Home / Chestiunea Jidănească / Eu Nu Neg “Holocaustul”, ci Criminala Propagandă Holocaustică (MMM)

Eu Nu Neg “Holocaustul”, ci Criminala Propagandă Holocaustică (MMM)

Majadahonda
Incorect Politic
Noiembrie 25, 2018

Vă prezentăm continuarea serialului : IUD€L€ AUTOHTONE PROPAGĂ „HOLOCAUSTUL“, redactat de Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu.

Episodul anterior (30): Falșii Supraviețuitori Primesc Îndemnizație Simultan de la Germania și de la România

Motto: „Nici dacă-i împuşti nu e suficient!“
Victor Ponta (2012)

 

31. Eu nu neg „holocaustul“, ci criminala propagandă holocaustică

În publicistica mea de 20 de ani, preponderent anti-jidănească și comasată în cartea hulită, însă necitită și nici măcar pipăită de acești patru zombi jidăniți și deveniți $uport€ri holocau$tiști, și ajunsă, iată!, în paginile-reper ale Raportului din 2016 al Departamentului de Stat al S.U.A., eu nu neg „Holocaustul unic“ vociferat peste tot de jidani, ci eu afirm că demasc documentat criminala propagandă holocaustică, veche de peste 150 de ani – așa cum am demonstrat categoric și imbatabil în carte!

„Holocaustul unic“ vociferat peste tot de jidani este o cea mai mare născocire pur propagandistică și cea mai mare extorcare de bani din Istoria Lumii!

Din acest motiv sunt furioși jidanii pe mine: pentru că le-am demascat și demonstrat escrocheria, cea mai mare din Istoria Universală, desfășurată în două faze distincte, dar cu un scop unic, convergent și continuu: acapararea de bani.

Prima fază, de prin anul 1869 pînă în decembrie 1944, a fost aceea a cerșetoriei: propaganda holocau$ti$tă a apelat la mila publică și a cerșit bani de la oamenii miloși pentru a salva 6 milioane de jidani care VOR FI năpăstuiți, maltratați, holocaustați de popoarele în cadrul cărora se pripășiseră; numai că Cahalul sionist nu le-a dat jidanilor amărășteni nici un ban, ci și-au întărit organizațiile – inclusiv cele paramilitare și de spionaj – prin care îi controlau și, treptat, au cumpărat terenuri în Palestina, întemeind kibutzuri.

Eu Nu Neg "Holocaustul" ci Criminala Propagandă Holocaustică

Dar, din ianuarie 1945, cînd nu se terminase Al Doilea Război Mondial și nu exista nici o statistică a morților, oculta sionistă a schimbat placa propagandei și a pretins că Germania și aliații ei OMORÎSERĂ, DEJA, 6 milioane de jidani: au trecut de la cerșetoria clamată continuu la extorcarea de bani, adică la șantajarea Germaniei și a aliaților ei prin impunerea „despăgubirilor de holocaust“, cu ajutorul presiunii politice exercitate de S.U.A., pe care le manevrau! Ba au extins extorcarea cerînd bani și Elveției pe motiv că au depozitat banii naziștilor, deși băncile elvețiene păstraseră și banii jidanilor!

Numai că propaganda lor a atins și dimensiuni macabre, patologice – uneori fiind înlesnită chiar de propaganda jidanilor din România, îndeosebi din Moldova, căci acolo se pripășiseră cei mai mulți.

Eu Nu Neg "Holocaustul" ci Criminala Propagandă Holocaustică

«La intrarea în cimitirul evreiesc dinspre Sărata a fost ridicat un monument din piatră, închinat victimelor Holocaustului. A fost construit în 1959, ulterior fiind declarat monument istoric. Pe el scrie în mai multe limbi:

“Aici zac evrei prefăcuţi în săpun de bestiile fasciste – 1939-1944 / În amintirea lor, înfrăţiţi-vă popoare în lupta pentru o lume nouă”.

Se spune că sub acel monument se află un sicriu plin cu bucăţi de săpun făcut din grăsime umană.

Ba mai mult, unii evrei povestesc cum, în perioada celui de-Al Doilea Război Mondial, erau obligaţi de nemţi să se spele cu săpunul fabricat din corpul confraţilor lor.

În plus, inscripţia ”RIF” de pe bucăţile de săpun a dat naştere la convingerea că s-ar traduce Reichs Juden-Fett, adică ”săpun curat evreiesc”.

În zilele noastre, Memorialul Yad Vashem (autoritate izraeliană în domeniul Holocaustului – n.r.) a declarat oficial că naziştii nu au făcut niciodată săpun din cadavrele evreilor.

Eu Nu Neg "Holocaustul" ci Criminala Propagandă Holocaustică

Hari Vigdar, liderul Comunității Evreilor băcăuani, a refuzat să comenteze în vreun fel subiectul.

Şi-a exprimat doar convingerea că naziştii chiar au fabricat săpun din fiinţe umane.

Istoricul Eugen Şendrea[1] afirmă că povestea săpunului făcut din evrei a fost doar o ”propagandă comunistă”»[2].

Istoricul Eugen Şendrea a fost un istoric local, care nu prea avea habar de problemă – din Bacău nu se vede prea departe. Snoava cu „săpunul din grăsime de jidan“ fusese, deja, preluată, prin 1945, de alt mare șarlatan jidan, Simon Wiesenthal, a difuzat-o în presa occidentală, de unde a fost preluată de alții tot  prin metoda copy paste,  și s-a făcut mare tapaj pe această temă abracadabrantă!

Am apelat, în această cercetare demascatoare, la autori jidani onești, ca Norman Finkelstein, Israel Shahak, Benjamin Freedman, Nahum Goldman[3], Josef Kastein, marele istoric Heinrich Graetz – care scria cu nonșalanță că „limba idiș e urîtă“ –, Jacob Brafmann[4]primul și cel mai documentat denunțător al Talmudului, citat de savantul Nicolae Paulescu în docta sa cercetare SPITALUL, CORANUL, TALMUDUL, CAHALUL, FRANCMASONERIA[5] –, Gerhard Menuhin[6], Shlomo Sand și mulți alții, sau chiar și la autori jidani necinstiți, ca Lucy Dawidowicz și Hannah Arendt.

De exemplu, marele istoric Shlomo Sand, profesor universitar, a scris, în ultimii zece ani, aceste cărți: THE INVENTION OF THE JEWISH PEOPLE; THE INVENTION OF THE LAND OF ISRAEL; HOW I STOPPED BEING A JEW! Eu le-am cumpărat, pe toate, din S.U.A., prin firma Amazon.

Eu Nu Neg "Holocaustul" ci Criminala Propagandă Holocaustică

Cumpărați-le și dvs., stimați cititori, căci nu au o mare valoare pecuniară – vreo 200-300 de dolari –, dar au o valoare incomensurabilă ca fapt cultural și politic[7].

În cartea mea veți găsi citate din cărțile autorilor jidani enumerați mai sus, precum și din ale unor mari istorici și scriitori goyimi, ca Martin Luther[8], Jürgen Graf, David Irving, Arthur Robert Butz[9], Germar Rudolf[10], Roger Garaudy și mulți alții.

Astfel, am citat și articolul lui Shlomo Sand în care îl desființează cultic pe teroristul Benjamin Netanyahu, premierul Israelului: „Dacă Netanyahu este jidan, atunci eu sunt budist“[11]!

Shlomo Sand trăiește la Tel Aviv, capitala statului terorist Israel, și încă nu a fost lichidat pentru cărțile sale.

În schimb, scursura jurnalistică jidănită Sabin Orcan și acoliții săi circumciși la creier, împinși din spate de „iud€l€ autohtone“, de apologeții jidani holocau$tiști autohtoni și externi, mă denigrează pe un post public de televiziune!

Iar Consiliul „Național“ al Audiovizualului (C.N.A.) tace ca mortu-n păpușoi.

După ce veți cumpăra aceste cărți, îi puteți bate în cap cu ele pe cei patru tăiați-împrejur la creier, mercenarii holocau$tiști Emilia Șercan, Mihail Neamțu, Flaimucea de la România liberă și Sabin Horcan.

Sunt sigur că acești patru „cavaleri ai Infernului“ cunosc aceste cărți – sau, măcar, au auzit de ele –, dar ascund opiniei publice aceste informații esențiale, căci, dacă poporul ar afla de ele, atunci i-ar linșa pe stradă pe acești nemernici pentru că îl induc în eroare ca să fie menținut în sclavia jidanilor și să le plătească „despăgubiri de holocaust“!

Firește, am cochetat și cu ideea de a-l reclama pe secătura Sabin Orcan la Consiliul Național al Audiovizualului (C.N.A.), dar, la sugestia unor avocați, am renunțat, căci, după cum mi-au atras ei atenția, față de insultele incalificabile comise de Sabin Orcan, „C.N.A. ar fi trebuit să se sesizeze din oficiu imediat și să-l amendeze, așa cum procedează, de atîtea ori, împotriva altora“.

De vreme ce nu a făcut-o, era evident că nici nu avea să-mi dea cîștig de cauză, întrucît C.N.A. devenise un aparat de represiune politică mascată – fiind format din indivizi fără nici o pregătire profesională în mass media, ci trimiși acolo ca „trompete“, ca reprezentanți ai unor partide, adică ai unor grupuri de presiune!

Eu Nu Neg "Holocaustul" ci Criminala Propagandă Holocaustică

Avea să se adeverească această practică inclusiv cu ocazia amendării antinaționale a lui Rareș Bogdan[12], pentru că el apărase o idee națională.

La fel, dacă aș fi făcut plîngere penală contra lui Sabin (b)Orcan-Ticălosu’ la Parchet, nici în acest caz nu aș fi avut succes – probă fiind represiunea contra mea comisă de procurorul prim-adjunct Dimitrie Bogdan Licu-Lingăul[13], ca să-i facă pe plac impostorului Alexandru Florian-Strîngătorul-de-bani-necuveniți-de-la-Universități[14].

Și, în plus, aș fi cheltuit cu avocații banii pe care nu-i aveam. Cu această ocazie, apelez la avocații curajoși și patrioți să mă apere, pro bono, în procesele cu jidanii teroriști Alexandru Florian și Maximilian Marco Katz.

Apoi, dacă-i adevărată afirmația: „Acoperitul DGIA, Sabin Orcan, locotenent-colonel, trimis de gnr. de marmeladă Marian Hăpău, DGIA, la B1 TV în locul locotenent-colonelului Turcescu…“, atunci cu atît mai puțin nu aș fi avut succes: eu, fiind colonel în retragere al S.R.I., nu mai am aceeași putere ca lt.-col. activ acoperit Sabin Orcan, deoarece el, prin D.G.I.A. a M.Ap.N., reprezintă „statul“, care, cum spunea recent răposatul acad. Dinu Giurescu, „nu ne mai apără“ pe noi, românii cinstiți, ci îi apără pe mafioții autohtoni și străini!

Așa s-ar explica și longevitatea lui Sabin Orcan în presă, în pofida incapacității lui profesionale absolute denunțate de confrații săi de presă cu dovezi imbatabile!

Halal „patrioți“! Pe ăștia, vorba lui Victor Ponta, „Nici dacă-i împuşti nu e suficient!“[15] Evident, printre „ăștia“ trebuie inclus și mișelul jidănit $abin Orcan-Iudă!

Eu Nu Neg "Holocaustul" ci Criminala Propagandă Holocaustică

Cum, însă, pedeapsa cu moartea fusese abolită tocmai ca să fie scăpați nepedepsiți asemenea ticăloși, singura execuție posibilă rămîne lichidarea lor morală prin executarea lor mediatică, așa cum este aceasta de față!

Oricum, sunt sigur că Sabin Orcan va avea soarta lui Oliver Cromwell: cadavrul lui Cromwell a fost exhumat la trei ani după moarte, spînzurat și decapitat!

Pe rețelele de socializare ale ofițerilor activi și în rezervă circulă un material al unui ofițer activ care propune instaurarea dictaturii militare, ca soluție la ieșirea din actuala situație gravă a României!

Să sperăm că se vor organiza mai repede și vor trece la acțiune.

Într-o emisiune de la postul 6TV, de acum cîțiva ani, am propus conducătorilor iminentei revoluții ca, întrucît am gradul de colonel, să mă numească la comanda Regimentului de execuție – fiindcă un pluton de execuție ar fi prea puțin față de cîți vor figura pe lista condamnaților la moarte!

Eu Nu Neg "Holocaustul" ci Criminala Propagandă Holocaustică

 

[1] Cf. https://www.desteptarea.ro/la-trei-saptamani-dupa-ce-si-a-pierdut-tatal-fiul-istoricului-eugen-sendrea-a-murit-lovit-de-tren/

[2] Olimpia Filip „Săpunul din grăsime umană îngropat în cimitirul evreiesc, mit vechi de peste şase decenii“, adevărul.ro, 12 februarie 2013, pe https://adevarul.ro/locale/bacau/sapunul-grasime-deumana-ingropat-cimitirul-evreiesc-mit-vechi-sase-decenii-1_511aaef4344a78211832a882/index.html;  Olimpia Filip a republicat acest articol și  în 11 aprilie 2013, probabil ca să-i convingă  pe jidani să nu mai colporteze fabulațiile lor: https://adevarul.ro/locale/bacau/bacau-evrei-comunitate-1_5166df40053c7dd83ffabe07/index.html

[3] Nahum Goldman, The Jewish Paradox, pe https://www.amazon.de/Jewish-Paradox-Nahum-Goldmann/dp/B002DPBOIM/ref=sr_1_fkmr1_4?s=books&ie=UTF8&qid=1508525325&sr=1-4-fkmr1&keywords=Nahum+Goldman%2C+The+Jewish+Paradox

[4] Cf. https://www.scribd.com/document/213487912/73706932-Jacob-Brafmann-the-Book-of-Kahal-English-Translation-1869-With-Footnotes

[5] http://www.elefant.ro/carti/carte/religie/studii-religioase/spitalul-coranul-talmudul-cahalul-francmasoneria-93668.html

[6] https://www.amazon.de/Tell-Tuth-Shame-Devil-Recognize/dp/1591481724/ref=sr_1_2/257-6950587-1694424?ie=UTF8&qid=1508525131&sr=8-2&keywords=Gerard+Menuhin

[7] Shlomo Sand, The Invention of the Jewish People. Verso, London, New York, 2009.  Vezi și:

Shlomo Sand, Comment Le people Juif fut invente, pe https://www.youtube.com/watch?v=0yjxkHXfJUs;

Shlomo Sand – Les Juifs ne sont pas les descendents d’anciens Hebreux, pe https://www.youtube.com/watch?v=H169UHvDEr4;

Shlomo Sand – „Comment la terre d‘Israel fut inventee“ – Rencontre a l‘iReMMO, pe https://www.youtube.com/watch?v=taAUXOTx8Qg;

Shlomo Sand – „Comment j‘ai cesse d‘etre juif “ – Rencontre a l‘iReMMO, pe https://www.youtube.com/watch?v=BjGMgnXg_oo

[8] Martin Luther, The Jews and Their Lies, pe https://www.amazon.com/Jews-Their-Lies-Martin-Luther/dp/1593640242

[9] Arthur R. Butz, The Hoax of the Twentieth Century: The Case Against the Presumed Extermination of European Jewry. Vezi și: http://www.nationalisti.ro/2014/03/colonel-r-vasile-zarnescu-sri-prezinta-inselatoria-secolului-xx/

[10] https://de.wikipedia.org/wiki/Germar_Rudolf

[11] Cf. Conference avec Shlomo Sand: „Si Netanyahou est juif, alors moi je suis bouddhiste“, pe https://www.youtube.com/watch?v=jkkaiaHqGdQ

[12] Cf. https://www.stiripesurse.ro/amenda-record-dictata-de-cna-pentru-realitatea-tv-ce-a-facut-rare-bogdan-alaturi-de-oreste-i-car_1230054.html; https://www.paginademedia.ro/2017/09/realitatea-tv-amenda-dura-de-la-cna-pentru-atacurile-dure-la-minoritatea-maghiara-sanctiune-si-pentru-b1-tv; http://adevarul.ro/entertainment/tv/rares-bogdan-continua-cruciada-cna-realitatea-tv-primit-inca-amenda-mizerabilii-nu-limite-nu-tac-nu-predau-rezist-1_5a0316ee5ab6550cb8f4964e/index.html; http://adevarul.ro/entertainment/tv/rares-bogdan-mesaj-dur-adresa-cna-tradatorilor-slugilor-reactia-vine-realitatea-tv-fost-amendat-atacuri-minoritatea-maghiara-1_59cd0d6d5ab6550cb89e3cde/index.html; http://www.ziare.com/media/tv/realitatea-tv-amendata-de-cna-pentru-limbajul-injurios-al-lui-rares-bogdan-1386137.

[13] http://www.justitiarul.ro/vasile-zarnescu-lupta-cu-prigonitorii-de-la-institutul-elie-wiesel-si-cu-executantii-lor/

[14] http://www.cunoastelumea.ro/directorul-institutului-elie-wiesel-alexandru-fliorian-demolat-in-ziarul-cotidianul/

[15] ***, „Ponta, despre raspunderea guvernantilor in cazul pensiilor micsorate abuziv: Nici daca-i impusti nu e suficient“, ziaruldeiasi.ro, 25.04.2012, pe https://www.ziaruldeiasi.ro/national-extern/ponta-despre-raspunderea-guvernantilor-in-cazul-pensiilor-micsorate-abuziv-nici-daca-i-impusti-nu-e-suficient~ni8efm.

About Incorect Politic

Revoluție prin educație.

Check Also

Paradă gay cu copii dedicată pedofililor

Vlad Voicu | Apusul a căzut.

3 comments

  1. ” înfrăţiţi-vă popoare în lupta pentru o lume nouă” – globalism!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *