Home / Actualitate / DOCUMENT – Ce măsuri pregătește Dacian Cioloș împotriva nevaccinaților – de la eliminarea îndemnizațiilor pentru concedii de carantină la restricții de circulație suplimentare

DOCUMENT – Ce măsuri pregătește Dacian Cioloș împotriva nevaccinaților – de la eliminarea îndemnizațiilor pentru concedii de carantină la restricții de circulație suplimentare

Incorect Politic
Octombrie 12, 2021

DOCUMENT - Ce măsuri pregătește Dacian Cioloș împotriva nevaccinaților

Via Nationalisti:

EXCLUSIV NATIONALISTI.RO – DICTATURĂ MEDICALĂ PREGATITĂ DE DACIAN CIOLOS!

CENZURĂ ȘI DICTATURĂ PESTE MĂSURĂ + VACCINARE OBLIGATORIE! IATĂ CE PREGATEȘTE SECURISTUL DACIAN CIOLOȘ (Documente oficiale obținute pe surse)

Dacian Ciolos dorește sancționarea si combaterea jurnaliștilor care spun lucrurilor pe nume (denumind fake-news orice știre care pune sub semnul intrebării campania de vaccinare).

În plus, angajații de la stat cat și de la privat, care au contact cu publicul vor fi dați afară dacă nu se vaccinează.

Medicii, la rândul lor, vor fi dați și ei afară și le va fi ridicat dreptul la liberă practică dacă vorbesc ceva negativ despre campania de vaccinare.

Măsurile urgente pentru gestionarea pandemiei ale lui Dacian Ciolos pot fi citite mai jos:

Întregul document poate fi citit AICI.

7 comments

 1. Deci a plecat idiotul de Cițu și vine alt idiot mai mare,să facă el ce n-a făcut idiotul din înaintea lui.

 2. Nu cred asa ceva ! Este totusi o diferentza imensa intre asta si…Cacatzu . In plus de asta , Ciolos { prafu’ sa se-aleaga de el si de neam d e neamul sau pana la a shaptea spitza } este alt aluat decat cacaciosul ala care-a ajuns ministru si prim ministru de capul lui sau pentru c-asa a vrut vita aia teutonica de la Cotroceni . Nu cred ca va face ceva care sa-l scoata in evidentza pe cel ce sta d e fapt in spatele sau si care l-a dorit PM . In Franta , Macron a avut cam aceleasi idei si…si-a cam rupt dintzii adica Ciolos isi va rupe inclusiv gatul daca , va incerca macar sa aplice ceea ce-si propune in visele sale d e marire .

  • Marian
   ”{ prafu’ sa se-aleaga de el si de neam d e neamul sau pana la a shaptea spitza }… ”
   Te rog,(este prima și sper…și ultima, pe acest site) retrage-ți….blestemul. Nu-l salva…. Detalii, dacă vei cere….

   O ”muncă”
   …A doua muncă – uciderea hidrei din Lerna. Hidra (născută din Tifon şi din
   Echidna) era un balaur monstruos, a cărui răsuflare ucidea pe oricine îi simţea
   duhoarea. Hidra vieţuia într-o mlaştină şi băgase groaza în regiune. Ea avea
   nenumărate capete, care creşteau la loc pe măsură ce erau retezate. Unul dintre
   capete era nemuritor. Heracle a reuşit să-i reteze capetele şi, cu ajutorul
   nepotului său, Iolaus, să ardă carnea în locul unde fuseseră, pentru a împiedica
   regenerarea. La urmă, el îi retează i capul cel nemuritorș i, îngropându-l înș
   pământ, împinge deasupra lui o stâncă uriaşă. Sângele hidrei era şi el aducător
   de moarte. De aceea, la plecare, Heracle şi-a muiat săgeţile în el, făcându-le
   astfel veninoase.

   Hidra reprezintă întruchiparea pasiunilor….
   kupdf.net_misterele-scolii-zamolxiene.pdf

   Succes

 3. il cunosc indirect pe Ciolos si nu cred ca exista un dusman mai viclean al Romaniei decat acest spion pervers

 4. Dilema plavanului: Cum alegi un gunoi si un tradator de neam dintre sute de politicieni? Hmmm … Oare la intamplare?
  Asadar, normal, sa vina Papuselul, ca e cel mai bun. Sa ne rupa oasele. Sa fii nepotul Vulpii si progenitura unor cadre de nadejde, paznic pus de Securitate la casa Doinei Cornea, presedinte de partid infiintat de securisti comunisti dar si iubit in acelasi timp pana la extaz de rechinii capitalului fara frontiere, nu e lucru de nimic.
  Cine mai tine minte ca, alaturi de travestitu’ Raluca Turcan si cucherista Alina Gorghiu, Papuselul a fost una dintre fatucile care au girat blatul din 2016 prin care psd-ul a fost readus pe cai mari la putere pentru a macelari Justitia si statul de drept?
  Iata-l acum din nou pe Ciolos, spaima coruptilor si mafiotilor, nascatorul de suspine in inima tinerelor domnite progresiste, printesa Disney care promite asa de mult, sustinut de acelasi sistem infect care sufoca Romania de zeci de ani.
  Bietul de el, a avut si data trecuta ca PM (el era chipurile “independent”) atata consens si sustinere din partea intregii clase politice, cum numai jaful generalizat, lupta impotriva statului de drept si represiunea dezlantuita impotriva natiunii romane mai au.
  Tinand cont asadar ca nu e prima situatie in care interesele “actualilor” coincid perfect cu ale “fostilor” si amintindu-ne de largul sprijin de care a beneficiat celalalt guvern condus de Ciolos, se impune o concluzie: de 30 de ani, suntem condusi, prin alternanta, de aceeasi Mafie comunista cu multe chipuri si de infractori care legifereaza exclusiv in favoarea infractorilor si stapanilor din afara. Detaliile chiar nu mai conteaza iar Ciolos nu e un caz singular de progenitura comunista luata in brate si vopsita in tehnocrat capitalist de noii stapani (vezi cu titlu de exemplu: Stolojan, Isarescu sau Geoana – fiu de general comunist ajuns mare mahar NATO).

  Apropo de prim-ministri, a socotit cineva cu cati a lucrat pana acum plavanul? Desi s-au perindat vreo 10 slugoi (printre ei si Papuselul) pe la Victoria de cand e Johannus CEO al plantatiei Romania, imaginea lui ramane si pe mai departe cea a unui demiurg imaculat care pluteste in eter deasupra staulului.
  Sub conducerea lui tara a fost aruncata in bezna unui stat sud-american, dar nu-l intreaba nimeni de sanatate, nu-l acuza nimeni de nimic, marionetele numite PM iau “cu barbatie” totul asupra lor. Va dati seama ce profit fac stapanii cu plavanul in functie si din schema de conducere implementata in Romania? Oare ce post baban in NATO sau Bruxelles va incununa interminabilul sirag de premii si sepci primite pentru glorioasele sale merite?
  Asadar, daca a plecat dracu’ sa vina ma-sa Ciolosa, dar nu singura ci cu imbecilul de mos’ Daea, sa aiba cu cine se trage de guma din izmene pe tema pestei sau a covidului, cum e la moda acum. Cat a fost pm, a mai facut si altceva decat sa se contrazica zilnic cu Daea?
  In concluzie: “Alte măşti, aceeaşi piesă/ Alte guri, aceeaşi gamă”. Nu a cazut niciun guvern, suntem pe mai departe condusi de aceiasi satrapi si tradatori de neam, in frunte cu nemernicul de la Cotroceni. Nu cedati, nu va relaxati, naparca se da ranita si face teatru gretos (psd e iarasi “inamicul” plavanului si i-a dat jos “guvernul lui”, probabil sunt la fel de dusmani ca atunci cand au dinamitat impreuna statul de drept si ne-au transformat intr-o republica bananiero-corporatista).
  Nu va uitati ca prostii la circul lor ieftin si nu asteptati depanand degetele “noul guvern” (adica ala din 2015-2016), sa vedeti “oare ce va face?”, “oare il mai tine si Papuselul pe Arahat?”, “oare ne mai relaxeaza un pic?” “oare chiar vrea sa ne infometeze pe model chinezesc si ucrainean?” etc.
  Fratilor, sa iesim in strada si sa ii luam in furci! Orice zi si orice saptamana cu aceeasi conducere tradatoare de neam pe care am avut-o in ultimii 30 de ani sunt pentru Romania doar noi pasi spre marginea unei prapastii fara iesire.

 5. Interzice libera circulație și accesul în magazine pt 75%din populație.Practic blochează o țară.Omul asta este conștient ce face?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *