Home / Internațional / Sodomitul înverșunat amator de anus Alan Joycey a decis să imobilizeze la sol australienii care nu vor să-și injecteze substanța ilicită a lui Bill Gates: Qantas in your ass!

Sodomitul înverșunat amator de anus Alan Joycey a decis să imobilizeze la sol australienii care nu vor să-și injecteze substanța ilicită a lui Bill Gates: Qantas in your ass!

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Noiembrie 25, 2020

Australia va interzice zborul persoanelor care refuză să fie injectate ilicit de Bill Gates.

Australia este împreună cu Noua Zeelandă laboratorul viitoarei Uniuni Sovietice Mondiale 2.0 la care sistemul face ultimele ajustări.

Dacă doriți să știți ce decizii va lua U.E. în următoarele 12 luni, rămâneți informați cu privire la acțiunile întreprinse de Guvernul Sovietic Australian.

BFMTV: “Compania aeriană australiană Qantas a avertizat că zborurile sale internaționale vor fi deschise doar pasagerilor vaccinați atunci când tratamentul o să fie disponibil publicului larg. Alte companii ar putea urma exemplul.”

Adică toate companiile vor urma exemplul. Ghinion pentru insularii cu chef de aventură. Dar rămân variantele tradiționale: iola cu catarg, barca cu vâsle și înotul cu rechinii.

Acest Covid19 este cu siguranță o „oportunitate” pentru a folosi cuvântul propagandiștilor: “Great Reset” (Marea Schimbare). În curând nu o să mai existe bani lichizi sau pașaport fizic, ci doar o identitate digitală gestionată de supercomputerele programate și controlate de gașca lui Elie Wiesel.

Ca reamintire, când epidemia de Ebola a izbucnit în Africa în 2014, sistemul și-a mobilizat întregul arsenal mass-media pentru a denunța țările care doreau să suspende zborurile cu țările africane afectate pentru a limita răspândirea virusului negroid. Viktor Orban, bineînțeles, a închis Ungaria.

Dacă cineva ar fi pomenit despre un pașaport de vaccinare pentru negri, ar fi fost atacat violent de mass-media pe baza principiului de imigrare negroidă necondiționată de înlocuire pentru Europa albă pentru că holocaust și: imigrarea negroidă de înlocuire în Europa albă este un drept internațional inalienabil decis de elitele jidănești orientale din Europa…

Sincer, mă întreb cine mai crede în mitul Cohen-19 înafara de Andreea Esca și cei care cred în camerele de aer a lui Hitler?

8 comments

    • Ce grețoși sunt ziariștii care au scris articolul. Numai insulte la adresa “conspiraționiștilor”. De parcă n-ar fi fost atâția președinți americani care au fost masoni, de exemplu, Nimic important de văzut aici.

  1. Sunteti sigur ca-l cheama Alan? Nu cumva Anal?

  2. Quantass 😀

  3. ” sa IMOBILIZEZE la sol ” e titlul corect, nu sa “mobilizeze” ( eroare de dactilografiere ) – va rog, corectati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *