Home / Chestiunea Jidănească / Die Juden sind unser Unglück! (MMM)

Die Juden sind unser Unglück! (MMM)

Majadahonda
Incorect Politic
Decembrie 12, 2018

Vă prezentăm continuarea serialului : IUD€L€ AUTOHTONE PROPAGĂ „HOLOCAUSTUL“, redactat de Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu.

Episodul anterior (32): DREPTUL LA INSURECȚIE

Motto: „Nici dacă-i împuşti nu e suficient!“Victor Ponta (2012)

 

33.„Die Juden sind unser Unglück!“

La Tîrgul de carte din toamna lui 2017 am avut o dispută cu un mare maestru mason pe tema celor 20 de miliarde de euro dați Israelului – căci el citise HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ.

M-a contrazis, obiectîndu-mi că el nu crede că au fost dați Israelului ca despăgubiri de holocaust – tocmai venise de la Ierusalim, unde are mulți prieteni jidani. „Atunci unde credeți că au dispărut, așa, fără urmă?!“ – l-am întrebat. „I-au furat ăștia din țară“, mi-a răspuns senin.

„Cum credeți, domnule general, că puteau fi furați 20 de miliarde de euro din Banca Națională! Nicolae Ceaușescu a împrumutat circa 20 de miliarde de dolari și a făcut, în 20 de ani, din România cea mai importantă țară din Sud-Estul Europei. Și ăștia au furat 20 de miliarde de euro în șapte ani și nimeni nu protestează?! Nimeni nu-i caută, nu se întreabă unde s-au dus acești bani?! De ce B.N.R. nu-i recuperează?! Păi ăștia ar trebui împușcați!“

„Asupra acestui punct suntem de acord: și eu cred că trebuie împușcați!“, m-a aprobat conciliant marele maestru mason, care m-a surprins prin acest răspuns categoric și în contradicție cu filosofia masonică (cel puțin cea afișată).

Concilierea este spiritul moralei masonice, morală care este un fel de variantă modernă a sloganului socialist sovietic „Înfrățirea între popoare“. Dar dacă formula sovietică a „înfrățirii“ era secreția internaționalismului proletar, formula masonică este derivata „înfrățirii elitelor“: adică forma edulcorată, pentru a fi mai persuasivă, a doctrinei meritocratice – doctrină la fel de antidemocratică precum este lozinca tehnocratică! Deci, revin la vorba mea:

Români! Revoltați-vă![1] Revoltați-vă cît mai puteți și nu sunteți încătușați definitiv de lanțurile sclaviei jidănești! Acum am ajuns în faza „care pe care“: ori noi, ori „ei“!

Un prieten de-al meu a apelat la un prieten de-al lui, iar acesta la un altul – spre a ni se pierde urma – ca să facă un experiment. Acesta ultimul din lanțul de prieteni a dat cîteva exemplare din cartea mea unui buticar de la Universitate ca să o difuzeze.

Pentru a nu fi cumpărată prea repede și a sta mai mult timp pe tarabă, i-a pus un preț piperat, așa că cei ce păreau interesați să și-o procure dădeau din umeri și ziceau că vor reveni cînd vor strînge banii necesari: deci intenționau să și-o procure, fiind cel puțin curioși să vadă despre ce este vorba, după propagandă negativă și după atîta obroc pus cunoașterii istoriei și, îndeosebi, cunoașterii problemei holocaustului.

Un exemplar al cărții a stat mult timp pe tarabă. Dar unul dintre patrioții din „lanțul prieteniei“ a remarcat rezultatul experimentului și ne-a prevenit: prin preajmă au apărut și trei filori, independenți, de la trei Servicii Secrete, ca să-i supravegheze pe cei care dau roată cărții HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust“.

Deși cartea nu este interzisă de vreo hotărîre judecătorească – nici măcar nu s-a făcut vreo anchetă –, ci e pusă la „index“ doar de sperietura comisă asupra directoarei toante[2] a Librăriei „Mihai Eminescu“ de către escrocul M.K. Katz și de campania[3] contra mea comisă de presa mercenară, sprijinită de oculta jidănească.

Compania de Librării București (C.L.B.) – din care face parte și Librăria „Mihai Eminescu“ – a fost companie de stat, dar a fost privatizată și condusă, pînă nu de mult, de un jidan, care s-a pensionat. Cine știe sau cine poate afla cum se numește individul care este, acum, la conducerea C.L.B.?

Pînă la urmă buticarul a vîndut toate cele trei exemplare care i-au fost plasate, dar poliția economică i-a făcut șicane, l-a controlat la impozit, a dispărut din peisajul buticarilor de la Universitate, iar acum au dispărut și buticarii!

Încă alte victime ale instituțiilor statului care îi apără pe jidani.

De ce le permitem acestor indivizi să ne falsifice limba, istoria, cultura, să ne interzică practicarea religiei ortodoxe?! De ce le permitem acestor indivizi să își bată joc de noi?! Pînă cînd să îi mai suportăm?!

Am ajuns să îi dăm dreptate marelui politolog german Heinrich von Treitschke: „Die Juden sind unser Unglück![4] – „Jidanii sunt nenorocirea noastră!“

Pe jidanii ăștia, vorba lui Victor Ponta, „Nici dacă-i împuşti nu e suficient!“[5]

Este necesar să relev, în contrapondere, că există și o campanie în sprijinul[6] meu!

 

[1]Cf. https://www.amazon.fr/R%C3%A9voltez-vous-Renaud-Camus/dp/B01506QNNQ

[2] Cf. https://www.incorectpolitic.com/eroi-nationali-contemporani-vasile-zarnescu/

[3]Cf. http://inpolitics.ro/scandal-de-proportii-sri-are-dispensa-sa-nege-holocaustul_18433163.html; http://www.descopera.ro/dnews/15247691-o-carte-despre-holocaust-a-fost-retrasa-de-la-vanzare-sunt-niste-lucruri-acolo-care-nu-trebuiau-scrise-a-fost-sesizat-si-parchetul; http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20929734-mca-romania-acuza-intr-scrisoare-transmisa-procurorului-general-presupus-colonel-sri-rezerva-publicat-carte-care-neaga-holocaustul.htm; http://viata-de-langa-mine.blogspot.ro/2016/04/holocaustul-gogorita-diabolica-cartea.html

[4] http://de.metapedia.org/wiki/Die_Juden_sind_unser_Ungl%C3%BCck

[5] ***, „Ponta despre raspunderea guvernantilor in cazul pensiilor: Nici daca-i impusti nu e suficient. Anastase: Ponta minte atunci cind se arata interesat de problema pensionarilor“, revista22.ro, 25.04.2012, pe https://revista22.ro/14579/ponta-despre-raspunderea-guvernantilor-in-cazul-pensiilor-nici-daca–i-impusti-nu-e-suficient-anastase-ponta-minte-atunci-cind-se-arata-interesat-de-problema-pensionarilor.html. Cf. și https://salwatiromania.wordpress.com/de-ce-vreau-ca-politicienii-sa-fie-impuscati/

[6] Cf. http://www.justitiarul.ro/holocaustul-gogorita-diabolica/; http://www.justitiarul.ro/inchizitia-evreiasca-in-tara-romaneasca/; http://ioncoja.ro/adevarul-trebuie-ajutat-sa-se-afle-si-sa-circule/; http://ioncoja.ro/anunt-de-interes-public-major-se-recomanda-si-minorilor/; http://www.rfi.ro/social-86207-fost-ofiter-sri-reclamat-la-parchet-pentru-o-carte-care-neaga-holocaustul; http://www.dzr.org.ro/libraria-mihai-eminescu-a-retras-de-la-vanzare-cartea-holocaustul-gogorita-diabolica-a-lui-vasile-zarnescu-colonel-sri-r/#; https://www.youtube.com/watch?v=zdOkjdNj1GE; http://glasul.info/2016/04/12/libraria-mihai-eminescu-a-retras-de-la-vanzare-cartea-holocaustul-gogorita-diabolica-a-lui-vasile-zarnescu/; https://www.incorectpolitic.com/eroi-nationali-contemporani-vasile-zarnescu/; https://www.dir.org.ro/cazul-colonelului-sri-rtg-vasile-zarnescu-impotriva-institutului-elie-wiesel-evreii-sionisti-de-la-institutul-elie-wiesel-il-vor-la-inchisoare-pe-colonelul-sri-rtg-vasile-zarnescu-dupa-ce-aces/; https://www.activenews.ro/cultura/Libraria-Mihai-Eminescu-a-retras-de-la-vanzare-cartea-Holocaustul.-Gogorita-diabolica-.-Reactia-editurii-Eu-nu-neg-Holocaustul-ca-atare-spun-doar-ca-in-Romania-nu-a-existat-132199 ; Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu „Biciul Prigonirii Românilor Este în Mâna Jidanilor“, Incorect Politic, 16 aprilie 2018, pe https://www.incorectpolitic.com/biciul-prigonirii-romanilor-este-in-mana-jidanilor/. Vezi și: https://www.petitieonline.com/petiie_contra_legii_propuse_de_silviu_vexler ; https://www.petitieonline.com/signatures/scrisoare_deschis_ctre_presedintele_romaniei_pentru_a_trimite_legea_antisemitismului_la_parlament_spre_revizuire/start/68 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *