Home / Actualitate / Crima din Caracal – Românii cer DECAPITAREA Criminalului

Crima din Caracal – Românii cer DECAPITAREA Criminalului

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 28, 2019

Crima din Caracal

Românii cer imperativ decapitarea criminalului.

Crima din Caracal este un simptom al bolii terminale, o excrescență a tumorii cangrenoase din România, care crește în fiecare an sub ochii unui popor dezumanizat.

Am avut răpirea Sorinei în care o procuroare magistrată, Maria Antoaneta Piţurcă, a intrat cu mascații în curtea familiei și a luat copila pe sus, ca pe un obiect, băgând-o în mașina familiei americane, care apoi au dus-o în state. Abuzul de putere s-a comis în condițiile în care procuroarea a folosit un mandat de percheziție, nu unul de aducere de persoane, despărțirea minorei de familia ei fiind un act de răpire, actiunea procuroarei fiind comisă în condiții de nelegalitate.

Acum avem crima Alexandrei (15 ani) care s-a petrecut în fața autorităților. “Oamenii legii” au stat în fața porții casei unde era ținută Alexandra și au auzit-o țipând în timp ce era ucisă cu sadism.

8C7BBB4F-2863-4A40-8118-5343A7F4CBAA.jpeg

65D42B74-40EE-4A05-9A00-317804D08738.jpegOasele victimelor găsite pe proprietatea criminalului:

Procurorul magistrat cu simpatii #rezist, Cristian Ovidiu Popescu, nu le-a permis politiștilor să pătrundă în casă fără mandatul judecătoresc.

Știripentruviață:

Alexandru Cumpănașu, liderul Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, este văr cu tatăl Alexandrei, victima criminalului din Caracal. Practic, fata ucisă era nepoata lui de văr. El a declarat la România TV că procurorul i-a oprit pe polițiștii care au vrut să intre în casă: judecătorul dăduse ordin să se intre începând de la 06:00, deși practic trecuse o jumătate de zi de când fata sunase la 112, iar STS și polițiștii au bâjbâit pe la trei alte locații greșite în prealabil.

Alexandru Cumpănașu a declarat:

„Ofiţerii de poliţie, în timp ce Alexandra era în casă, stăteau la poartă. În timp ce ea ţipa şi a fost auzită, erau opriţi de către procurori să intre. Deşi unii dintre ei au vrut să intre chiar şi fără să îndeplinească termenul de ora 6.00, procurorul de caz a dispus să nu se intre. Eu am aflat la 11 seara azi-nopate şi de atunci nu am dormit deloc.

Aici eu vreau ca nişte capete să cadă. Nişte jigodii să plece. Art. 27 din Constituţie spune clar pentru toţi că un cetăţean, eu, nu un procuror sau poliţist care are autoritate, poate oricând să intre în domiciliul oricăriei persoane dacă o face pentru a salva viaţa unei persoane şi are indicii în acest sens. Păi ce judecător cretin a putut fi acela care pune rezoluţie ora şase?”

Ziarista Sorina Matei informează că procurorul care a gestionat cazul fără să cunoască Constituția României și Codul Penal este Cristian Ovidiu Popescu, de la Parchetul Județean Caracal, chiar purtătorul de cuvant al institutiei… și e, normal, de la gaska #rezist!” Adică s-a opus înființării Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), care are ca scop investigarea magistraților (inclusiv a procurorilor) pentru felul în care își fac treaba. El a semnat o scrisoare care milita în acest sens:

Crima din Caracal

 

Legea permite violarea domiciliului dacă viața unei persoane se află în primejdie.

Viața Alexandrei urma să se sfârșească în câteva ore.

Crima din Caracal

Câți copii trebuie să sufere despărțiri, violuri și crime până când românii decid să ia țara înapoi?

Conform unor informații neverificate (“sursele” unei gazete) criminalul făcea parte dintr-o rețea de persoane care furnizau “fete” soldaților americani de la Deveselu.

ActiveNews:

Crima din Caracal

Ipoteză tulburătoare în cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat de uciderea Alexandrei Măceșanu și a Mihaelei Luiza Melencu, ambele eleve în Caracal, este vizat și într-un dosar de trafic de persoane, aflat în instrumentarea DIICOT Craiova, informează Gazeta Nouă.

Conform acestor surse, pe numele lui Dincă există o sesizare pentru trafic de persoane. Dosarul este înregistrat la DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova, informație confirmată sâmbătă, când aceeași instituție l-a reținut pe Dincă pentru exact această acuzație: trafic de minori, plus viol!

Potrivit informațiilor obținute de Gazeta Nouă, bărbatul făcea parte dintr-o rețea care furniza „fete” soldaților americani de la Deveselu.

Publicația citată nu dă mai multe detalii despre această ipoteză. Reamintim că trupurile fetelor dispărute nu au fost găsite, fiind căutate de ofițeri de poliție în perimetrul casei suspectului.

Gheorghe Dincă a fost reținut în această dimineață pentru trafic de minori și viol.

Țapul ispășitor al autorităților incompetente este  șeful poliției din Caracal, Nicolae Mirea, care a fost demis pentru declarațiile făcute și felul în care a tratat dispariția fetei.

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu nu a fost demis.

ActiveNews:

Acesta este acuzat că nu a luat în serios dispariția fetei de 15 ani, făcând și niște declarații incalificabile.

Potrivit unchiului Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, când tatăl fetei a mers să declare dispariția s-a lovit de un răspuns halucinant: „Hai, bă, ce dracu’… știi cum sunt fetele în ziua de azi… apare mâine-poimâine cu iubitul de mână!”.

Apoi, când au venit apelurile la 112, polițiștii l-au luat, de acasă, pe tatăl fetei și, la primele două percheziții, i-au zis: „Hai dă tu cu piciorul în ușă că noi nu intrăm… uite, mai e și un câine…”.

Tatăl fetei a spart ușa cu piciorul la primele două percheziții, iar la ultima adresă nu l-au mai luat. Apoi, la ora 05.00, părintele a fost chemat la adresa criminalului.

Serviciul de Telecomicații Speciale, care asigură software și supravegherea la alegeri, nu a fost în stare să trianguleze locația fetei nici după ce Alexandra a făcut trei apeluri la 112.

ActiveNews:

Istoricul Marius Oprea spune că Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) este fosta unitate „R” din cadrul Departamentului Securității Statului (DSS), iar primii săi șefi de după 1989, generalii Tudor Tănase și Marcel Opriș au legături cu instituția represivă a regimului comunist. „Vânătorul de securiști” a făcut aceste afirmații în contextul acuzațiilor aduse STS în cazul fetei dispărute și ucise la Caracal.

Serviciul de Telecomunicații Speciale este o instituție specializată în frecat menta, mai puțin cînd e vorba de șpăgi/comisioane din banii cu care se clădesc vilele generalilor săi. STS-ul este de fapt fosta unitate ”R” a Securității, apărută pe 18 decembrie 1992, după ce a fost împănată cu ofițeri de armată și a ieșit de sub tutela MApN, pentru a deveni ”serviciu” de sine stătător.

Câteva informații despre STS și initiatorii ei:

Unul dintre artizanii acestei situații privilegiate a fostului Serviciu „R” din Securitate este chiar fostul locțiitor al comandantului ei, Tiberiu Lopatiță, ajuns în perioada de tranziție a unității și a țării general și șef al STS, între 1995 și 1997.

Nu este de mirare că pe site ul instituției nu se spune nimic despre apartenența structurii la fosta Securitate, ci doar că fostul Serviciu „R” a funcționat „în cadrul Ministerului de Interne”. Tudor Tănase, general, fost om de nădejde al Securității, reactivat și el de Ion Iliescu în funcția de director al STS a fost și un abonat la creditele preferențiale ale BANCOREX, pentru a și cumpăra un imobil.

Prima lui misiune importantă, primită de la Iliescu, a fost inițierea și ”punerea în operă” a Hotărîrii CSAT nr. 0048 din 5 octombrie 1993, prin care s a aprobat ”reînnoirea convenției bilaterale româno ruse în domeniul legăturilor criptate telefonice și telegrafice internaționale” cu Moscova, prin care se refăcea ”firul roșu” dintre tovarășii din România și cei din fosta URSS. A urmat la conducerea STS ”tînăra speranță” Marcel Opriș, cel mai greu șef al STS vreme de 12 ani (din 2005 pînă în 2017). El a provenit din MApN, unde era șef al unei autostații la UM 02487, responsabilă de ”războiul psihologic” în zilele Revoluției”, a scris el.

Istoricul povestește și o experiență personală cu acest serviciu, în care i s-a explicat cum „se schimbă datele problemei” în funcție de cine apelează la STS.

„Ca o experiență personală, pot să vă spun următorul lucru: la un moment dat, în 2008, am primit mai multe amenințări telefonice, unele chiar pe telefonul de serviciu, de la Guvern – unde eram consilier pe probleme de securitate națională. Am trimis adrese scrise la SRI, SPP și STS, pentru a fi identificat ”autorul”, care după limbaj și motiv al supărării provenea din fosta Securitate.

Inutil să spun că posesorul numărului (care a apărut afișat) a rămas anonim, deși, totuși, eram demnitar al guvernului și în acele momente lucram chiar la ”legile securității naționale”, care tăiau multe din privilegiile serviciilor: inclusiv pe acela primit de la Guvernul Năstase în 2002, de care beneficiază și azi STS-ul, de a-și ”derula” propriile afaceri ”sub acoperire”. Am primit răspuns, rituos, printr-o adresă semnată de către generalul Opriș, autorul celebrului ”Serviciu 112”, că mă roagă să mă adresez la Vodafone. L-am întrebat apoi, într-o discuție telefonică, dacă la fel ar fi răspuns și în cazul unei amenințări la adresa domnului președinte Băsescu. Generalul cu patru stele al lui Băsescu mi-a spus că ”atunci s-ar fi schimbat datele problemei”.

Din păcate, pentru fata de la Caracal, nici ea nu intra în această categorie în care ”se schimbă datele problemei”. De fapt, asta este chiar esența problemei: în România, ”serviciile” aparțin Puterii și o servesc numai pe ea.

Nu și pe cetățenii simpli ai țării. Noi sîntem buni numai ca plătitori de impozite”, a concluzionat el.

Este așteptat un răspuns din partea oamenilor.

Adica un protest.

Familia Sorinei cheamă românii în stradă:

ActiveNews:

Familia Șărămăt, asistenții maternali ai Sorinei, fetița din Baia de Aramă dată în adopție unei familii din SUA, a venit la Caracal pentru a aprinde lumânări pentruAlexandra, adolescent dispărută în urmă cu câteva zile, despre care se crede că a fost ucisă de un mecanic din Caracal, scrie Mediafax.

Potrivit sursei citate, asistenta maternală care a crescut-o pe Sorina, fetița din Baia de Aramă dată în adopție unei familii din SUA, a declarat, la Caracal, că nu își dă seama ce ar putea simți o mamă în cazul Alexandrei.

Nu aș putea să accept așa ceva. Ne-am gândit că dacă oamenii au fost alături de noi, să fim și noi de partea Alexandrei. Asta e justiția noastră, pentru că la noi au intrat mascații să ia un copil (…) parcă eram cei mai mari infractori și aici, unde chiar au fost criminali, nu au putut să intre, au stat să asculte țipetele unui copil. Trebuiau să intre, să nu stea după mandat, poate fetița era salvată. Justiția e de vină: jos cu ei, nu trebuie să mai rămână în țară”, a spus Mariana Șărămăt.

La rândul său, Vasile Șărămăt declară că îi pare rău că s-a ajuns până aici: „E ceva groaznic! Oameni buni, trebuie să ieșim în stradă, să facem dreptate Nu se poate așa ceva. La Sorina au venit 20 de mascați, cinci mașini de Poliție și au răpit-o”, a declarat bărbatul care a crescut-o pe Sorina.

Sâmbătă, la locuința suspectului în cazul Alexandrei oamenii au adus coroane de flori și au aprins lumânări.
Cei prezenți au rostit „Tatăl nostru”, apoi și-au manifestat speranța ca Alexandra să fie vie, acuzând, totodată, probleme grave în justiție.

*

Câte dovezi ne mai trebuie ca să înțelegem? Să înțelegem că în România nu există lege și justiție, există doar Putere.

Avem dreptul la insurecție. Suntem conștienti de el?

Avem dreptul la revoltă împotriva tiraniei, la acțiune directă împotriva nedreptății.

Petreanu.ro:

România e o țară ocupată, e timpul revoluției!

Nu există vreo cale, vreo metodă prin care ne putem feri de idiocrația care s-a înstăpânit peste noi, cetățenii cinstiți, în țara noastră. Corupția ne ucide, oriunde și oricum ne-am ascunde.

Toți nătângii, fonfii și nătăfleții își împart sinecuri pe salarii grase la stat, toate curvele și țiitoarele sunt puse șefi prin structuri fundamentale. Nu doar că nu se pricep, dar nici nu-i interesează decât să fure și să șperțuiască.

Nimic nu funcționează corect sau, în cel mai bun caz, abia dacă se mai ține în câteva balamale, în pragul prăbușirii. Tot ce-i administrație de stat e parazitat, căpușat și veștejit de ticăloși antinaționali.

Țara infractorilor la putere, a tâlharilor și a șuților, a găunoșilor și mincinoșilor, țara în care Academia de Poliție se ocupă de doctorate plagiate, în care STS minte de 10 ani că poate localiza apelurile la 112, țara în care, de o lună de zile, cardul de sănătate nu funcționeaza și sancțiunea pentru șeful instituției este să fie “retrogradat” vicepreședinte, țara în care se inaugurează de 3 ori o secție pentru arși, fără ca aceasta să funcționeze vreodată, țara în care construcția de autostrăzi e o poză cu 3 borduri și 10 politicieni, țara în care un senator pe care-l trece căcarea e adus la budă cu elicopterul SMURD, dar în care cetățeanul obișnuit plătește TVA pe medicamentele anticancer pe care statul nu i le asigură.

Țara în care o adolescentă de 15 ani cere de 3 ori ajutor poliției și este omorâtă în timp ce poliția ascultă de pe stradă agonia ei, țara în care serviciul 112, “modernizat” de banda de corupți care usucă România, nu poate identifica locul unui apel, în condițiile în care chiar și o poză pe care o faci acum cu telefonul are localizarea inclusă.

Eu cred că sunt câteva instituții care trebuie desființate și reconstruite de la zero, pe criterii de sănătate mintală, în primul rând, ca într-o țară nouă ce trebuie eliberată de un invadator nemilos.

Ce instituții? Să începem cu TOATE.

Această sete de dreptate, acest instinct firesc de revoltă împotriva trupelor de ocupație, se vrea, din păcate, deturnat și politizat pe 10 august.

Va urma un articol mai amplu despre ce se pregătește anul acesta pe 10 august.

Până atunci, semnați petiția pentru decapitarea criminalului:

https://www.petitieonline.com/cerem_pedeapsa_cu_decapitarea_pentru_criminalul_care_a_ucis-o_cu_sange_rece_pe_alexandra?a=2

*

Încă un lucru:

Personajul care laudă mereu “statul de drept”, laudă pe magistrați și pe procurori, fără sa răspundă public pentru nedreptățile care se comit în țara asta, trebuie să răspundă.

Este nevoie de o petiție similară în cazul lui Klaus Werner Iohannis, care așa cum arată directorul publicației Justițiarul, este complice la traficul de copii și crimele asasinului din Caracal.

Via Justițiarul:

  Klaus Werner Iohannis și slugile lui din rândul magistraților au blocat activitatea normală a Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din […]

Klaus Werner Iohannis și slugile lui din rândul magistraților au blocat activitatea normală a Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ). Astfel, prin boicotarea de către mai mulți judecători și procurori cu „bube-n cap” a plenului Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) de mai multe ori, a fost zădărnicită numirea doamnei procuror Florea Adina în funcția de procuror șef al Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție din lipsă de cvorum. Acești judecători și procurori, pe care-i „sparie gândul” că vor fi cercetați și ei pentru posibile ilegalități comise prin corupție și se vor intangibili pentru vecie, sunt: Bălan Mihai Andrei (judecător), Chiș  Andrea Annamaria (judecător), Mateescu Mihai Bogdan (judecător),  Deac Florin (procuror), Ban Cristian (procuror), Solomon Nicolae Andrei (procuror) și Toader Tatiana (procuror). Lor li se adaugă și procurorul general Bogdan Licu, un demn urmaș al protectorului corupților, torționarul Augustin Lazăr, cunoscut ca „feciorul de casă” al familiei Iohannis și ministresa Justiției, Ana Birchall, sluga credincioasă a Ambasadei SUA, care nici ei nu s-au omorât cu prezența la respectivele ședințe!

Culmea tupeului este că același CSM, care se eschivează să o numească pe Adina Florea în funcția de prim-procuror al SIIJ – câștigată prin concurs! –, solicită acum Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție să-l ancheteze pe procurorul incompetent din Caracal care putea să stopeze ultima crimă a monstrului ucigaș de copii, dar nu a făcut-o. Procurorul dobitoc, care a stat ca boul la poartă împreună cu polițiștii până la ora șase, în timp ce înăuntru criminalul își hăcuia victima, se numește Cristian Ovidiu Popescu.

Mai mult, în ceea ce privește activitatea SIIJ, Klaus Werner Iohannis a cerut, în data de 10 iulie a.c., desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție: „Această Secție este o anomalie, nu trebuie să existe. În consecință, Guvernul să vină urgent cu o inițiativă legislativă care corectează această anomalie și alte probleme din domeniu. Sigur, dezbaterea va avea loc în Parlament și decizia este a Parlamentului și nu a Guvernului, dar inițiativa trebuie elaborată în Guvern.” Astfel, președintele României a devenit complice, împreună cu magistrații corupți și incompetenți, la traficarea unui copil și la uciderea altora  – „Cazul Sorina” și crimele în serie ale dezaxatului din Caracal! Normal că Iohannis nu vrea să fie cercetați de SIIJ Laura Codruța  Kovesi, Augustin Lazăr și restul magistraților care i-au mușamalizat dosarele penale. Citiți numele tuturor magistraților implicați în ticăloșiile săvârșite de Klaus Werner Iohannis aici: Coteria magistraților și polițiștilor care l-au protejat pe Klaus Iohannis

La fel, blocând legile justiției votate în Parlament și mai ales prin opoziția sa la legea pentru răspunderea magistraților, Iohannis este complice la traficul de copii și uciderea lor de dezaxați! Traficanții din SUA ai Sorinei și ucigașul de copii din Caracal au fost mână în mână cu magistrații, în primul caz fiind vorba de corupție, iar în al doilea de incompetență, iar ei nu o să plătescă niciodată pentru greșelile făcute intenționat sau din prostie, din moment ce nu există o lege pentru răspunderea magistraților! Există legi clare, care stabilesc răspunderi pentru toată lumea, indiferent de locul de muncă, fie că este vorba despre bugetarii statului sau cei din economia privată, funcționari, juriști sau medici, fiecare trebuie sa aiba o răspundere materiala pentru greșelile pe care le face, cu intenție sau din culpă. O singură profesie nu răspunde: magistratura, adică judecătorii și procurorii!

Atenție!!! Iohannis, USR și PNL au blocat timp de șapte luni legea care ar fi putut să o salveze pe tânăra din Caracal!

Legea care ar fi putut să o salveze pe Alexandra, tânăra din Caracal, de la o soartă teribilă putea fi promulgată de președintele Iohannis încă din decembrie 2018. Șeful statului a ales, în schimb, să o atace la CCR. Iohannis a preferat să blocheze actul normativ care dă puteri sporite polițiștilor pentru că îi lipsea avizul CSAT și pentru că restrângea drepturile celor care încalcă legea.

Faptul că polițistul ar fi fost îndreptățit să pătrundă «în orice mod într-o locuinţă sau orice spaţiu delimitat ce aparţine ori este folosit de o persoană fizică sau juridică, fără consimţământul acesteia sau al reprezentantului legal».

Nu a fost pe placul președintelui nostru nici prevederea prin care poliţistului îi este oferit dreptul să legitimeze şi să stabilească identitatea unei persoane în situaţia în care «aceasta încalcă dispoziţiile legale, ori există motive verosimile pentru a bănui că pregăteşte sau a comis o faptă ilegală». Și aici, motivul a frizat absurdul: sintagma «motive verosimile» nu era explicată în actul normativ!

Nu în ultimul rând, Iohannis a atacat și prevederile care îi permit polițistului să conducă un individ la sediul poliției dacă «din cauza comportamentului, locului, momentului, circumstanţelor ori bunurilor aflate asupra sa creează motive verosimile pentru a bănui că pregăteşte sau a comis o faptă ilegală». De această dată, președintele a fost preocupat de libertățile individuale ale celor care încalcă legea.

Legea e acum, bineînțeles, tot la Curtea Constituțională, pentru că, inspirați de șeful statului, și PNL și USR au atacat-o la CCR.

Practic, timp de 7 luni, Opoziția din România în frunte cu președintele Iohannis au blocat legea care ar fi dat dreptul polițiștilor de a salva vieți. Dacă nu ar fi făcut-o, aceasta era acum în vigoare, iar Alexandra trăia.”, scrie politice.net.

Acum, preşedintele Klaus Iohannis se declară profund îndurerat de tragedia petrecută la Caracal şi este revoltat de faptul că, din cauza unor disfuncţionalităţi, autorităţile responsabile nu au reuşit să salveze o adolescentă care şi a pierdut viaţa în condiţii dramatice”. Nu ți-e rușine, bă?

Cine mai este de vină, pe lângă alogenul instalat de strain ca Gauleiter peste colonia România,  în cazul ultimei victime a criminalului în serie din Caracal?

Nu doar magistrații sunt vinovați pentru moartea cu zile a fetiței de la Caracal, procurorul care se uita ca vițelul la poarta în spatele căreia era ucisă adolescenta și judecătorul care a semnat mandatul pentru ora șase, ca să nu tulbure cumva noaptea asasinului, ci și polițiștii aflați în stradă alături de temătorul procuror Popescu. Degeaba încearcă să-i scoată basma curată Coarnă sau Goarnă, cum naiba-l cheamă pe activistul acela cu meclă de militian sectorist, ciugulitor al banilor polițiștilor sindicaliști, fiindcă au și „sticleții” partea lor de vină! Erau obligați să intervină, fiind vorba de mai multe sesizări la numărul de urgență 112 și realizarea flagrantului, mai ales că se auzeau strigăte din casă, conform declarațiilor vecinilor și a celor spuse de jurnalistul Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei măcelărite. Mai mult, Legea Supremă, Constituția, le asigura dreptul să intervină din proprie initiative și fără mandate pentru „înlăturarea unei primejdii privind viaţa, integritatea fizică a unei persoane” (Articolul 27, alin. 2, litera b din Constituția României).

Dar, de departe cel mai vinovat pentru eșecul stopării ultimei crime a asasinului în serie de la Caracal este STS, care nu a putut localiza locul în care se desfășurau ororile, deși victim reușise să apeleze de trei ori numărul de urgență 112, ultima legătură telefonică fiind de 20 de minute. Astfel, se repetă incompetența de la accidentul aviatic din Apuseni, soldat cu doi morți, din cauza intervenției tardive a salvatorilor, care nu au ptut fi îndrumați corect de rezultatul  „triangulației” STS-ului pentru identificarea cu precizie a zonei unde s-a prăbușit avionul în 20 ianuarie 2014.

Da, cea mai mare vină pentru moartea „cu zile” a adolescentei de la Caracal o poartă  STS-ul lui Ionel, Sorinel și Vasilică – nu sunt trei persoane, ci numele complet al „viteazului” general încoțopenit de Iohannis ca șef al acestui serviciu secret dubios. Vasilică fără frică a ajuns mare director la STS după ce tetea Marcel Opriş, care-l făcuse președinte pe Iohannis în 2014  și-a făcut plinul și s-a pensionat în anul 2017 cu o avere impresionantă.

Cum naiba nu au putut localiza telefonul de pe care s-a sunat la 112, când, într-un trecut nu prea îndepărtat, serviciile secrete se lăudau cu timpul record în care depistau câte un elev chiulangiu, care sunase la numărul de urgență ca să anunțe că s-a pus o bombă în școală?! Culmea, unele telefoane erau date de la posturi publice, nu de pe mobile, dar erau depistate repede cabinele și farsorul prins prompt în apropierea aparatului de unde sunase. Deci, nu doar că depistau urgent locul de unde se telefona, dar se și deplasau rapid acolo, dacă se dovedea că apelul pentru ajutor era fals și avea ca scop inducerea deliberată în eroare a autorităților!

Concluzia: STS nu poate localiza telefoanele unor victime ale accidentelor sau criminalilor, ei sunt experți doar în trucarea alegerilor! Citiți aici: Implicarea serviciilor secrete în alegeri: România este singura țară din lume cu alegeri militarizate pe timp de pace!

Este a doua oară când STS-ul comite o eroare vitală pentru viaţa, destinul unor oameni. Şi a nu ştiu câta oară când STS nu răspunde imediat aşa cum nu a răspuns nici în cazul acuzaţiilor privind fraudarea alegerilor prin soft. Asta spune că avem o problemă cu această instituţie militarizată din România, aşa cum sunt şi alte instituţii militarizate din România, care în alte ţări sunt civile. SPP, serviciile secrete sunt militarizate şi principala consecinţă a acestei militarizări este lipsa de transparenţă absolută, de secret militar, pot să facă afaceri de corupţie, pot să încalce legea, nu răspund. Absenţa oricărui control, SPP, STS sunt controlate de Parlament. În Parlament, STS e controlat de nişte comisii parlamentare.Problema este că aceste instituţii depind de CSAT, depind direct de preşedinte.

În ultimi 15 ani au devenit un fel de gardă pretoriană a preşedintelui şi şefii acestor instituţii, ai SPP şi STS se grăbesc să facă pe plac preşedintelui şi familiei sale. În consecinţă atâta timp cât şefii acestor instituţii răspund doar în faţa preşedintelui şi au protecţia preşedintelui, chiar complicitatea preşedintelui pentru că ele nu pot fi controlate, nu dau seamă nimănu.”, a declarat jurnalistul Ion Cristoiu, pentru MEDIAFAX.

Alogenul bugetivor Ionel Sorinel Vasilică, cu trei diminutive în locul unui nume de familie românesc, pus de celălalt alogen, Iohannis, ca șef la STS special ca să-l facă președinte încă o tură, la alegerile din 2019,trebuie demis urgent! Viața unui copil nu se negociază, ea este mai presus de funcția unui general de carton, care a văzut războaie doar în filme.

Trompetele statului subteran, psudo-jurnaliștii Dogioiu și Rareș Bogdan, fac munca lor ce scalvi ai serviciilor secrete și lansează aberația că desființarea protocoalelor ticăloase cu SRI sunt cauza pentru care nu a fost localizat corect telefonul de pe care a sunat de trei ori ultima victimă a criminalului în serie din Caracal. Ba, mai și politizează subiectul, Ioana Ene Dogioiu pe Facebook: „Mi-a zis acum un procuror criminalist: pe vremea protocolului cu SRI localizam la milimetru. Au distrus țara!”Da, așa este tuto, cum sopui tu, mai trebuia doar să adaugi „Dragnea e de vină.” Nu a scris asta, dar a adăugat altceva:  „mi se pare ca acest caz e folosit în asaltul general impotriva STS pe motiv de alegeri”. Așa-așa, sereisto, musai să-i ajuți și pe colegii setesiști!

Compasiunea arătată de Iohannis față de copilele ucise de psihopatul din Caracal, manifestată printr-un comunicat sec și rece al Administrației Prezidențiale, este falsă,  la fel ca și pseudo-patritismul plăvanului atunci când își pune lab ape piept la intonarea imnului national. Gestul reprezintă obediența masonică și apare la inițierile din toate lojele, iar alogenul antiromân Iohannis îl  face ca să fie recunoscut de „frați” și să prostească naivii că ar fi patriot. Halal!

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, este profund îndurerat de tragedia petrecută la Caracal și este revoltat de faptul că, din cauza unor disfuncționalități, autoritățile responsabile nu au reușit să salveze o adolescentă care și-a pierdut viața în condiții dramatice.” (presidency.ro) La ăsta toate sunt „profunde”, toate au legătură cu fundul. Ptiu, drace!

Cum poate să-i fie milă de niște copile ucise unuia care s-a îmbogățit în tulburii ani ’90 din traficul de internațional de copii, împreună cu nevastă-sa? Ei nu au copii, bine că i-au vândut pe ai altora!

În anul 2014 s-a vorbit timid despre adopțiile internaționale de copii în care au fost implicați soții Iohannis – participare recunoscută cu jumătate de gură și de Klaus Werner Iohannis, candidatul de atunci al liberalilor pentru funcția de președinte a Românie, doar că acesta a încercat să minimalizeze la maximum rolul avut în acele adopții, chipurile ei fiind doar translator și respectiv șofer, cu toate că adoptatorii străini au locuit săptămâni întregi în casa celor doi soți din Sibiu. Oricum, presa obedientă a redus acele adopții la care a participat familia Iohannis la o singură înfiere, nici aceea prezentată corect deoarece fuseseră adoptați patru copii prin aceeași decizie judecătorească din 1990, nu doar cei trei frați Iliuț din Rășinari.

Acum, în anul 2019, a izbucnit un adevărat scandal cu „Cazul Sorina”, care ar putea duce la deschiderea cazurilor mai vechi de adopții internaționale suspecte de către Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), din cauza implicării unor magistrați corupți în aceste activități infracționale, pe lângă participarea altor români organizați în autentice rețele de crimă organizată. Este și acesta unul dintre multele motive pentru care indivizii „cu bube-n cap” , în frunte cu președintele Iohannis, cer în cor desființarea SIIJ!

Atât în anul 2014, cât și acum, în 2019, au apărut instant „avocații din oficiu”, mai mult sau mai puțin acoperiți, ce au sărit ca arși în apărarea ticăloșilor care au intermediate adopțiile internationale pe bani grei, motivând că „este mai bine pentru viitorul copiilor să trăiască în țări civilizate”! Încerc să trec peste fapul că limbricii aceștia au crescut și au fost educați, parte din ei gratis pe vremea comuniștilor, în necivilizata noastră patrie, unde au rămas ca să poluează aerul cu pârțurile snoabe și cosmopolite din capul lor, deși puteau să se care în „țările civilizate” după anul 1990 și doresc să afirm cu convingere că Iohannis sau oricare alt muritor nu sunt un fel de Dumnezei pe acest Pământ, ca să decidă ei soarta unor copii! De unde poate să știe cineva că băiețelul din Rășinari nu ar fi fost mai fericit „la coada vacii” în aer curat și fără stres, decât printe canadienii bogații care prin sinuciderile lor cauzate de depresii furinzează adesea subiecte tabloidelor?

Cea mai mare corupție este în justiție. De aceea vor toți magistrații corupți, Klaus Iohannis (traficantul de copii și tătucul mafiei imobiliare din Sibiu, vizat în nenumărate dosare penale mușamalizate) și partidele aliate lui, PNL și USR, să desființeze Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție (SIIJ)! Acești falși luptători cu „corupțea” – cum spune agramatul de la Cotroceni – sunt ei înșiși corupți și au fost ocrotiți de magistrați la fel de mânjiți ca ei, care le-au dosit sau mușamalizat dosarele până la trecerea timpului pentru prescrierea pedepselor. Crimele de la Caracal care au oripilat o țară întreagă, la scurt timp după scandalul cu adopția suspectă a Sorinei și plecarea precipitate în SUA a adoptatorilor împreună cu fetița, au întărit convingerea tuturor oamenilor cinstiți din România că Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție trebuie păstrată în continuare și chiar întărită!

În cazul asasinului de copii din Caracal, consider că orice pedeapsă o să ispășească, ea va fi prea blândă. Singura pe care o  merită este pedeapsa cu moartea! Cred că trebuie reintrodusă pedeapsa cu moartea pentru criminalii în serie și trădătorii de țară. Prima lege emisă de criminalii care l-au ucis pe Ceaușescu a fost abolirea pedepsei cu moartea, ca să nu fie executați ei în viitor pentru înaltă trădare de țară! SUA tocmai intenționează să o reintroduce la nivel federal, deoarece în unele state nu a fost abolită niciodată.

Suntem alături de suferința colegul nostru, jurnalistul Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei ucise de monstrul din Caracal. De asemenea, ne exprimăm compasiunea și solidaritatea cu părinții tuturor victimelor criminalului în serie. Dumnezeu să-i odihnească!

Klausule, tu să-ți bagi undeva statul tău „de drept”, unde copiii sunt traficați și uciși ca pe vremea barbarilor! Acesta nu este stat de drept, ci mafia magistraților, cea care protejează interesele jefuitorilor străini în România și statul subteran condus de capo di tutti capi, Klaus Werner Iohannis.

Marius Albin MARINESCU

8 comments

 1. Imi cer scuze, dar decapitarea este o moarte onorabila, pentru subumani ca acest personaj, spanzurarea este solutia potrivita.

  • “Romanii cer decapitarea criminalului”…

   Iarasi romanii sunt deviati intr-o directie gresita.

   Procurorul care nu a permis intrarea in casa a politiei este autorul moral al crimei si acesta trebuie decapitat! E o crima mai putin evidenta, de aceea e si mai grava!

 2. Şi marmota …
  Este foarte ciudat un articol ca acesta, apărut aici, unde am citit că “goymii sunt încurajaţi să se omoare între ei, iar pe cel mai deştept sau puternic sigur îl vom ucide !”
  Chiar picăm în plasă din prima ? Orice precedent creat devine un jalon, un reper pe care nu ştii cine îl foloseşte în viitor.

 3. as opta pentru injectia letala (ca la amerikani) sa simta putin efectele otravii. vorbim ipotetic. ca oricum nu vor permite stapanii coloniei reintroducerea pedepsei cu moartea..

 4. Închisoarea e invenția modernității, a statului talmudic cu toată mizeria sa. Egalitatea în fața legii e o altă prostie imensă. Delictele în funcție de gravitatea lor și de circumstanțele în care se află făptașul, trebuie pedepsite cu confiscarea totală sau parțială a averii, cu moartea, munca silnică, corecția fizică și degradarea publică – în acord cu specifiul și tradițiile naționale.

  Vă imaginați vreo cutră soroșistă, din acelea care au acaparat justiția, să achite un sărac care a furat de foame, să dispună biciuirea unui calomniator care a denigrat cetățeni onorabili(sau chiar Patria și conducătorii ei legitimi), să trimită la ocnă un escroc și la o moarte chinuitoare(nu prin decapitare) un criminal în serie? Totul drebuie desființat, atât magistratura cât și profesiile „liberale” de avocat, notar și executor judecâtoresc.

 5. Vasile Zarnescu

  1. Un articol despre Sorina relevă că, în urma unor analize medicale recente s-a descoperit că are sânge de aur, cum mai au doar 47 de persoane în întreaga lume! De aceea Sacarin a făcut tot posibilul să o scoată din țară! A fost o afacere sordida, de aceea toți cei implicați trebuie condamnați – de la magistrați pina la ambasada SUA. Sorina era un bun national.
  2. Idioții prezidențiali nu știu că termenul “disfuncționalități” este un barbarism, adică este o idioțenie. Vedeți articolul “Disfunctionalitatea de la prostie la epidemie”, pe Google.
  3. Am mai scris despre o modificare esențială a Constituției: scoaterea procurorilor din clanul magistraților! Fără această măsură nu se poate face o reformă veritabilă a Ju$tiției!
  Procurorul Popescu, care i-a ținut pe milițieni la ușă trebuie inculpat ca favorizator al crimei.

 6. Suntem o tzara bananiera.

  Fata suna la 112 de mai multe ori, si procurorii opresc politistii la usa criminalului?

  Am ajuns si in Daily Mail.

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-7294349/Romanians-protest-fury-police-took-19-HOURS-respond-abducted-schoolgirls-plea.html?ns_mchannel=rss&ico=taboola_feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *