Home / Educativ / Patriarhul Daniel nu mai poate semna acte făra avizul medicului

Patriarhul Daniel nu mai poate semna acte făra avizul medicului

Vasilică Militaru
Incorect Politic
Iulie 22, 2021

PATRIARHUL DANIEL NU MAI POATE SEMNA ACTE FĂRĂ AVIZUL MEDICULUI

 

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române a împlinit zilele trecute 70 de ani.

Conform vechiului proverb românesc „Gura păcătosului, adevăr grăiește!“ Patriarhul Daniel, aflat încă pe cai mari în anul 2011, nu și-a dat seama că-și săpa propria groapă din cuvintele rostite în fața unor jurnaliști clujeni. Prezent la Cluj, să „pregătească“ alegerile pentru postul de mitropolit, rămas vacant în urma decesului mitropolitului Bartolomeu Anania, acesta s-a dat în stambă în fața reprezentanților presei. Astfel a apărut postarea pe canalul youtube intitulată, în mod sugestiv, „Patriarhul Daniel la Cluj jocuri de imagine pentru alegerile de mitropolit (martie 2011)“ (cf. https://www.youtube.com/watch?v=Upim1tmXAbE).

Iată cuvintele rostite de patriarhul Daniel în urmă cu zece ani: „Dar trebuie să facem o hotărâre a Sinodului acuma (Daniel râde șmecherește-n.n.), înainte ca … mi-a scăpat asta, înainte, înainte de a face ședință de alegeri. Că avem episcopi de 96 de ani, de trei ani nu mai mișcă din pat. (…) Nu-i pensionăm, n-auzâți, că i una să-i pensionăm și alta să nu-i mai lăsăm să se ducă la alte scaune că nu se pot deplasa (râsete copioase-n.n.)…Deci, Înaltpreasfințitul Eftimie are 96 de ani, dar de trei sau patru ani nu mai vine la Sinod că e bolnav săracu. Noi nu-l pensionăm. I-am pus episcop vicar, să-l ajute. Dar noi nu-l putem alege pe dânsul, de pildă, la Cluj că nu se poate deplasa. Și atunci trebuie să fixăm un număr de ani, de 75 sau 70, că poate să rămână la el, dar nu se mai poate deplasa să-nceapă instalare și să înceapă o nouă misiune. Pentru că ați văzut, acuma și în … în legislația occidentală, după 70 de ani, dacă ești în administrație, nu mai poți să semnezi un act fără avizul medicului.“.

Daniel uitase cuvintele Mântuitorului Iisus Hristos expuse în Evanghelia după Matei: „Vă spun că pentru orice cuvânt deșert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteală în ziua judecății. Căci din cuvintele tale vei fi găsit drept, și din cuvintele tale vei fi osândit.“ (Matei 12, 36-37).

Ciobotea invoca în anul 2011 că, după împlinirea vârstei de 70 de ani,  legislația occidentală impune un aviz medical pentru persoanele aflate în administrația publică. Se pare că occidentalii sunt oameni conștienți de responsabilitatea dar și de riscurile unor persoane vârstnice, aflate în poziții de conducere în administrația publică.

Dar interesante sunt adevărurile rostite atunci de gura păcătosului.

În primul rând, Patriarhul Daniel recunoștea că episcopii componenți ai Sinodului BOR sunt funcționari ai administrației publice.

Pe de altă parte, subliniem discriminarea la care sunt supuși preoții din cadrul Bisericii Ortodoxe Române. Aceștia sunt obligați să se pensioneze, imediat cum împlinesc vârsta de pensionare, pe când episcopii, nu. Întrebarea firească este de ce episcopii, care au de administrat mult mai multe probleme decât un preot, sunt considerați apți să stea pe scaune până la moarte, chiar până la vârsta de 96 de ani. Un preot care administrează doar un post de slujire într-o biserică parohială, este inapt să-și mai onoreze slujba, în opinia ierarhilor B.O.R.

Episcopii sunt și ei oameni și au demonstrat-o cu vârf și îndesat de-a lungul timpului. Din moment ce preoții trebuie să se retragă pentru a da posibilitatea altora mai tineri să câștige o pâine, de ce nu s-ar retrage și episcopii gerontofili din scaunele lor episcopale la vreo mănăstire liniștită, pentru mântuirea sufletului? Abuzul este evident iar Patriarhul Daniel, considerat cândva un om promițător pentru viitorul luminos al Bisericii, a devenit doar un bătrân plin de ifose și țâfnoșenii pseudo-duhovnicești într-o Biserică întunecată de narcisism. Atunci să nu se mai mire de ce Biserica nu mai este frecventată de tineretul României. Mai amintim doar faptul că atât Mântuitorul, cât și Apostolii care au pus bazele creștinismului, erau persoane tinere și au murit răstigniți sau uciși în prigoane religioase, nicidecum adormind plicitisiți de bătrânețe prin niște jilțuri prăfuite de vlădici patriarhali.

Este notabil și faptul că Patriarhul Daniel era obligat, asemenea călugărilor din orice mănăstire ortodoxă din cadrul Bisericii Ortodoxe Române, să întocmească un  dosar care să cuprindă și un aviz al medicului psihiatru privind starea sănătății sale psihice. Art. 16 din Regulamentul pentru organizarea vieții monahale și funcționarea administrativă și disciplinară a mânăstirilor prevede: „Cel care doreste să intre în viata monahală este dator să înainteze Chiriarhului locului o cerere scrisã, însoțită de următoarele acte: (…) lit.h): fișa medicală privind starea sănătății fizice și psihice;“ (cf. https://www.nistea.com/regula.htm).

Ne exprimăm îndoiala că monahul Daniel, ajuns patriarh, ar avea un asemenea dosar, din moment ce el nu a respectat nici termenele canonice și regulamentare de intrare în monahism un minim de 9 luni și un maxim de 3 ani și 3 luni de ședere efectivă într-o mănăstire. Asemenea multor episcopi din cadrul Sinodului BOR și Daniel a intrat în monahism pe ușa din dos a mănăstirii, pitit vreo două săptămâni, din vacanța profesorală de la Bossey, prin boscheții de la Mănăstirea Sihăstria.

Aceste ultime cuvinte sunt potrivite pentru Daniel Ciobotea care, prin anul 2005 îmi reproșa în mod personal la Durău de ce mi-am găsit și eu să-mi construiesc o casă în munții Neamțului „acolo la Mănăstirea Petru Vodă unde se practică rugăciunea prin boscheți“. Eu am practicat „rugăciunea în boscheți“ vreo 17 ani, pe când el s-a plictisit de rugăciune în două săptămâni de ședere la Sihăstria.

Având în vedere vârsta de 70 de ani, împliniți deja de bătrânul patriarh al B.O.R., cum singur se descria în anul 2011, ne așteptăm să se pensioneze sau să treacă pe la medic pentru eliberarea unei adeverințe medicale care să ateste dacă mai este apt să semneze acte administrative bisericești. În caz contrar, să cedeze locul unuia mai tânăr. Nu de alta, dar este vizibil că abia se mai mișcă de la un scaun la altul!

Aș vrea să-l văd cum râde de gluma mea, așa cum o făcea șmecherește în 2011.

Gura păcătosului, adevăr grăiește!

autor Vasilică Militaru, licențiat în teologie ortodoxă pastorală

33 comments

 1. La fel ca medicii care pot profesa dupa 70 de ani daca sunt profesori universitari doctori in medicina.
  Relax.

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ Constantin Chiar credeai că Daniel va face ce a cerut în urmă cu zece ani? Daniel este un individ care a efectuat primul act de sabotare a Sindului BOR, vacantându-l pe patriarhul Teoctist cu al său grup terorist denumit Grupul de reflecție pentru înnoirea Bisericii. https://jurnalul.ro/special-jurnalul/patriarhul-teoctist-intre-reinnoirea-prin-reflectie-si-frontul-salvarii-nationale-537917.html
   Acesta este un pamflet la adresa pretențiilor de infailibilitate patriarahală și episcopală. Relax.

   • Sa ne spună mai bine Daniel Ciobotea cum L-A OMORAT PE PARINTELE ADRIAN FAGETEANU când la Mănăstirea Antim i-a aplicat lovituri succesive in cap cu cârja Părintelui când a fost numit ERETIC de PARINTELE FAGETEANU pentru ADEVAR că ADAUGAT DE LA EL DANIEL CIOBOTEA LA CITIREA SFINTEI LITURGHII.In urma loviturilor Părintele Fageteanu a fost operat de urgenta pe creier că mai apoi să DECEDEZE că urmare a loviturilor .
    La o analiză mai atentă s-ar cam împlinit PROOROCIA CU VENIREA ANTIHRISTULUI SI INTRONIZAREA LUI.
    Daniel Ciobotea a fost INTRONIZAT DE GUVERNUL MONDIAL MASONERIA.Cand Patriarhul IERSUSALIMULUI PARINTELE ADRIAN FAGETEANU CARE A FOST DUHOVNICUL PATRIARHULUI TEOCTIST i-a spus că e ANTIHRISTUL (ERETIC),L-A OMORAT PE LOC.E pe placul jidanilor pe care tot ei l-au INTRONIZAT .IA UITE CUM SE IMPLINESC TOATE PROOROCIILE VENIRII SI INTRONIZARII LUI ANTIHRIST.

 2. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Cu mențiunea că Daniel n-a stat prin Sihăstria decât vreo două săptămâni, merită citită această poveste de tinerețe. Omul știe mai multe decât spune. Unii ieriahi nu s-ar bucura ca Dragoș vasilescu să înceapă depănarea aminitirilor despre ei.
  https://dragosvasilescu.wordpress.com/2016/10/27/jumatate-de-noapte-la-sihastria/

 3. I-ai luat toate pacatele pe umerii tai dovedindu-te om slab, orgolios.
  Din nou ne arati ca nu intelegi nici ce auzi, nici ce citesti.
  Oamenii nu mergeau cu puhoiul la Biserica de vreo 75 de ani (de vreo 3 generatii) , asta ar trebui sa fi stiut ca nu mai esti tanar.
  Nu merge sa-i pui in carca Patriarhului asta – cu fuga omului spre pacalelile venite de la Satana.
  Ai scris sa te razbuni pe o nemultumire personala, uitand nevointele altora care au stat drepti chiar daca cei “de sus” nu i-au apreciat. Si s-au rugat pentru aceia, nu i-au sfidat, nu i-au batjocorit in public.

  In ce credinta ai ajuns dupa respectabila nevointa de 17 ani?
  Ca “ascultarea” se vede ca nu te pasioneaza iar “gestiunea resurselor umane” o treci la prioritati, inaintea duhovniciei.
  ….
  Au mai cazut si altii. Cu toata “licenta in teologie” de “n” tipuri.
  Ce problema rezolva mesajul tau?
  Ce adevar crestin dezvaluie vorbele tale?
  De ce aduci dezbinare?
  LA CE FOLOSESTE MISTOCAREALA ACESTUI TEXT?

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ gheorghe Perversule. Ai căzut iar în plasă. Nu știam că acum te-ai metamorfozat într-un călugăr. Probabil ția-i lăsat barbă și în curând vrei să porți și fustiță neagră! Înțeleg obsesiile tale legate de Vasilică Militaru. Numai un călugăr, pe care-i cunosc foarte bine, are obsesia că un om îi ia altuia păcatele pentru că-l judecă. Fals. Tu. la ce atitudine manifești față de evrei (față de care ai făcut o obsesie), ar trebui să nu mai poți merge, la câte păcate le-ai luat. Ești doar un insinuat în acest site și ai ca scop vădit insitgarea fraierilor la ideile tale antiiudaice și compromiterea mea. Ți-am spus că sunt pe urmele tale. Crede-mă că nu ai nici o șansă să rămâi un anonim. Continuă comentariile și te descoperi cu fiecare dintre ele. Chiar, cum o mai duce nevastă-ta? Se pare că nu prea bine, din moment ce iar ai sărit asupra mea.

   • : … -Woooooooowwww!

    _ L-ai plesnit în familie! – Dar dacă este dintre aceia care umblă potrivit cu noua orientare privitor la „Însărccinarea Bărbaților” (?!!!), …presupun că vei avea obligații suplimentare privitor la „familia lui” !!! -Îndrăznești ?!!! / Te bagi ?!!!.

    = Cu stimă. -„Mesia”.

  • _ @(*gheorghe July 22, 2021 at 12:35 pm: …-Nu merge sa-i pui in carca Patriarhului asta – cu fuga omului spre pacalelile venite de la Satana.*).

   _(Q-?): -*gheorghe*, …ce se poate înțelege, sau ce trebuie înțeles din ce ai scris (?!!!), …doar nu cumva îndrăznești să zici că l-ai cunoscut și știi pe unde poate fi găsit „Satana” ?!!!

   _După cum scrii (așa cum ți-am mai zis) ești incoerent, …și, poate pentru ai pupat poala d-lui Ciobotea Daniel incerci să pactizezi cu cei care *se rătăcesc (_ Matei 22/29) și rătăcesc poporul Meu Roman de la „Adevăr” _ Matei 15/14; _ Luca 6/39* (coroborează) _ Isaia 6/(8-12),13- Romania 1/14,15; 10/4,(14-?!!),16-2021, … & … _ Mica 3/5-7,11: …
   -*5. Asa vorbeste Domnul despre prorocii care ratacesc pe poporul meu, care, daca au de muscat ceva cu dintii, vestesc pacea, iar daca nu li se pune nimic in gura, vestesc razboiul sfant:
   6. “Din pricina aceasta, va veni noaptea peste voi… fara nicio vedenie! Si intunericul… fara nicio prorocie! Soarele va asfinti peste acesti proroci, si ziua se va intuneca peste ei!
   7. Vazatorii vor fi dati de rusine, ghicitorii vor rosi, toti isi vor acoperi barba, caci Dumnezeu nu va raspunde.”
   11. Capeteniile cetatii judeca pentru daruri, preotii lui invata pe popor pentru plata, si prorocii lui prorocesc pe bani, si mai indraznesc apoi sa se bizuie pe Domnul si zic: -“Oare nu este Domnul in mijlocul nostru? Nu ne poate atinge nicio nenorocire!”*

   _ Mica 7/1-4: …

   -*1. Vai de mine! Caci parca sunt la strangerea poamelor si la strangerea bobitelor dupa culesul strugurilor: nu mai este niciun strugure de mancare, nici cea dintai smochina dorita de sufletul meu!
   2. S-a dus omul de bine din tara si nu mai este niciun om cinstit printre oameni; toti stau la panda ca sa verse sange, fiecare intinde o cursa fratelui sau.
   3. Mainile lor sunt indreptate sa faca rau: carmuitorul cere daruri, judecatorul cere plata, cel mare isi arata pe fata ce doreste cu lacomie, si astfel merg mana-n mana.
   4. Cel mai bun dintre ei este ca un maracine, cel mai cinstit este mai rau decat un tufis de spini. Ziua vestita de toti prorocii Tai, pedeapsa Ta se apropie! Atunci va fi uluiala lor.*

   _ Osea 4/6-14: …

   -*6. Poporul Meu piere din lipsa de cunostinta. Fiindca ai lepadat cunostinta, si Eu te voi lepada si nu-Mi vei mai fi preot. Fiindca ai uitat Legea Dumnezeului tau, voi uita si Eu pe copiii tai!

   7. Cu cat s-au inmultit, cu atat au pacatuit impotriva Mea. De aceea, le voi preface slava in ocara.

   8. Ei se hranesc din jertfele pentru pacatele poporului Meu si sunt lacomi de nelegiuirile lui.

   9. Dar si preotului i se va intampla ca si poporului; il voi pedepsi dupa umbletele lui si-i voi rasplati dupa faptele lui.

   10. Vor manca, si tot nu se vor satura, vor curvi, si tot nu se vor inmulti, pentru ca au parasit pe Domnul si poruncile Lui.

   11. Curvia, vinul si mustul iau mintile omului.

   12. Poporul Meu isi intreaba lemnul lui, si toiagul lui ii proroceste; caci duhul curviei ii duce in ratacire si sunt necredinciosi Dumnezeului lor.

   13. Aduc jertfe pe varful muntilor, ard tamaie pe dealuri, sub stejari, plopi si terebinti a caror umbra este placuta. De aceea, fetele voastre curvesc, si nurorile voastre sunt preacurve.

   14. Nu pot pedepsi pe fetele voastre pentru ca sunt curve, nici pe nurorile voastre pentru ca sunt preacurve, caci ei insisi se duc la o parte cu niste curve si jertfesc impreuna cu desfranatele din temple. Poporul fara minte alearga spre pieire.*

   = Cu stimă. -„Mesia” _ Ioan 5/39; _ Fapte 3/16-2021,22; _ Ioan 3/16-2021; 10/8-16,20,2021; 16/8-11,(12); _ Isaia 29/10-13,(14-Urmează!), … & … _ Isaia 9/1,2,(6-Eu sînt Acela!); 52/6 _*Iată-Mă!*; 65/1 _ *Iată-Mă! Iată-Mă!* _ Romania 5/14; 10/4,(14-?!!!),16-2021; _ 1 Timotei 2/5,6;
   -„Cercetați toate lucrurile și păstrați ce este bun!” _ 1 Tesaloniceni 5/19-2021,22.

   • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    @ Gheorghe Moise Bine faci că vorbești prin mesaje criptate. Deși ele sunt la vedere, de-al de gheorghe nu le înțelege. Și se mai dă și duhovnicesc. Cea mai bună întrebare pentru gheorghe…doar nu cumva îndrăznești să zici că l-ai cunoscut și știi pe unde poate fi găsit „Satana” ?!!!
    Cealaltă cu “pupatul poalei lui Ciobotea” (ferit-a Sfântul, era să încurc tastele calculatorului!!!) este doar retorică. Băieții ăștia se cred prea șmecheri, dar ei nu știu că sunt doar jalnici. Am uitat să-l anunț pe gheorghe să treacă pe la Patriarhie ca să primească un ciubuc de bucuria că Iohannis-ul l-a decorat pe preanefericitul. Atât le-a mai rămas, să se decoreze între ei.
    https://www.mediafax.ro/social/preafericitul-daniel-implineste-azi-70-de-ani-patriarhul-bisericii-ortodoxe-romane-va-fi-decorat-de-iohannis-20198743

    • : … -Mulțumesc pentru mesaj.
     -Salutari din partea Mea _ Fapte 3/(16-2021),22; _ Romania 5/14 -Citește cu atenție; 10/4,(14-?!!),16-2021, … „Fiul Omului” (_ Ioan 1/1,2,5,14; 8/28), _ Galateni 4/4; _ Matei 11/19; 18/11; 10/34; 5/17; 12/18-2021; 13/57; _ Ioan 4/44; 8/21-29; 10/8-16,20,2021; 16/8-11,(12), …& …

     _ Luca 18/(7),8; _ Romania 10/14- ??? _ Isaia 52/6 _*Iat-Mă!*; 65/1: …
     -*1. “Eram gata sa raspund celor ce nu intrebau de Mine, eram gata sa fiu gasit de cei ce nu Ma cautau, am zis: -“Iata-Ma, iata-Ma!” catre un neam care nu chema Numele Meu.* … & … _ Romania 10/14,(16-2021): …

     -*14. Dar cum vor chema pe Acela in care n-au crezut? Si cum vor crede in Acela despre care n-au auzit? Si cum vor auzi despre El fara propovaduitor?*.

     = Cu stimă. -„Mesia / Fiul Omului” _ Fapte 3/16-2021,(22); _ Matei 11/19; 10/34 -Mare ATENTIE!

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ gheorghe Daniel Ciobotea era obsedat compulsiv împotriva bătrânului Iustin Pârvu. L-a amenințat că-i dărâmă Mănăstirea cu buldozerul, că-i trimite agenții fiscali să-i numere lumânările (pentru că-i refuza lumânările de cacao fabricate de gealații lui, Daniel s-a enervat la culme), că-l extrage din Mănăstire și-l izolează într-un vârf de munte (sic!). Un prăpădit șmecher, care se crede om duhovnicesc.
   Da. Nu am cum să-l uit pe Daniel și nici pe șleahta lui. Să se aștepte că vine o zi când Dumnezeu îl va răsplăti pentru mizeriile pe care mi le-a făcut. Eu îl ajut să nu le uite.Dragoș Vasilescu mi-a mai indicat un articol dedicat patriarhului Daniel https://wordpress.com/read/blogs/94445701/posts/888

 4. Daniel este aprobat de vatican si iezuiti ca sa modernizeze teologia ortodoxa cum cer protocoalele ecumeniste. Daniel e din grupul de ecumenisti ardeleni.
  Grupul lui soros de progresisti infatuati a napadit BOR
  Dumnezeu sa l ierte si sa faca ce a facut Sf. Prooroc Ilie ca sa nu duca poporul si pe el in iad.

  • _ Copie „mesaj” editat și postat în Blogul personal /(poate nu se supară Admin, pe Mine), iată: …

   duminică, 25 iulie 2021
   -Subiectul: _ Luca 8/5-8,18; 18/7,8; _ Fapte 3/16-2021,22; _ Luca 16/29-31; _ Fapte 17/23-25.
   -Copie comentariu, din 25.07.2021, în pagina: _ https://www.incorectpolitic.com/patriarhul-daniel-nu-mai-poate-semna-acte-fara-avizul-medicului/#comment-42481 ,

   : … @(* „Patriarhul Daniel nu mai poate semna acte făra avizul medicului” … & … „Gura păcătosului, adevăr grăiește!”*)

   -În general /(în totalitate), întreaga omenire este dezorientată, „rătacită în pustiu” (_ Psalmul 14/3; 53/3; _ Ioan 14/6,10,11; _ 1 Timotei 1/6; 6/10), …

   din pricina „misticismului / superstițiilor” (_ Matei 22/29; 23/2-34; _ Isaia 29/10-14) în privința înțelegerii Tainelor Încriptate in Profeții / Scripturi / Biblie, în contextul faptului implicit / explicit -„explicitat în profeții” _ Daniel 8/26; 12/4,9,(13): …

   -*4. Tu insa, Daniele, tine ascunse aceste cuvinte si pecetluieste cartea pana la vremea sfarsitului. Atunci multi o vor citi, si cunostinta va creste.

   7. Şi am auzit pe omul acela îmbracat în haine de in, care stătea deasupra apelor rîului (Eufrat! _ Facerea 2/14); El şi-a ridicat spre ceruri mîna dreaptă şi mîna stîngă şi a jurat pe Cel ce trăieşte veşnic că va mai fi o vreme, două vremuri şi o jumătate de vreme şi că toate aceste lucruri se vor sfîrşi cînd puterea Poporului Sfînt [_ Isaia 6/(8-12),13-Roman _ Romania 10/4,(14-!!!),16-2021], …va fi zdrobită de tot.

   9. El a răspuns: -“Du-te, Daniele! Căci cuvintele acestea vor fi ascunse și pecetluite pînă la Vremea Sfîrșitului. /(#fiind vorba despre Sfîrșitul Tainei Dumnezeirii _ Apocalipsa 10/7, …adică, Sfîrșitul în/cu, sensul de Finalitate / Desăvîrșirea / Împlinirea Legii Facerii (Legea Evoluției Biologice _ Facerea 6/3) a Omului (Ființei Umane) după chipul și asemănarea Noastră _ Facerea 1/(24,25),26-31#*, …

   în acest context încă neînțeles al „Legii Evoluției / Legii Facerii”, precizînd aici „rătăcirea unei grupări sectare, adică desprinsă dintre cei așa-zis „protestanți”, (cu care am vrut să dezvolt in mod special dialogul pe tema *Revelării Adevarului*/ Revelarea / Apocalipsa 1/1; 5/1-9; 10/7) , …ca o grupare ce se vrea internațională (nu prea mare), care-și zic *Adventiști de ziua a 7-a*, …avînd ca președinte un individ numit Ted Wilson din USA, promovînd mai mult înscrisurile rătăcitoare ale unei așa-zisă „profetesă – Ellen G. White – USA”…decît „Scripturile Propriuzise / Biblia”, …

   și care răstălmăcesc „Scripturile (încă) Pecetluite” (_ 2 Petru 3/16; _ 1 Timotei 4/7; 6/3-5; _ 2 Timotei 3/1-9; 4/3,4; _ 2 Petru 2/1-3; _ Romania 16/18), _ Daniel 12/4,9; _ Revelarea 5/1-9, …respectiv „răstălmăcind noțiunile” privitoare la Legea Facerii / Legea Evoluției _ Facerea 1/24-31, … vorbind în rătăceala lor prin Postul de Televiziune sponsorizat de USA – „SperanțaTv” / (0751 400 300 – nr.WhatsApp, la care refuză să răspundă), …în loc de Legea Facerii, zicîndu-i „Legea Celor 10 Porunci”, expresie care nu se găsește in profeții, …și care așa-ziși / pîrîți „Adventiști”, …după inițierea primului dialog „au fugit la Serviciile Secrete și M-au pîrît, (pentru a fi urmărit, devoalîndu-le faptul că „cei ce-și zic Adventiști de Ziua a 7-a” sînt de fapt „cuibare cu agenți sub acoperire ai S.S. străine de dreptatea Poporului Meu Roman), …și care potrivit „instrucțiunulor primite” refuză încă din 2015 dialogul, adică: …-*Fug de dialogul cu Mine, precum Dracii de Tămîie!*/„Proverb Romanesc / Latinesc – Ancestral”, …

   în loc să Mă caute (_ Isaia 55/1-11), …și mai degrabă, în același context, așa cum le-am sugerat în multiple ocazii: …-„Să se facă frate cu Dracul (cel ales de Mine între cei 12 _ Ioan 6/70,71), dacă vor să treacă puntea!”/„Proverb Romanesc / Latinesc – Ancestral!”, …(vezi _ Matei 7/12-2021,22), …adică, …

   „Să treacă puntea de la întuneric /(neștiință / prostie / misticism / superstiții), la lumină” (_ Isaia 9/1,2,6-Eu sînt Acela!; _ Ioan (5/24,25,30,39); 9/4,5; 11/9; 12/35,36); _ Osea 4/6-14.

   -În contextul precizărilor anterioare, …revenind la *Proverbul*: -„Gura păcătosului, Adevăr grăiește!”, …

   care (în concordanță și conformitate cu profețiile) este „O Parabolă / O Pildă /Un proverb Romanesc / Latinesc – Ancestral” _ Isaia 6/8-12,(13-Roman / Romania); _ Romania 1/14,15; 10/4,16-2021), …

   (##vezi detalii implicite / coroborează) _ Matei 13/13-15,(16,17),34,35; _ Psalmul 78/1-4; _ Luca 16/29-31; _ Fapte 3/16-2021,22 -„Eu sînt Acela!”; 18/(7),8, … & … _ Matei 13/57; _ Marcu 6/4; _ Ioan 1/1,2,5,(11),14; 3/16-2021; 4/25,(26),44; 5/39; 10/8,(9-16),20,2021##); …

   -*Parabola / Pilda*: -„Gura păcătosului, adevăr grăiește!”, …trebuie tîlcuită pentru a fi înțeleasă, …și, în acest context (poate) spre surprinderea tuturor, trebuie înțeles că „acela – Daniel Ciobotea, nu este păcătos, ca de fapt toată cohorta de asa-zis pastori, preoți și profesori – doctori (în misticism / superstiții _ Osea 4/6-14), nu numai din Ortodoxie ci din absolut toate (așa -zis) Bisericile și Religiile de pe Pămînt”, …

   adică, (vezi / coroborează) _ Ioan 10/8-16,20,2021; 16/8-12; _ Romania 3/10-2021: …

   -*10. după cum este scris: -“Nu este niciun om neprihănit, niciunul măcar.

   11. Nu este niciunul care sa aiba pricepere. Nu este niciunul care sa caute cu tot dinadinsul pe Dumnezeu.

   12. Toți s-au abătut și au ajuns niște netrebnici. Nu este niciunul care sa facă binele, niciunul măcar.

   13. Gîtlejul lor este un mormînt deschis, se slujesc de limbile lor ca sa însele, sub buze au venin de aspida;

   14. gura le este plina de blestem și de amărăciune;

   15. au picioarele grabnice sa verse sînge;

   16. prăpădul și pustiirea sînt pe drumul lor;

   17. nu cunosc Calea Păcii;

   18. frica de Dumnezeu nu este înaintea ochilor lor.” (_ Isaia 29/10-14);

   19. Știm însă că tot ce spune Legea, spune celor ce sunt sub Lege, pentru ca orice gura sa fie astupata, si toată lumea sa fie găsita vinovata înaintea lui Dumnezeu. … (_ Ioan 10/8-16; 16/8-12);

   20. Caci nimeni nu va fi socotit neprihănit înaintea Lui prin faptele Legii, deoarece prin Lege vine Cunoștința deplină a Păcatului.

   21. Dar acum s-a arătat o neprihănire pe care o dă Dumnezeu, fără lege – despre ea mărturisesc Legea și Prorocii.*, …

   (de coroborat cu) _ Luca 16/29-31: …

   -*29. Avram a răspuns: -“Au pe Moise (Cel Făgăduit / Promis _ Fapte 3/16-2021,22 – Eu sînt Acela!) și pe proroci, sa asculte de ei.”

   30. “Nu, părinte Avrame”, a zis el, “ci dacă se va duce la ei cineva din morți, se vor pocăi.”

   31. Și Avram i-a răspuns: -“Dacă nu asculta pe Moise (Cel Promis / Făgăduit _ Fapte 3/16-2021,22 – Eu sînt Acela!) și pe proroci, nu vor crede nici „chiar dacă ar învia cineva din morți ?!!!!!!!”.*

   implicit contextul faptului că „nici măcar unul dintre cei ce-și zic preoți / pastori etc.,etc., etc., …nu au mîncat, pentru că nu au ajuns la Rodul Pomului din Mijlocul Grădinii (nu l-au văzut _ Isaia 6/8-12), astfel încît să poată fi numiți păcătoși” (vezi) _ Facerea 2/(7-14),15-17: …

   -*15. Domnul Dumnezeu a luat pe om și l-a asezat in Gradina Edenului, ca s-o lucreze și s-o păzească.

   16. Domnul Dumnezeu a dat omului porunca aceasta: -“Poți să mănînci după plăcere din orice pom din Grădină,

   17. dar din Pomul Cunoștintei Binelui și Raiului să nu mănînci, căci în ziua în care vei mînca din el vei muri negreșit.”*, …

   toate acestea „relevate și revelate / explicitate parabolic / incă netîlcuite” în _ Facerea 3/1-10: …

   -*1. Șarpele era mai șiret decît toate fiarele cîmpului pe care le făcuse Domnul Dumnezeu. El a zis femeii: -“Oare a zis Dumnezeu cu adevarat: -“Să nu mîncați din toți pomii din Grădină”?!!!”

   2. Femeia a răspuns Șarpelui: -“Putem sa mîncăm din rodul tuturor Pomilor din Grădină.

   3. Dar despre rodul pomului din mijlocul Grădinii, Dumnezeu a zis: -“Să nu mîncați din el și nici să nu vă atingeți de el, ca să nu muriți.”

   4. Atunci Șarpele a zis femeii: -„Hotărît, că nu veți muri”,

   5. dar Dumnezeu Știe că, ”În ziua cînd Veți Mînca din el, Vi se vor Deschide Ochii și Veți fi ca Dumnezeu, Cunoscînd Binele și Raiul”.”

   6. Femeia a văzut că pomul era bun de mîncat și plăcut de privit și că Pomul Era de Dorit ca Să Deschidă cuiva Mintea (_ Romania 11/3-8; _ Deuteronom 29/4). A luat deci din Rodul lui și a Mîncat, a dat și Bărbatului ei, care era lîngă ea, și Bărbatul a mîncat si el.

   7. Atunci Li S-au Deschis Ochii la Amîndoi, au cunoscut că erau goi, au cusut laolaltă frunze de smochin și și-au făcut șorturi din ele.

   8. Atunci Au Auzit Glasul Domnului Dumnezeu care umbla prin Grădină în Răcoarea Zilei, și omul și nevasta lui s-au ascuns de fața Domnului Dumnezeu printre Pomii din Grădină.

   9. Dar Domnul Dumnezeu a chemat pe Om și i-a zis: -“Unde ești?”

   10. El a răspuns: -“Ți-am auzit glasul în Grădină, și mi-a fost frică, pentru că Eram Gol (_ Apocalipsa 3/1-3,17-2021), și m-am ascuns.”*

   _ Despre „Preoții / Pastorii, din toate Bisericile şi Religiile Omenirii” (_ Isaia 29/10-14; _ Matei 23/2-34), …de, „pînă la Mine” _ Ioan 1/1,2,5,14; 3/16-2021; 4/25,(26); 5-39; 10/8,(9-15),16,(20,2021); _ Facerea 7/17-2021,(22); _ Romania 5/14; _ Fapte 26/23; _ Romania 10/4,(14-!!!),16-2021, …

   adică în conformitate cu _ Daniel 12/(4),9, …iată cum este scris în profeții (coroborează) _ 2 Petru 2/1-3; _ 2 Timotei 3/1-7,(8,9-Eu sînt Acela!); 4/3,4; _ Romania 16/18; _ Fapte 13/(10),40.

   -Dacă aflați vreunul măcar, dintre cei despre care am vorbit mai sus, care ar putea să Mă contrazică, …

   să iasă la vedere / la dialog cu Mine, …sau la „judecată”, …„publică internațională” (vezi) _ Isaia 1/(10-17),18,(19-2021,22,23,25,26,30,31; _ Ioan 3/16-2021; 5/24,25,(30),39; 9/4,5,39, … & … _ Isaia 55/1-11.

   -Cu stimă. – *Mesia / Mielul / Fiul Omului / Înșelătorul Acela!* _ Revelarea / Apocalipsa 5/1-9; 17/14, … 22/13; _ Galateni 4/4; _ Matei 5/17; 11/19; 10/34; 12/18-2021; 18/11; 27/63-66, … & … _ Luca 18/8; _ Isaia 53/1-11; _ Romania 10/4,(14-?!!!),16-2021; _ Isaia 21/11-16; _ Ieșirea (Ridicarea / Trimiterea) 4/(1,10),11-16; _ Romania 1/14,15.

 5. Recrutat din facultate sa fie pus patriarh…

 6. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Pe lângă faptul că Daniel și-a arătat “duhovnicia creștin-ortodoxă”, clamată de @ gheorghe, răzbunătoare și obsesiv compulsivă față de arhiepiscopul Teodosie, pe care nu l-a lăsat să se joace cu mașinuța prin curtea Patriarhiei, în articolul din link-ul indicat este o poză memorabilă. Daniel Ciobotea alături de prietenul său de-o viață, VICTOR OPASCHI – MEMBRU AL COMISIEI INTERNAȚIONALE ELIE WIESEL DE STUDIERE A HOLOCAUSTULUI DIN ROMÂNIA și semnatar al RAPORTULUI FINAL PRIVIND HOLOCAUSTUL DIN ROMÂNIA ELIE WIESEL. Poate se enervează Teodosie și scoate de la sertar artileria grea, aia cu “poalele lui Daniel”. Știm că și năbădăiosul de Ciprian de la Buzău, l-a amenințat pe Daniel cu probe indubitabile. Cum și-o trag la gioale sau la poale cei din Sinod, mai rar să vezi în România.
  https://www.comisarul.ro/articol/ultima-ora-teodosie-umilit-de-patriarhul-daniel!-a_1246385.html

  • _ @(* Vasilică Militaru – Asociația Neamul Românesc July 22, 2021 at 2:21 pm: … -Daniel Ciobotea alături de prietenul său de-o viață, VICTOR OPASCHI – MEMBRU AL COMISIEI INTERNAȚIONALE ELIE WIESEL DE STUDIERE A HOLOCAUSTULUI DIN ROMÂNIA și semnatar al RAPORTULUI FINAL PRIVIND HOLOCAUSTUL DIN ROMÂNIA ELIE WIESEL. Poate se enervează Teodosie și scoate de la sertar artileria grea, aia cu “poalele lui Daniel”. Știm că și năbădăiosul de Ciprian de la Buzău, l-a amenințat pe Daniel cu probe indubitabile. Cum și-o trag la gioale sau la poale cei din Sinod, mai rar să vezi în România. *)

   _ V-am mai zis / scris că Întreaga Scriptură / Profețiile sînt referitor / referitoare, la fapte (_ Fapte 3/16-2021,22; _ Luca 16/29-31) …și evenimente din „vremea de pe urmă / îndepărtată” _ Daniel 12/9,(13); _ Ioan 4/25, în care va fi ajuns acum omenirea, …
   inclusiv și implicit revelînd și condamnînd „rătăcirea umanității”, …din toate punctele de vedere (vezi) _ Romania 1/18-32: …

   -*18. Mania lui Dumnezeu se descopera din cer impotriva oricarei necinstiri a lui Dumnezeu si impotriva oricarei nelegiuiri a oamenilor care inabusa Adevarul in nelegiuirea lor.

   19. Fiindca ce se poate cunoaste despre Dumnezeu le este descoperit in ei, caci le-a fost aratat de Dumnezeu.

   20. In adevar, insusirile nevazute ale Lui, puterea Lui vesnica si dumnezeirea Lui se vad lamurit, de la facerea lumii, cand te uiti cu bagare de seama la ele in lucrurile facute de El. Asa ca nu se pot dezvinovati;

   21. fiindca, macar ca au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslavit ca Dumnezeu, nici nu I-au multumit, ci s-au dedat la gandiri desarte, si inima lor fara pricepere s-a intunecat.

   22. S-au falit ca sunt intelepti, si au innebunit;

   23. si au schimbat slava Dumnezeului nemuritor intr-o icoana care seamana cu omul muritor, pasari, dobitoace cu patru picioare si taratoare.

   24. De aceea, Dumnezeu i-a lasat prada necuratiei, sa urmeze poftele inimilor lor, asa ca isi necinstesc singuri trupurile;

   25. caci au schimbat in minciuna adevarul lui Dumnezeu si au slujit si s-au inchinat fapturii in locul Facatorului, care este binecuvantat in veci! Amin.

   26. Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lasat in voia unor patimi scarboase, caci femeile lor au schimbat intrebuintarea fireasca a lor in una care este impotriva firii;

   27. tot astfel, si barbatii au parasit intrebuintarea fireasca a femeii, s-au aprins in poftele lor unii pentru altii, au savarsit parte barbateasca cu parte barbateasca lucruri scarboase si au primit in ei insisi plata cuvenita pentru ratacirea lor.

   28. Fiindca n-au cautat sa pastreze pe Dumnezeu in cunostinta lor, Dumnezeu i-a lasat in voia mintii lor blestemate, ca sa faca lucruri neingaduite.

   29. Astfel, au ajuns plini de orice fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lacomie, de rautate; plini de pizma, de ucidere, de cearta, de inselaciune, de porniri rautacioase, sunt soptitori,

   30. barfitori, uratori de Dumnezeu, obraznici, trufasi, laudarosi, nascocitori de rele, neascultatori de parinti,

   31. fara pricepere, calcatori de cuvant, fara dragoste fireasca, neinduplecati, fara mila.

   32. Si, macar ca stiu hotararea lui Dumnezeu, ca cei ce fac asemenea lucruri sunt vrednici de moarte, totusi, ei nu numai ca le fac, dar si gasesc de buni pe cei ce le fac.*.

   = Cu stimă. -„Mesia”.

 7. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  COMENTARIU @ gheorghe Acesta mi-a spus: “uitand nevointele altora care au stat drepti chiar daca cei “de sus” nu i-au apreciat. Si s-au rugat pentru aceia, nu i-au sfidat, nu i-au batjocorit in public.”. Comentatorul gheorghe dă pe față caracterul de sectă de tipul mafiei siciliene din sânul Bisericii Ortodoxe Române. El mă îndeamnă “să tac și să rabd mizeriile”, dând exemplul nevoințelor altora care “nu i-au sfidat, nu i-au batjocorit în public”. Acesta este cretinismul pe care-l propagă șleahta lui Daniel. Așa au ajuns copii, sodomizați de ierarhi și popi perverși, să tacă ani de zile de frica de a nu păcătui, dând în vileag blestemățiile la care au fost supuși. Ce teologie diabolică promovează un psihopat ca gheorghe??? Acuză în masă toți evreii, apără românii care au făcut crime, acuzându-mă pe mine de lipsă de patriotism, dar apără pedofilia și mizeriile ierarhiei din BOR. Acesta este naționalismul pe care vor să-l practice oițele lor prostănace, mai marii Bisericii. Uite că nu se mai potrivește. Și de azi multe nu se vor mai potrivi. Un sfat prietenesc lătrăilor din BOR: Chemați-vă postacii de serviciiu acasă. Și mail ales civilizați-vă, pui de vipere!

 8. Daniel uitase cuvintele Mântuitorului Iisus Hristos expuse în Evanghelia după Matei: „Vă spun că pentru orice cuvânt deșert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteală în ziua judecății. Căci din cuvintele tale vei fi găsit drept, și din cuvintele tale vei fi osândit.“ (Matei 12, 36-37).
  Deci, domnu’ “teolog”, ți se aplică și ție. Și apropo, Gheorghe era pe site dinainte să apari tu. Deci povestea că ar fi fost trimis aici el sau alții care te critică de către… Patriarhie, nu stă în picioare. Mai degrabă miroși tu a postac. Cu toată pretinsa ta diplomă în teologie, nu ratezi nici o ocazie să ataci Biserica ortodoxă. Probabil pentru că jidanii au terminat cu luteranii ș cu catolicii. Nu de alta dar luteranii au început să facă ceremonii de schimbare de sex, https://www.lifesitenews.com/news/norwegian-church-holds-name-change-ceremony-to-celebrate-transgender-person/ catolicii știm și ăia cum sunt, preferă să se lase omorâți decât să fie acuzați de rasism iar papa îi acuză pe nevaccinați că sunt la fel ca ăia de nu recunosc “holofriptura”. Doar ortodocșii le-au mai rămas. oricum pe ăia din Ucraina i-au aranjat, cu concursul (((Departamentului de Stat))) din SUA

  “Acuză în masă toți evreii” Deci cum ziceam Vasilică. te dai de gol cu fiecare postare. nu de alta dar chestii de genul ăsta postezi mereu. Cum se vede imediat ce te doare… Când Vexler își trimite postacii, trimite ce găsește pe fundul butoiului. Oricum faptul că ai ajuns să postezi tot timpul articole aici spune multe și despre site în sine.
  Chiar și de-ar fi real conflictul dintre Teodosie și Daniel, asta nu justifică grija ta anxioasă să nu cumva să zică cineva ceva de iubiții tăi jidani. Vai, îî acuză pe toți? Foarte bine. Vina trebuie pusă în spinarea cui trebuie, nu a chinezilor, nu a rușilor și a nemților, a “naziștilor” și-așa mai departe.

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ aiurel Ți-ai pus un pseudonim potrivit de aiurel. Cam încurci lucrurile. În primul rând confunzi credința în Iisus Hristos cu credința în Biserica Ortodoxă Română și mai ales cu credința în episcopii B.O.R. Tu susții infailibilitatea patriarhului. Fals. Apoi comentatorul gheorghe nu a fost dinainte pe acest site. Voi, precum gheroghe și aiurel, vă comportați ca mafioții care zic: “Pe strada asta eu produc. Tu nu ai ce căuta”. Dacă vreți să aflați cât de deștepți, frumoși și antisemiți sunteți priviți-vă în oglindă. Eu credeam că site-ul incorect politic este un site naționalist care încearcă să creeze posibilitatea ca niște români să-și schimbe opinii pentru a evolua. Nu cred că interesul redactiorilor acestui site este să creeze impresia că în România există antisemitism. Eu știu că alte entități se ocupă constant cu aceasta. Dacă discutăm niște chestiuni legate de funcționarea INSHR EW, de FCER- Cultul Mozaic sau despre modul în care niște grupări consistente de evrei au participat la istoria României, inclusiv la instaurarea criminală a comunismului în România, nu presupune că avem obsesia iudaică. Chestiunea românească este mult mai amplă și ceea ce au făcut niște evrei în istoria României este doar o mică părticică din temele unui naționalism românesc autentic. În mod FALS, ultimul Raport privind monitorizarea antisemitismului trage linie de egalitate între NAȚIONALISM = ANTISEMITISM. Raportul internațional (sic!) emis de Ambasada SUA, privind libertatea religioasă din România pe anul 2020, trage linie de egalitate între CULTUL MOZAIC = LIBERTATE RELIGIOASĂ. Fals. Tocmai am demonstrat că ideologia iudaică a cultului mozaic susține superioriatatea unei rase semite, adică o concepție rasistă, xenofobă și șovină antiromânească. Americanii ăștia ne cred proștii lor, buni de civilizat. Mai bine și-ar rezolva tensiunile lor interne care le vor produce un dezastru. De când SUA întocmește Rapoarte Internaționale??? Nu știam că SUA conduc lumea. Asta-i doar pretenția lor fantezistă pe care Dumnezeu tocmai le-o va demonta.

 9. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Recomand naționaliștilor români de bun simț, care sunt mulți și nu fac caz de aceasta tocmai pentru că au bun simț, un articol despre adevăratul dușman al românului: Statul român. Este semnat de judecător Adriana Stoicescu. Am adus dovada în mai multe articole că Statul român s-a dovedit, mână în mână cu Biserica Ortodoxă Română și națională, un STAT CRIMNAL. Ele se află publicte și pe alte site-uri. Asta este problema celor care vor să rezolve chestiunea românească: Statul român corupt și criminal. Lectură plăcută!
  https://www.art-emis.ro/jurnalistica/romanul-are-un-singur-mare-dusman-statul-roman-2

  • : … -„Derbedei” (_ Daniel 11/14), potrivnici Poporului Roman, înscăunați în dregătoriile / administratia Romaniei nu reprezintă „Statul Roman”/(vezi aici: _ https://youtu.be/LlanUozexKo, …

   ci, „venetici fiind” reprezintă cohorta internațională „colaboraționiști, trădători si vînzători, pizmuitori / pizmași” potrivnici care urmăresc „mînă-n mînă” și cu „Pas cu Pas”, coordonați „potrivit cu profeția din Balada Miorița”, …
   de către „Bacii, cel Frîncian și cel Ungurean, la care s-au alăturat în haită și cei Austro-Germano-Americano-PambuCIAn”, …„La Apus de Soare – Sfîrșitul erei astrale *Soarele în Pești*, coincidentă cu „Sfîrșitul calendarului MayAn -21.12.2012”, …și-au unit forțele, …pentru decimarea și desființarea Romaniei și cu concursul „misticismului și superstițiilor”(BOR) _ Osea 4/6-14;

   -Statul Roman este constituit din Poporul Roman (o „Rămășița” _ Romania 11/3-8; _ 1 Petru 2/1-3,9,10,15,23; _ Fapte 17/23; _ Isaia 53/1-11), inclusiv „alte naționalități care coviețuiesc în bună înțelegere și toleranță”, …care au beneficiat și beneficiază de bunătatea și toleranța „Imperiului Roman / Poporului Roman” _ Isaia 6/8-12,(13-Romania), … & … _ Daniel 12/7-Romania, …

   și care „Va deveni ce a fost și mai mult de atît” (vezi „Arhanghelul Mihai Eminescu”: …

   „Ce-ți doresc Eu ție, dulce Romanie,
   Țara Mea de glorii, Țara Mea de Dor,
   La trecutu-ți Mare, mare VIITOR.”), …

   dar „nu prin B.O.R. -complici la jaful și distrugerea Romaniei”, …

   ci prin „Mine”, așa cum este
   scris în Profeții / Scripturi _ Fapte 3/(16-2021),22; _ Isaia 6/8-13_ Romania 1/14,15; 10/4,(14-?!!),16-2021; _ Matei 12/18-2021; 24/34,35: …

   -*34. Adevarat va spun ca nu va trece neamul acesta, pana se vor intampla toate aceste lucruri.
   35. Cerul si pamantul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.*, …

   la care se adaugă și previziunile unor „inspirați” în concordanță și conformitate cu Profețiile (iată / citiți): …

   -„PreViziunile indianului Sundar Singh despre Romania”, din pagina: …

   _ https://ioncoja.ro/previziuni-si-pronosticuri-privind-misiunea-spirituala-a-romaniei/?fbclid=IwAR35m2-01Y1LNGnKbVkJu8aVwFmwKPEJly2NKmR8F–TnWA2gZaTowfAEPs

   și, „PreViziunile oarbei Vanga Vanghelia – Bulgaia, despre Mine și Romania”: …

   https://www.facebook.com/gheorghe.moise.3114/posts/522647495118729 , …conținînd în extras și PreViziunile indianului Sundar Singh.

   = Cu stimă. -„Mesia” / „Fiul Omului” _ Ioan 1/1,2,5,14; 8/23,28; _ Galateni 4/4; _ Matei 11/19; 18/11; 5/17; 10/34 – Mare ATENȚIE! … & … _ Ioan 8/21-29; 10/8-16,20,2021; 16/8-11,(12).

  • : … -„Pagina nu există”, …posibil din pricina „cenzuratorilor” !!!
   -„Mesia”.

 10. Pentru tot ce-i prezentat dumneata in postare si , banuiesc si pentru ceva in plus…ieri a fost decorat d e catre bivolul de la Cotroceni : cand va fi inmormantat se vor trage salve d e pusca pentru a anunta cerurile ca…s-a mai dus o jigodie spre IAD !

 11. sunteti rautacioshi:
  se poate inchina oricind doreste…..

 12. : … @(* „Patriarhul Daniel nu mai poate semna acte făra avizul medicului” … & … „Gura păcătosului, adevăr grăiește!”*)

  -În general /(în totalitate), întreaga omenire este dezorientată, din pricina „misticismului / superstițiilor (_ Matei 22/29; 23/2-34) în privința înțelegerii Tainelor Încriptate in Profeții / Scripturi / Biblie, în contextul faptului implicit / explicit -„explicitat în profeții” _ Daniel 8/26; 12/4,9,(13): …

  -*4. Tu insa, Daniele, tine ascunse aceste cuvinte si pecetluieste cartea pana la vremea sfarsitului. Atunci multi o vor citi, si cunostinta va creste.
  9. El a răspuns: -“Du-te, Daniele! Căci cuvintele acestea vor fi ascunse și pecetluite pînă la Vremea Sfîrșitului. /#fiind vorba despre Sfîrșitul Tainei Dumnezeirii _ Apocalipsa 10/7, …adică, Sfîrșitul în/cu, sensul de Finlitate / Desăvîrșire / Împlinire, a Legii Facerii (Biologice) Omului după chipul și asemănarea Noastră _ Facerea 1/(24,25),26-31#*;

  -În contextul precizărilor anterioare, …revenind la „Gura păcătosului, adevăr grăiește!”, care (în concordanță și conformitate cu profețiile) este „O Parabolă / O Pildă” /(Un proverb Romanesc / Latinesc – Ancestral” _ Isaia 6/8-12,(13-Romania); _ Romania 1/14,15; 10/4,16-2021), …

  ##vezi detalii implicite / coroborează) _ Matei 13/13-15,(16,17),34,35; _ Psalmul 78/1-4; _ Luca 16/29-31/(-Eu sînt Acela! _ Fapte 3/16-2021,22); 18/(7),8, … & … _ Matei 13/57; _ Marcu 6/4; _ Ioan 1/1,2,5,(11),14; 3/16-2021; 4/25,(26),44; 5/39; 10/8,(9-16),20,2021##; …

  -*Parabola*: -„Gura păcătosului, adevăr grăiește!”, …trebuie tîlcuită pentru a fi înțeleasă, …și, în acest context poate spre surprinderea tuturor, trebuie înțeles că „acela – Daniel Ciobotea, nu este păcătos, ca de fapt toată cohorta de asa-zis pastori, preoți și profesori – doctori (în misticism / superstiții _ Osea 4/6-14), nu numai din Ortodoxie ci din absolut toate (așa -zis) Bisericile și Religiile de pe Pămînt, …

  adică, (vezi) _ Romania 3/10-2021: …

  -*10. după cum este scris: -“Nu este niciun om neprihănit, niciunul măcar.
  11. Nu este niciunul care sa aiba pricepere. Nu este niciunul care sa caute cu tot dinadinsul pe Dumnezeu.
  12. Toți s-au abătut și au ajuns niște netrebnici. Nu este niciunul care sa facă binele, niciunul măcar.
  13. Gîtlejul lor este un mormînt deschis, se slujesc de limbile lor ca sa însele, sub buze au venin de aspida;
  14. gura le este plina de blestem și de amărăciune;
  15. au picioarele grabnice sa verse sînge;
  16. prăpădul și pustiirea sînt pe drumul lor;
  17. nu cunosc Calea Păcii;
  18. frica de Dumnezeu nu este înaintea ochilor lor.” (_ Isaia 29/10-14);
  19. Știm însă că tot ce spune Legea, spune celor ce sunt sub Lege, pentru ca orice gura sa fie astupata, si toată lumea sa fie găsita vinovata înaintea lui Dumnezeu. … (_ Ioan 10/8-16; 16/8-12);
  20. Caci nimeni nu va fi socotit neprihănit înaintea Lui prin faptele Legii, deoarece prin Lege vine Cunoștința deplină a Păcatului.
  21. Dar acum s-a arătat o neprihănire pe care o dă Dumnezeu, fără lege – despre ea mărturisesc Legea și Prorocii.*, …

  (de coroborat cu) _ Luca 16/29-31: …
  -*29. Avram a răspuns: -“Au pe Moise (_ Fapte 3/16-2021,22 – Eu sînt acela!) și pe proroci, sa asculte de ei.”
  30. “Nu, părinte Avrame”, a zis el, “ci dacă se va duce la ei cineva din morți, se vor pocăi.”
  31. Și Avram i-a răspuns: -“Dacă nu asculta pe Moise (_ Fapte 3/16-2021,22 – Eu sînt Acela!) și pe proroci, nu vor crede nici #chiar dacă ar învia cineva din morți ?!!!!!!!#.”

  implicit contextul faptului ca „nici măcar unul dintre cei ce-și zic preoți / pastori etc. …etc., …nu au mîncat, pentru că nu au ajuns la Rodul Pomului din Mijlocul Grădinii (nu l-au văzut _ Isaia 6/8-12), astfel încît să poată fi numiți păcătoși” (vezi) _ Facerea 2/(7-14),15-17: …

  -*15. Domnul Dumnezeu a luat pe om si l-a asezat in gradina Edenului, ca s-o lucreze si s-o păzească.
  16. Domnul Dumnezeu a dat omului porunca aceasta: -“Poți să mănînci după plăcere din orice pom din Grădina,
  17. dar din Pomul Cunoștintei Binelui și Raiului sa nu mănînci, căci în ziua în care vei manca din el vei muri negreșit.”*, …

  toate acestea relevate și revelate în _ Facerea 3/1-10: …

  -*1. Șarpele era mai șiret decît toate fiarele cîmpului pe care le făcuse Domnul Dumnezeu. El a zis femeii: -“Oare a zis Dumnezeu cu adevarat: -“Să nu mîncați din toți pomii din Grădină”?”
  2. Femeia a răspuns Șarpelui: -“Putem sa mîncăm din rodul tuturor pomilor din Grădină.
  3. Dar despre rodul pomului din mijlocul Grădinii, Dumnezeu a zis: -“Să nu mîncați din el și nici să nu vă atingeți de el, ca sa nu muriți.”
  4. Atunci Șarpele a zis femeii: -“Hotărît, că nu veți muri,
  5. dar Dumnezeu Știe ca, #În ziua cînd Veți Mînca din el, Vi se vor Deschide Ochii și Veți fi ca Dumnezeu, Cunoscînd Binele și Raiul#.”
  6. Femeia a văzut ca pomul era bun de mîncat si plăcut de privit și că Pomul Era de Dorit ca Să Deschidă cuiva Mintea (Deuteronom 29/4). A luat deci din Rodul lui și a Mîncat, a dat și Bărbatului ei, care era lîngă ea, și Bărbatul a mîncat si el.
  7. Atunci Li S-au Deschis Ochii la Amîndoi, au cunoscut ca erau goi, au cusut laolaltă frunze de smochin și și-au făcut șorturi din ele.
  8. Atunci Au Auzit Glasul Domnului Dumnezeu care umbla prin Grădină în Răcoarea Zilei, și omul și nevasta lui s-au ascuns de fata Domnului Dumnezeu printre Pomii din Grădină.
  9. Dar Domnul Dumnezeu a chemat pe om și i-a zis: -“Unde ești?”
  10. El a răspuns: -“Ți-am auzit glasul în Grădină, și mi-a fost frică, pentru ca Eram Gol (_ Apocalipsa 3/1-3,17-2021), și m-am ascuns.”*

  _ Despre „Preoții / Pastorii, din toate Bisericile şi Religiile Omenirii” (_ Matei 23/2-34), …de, „pînă la Mine” _ Ioan 1/1,2,5,14; 3/16-2021; 4/25,(26); 5-39; 10/8,(9-15),16,(20,2021); _ Facerea 7/17-2021,(22); ? Romania 5/14; _ Fapte 26/23; ? Romania 10/4,(14-!!!),16-2021, …
  adică în conformitate cu _ Daniel 12/(4),9, …iată cum este scris în profeții (coroborează) _ 2 Petru 2/1-3; _ 2 Timotei 3/1-7,(8,9-Eu sînt Acela!); 4/3,4; _ Romania 16/18; _ Fapte 13/(10),40

  -Dacă aflați vreunul măcar, dintre cei despre care am vorbit mai sus, care ar putea să Mă contrazică, …
  să iasă la vedere / la dialog cu Mine, …sau la „judecată” (vezi) _ Isaia 1/(10-17),18,(19-2021,22,23,25,26,30,31; _ Ioan 3/16-2021; 5/24,25,(30),39; 9/4,5,39.

  -Cu stimă. – *Mesia / Mielul / Fiul Omului / Înşelătorul Acela!* _ Revelarea / Apocalipsa 5/1-9; 17/14, … 22/13; _ Galateni 4-4; _ Matei 5/17; 11/19; 10/34; 12/18-2021; 18/11; 27/63-66.

Leave a Reply

Your email address will not be published.