Home / Actualitate / VICTORIE TOTALĂ pentru nevaccinații pursînge la emisiunea REFERENDUM – Prima Confruntare Televizată între vacciniști și cei cu sîngele pur nevaccinați

VICTORIE TOTALĂ pentru nevaccinații pursînge la emisiunea REFERENDUM – Prima Confruntare Televizată între vacciniști și cei cu sîngele pur nevaccinați

Incorect Politic
Octombrie 12, 2021

VICTORIE TOTALĂ pentru nevaccinații pursînge la emisiunea REFERENDUM

Via Nationalisti:

Luni 11 octombrie, la Televiziunea Română a avut loc prima ediție a emisiunii „Referendum”. Subiectul dezbătut a fost obligativitatea certificatului de vaccinare (verde).

De partea obligativității au fost dr. Adrian Marinescu, director medical Institutul Matei Bals, dr. Beatrice Mahler, manager Institutul „Marius Nasta” și Vlad Mixich, specialist în politici de sănătate, iar de cealaltă au fost Cătălin Raiu, expert OSCE pe libertate religioasa, dr. Anca Nițulescu, Asociația Medici pentru consimțământ informat, și Pompiliu Diplan, activist civic.

Cu ocazia emisiunii, telespectatorii au putut vota asupra temei de dezbatere, într-un sondaj publicat pe siteul Hotnews.ro. La întrebarea „Sunteți de acord cu obligativitatea Certificatului verde COVID-19 pentru anumite categorii profesionale?”, 83% dintre respondenți au răspuns cu „Nu”, în timp ce doar 17% au fost de acord.

Iată principalele declarații ale protagoniștilor:

Dr. Anca Nițulescu: Mutațiile virale pot fi mai multe. Vaccinarea chiar dacă se va ajunge 100% nu este soluția pentru oprirea pandemiei.
Vedem reacțiile adverse severe, miocardita, pericardita. Acestea nu erau la început.

Dr. Beatrice Mahler: Studiile arată că la persoanele infectate cu tulpina Delta eficacitatea e mai scăzută, dar e suficient ca persoana să nu dezvolte forme severe. Avem posibilitatea ca pacienții să primească tratament antiviral gratuit, dar asta nu exclude la o persoană nevaccinată posibilitatea unei evoluții severe.

Cătălin Raiu, expert OSCE pe libertate religioasă: Consider util vaccinul, dar nu încerc să știu care sunt dedesubturile acestui medicament.
Nu există nicio rețetă democratică în care statul să impună chestiuni dincolo de dreptul de a alege a unei persoane.
Acolo unde statele întâmpină probleme e preferabil să convingi societatea, nu prin restrictii, ci prin politici publice.

Vlad Mixich, specialist în politici de sănătate: Lupta cu un virus e dificilă. Nu e un dușman care stă în față, ci unul care în urmă cu 70 de ani omora copii, nepoți.
E o certitudine că acest certificat verde respectă libertatea individuală și una dintre poruncile creștine: iubește-ți aproapele ca pe tine însuți. A te vaccina înseamnă să-și iubești aproapele ca pe tine însuți.
vaccinarea ca politică publică există de foarte mult timp.

Pompiliu Diplan: S-a spus că nu suntem într-o situație de război. Fals! Nu mai există gripă și pneumonie astăzi. Testele PCR nu puteau distinge între gripă și virus. Nu ne putem baza pe aceste teste și aceste cifre.
INSP a declarat 277 de morți de COVID în total.
Nu e cazul să ne punem poalele în cap și să zicem că trebuie să vaccinăm toată populația.
S-a multiplicat cu 5 numărul de cazuri în România față de anul trecut, Superspreder se numesc vaccinații.

Dr. Adrian Marinescu, medic Matei Balș : Îi fac o invitație distinsului invitat să vină la camera de gardă, să-i arătăm realitatea. Oameni care nu pot să respire, stau în fața camerei de gardă că nu au cum să intre.
Ați fost într-un spital COVID?

Pompiliu Diplan: Nu am fost într-un spital, nu mi s-a dat voie.
Mergem mâine, Merg la ATI. Am curaj să merg în toate aceste secții.
Nu sunt fake news aceste imagini. Problema e că se ajunge aici, că medicamente care ar putea fi utilizate nu se folosesc.

Întrebare: Cum e posibil ca o persoană vaccinată de două zile să se îmbolnăvească?

Dr. Beatrice Mahler, manager Institutul „Marius Nasta”: E nevoie de timp ca organismul să producă anticorpi.
Vaccinul odată administrat va stimula producerea de anticorpi.

Dr. Anca Nițulescu, Asociația Medici pentru consimțământ informat: Proteina Spike este patogenică.
Toată lumea se bazează pe anticorpi. Faptul că ai mulți anticorpi nu înseamnă că aceștia te și apără.

Cătălin Raiu, expert OSCE pe libertate religioasă : Nu trebuie să corelăm dorința de vaccinare cu obligativitatea certificatului verde.
Ideea de a începe vaccinarea obligatorie.

Vlad Mixich, specialist în politici de sănătate: Există foarte multe țări unde acest certificat verde a început să fie solicitat și acolo nu există această dezbatere. Pentru că acolo peste 70% din oameni s-au vaccinat.

Cătălin Raiu, expert OSCE pe libertate religioasă: Problema e că tu ai o profesie și dintr-odată ți se limitează dreptul exercitării unei profesii.

Vlad Mixich, specialist în politici de sănătate: În SUA dacă vrei să practici medicină trebuie să te vaccinezi.
Există drepturi la care avem acces atâta timp în care nu punem în pericol libertatea altora.

Dr. Anca Nițulescu, Asociația Medici pentru consimțământ informat: Ce se întâmplă acum, se pornește de la o premisă greșită. Nu s-a luat în considerare imunitatea naturală, dobândită prin boală. Foarte mulți medici au făcut boala.
Medicii poartă echipament de protecție. Echipamentul protejează si medicii, și pacienții.
Tratamentul bolii și aplicarea unor tratamente preventive, aceasta e soluția. De exemplu, ivermectina.
Acest certificat împinge populația în două direcții: vaccinarea obligatorie sau testarea. Nu se recunosc testele de anticorpi.

Dr. Adrian Marinescu, medic Matei Balș: A spune că atunci când ai un echipament nu ai risc de infectare nu e corect.
E vorba și de protecția personalului medical. Există risc mare de formă severă.
Dacă eu mă îmbolnăvesc, cine mai tratează pacienții?
Nivelul de anticorpi – nu poți stabili cât e nivelul de anticorpi protectori.

Pompiliu Diplan, activist civic: De ce suntem la doza 3 sau 4 dacă vaccinul ne protejează atât de mult.
Certificatul verde e paușal.

6 comments

 1. Dr. Beatrice Mahler: Studiile arată că la persoanele infectate cu tulpina Delta eficacitatea e mai scăzută, dar e suficient ca persoana să nu dezvolte forme severe. Avem posibilitatea ca pacienții să primească tratament antiviral gratuit, dar asta nu exclude la o persoană nevaccinată posibilitatea unei evoluții severe.

  Ce să spun, forme grave. Rata de “supraviețuire” este de 99%.

  Da, iubește-ți aproapele. Asta nu înseamnă să fiu cobai pentru o boală inventată.

  În orice caz, mi-a mai crescut respectul pentru români.

 2. Sa i pedepseasca Dumnezeu pentru minciunile si cardasia la crima!

  Sterilizare si moarte. Ultimele generatii de oameni naturali pentru ca nu se vor opri aici. Asta e dezbatere de forma, ordinele de la ochiul lui Horus nu se discuta, toata lumea e cuprinsa de plagi si abia incepe…

 3. La Mahler e ceva in figura ei care transmite non verbal cat e de idioata. Apoi acel glas cu tonalitate scazuta si fals blajin, parul ala lins cu scuipat si franjurat la varfuri, cearcanele si buzele tuguiate – ma ia voma sincer va zic. Oribila creatura!

 4. Mahler. Mixich, … Itic… mars la “ai vostri” sa le injectati porcariile alea!
  Ce spune idiotul?
  Sa ma sinucid inseamna ca imi iubesc aproapele…
  Ca asta este inocularea – sinucidere asistata.
  in randul perversilor majoritar ajunsi in posturi politice din sistemul sanitar (de oriunde) si-a facut loc manevra strategica: “omenirea trebuie sa dispara de buna voie”, … desigur, s an-o mai supere pe mama lor, demonul Gaia.

  Da’ n-avem pe nimeni care sa arate ca nu e dovedita existenta FIZICA a vreunui virus – biologic, sigur.
  De ne-vazut, de ne-detectat, de ne-analizat acest micro0-ninja presupude miliarde de ori mai mic decat un om da’ mai puternic de miliarde de ori decat omul… si care e pornit sa omoare “tot poporul”, desi nu e microorganism – nu e viu, nu mkanance, nu da din picioare, nu se inmulteste… “face” pe alba-neagra, ba e-aici, ba nu e, ba ar fi rotund, ba se face lunguiet…. mai sa fie, nimeni nu l-a vazut da’ toti (ai “lor”, cohen-iti/coviditi/jidaniti) se lu-u-u-upta din greu cu el!
  Cum poate fi crezuta asa tampenie?

 5. Ar trebui sa cititi si sa vedeti asta ; Austrian PM Collapses in parliament. Se gaseste si pe You Tube.Asta s-a intamplat ieri. Era vaciinata cu Moderna!
  “We are vaccinated!”

  Austrian Parliament Member Eva María Holzleitner (Social Democratic Party of Austria) today collapsed in the midst of a speech in Parliament.

  Holzleitner is a COVID-19 vaccine pusher; her Instagram account admonishes followers to “Trust in the results and tests of science: The skepticism about becoming sterile through the corona vaccination is u We are vaccinated!”

  She continues: “Vaccination is essential to get the pandemic under control together and in solidarity. It is important that there is low-threshold, easily accessible information about vaccination in order to dispel prejudice, fears, and fake news – on the channels that young people use most often.

  “We four party representatives agree and recommend everyone not to trust the fake ‘experts’, but rather those experts who really understand something because they have the appropriate training and many years of experience.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *