Home / Internațional / COMUNICATUL Naționaliștilor Francezi Despre REVOLUȚIA Vestelor Galbene Împotriva Genocidului Etnic al Albilor

COMUNICATUL Naționaliștilor Francezi Despre REVOLUȚIA Vestelor Galbene Împotriva Genocidului Etnic al Albilor

Incorect Politic
Decembrie 12, 2018

Buciumul:

Comunicatul NAȚIONALIȘTILOR FRANCEZI despre revoluția VESTELOR GALBENE

COMUNICATUL Naționaliștilor Francezi Despre REVOLUȚIA Vestelor Galbene Împotriva Genocidului Etnic al AlbilorAm primit la Redacție, din partea dlui Yvan Benedetti, liderul Partidului Naționalist Francez, următorul comunicat pe care îl dăm publicității:

Paris, 10 decembrie 2018

Vestele Galbene: Revendicările Naționaliștilor

Comunicat de presă

Revoluția Vestelor Galbene este expresia unei nemulțumiri latente care nu aștepta decât să se manifeste. Este trezirea adevăratei Franțe, a țării reale, care a fost sufocată de decenii, deposedată de istoria sa, batjocorită și ignorată de instituțiile sale. Suferințele poporului sunt consecința unei politici de distrugere a națiunilor europene prin sărăcirea generalizată, aservirea maselor și invazia imigranților, care provoacă un genocid etnic al albilor. Această revoltă reflectă o criză profundă a modelului societății de consum. Ea este, deasemenea, consecința unui sistem de guvernare întemeiat pe aroganță și dispreț. Aroganța jefuitorilor financiari, a bancherilor vorace, a acestui Stat profund ilegal.

Pentru a ieși din această criză profundă, naționaliștii cer:

  • demisia lui Emmanuel Macron;
  • un guvern de salvare națională;
  • schimbarea radicală a politicii pe baza revendicărilor naționaliste, dintre care cele mai importante sunt:
  • revenirea la moneda franceză, Francul;
  • ieșirea din Uniunea Europeană;
  • refacerea casei noastre, Franța, ceea ce se traduce prin sloganul „stăpâni la noi acasă” în toate problemele, fie că sunt de ordin economic, financiar sau politic.

Macron vrea “să traversăm strada”. Chichi! – îi răspund Naționaliștii. Cu vestele galbene, cu francezii, să trecem strada, mergem la Palatul Elysee!

Naționaliștii francezi

Nota: Em. Macron și-a bătut joc de șomerii francezi afirmând că “în Franța, pentru a găsi de lucru e suficient să traversezi strada”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *