Home / Chestiunea Jidănească / JOS MĂȘTILE: MĂCEL în Palestina!!!

JOS MĂȘTILE: MĂCEL în Palestina!!!

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 18, 2018

Israelul ucigând 60 de protestatari palestinieni la graniță săptămâna trecută este cel mai bun lucru care s-a întâmplat anul acesta.

Jidanii, vezi tu, au această protecție specială sub forma farsei celor șase milioane de gazați cu insecticid în camere false de duș și tranformați în săpun și abajururi. Au utilizat această născocire idioată pentru cel mai mare efect imaginabil timp de 7 decenii, folosindu-o să justifice literalmente tot ceea ce fac și să devieze criticarea nu numai a jidanilor ca și grup ci și a indivizilor jidani.

Dar vorba aceea; Vremurile, se schimbă.

O ploaie grea urmează să cadă.

Peste jidovi.

Însuși timpul erodează valoarea Holocaustului și faptele mârșave ale lor sunt mai publice ca întotdeauna, având în vedere felul în care funcționează media modernă.

Aceste imagini sunt puternice și juxtapun jidanii sărbătorind în timp ce palestinienii sunt măcelariți ca porcii înainte de Crăciuni de către armata lor teroristă.

Toată lumea s-a enervat.

Lideri din toată lumea, inclusiv din țări europene, îi cheamă pe ambasadori să dea explicații. Media se străduiește să subaprecieze chestiunea.

Dar în media socială și în mințile oamenilor…jidanii sunt văzuți acum ca niște monștri.

Și asta e tot ce contează: inimile și mințile maselor.

Chiar dacă mass media încearcă să îngroape povestea, este o poveste importantă și este o poveste care va exista în mințile oamenilor, rezonând pentru o lungă perioadă de timp.

A fost un lucru zdrobitor, ceea ce s-a întâmplat săptămâna asta.

Trebuie să vorbești cu oamenii pe care îi cunoști despre asta.

Discuția A

Cu liberalii cu care probabil nu ești foarte apropiat și care nu îți cunosc nivelul de putere; Vorbește despre cât de îngrozitor a fost măcelul și cât este de șocant că așa ceva e permis să aibă loc în epoca modernă, ba mai mult, cum Israel nu suferă nici o consecință în urma atacului. Vorbește despre nebunia universităților din vest care ilegalizează BDS (Boycott, Divestment, and Sanctions movement against Israel) în timp ce Israel comite atrocități mai grave ca orice altă țară de pe glob. Și aici este cheia: spune Israel de câteva ori, iar apoi începe să spui “jidanii” făcând referință la Israel. Dacă se schimonosesc auzind “jidanii” spune “Mă rog, ma refer la Israel ca statul jidanilor.”

Trebuie să asociem în mințile oamenilor acțiunile statului Israel cu jidanii ca un grup rasial. Asta-i foarte important.

Discuția B

 

Cu normalăii concentrează-te pe ideea că Israel are voie să își apere frontierele, iar Europa nu. Apoi, șiret, menționează un “fapt interesant” că în mare parte grupurile politice jidănești se opun controlului frontierelor europene. Adu în discuție faptul că jidanii aparent au politici diferite pentru ei față de ce pretind de la noi și spune “Nu cred că-i corect.”

Corectitudinea este un lucru important pentru oameni în general.

Exploatabil

Evenimentele de săptămâna asta sunt foarte exploatabile și trebuie să le exploatăm.

În mod public și oficial, masca a căzut.

Chiar și cu liberalii de stânga se poate face front comun împotriva jidanilor.

Dacă și Vice România a ajuns să condamne atacul, Israel a reușit să își pună lumea în cap.

Toată situația este volatilă.

Nimeni nu mai știe ce se întâmplă și Israel habar nu are ce efect va avea decizia de a ucide toți acei oameni asupra poziției națiunii lor în lume. Chiar dacă vrem să credem că efectul este cel mai rău posibil, totuși trebuie să ne concentrăm asupra conectării jidănimii din Israel cu jidănimea internațională.

Aceștia încearcă să pornească un război mondial și încearcă să obțină sprijinul altor state pentru asta. Faptul că o fac în mijlocul acestui scandal este perfect.

Adaptat după: https://dailystormer.name/the-whole-world-saw-it-jews/

 

One comment

  1. Sunt nuante si in asta. Palestinienii au nevoie de o tara, dar si israelienii sa se stranga toti acolo. Ierusalimul nu a fost arab inainte de invazia araba si aparitie islamului….
    Ca stanga condamna israelul nu e nimic surprinzator, intotdeauna a fost de partea celorlalti.
    Vezi si mini documentarul Behind the smoke screen by Pierre Rehov. https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=7PCrzO6AIwI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *