Home / Educativ / Spune Adevărul și fă-l de rușine pe Diavol

Spune Adevărul și fă-l de rușine pe Diavol

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 8, 2023

Spune Adevărul și fă-l de rușine pe Diavol

“Mâhnirea e cunoaștere; cei ce cunosc cel mai profund trebuie să jelească cel mai aprig din pricina adevărului fatal că Pomul Cunoașterii nu-i cel al Vieții.” – Lord George Gordon Byron, Manfred

“Cărțile nu sunt monumente ale trecutului, ci arme ale epocii prezente.” – Heinrich Laube

Prefață

(inspirată din descrierea condamnării lui Ludovic al XVI-lea)

Această carte cuprinde intervalul de timp dintre 600 î.Cr. și zilele noastre, dar este și o călătorie personală. Reinterpretând unele dintre momentele definitorii ale istoriei, ea spune o teribilă poveste de amăgire și de auto-amăgire; de absurde pretenții demonstrate și pretenții realizate și despre ființe lipsite de valoare care au reușit să domine planeta prin controlul pe care-l dețin asupra unui mediu de schimb în sine lipsit de valoare: banul.

Citește această carte și toate piesele acestui puzzle se vor așeza la locul lor.

Mai demult, a existat o mișcare a poporului. Era, pe de o parte, o mișcare politică, pe de alta, una populistă, etnică (volkisch). Astăzi, nu mai există mișcări ale poporului, în principal din cauză că abia dacă au mai rămas oameni uniți între ei.

Nu mai există decât sistemul.

Temelia acestui sistem se așează pe reeducarea de după 1945, al cărei simbol este un fel de hologramă, adică o proiecție.

Conform cu această proiecție, Germania și germanii erau vinovați de o crimă particulară împotriva acestor ființe. Sistemul cere, între alte lucruri, ca toată lumea fără excepție să recunoască această crimă fără termen de comparație și să-i plătească tribut, iar Germania trebuie veșnic să plătească în diverse moduri compensație, uneori supraviețuitorilor crimei, care par să fie într-un număr inepuizabil, iar alteori dând submarine Israelului.

Oricine se revoltă împotriva acestei anasâne este pedepsit, este băgat la închisoare.

Este acuzat că a negat proiecția.

Cu toate că acuzația de negare este un nonsens, fiindcă nu se poate nega ceea ce nu rezistă la testul adevărului, conceptul de “negare” a fost susținut sus și tare.

Așa că este vorba de o Credință, exact așa cum în secolul al XVI-lea protestanții erau persecutați de catolici. Este religia modernă ce cuprinde întreaga lume, cu adeziune universală. Contestatarii proiecției trebuie să fie pedepsiți pentru a menține sistemul.

Cei ce în chip rezonabil cer o explicație sunt refuzați pe motivul că proiecția nu poate fi judecată, întrucât a fost deja judecată. Notorietatea ei (“cunoașterea de către toată lumea”) a fost declarata, altminteri Germania este nevinovată. A propune examinarea proiecției, în orice fel, este un pas înapoi spre Național Socialism; ar fi împotriva conceptului de Republică Federală a Germaniei, din cauză că ea trimite ordinea existentă pe banca acuzaților. La urma urmei, s-ar putea descoperi că proiecția este o invenție, dacă este supusă examinării, s-ar putea dovedi a fi o minciună. Sau mai degrabă ar fi considerată ca fiind nedovedită, până ce realitatea ei va fi fost dovedită.

Dar dacă proiecția este declarată a fi nulă și neavenită, ce se alege din sistem?

Aceasta este cea mai pură logică. Deoarece reeducarea a subminat toate fundamentele Național Socialismului, posibilitatea ca principiile acestei reeducări ar putea fi frauduloase implică aceea că sistemul ar putea fi vinovat și că era Național Socialismului nu era așa de rea cum neîncetat este prezentată a fi fost. Așa că “justiția” sistemului pretinde băgarea la închisoare în loc de o procedură dreaptă; sistemul nu-și poate permite să ingăduie ca doctrinele reeducării să fie puse sub semnul întrebării.

Astfel, de la Tribunalele de la Nurnberg, principalul inamic al adevărului a suferit o mutație și a evoluat până acolo încât Statul German însuși a fost constrâns ca vreme de 70 de ani să mențină un sistem ipocrit, a cărui demascare ar pune sub semnul întrebării nu numai legitimitatea entității numite “Republica Federală a Germaniei”, ci și întreaga sa structură administrativă.

Aproape toate țările occidentale sunt prinse în această grea și supărătoare situație. Chiar dacă nu sunt răspunzătoare pentru pretinsa crimă capitală, ele au recunoscut de formă minciuna din 1945 încoace și de aceea nu se pot elibera din mrejele ei.

Autorul, februarie 2016

Nota Redacției: Cuvintele de mai sus constituie prefața cărții Spune Adevărul și fă-l de Rușine pe Diavol, scrisă de Gerard Menuhin, nepot de rabin. În zilele noastre a spune asemenea lucruri, în cele mai multe țări europene, echivalează cu o condamnare la închisoare. Cu atât mai interesant că aceste cuvinte provin de la un jidan cinstit, un jidan care denunță propaganda holocaustică și chiar îl face de rușine pe diavol. În România lucrurile stau puțin diferit, în ciuda legilor antiromânești care sufocă libertatea de exprimare și interzic anumite opinii, sistemul nu recurge încă la arestări și întemnițări pentru că sunteți prea mulți. Ați ajuns prea mulți “eretici” care pun la îndoială dogma holocaustică, de la elevi de gimnaziu și până la generali veterani de război. Foarte bine, dar nu trebuie să vă opriți aici. Masa critică dospește. Faceți rost de carte, lecturați, discutați cu un prieten despre asta, răspundeți pe grupurile de pe internet, scrieți comentarii, vorbiți. Dumnezeu v-a dat voce și v-a spus să fiți lumina în lume.

Sterie CIUMETTI

 

7 comments

  1. Zguduitor! Se sfîșie oare perdeaua minciunii cu adevărat?

    Am si descărcat cartea , multumesc din suflet pentru ea!

  2. O rectificare: Gerard Menuhin este chiar fiul marelui violonist care a fost si este Yehudi Menuhin. Lauda lor pentru merite in domenii diferite.

  3. O scurta rectificare: Gerard Menuhin este chiar fiul marelui violonist care a fost si este Yehudi Menuhin. Cinste lor pentru merite in domenii diferite.

    • Bine, recunoastem holocaustul cum asasinarea celor 6 milioane de evrei dar cum ramane cu asasinarea celor 25 milioane de culaci (tarani proprietari de pamant, chiaburi, razesi) ucisi de iudeo-bolshevici in URSS in perioada colectivizarii fortate, si cum ramane cu asasinarea celor 10 milioane de chinezi in Manchuria de catre japonezi in perioada 1932-1945 a ocupatiei, dar cu asasinatele regimului comunist al lui Mao Zedong, dar cu asasinatele lui Pol Pot? Aceste asasinate nu sunt holocausturi?
      Cinste dlui Gerard Menuhin pentru atitudine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *