Home / Educativ / De vorbă cu profesorul Corvin Lupu despre antiromânism și evrei (I) – Un interviu Incorect Politic

De vorbă cu profesorul Corvin Lupu despre antiromânism și evrei (I) – Un interviu Incorect Politic

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 12, 2021

De vorbă cu profesorul Corvin Lupu despre antiromânism și evrei (I)

Prezentăm cititorilor INCORECT POLITIC un interviu în exclusivitate cu profesorul universitar Corvin Lupu, care predă Relații Internaționale, Științe Politice și Studii de Securitate la Facultatea de Științe Socio-Umane la Sibiu. Ca orice naționalist autentic, a devenit o țintă a sistemului, fiind acuzat de antisemitism și anchetat penal în 2005 la ordinul organizațiilor jidănești de la Washington. În urma interviurilor acordate pentru publicația INCORECT POLITIC, domnul profesor este menționat în raportul Elie Wiesel pe anul 2021, iar după publicarea acestui raport s-a încercat înlăturarea lui din universitate.

INTERVIU CU PROFESORUL CORVIN LUPU

Sterie Ciumetti: Domnule profesor, vă propun ca discuția noastră să fie prezentată cititorilor INCORECT POLITIC în episoade care să cuprindă fiecare câteva întrebări.

Domnule profesor, cum vedeți strategia de combatere a antisemitismului, xenofobiei și discursului instigator la ură 2021-2023, în contextul în care, așa cum a afirmat Cornel-Dan Niculae, în România mai sunt oficial câteva mii de jidani, oare găsim explicația tot în faptul că România este sub ocupație, din toate punctele de vedere, o țară colonizată în care se impun interese iudeo-americane deasupra intereselor românești?

 

Corvin Lupu: De fapt, domnule Sterie Ciumetti, strategia de combatere a antisemitismului, a xenofobiei, a anti-țigănismului, a discursului instigator, sunt toate forme subtile de promovare a antiromânismului, de reprimare a spiritului național românesc, care să-i aducă pe români în situația acceptării colonialismului ca pe o realitate firească. Strategia urmărește eliminarea cvazi-totală a influenței etnicilor români din viața social-politică și economică, cu excepția celor îngenunchiați total, a celor ușor șantajabili și a oportuniștilor legați prin interese materiale importante de colonialiști și de slugile lor din România, cele mai importante fiind în cadrul serviciilor secrete, mai ales în SRi, serviciul care le domină pe celelalte.

Deși aparent nu face parte din întrebarea dvs., eu am să spun câteva lucruri despre serviciile secrete românești, mai ales despre SRi, care este cel mai influent. El deține puterea în țară. El avizează numirea procurorilor, pe care îi controlează în proporție de 90% și controlează și puncte cheie de la instanțe, inclusiv alegerea instanțelor care să judece cauzele. Alegerea aleatorie a judecătorilor, de către programul informatic a instanțelor este o poveste frumoasă de adormit copiii. De asemenea, SRi-ul avizează funcțiile de comandă din Ministerul de Interne, până în teritoriu, inclusiv inspectorii șefi ai Poliției și Jandarmeriei de la județe. Cine îți dă avizul de funcționare și ți-l poate ridica, acela este șeful tău. Cine controlează Parchetul, Justiția, Poliția și Jandarmeria, acela deține puterea. Politicienii nu au nici o putere. Pentru omul simplu este greu de înțeles, dar acesta este adevărul. Politicienii înfăptuiesc actul de conducere, iar cei care acționează în alte direcții decât cele dorite de SRi ajung rău, inclusiv în pușcărie, inclusiv total nevinovați.

Aparent, președintele României este „șeful suprem”, dar nimeni nu poate ajunge președinte fără susținerea SRi. SRi controlează și STS, care deservește Biroul Electoral Central și controlează activitatea de numărare a voturilor în România. SRi, cu sprijin de la stăpânii externi, și-a ales președinți vulnerabili, pe care să-i poată manevra după interesele străine pe care le susține, serviciul fiind o sucursală a serviciilor secrete occidentale. Ultimii doi președinți au fost aleși oameni deosebit de vulnerabili, cu mari „bube în cap”. Băsescu era complice la uriașul jaf al flotei României, una din cele mai mari din Europa și agent al fostei Securități, fapt care-i interzicea să exercite demnitatea de președinte. Johannis are și el dosare informative și judiciare grele: implicare în adopția internațională a unor copii care au dispărut de pe fața pământului, case însușite pe baza unui testament fals, implicarea în retrocedări frauduloase, bazate pe obținerea complet ilegală a calității Forumului Democrat al Germanilor din România ca și continuator al Grupului Etnic Nazist German, organizație hitleristă desființată prin legi internaționale și românești aflate în vigoare.

Când serviciile secrete se bucură de președinți atât de vulnerabili, misiunea lor de a prelua continuu tot mai mult din puterea asupra României devine una ușoară.

Când se discută despre marile dezastre ale României euro-atlantice, o mare parte din opinia publică românească, neavizată, consideră vinovați de aceste dezastre pe x, y și z dintre politicieni. Nu, domnule Sterie Ciumetti, de tot dezastrul de după 22 decembrie 1989, începând chiar cu acea zi, în care s-a luat puterea de la români și s-a dat la străini, în administrarea unui grup de minoritari etnici, aleși „bob cu bob”, principalii vinovați sunt serviciile secrete.

Am ținut să fac aceste precizări, care sunt importante a fi reținute în contextul și al altor întrebări pe care dvs. le-ați pregătit pentru mine. Dacă nu conștientizăm cine are puterea în România, nu putem să facem nici un proiect viabil de resuveranizare a României și de ieșire a ei din starea colonială în care se găsește.

Antiromânismul este promovat și el cu voie de la deținătorii puterii.

A doua componentă a primei dvs. întrebări se referă la evrei. Este mai corect din punct de vedere lingvistic să folosim termenul de „jidani”, dar acest termen, corect din punct de vedere lingvistic, ca și alte lucruri corecte, îi supără pe evrei. După 1990, liderii evreilor au făcut presiuni asupra Academiei Române și au impus ca în dicționar termenul de „jidan” să fie calificat drept peiorativ, deși el nu a avut inițial caracter peiorativ, chiar dacă evreii erau detestați în cea mai mare parte a Europei, datorită felului lor de a acționa împotriva băștinașilor pentru a le lua puterea și a se înstăpâni asupra lor.

Întrebarea dvs. se referă și la numărul de evrei din România. Acesta a fost totdeauna foarte greu de precizat. În toate perioadele istorice, un mare număr de evrei și-a ascuns originea etnică. Foarte mulți evrei din România s-au deghizat în români, în germani, în unguri, în rusofoni. În perioada deceniului al patrulea al secolului trecut, existau în România aprox. 700.000 de evrei care s-au declarat ca atare la recensământ. În afară de aceștia se mai aflau și numeroși alții. Unii evrei, de ordinul sutelor de mii (!), au intrat ilegal în România, prin comiterea  de infracțiuni (mituirea funcționarilor vamali și a grănicerilor, treceri frauduloase ale frontierei etc), venind din diverse regiuni ale Europei unde evreii nu mai erau doriți de alte popoare, în diverse perioade de timp. Ce legătură avea România cu faptul că alte popoare nu-i mai suportau pe evrei și îi alungau? Suferința evreiască din alte state europene, care desigur avea motivațiile ei, nu era o problemă a României. Și totuși asupra României s-au făcut uriașe presiuni internaționale ca să-i acceptăm în România, să-i împământenim prin acordarea cetățeniei și a tuturor drepturilor politice și cetățenești.

În iunie 2021, președintele Israelului a vorbit despre faptul că după al doilea război mondial în Israel au ajuns șase sute de mii de evrei din România, care au contribuit mult la fondarea și dezvoltarea Israelului. În afară de aceștia, cel puțin o sută de mii au emigrat în SUA, atât în perioada interbelică, cât și în cea a României socialiste. Or, evreii de rea-credință îi acuză pe români că ar fi făcut un genocid de câteva sute de mii de evrei. Păi dacă șase sute de mii au ajuns cu bine în Israel, o sută de mii în SUA, n-a mai rămas nici pe departe cifra mincinoasă de victime ale genocidului românesc.

Astăzi în România sunt doar câteva mii de evrei declarați, dar foarte mulți sunt ascunși. Ascunderea etniei mi se pare un lucru imoral și trădează existența unor intenții ascunse. Sunt foarte mulți evrei ascunși sub nume românești și care, prin controlul extraordinar pe care îl exercită asupra societății românești euro-atlantice, sunt promovați la vârful societății, în poziții „cheie”, din care erodează cu multă conștiinciozitate românismul și contribuie la preluarea de către evrei a influenței în societate, în primul rând în economie. Planul evreiesc este de a-și mări controlul asupra societății.

În București există un liceu privat finanțat de miliardarul evreu Lauder, prin intermediul „Ronald S. Lauder Foundation”, unde a fost înființată o clasă specială de elevi, toți evrei, toți cu nume românești și declarați ca fiind români, care este pregătită intensiv pentru ca toți elevii din acea clasă să urmeze Facultatea de Drept, apoi Institutul Național al Magistraturii, urmând apoi numirea în magistratură. În anii viitori, evreii vor controla majoritar parchetele și instanțele de judecată. Este ca un blestem. Mulți oameni nu-și dau seama ce înseamnă asta. S-a inoculat ideea că românii sunt corupți și este bine să ne conducă evreii, ungurii, germanii…Și dacă ne uităm bine, ne-au condus și țiganii, la vedere, sau ascunși. Mama lui Ion Iliescu era țigancă, iar el își făurise în fals o biografie prin care încerca (fără succes) să acrediteze ideea că mama lui era din Mărginimea Sibiului, din Tilișca. Dar un tilișcan i-a spus-o în față: „Nu ești de aici, domnule!”, „Nu te cunoaștem!” Și n-a fost doar Iliescu… De ce oare în România sunt promovați doar minoritari?

 

SC: Ce ne puteți spune despre campania de hărțuire a dvs., demarată de Alexandru Florian de la institutul Elie Wiesel, care în raportul de pe anul acesta a menționat faptul că institutul a încercat să determine excluderea dvs. de la universitate?

 

CL: După una din discuțiile noastre anterioare, nefericiții evrei de la institutul antiromânesc care poartă denumirea fariseului Ellie Wiesel, cel care n-a călcat pe la Auschwitz, dar este declarat erou-supraviețuitor și a primit și premiul Nobel, i-au scris o scrisoare rectorului meu, punând presiune asupra lui ca să ia măsuri împotriva mea și, în același timp, să-l testeze să vadă cât este de servil față de evrei și cum se manifestă pe această linie, adică este sau nu este „băiat bun” și demn de a fi sluga lor.

Cum ați spus, m-au scris și în raportul lor privitor la presupusul antisemitism pe care îl „monitorizează” ei. Din asta trăiesc ei foarte bine. Caută cu lumânarea un fapt cât de mărunt, în cazul meu rostirea cuvântului „jidan”, apoi fac mare caz și scandal, „demonstrează” existența „antisemitismului” și determină slugoii din conducerea României, în frunte cu Johannis, să le acorde fonduri ca să lupte împotriva „antisemiților”, a celor care au rostit cuvântul interzis „jidan”, cer clădiri luxoase să facă muzee ale presupusului holocaust, plătite de poporul român, publicații etc.

Acel nenorocit institut face o poliție politică teribilă, pe banii noștri. Au programe de calculator în care fișează mii și mii de oameni, ca la securitate. De pe urma acestui presupus holocaust, pe care nu avem voie să-l contestăm ca să nu ne bage ei la pușcărie și nu avem voie nici să-l mai cercetăm decât dacă concluzionăm ca ei. Vă dați seama unde am ajuns? Evreii conduc această colonie, iar perioadele de măreție ale României, când eram și noi o țară importantă și respectată și toate resursele naturale, baza materială și bunurile din această țară erau ale românilor, sunt batjocorite în ultimul hal. Conducători patrioți ai românilor, care s-au jertfit pentru această țară și au murit pentru ea, fiind asasinați, sunt bălăcăriți, iar o mare parte a opiniei publice a „înghițit hapul” manipulării de către propaganda regimului colonial. O mare parte din opinia publică, preocupată excesiv de drepturile individuale, a pierdut din vedere și din posesie drepturile colective ale românilor.

Astfel, de 32 de ani, românismul este agresat continuu, nivelul cultural național scade continuu, tinerele elite și baza genetică valoroasă se subțiază mereu prin emigrare și, în acest fel, misiunea colonialiștilor de subjugare a României se ușurează.

 

SC: Ce ne puteți spune despre pensiile pe care le plătește statul român jidanilor și germanilor?

 

CL: Da, este o chestiune sensibilă. Din munca acestui popor se plătesc sute de mii de pensii urmașilor celor care au suferit de pe urma presupusului „holocaust” și a germanilor deportați în Rusia. Aceste pensii se acordă și evreilor și germanilor care nu au cetățenie română.

N-am să vă dau cifra acum, dar vă sugerez ca, în baza legii informațiilor publice, să solicitați ministerului de resort să vă dea această cifră. Este impresionantă! Toți urmașii locuitorilor evrei din România care au cerut pensii, le-au primit.

Toți evreii din România se consideră victime ale opresiunii românilor!!! Or, evreii au avut parte în timpul războiului de un regim care i-a ocrotit mult, foarte mult, iar evreii obiectivi au recunoscut acest lucru. În operațiunile din timpul primului război mondial, cadrele militare de etnie evreiască au trădat într-un număr foarte mare, contribuind la înfrângerile suferite de români. Au fost și evrei care și-au făcut datoria, iar aceștia au fost și decorați și respectați, dar au fost puțini. Din această cauză, în al doilea război mondial, conducerea României a decis ca evreii să nu mai fie trimiși pe front, ca să nu trădeze. În loc de serviciu militar, li s-a impus efectuarea unor munci în folosul comunității, cea mai grea fiind cea de a curăța zăpada de pe trotuarele și străzile orașelor. Asta în timp ce sute de mii de români mureau în lupte grele, zăceau răniți prin corturi de campanie, cădeau prizonieri în gulagul sovietic, sufereau de foame și de frig. Dar românii nu sunt socotiți victime, ci opresori, în viziunea acestor evrei „nenorociți”! Acum, pentru că au fost protejați de statul român, primesc pensii grase! Eu am scris recent un studiu despre comportarea trădătoare și antiromânească a evreilor în timpul primului război mondial, pe care l-am publicat într-un volum științific editat de Societatea „Cultul Eroilor”, patronată de Patriarhia Română și de Ministerul Apărării Naționale.

Acum, pe lângă sutele de mii de pensii plătite evreilor de pretutindeni, statul român plătește pensii și copiilor de sași care au fost deportați în perioada 1945-1950 în Uniunea Sovietică. Șapte sute de lei pe anul de lagăr. Aproape toți copiii acestor sași primesc o pensie specială de 3.500 lei lunar. Au fost deportați 70.000 de sași, care au avut mai mulți copii. Sașii erau prolifici, făceau 4-5-6 copii. Cu ce este vinovat poporul român/statul român că sașii au fost deportați, începând cu lunile decembrie 1944 și ianuarie 1945, în URSS? România pierduse războiul și se găsea deja sub ocupație militară sovietică. Decizia de deportare a fost luată de Stalin, care a cerut ca toți sașii apți de muncă să fie deportați. Cei deportați n-au muncit în lagăre pentru statul român, ci pentru URSS. Regele Mihai și guvernul generalului Nicolae Rădescu i-au deportat pe cei 70.000 de sași. În România erau atunci aprox. 850.000 de sași. La 6 martie 1945 s-a instalat guvernul lui Petru Groza. Acesta a sistat complet orice deportare.

La sfârșitul războiului mondial, statele din centrul și estul Europei care au suferit din cauza germanilor i-au alungat pe etnicii germani din țările lor. Lumea nu știe, domnule Sterie Ciumetti! Multă lume nu mai are cultură, din păcate, mai ales tineretul, căruia i se spală creierul constant. Polonia, Cehoslovacia, Ungaria și Iugoslavia i-au suit pe germani în trenuri și i-au trimis în Germania, aruncându-i pe pământul gol și printre ruinele bombardamentelor aliate. I-au alungat pe TOȚI germanii. Ăsta este adevărul! Din Cehoslovacia, au fost alungați 3,5 milioane de germani, locuitori ai Regiunii Sudete! După căderea comunismului, germanii nu au mai fost primiți înapoi. Cehoslovacia a fost amenințată de Germania cu mari sancțiuni, dar a rezistat. De teamă ca Cehoslovacia să nu se reapropie de URSS, presiunile au încetat, germanii mulțumindu-se cu introducerea colonialismului, cu achiziția economiei cehoslovace, în frunte cu uriașul concern Skoda, pe care l-au luat pe nimic.

În nici o țară nu li s-au retrocedat germanilor bunuri deținute înainte de perioada comunistă. Numai conducătorii antiromâni ai țării noastre le dau tuturor veneticilor toate drepturile, în dauna românilor. România, respectiv guvernul Petru Groza și Partidul Muncitoresc Român, condus de Gheorghe Gheorghiu-Dej i-a menajat pe sași și i-a lăsat pe loc, cu proprietățile lor. A făcut bine? A făcut rău pentru români? Rămâne să judece fiecare… Eu spun că dacă germanii din România ar fi fost alungați în 1945, astăzi n-am mai avea probleme cu ei, retrocedări de miliarde de euro, de plătit comunității germane alte miliarde (în timp) sub formă de chirii pentru școli, grădinițe, licee, spitale, alte instituții publice care își au sediul în imobilele revendicate și preluate de Consistoriul Evanghelic German și de Forumul Democrat al Germanilor din România. Și, n-am fi mai fost conduși zece ani de un președinte antiromân, pe nume Johannis.

 

SC: Dar România a avut câștiguri din relația cu Germania și a permis minorității germane să emigreze în țara lor. Sau?

CL: Când Nicolae Ceaușescu a urcat la conducerea țării, acesta a dorit să întrețină bune relații cu Germania. Motivațiile lui, puțin cunoscute de opinia publică, au fost deosebit de importante, în primul rând cele de natură politică și în al doilea rând, cele de natură economică. Am să zăbovesc puțin asupra lor. Ceaușescu promova proiecte pe termen lung.

Prin protocoalele secrete ale Acordului de la Potsdam, din iulie 1945, cele trei mari puteri învingătoare în al doilea război mondial au decis formarea a două state germane. Asta știe toată lumea. Ceea ce se știe mai puțin sau deloc este faptul că prin Acordul de la Potsdam s-au dat privilegii deosebite Uniunii Sovietice în România, inclusiv dreptul Moscovei de a se amesteca în treburile interne ale țării și de a interveni militar în România. Ceaușescu și-a propus să lupte pentru anularea acestui Acord de la Potsdam, care dezavantaja România în fața URSS.

Din această cauză, Ceaușescu a început acest proiect de acțiune împotriva Acordului de la Potsdam cu recunoașterea Republicii Federale a Germaniei, acțiune diplomatică în premieră în rândul statelor socialiste. Acest fapt s-a produs la 30 ianuarie 1967. Ulterior, Ceaușescu nu a combătut niciodată reunificarea Germaniei, în ciuda faptului că liderii Germaniei Democrate se împotriveau. El chiar a susținut reunificarea Germaniei, care însemna moartea Acordului de la Potsdam. Desigur, că au fost importante și colaborările economice, România cumpărând tehnologie din Germania, ale cărei mari firme făceau investiții la noi.

Profitând de relația bună a Germaniei cu România, cancelarii germani l-au rugat pe Nicolae Ceaușescu să permită germanilor să emigreze. Germania era în plină dezvoltare economică și dorea să aspire sute de mii de cetățeni loiali, de același sânge, educați și instruiți foarte bine, pe banii poporului român. Din stenogramele discuțiilor lui Nicolae Ceaușescu cu patru cancelari germani, Kurt Georg Kiesinger, Willy Brandt, Helmut Schmidt și Helmut Kohl,  care ar trebui publicate, ca să le cunoască poporul român, chiar dacă aceasta nu convine sașilor și Germaniei, reiese că șefii guvernelor germane s-au oferit să dea bani pentru acoperirea unei părți a cheltuielilor de școlarizare a celor care plecau în Germania și s-au oferit să îi despăgubească pe germanii care emigrau din România pentru proprietățile pe care le lăsau în urmă și pentru care să NU poată emite pretenții de la statul român. Așa scrie acolo! Astăzi germanii din România revendică toate fostele lor proprietăți pe care le-au deținut începând din Evul Mediu. După 1990, germanii au venit în România și au revendicat fostele lor case pentru care fuseseră deja despăgubiți și pentru care n-ar fi mai trebuit să primească nimic! Conducătorii mizerabili ai României euro-atlantice, din servilism și lipsă de respect față de munca, de banii și de bunurile poporului român le-a restituit totul și le dau pensii și drepturi cu nemiluita.

La fel s-a dat dreptul de emigrare și evreilor. Astăzi și germanii și evreii susțin cu obrăznicie că au fost „vânduți la bucată”, iar românii tolerează această atitudine jignitoare, ofensatoare, pentru că cei care ne conduc nu ne apără nici drepturile, nici demnitatea.

SC: Poate faceți niște clarificări cititorilor noștri privitoare la acordarea mai nou de pensii urmașilor deținuților politici.

 

CL: Legea de acordare a unor despăgubiri urmașilor foștilor deținuți politici, ai celor deportați în lagăre, în Bărăgan, sau la muncă silnică la canalul Dunăre-Marea Neagră, prevede ca urmașii românilor legionari aflați în această situație să fie exceptați de la primirea de pensii. Or, legionarii, au fost cei mai patrioți dintre români și au luptat împotriva ocupației militare sovietice a României și împotriva comunismului cum n-a făcut-o nimeni altcineva. Ei au fost cei mai numeroși locatari ai gulagului judeo-bolșevic din România. Suferința din România a fost generată de cominterniști, în perioada ocupației militare sovietice a României, care erau în marea majoritate minoritari etnici, mai ales evrei. Aceștia au fost adevărații torționari ai poporului român, chiar dacă au fost și mulți etnici români executanți ai ordinelor judeo-bolșevice. De aceea, stăpânii evrei și jidoviți ai României de astăzi refuză aprobarea de înființare a unui muzeu al comunismului, ca să nu vadă și poporul român cine a condus torționarismul și distrugerea elitelor naționale românești și nici nu permit scrierea unei istorii a comunismului românesc, după norme științifice și în lumina adevărului.

Interesant că, deși legea de acordare de pensii speciale pentru urmașii celor care au suferit în lagăre și închisori i-a avut în vedere și pe toți urmașii sașilor deportați în URSS, ea nu prevede ca urmașii sașilor care au făcut parte din SS (aceștia fiind majoritatea) să fie exceptați de la primirea de pensii speciale. Etnicii români sunt procentual cei mai puțini dintre beneficiarii acestei legi, făcută pentru evrei, sași și urmașii țiganilor duși de Antonescu în Transnistria. Mulți dintre evreii și sașii beneficiari ai legii sunt cetățeni străini și domiciliază în Israel, Germania și SUA. Acestora eu nu le-aș da nimic…

SC: Foarte interesante informațiile pe care le furnizați, vă mulțumesc.

(Va urma)

8 comments

 1. Episcopul Richard Williamson spune ca daca spui adevarul nu esti antisemit !

  Daca i-ar interesa sa spuna adevarul, toate disputele istoricilor revizionisti ar avea loc in fata televizoarelor, lucru interzis de tribunalele activismului etnic organizat de catre asociatiile si organizatiile comunitariste, suprematiste si exclusiviste ale iudeilor , precum este Institutul Elie Wiesel, care poarta numele unui MEGAESCROC INTERNATIONAL !

  CARE LUCREAZA TARE LA BAGAREA ROMANILOR LA INCHISOAARE DACA CER ADEVARUL ISTORIC DISCUTAT LIBER IN PUBLIC ,

  FARA RECURGEREA LA TERMINOLOGIE FARA CALIFICARE SAU VALABILITATE JURIDICA, PRECUM ACUZATIA DE “URA” , UN CONCEPT EXTREM DE VAG SI DE AMBIGUU !

  Precum cere chiar zionistul evreu algeriano-francez candidat la presedentia Frantei, Eric Zemmour , cand cere azi eliminarea legilor memoriale ale holocaustului si a legii Pleven referitor la rasisme,

  E TOTAL ANTI – UMAN SA VEDEM SI SA PRIVIM NEPUTINCIOSI LA HAITUIREA ISTORICILOR PRIN TRIBUNALE SAU INCHISORI PE BAZA UNOR LEGI LIBERTICIDE FACUTE DE ACTIVISTII ETNICI MINORITARI PESTE CAPETELE MAJORITARILOR DIN DIVERSELE TARI GAZDA .

  DOAR PENTRU CA ACESTI MINORITARI EXTREM DE ORGANIZATI AU AJUNS IN POZITII DE PUTERE DISPROPORTIONATA INTR-O TARA SAU ALTA !

 2. : … -„Am savurat această postare / interviu”.
  = Cu stimă. -„Mesia”.

 3. Savuros și plăcut articol.Pacat că s-a terminat

 4. Dictatura și infiltrația iudaică devine din ce în ce mai periculoasă! Trebuie să ne trezim!

 5. _ @ (*Pingback: Cine spune adevărul nu poate fi anti-semit – Ion Coja*).

  -Inclusiv și implicit faptului că, atenție: …

  -1) „Semitismul” ca noțiune / „definiție implicită în Scripturi”, există decît în contextul „Revelării” / „Adevărului”/„Cuvîntului Întrupat” _ Ioan 1/1,2,5,14; 3/16-2021, … pe care omenirea încă nu l-a cunoscut și încă nu-L cunoaște /(_ Ioan 10/8,16) -Urmează! (coroborează) _ Daniel 12/4,9,13,1,10,3; _ Fapte 3/16-2021,22; _ Luca 12/32; _ Ioan 8/32; 4/25,(26); 10/8-16; 16/8-11,(12).

  -2) „Semitismul” ca noțiune implicită în „misticism / superstiții” a fost și încă mai este invocat și asumat fraudulos, ca „noțiune însușită fraudulos din Scripturile Ancestrale Originale / Latinești / Primordiale”, …
  respectiv fără nici o legătură cu Scripturile / Adevărul / Taina Dumnezeirii (coroborează) _ Daniel 12/4,9,(13); _ Isaia 6/8-12,(13); 9/1,2,(6),13-2021; _ Romania 5/14; 10/4,(14),16-2021; _ Apocalipsa 10/7; _ Isaia 29/10-13,(14 – Urmeaza!).

  – Cu stimă. – „Mesia” _ Ioan 1/1,2,5,14; 5/39; 10/8-16; _ Romania 5/14 -„Citește cu atenție!” 10/4,(14-?!!!),16-2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *