîrșavă, cunoaște și ea o anumită fierbințeală partinică, dar fostul imperiu colonial olandez acționează și acum, printre altele, prin Compania Olandeză a Indiilor de Est[5], înființată în 1602 și considerată ca fiind primul concern transfrontalier, care, împreună cu Compania Olandeză a Indiilor de Vest[6] – cele două mari componente ale Imperiului Olandez[7] – umplu cu sîrg visteria statului!

Franța, în cadrul căreia se pare că se afirmă viguros, deși cam încet, curentul naționalist inițiat de Le Pen, este și ea în derută politică, ba chiar în pragul prăbușirii economice, deși șantajează la greu cele 14 foste colonii[8] ale imperiului francez[9] – al doilea ca mărime după cel britanic –, pe care le exploatează subtil, adică cinic.

În pofida dificultăților politico-economice, aceste țări imperialiste – dar, mascate viclean, că ar fi ex-imperialiste – sunt puternice deoarece atributele statului sunt funcționale.

În România avem un stat-mafiot și, de aceea, apelul la „stabilitate politică“ este doar praf în ochii poporului, pentru a menține stabilitatea clicocrației cleptocrate, care a acaparat statul. Statul trebuie să fie în slujba poporului și nu a cleptocrației.

De aceea actuala „stabilitate politică“ trebuie înlăturată printr-o revoluție făcută de români pentru români!

***

[1] Red., „VIDEO Ponta, despre raspunderea guvernantilor in cazul retinerii CAS la pensii: Nici daca-i impusti nu e suficient“, HotNews, 25 aprilie 2012, pe http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12087874-ponta-despre-raspunderea-guvernantilor-cazul-retinerii-cas-pensii-nici-daca-impusti-nu-suficient.htm.

[2]Cf. http://www.anr.gov.ro/docs/legislatie/internationala/Declaratia_Universala_a_Drepturilor_Omului.pdf

[3] Cf. Vasile I. Zărnescu, „Ați votat cleptocrația?! Ați rămas cu sărăcia!“, pe http://monitorsri.blogspot.com/2012/01/ati-votat-cleptocratia-ati-ramas-cu.html

[4] ***, „Senatorii au spus NU confiscării averilor infractorilor“, 19 oct. 2015, pe https://www.stiri-extreme.ro/senatorii-au-spus-nu-confiscarii-averilor-infractorilor/

[5] https://ro.wikipedia.org/wiki/Compania_Olandez%C4%83_a_Indiilor_de_Est

[6] https://ro.wikipedia.org/wiki/Compania_Olandez%C4%83_a_Indiilor_de_Vest

[7] https://ro.wikipedia.org/wiki/Imperiul_Olandez

[8] Radu Eremia, „Franţa colonială: ce taxe adună Parisul de la 14 ţări africane“, adevărul, 14 ianuarie 2015, pe http://adevarul.ro/international/in-lume/silicon-africa-14-tari-africane-fortate-plateasca-taxe-coloniale-frantei-1_54b5ab76448e03c0fd9327e4/index.html

[9] https://ro.wikipedia.org/wiki/Imperiul_colonial_francez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *