Home / Chestiunea Jidănească / DEZVĂLUIRI: Preşedintele Klaus Iohannis a cerut public condamnarea domnului colonel Vasile Zărnescu

DEZVĂLUIRI: Preşedintele Klaus Iohannis a cerut public condamnarea domnului colonel Vasile Zărnescu

Sterie Ciumeti
Incorect Politic
Februarie 19, 2021

O carte scrisă de dl. Cornel-Dan Niculae

 

Comentariu iscălit de scriitorul Cornel-Dan Niculae la articolul-interviu despre naționalismul românesc

Printr-un abuz uriaş de imixtiune asupra Justiţiei, însuşi preşedintele Klaus Iohannis a cerut public condamnarea domnului colonel Vasile Zărnescu (fără a-i pronunţa şi numele) cu câteva zile înainte de pronunţarea instanţei în procesul domniei sale.

Astfel, preşedintele Iohannis a spus personal în 27 ianuarie 2021 că România poartă „vina teribilă de a-şi fi asasinat proprii cetăţeni evrei şi romi“, cerând şi condamnarea neîntârziată a negaţioniştilor care „minimizează suferinţa victimelor“, căci, zicea Iohannis, „statul de drept se fragilizează cu fiecare întârziere a condamnării discursului negaţionist, cu fiecare teorie a conspiraţiei permisă a se rostogoli în spaţiul public, cu fiecare abdicare în faţa avalanşei de curente extremiste“.

Sursa: „Mesajul preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, transmis cu prilejul Zilei Internationale de comemorare a victimelor Holocaustului“ din 27 ianuarie 2020, postat pe site-ul Preşedinţiei (presidency.ro), text parţial reprodus şi în articolul „Iohannis: Încărcaţi de povara grea că şi România are partea sa de responsabilitate pentru vina teribilă de a-şi fi asasinat proprii cetăţeni evrei şi romi“ publicat pe dcnews.ro în aceeaşi zi.

Iohannis pregăteşte în zilele următoare, împreună cu Bogdan Aurescu (care este creierul acţiunii), şi declanşarea vânătorii de naţionalişti români „extremişti“.

*

Câteva precizări ale scriitorului cu privire la OUG 31/2002,

legea pe baza căreia românii sunt prigoniți pentru dreptate

OUG 31/2002 nu a produs iniţial efecte şi deoarece parlamentul nu a luat în dezbatere OUG, unii senatori (cred că cu dl. Gh. Buzatu în frunte) încercând chiar să o amendeze, în două rânduri, în sensul introducerii precizării că România nu a fost participant la Holocaust (această informaţie o găsiţi şi în Raportul comisiei Wiesel din noiembrie 2004). Chiar dacă Constituţia s-a schimbat în 2003 în sensul că OUG se acceptă tacit dacă nu este aprobată de parlament, OUG 31 avea un statut incert deja.
De aceea, se scria în raportul către Preşedinţia României, „Comisia [Wiesel] solicită adoptarea oficială a legislaţiei fără modificări şi solicită guvernului şi autorităţilor subordonate să pună în practică prevederile acesteia“, căci, ziceau ei, supăraţi, „literatura privind negarea Holocaustului continuă să fie publicată şi vândută liber“.
Aşa că, în aprilie 2006, Parlamentul român adoptă legea 107/2006 prin care aprobă „fără modificări“ OUG 31/2002, dată de ex-premierul Adrian Năstase în condiţiile de condiţionare a României privind aderarea la NATO şi Uniunea Europeană.

Apoi, la finele lui 2005, Monica Macovei înainta, prin guvern, adoptarea legislaţiei pentru modificarea Codului Penal, prin care agrava infracţiunea de negare a Holocaustului (modificând OUG 31/2002) prin culpa de „justificare“ a acestuia. Totodată, prin acest nou act normativ (devenit Legea nr. 278/2006), Monica Macovei, urmată de premierul Tăriceanu, de majoritatea Parlamentară şi de Băsescu, au „abrogat sancţionarea civilă şi contavenţională“, mai blândă, întărind sancţionarea penală a „fasciştilor“ şi „xenofobilor“.

În acelaşi timp, tot prin Legea 278/2006, Macovei, Băsescu şi gaşca nu numai că au modificat OUG 31/2002, agravând pedepsirea „negaţioniştilor“, dar aduc mai multe modificări la Codul penal abrogând art. 236^1, «Defăimarea ţării sau a naţiunii», dând liber, neconstituţional, la defăimarea României ori a românilor.
A venit apoi rândul PNL şi al lui Iohannis să-şi aducă tributul de ploconire la Holocaust, care prin Legea 217/2015 modifică iar art.6 din O.U.G. nr.31/2002 introducând şi vina de „minimalizare a holocaustului“, ce indică, printre altele, şi interdicţia de a spune că numai Germania ar fi vinovată de persecutarea evreilor, nu şi România.

14 comments

 1. Bolsevici peste tot! Bolsevici dela Putin, Johannis pãna la Joe Biden, acelas gunoi marxist! Scãpãm de ei numai când ultimul bolsevic va fi spãnzurat la Nürnberg!

 2. Afara cu iohan din tara

  Blestematul de satanist pus de cabala in tara romaneasca s o depopuleze. Dupa inima ta sa te pedepseasca Dumnezeu si sa pieri cu toti stapanii tai.
  Alaturi de acest porc satanist sunt multi ierarhi care dau mana cu el.
  Nicio lege nu e girata de popor, toate legile lor sunt minciuni, iar poporul respecta minciuna. Ajunge.

 3. Taman KLAUS IOHANNIS , conducator FDGR , SUCCESOR AL ORGANIZAŢIEI NAZISTE GRUPUL ETNIC GERMAN (DEUTSCHE VOLKSGRUPPE), taman el suspenda dreptul romanilor la autoaparare si baga romanii la inchisoare ?

  Cu ce drept moral?

 4. Această idee – cum că Klaus Werner Iohannis este tartorul oficial de nivel înalt care a dictat condamnarea mea – am sugerat-o și eu, lăsînd să se înțeleagă acest lucru, printre rînduri, cînd am citat din același discurs îngălat al lui Iohannis, din 27 ianuarie a.c., cînd proslăvea comemorarea holocaustului, în articolul de aici: https://www.incorectpolitic.com/ziua-infamiei-justitiei-romane-4-februarie-2021-condamnarea-mea-este-condamnarea-romaniei/. De asemenea, anterior, în articolul din 2 februarie 2021, de aici, http://www.trezirealarealitate.ro/2021/02/corul-calomniei-continua-sabina-fati/, am relevat că procesul meu „este un proces politic“ – adică dictat de Executiv!
  Iată că dl Dan-Cornel Nicolae, cu sagacitatea-i cunoscută, a remarcat aceeași directivă iohanistă, spunînd lucrurilor pe nume. Cum am scris, condamnarea era dinainte dictată, dar instanța a amînat pronunțarea, chipurile pentru a avea timp să decidă, dar, în realitate, era în așteptarea discursului funebru al marionetei Iohannis, ca să aibă și acoperirea politică.
  Judecătorul avea latitudinea să mă achite, așa cum era normal în speța de față, căci – cum am mai relevat în materialele anterioare – avea toate probele în dosar și avea articolul necesar în chiar textul O.U.G. nr. 31/2002, anume art. 4, alin. 3, referitor la lucrările cu caracter cultural, educativ, de cercetare științifică – lucrări care sunt exceptate de la condamnarea penală.
  Judecătorii se autosatisfac cu ideea că ei au „o gîndire suverană și independentă“, motiv pentru care li s-a statuat inamovibilitatea – dar în mod pripit și tuturor, căci nu toți judecătorii au experiența de viață și profesională și nu au nici rectitudinea morală ca să fie judecători. Este evident că judecătorul în speță, care a decis condamnarea mea, a dovedit o deplină obsecviozitate. Pentru cine nu știe și nici nu are un dicționar la îndemînă, precizez că „obsecviozitate“ înseamnă lichelism sau, în limbajul populăros al ex-președintelui nostru drag Traian Băsescu, înseamnă pupăncurism.

  • Goliat cel biruit necinstit.

   Iohan e prea mic dar i se da impresia ca e mare. Este dus la raport la Templul Coral de cate ori e nevoie pt a si lua binecuvantarea. Apoi mai este ghidonarea lui si din sensul opus, asazis crestin, de la omul vaticanului, duhovnicul cotrocenilor marchis iustinul dialogul socialul , cel frecventat de oamenii lui soros din lgbt ul romanesc si ambasadele lgbtiste si care e mai inflent politic decat colegul daniel din deal care e prizonierul companiei masonice ortodoxe-trinitas.

 5. Bin e , bine dar… cum poate unul care-i urmasul alora care-au desfasurat holocaustul , prigoana si uciderea programata a evereilor , unul care este cel ce-a condus FDGR { fosta organizatie nazista de fapt } sa-l condamne pe Zarnescu care…a afirmat ca n-a existat holocaust ? Oare KWJ a facut asta din si de capul lui sau , a primit ordin de undeva ? Este a nu stiu cata oara cand ma-ntreb : cat va mai sta pe capul nostru acest tradator al romanilor ?

 6. Kluie Maus ! Wuie Merner !

 7. Deci, oricati se alatura cu grabire acestei slujbe dracesti si nelegiuite a Francmasoneriei si toti cei ce ii urmeaza in mandria si ratacirea lor, sa fie afurisiti si dati anatemei de catre Tatal, Fiul si Sfantul Duh. Dupa moarte, ei nu vor avea parte de iertare si dezlegare. Suspinand si tremurand, precum Cain, vor fi ei asupra pamantului. (Facere 4, 14). Pamantul se va deschide si ii va inghiti ca pe Dathan si Aviron. (Numeri 16, 31-32).
  Urgia lui Dumnezeu va fi asupra capetelor lor, si partea lor cu Iuda vanzatorul. Ingerul Domnului ii va izgoni cu sabia de foc, si, pana la sfarsitul vietii lor, nimic nu vor dobandi. Fie ca lucrarile si mestesugurile lor sa fie blestemate si sa se inece intr-un nor de praf, ca o arie de treierat in miezul verii. Si toti cei ce vor starui in rautatea lor vor avea parte de o atare rasplata. Dar toti cei ce vor iesi din mijlocul lor si se vor deosebi, si vor scuipa uracioasa lor erezie, si se vor lepada de blestemata lor mandrie, unii ca acestia vor primi plata zelotului Fineas; adica vor fi binecuvantati si iertati de catre Tatal, Fiul si Sfantul Duh, Treimea cea singura neamestecata si nedespartita, Unul Dumnezeu in fiinta, si de catre noi, smeritii Sai slujitori.

  † Arhiepiscopul Ciprian al intreg Ciprului si Noii Justiniana
  † Mitropolitul Hrisant al Pafosului
  † Mitropolitul Meletie al Citiului
  † Mitropolitul Lavrentie al Cyrului
  Cipru, 2 februarie, 1815

 8. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  TORA ESTE TESTUL SACRU AL SEMIȚILOR ȘI AL CREȘTINILOR. Niciodată Iohannis nu ar fi ajuns președintele semiților pe care-i apără. Ascultă Iohannis, etnic german pus de români, și ia aminte! De la DUMNEZEUL SEMIȚILOR citire: “Când vei ajunge tu în pământul ce ţi-l dă Domnul Dumnezeul tău … Atunci să-ți pui rege peste tine pe acela pe care-l va alege Domnul Dumnezeul tău: dintre fraţii tăi să-ţi pui rege peste tine; NU VEI PUTEA SĂ PUI REGE PESTE TINE UN STRĂIN, care nu este din fraţii tăi.”. (Deuteronom 17,14-15).
  Iată și soarta pe care ar fi avut-o Iohannis între semiți: “De te va îndemna în taină fratele tău, fiul tatălui tău, sau fiul mamei tale, sau fiul tău, sau fiica ta, sau femeia de la sânul tău, sau prietenul tău care este pentru tine ca sufletul tău, zicând: Haidem să slujim altor dumnezei, pe care tu şi părinţii tăi nu i-aţi ştiut, Dumnezeilor acelor popoare, care locuiesc împrejurul tău, aproape sau departe de tine, de la un capăt până la celălalt al pământului, Să nu te învoieşti cu ei, nici să-i asculţi; să nu-i cruţe ochii tăi, să nu-ţi fie milă de ei, nici să-i ascunzi; Ci UCIDE-I; mâna ta să fie înaintea tuturor asupra lor, ca să-i ucidă, şi apoi să urmeze mâinile a tot poporul. SĂ-I UCIZI CU PIETRE PÂNĂ LA MOARTE, că au încercat să te abată de la Domnul Dumnezeul tău, Care te-a scos din pământul Egiptului şi din casa robiei.” (Deuteronom, 13, 6-10)

 9. Negarea holocaustului Romanesc din mainile criminalilor evrei de ideologie comunista trebuie pedepsit aspru caci intradevar sunt everi azi care neaga rolul hotarator al evreilor comunisti in moartea a sutelor de mii de Romani la canal si in inchisorile comuniste intre 1948 si 1964!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *