Home / Chestiunea Jidănească / Falșii Supraviețuitori Primesc Îndemnizație Simultan de la Germania și de la România

Falșii Supraviețuitori Primesc Îndemnizație Simultan de la Germania și de la România

Majadahonda
Incorect Politic
Noiembrie 18, 2018

Vă prezentăm continuarea serialului : IUD€L€ AUTOHTONE PROPAGĂ „HOLOCAUSTUL“, redactat de Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu.

Episodul anterior: 29. ESCROCI HOLOCAUSTIȘTI Demascați de Justiția S.U.A.

Motto: „Nici dacă-i împuşti nu e suficient!“
Victor Ponta (2012)

30. Falșii supraviețuitori primesc îndemnizație simultan de la Germania și de la România

Falșii Supraviețuitori Primesc Îndemnizație Simultan de la Germania și de la România

Aproape toți jidanii care locuiesc acum în România – circa două milioane! – au dublă cetățenie, izraeliană și română; ca izraelieni, primesc „despăgubiri de holocaust“ de la Germania, iar ca cetățeni români de etnie jidănească primesc „despăgubiri de holocaust“ și din partea României – deși în România nu a existat „holocaust“.

E-adevărat că Răzvan Theodorescu – promotorul introducerii cuvîntului holocaust[1] în odioasa O.U.G. nr. 31/2002, unul dintre semnatarii acesteia și, o vreme, președinte al Asociației de prietenie Israel-România – a declarat, sentențios, în epoca în care ocupa funcția de ministru al Culturii, că nu a avut loc un Holocaust în granițele României Regale din 1940-1945, dar România, prin guvernarea Antonescu și acțiunile sale în teritoriul ocupat, în primul rând în Transnistria, a participat la Holocaust“[2].

Falșii Supraviețuitori Primesc Îndemnizație Simultan de la Germania și de la România
Razvan Theodorescu

Însă asta nu se pune, căci e o frază îmbîrligată de (c)academician. Dar este esențial de reținut că, recent, Polonia a fost acuzată că ar fi comis „holocaust“: «Ministerul Polonez de Externe l-a somat pe ambasadorul S.U.A., Stephen Mull, să protesteze şi să obţină scuze din partea F.B.I., după ce şeful acestei instituţii a sugerat că polonezii au fost complicii nemţilor în holocaust. (…) James Comey, directorul F.B.I., a scris un articol în Washington Post, despre nevoia de a educa oamenii în ceea ce priveşte holocaustul.

„În mintea lor, criminalii şi complicii Germaniei, Poloniei, Ungariei şi ale atâtor altor ţări, n-au făcut nimic rău. S-au convins singuri că au făcut ceea ce trebuiau să facă“, a scris şeful F.B.I. în Washington Post. (…) Cuvintele oficialului american au stârnit o furtună în Polonia, politicienii întrecându-se în a condamna reacţia americană.

„Celor care sunt incapabili să prezinte adevărul istoric într-o manieră onestă vreau să le spun că Polonia nu a fost un criminal, ci o victimă a celui de-Al Doilea Război Mondial“, a spus premierul Ewa Kopacz. Tomas Nalecz, consilier al preşedintelui Bronislaw Komorowski, l-a făcut „dobitoc“ pe şeful F.B.I., în direct la televiziunea TVN 24“»[3].

Să ne amintim că, în baza unor sondaje internaționale, Ungaria și Polonia au fost clasate pe primele locuri în Europa ca țări antisemite!

Totuși, consilierul prezidențial Tomas Nalecz greșește profund cînd îl caracterizează pe James Comey ca fiind „dobitoc“.

Prin acest epitet îi diminuează vinovăția, deoarece, ca director al F.B.I., el știe – iar dacă nu știa, a avut posibilitatea să afle pînă să scrie prostii – că Germania a cucerit Polonia în vreo două săptămîni, iar resturile armatei ei și întregul guvern au emigrat – prin România, pe unde au tranzitat și tezaurul – în Occident, îndeosebi în Marea Britanie.

Deci, din punct de vedere juridic și politic, Polonia nu mai exista ca subiect de drept internațional și, chiar dacă aproape toate lagărele de concentrare au fost înființate de Germania pe teritoriul Poloniei, nu se poate susține că „polonezii au fost complicii nemţilor în holocaust“.

Falșii Supraviețuitori Primesc Îndemnizație Simultan de la Germania și de la România

Germania a înființat lagărele de muncă în Polonia fiindcă aici, în Polonia, erau cei mai mulți jidani: Bogdan Petriceicu Hasdeu și Nicolae Iorga relevau: „Polonia constituie oceanul jidănimii europene“.

E-adevărat că aproape toți deservenții lagărelor erau poloni – cu excepția lagărelor populate exclusiv de jidani, care le și administrau singuri –, dar aceasta nu înseamnă că erau „complicii“ naziștilor, ci doar angajați salariați.

De aceea, nu se poate susține că directorul F.B.I., James Comey[4], este „dobitoc“ – chiar dacă, „de la mama lui“, este literalmente dobitoc, ci că – prin înalta sa poziție social-politică și administrativă deținută – este un mare farsor și nemernic; după cum la fel sunt și conducătorii României, care au înființat „ziua holocaustului“!

Conducerea Poloniei și clasa politică au protestat vehement la alegațiile directorului F.B.I. pentru că membrii acestora au „patru cohones“ (citește: coaie), spre deosebire de conducerea României, de clasa noastră politică și de marea masă a ziariștilor, unde predomină lichelele, după calapodul celor patru ticăloși de la emisiunea X-PRESS din 5 martie 2017!

Ba, mai mult! «Parlamentul polonez a adoptat, vineri [26 ianuarie 2018 – n.n., V.I.Z.], un proiect de lege prin care orice persoană care acuză statul polonez de complicitate la crimele comise de nazişti, sau care se referă la lagărele naziste de concentrare ca fiind poloneze, riscă până la trei ani de închisoare.

Falșii Supraviețuitori Primesc Îndemnizație Simultan de la Germania și de la România

Măsura, care va fi aplicată atât persoanelor poloneze, cât şi cetăţenilor de altă naţionalitate, va trebui să fie aprobată de Senat, înainte de a fi semnată de preşedinte.

Piotr Kozlowski, un reprezentant de rang înalt al ambasadei Poloniei în Israel, a fost convocat de Ministerul izraelian de Externe pentru a „clarifica“ situaţia, a arătat un comunicat.

„Opoziţia Israelului faţă de acest proiect de lege a fost transmisă diplomatului. Momentul în care a fost votată, ajunul zilei internaţionale a Comemorării Victimelor Holocaustului, este surprinzător“. „Nu avem toleranţă pentru distorsionarea adevărului şi rescrierea istoriei sau negarea Holocaustului“, a declarat Netanyahu»[5].

Bravo Poloniei! Așa trebuie să facă și România, dacă nu ar fi condusă de trădători.

Firește că jidanii „nu au toleranță“, fiindcă ei sunt intoleranți la orice fac goyimii contra lor. Ba, în Talmud au chiar acest imperativ prioritar: „Pe cei mai buni dintre goyimi, ucide-i!“

Și, atunci, noi de ce să fim toleranți cu ei? În nici un caz. Dimpotrivă! Trebuie să fim absolut intoleranți!

O altă știre pe această temă, în ziarul adevărul.ro, sub titlul «Furie în Israel, după un proiect de lege polonez care vizează Holocaustul: „Istoria nu poate fi schimbată“», consemnează, printre altele:

«Oficialii izraelieni se opun propunerii de lege şi spun că ea va limita discuţia privind implicarea Poloniei în Holocaust. „Este o ruşinoasă desconsiderare a adevărului“, a spus ministrul izraelian al Educaţiei, Naftali Bannett.

„Este un fapt istoric acela că polonezii au ajutat la uciderea evreilor, i-au predat, abuzat şi chiar omorât pe evrei în timpul şi după Holocaust“.

Totuşi, el a recunoscut că expresia „lagăre poloneze“ nu este reprezentativă. „Un fapt istoric este şi acela că germanii au iniţiat, plănuit şi construit lagărele de muncă şi de exterminare din Polonia. Acesta este adevărul şi nici o lege nu îl poate rescrie. Aceste fapte trebuie învăţate de generaţiile următoare“.

Dimpotrivă: generaţiile următoare trebuie să știe că propaganda holocaustică este cea mai mare escrocherie din Istoria Universală, mai mare decît pretinsa Donație a Împăratului Constantin, născocită de papii Romei.

Falșii Supraviețuitori Primesc Îndemnizație Simultan de la Germania și de la România

Guvernul polonez a precizat că legea nu are ca scop limitarea libertăţii de a cerceta şi discuta Holocaustul.

Prim-ministrul Mateusz Morawiecki a scris pe Twitter că „Auschwitz-Birkenau nu sunt cuvinte poloneze şi Arbeit Macht Frei nu este o zicală poloneză“.

Patryk Jaki, secretar de stat în Ministerul Justiţiei, este autorul textului legii. El a spus că obiecţiile Israelului sunt „dovada“ că era nevoie de o astfel de reglementare. Este estimat că 1,1 milioane de oameni, cei mai mulţi dintre ei evrei, au murit la Auschwitz înainte de încheierea războiului în 1945»[6].

Totuși, polonii sunt și ei vinovați pentru ceea ce li s-a întîmplat, căci au fost de conivență cu jidanii la comiterea propagandei holocaustiste: au schimbat plăcile de marmură comemorative de la Auschwitz, de la 4 milioane la 1,1 milioane de evrei uciși.

Aici, acum, au introdus o rezervă: „Este estimat că 1,1 milioane de oameni, cei mai mulţi dintre ei evrei, au murit la Auschwitz…“ De unde „au estimat“ ei că erau „cei mai mulţi dintre ei evrei“?! De nicăieri.

Vorba antologică lansată de Hannah Arendt: „… e o simplă presupunere“ – vorbă pentru care și-a atras ura jidanilor holocau$tiști, fiind transformată, din marea filozoafă cu care se mîndreau, în categoria „jidanilor care se urăsc pe sine“!

Adică au băgat-o în categoria jidanilor antijidani, alături de Baruch Spinoza, Karl Marx, Benjamin Freedman, Arthur Koestler, Israel Shahak, Boby Fischer, Norman Finkelstein, Shlomo Sand și mulți alții.

Apoi, cum am arătat în cartea HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust“, din septembrie 1989, din dispoziția lui Mihail Gorbaciov, arhivele germane de la Auschwitz capturate de sovietici au fost predate Crucii Roșii Internaționale și socoteala este clară: la Auschwitz au murit circa 74.000 de persoane, de toți – jidani, țigani, sodomiști, comuniști germani ș.a. – și din diverse cauze naturale și nenaturale, și, îndeosebi, din cauza bombardamentelor Aliaților asupra civililor – cum au făcut la Hamburg, Köln, Dresda și alte orașe culturale germane, precum și a Bucureștilor, îndeosebi în 04.04.1944 –   bombardamente care, treptat, au îngreunat tot mai mult aprovizionarea cu alimente și medicamente!

Dar, cum se zice, acum le-a ajuns și lor „funia la par“: în avalanșa dezmățatei propagandei holocau$ti$te, jidanii au atins apogeul și îi învinovățesc pe toți, pentru a le sfeterisi gologanii.

Iar autorul textului legii, Patryk Jaki, are perfectă dreptate: furia oficialilor Israelului e „dovada“ că era nevoie de o astfel de reglementare. Adică de a începe să se pună stavilă criminalei propagande holocau$ti$te.

Între timp, legea a fost votată și promulgată de președintele Poloniei.

Exemplul conducătorilor Poloniei – dacă vor continua să fie fermi și tot mai hotărîți în eliminarea escrocheriei holocau$ti$te – se constituie într-un precedent, care trebuie să fie urmat de alții, mai ales de căcănarii obedienți care conduc România, întrucât în România nu a fost nici un holocaust – cum, de altfel, nu a fost pe nicăieri!

România i-a salvat pe jidani.

Deși, în marea lor majoritate, nu sunt „supraviețuitori ai holocaustului“, ci urmași ai așa-zișilor supraviețuitori, ei s-au „abonat la despăgubiri de holocaust“!

Falșii Supraviețuitori Primesc Îndemnizație Simultan de la Germania și de la România

Jidanii nu-și pun probleme de morală, fiindcă fac parte din „poporul ales“, cum îi ironiza însuși jidanul onest Norman Finkelstein în celebra sa carte The Holocaust Industry: Reflections on the Explotation of Jewish Suffering: „Campania pe care o duce astăzi afacerea holocaustului pentru a stoarce bani din Europa în numele unor «victime nevoiaşe ale holocaustului» a redus statura morală a martiriului lor la cea a unui cazinou de la Monte Carlo“, scrie Finkelstein[7].

Ei sunt deasupra oricărei morale; lor trebuie să le fie permis orice contra goyim-ilor – adică împotriva tuturor celorlalți oameni: ei, vreo 20 de milioane de jidani contra a 6,5 miliarde de goyimi!

Nu prea e „corect politic“, cum zice olteanul.

Jidanii se întreabă doar cum să pună mîna pe mangoți, „sugînd la două oi“, după cum le dictează Talmudul!

Dar cei patru ticăloși tăiați-împrejur la creier, în special Sabin Orcan-Secătura, nu se întreabă ce-i cu acești hrăpăreți pe care-i înfundă statul român cu bani nemeritați și nu se întreabă nici unde sunt cele 20 de miliarde de euro; acest cvartet de „coarde dezacordate“ nu face o emisiune în care să arate că acest împrumut reprezintă un adevărat genocid[8], ci îl injuriază, furibund și absolut neîntemeiat, pe „colonelul Zărnescu“, la adăpostul Raportului Departamentului de Stat al S.U.A., cum că aș fi negat „Holocaustul“ lor drag – holocaust prin care aceste patru iudЄ, împreună cu ceilalți apologeți holocaustiști, contribuie la crucificarea României!

 

[1] https://www.stiri-extreme.ro/federalizarea-si-impartirea-romaniei-si-dosare-secrete-privind-razboiul-nevazut-al-evreilor-sionisti-cu-romanii/

[2] ***, «Theodorescu: „Romania a participat la Holocaust, dar nu pe teritoriul ei“», adevarul, 17 iunie 2003, pe http://adevarul.ro/news/societate/theodorescu-romania-participat-holocaust-nu-teritoriul-ei-1_50abc8807c42d5a663802d32/index.html.  Similar aici: http://www.acad.ro/com2002/pag_com02_0628.htm;  http://inliniedreapta.net/holocaustul-in-viziunea-psd/

[3] Mihai Șomănescu, „Reacţie DURĂ a politicienilor polonezi, după ce şeful FBI a scris că Polonia a făcut holocaust. Premierul şi consilierul preşedintelui: E un DOBITOC“, activenews.ro, 20 aprilie 2015, pe https://www.activenews.ro/prima-pagina/Reactie-DURA-a-politicienilor-polonezi-dupa-ce-seful-FBI-a-scris-ca-Polonia-a-facut-holocaust.-Premierul-si-consilierul-presedintelui-E-un-DOBITOC-107650. Vezi și: Michael Collins Piper, THE JUDAS GOATS: THE ENEMY WITHIN. The Shocking Never-Before-Told Story Of the Infiltration and Subversion Of the American Nationalist Movement (By the FBI, ADL, CIA and Mossad, American Free Press, pe http://shop.americanfreepress.net/store/p/60-The-JUDAS-GOATS-The-Enemy-Within.html

[4] După ce Donald Trump l-a dat afară, James Comey și-a vărsat oful în cartea LOIALITATE PUSĂ LA ÎNCERCARE. Adevăr, minciuni și etica Puterii. Editura RAO, București, 2018.

[5] Teodora Marinescu, „Propunerea de reţinere a celor care acuză Polonia de Holocaust îngrijorează Israelul. Diplomatul polonez, convocat de guvernul de la Tel Aviv“, Mediafax, 28 ian. 2018, pe http://www.mediafax.ro/externe/propunerea-de-retinere-a-celor-care-acuza-polonia-de-holocaust-ingrijoreaza-israelul-diplomatul-polonez-convocat-de-guvernul-de-la-tel-aviv-16961985; vezi și: http://noi.md/md/in-lume/acuzatii-dure-la-adresa-poloniei-din-partea-ucrainei-si-israelului; http://adevarul.ro/international/europa/furie-israel-proiect-lege-polonez-vizeaza-holocaustul-istoria-nu-schimbata-1_5a6e011bdf52022f75f10e19/index.html

[6] Cf. News.ro,  «Furie în Israel, după un proiect de lege polonez care vizează Holocaustul: „Istoria nu poate fi schimbată“», adevărul.ro, 28 ianuarie 2018, pe http://adevarul.ro/international/europa/furie-israel-proiect-lege-polonez-vizeaza-holocaustul-istoria-nu-schimbata-1_5a6e011bdf52022f75f10e19/index.html.

[7] Norman Finkelstein, INDUSTRIA HOLOCAUSTULUI, Editura Antet, 2000, pag. 8; vezi și: George Duma, „Chiar și evreii au demascat minciunile lui Wiesel“, pe http://www.ziarulnatiunea.ro/2011/06/16/chiar-si-evreii-au-demascat-minciunile-lui-wiesel/

[8] Gheorghe Gavrilă Copil, „Evreii și atrocitățile lor asupra Neamului Românesc“, 4 februarie 2016, pe https://vremuritulburi.com/2016/02/04/evreii-si-atrocitatile-lor-asupra-neamului-romanesc/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *