Home / Chestiunea Jidănească / ESCROCI HOLOCAUSTIȘTI Demascați de Justiția S.U.A.

ESCROCI HOLOCAUSTIȘTI Demascați de Justiția S.U.A.

Majadahonda
Incorect Politic
Noiembrie 13, 2018

Vă prezentăm continuarea serialului : IUD€L€ AUTOHTONE PROPAGĂ „HOLOCAUSTUL“, redactat de Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu.

Episodul anterior: 28. Unde Sunt Cele 20 de Miliarde de €uroi?!

Motto: „Nici dacă-i împuşti nu e suficient!“
Victor Ponta (2012)

 

29. Escroci holocaustiști demascați de Justiția S.U.A.

Chiar dacă, prin reductio ad absurdum, am presupune că România ar fi holocaustat cîțiva jidani, care ar supraviețui acum și care ar demonstra cu documente irefutabile că au suferit „în holocaust“, despăgubirile trebuie date lor personal, aici în România și nu statului Israel, care a fost înființat abia în 1948!

Pretențiile de despăgubiri formulate de Israel constituie o extorcare de fonduri, adică stoarcerea unor mari sume de bani prin șantaj, formulat de escrocul internațional Elie Wiesel: „România a ucis, a ucis, a ucis“! Or, pentru această escrocherie abominabilă Israelul trebuie tratat cu bombe nucleare, nu cu bani, nu cu invitarea „investitorilor strategici“ – cum vrea Viorica Dăncilă –, nu cu lichelism, cum se gudură pe lîngă Benjamin Netanyahu pastorul neisprăvit Mihai Gâdea!

Există, acum, în România, jidani care primesc, oficial, „despăgubiri de holocaust“, dar acești bani nu îi primesc ei, direct, ci sunt vărsați în conturile Federației Comunităților Evreilor din România (F.C.E.R.), iar „despăgubiții“ primesc – dacă primesc! – o parte foarte mică – pentru că restul e dijmuit de F.C.E.R.!

Din Antichitate pînă azi jidanii sunt un neam de escroci, cămătari, adoratori ai Vițelului de aur – motiv pentru care Dumnezeu i-a blestemat să fie răspîndiți în Lume și să fie persecutați de popoarele în mijlocul cărora vor fi nevoiți să trăiască, să nu aibă patrie. Marx remarcase corect: „Dumnezeul necesității practice și al egoismului este banul.

Banul este dumnezeul gelos a lui Izrael, în fața căruia nu poate exista nici un alt dumnezeu.

ESCROCI HOLOCAUSTIȘTI Demascați de Justiția S.U.A.

Banul face să se prăbușească toți zeii omului și îi transformă în marfă. (…) Dumnezeul jidanilor s-a laicizat și a ajuns să fie dumnezeul lumii. Adevăratul dumnezeu al jidanului este polița.

Dumnezeul lui este numai o poliță iluzorie. (…) Naționalitatea himerică a jidanului este naționalitatea negustorului, a financiarului în general“[1]. Analiza lui Marx este la fel de actuală și acum.

Jidanii sunt chitiți să facă rost de bani prin orice mijloace, fie că sunt cămătari, arendași, comercianți sau speculanți financiari contemporani, ca „rechinul filantrop“ George Soros.

De fapt, între „comercianți“ și „speculanți financiari“ e doar o diferență de nuanță, dată de obiectul muncii: ei tot speculă fac, indiferent că manevrează mărfuri sau monede naționale, cum a făcut Soros cînd „a spart Banca Angliei“ sau a Franței! Firește, după declanșarea propagandei holocaustului, mulți au găsit o ocazie lejeră de a se pretinde „victime ale holocaustului“. Și, prin acte și povești false, și-au dobîndit statutul de „victimă holocaustică“, cu scopul de a cere „despăgubiri“ de la Germania și de la alte țări unde au mai putut să-și impună gogorița.

«În timp ce fugea de naziști în 1941, o fetiță de 11 ani evita bombele lansate de avioane în timp ce traversa rîul Dniper în Ucraina, găsind în final refugiu în Donețk, unde ea și mama ei au trăit ascunse pînă la eliberarea din 1944.

ESCROCI HOLOCAUSTIȘTI Demascați de Justiția S.U.A.

Un băiat în vîrsta de 13 ani a fugit din Kiev împreună cu mama sa și sora mai mică, ascunzîndu-se prin beciuri și hambare, iar uneori în păduri, unde de cele mai multe ori stăteau cu săptămînile.

Aceste povești sunt cîteva dintre miile de declarații date de imigranții bătrîni care cer daune din partea guvernului german, banii venind dintr-un Fond creat pentru ajutorarea supraviețuitorilor persecuției naziste.

„Dar multe dintre aceste povești sunt simple creații sau exagerări de fapte, comise de un grup de 6 angajați și custozi ai Fondului, aflat în New York“, au declarat marți procurorii federali. Alți unsprezece acuzați, care nu au legătura directă cu Fondul, au recrutat și îndrumat solicitanți ai programului.

De-a lungul a 16 ani, suspecții au utilizat documente de identificare false, au analizat arhivele guvernului și și-au însușit istoria Holocaustului pentru a putea realiza o fraudă de peste 42 milioane $, conform unui act de acuzare deschis marți în Manhattan, de către avocatul Statelor Unite, Preet Bharara.

ESCROCI HOLOCAUSTIȘTI Demascați de Justiția S.U.A.

Actul de punere sub acuzare precizează că inculpații – mulți dintre ei din Brighton Beach, Brooklyn – recrutau oameni prin intermediul ziarelor scrise în limba rusă, oferind ajutor persoanelor care solicită compensații de la Conferința evreilor cu pretenții materiale de la Germania.

În cele mai multe cazuri, actualele experiențe ale supraviețuitorilor au fost manipulate sau adaptate pentru a fi încadrate de cerințele fondului; o dată ce plățile erau aprobate, acuzații primeau mită de la solicitanți, mai precizează actul de punere sub acuzare [adică, în exprimarea 3antenistului Mircea Badea, primeau „parandărătul“ – n.n., V.I.Z.].

Datele de naștere au fost alterate astfel încît să pară că persoanele trăiau la momentul celui de-Al Doilea Război Mondial; anecdote despre cum au supraviețuit în condiții inumane într-un teritoriu ocupat de naziști au fost folosite de mai mulți solicitanți; fotografiile au fost refolosite în zeci de solicitări independente.

Conspirația a fost proiectată pentru două programe derulate de Claims Conference. Conferința a fost înființată în 1951 pentru a-i compensa pe jidanii victime ale persecuției naziste; guvernul german a alocat bani începînd cu următorul an și continuă să o finanțeze. (…)

ESCROCI HOLOCAUSTIȘTI Demascați de Justiția S.U.A.

„Aceasta presupusă fraudă este atît substanțială, cît și exasperantă“, a declarat domnul Bharara la conferința de presă care anunța rechizitoriul. Acuzațiile sunt rezultanta unei investigații realizate de Biroul Federal de Investigații, care a durat mai mult de un an. Agenții B.F.I. au arestat marți dimineața 11 inculpați; 5 dintre ei fuseseră deja acuzați. (…)

Pînă în prezent anchetatorii au descoperit aproape 5.000 de cereri false datînd din 2000 pînă în 2009 pentru Hardship Fund, cumulînd o pierdere de 18 milioane $. De asemenea, au descoperit 658 de cereri frauduloase din 1993 pînă în 2009 pentru cel de-al doilea fond, cu pierderi de aproximativ 24,5 milioane $.

ESCROCI HOLOCAUSTIȘTI Demascați de Justiția S.U.A.

Unul dintre programe, cunoscut ca Hardship Fund, oferă compensații pentru jidanii deveniți refugiați cînd au fugit de naziști; majoritatea acestor plăți au ajuns la oameni din fostul bloc sovietic, care nu a fost sub ocupație nazistă directă, care au fugit de înaintarea naziștilor, conform rechizitoriului. Fondul acorda o plată unică de aproximativ 3.600 $ (…)»[2].

David Irving declara, în 1990, că Germania plătise Israelului peste 100 de miliarde de mărci ca „despăgubiri de holocaust“! Între timp, este evident că Germania a mai plătit de vreo două-trei ori mai mult.

Fără îndoială că cele descoperite de Justiția americană și descrise în acele articole nu reprezintă decît vîrful aisbergului, fiindcă toate „despăgubirile“ sunt rezultatul unor astfel de escrocherii.

Dacă în cinstita și democrata Americă jidanii și-au putut permite asemenea malversațiuni, imaginați-vă cîte astfel de escrocherii s-au întîmplat în România, unde jidanii sunt protejați de parcă ar fi indivizi de genul oului Faberge! Cu diferența că, dacă Justiția S.U.A. i-a dibuit pe cîțiva dintre escrocii jidani și americani, noi avem o Ju$tiți€ căreia nici prin pix nu-i trece să-i controleze. Ba, dacă sugerezi autorităților o asemenea situație, te condamnă ca negaționist al „holocaustului“, în baza Legii 217/2015 – cum perorează ticăloșii $abin Orcan, Mihail Neamțu, Aurel Vainer, Liviu Beriș ș.a.

De exemplu, lui Oliver Lustig[3] Traian Băsescu i-a acordat Ordinul Național „Steaua României“ și indemnizație de holocaust, deși el fusese dus la Auschwitz de către armata horthystă. De ce să-i fi dat România „despăgubiri de holocaust“?! Mai ales că avea pensie de general?! Lui Oliver Lustig nu i-o fi fost rușine să încaseze indemnizația de holocaust, după ce a huzurit ca ziarist în Armata României circa patru decenii?!

Pe cine să întrebăm ca să aflăm cine primește, acum, indemnizația lui Oliver Lustig?! Pentru că indemnizația de holocaust se transmite urmașilor – căci și ei au suferit și suferă alături de „victime“, pentru că suferințele victimelor sunt tranzitive: dacă nepotul stă în aceeași cameră cu bunicul „supraviețuitor al holocaustului“, suferința acestuia se transmite asupra nepotului ca „flacăra violet“ a lui Aliodor Manolea, via Traian Băsescu! Actualul scandal în cazul porcurorului Augustin Lazăr relevă doar vîrful aisbergului a ceea ce înseamnă corupția din Ju$tiți€!

Propun formularea unei petiții și, totodată, a unei cereri către premierul țării prin care Guvernul României să publice o lucrare cu lista tuturor celor care primesc indemnizația de holocaust, precizîndu-se și valoarea acesteia, anul nașterii, lagărul în care a fost deținut, durata șederii în lagăr, documentele doveditoare și unde se trimite indemnizația: nominal persoanei în cauză sau către F.C.E.R. sau Israel!

De asemenea, propun formularea unei petiții și, totodată, a unei cereri către premierul țării prin care Guvernul României să publice un anuar al imigrării din 1990 pînă azi precizîndu-se etnia, cetățenia, anul imigrării etc. Prin 2005, Institutul Național de Statistică anunțase publicarea unui asemenea anuar, dar, apoi, a primit directiva de nu mai publica nimic.

Poporul este mai ușor manevrabil atunci cînd nu știe nimic. De aceea, numai Institutul „Național“ pentru Studierea Holocaustului – „Elie Wiesel“ poate să „studieze“ holocaustul, ca să difuzeze elucubrațiile sale, dar românii nu au voie să-l studieze: li se interzice prin criminalele reglementări O.U.G. nr. 31/2002, Legea 107/2006, Legea 217/20015 și Legea 157/07 iulie 2018[4]!

ESCROCI HOLOCAUSTIȘTI Demascați de Justiția S.U.A.

[1] Karl Marx, „Contribuții la problema jidănească“, în Marx-Engels, Opere, ediția a II-a. Editura politică, București, 1960, vol. 1, pag. 409-410.

[2] Mosi Secret, „U.S. Says Holocaust Fund Was Defrauded“, New York Times, 9 nov. 2010, pe http://www.nytimes.com/2010/11/10/nyregion/10holocaust.html; Vivienne Foley, CNN, „NY holocaust fund bilked of $42.5 million, prosecutor says“, pe http://edition.cnn.com/2010/CRIME/11/09/new.york.holocaust.fund.fraud/index.html; Shlomo Shamir, „FBI Arrests 17 for Defrauding U.S. Holocaust Fund“, Haaretz, 9 nov. 2010, pe: https://www.haaretz.com/jewish/fbi-arrests-17-for-defrauding-u-s-holocaust-fund-1.323840. Vezi și: Ion Coja, „S.U.A. declară că fondul alocat Holocaustului a fost fraudat“, 2 februarie 2011, pe http://ioncoja.ro/sua-declara-ca-fondul-alocat-holocastului-a-fost-fraudat/, republicat pe: Ion Coja, „Fabrica de victime ale Holocaustului descoperită de justiția americană“,  25 decembrie 2017,  pe  http://ioncoja.ro/fabrica-de-victime-ale-holocaustului-descoperita-de-justitia-americana/.

[3] https://ro.wikipedia.org/wiki/Oliver_Lustig

[4] Cf. https://lege5.ro/Gratuit/gi4donzqgmya/legea-nr-157-2018-privind-unele-masuri-pentru-prevenirea-si-combaterea-antisemitismului

5 comments

  1. poate nu stiati, dar pe unii “supravietuitori ai holocaustului” care inca mai sunt in viata vor sa ii faca holograme, sa nu fie uitati.. sunt curioasa daca si hologramelor li se vor plati reparatii…. poate trauma suferita se transmite si la holograma…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *