Home / Chestiunea Jidănească / Cine sunt Românii care deranjează sistemul? A apărut raportul Elie Wiesel pe anul 2021 în care politrucii comuniști inventează antisemitism să facă bani din asta

Cine sunt Românii care deranjează sistemul? A apărut raportul Elie Wiesel pe anul 2021 în care politrucii comuniști inventează antisemitism să facă bani din asta

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 20, 2021

Cine sunt Românii care deranjează sistemul?

Cine sunt Românii care deranjează sistemul? A apărut raportul Elie Wiesel pe anul 2021

Preambul

Cine sunt Românii care deranjează sistemul? A apărut raportul Elie Wiesel pe anul 2021, care poate fi accesat aici. Așa începe:

În plan internațional, în ultimii ani, manifestările cu caracter antisemit, xenofob, discursul instigator la ură din mediul online au cunoscut o evoluție continuă. Criza generată în contextul pandemiei de COVID-19 nu a făcut decât să ofere un teren fertil pentru dezvoltarea și promovarea de noi teorii ale conspirației sau readucerea în primplan a vechilor teorii antisemite.

Cine ar fi crezut că o pandemie planificată prin intermediul căreia drepturile și libertățile s-au redus semnificativ, din cauza căreia s-au închis site-uri, cu niște vaccinuri non-vaccinuri care au fost făcute pe repede-înainte și provoacă severe efecte adverse, create de niște firme conduse de jidani, va determina lumea să fie mai critică față de conducerea antiromânească formată din alogeni și trădători? Nimeni nu s-ar fi gândit că se ajunge aici….

O veste bună pe care ne-o transmite raportul este că față de 2020, antisemitismul românismul în mediul online a crescut.

Cu toate acestea, periodic, în momente cheie (campanie electorală, sărbători evreiești) în mediul online sau în discursurile unor reprezentanți ai instituțiilor statului apar manifestări care ne semnalează existența unor stereotipuri şi prejudecăți care pot fi asimilate antisemitismului ( răspândit la o scară destul de largă și care oricând poate degenera Și totuși ceva nou s a întâmplat mesajul antisemit sau negaționist a reapărut în parlament, iar o reprezentantă de frunte a culturii teatrale din România, a cărei identitate evreiască este de notorietate, a devenit ținta amenințărilor antisemite.

Este uimitor cum se prefac ignoranți și se miră prostește de faptul că apar răbufniri în urma unor discursuri ale politicienilor vînduți, care ne învinuiesc pe nedrept. Există un cuvânt pentru acest fel de tupeu (jidănesc), Chutzpah!

Vandalismul, arma principală pe care ei o folosesc

Tovarașii Wieselieni se folosesc de acte izolate de vandalism pentru a creiona narativa conform căreia există mulți antisemiți periculoși și violenți.

Adevărul dureros este că aceste acte izolate sunt generate tocmai de activitatea institutului și a cozilor de topor care, în timp, determină pe unii care au mai puțină răbdare să cedeze și să facă ceva, orice, împotriva nedreptății comise. Putem să condamnăm gesturile neinspirate, dar trebuie să înțelegem psihologia din spatele acestora.

Actorie ieftină cu Maia  “Suscrăcinskaia” Morgenstern

Cine sunt Românii care deranjează sistemul?

Firește că provocarea Maia Morgenstern nu putea să lipsească din raport, având în vedere câte valuri a făcut pentru nimic.

Acest “atac” semnat “din partea AUR”, despre care la apariția lui am presupus că e săvârșit de un membru al tribului lor, a fost într-adevăr săvârșit de un jidan cu probleme psihice a cărui identitate ne este încă necunoscută.

Este unul din actele izolate și artificial create care a fost folosit în justificarea necesității “monitorizării și combaterii antisemitismului”, după modelul rabinilor care-și desenează zvastica pe propriile sinagogi. Au folosit acest prilej să lipească etichete mincinoase pentru a descrie partidul AUR.

De menționat este că în ciuda scuzelor penibile date de George Simion și a condamnării antisemitismului în numele AUR, cei de la AUR sunt în continuare atacați și denigrați, Elie Wiesel nu le-a mulțumit pentru condamnarea antisemitismului și încă îi descriu ca fiind naziști.

Dragă George Simion, scuzele nu ajută, ele întărâtă, ele confirmă vinovăția și determină continuarea atacurilor. Ia exemplu de la Sorin Lavric, care nu luptă pe defensivă, știind că dând câte un pas înapoi vei ajunge cu spatele la zid. Cea mai bună apărare este ofensiva.

Vă acuză cineva de antisemitism? Acuzați-i voi de antiromânism!

Ion Cristoiu pe lista neagră

Pentru pozițiile luate de Ion Cristoiu în cazul Morgenstern sau/și pentru clipurile despre Mareșalul Antonescu, Ion Cristoiu a ajuns pe lista neagră a jidanilor.

De asemenea, în spaţiul public au apărut voci, unele aparţinând unor jurnalişti consacraţi sau oameni cu oarecare notorietate (Ion Cristoiu, Cozmin Guşă care au încercat să minimalizeze gravitatea atacului şi chiar să îndrepte vina către victimă, acuzând-o pe Maia Morgenstern că face parte dintr un scenariu în care forţe obscure îşi propun să discrediteze România prin atragerea etichetei de ţară antisemită.

Din nou, unde-i minciuna?

Sorin Lavric în capul listei

Cine sunt Românii care deranjează sistemul?

Sorin Lavric, demnitarul care a dat cel mai bazat interviu , este cel mai criticat personaj public din raport.

Cităm de la pagina 9:

Tematica discursurilor parlamentare ale senatorului AUR este păstrată şi în restul intervenţiilor sale publice. În data de 1 martie 2021 a publicat pe pagina sa de Facebook un text în care deplânge felul în care statul spaniol a îndepărtat orice formă de cult al generalului fascist Franco. Şi acestei probleme senatorul îi oferă o explicaţie cu tentă etnică, vorbind despre „masoreţi marxişti”, (expresie frecvent folosită de el – masoretul este un exeget evreu care examinează critic texte biblice) care se răzbună pe Franco.

Acesta îşi încheie postarea cu o declaraţie de luptă politică în care adversarul este identificat în termeni etnici: „Partidul AUR le va strica socotelile masoreților marxiști: se va opune planului diabolic cu care urmăresc hegemonia planetară. Nu ne mai puteți păcăli, nu ne mai puteți opri. Sîntem în Parlament, și de pe băncile lui vă vom face zile negre, apărîndu-i pe români de flagelul egalitarist cu care vreți să distrugeți cultura europeană”.

Într-o emisiune radio de la începutul lunii aprilie 2021 acesta afirma: „Evreii s-au obişnuit ca să li se cânte în strună. Foarte mulţi intelectuali le fac jocul, se gudură pe lângă ei, şi atunci, în acest climat în care s-au obişnuit să fie privilegiaţi, dacă întâmpină o reacţie de împotrivire, cum a fost a mea, din privilegiaţi se simt brusc persecutaţi şi de aici toată această lamentaţie pe care o ştim foarte bine, cu acest şiretlic psihologic de a invoca, tot timpul, antisemitismul când cineva are o cu totul altă părere decât a lor”.

Discursul acesta este un model de tip “așa da” pentru cei ce sunt atacați public de jidani. Nu dați în spate nici măcar un pas, treceți pe ofensivă, există destule rele de care pot fi acuzați, iar când atitudinea lor de eternă victimă nu are efectul pe care ei îl urmăresc, ajung derutați, nu mai știu ce să facă. Felicitări domnului Sorin Lavric pentru bărbăția de care dă dovadă.

Administrațiile locale sub presiunea institutului terorist Elie Wiesel

Câteva dintre legile antiromânești pe care tot ei le-au nășit, OUG 31/2002 și legea antilegionară 217/2015, se vor a fi folosite pentru a intimida administrațiile locale cu scopul de a crește numărul de anchete penale pentru presupuse fapte de “antisemitism”. Raportul ne arată mentalitatea lor, felul în care acționează, prin intimidare, coerciție și teroare, la fel ca părinții și bunicii lor bolșevici.

Legende Vii

Raportul face referire și la pagina Legende Vii. Ei înșiși recunosc că au intimidat-o printr-o plângere penală în 2018. Organele judiciare totuși au avut mai multă minte ca jidanii și au renunțat la urmărirea penală, iar acum magazinul încă funcționează, spre disperarea lui Alexandru Florian.

Străzi și Monumente

Tovarașii de la Elie Wiesel își manifestă deschis intenția de a redenumi străzi și monumente, de a șterge istoria incorectă din punct de vedere politic a Neamului Românesc. Acestea sunt preocupări de comisari bolșevici, regretabil este faptul că sunt prea puține voci care condamnă comportamentul antiromânesc al institutului.

Ei au întocmit o listă neagră a străzilor și monumentelor pe care vor să le redenumească sau să le demoleze, despre care am scris aici.

La pagina 12 apare și episodul cu bustul lui Octavian Goga, caz nefericit în care primăria a cedat presiunilor institutului și a vandalizat bustul cu o placă defăimătoare.

Varianta corectă a plăcii ar fi fost cea din imaginea de mai sus

Pe aceeași pagină, Institutul Terorist Elie Wiesel subliniază victoria lor în cazul condamnării colonelului Vasile Zărnescu, fără să-i menționeze numele, românul care în 4 februarie 2021 a fost condamnat la închisoare cu amânare pentru publicarea unor studii despre holocaust, condamnare făcută la semnalul lui Klaus Iohannis, de către un judecător slab.

Pe pagina următoare se plâng de faptul că majoritatea anchetelor penale se clasează în cazul legii OUG 31/2002. Mulțumim lui Dumnezeu că încă mai avem polițiști și procurori zdraveni la cap.

Urmează un capitol intitulat “Educația despre Holocaust” în care institutul subliniază o “insuficientă cunoaștere” a istoriei și susțin o intensificare a eforturilor de reeducare a tineretului.

IncorectPolitic

și 

Profesorul Corvin Lupu

Prima mențiune a publicației noastre apare la pagina 16, tot în cadrul capitolului despre educație. Aici jidanii se plâng de faptul că l-am găzduit pe ilustrul profesor universitar Corvin Lupu, bun român și autor de cărți de cercetare, dintre care merită menționată lucrarea  “Confruntări Româno-Evreiești“.

Domnul profesor Corvin Lupu, care predă Relații Internaționale, Științe Politice și Studii de Securitate la Facultatea de Științe Socio-Umane la Sibiu, cunoaște bine chestiunea jidănească și de mulți ani are curajul să vorbească despre ea. Ca orice naționalist autentic, a devenit o țintă a sistemului, fiind acuzat de antisemitism și reclamat în 2005 de către organizațiile jidănești de la Washington pentru antisemitism. Dosarul a fost clasat.

Cu acest prilej îi mulțumim pentru că a fost de acord să ne acorde câteva interviuri și îl salutăm cu respectul unui camarad de arme în lupta pentru Adevăr.

Cine sunt Românii care deranjează sistemul?

Institutul a încercat să-l dea afară de la universitate, dar leii nu se preocupă de opiniile oilor, așa că profesorul bazat rămâne activ, spre disperarea teroriștilor culturali.

Raportul continuă cu câteva pagini despre manualele de istorie care conțin lecții despre holocaust, incomplete și insuficiente, după părerea jidanilor, apoi trece la capitolul protestelor anti-restricții.

Capitolul protestelor pentru libertate

La protestele împotriva restricțiilor, avocatul Mihai Rapcea a făcut valuri atunci când i-a pus botnița lui Elie Wiesel. Am semnalat și noi faza prin articolul intitulat Elie Wiesel iese din Cazanul Iadului pentru a lupta împotriva coronavirusului.

În opinia institutului terorist Elie Wiesel, aceste manifestări “degradează memoria victimelor holocaustului”. “Victimele” s-au degradat ele însele mai mult decât am fi putut noi face prin mărturiile mincinoase, pe câteva dintre ele le puteți consulta aici pentru a vă face o idee.

În sfârșit suntem și noi de acord cu Alexandru Florian. Ideea că România e un lagăr nazist unde vaccinarea e obligatorie este retardată, asocierea regimului actual cu nazismul sau fascismul trădează o ignoranță crasă, dar este folosită în scop propagandistic cu efecte de scurta durată. Mitul experimentelor lui Mengele sunt din același registru ca și mărturiile holocaustice despre cum jidanii erau băgați într-o cușcă în care era un urs și un vultur sau despre cum erau conectați la niște mașinării de masturbare care îi omora. Sunt fantezii bolnave.

Regimul național-socialist, ca și cel fascist, au fost regimuri naționale, în care majoritatea etnică din țara respectivă a fost favorizată, spre deosebire de actuala dictatură sanitară și regimurile de sorginte internaționalistă, care favorizează minoritățile de tot felul împotriva majorității etnice naționale.

Mai corect ar fi să spunem că România devine un gulag bolșevic în care vaccinarea e obligatorie.

Aceeași greșeală se regăsește la lozincile lansate de AUR sau Șoșoacă, care îi compară pe conducătorii liberali cu național-socialiștii.

 

Antisemitism în mediul on-line

Cine sunt Românii care deranjează sistemul?

În ultimii ani, audiența noastră a crescut de ~ zece ori, mii de tineri se dezvoltă intelectual citind IncorectPolitic și cresc imunizați la minciunile și învinuirile holocaustice, fapt care îi duce la disperare pe tovarășii de la institutul Elie Wiesel.

Discursul instigator la ură prezintă continuitate în manifestarea în mediul online, cunoscând perioade de intensificare în timpul campaniilor electorale sau în momente-cheie ale procesului de gestionare a situației sanitare (lansarea vaccinului anti-COVID-19, lansarea campaniei de vaccinare etc.).

IncorectPolitic e menționat de trei ori la pagina 23.

Autorii materialelor publicate pe website-urile și blogurile monitorizate pot fi identificați într-o mică măsură. Majoritatea articolelor publicate și analizate în perioada 2020-2021 sunt în continuare asumate colectiv la nivelul redacției și nu de un autor individual.

Excepții sunt identificate pe blogul de autor Ion Coja sau în publicația Incorect Politic. Comparativ cu perioada 2019-2020, în ultima analiză întreprinsă pentru perioada 2020- 2021, identificarea autorului este posibilă într-o măsură mai mare. Procentul crescut poate fi generat însă și de numărul mai mare de articole publicate pe cele două websiteuri amintite. Multe dintre semnăturile de pe Incorect politic sunt pseudonime sau false.

În continuare, nu sunt comunicate date de contact detaliate pentru autori, cel mai des secţiunea „contact” fiind reprezentată de un formular care se poate completa de vizitatori sau uneori o adresă de e-mail valabilă pentru întreaga redacţie/site.

Nu am identificat la publicaţiile analizate mesaje de tip „disclaimer” prin care proprietarii să-şi limiteze responsabilitatea pentru anumite articole sau să stabilească statutul anumitor materiale. În cazul site-urilor „nationalisti.ro” şi „incorectpolitic.com” există menţiuni referitoare la faptul că materiale şi comentariile utilizatorilor sunt opiniile autorilor şi nu ale redacţiilor.

Lipsa de originalitate al acestui capitol este dezamăgitoare, multe paragrafe sunt luate cu copy-paste din raportul anului precedent.

Din păcate, analiza lor arată că unele site-uri pro-românești nu mai sunt accesibile, o altă parte nu au mai publicat (cazul Justițiarul, după moartea regretabilă a lui Marius Albin Marinescu), dar totuși site-urile care încă sunt active și-au intensificat activitatea pro-românească față de 2020 cu 60%! Felicitări tuturor colegilor care țin flacăra adevărului aprinsă!

Articolele identificate ca având un mesaj instigator la ură au fost publicate în mare parte, pe aceleași website-uri monitorizate pentru raportul din 2020. Se observă însă și unele schimbări: o parte din respectivele website-uri nu mai sunt accesibile în 2021(10%), o altă parte nu au mai publicat în ultimul an conținut cu caracter antisemit sau rasist (27%), și cu toate acestea, numărul articolelor identificate și analizate este semnificativ crescut față de cel raportat în analiza din 2020, fapt ce indică o intensificare a manifestării discursului instigator la ură în cadrul publicațiilor care au continuat în această direcție (> 60%).

Se practică un discurs critic faţă de orice tip de minoritate (cu precădere minorităţiile etnice şi sexuale), eurosceptic şi anti-globalist. Naraţiunile antisemite nu reprezintă subiectul exclusiv. Dintre site-urile monitorizate, incorectpolitic.com publică sistematic materiale antisemite, având chiar o secţiune dedicată: „Chestiunea Jidănească”

Ne bucurăm că meritele noastre sunt recunoscute și anul acesta, ocupând un loc de cinste alături de toți greii din trecutul României: Vasile Conta, Vasile Alecsandri, Mihail Kogălniceanu, Mihail Eminescu, Ioan Slavici, Ion Heliade Rădulescu, Bogdan Petriceicu Hasdeu, Costache Negri. A. D. Xenopol, Nichifor Crainic, Nae Ionescu, Corneliu-Zelea Codreanu, toți aceștia au expus chestiunea jidănească și au evidențiat dubla măsură cu care comunitatea iudaică tratează restul popoarelor și, mai ales, poporul român. Premiul primit de INSHREW ne pune pe aceeași linie alături de acești mari români, ceea ce pentru noi este o onoare.

Analiza materialelor cu caracter antisemit evidențiază un conţinut de tip conspiraţionist. Se remarcă o intensificare (73% față de 70% în 2020) a temei că „evreii conduc lumea sau România”.

Tema „evreii conduc lumea” reiese și din cadrul articolelor publicate spre finalul anului 2020 și începutul anului 2021 și care au ca subiect principal vaccinul anti COVID-19 dezvoltat de companiile Pfizer sau Moderna. Dintre articolele monitorizate, 13% dezvoltă acest subiect, dar mesajele transmise susțin tema controlului manifestat de comunitățile evreiești la nivel internațional.

Cine sunt Românii care deranjează sistemul?

Este grosolan să spunem “jidanii conduc lumea” și impropriu analizat din perspectiva raportului, dar factual și obiectiv-adevărat este faptul că jidanii sunt supra-reprezentați în mass-media, hollywood, pornografie, finanțe, mai nou și companii farmaceutice, care au lobby puternic în politică, ceea ce înseamnă că dețin o influență semnificativ mai mare decât oricare alt popor din lume. Poate nu “conduc lumea” pe de-a întregul, dar o influențează mai tare ca oricine, din păcate înspre rău.

Stereotipul „iudeo-bolşevismului” este întâlnit la 11% dintre articolele analizate (în scădere față de 2020 când procentul era de 25) şi pune semnul egalităţii între evreitate şi ideologia comunistă. Deseori iudeo-bolşevismul îşi face loc în aceleaşi materiale în care sunt enunţate naraţiuni care neagă sau relativizează Holocaustul.

Unde-i minciuna? Partidul comunist a fost condus în proporție covârșitoare de jidani, nu de ruși. Să ne reîmprospătăm memoria consultând lista membrilor:

NAME NATIONALITY
Bronstein (Trotsky) Jew
Apfelbaum (Zinovief) Jew
Lourie (Larine) Jew
Ouritski Jew
Volodarski Jew
Rosenfeldt (Kamanef) Jew
Smidovitch Jew
Sverdlof (Yankel) Jew
Nakhamkes (Steklof) Jew
Ulyanov (Lenin) Russian
Krylenko Russian
Lounatcharski Russian

 

MINISTRY NAME NATIONALITY
President Ulyanov (Lenin) Russian
Foreign Affairs Tchitcherine Russian
Nationalities Djugashvili (Stalin) Georgian
Agriculture Protian Armenian
Economic Council Lourie (Larine) Jew
Food Schlichter Jew
Army & Navy Bronstein (Trotsky) Jew
State Control Lander Jew
State Lands Kauffman Jew
Works V. Schmidt Jew
Social Relief E. Lelina (Knigissen) Jewess
Public Instruction Lounatcharsky Russian
Religions Spitzberg Jew
Interior Apfelbaum (Zinovief) Jew
Hygiene Anvelt Jew
Finance Isidore Goukovski Jew
Press Volodarski Jew
Elections Ouritski Jew
Justice I. Steinberg Jew
Refugees Fenigstein Jew
Refugees (assist.) Savitch Jew
Refugees (assist.) Zaslovski Jew

Notă: . Bunicul lui Lenin dinspre tată era jidov, deci, conform genealogiei jidănești, era jidan. .

Comitetul executiv central:
NAME NATIONALITY
Sverdlov (president) Jew
Avanessof (sec.) Armenian
Bruno Lett
Babtchinski Jew
Bukharin Russian
Weinberg Jew
Gailiss Jew
Ganzburg Jew
Danichevski Jew
Starck German
Sachs Jew
Scheinmann Jew
Erdling Jew
Landauer Jew
Linder Jew
Wolach Czech
Dimanstein Jew
Encukidze Georgian
Ermann Jew
Joffe Jew
Karkline Jew
Knigissen Jew
Rosenfeldt (Kamenef) Jew
Apfelbaum (Zinovief) Jew
Krylenko Russian
KrassikofSachs Jew
Kaprik Jew
Kaoul Lett
Ulyanov (lenin) Russian
Latsis Jew
Lander Jew
Lounatcharski Russian
Peterson Lett
Peters Lett
Roudzoutas Jew
Rosine Jew
Smidovitch Jew
Stoutchka Lett
Nakhamkes (Steklof) Jew
Sosnovski Jew
Skrytnik Jew
Bronstein (Trotsky) Jew
Teodorovitch Jew
Terian Armenian
Ouritski Jew
Telechkine Russian
Feldmann Jew
Froumkine Jew
Souriupa Ukranian
Tchavtchevadze Georgian
Scheikmann Jew
Rosental Jew
Achkinazi Imeretian
Karakhane Karaim (Jew)
Rose Jew
Sobelson (Radek) Jew
Sclichter Jew
Schikolini Jew
Chklianski Jew
Levine (Pravdine) Jew

Comisia Extraordinară din Moscova:

NAME NATIONALITY
Dzerjinski (president) Pole
Peters (vice-president) Lett
Chklovski Jew
Kheifiss Jew
Zeistine Jew
Razmirovitch Jew
Kronberg Jew
Khaikina Jewess
Karlson Lett
Schaumann Jew
Leontovitch Jew
Jacob Goldine Jew
Glaperstein Jew
Kniggisen Jew
Latzis Lett
Schillenkuss Jew
Janson Lett
Rivkine Jew
Antonof Russian
Delafabre Jew
Tsitkine Jew
Roskirovitch Jew
G. Sverdlof Jew
Biesenski Jew
Blioumkine Jew
Alexandrevitch Russian
I. Model Jew
Routenberg Jew
Pines Jew
Sachs Jew
Daybol Lett
Saissoune Armenian
Deylkenen Lett
Liebert Jew
Vogel German
Zakiss Lett

În textul articolelor nu se remarcă o instigare directă împotriva evreilor (uneori, mai virulente sunt comentariile postate la articolele respective). De cele mai multe ori, antisemitismul este transmis la nivelul informațiilor relatate în articole, fără a exista un îndemn direct sau o instigare la ură. Astfel de articole ar putea fi asociate cu un îndemn la rezistență, chiar dacă el nu este exprimat în mod direct.

Dintre articolele identificate, 25% utilizează un limbaj licențios în transmiterea mesajelor antisemite. Agresivitatea limbajului sau atacurilor la persoană pe care le găsim în multe dintre articole ar necesita cu prisosință analiza organelor de anchetă în baza O.U.G. 31/2002 sau a Legii pentru combaterea antisemitismului.

Ceea ce trebuie să realizeze tovarașii de la institutul Elie Wiesel este că în cazul în care se ajunge la arestarea colectivului redacției noastre sau chiar asasinarea noastră, în cel mai extrem caz, mesajul va continua să fie diseminat. Poți ucide omul, dar nu poți ucide ideea. În fapt, războiul lor este deja pierdut, dar încă nu și-au dat seama. Biruința Adevărului poate fi amânată, dar nu poate fi oprită.

Concluziile raportului laudă Strategia Națională de Combatere a antisemitismului, xenofobiei și discursului instigator la ură Românismului și vorbesc despre o etapă în care cere o abordare consolidată a problematicii antisemitismului.

Iată ultimul paragraf al raportului:

Chiar dacă statul romȃn, la nivel instituțiilor sale centrale, ȋși consolidează instrumentele și ȋși declară voința pentru construirea unui cadru care să sporească reziliență față de derapajele de extremă dreapta, bilanțul ultimului an ne arată că acest parcurs este departe de a fi încheiat.

Nimic nou sub soare, ne așteptam la o intensificare a prigoanei, în special după precedentul condamnării colonelului Vasile Zărnescu. Ne așteptam să fie mai rău înainte să fie mai bine, dar noi vom fi aici cât ne țin puterile și cât a vrea bunul Dumnezeu din cer.

Mulțumim lui Elie Wiesel pentru încă un premiu

Concluzia noastră:

Ce facem nu-i tocmai ușor și nici fără riscuri. Faptul că suntem criticați de Alexandru Florian înseamnă că facem bine ceea ce facem. Acest lucru vă confirmă vouă, cititorilor, că împreună facem valuri care contează.

Aceste “distincții” primite vă aparțin și vouă. Noi suntem puțini care scriem, voi sunteți mulți care citiți. Cu cât mai mult distribuiți aceste articole, cu atât mai disperați devin dușmanii României.

Vă mulțumesc și vă salut!

P.S. Nu uitați să salvați toate documentele de la secțiunea de Literatură, în caz că vor reuși să ne închidă site-ul.

22 comments

 1. Daca nu ma insel si Lenin era evreu.

  • @Jjjjj Te-nseli Lenin era hahol cel putzin dupa tata-su !

  • Mama lui Lenin era nascuta Blank, evreica, tatal era calmuc crestinat, culmea , era se pare foarte credincios .
   Ma-sa facea sedinte secrete de ura pe rusii si pe tar .
   Aceste sedinte l-au dus pe frati-su la activitati “revolutionare” contra tarului care , atunci cand acest frate mai mare, a fost condamnat la moarte, tarul i-a oferit comutarea pedepsei in inchisoare pe viata daca isi cere iertare .
   Lucru pe care fratele lui Lenin l-a refuzat.
   aici a dus indoctrinarea exercitata de evreica Blank asupra fiilor ei, Vladimir Ilici devenind unul din cei mai mari criminali ai omenirii .

  • De origine calmîcă, asiatic

 2. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Este îngrijorătoare afirmația din Raportul pe scurt intitulat “Antisemitismul în România: una caldă, una rece…”, cităm: “Există încă publicații care distribuie un conținut cu caracter preponderent naționalist”. Adică naționalismul este un delict, o infracțiune și o activitate criminală. Este absolut incredibil care sunt adevăratele ținte ale INSHR EW. Distrugerea sentimentului național, eradicarea demnității și onoarei de a fi român fac parte din planul de reeducare al celor care își depășesc atribuțiile stabilite prin lege. Atitudinea INSHR EW este identică cu cea a reeducatorilor din experimentul Pitești. Vom începe monitorizarea activității acestui institut antiromânesc. Propun înființarea unei baze de date a acțiunilor șovine antiromânești ale tuturor instituțiilor publice din România. Incorect Politic ar trebui să deschidă o rubrică permanentă unde cititorii să raporteze astfel de abuzuri împotriva etnicilor români.

  • Incorect Politic

   O excelentă idee! Prin intermediul unui formular completabil se poate realiza. O vom face.

  • la uite ce zice pe wikipedia: (https://en.wikipedia.org/wiki/Zionism) – că cică sionismul e o ideologie și o mișcare naționalistă. Deci jidanu are voie să fie naționalist, noi goyim nu!

  • _ @ (* Marian July 21, 2021 at 7:40 am Intrebarea 1 ] Frate dar cine-a fost acest Ellie Wiesel si cine l-a finantzat pentru a infiinta si-a mentzine acel institut ? …*)

   _ Există dovezi probabile (adică cu probe) că au avut aprobarea cu implicita finanțare (în taină) din partea „Regimului trădător și vînzător de tip *Bastus”, care a manipulat vîndut și trădat „Tot ce mișcă-n Țara Asta – Romania”, … în cîrdășie cu alde PDL alias PLM metamorfozat în PMP, …regrupați / metamorfozați prin complicitate cu „Pas cu Pas”, …în PNL, …

   în plus, se mai „cică”, că au mers tacit / pe brînci și alde Parlamentarii Romaniei (toți ăia vre-o 540-560 / două camere -„Sufragerie și Dormitor” un fel de „Toaleta a Constituției / Constituționalității Romaniei), …
   bașca sus-ținerea (aprobarea tacită) a CCR-ului și CSM-ului și ICCJ-ului și CSAT-ului (ca instituții compuse din dregatorii de frunte ai Administrației Naționale Romane / Romanești, …că, parcă aceștia ar fi „Cetățeni ai Romaniei, doar „cînd este vorba de ciolan / salarii și bonusuri de falsa titulatură de magistrat, adică Pensii Speciale – surplus / un fel de „ciubuc gras”, …ca „Păstorii ai Turmei Mele – Rămășița (_ Romania 11/3-8), …
   ”Precum lupii îmbrăcați în haine de oi” (coroborează _ Matei 7/15-2021,22,23; _ Ioan 10/8,(9-15),16,20,2021; 16/8-12.

   bașca complicitatea „Proculaturii Generale a Romaniei”, …și tot așa cu complicitatea (așa-ziselor) Servicii Secrete – S.R.I., …
   care sînt de toate felurile -*venetice / venetici cameleoni*, …numai Romane / Romanești, nu sînt, …

   așa ca concluzie , ca tot așa se mai „cică” că toți au fost „NATOicizați și EUnucizați”, …de a ajuns Romania sa fie viloată de toți „Derbedeii Planetei, venetici în acest areal Traco-Dac – Moesia” (coroborează) _ Daniel 11/14 -„Romania”; _ Isaia 6/8-12,(13 _ Romania 10/4,14-?!!!,16-2021.

   = Cu stimă. -„Mesia”.

  • Excelenta ideie !
   Felicitari!
   Dar nu uitati – o privire de ansamblu – e foarte importanta :
   1.
   bineinteles ca probabil veti incepe sa discutati trecerea delictului de opinie, la penal , drept cea mai mare crima a legislatiei actuale , chiar daca este inspirata din activitatea organizatiilor suprematiste , exclusiviste si comunitariste evreiesti din strainatate, incepand cu Franta de azi .

   Crima contra “delictului de opinie ” devenit CAZ ‘PENAL’ , asa cum l-au tratat pe marele nostru patriot, Domnul Colonel Vasile Zarnescu, Dumnezeu sa-l ocroteasca si sa-i dea sanatate multa , ramane si trebuie tratata drept ceea ce este : un capac de plumb asupra cetateanului care are o alta opinie decat doxa oficializata de astfel de organizatii teroriste, caci toate constitutiile spun altceva cand sustin drepturile omului la opinie personala asupra evenimentelor istoriei devenite religie : 6.000.000 este o cifra imposibil de dovedit forensic adica de catre criminalistica clasica , stiintifica intrucat
   -americanii au fotografiat nonstop din avion aceste lagare, fara sa vada aceste cifre faraminoase de cadavre “gazate” stocate pentru ardere ,(trebuia sa le stochezi afara caci inauntru nu era loc !!! nu aveai unde !!!)
   -crucea rosie a facut vizite in lagare tot timpul raportand cifre infinit mai mici , pentru care placile de la Auschwitz – vezi cartea Domnului Zarnescu pentru care vor sa-l inchida ca sa taca – NU ARE CUM SA TACA DEOARECE POZELE EXISTA PESTE TOT, NU DOAR LA DOMNUL ZARNESCU IN CARTE !!! CA DOAR DOMNUL ZARNESCU DE UNDE A LUAT FOTOGRAFIA CU CIFRELE MEREU MAI MICI OFICIALIZATE LA POARTA LAGARULUI SA LE VADA LUMEA ?????????) in loc de istorie bazata pe argumentatie stiintifica .
   Toata lumea stie ca marea hecatomba din lagare a avut loc spre sfarsitul razboiului cand INTREAGA GERMANIE A FOST BOMBARDATA DE ALIATII CARE LE-AU DISTRUS APROVIZIONAREA IN TOATA TARA PENTRU INTREG POPORUL GERMAN – medicamente, apa potabila si mancare au disparut atat in lagare cat si in Germania pentru intreaga populatie !
   Sa ascunzi consecintele distrugerii retelei de cale ferata pe intreaga Germanie, este o minciuna a propagandistilor venali care ascund adevarul istoric in continuare !!!
   – sa spui ca “holocaustul a existat pentru ca a existat” , cum ii declara Raoul Hillberg lui Faurisson care l-a citat in ziarele contemporane – vezi detalii inestimabile pe blogul lui Faurisson :
   http://robertfaurisson.blogspot.com/

   caci nu l-au ras inca, dusmanii adevarului !!! – confirma aspectul religios al cifrei de 6.000000 de victime evreiesti .
   – sa ignori faptul ca gazul albastru este inflamabil si ca crematoriile din fotografiile lor (pentru incinerat cadavrele care aveau nevoie de lungi pauze ca sa se raceasca intre doua arderi si care nu cuprindeau decat un cadavru sau maxim doua in cosciugul din celula de incinerare – deci cifrele incineratilor faraminoase nu sunt ancorate in adevarul stiintific !) erau situate mult prea aproape de asa zisele camere de gazare, cu populatia evreiasca inauntru (cu gauri facute in tavane pentru introducerea gazelor, gauri sfredelite dupa razboi !!! ), si ar fi luat foc
   – sa ignori faptul ca “dovezile” de pana acum oferite de teoreticienii pro-holocaust sunt in marea lor majoritate bazate pe marturii, cu martori care adesea se contrazic intre ei ,
   toate aceste intrebari sunt INTREBARI LEGITIME IN ORICE DISCUTIE REZONABILA, menite sa intelegem fenomenul in numele unor dovezi stiintifice, intrebari pe care atatia evrei din Romania, Israel sau restul lumii, si le pun, nu doar noi romanii, intrebari la care toata lumea are dreptul , nu doar Domnul Colonel Vasile Zarnescu , condamnat la inchisoare pentru simplul fapt ca cere dovezi stiintifice inainte de a-si trage concluziile asupra doxei oficiale .Avem cu totii acest drept .Impreuna cu Domnul Zarnescu din care Institutul EW vrea musai sa faca un martir !
   Noi socotim acest lucru o crima, nu numai in fata istoriei adevarate ci si in fata lui Dumnezeu !
   Noi nu ne pronuntam asupra concluziilor finale decat in masura in care exista dovezi stiintifice .
   Sa bagi lumea la inchisoare ca refuza doxa oficiala inseamna opresiune , inseamna tiranie,
   inseamna TEROARE !!!!!!!!
   Cer privire de ansamblu asupra tuturor formelor de terorizare a poporului roman , inclusiv a vaccinarii obligatorii
   – mai ales , cer discutarea crimei de initiere a regulilor care cer vaccinarea copiilor despre care toata stiinta este de accord ca nu imprastie ‘virusul’ magic (inca neizolat in niciun laborator !) . In schimb efectele adverse sunt inregistrate din ce in ce mai palpabil de diverse banci de date internationale, care ingrozesc lumea caci efectele letale si patogene ale vaccinurilor depasesc numarul mortilor inregistrate ca fiind ‘de covid ‘ !
   – cer discutarea regulamentului ilegal , datorita caruia oamenii sunt dati afara din servicii , daca refuza vaccinarea obligatorie. Instrument cu care ne vor goli spitalele de personal medical si asa prea redus ca numar, spre a le inlocui cu consultatii si tratamente digitale, precum se plange ca e pe cale sa se intample in Germania, Dr-ul Wolfgang Wodarg in
   sitzung 61: We’ll catch you ‘cause we can’
   explicate in engleza de Wodarg la minutul 3:49.
   Pentru mine toate aceste aspecte de teroare exercitata asupra poporului roman , constituie o agresiune extrema
   PRIN LEGI LIBERTICIDE SI GENOCIDARE ,
   Care se inlantuie si trebuie sa inceteze !!!

   Daca lumea nu iese in strada masiv, doar cativa romani nu vor putea face nimic !
   E cazul sa folosim si referendumuri pentru orice , ca elvetienii !
   Dece la ei se poate si in Romania, nu ?

   Vedeti ca in aceeasi sitzung 61 este o avocata frantuzoaica care vorbeste englezeste si arata cum a inceput Franta sa se organizeze ea impreuna cu politia Frantei din care se desprind si se separa din ce in ce mai multi politisti . vedeti in alt comentariu al meu mai jos de tot.

  • Domnule Vasilica Militaru,

   Va rog frumos cititi si raspunsul meu lung catre Domnia Voastra, jos de tot !

 3. Intrebarea 1 ] Frate dar cine-a fost acest Ellie Wiesel si cine l-a finantzat pentru a infiinta si-a mentzine acel institut ? 2] Nu-i pare nimanui , dar chiar nimanui , cel putzin anacronic ca , la mai bine de shaptezeci de ani de la finalul WWII sa existe o “comunitate stiintifica ” care sa sape incontinuare pentru a descoperi , nu care-au fost cauzele si oamenii ce-au avut vreo vina din spatele acestor cauze ci , sa pretinda ca au ca scop dreptate … POSTUMA pentru victime ? Iar pentru asta cauta calaii , cauta vinovatii unde ? In Romania ??? Sa fim seriosi , mai antisemiti decat au fost rusii , ucrainienii sau polonezii , romanii n-au fost niciodata insa , cine si-a permis vreodata , sa-i traga pe rusi la raspundere , eventual sa-i oblige sa astupe vreo statuie a lui Maxim Gorki sau Dovstoievski deoarece astia chiar au fost fatzis antisemiti . De ce doar in Romania asi permit sa faca ceea ce fac si , mi-asi permite si alta intrebare pe-aceeasi tema : are cineva cunostiinta ca , pe vremea comunismului victorios , pe vremea lui Nicolae Ceausescu sa fi venit la Bucuresti vreun reprezentant al ” institutului ” Ellie Wiesel si sa acuze Romania de…oarece antisemitism ? Eu , sincer sa fiu chiar nu-mi amintesc iar dupa cate cunosc , Sef Rabinul din RSR…nu ridica fruntea din pamant in fatza autoritatilor republicii . Chiar nu-ntelege nimeni ca , datorita astora de la ” institut ” { finatzati de cine ??? } fie si cel mai putzin antisemit dintre romani devine brusc … jihadist ?

 4. EU CRED CA SE IMPUNE DE URGENTA INITIEREA SI PROMULGAREA “LEGII ANTIROMANISMULUI” DUPA CRITERII ASEMANATOARE “LEGII ANTISEMITISMULUI” IAR “DENIGRATORII” SI “TRADATORII DE ROMANIE” SA SUPORTE CONSECINTELE INDIFERENT DE ETNIE !

  PENTRU ECHITATE ISRAELUL AR TREBUI SA ACORDE “CETATENIE ISRAELIENA” UUNUI NUMAR DE CETATENI DE “ORIGINE ROMANA” EGAL CU NUMARUL EVREILOR CARE AU SI CETATENIE ROMANA IAR CETATENILOR DE ORIGINE ROMANA CU CETATENIE ISRAELIANA SA LI SE “ASIGURE” O REPREZENTARE ECHITABILA IN ADMINISTRATIA SI “AFACERILE ISRAELIENE” ASA CUM AU EVREII CU CETATENIE ROMANA!

  CRED CA SI ROMANIA POATE SI TREBUIE SA FINANTEZE LA TEL AVIV UN INSTITUT CARE SA COMBATA ANTIROMANISMUL!

  DIN PACATE EXISTA EXAGERARI SI ACUZE NEJUSTIFICATE SI DE O PARTE SI DE ALTA!

 5. Lenin nu era „rus“. Bunicul lui dinspre tată era jidov, deci, conform genealogiei jidănești, era jidan. Ulterior, arborele lui genealogic s-a complicat, corcindu-se cu mai multe etnii, printre care și o calmîcă. De aceea, Lenin are o față de asiatic, mai ales prin ochii săi oblici. Dar părinții săi și rudele apropiate – surori, frați, veri, mătuși ș.a. – au primit o educație creștină, în principal ortodoxă. O mătușă a lui era protestantă. Așadar, cel puțin oficial, prin educația religioasă, Lenin era creștin, hai să zicem chiar „rus ortodox“, dar etnic nu era rus! Hibridarea cu sînge din mai multe etnii a făcut ca Lenin, corcitură autentificată, să fie extrem de inteligent și de puternic intelectual, cu o mare putere de muncă. Evident, în tinerețea sa a devenit ateu. Și la fel de evident, a moștenit perfidia jidănească și răutatea (k)hazară, asiatică.
  A fost, fără îndoială, cel mai mare terorist și demagog al tuturor timpurilor. Cultura și inteligența lui i-au permis aceste performanțe. De exemplu, a împrumutat lozincile unui alt mare manevrat de jidani, Woodrow Wilson – probabil cel mai faimos și mai adulat președinte al S.U.A. –, și, discret, le-a aplicat în impunerea Revoluției „ruse“ – care a fost literalmente jidănească, după cum dezvăluie Nikolai Starikov (cf. https://www.librariaeminescu.ro/ro/isbn/973-0-25752-6/Nikolay-Starikov__1917-Dezlegarea-enigmei-revolutiei-ruse.html). A condus, cînd nici nu se consolidase guvernul său, bolșevic, iar comunicatele guvernului să dădeau telegrafic, prin decrete: Decretul asupa Păcii – prin care a scos Rusia din război, Decretul asupra Pămîntului – prin care a desființat Armata țaristă, Decretul asupra Naționalităților – prin care a păcălit popoarele din imensul Imperiu Țarist să rămînă „autonome“ în cadrul noului imperiu sovietic; etc.
  Leon Troțki a fost și el un terorist și un demagog, dar el a jucat un rol episodic, de politruc angajat cu mobilizarea revoluționară a Armatei Roșii. Lenin, care, curios, nu l-a înghițit niciodată, l-a folosit, șmecher, ca paspartu, inclusiv în rușinoasa Pace de la Brest-Litovsk, dar și în îndemnurile sale secrete date lui Troțki „de a se aplica teroarea iacobină“.
  Stalin a fost un pigmeu pe lîngă Lenin, dar un pigmeu parvenit, inteligent, bun organizator și la fel de perfid – nu un nătărău, cum îl cred istoricii imbecili, titrați sau de ocazie. Ca dovadă de perfidie este că l-a dezavuat pe Troțki pentru teoria lui cu „revoluția permanentă“ și a mers pînă acolo că l-a expulzat și, apoi, l-a asasinat pe Troțki, în Mexic, dar a preluat și a aplicat discret politica „revoluției permanente“, după cum dezvăluie și V. Volgogradov!
  Cei cîțiva „ruși” strecurați pe liste ori nu kli s-a descoprit ascendența de jidani, ori, ruși autentici fiind, au fost strecurați ca să se spună că a fost „revoluția rusă”.
  Imperiul țarist era un conglomerat de contradicții istorice, economice și politice. De ex., avea cea mai modernă, mai mare și mai eficientă întreprindere din lume, Uzina Putilov, din Petrograd, cu circa 40.000 de angajați bine calificați, care fabrica armament și muniție, dar avea și popoare aflate în epoca gentilică de organizare! De aceea Lenin a spus: „Rușilor le-a fost mai ușor să înceapă Revoluția Socialistă, dar le va fi foarte greu să o ducă la victoria finală!“ Prin politica de centralizare și autoritară concepută și impusă de Lenin și aplicată energic de Stalin, U.R.S.S. a ajuns, în doar șapte decenii, S.U.A., care erau cu două secole înaintea Rusiei! Iar acum, Federația Rusă bate la fund S.U.A., cel puțin în privința armamentului convențional și nuclear. Trebuie să recunoaștem că a fost o mare realizare istorică, mai ales că a împărțit lumea în două!
  Dacă, în politica externă, reușește să-și apropie China, Iranul și India, și, îndeosebi, să întărească B.R.I.C.S.-ul, atunci S.U.A., cu jidanii și Israelul din fruntea lor, au zilele numărate! Dă, Doamne!

 6. Este foarte posibil ca mai devreme sau mai târziu publicațiile Incorect politic, Justitiarul, Nationalisti.ro, Rapcea.ro, IonCoja.ro, Ortodoxinfo să fie închise de “poporul (h)ales”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *