Home / Actualitate / Certitudinea nr. 14 Publică un Articol Incorect Politic

Certitudinea nr. 14 Publică un Articol Incorect Politic

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 18, 2018,

Un articol Incorect Politic apare pentru prima dată în Certitudinea (Nr. 14), ziar de circulație natională.

Este vorba despre articolul de debut al platformei E Țara Mea, prin care s-a stabilit o prezență constantă pe rețeaua socială intens-cenzurată Facebook.

Informațiile se răspândesc rapid, mesajul naționalist creștin semnat Mihai Șerban & Sterie Ciumetti străpunge cortina de fier a embargoului intelectual din România și efectele nu vor înceta să apară.

Revista Certitudinea nr. 14, a domnului Miron Manega, gazda emisiunii Trezește-te Gheorghe, Trezește-te Ioane, este o foaie care își asumă publicarea stării de fapt ce ne înconjoară, restabilirii legăturii cu trecutul, consolidarea identitătii românești, toate acestea contribuind la dezvoltarea unui egregor activ și combativ prin care românii să își recâștige drepturile.

În arena culturală, pentru dezvoltarea acestui egregor, Incorect Politic reprezintă vârful de lance al noii generații, zguduind percepția prin conținutul concentrat de adevăruri incomode deseori transmise ca satiră, prin ideile care îndeamnă gândul la asumarea datoriei de recucerire a independenței naționale, dar mai ales prin duhul viu care prevestește revoluția istorică a demintății românești.

Podul Certitudinea-Incorect Politic leagă generațiile pe deasupra prăpastiei globaliste, amintind de vorba românească “Unde-s mulți puterea crește”!

Totuși, am avut o surpriză neplăcută după ce am cumpărat revista disponibilă la standurile de presă INMEDIO.

Articolului reprodus îi lipsește cea mai combativă parte, îndemnul la recuperarea țării și lansarea platformei E Țara Mea. Dreptul editorului de a omite anumite pasaje din considerente de spațiu și redactare poate explica asta, dar având în vedere importanța pasajului, ar fi trebuit să se facă eforturi pentru a-l include:

NE RECUPERĂM ȚARA!

ÎNCEPEM O CAMPANIE de românism și numai românism, prin care transmitem că interesele naționale primează în fiecare casă și la fiecare fereastră din țară, chiar dacă acestea lipsesc din palatele capitalei.

Prin această acțiune ne aliniem și, începând de astăzi, sprijinim toate formele de protest împotriva acțiunilor antinaționale, antipopulare, anticreștine, anti-tradiționale, într-un cuvânt: antiromânești!

Acțiunea este menită să producă două efecte concomitente;

1. Să ridice moralul românilor, care în cursul zilei vor vedea tricolorul la ferestre, dându-le speranța că mai sunt oameni interesați de viitorul lor, al copiilor lor, declanșând energiile spiritului strămoșesc de luptă.

2. Să demoralizeze dușmanul, care după 30 de ani de propagandă anti-românească își dă seama că nu a putut zdrobi duhul românesc, că spălarea pe creier a eșuat. Demoralizarea urmată de spaimă, pentru că românii, realizând că au fost nedreptățiți în toți acești ani, se pregătesc să-și potolească setea de dreptate.

Să știe hoții că țara mea, drapelul meu, națiunea mea, Credința mea, – e mai tare decât minciuna ta, corupția ta, deciziile tale, trădarea ta!

Nu mai vrem să depindem de voi – nu mai vrem să depindem de alții! Nu vrem să fim uciși! Nu vrem să dispărem! De-aici înainte, poporul își reia dreptul suveran, își reia țara înapoi!

Tinerii își iau hățurile României în propriile lor mâini și își îndeamnă caii viitorului spre nemurirea Neamului Românesc!

Conducătorii trădători sunt puțini, noi suntem mulți!

Oamenii dedicați unui ideal măreț se întâlnesc în momentele cruciale, atunci cînd, cei mai mulți, din păcate, s-au predat deja fără să-și dea seama…

Drepturile unui popor sunt câștigate, nu date!

Noi NU suntem #rezist – noi suntem, STĂPÂNI!

Români, vă așteptăm pe pagina facebookE Țara Mea.

A venit timpul să reînnoim cu destinul propriu – probabil că este ultima șansă!

Doamne Ajută!

3 comments

  1. https://www.facebook.com/etaramea/
    … broken link…!
    Nu pot accesa site-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *