Home / Educativ / Eroi Naționali Contemporani (II)-Vasile I. Zărnescu

Eroi Naționali Contemporani (II)-Vasile I. Zărnescu

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 19, 2018

Dezamăgirea resimțită chiar și la nivelul instinctual, provocată temeinic prin negarea instituționalizată a istoriei, a identității – până la urmă, prin negarea dreptului la apartenența și la continuitatea neamului și națiunii, a adus tineretul românesc în ipostaza de a căuta și a regăsi, pe cont propriu, având acces la informație, modelele cu precădere prin studierea generației interbelice, descoperind exemplul marilor personalități ale Mișcării Legionare.

Căzând în mrejele trecutului, avem tendința să dăm mai puțină atenție prezentului, în care, mulțumită lui Dumnezeu, încă mai avem eroi!

Eroi care luptă zi de zi, pe fronturi diferite, împotriva “evidențelor” și a curentului dominant, întru apărarea demnității Neamului Românesc și propagarea, atât de prigonit în zilele noastre, a adevărului istoric.

Urmează să-l cunoaștem pe domnul colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu

 

Având experiență extinsă în Serviciul Român de Informații, la contrainformații, este unul dintre acei agenți care lucrează pentru interesul național, dimpreună cu alți colegi de-ai săi alcătuind Nucleul.

Acesta a publicat, sub pseudonim, în revistele “România Mare” și “Politica” ale lui Corneliu Vadim Tudor, apoi cu numele său după pensionare.

Din 2002 până în 2004 a fost directorul de presă al P.U.N.R., condus de generalul (rtg.) Mircea Chelaru. A vrut să facă parte din P.R.M., dar a fost ‘driblat’ de la unul la altul până și-a pierdut răbdarea… arătând că adevărul de-a întregul, mai ales în mediile politice, este greu de asimilat.

La alegerile din toamna lui 2004 a candidat la Senat din partea P.U.N.R. unde a întrunit mai multe voturi decât generalul Chelaru, proporțional vorbind, chiar și fără să facă afișe electorale.

Între timp, doi deputați, Ilie Neacșu și Sever Meșca, pleacă din P.R.M. cu mare scandal, aceștia publicând cartea: VADIM ÎNTRE PREȘEDINȚIE ȘI OSPICIU, și formează Partidul Stângii Unite, care în ciuda numelui, avea cam aceeași platformă politică afișată de P.R.M., dar pe care nu a aplicat-o. La această platformă a aderat și Vasile I. Zărnescu. Când Ilie Neacșu nu a mai putut susține partidul și și-a dat demisia, platforma a fuzionat cu Partidul Alianța Socialistă.

În 2008 a candidat la alegerile locale ale Primăriei Sectorului 5, contra lui Marian Vanghelie.

La alegerile parlamentare din 2008 a candidat la Senat din partea Vatrei Românești, pe listele P.R.M. fiindcă nici Vadim Tudor nu avea oameni suficienți. Divorțul lui Vasile I. Zărnescu cu Partidul Alianța Socialistă are loc pentru că, în cuvintele dânsului: “la P.A.S. erau prea mulți dogmatici – cum sunt și acum – așa că după o vreme nu am mai participat la ședințe și la activitatea P.A.S.”

Cam acesta a fost traseul său partinic, după aceste incursiuni hotărându-se să facă politică naționalistă doar pe internet.

Chiar dacă opțiunea politică a dânsului este de stânga, fiind naționalist socialist, acesta și-a adus o contribuție mai mare cauzei naționale decât majoritatea naționaliștilor declarați de dreapta.

Cea mai zdrobitoare lucrare a sa, magnum opus-ul, este Holocaustul-Gogorița Diabolică.

Eroi Naționali Contemporani (II) - Vasile Zărnescu

A publicat această carte senzațională, lansând-o public nu la librăria Humanitas (mdr!)… ci la librăria Mihai Eminescu din București.

Nefiind încă cenzurat, găsiți video-ul pe Youtube:

Pentru îndrăzneala sa, dar mai ales pentru anvergura lucrării, adevărată muncă de ocnaș, va suferi furia (((aleșilor))), pe numele său întocmindu-se plângeri la Parchet din partea lui Marco M. Katz și Alexandru Florian, ambii cunoscuți pentru dragostea și devotamentul fără cusur față de țara care-i găzduiește cu ospitalitatea și toleranța tipic românească

Situația la zi a terorismului psihologic jidănesc, accentuat de iudele autohtone: în continuarea plîngerii penale comise de Alexandru Florian, în 11 aprilie 2014, s-a decis reluarea urmăririi penale a d-lui colonel Vasile I. Zărnescu, astfel că Secția 6 Poliție l-a convocat să dea o nouă declarație, luni, 21 mai, de Ziua Sfinților Mari Împărați Constantin și Elena

Ba mai mult, după ce a înaintat cartea spre Librăria Mihai Eminescu pentru publicare, directoarea acesteia a fost amenințată de jidanul Maximilian Marco Katz și, din păcate, cartea a fost retrasă de pe rafturi (link).

“Am decis să retragem cartea de pe rafturile librăriei și de pe site-ul nostru. Am vorbit încă de ieri cu editura să vină să își ridice cărțile. Îmi pare rău de ce se întâmplă. Dânșii mi-au garantat că este bine argumentată, că nu aduce prejudicii de imagine nimănui, însă atunci cand am întrebat “domne, dar noi putem fi dați în judecată?”, mi-au spus “noi asta vrem”. Și atunci mi-am dat seama că dumnealor vor scandal, iar noi nu vrem să fim implicați în așa ceva”, a declarat Geta Vodislav, directorul comercial al librăriei, pentru HotNews.ro.Cartea acum se mai găsește în ediție limitată pe site-uri de tip OLX/Okazii.

Tablou “Cruciada lui Zărnescu”, colorizat.

Faptul că s-au folosit amenințări și s-au făcut  presiuni  pentru ca o carte să fie retrasă de la vânzare, știind că este una dintre cele mai documentate și importante lucrări post-decembriste, forțează următoarele constatări:

1) În România, dincolo de lozincile “democratice” aruncate gratuit în societate, libertatea de exprimare a rămas un mit, în cel mai bun caz este dată pe „cartelă”, limitată sau este valabilă numai pentru jignirea Neamului Românesc.

2) Din moment ce lucrarea este scrisă în mod științific, în cel mai pur stil de investigație jurnalistică, bazată pe un studiu aprofundat și cuprinzător, cu dovezi la purtător!, ca să nu mai vorbim de fondul naționalist abordat în carte –, dovedește cu o elocventă cutremurătoare faptul că, într-adevăr și fără drept de apel, România este subjugată și condiționată de forțe străine și  este o colonie!

3) Faptul că cei de la conducerea Librăriei M. Eminescu au decis să retragă cartea de la vânzare, pe lângă faptul că-i aduce în situația de a uzurpa numele și imaginea Luceafărului – părintele naționalismului românesc – mai demonstrează că lupta în care s-a jertfit Mihai Eminescu,  împotriva acelorași dușmani ai Neamului Românesc, fiind prigonit și, în cele din urmă, asasinat pentru adevărul rostit în calitatea sa de jurnalist și vizionar, nu a încetat niciodată!

4) În democrație, acolo unde se vorbește de Stat de drept, justiție, respectul drepturilor și alte “uniuni europene”, ar trebui ca în locul unor “intervenții” sau al unor “plângeri” private menite să intimideze, și înainte să fie cenzurat dreptul la cuvânt/opinie etc, să aibă loc un proces legal în cadrul căruia să se permită atât încărcarea acuzațiilor cât și descărcarea acestora, altfel se numește că este un simulacru de proces după modelul iudeo-bolșevic.

Vasile Zărnescu, autorul prigonit pentru cartea „HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ”, lansează un apel

Domnul colonel a publicat cărți care dezvăluie activitatea subversivă a iudeilor, a scris articole de presă împotriva trădătorilor din guvern, susține reîntregirea națională și duce o amplă luptă de apărare a demnității românești – în această luptă criteriul principal de evaluare a unei persoane fiind calitatea și cantitatea muncii depuse în slujba cauzei, criteriu la care Vasile I. Zărnescu se distinge printre fruntași!

Aceasta este o parte din ceea ce se știe public. Având în vedere istoria sa și implicarea de care dă dovadă, cine știe câte mai face din spatele cortinei.

Pentru cine aduce critici la adresa sa din varii motive, fie că a făcut parte din SRI sau din partide de stânga  (ca și cum ar fi existat în România post-decembristă, vreun partid cu adevărat de dreapta…) țineți cont de un singur lucru: Vasile I. Zărnescu putea să o ducă bine colaborând cu ocupantul, pedepsind profanii cu pana, împodobind literar conținuturile revizuirilor istorice după interesele strategice dictate de afară; sau să se bucure în liniște de pensia unui fost director al serviciului de contrainformații și totuși, împotriva tuturor violențelor, a decis să se arunce în lupta contra mafiei “roșii”, plătind tribut prin “moarte socială”, cenzură, amenințări, amenzi, procese – viața de prigoană a unui hăituit al democrației de paradă!

Dușmanii d-lui colonel sunt, de fapt, dușmanii libertății,  adevărului, democrației, ai poporului român și ai interesului național.

Defectul major al torționarilor din toate timpurile și sub toate dictaturile cunoscute a rămas același: excesul de zel. Însă, ca de fiecare dată în momentele cheie ale istoriei, excesul de zel devine neonul orbitor al făcăturii… tăind întunericul și formând o cale luminată spre ieșirea din robie: urmariți-o!

 

Din acest motiv,…cu prilejul Zilei Înălțării, a Zilei Eroilor Neamului și a acestui omagiu modest în comparație cu lupta sa, îi urăm domnului colonel Vasile I. Zărnescu bun venit în rândul nostru, a miilor de tineri rezistenți și anti-colaboraționiști din România. Tineri creștini, naționaliști, tradiționaliști și care nu au căzut nici în capcana lui Dan Puric de-a ne trimite Neamul Românesc (să dăinuie) în eternitate… și nici în capcana “pluralismului politic” inițiată  de asasinii progresiști (U.E.) prin reprezentații coloniei române, alogenii, trădătorii interni și naivii de macadam, tefeliștii, sau cum spune scriitorul Mihai Șerban: degenerația ProTV.

Domnule Vasile I. Zărnescu, în numele miilor de tineri care ne citesc, ne scriu și ne urmăresc articolele în fiecare zi, vă urăm  bine ați venit în rândurile noii generații.

SĂ NE TRĂIȚI!

32 comments

 1. Am auzit de dânsul, am încercat să fac rost de carte însă este de negăsit. Găsesc demersul chiar inedit! Nu cunosc publicație care să facă acest gen de… nici nu știu cum să-i zic?, poate că cel mai potrivit cuvânt ar fi, unire. Cred că prin acest omagiu, adus unui om de mare anvergură, creați o punte de care tineretul este lipsit în prezent. Aruncați în incertitudine, prin munca dvs. generațiile pot fuziona din nou întru izbândă națională!
  Felicitări pentru această inițiativă și doresc să urez cu această ocazie, un călduros bun venit d-lui Vasile I. Zărnescu printre noi. Să trăiți!

 2. Vasile Zarnescu

  Hristos s-a Înălțat!

  Vă mulțumesc pentru că m-ați făcut cavaler! Sunteți formidabili! De mult voiam să îmi procur un paloș!
  Am să-i trimit cartea mea și Reginei Marii Britanii, poate mă înnobila și ea!
  S-auzim de bine!

  • Adevarat s-a Inaltat !

   Felicitari !!!!

  • „Nu mor caii când vor câinii” !!!
   Concetățenii noștri sunt prea mult neinformați și mai mult manipulați în ceea ce numim anumite contencioase, ce nu sunt de azi de ieri, ci de mult timp. Vor exista și ne vor creea mari probleme atâta timp cât noi românii adevărați nu reușim să ne luă țara în bună grijă și pentru totdeasuna, cu hotărâre, determinare și răspundere, astfel încât să fim cu adevărat stâpâni, încrezători și siguri pe viitorul nostru.
   Trecând la acest stadiu, pe lângă scopul de a ne reface economic și a avea grijă de avutul nostru, va trebui să avem grijă ca nimeni să nici măcar să se gândească rău la noi și la patria noastră, asta în primul rând din respect, pentru cei capabili, iar pentru cei răi, ce „părul și-l pot schimba, dar năravul ba”, să știe că nici bine nu și-a terminat gândul rău, sau fapta, că și-o va lua în freză, de nici mere pădurețe nu va mai pofti de pe la noi. Ăsta trebuie să fie românul și va fi de vafi nevoie!

  • Sa traiti!
   Unde gasesc cartea de cumparat?
   Multumesc.

 3. Trăiasca domnul Vasile Zărnescu!

 4. Să vă dea Dumnezeu sănătate, domnule Zărnescu și să vă ajute să biruiți dușmanii!

 5. Șelaru Constantin-Ștefan

  Domnule colonel, multe și sincere felicitări pentru tot ce faceți și ați făcut Țării noastre și Poporului român. Să vă dea Bunul Dumnezeu multă sănătate și putere ca să impulsionați dragostea de Patrie și totodată, să dați curajul necesar românilor ca să-și apere Patria și Glia Strămoșească așa cum s-ar cuveni. Sper din tot sufletul ca să mai apuc ziua în care Patria mea să nu mai fie la cheremul tâlharilor și al tuturor veneticilor care încă mai năvălesc din toate direcțiile ca să o jefuiască așa cum au tot făcut până acum, fiind conștient că, un asemenea vis istoric, de renaștere a României, nu se poate realiza fără TREZIREA NEAMULUI ROMÂNESC! Să vă ajute Dumnezeu!

 6. Daca as fi la varsta Dumneavoastra, v-as cauta sa va iau in brate, dar la varsta mea v-am imbratisat doar ideile. Va doresc reusita deplina.

 7. Rodica S. Bratulescu

  Domnul Colonel Vasile Zarnescu il continua in mod direct, pe Mihai Eminescu !
  E simplu .
  Mai mult nici nu este de spus .
  Ocroteste-l Doamne cu mana Ta atotputernica !
  Da-i paza Ta cea mai buna si mai plina de lumina Ta cea Sfanta .

 8. Buna ziua, dragi compatrioti, adevarati romani! Sunt unul din miile de romani, care-l indragesc si-l apreciaza foarte mult. pe col(rtg) Vasile I. Zarnescu. Dar, – toate bune si frumoase si la locul lor – cum zic romanii. Problema este ca, acest proces cu jidanii M.M.Katz&comp., s-ar putea sa fie de lunga durata, cu mult consum pecuniar cat si psihic. Ceea ce propun acum, este sa avem mult curaj si sa fim uniti, in a-l ajuta fizic(prin prezenta noastra la procese),cat si financiar, pe d-l colonel Zarnescu. D-zeu ne ajuta, dar nu ne baga si in traista.
  Pentru ca maine este 21 mai si trebuie sa fie la Sectia 6 Politie, sa-i uram d-lui col. multa stapanire de sine, fiindca curaj are cat pentru o mie.

  • Incorect Politic

   Vă felicit pentru inițiativă! În urma zecilor de mailuri și comentarii de îngrijorare și susținere pentru domnul colonel(rtg) Vasile I. Zărnescu, dorim să vă mulțumim pentru implicare! Pomii se cunosc după roade. Monitorizăm cu atenție acțiunile antiromânești, această hărțuire a domnului colonel fiind o mare încercare de descurajare și demoralizare a rezistenței naționale. Dacă domnul colonel va fi târât prin instanțe cum le place (((lor))) să facă cu oamenii incomozi (care mai au curajul să își exprime gândurile), vom demara o campanie de strângere de fonduri și vom transmite buletine informative periodice pentru a vă ține la curent cu situația.

   Dușmanii României au pierdut contactul cu realitatea și nu-și dau seama că dansează pe un butoi cu pulbere.

 9. Ciuca Laurentiu

  Daca sunt voci care contesta cele spuse de dl colonel in lucrarea sa, le-as sugera sa citeasca un articol din revista ,,Lumea”- BENJAMIN H. FREEDMAN – EVREUL CARE NU MINTE, un articol plin de continut,o sinteza lapidara si concisa a ceea ce s-a intamplat in secolul XX in toata lumea!
  Felicitari domnului colonel pentru munca uriasa de documentare si prelucrare a informatiilor pentru a le reda cititorilor intr-o succesiune fireasca si logica a evenimentelor tratate. Ii urez din toata inima succes in a face fata hartuirilor la care se dedau niste unelte pentru a-si justifica banii pe care-i primesc de la stapanii lor!

 10. Nu contest intelectul autorului în Gogorița Holocaustului pentru că toate aceste ]nscrisuri sunt reale fiind născociri ale jidanilor pentru ca astfel țările credule să fie jecmănite în continuare de cei ce de fapt conduc societățle economice și de ce nu politice din întreaga lume. Nu credeți? Atunci căutați-mi și mie în lume o Bancă sau vre-un minister unde să nu te împiedici de câte un evreu! Pe Domnul Zărnescu îl cunosc și-i respect pentru pasiunea sa de om de condei ca de altfel și a colegului său Pavel Coruț însă, Domnul Zărnescu, Meșca și alți confrați de ai săi infiltrați în PRM l-au trădat pe Vadim Tudor plecând din PRM și alăturându-se lui Ilie Neacșu, trădându-l și pe acesta vânzându-i partidul PSU – Partidul Stângii Unite lui Rotaru președintele Partidului Alianța Socialistă unde și aici ocupând o funcție importantă ,,nu a reușit să facă prea mulți purici,, din diverse motive.
  Un gând bun și la mai multe informații despre jecmănitorii României.
  Stimă și respect.

  • Vasile Zarnescu

   D-le Ioan Dănilă,
   Eu nu am fost infiltrat în P.R.M., fiindcă Corneliu Vadim Tudor nu m-a primit: cînd i-am cerut să mă primească, m-a trimit la Mihai Ungheanu, care m-a trimis la altul, care m-a trimis la organizația de sector! Păi eu eram de organiația de sector, cînd fusesem directorul de presă al P.U.N.R.?! Apoi, Ilie Neacșu și Sever Meșca au fost oameni importanți în P.R.M., pe care Vadim Tudor i-a dat afară, fiindcă nu erau lichele. Corneliu Vadim Tudor nu avea nevoie de oameni ca noi, care-i fusesem colegi de facultate, și care-i spuneau „Băi, Cornele!”, ci de oameni care-i pupau mîna, care erau yesmeni!
   Susnumiți-i și-au făcut P.S.U., pe care l-au susșinut cu banii lor, iar cînd nu au mai putut, și-au dat demisia din partidul creat de ei, fiindcă bulangiii din partid nu erau în stare să plătească 1 (un) leu pe lună pentru revista SANTINELA, dar cheltuiau 10 lei/săptămînal pentru un pachet de țigări sau o bere!
   Nu confundați lucrurile! Sau nu scrieți unexactități- ca să mă exprim elegent – dacă nu știți despre ce este vorba!

 11. IANCU GHEORGHE

  Evenimentele din decembrie 1989 au avut ca rezultat, trecerea la un regim democratic, în plan politic, social și economic. De aici, staul românesc fiind rapid slăbit, s-au deschis oportunități, fel și fel, în egală măsură, atât pentru forțele democratice, cât și pentru cele nedemocratice, atât in privința atitudinilor și acțiunilor individuale, cât și a grupurilor de interese. Aceste forțe, ce repede s-au structurat, unele au căutat să se pună sub o umbrelă nouă, democratică, cu un joc „corect politic”, iar altele să intre în posesia avutului națiunii române, pe cât mai puțini bani. Așa se face că politicienii postdecembriști au devenit mari afaceriști, iar azi fiind aceia ce fac afaceri pe bani publici, după ce au avut grijă să înstrăineze ce au luat „pe doi lei”. Pentru a da rezistență la toate acestea, au trebuit să lase și „capitalul străin” să-și ia partea. Acest proces, un adevărat plan de sărăcire a poporului român, s-a desfășurat și încă se mai desfășoară fără a lua câtuși de puțin în calcul interesul național, interesul cetățenilor români, adoptânt atitudini și soluții, deloc naționale.
  Toate aceste fapte, nu le putem pune pe seama unei întregi etnii, oricare ar fi ea, așa după cum nu putem face vinovat poporul român de sărăcirea sa. În schimb putem stabili ca vinovați, dar și să-i tragem la răspundere pe toți aceia ce ne-au condus și reprezentat după 1989. După cum un brav conducător al neamului românesc a grăit, găsind țara într-o situație similară: „voi ați adus țara în situația asta, voi s-o aduceți unde trebuia să fie !!!”

  • INA STANA REBIGAN

   VA DAU DREPTATE CU O MICA ECEPTIE ….VA SPUN CA FARA AJUTORUL POPORULUI TARA NU SE JEFUIA ..DIN PACATE TREBUIE SA AFIRM ACEST LUCRU PENTRU CA IN ULTIMII 30DE ANI CALATORESC MULT PRIN TARA SI AM VAZUT CUM O PARTE DIN POULATIE A PARTICIPAT LA ACEAST JAF …SIGUR CA IN PROCENT DESTUL DE MIC DAR DESTUL CA SA ACOPERE PE DIRECTII JEFUITORI …DIN PACATE POPORUL NU REA SE IMPLICA IN SALVAREA ROMANIEI , ESTE NEPASATOR IN MARE PARTE SI CU DURERE VAD PE UNDE CALATORESC JAFUL SI NEPASAREA .lI SE TAIE COPACUL DIN FATA CASEI , CURTII SI NIMENI NU SPUNE NIMIC , LI S-AU INCHIS FABRICILE , LOCURILE DE MUNCA SI ,MAJORITATEA NU S-A OPUS ….IN CONTINUARE O PARTE DIN POPOR IA APARAREA POLITICIENILOR SI II SPRIJINA LA JEFUIREA A CEACE A MAI RAMAS DIN TORTUL NUMIT ROMANIA … PACAT DE ACEASTA TARA ATAT DE FRUMOASA SI BOGATA CA NU MAI ARE BARBATI ADEVARATI CARE SA LUPTE PENTRU EA … PUTINII LUPTATORI RAMASI PE BARICADE AR TREBUII SA FIM UNITI …..NUMAI UNITI MAI PUTEM SALVA IN ULTIMUL MOMENT ROMANIA …

 12. Din pacate!
  Lovitura de stat din decembrie 1989 pusa la cale de “Marile Puteri” si sustinuta in mod IMBECIL de fosti generali si fosti ofiteri superiori ai Armatei si Securitatii Staului nu a vizat democratizarea ci saracirea si distrugerea Romaniei ca Stat si disparitia Poporului Roman ca Neam!
  Primul pas a fost slabirea capacitatii de aparare a Romaniei prin destructurarea Armatei -renuntarea la Serviciul Militar Obligatoriu – si prin distrugerea Industriei de Aparare!
  Vanzarea bogatiilor -inclusiv pamantul- Tarii catre straini au facut parte dintre strategiile “tradatorilor de tara si neam” care isi cauta protectie la ” tarile apusene” carora ne-au tradat!

  Intrarea in NATO si UE fara garantia respectarii suveranitatii, independentei si dreptului la REINTREGIRE A ROMANIEI prin anularea in TOTALITATE a consecintelor Pactului Ribbentrop Molotov a fost “gresala” ce ne-a fost impusa de exportatorii sclaviei moderne! deghizata sub numele de globalizare!

  “Marile Puteri” continua planul lor de distrugere a Romaniei – plan protejat de baze militare pe pamant romanesc- prin invrajbirea permanenta a diverselor straturi sociale pentru ca TARA sa nu mai poata fi guvernata si ca ele -“marile putori” – sa poata fura ce a mai ramas nedistrus, nevandut, nefurat si totodata sa apare TRADATORII DE TARA SI NEAM de justitie si furia maselor!

  Instaurarea Dictaturii Militare – cu sustinere populara – pentru cel putin doua mandate prezidentiale este singura cale de SALVARE A ROMANIEI!

  Virgil Ciuca
  Bucuresti
  22 mai 2018

  • INA STANA REBIGAN

   STIMATE DOMN VIRGIUL CIUCA AVETI PERECTA DREPTATE . AM TOATA STIMA SI PENTRU DVS , SI PENTRU TOT CE FACETI …

 13. BLENDEA GEORGETA

  iISUS HRISTOS NU S-A NASCUT IN IZRAEL;FUGA IN EGIPT E FUGA DIN SPATIUL NOSTRU Al MAICII DOMNULUI IN IZRAEL;PRIVITI PICTURA DE PE TAVANUL BISERICII sf.. ANA DIN ORSOVA;ESTE ACOLO LUPUL DACIC IN GRUPUL MISTERIOASEI NASTERI A MARELUI INVATATOR AL OMENIRII;MAICA DOMNULUI S-A ARATAT IN SPATIUL NOSTRU;PAPA IOAM PAUL AL 2-LEA A NUMIT TARA NOASTRA —TARA MAICII DOMNULUI CUM STIAM SI NOI ROMANII;HRISTOS A INVATAT LA ESENIENII;EI ERAU CEI CARE AU PLECAt din spatiul nostru ;MOISE e cu 10 mii de ani inainte de Hristos-in apatiul niOstru sunt descoperiri arheologice cu o vechime de 2 milioane de ani–vezi –stramosii romanilor Moise a preluat legile zalmoxiene;pentru asta a fost rastignit fiul domnului-evreii sunt frustati ;lupta intens sa ramana mereu in centrul lumii;fie ca evreii sa fie iertati de umanitate , fie ca ei insasi sa se ierte pentru marile suferinte ale divinului Hristos;astfel va disparea ura , cumplita ura care macina umanitatea

  • Cosovan Constantin

   Da – am citit și eu despre aceste lucruri și înclin să le dau dreptate. O amplă documentare în acest sens se alflă în vol I al lucrării ADEVĂRURI ASCUNSE de Constantin Olariu Arimia… O să caut și eu cartea Dlui V. Zărnescu !!

   • Cosovan Constantin

    Da – am citit și eu despre aceste lucruri și înclin să le dau dreptate. O amplă documentare în acest sens se alflă în vol I al lucrării ADEVĂRURI ASCUNSE de Constantin Olariu Arimia… O să caut și eu cartea Dlui V. Zărnescu !!

    Mare rugaminte la oricine care poate sa – mi trimita un xerox contra cost fiindca banuiesc ca de carte nu poate fi vorba…MULTUMESC

    • Vasile Zarnescu

     Vă mulțumesc pentru intențai dvs.! Cînd voi mai trage un supliment de tiraj vă anunț. Cartea are 808 pagini și xeroxată ar costa prea mult!

 14. INA STANA REBIGAN

  RESPECT PENTRU EROII ZILELOR NOASTRE CARE LUPTA PENTRU AFLAREA ADEVARULUI . TREBUIE SA FIM UNITI SA SALVAM CEACE A MAS RAMAS ROMANESC ….SI TRAMOSESC ….. SA SPRIJINIM PE DOMNUL VASILE ZARNESCU IN PROCESUL REF LA PUBLICAREA CARTII DOMNIEI SALE HOLOCAUSTUL …GOGORITA ….. etc … sa nu-l lasam singur in fata dusmanilor

 15. Am onoarea să vă SALUT și vă asigur de tot RESPECTUL meu !!! 🙂 🙂 🙂
  Collondel ( retrg) Alioșa ! 🙂

  • Incorect Politic

   Să ne trăiți, domn’ colonel! Fie ca românii să se adune în jurul adevăratelor modele și să ne întoarcem la valori!

 16. Ar trebui organizat si permanentizat un protest public de amploare, pana cand politicienii vor alege una din doua variante posibile: Restabilesc prin legi ADEVARUL ISTORIC NETRUNCHIAT sau isi dau DEMISIA.

 17. Vasile Zarnescu

  Stimați prieteni!
  Alături este linkul petiției semnați-o și semnalați-o și altora! Iar aici http://www.trezirealarealitate.ro/2017/07/colonel-rtg-vasile-zarnescu-apel-umanitar-si-patriotic/ puteți face donații pentru a putea suplimenta tirajul cărții și a tipări volumul al doilea al ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *