Home / Internațional / Franța: Jandarmii se alătură protestatarilor împotriva regimului Macron

Franța: Jandarmii se alătură protestatarilor împotriva regimului Macron

Vlad Voicu
Incorect Politic
Iulie 22, 2021

În Franța au ieșit peste 100.000 de oameni în stradă să protesteze împotriva restricțiilor demente pe care Macron le vrea impuse, cu cod QR pentru scanat la intrarea în baruri și terase, iar pentru lucrătorii din sistemul sanitar, vaccinare oblgiatorie.

În timp ce unele dintre protestele anterioare au constat în confruntarea cetățenilor cu poliția, în weekendul acesta sentimentul părea să se schimbe, iar poliția a decis să fie pe partea dreaptă a istoriei.

Videoclipul de mai jos lipsește convenabil din orice rețea media principală, care arată poliția franceză care se alătură protestatarilor în loc să-i gazeze cu lacrimogene. Așa vor câștiga francezii. Atunci când autoritățile guvernamentale refuză să răpească și să întemnițeze oameni care refuză să ia un vaccin experimental pentru a-și trăi viața, guvernul nu are picioare pe care să stea.

Protestele masive și solidaritatea dintre protestatari, jandarmi și medici l-au determinat pe Macron să dea înapoi și să renunțe la implementarea noilor restricții.

La protestele din Franța s-a afișat următoarea imagine, făcând aluzie la tribul care controlează mass-media.


În imagine se află jurnalistul jidan Posternack, fiind o referire la scena de la televiziunea franceză unde generalul rezervist Delawarde a indicat faptul că jidanii controlează presa.

A FOST ÎN DIRECT! Replica generalului francez Delawarde la întrebarea “Cine controlează mass media”?

6 comments

 1. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Propun activarea de urgență a planului roșu privind comitetul interministerial de aplicare a H.G. nr. 539 din 13.05.2021 privind aprobarea Strategiei naționale pentru prevenirea și combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură. 2021 – 2023. (cf. http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/242371 și http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/242372).
  Știrile PRO TV au titrat “O tabără de câteva sute de ţigani români din Bordeaux, incendiată de două ori în 24 de ore”. cf. https://stirileprotv.ro/stiri/international/o-tabara-de-cateva-sute-de-tigani-romani-din-bordeaux-incendiata-de-doua-ori-in-decurs-de-24-de-ore.html

 2. Intrebare : Jandarmii nostri , astia nu sant si ei tot romani asa cum sant jandarmii francezi , tot francezi ? Jandarmii romani n-au aceleasi interese cu-ale majoritatii populatiei asa cum si-au dat seama in sfarsit jandarmii din Franta ce s-au alaturat protestatarilor ? Jandarmii din Romania , JANDARMERIA ROMANA , astia fiind totusi militari , n-au jurat sa apere POPORUL ROMAN inainte de-a asculta ordinele injuste , ilegale si tradatoare ale comandantilor ce…nici n-ar avea ce cauta in acele functii daca n-ar fi naimiti de catre politicieni ? P.S. Parerea mea sincera : daca jandarmii romani ar face ceva in plus in afara de-a se alatura protestatarilor si…i-ar aresta pe tradatorii de patrie din Guvernul Romaniei si din Paralment si-ar curatza insfarsit mizeria adunata pe uniforme de-a lungul anilor de facut sluj politicului si politicienilor .

  • Jandarmii și polițiștii n-or să muște niciodată mâna care-i hrănește. De altfel și în Franța, planul de vaccinare cu sila al lui Macron nu se va aplica polițiștilor (adică vor fi scutiți).

   • Cea mai buna atitudine NU SUNTEM GOIMI (ANIMALE)să fim VACCINATI CU FORTA.
    Maica Domnului să ajute Noul Israel:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *